Saha Raporu – Uzak Mesafe İlişkisi

Uzak mesafe ilişkisi (UMİ) adı altında, kırmızı hap felsefesini ve Erkek Adam sitesini keşfetmeme sebep olan geçmişten bir saha raporu paylaşmak istedim. Uzak mesafe ilişkisi bataklığına düşen bir sürü arkadaş görüyorum ve onların da bu kötü tecrübemi görüp, aynı bataklığa düşmemeleri adına bu saha raporunu buraya bırakıyorum.

Üniversitenin ikinci senesinde İstanbul’da okurken, tatil zamanları evime yani İzmir’e döndüğümde görüştüğüm bir kız vardı. 3-4 ay uzak mesafe şeklinde devam ediyor ve İzmir’e döndüğüm zamanlarda 1 hafta ancak görüşebiliyorduk. Gel zaman git zaman böyle giderken mavi haplı kafasıyla kıza iyice bağlanmaya başladım. Buradaki çoğu arkadaşın örnek verdiği gibi, kız uzaktayken bana methiyeler düzüyor ve ilerleyen zamanlarda birlikte neler yapacağımızı hayal ediyorduk. İşin bokunu öyle çıkarmıştım ki kızın yanına her gittiğimde pahalı hediyelerle gidiyordum. Kızı okul çıkışlarında alayım diye sırf kendi ders çalışacağım zamanlardan yiyordum. İstanbul’a döndüğümde vizelerimde sıçmamın en büyük sebebi de budur. Ayrıca git gel yaptığım zamanlarda ekstra uçak bileti masrafları da cabası. Kıza olan muhtaçlığım ve ilgim had safhadaydı. İlişkinin mükemmel gittiğini düşündüğüm için aslında bunların hiçbiri bana koymuyordu ve aşırı mutluydum. Nasılsa beraber bir sürü pembe hayal kurup, hepsini gerçekleştirecektik!

Gel zaman git zaman herkesin yaşadığı klasik kıskançlıklar ve kavgalar devreye girdi. Kız bir süre sonra mesajlarıma geç dönmeye ve tatillerde geldiğim zamanlarda bile bana vakit ayırmamaya başladı. Ailesinden izin alamadığını söyleyip, derslerini bahane ediyordu. Ben neyse dedim ve tekrar İstanbul’a döndüm. Sömestr tatili için İzmir’e geri döneceğim vakit için gün sayıyordum. O sürede de ara ara kızla hala kavga ediyor ve bu kavgalar benim gözlerimin dolmasına ve kıza telefonda saatlerce kendimi anlatmama, onu ne kadar sevdiğimi belli etmemle devam ediyordu.

Bir şekilde bu sorunları atlatacağımızı düşündüm. Hatta ona güzel bir hediye alırsam ve ona döndüğümde bu hediyeyi verirsem çok mutlu olacağını ve tekrardan bana bağlanacağı gibi aptal bir fikre de kapılmıştım. Bana soğuk yapan kız, dönmeme az bir zaman kala bana tekrar samimi şekilde davranmaya başladı. Benim de umutlarım, aramızın düzeleceği yönünde iyice arttı.

İzmir’e döndüğüm zaman benimle konuşmak istediğini söyledi ve bir akşam sessiz sakin bir yerde buluştuk. Benim tabii aklımda kızın bir şeyleri düzeltmek için çağırdığı fikri var. Ne olsa beğenirsiniz, ben kızı öpmeye ve elini tutmaya çalışırken kız kendini defalarca geri çekti. Ben o anda bir boklar olduğunu anlamıştım. Tabii ki de çoğunuzun tahmin ettiği şey oldu ve kız artık bu ilişkiyi sürdüremediğini söyledi ve ayrılmak istedi. Benim tabii gözlerim yine doldu ve muhtaç şekilde hayatımdan çıkarsa mahvolacağımı falan anlatıyordum. Kızın tabii ki umrunda bile değildi. Beni hafiften teselli edip yanımdan ayrıldı.

Günler sonra öğrendim ki kız eski sevgilisine dönmüş. Arada eski sevgilisinin karşısına çıktığını ve arada lafladığını söylüyordu. Ayrıca sosyal medyadan hala eklilerdi. Ben bunları önemsememiştim. Halbuki ben uzak mesafe ilişkisi sürdürüyorum zannederken kız eski sevgilisiyle tekrardan yolları yapıyormuş. Benim tabii jetonun düşmesi biraz zaman aldı. Büyük ihtimalle o çocukla konuşamadığı görüşemediği zaman ilgisini benden karşılıyordu.

