Eski sevgili neden terk etti?

Eski sevgilim, neden bizden vazgeçti? Neden ilişkimizden ve benden vazgeçti? Terk edildikten sonra birçok insanın kendi kendisine ya da başkalarına sorduğu bir soru bu.

Yüzeysel olarak bakarsanız, eski sevgilinizin sizi bırakmasının çeşit çeşit nedeni var. Sizin yaptığınız ya da onun yaptığı bir şey olabilir. Onda değiştiğini söylediği bir şey olabilir. Klasik bahaneleri biliyorsunuz. “Eskisi gibi hissetmiyorum”, “sorun sende değil bende”, vs.

Ama aslında yüzeysel neden ne olursa olsun, bunun altında hemen her zaman tek bir sorun vardır: Eski sevgiliniz sizden neden ayrıldı? Sizden neden vazgeçti? Sebebi şu:

Size karşı artık eskisi kadar çekim duymuyor. Yani size olan ilgisi belli bir seviyenin altına düştü. Fiziksel, duygusal veya cinsel çekim azalmış vaziyette.

Bu çekim bir seviyenin altına pat diye düşmüyor. Eski sevgiliniz bir sabah kalkıp “dün iyiydim ama bugün birden bir şey hissetmiyorum. Hadi sevgilimden ayrılayım” demiyor. Eski sevgilinizin size olan ilgisini 1 – 10 arası bir skalada düşünürseniz, beraber olduğunuz dönemde bu seviye 5’in üstünde. 5’in altına indiği zaman ise, tamamen sıfıra inmese bile, artık ilişkiyi ciddi bir şekilde sorgulayıp çıkışa yönelmeye başlar. Bu ilgi düşüşü sürecinde eski sevgiliniz muhtemelen haftalarca ve hatta aylarca bu duyguyla mücadele ediyor. Büyük ihtimalle ilk başta tam mücadele halindeyken daha sonra ayrılık mantıklı gelmeye başlıyor. Ama bu aşamada da henüz buna cesaret edemiyor ve bunun size olan etkisinden de korkuyor. Ama belli bir süre sonra, bu artık olgunlaşıyor ve ilgi seviyesi yeterli bir süre 5’in altında kaldığında, eski sevgiliniz sizden ayrılıyor.

Bu ne demek? Sizinle konuştuğunda, eski sevgilinizin size olan ilgisi artık haftalardır 5’in altında. Çoğu insan bunu belli eder ama terk edilen de genellikle kafayı kuma gömdüğü için bu işaretleri görmez ya da görmemeyi tercih eder. Ama bazen de terk eden taraf bu ilgi düşüşü ile mücadele ederken, terk edeceği insana daha ilgili görünmeye çalışır. Burada terk edecek olanın karşısındakine daha fazla zarar vermek gibi bir amacı yoktur. Aslında kendi kendini kandırmaya çalışıyordur ama kandıramadı mı terk edilene daha ağır bir tokat vurmuş olur.

Ama sonuçta sebep bu: Eski sevgiliniz sizden ayrıldı zira artık size karşı eskisi kadar çekim hissetmiyor. Şunu maalesef çok duyuyorum. “3 ay önce benim için deli olduğunu söylüyordu ama şimdi …” O üç ay önceydi. Artık senin için deli olmuyor. Artık 3 ay öncesinde değilsiniz.

Eski sevgili tabii başka bahaneler ileri sürecektir. Diyelim ki uzak mesafe ilişkisi içindesiniz. Ve eski sevgiliniz terk ederken şunu söyledi: “Aramızdaki mesafe çok uzak. Ben artık buna dayanamıyorum.”

Şimdi düşünün bir. Diyelim ki 2 senedir berabersiniz ve 2 senedir bu mesafe sorun değildi. Karşılıklı gidip gelmişsiniz ve bunu pek de sorgulamamışsınız. Peki bu mesafe şimdi neden sorun? Ya da daha doğrusu, sorun gerçekten mesafe mi?

Eskiden mesafe sorun değildi zira eskiden size olan ilgisi yeterince yüksekti. Size karşı bir çekim hissediyordu ve bu çekim bir motivasyon sağlıyordu. Bu motivasyon ile de eski sevgiliniz mesafeyi umursamıyordu. Ama artık size olan ilgisi belli bir seviyenin altına indiği için, bu mesafe ona batmaya başladı. Artık bu mesafenin yükünü görmezden gelmesini sağlayacak bir motivasyonu yok.

Zaten ilişkinin bitmek üzere olduğu son haftalarda, terk edilecek olan, terk edecek olana batmaya başlar. Çünkü eskiden birçok şeye gözünü kapatmasına neden olan ilgi seviyesi azalmış vaziyette.

