Erkek Adam Türkçe Podcast : Psikolog Nevzat Saraycıklı ile söyleşi

Bu yayını neden kaçırdık diye sormayın, canlı bir yayın olmadı. Sitede sıkça ele aldığımız psikoloji ile ilgili konuları bir uzmanıyla konuşmayı istedim ve  sitemizi de yakından takip eden psikolog Nevzat Saraycıklı ile duygusal dengesizlik, porno ve mastürbasyon bağımlılığı, inseller üzerine sohbet ettik.

Nevzat Saraycıklı Youtube adresinde gayet güzel videolar var. Takip etmenizi tavsiye ederim.

Nevzat Saraycıklı Instagram adresi: @psk.nevzatsaraycikli

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

12
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
7 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
BipolarhunterKazımBipolarhunterSamsunlu FilozofBalporsugu Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Dingo
Guest
Dingo

Bu adamı tanıyan bir tek sizsiniz herhalde. Bütün takipçileri buradan. Ne torpili var?

Hell
Guest
Hell

Nevzat Hoca Super Biri….Her seyi Bilen adam

Respect

Sedat
Guest
Sedat

İki ismede buradan teşekkürler

BSS
Guest
BSS

Vaayyyyyyy çok iyi ya, hemen izliyorum. İlk Mahmut diyişinde tereddüt gerçek ismin saklanmasına karşı verilen mücadeleydi dimi ?:))

Kazım
Guest
Kazım

Mahmut abi bir şey sorabilir miyim ? biliyorum kişisel sorulara zaman ayırmıyorsun ama ismin gerçekten Mahmut mu acaba yoksa nick mi bu

Balporsugu
Guest
Balporsugu

Gelmiş geçmiş en iyi podcast. Nevzat abimizi de takibe aldık.

Samsunlu Filozof
Guest
Samsunlu Filozof

Güzel sohbet olmuş, diğer bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Çevreden zorlayıcı olan her şeyi kaldırmanın insanı daha zayıf hale getirdiği kesinlikle doğru. Bazen yabancıların “thick skin” dediği özelliğe sahip olmak gerekiyor. Bunu dile getiren bir psikolog gördüğüme sevindim.

“Devekuşu kafayı kuma gömer ama göt dışarıdadır” Ahahaha.

Bipolarhunter
Guest
Bipolarhunter

Merhaba,
Duygusal dengesizlik konusu geçtiği için buraya yazmak doğru olur diye düşünüyorum. Bipolar bozukluğu olan kadınlar hakkında tecrübesi olan var mı ? Tanıştığım bir kadında bipolar bozukluk olduğunu öğrendim. İnternetten araştırmalarıma göre ciddi bir hastalık. Bu insanlarla tecrübesi olan kişiler fikirlerini belirtebilirse çok sevinirim. Uzak mı durmak lazım, yoksa gel gitleri olan dönemler harici idare edilir kişiler midir ? Sadece takılmaktan ileri gitmemek mi gerekir ?

Bipolarhunter
Guest
Bipolarhunter

Kendi soruma kendim cevap vereyim. Eğer tıbbi olarak tanı almış durumdaysa, tedavisini reddediyor ve ilaç kullanmıyorsa uzak durun. Eğer bipolar bir kadınla, manik döneminde cinsel arzuları tavan yapmış şekilde tek gecelik bir ilişki dışında planınız varsa mutlaka tekrardan düşünmenizi öneririm. Kendilerinden emin olmama, duygularını tanımlamakta güçlük çekme gibi problemleri olduğu için, birgün size karşı bir şey hissetmediğini belirtirken, başka bir zamanda sizi çok değerli gördüğünü ve kaybetmek istemediğini belirtebilir. Sabah uyandığımda nasıl bir ruh halinde olacağı belli olmadığı için buluşmalarınız sudan sebeple iptal olabilir. Buluştuğunuz zaman size dünyanın en değerli insanı gibi davranabilir. Evde misafir ettiğinizde akşam her şey çok… Read more »