Uzak mesafe ilişkisi saçmalığı adı altında verdiğim bu saha raporunun içinde aslında birçok yapılmaması gereken hata olduğunu görüyor olmanız lazım.

1) Karşınızdaki kişinin ilgisini rüşvet verir gibi hediyelerle tekrar kazanmaya çalışmak. Çok büyük bir hata çünkü ARZUYU PAZARLIKLA SATIN ALAMAZSINIZ!

2) Sizden ayrılmak isteyen birine iyice muhtaç şekilde yalvararak hayatınıza tekrar katmaya çalışmak. Sizi engelleyen birine ulaşmaya çalışmak gibi bir şey. Sizi küçük düşürmekten başka bir şey yapmayacaktır.

3)Uzak mesafe ilişkisinin aslında ONEITIS e sebep olabileceğini keşfetmeniz gerekli. Uzaktayken göremediğiniz için kafanızda o kişiye karşı birçok hayal kurmanıza sebep olup, kafanızı ciddi anlamda o kişiyle dolduruyorsunuz.

4) Kendi işinizden, derslerinizden ve hobinizden feragat edip hayatınızı karşınızdaki kişiye göre planlamak tekrar çok büyük bir hata.

5) Kız arkadaşınızın eski sevgilisi ile ufakça bile haberleştiğini biliyorsanız buna çıkışınızı sert bir şekilde yapın. Ben hiçbir şey olmaz demiştim ve gördüğünüz gibi başını aldım. Uzakta olduğunuz için neyin ne olduğuna hakim olamadığınız için kız çok güzel şekilde sizi yalanlarıyla manipüle edebiliyor.

O kıza tekrar ne oldu diye soranlar olabilir. Kız bana yaklaşık 6-7 ay sonra yazdı. Eski sevgilisi ile de sürdürememiş. Kırmızı hap ve Erkek Adam sitesi sağolsun, maymun gözünü geç te olsa açtığı için uzaktayken kızla sadece eğlenceli iki üç mesajlaşma yapıyor ve geldiğim zamanlarda da tabak gibi kullanıyordum. Sanal olarak kendinizi kandırmak ve daha sonradan başınıza geleceklerden üzülmek yerine, zamanınızı ve ilginizi hakeden ve gerçekten bir şeyler yaşayacağınız kişilere verin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

126
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
43 Comment threads
83 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
53 Comment authors
ZaferYılmaz MorpillPookun kitabıMr. ManDeath Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Komutan Logar
Guest
Komutan Logar

Yalnız burdan bakıldığında uzak mesafe ilişkisinin ana sorun değil,mavi haplı davranışların bedeli ödenmiş gibi.Ben uzaktan ilişki yürütüyorum ufak tefek sorunlar dışında problem yok.Tabii ki bu siteden öğrendiklerimin katkısı azımsanamayacak kadar fazla.

Dex
Guest
Dex

UMİ zaten mavli haplı ilişkisidir. Kızla görüşüyor musunuz çok nadir de olsa benim verdiğim örnek gibi yoksa tamamen sanal masturbasyon mu?

Komutan Logar
Guest
Komutan Logar

Kızla görüşüyoruz tabii ki.Bu siteyi okuyup da sadece internet üzerinden ilişki yapan bir insan olamaz herhalde.

Dex
Guest
Dex

Ne sıklıkla görüşüyorsunuz ve aranızdaki mesafe ne tam olarak?

Komutan Logar
Guest
Komutan Logar

Yılda 3 kere yanıma gelir bu geldiği zamanların çoğunda fazlasıyla vakit geçiriyoruz.Kendisi Almanya’da yaşıyor.Mahmut abinin aşağı da yazdığını okudum.Tabi yan yana olduğun bir ilişkiyle UMİ arasında fark var ama redpill ile ilgili çoğu konuya hakim olduğum için bu geçici uzaklığı güzel idare edebiliyorum.Okulum bitince ben de evlenip Almanya’ya yerleşmeyi düşünüyorum.