Bu ilginin büyük kısmı cinsel çekim ama cinsel çekim derken tam olarak fiziksel çekimden bahsetmiyorum. Zaten uzun süreli bir ilişkideyseniz ve fiziğiniz de son zamanlarda çok değişmediyse, fiziksel çekimin azalması zor. Gerçi eğer fiziğiniz aşırı değiştiyse, örneğin aşırı kilo aldıysanız, siz ne kadar yüzeysel bulursanız bulun fiziksel çekim de ciddi oranda azalır.

Bu neden önemli? Şu nedenle: Bir insanın size olan cinsel / duygusal çekimi azaldıysa, bu azalmaya sebep olan şeyi düzeltmeniz, çekimin eski seviyesine çıkmasını sağlamaz.

Diyelim ki eski sevgilinin size olan ilgisinin azalmasının nedeni, sizin hedefsiz ve tembel biri olmanız. Bir kadının size olan ilgisi bundan azalabilir. Diyelim ki bu nedenle terk edildiniz. Hemen bir misyon edindiniz, bununla ilgili gerekli çalışmaya disiplinli bir şekilde başladınız ve sorun çözüldü değil mi? Gidip onu buna ikna ettiniz ve bitti. Maalesef. Bitmedi.

Birincisi, birden bire değiştiğinize kimse inanmaz. İkincisi ve daha önemlisi, karşı taraf size inansa bile, çekimi azaltan sebebin ortadan kalkması, çekimi arttıracak şey değil artık. Böyle bir zorunluluk yok ama eğer yeniden beraber olacaksanız yeniden başlamanız gerekiyor. Ve terk edilen sizseniz, bu yeniden başlama kıvılcımının ondan gelmesi gerekiyor.

Bir insanın ilgisi adım adım azaldıysa öyle birden artmaz. Bazen hiç artmayabilir. Ama artmasını istiyorsanız sizin kendinizi geri çekmeniz gereklidir. İlgiyi dil dökerek, pazarlık yaparak, ikna etmeye çalışarak veya yalvararak arttıramazsınız.

Sizin yapmanız gereken, terk eden tarafı terk etmektir, yani iletişimi kes / no contact. Ayrılığın sebebi sizin hatalarınız hatta ilgisizliğiniz bile olsa iletişimi kesmelisiniz. Ancak bundan sonra ilişkiyi bitiren probleme odaklanabilirsiniz. Eğer terk eden size ulaşırsa problemin çözüldüğünü görme şansı olur yoksa bu şansınız kaybeder.

Siz terk edeni terk ettikten sonra terk eden size ulaşırsa, bu her zaman olmasa da genellikle onun ilgisinin ayrılık anına göre daha yukarıda olduğuna işarettir. Bu sizin hala istiyorsanız yeniden başlamaya yönelik biraz çaba göstermeniz için ön koşuldur ama sizi araması ilgisinin sizinle yeniden beraber olmak isteyeceği seviyede olduğu anlamına gelmez. Bu nedenle size ulaştığında nazik davranın ama fazla heyecanlanmayın.

Diyelim ki eski sevgilinizin ilgi seviyesi 3/10 seviyesine düştü ve ayrıldınız. Siz de onu terk ederseniz, ilgi seviyesi 4.5/10 gibi bir yere gelebilir ve bu durumda da eski sevgiliniz size ulaşır. Ama size ulaşmasına rağmen ilgi seviyesi 5/10 değil.

Peki siz hala istiyorsanız bu ilgi seviyesini nasıl arttıracaksınız? Öncelikle o aşamaya kadar arkanızı dönüp yürümeye başlamış olmanız lazım.  Bunu yaptıysanız bundan sonra yapacağınız şey, eski sevgilinize yeni tanıştığınız ve birlikte olmak istediğiniz birine nasıl davranıyorsanız öyle davranmak. Buluşmak, iyi vakit geçirmek, fiziksele gitmek, vs.  Eskiyi açmadan yeni biriyle buluşuyor gibi buluşacaksınız. Bunun bir diğer anlamı da eski sevgilinizin sizinle olan şansı, yeni birinden fazla değil. Yani artık özel bir konumu yok. Yani sizi elde etmek için o da çaba gösterecek. Eğer yeterince çaba göstermezse sizi başkası kapacak.

Ayrılığa neden olan problem gerçekten düzeltmeniz gereken bir şeyse düzeltin. Ama eskinin konusunu açmayın. Eskinin problemlerini konuşmayın. Bu problemi düzeltmeyi onun için yapıyorsunuz diye düşünmeyin. Mesela eski sevgiliniz sizi iyi bir işe sahip olmak istemenize rağmen bu konuda zerre disiplin ve irade gösterememeniz yüzünden terk ettiyse, iyi bir işe sahip olmak için disiplin ve irade göstermeye başlamanız onun değil sizin hayatınızı düzeltecek. Bazı şeyleri düzeltemeyebilirsiniz mesela mesafe gibi. Ama karşınızdakinin sizi terk etme nedenini analiz edin ve düzeltmenin gerçekten iyi olacağını görüyorsanız düzeltin. Bu problemin bir sonraki ilişkilerde size ayak bağı olmasını da engellersiniz.