Çakmak Tamircisi
Guest
Çakmak Tamircisi

Nedense yukarıdaki arkadaşın hikayesine çok benziyor hocam bu anlattıkların. Bu Umi’yi bir daha düşün derim ben.

Necromancy
Guest
Necromancy

Kardeşim kusura bakma ama bu senin dediğin ilişki blue pill.. bende yaşadım ve bitirdim. 2 yıl sürdü

Walker
Guest
Walker

İzmire geldiğimde tabak gibi kullanıyorum ne demek onu tam anlamadım gelince fuckbuddy gibi misiniz yoksa bi cinsellik olmadan kanka gibi mi?

Dex
Guest
Dex

UMİ sürdürürken İzmir’e geldiğim zamanlar seks vardı. 3-4 ayda bir. O da zaten bir süre sonra kalmadı. Kız istememeye başladı.

Artık akıl başa gelince 6-7 ay sonra yazdığı zaman tabak gibi kullanıyordum dediğim casual takılıyordum. Seks vardı ama o da uzun sürmedi çünkü kız tekrar ızaktan deneyebiliriz kafasına girdi. Ben istemeyince o da bu şekilde seksi sürdürmek istemedi. Yani görüşünce eğlen, eğlendir, seks yaptan fazlası yoktu benim için.

Enes Y.
Guest
Enes Y.

Ee sırf bu arkadaş böyle bir tecrübe yaşadı diye herkes yaşayacak değil ya 🙂 kız arkadaşım almanya da ve tüm yazı birlikte geçiririz bunun dışında kendisinin gelmesi kolay olduğu için ziyaretime gelir (tatil ve özel günlerde) 1.5 yıldır süren bir ilişkimiz var her şey yolunda, okulunun bitmesi ardından birlikte yaşamaya başlayacağız. velhasıl demem o ki sırf birisi kötü tecrübe yaşadı diye herkes yaşayacak diye bir kaide yok. benim şahsi fikrim long distance relationship’den uzak durun, kendi şehriniz de hatta mümkünse araçla 1 saati geçmeyecek mesafe de biri olsun ama bizim hikayemiz farklıydı, mba için almanya ya gitmesi gerekti. ayrıca kırmızı… Read more »

Dex
Guest
Dex

1.5 yıldır süren bir ilişkin olduğunu sen zannediyorsundur belki de. Sen uzaktan kızın hayalini kurduğun zamanlar kızın Almanya’da başka çocuklarla flört edip fiziksel bir şeyler yaşayıp, Türkiye’ye döndüğü zaman seni kapaklamadığından nasıl bu kadar eminsin? Hayat istatistiki çalışır. Sen de bir yerde haklısın yani olmayacak şey değil, evet. Burada aynı kızların mavi haplı beta erkeklere de gittiğini, ya da peşinde koşturan erkeğe eninde sonunda yüz veren kızların olduğunu söyleyen arkadaşlar gibi. Bunlar da gerçekleşmeyecek şeyler değil. Bunlar çok düşük ihtimaller. İsteyen arkadaşlar bu düşük ihtimallere kasabilirler ama çoğunluğu genelde hüsranla sonuçlanır diyoruz. Sen kırmızı haplının ya da erkek adamın feriştahı… Read more »

Anakin
Guest
Anakin

Çok gec farkediyor bazıları. Yukardakı arkadaş için söylemiyorum, ama bu tip vakalarda kız erkeğin ruhu duymadan 5 ırkdan erkeklerle seks yapmış oluyor ve sonra da hiç bir şey olmamışcasına ilişkisine dönüyor. Nedeni çok basit bence. UMİ-nin derinine giderseniz oneities, mavi hap, scarcity mindset görürsünüz. Hiç bir kız özel değildir, hiç bir kız sizin hayatınızı 180 derece değiştirme kapatesine sahip değildir. UMİ ile bir-birinizin hayatınızı neden sikesiniz ki?

Akıncı Türk
Guest
Akıncı Türk

Değerli arkadaşlar siteyi 1 aydır takip ediyorum başlık seçerek okuyorum siteden daha iyi faydalanmak için nereden başlamalıyım, biraz kafam karışık şuan için sadece okumak zorundayım sınavım var 20 yaşındayım oneitisim var hâlâ etkisi var, ama okudukça atlatıyorum sanki.

Anakin
Guest
Anakin

Aramıza hoş geldin kardeş! 21 yaş, 1 yıl önce keşf ettim bu sayfayı adım gibi seni temin ederim ki, hayat değiştiriyor bu sayfa. Bence en güzel ve en baba yazıları duygusal yatırımdır. 2 gün kafam dumanlanmıştı okuduğum zaman

TerbiyesizKaplan
Guest
TerbiyesizKaplan

Fişten çekilmeme vesile olan ilişki türü.. Geçen yıl iş nedeniyle şehir değiştirmek üzereyken bir hatunla tanışmıştım.. Şehir değiştireceğim için kendisini ciddiye almıyordum, kırmızı haptan haberim yoktu ama yaptığım davranış kızın ilgisini arttırdı,1 ay boyunca ben kaçtım o kovaladı derken 200 km uzaklıkta başka bi şehire geçtim.. Araması mesajları kaprisleri tripleri derken haftasonları yanına gitmeye başladım ve göt oğlanı gibi iki memeye tav olup bende sarılıp uyumalı mesajlar atmaya başladım.. İlişkiye başladıktan bir süre sonra kızın ilgisi azalmaya başladı, anlamsız hareketler (muhtemelen aldatma) falanlar filanlar boy göstermeye başladı, mavi hapın etkisiyle öfke patlamaları yaşıyordum bir anda kızın yanına gidip kontrol etmeler,… Read more »

John Locke
Guest
John Locke

Tamam bunları anlıyorum. Peki ama uzak mesefa ilişkisi dışında ilişki yaşayamıyorsak ? Mecbur idare etmek bu durumu sürdürmek zorunda kalıyorsak ?

Pan
Guest

Bu kardeşimiz şu an yazdığı gibiyse hapı çok doğru bir şekilde almış. 20li yaşlardaki bro’lar şimdi çok şanslı. Ben o zamanlar kırmızı hapı bilseydim hem o zaman ki bazı ililişkilerim çok daha kaliteli geçer, ben de muazzam zengin bir adam olurdum şimdiye.

Eternal Suicide
Guest
Eternal Suicide

Nasıl zengin olurdun

Lokii
Guest
Lokii

Ya sonradan UMİye dönmüşse bu olay ,önceden umi değil fakat sonradan umi olduğunda,beraberken kırmızı haplı bireyde mi illaki mavi haplı olucak ? Eski sevgilisi ile görüşsün görüşmesin hipergami devreye girmeyecek mi burda (zaten böyle bir durumda statüm daha iyiyse o bunun yanlış olduğunu içsel olarak kabul etmez mi?Yoksa başka durumda görüştüğünü bile söylemez bizim ise sadece yukarıdaki durum gibi tekrar birleştiklerinden haberimiz olur )ve ya ne kadar erkek oluşumuz?

Dex
Guest
Dex

Sonradan uzak mesafeye dönmüşse bitirme kararı almak daha faydalı olur. Üniversitedeyken eski kız arkadaşlarımdan birisi bir dönemliğine erasmusla Londra’ya gitmişti ve ilişkimizi karşılıklı sonlandırmıştık. Daha önceden bu saha raporunu yaşamasam bu kızla da devam etme gibi salakça bir karar verebilirdim. Sonradan UMİ ye dönen ilişkiyi devam ettiren erkek mavi haplı bir karar vermiş olur. Dostum hipergrami kesin ve net sınırlarını çizebileceğimiz bir konu değil. Senin spesifik bir erkekten statü olarak yüksek olman demek, kızın seni o spesifik erkekle aldatmayacağını ya da ona geri dönmeyeceğini garanti etmez. Ben sana şunu da söyliyim. O kız eski sevgilisine döndü demiştim ve eski sevgilisinden… Read more »

Heavy Man
Guest
Heavy Man

Uzak mesafe ilişkisi özgüvensiz insan işidir. Tabii 21.yüzyılın vebasıdır o ayrı. İnternetin bu kadar yaygınlaşmasıyla millet internetten tanıştığı insanla kilometrelerce öteden güya aşk yaşıyor. Bir insan neden kendine böyle eziyet eder anlamak güç gerçekten.

Maximus Decimus Anonymous
Guest
Maximus Decimus Anonymous

Bir seyin, bir terimin basina ek geliyorsa genellikle o bir sacmaliktir.

Iliski iliskidir. Uzaktan iliski diye bir sey olmadigi icin iliskinin basina ‘uzaktan’ konmustur.

Yani uzaktan iliski hic bir anlam ifade etmemektedir.

Aynisi ciddi iliski ne?

Ayrimcilik tamam. Pozitif ayrimcilik ne?

Iliski iliskidir. Ayrimcilik ayrimcilik.

Mesela ilimli islam.

Ornekler aklima ilk gelenler. Kabaca anlatmaya calistim. Terimin, kavramin basina eklenen bu ek kavramlar aslindan kopuktur fakat beraber kullanildigi icin asil kavrami da cagristirir.

Yani aslinda ‘uzaktan iliski’ denen sey bambaska bisey iken akla ‘iliski’ yi cagristirir ve bu sebeple iliski kategorisindeymis gibi algilanir.

Aurelina
Guest
Aurelina

Rastgele buldum bu sayfayı ve bu yazı ilgimi çekti. İlişkiler üzerine okumam etmem. Merak ettim neymiş ne oluyormuş buralarda. Çok fazla kötülenmiş bir ilişki türü olmuş. Resmen kabus gibi görülmüş. 25 yaşındayım, kadınım ve 4 yıllık uzak mesafe ilişkim var. İstanbul Ankara arası. Kuzenimin de olduğu kampta tanıştık, onun arkadaşıydı ve herşeyi boş verip ilişkiye başladık. İlk zamanlarda mutlaka 1- 2 ayda, 1- 2 hafta görüşüyorduk. Stajımı İstanbul’da yaptım. 1 ay her gün görüştük. Aileme de ilişkimin böyle olduğunu da açıkladım. Oldukça iyi karşılandım. Okulum da bittiği için artık yanında 2 aya kadar kalabiliyorum. Ailesi yazlıkta ya da yurt dışında… Read more »

Dex
Guest
Dex

İstanbul-Ankara arası ulaşım şu an çok daha kolay ve siz zaten aşırı sık görüşüyormuşsunuz. Bazen insanlar çok yoğun bir dönemden geçince 1-2 ay içinde görüşmeler senin bahsettiğin gibi 1-2 haftaya bile düşebiliyor. İstanbul’da bir ay boyunca her gün görüştük diyorsun mesela. Okulun bitmiş yanında uzun süre kalıyormuşsun, ailesiyle uzun süre vakit geçirmişsin, sen gidemezsen o geliyormus, tatillerinizi beraber yapıyormuşsunuz, vs. Büyük ihtimal sen bir sıkıntı yaşasan tek telefonunla atlayıp gelebilecek konuma sahip birisi. Herkes sizin gibi ayrıcalıklara sahip olmuyor. Benim verdiğim saha raporunda görüşmemiz 3-4 ayda bir iki kere falandı. Burada bazı tavsiye isteyen arkadaşlar belki bu kızların çoğunu görmemişler… Read more »

Summoner
Guest
Summoner

Peki bu yaşadığım olaylardan sonra siteden hangi makaleleri okudun

Dex
Guest
Dex

Hepsini.

Khan
Guest
Khan

Mahmut Abi bir sorum olacak. Benim 1 yıllık ilişkim var. Bazı sebeplerden dolayı avrupuya gidice 5-6 aylık. Ama sonunda dönücem. Bu sebepten dolayı ilişki sonladırılırmı? Cevaplarsanız sevinirim.

Omid
Guest
Omid

Peki mahmut abi , benden farklı şehirde bi kız var , güzel ve hoş biri ama ikimizinde önceliğimiz kendi derslerimize ve işimize odaklanmak ve bunu biliyoruz hani , hiç bişey elden gelmiyor , bi kaç kez DM den konuştuk , güzeldi iyi tepkiler aldım . Burda ben işimi görüyorum , tabak çeviriyorum ve derslerimede yetişiyorum , ama o kızıda çekici ve güzel bulduğumdan ve ilk intibada – ki bidaha görüşme nasip olmadı:)- iyi gözlem yaratmıştım . O kızıda güzel bulduğumdan tecrübe etmek istiyorum. Önerin var mı ?
Dip. Kız aile dostlarından , ama baya uzak dostlardan .

1 2 3