Eski sevgilinizin sizi terk etme sebebinin size olan ilgisinin azalması olduğunu bilmeniz önemli zira bunu anlarsanız, ayrılık anı ve hemen sonrasında onu ayrılmamaya ikna etmeye çalışmanın neden faydasız olduğunu anlarsınız. Bir insanın artık size ilgisi az ise, sizinle birlikte devam etme motivasyonu da azdır ve  bu motivasyon olmadan sizin ortaya süreceğiniz rasyonel şeylerin hiçbirinin önemi yoktur. Ayrılık günü sizi terk eden insanı terk etmezseniz (iletişimi kesmezseniz), ona sizi kaybettiğini anlamasını sağlayacak zamanı vermezseniz, ilgi seviyesi o seviyenin üstüne çıkamaz. Sizin ayrılık günü tek amacınız olmalı: Ayrılıktan iyileşmek. Bunun için iletişimi kesin yani onu siz de terk edin. Bunu yaparsanız bunun bir sonucu olarak onun ilgi seviyesinin doludizgin düşmesini durdurabilecek etkiyi de yaratma şansınız var: sizi kaybetmesi.

Ayrılık sebebi sizin ilgisizliğiniz bile olsa, bu konuda yanlış yaptığınızı ve bundan sonra olmayacağını söyleyebilirsiniz ama ısrar etmeyip ayrılığı kabul edin. Bu zor bir durum zira ilgisizliğinizden bitmiş bir ilişkinin ardından iletişimi kesmek mantıksız gelebilir. “İlgisizliğimden terk edildim ve sen bana daha da ilgisiz ol diyorsun” diyebilirsiniz. Ama yanlış düşünüyorsunuz. Hala bir ilişkiniz varmış gibi düşünüyorsunuz. Sizin artık bir ilişkiniz yok. Karşınızdakinin size ilgisi de düşük. O nedenle tam o anda sizin ilginizin artmasının da onun için bir anlamı yok. Ancak o size geri gelirse bu konuda çalışmanızın bir anlamı var.

Eski sevgiliniz “bak haklıyım, ilgisizsin işte ne aradın ne sordun” gibi bir şey söylerse biraz da şaka yollu “iyi de en son ayrılmıştık yanlış mı hatırlıyorum” deyin.  Sonra da “özledin beni sanırım, gel buluşalım” diyebilirsiniz. Ya da “ama neyse senden haber almak güzel, buluşalım” diyebilirsiniz.

Yeri gelmişken söyleyeyim, bir insanın size olan ilgisi telefonda ya da mesajla artmaz. Buluşmada artar. Zira bu ilginin önemli bir kısmı tensel, fiziksel ve aynı mekanda olmanız lazım. Vücut dilinizi görebilmeniz lazım. Eski sevgilinizin sizden ayrılma nedeninin ilgi azalması olduğunu bilirseniz, telefonda saatlerce mantık çerçevesinde pazarlık yapacağınıza, onunla buluşur ve buluşmada sanki ilk buluşmanız gibi davranırsınız.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

146
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
41 Comment threads
105 Thread replies
10 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
AnonimMahmut AbiMuratHasanovCan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Dex
Guest
Dex

Güzel yazı olmuş abi, ellerine sağlık. Kırmızı hapın ne olduğunu bilmediğim zamanlarda terk edildiğimde motivasyonum eğer kendimi fiziksel yönde değiştirirsem o kızın pişman olacağı ve onu geri kazanacağım yönündeydi. Ağırlık kaldırıp fiziksel görünüşüme verdiğim önemi arttırarak doğru bir şey yapıyordum belki ama arkasındaki motivasyon yanlıştı. Testosteron seviyem arttı, özgüvenim yerine geldi, kas kütlem arttı ve dış görünüş olarak daha iyi bir hale geldim ama kafa yapım hala mavi haplı olduğu için kız bana geri dönse bile terk edilmeyle bitiyordu. İşin ilginç yanı da kızın yeni takıldığı herifi gördüğünüzde fiziksel olarak sizin yarınız bile etmediğini görüyorsunuz. Aslında buradaki arkadaşların anlaması gereken… Read more »

Relaxed
Guest
Relaxed

aslına bakarsan o pişman etme duygusu gayet de işe yarıyor, onu bastırmaya çalıştığında yalnızca canını sıkan bir durum kalıyor ortada. Yeni hatunlarla takılmak ve geliştiğini görmek-eski hatun geri gelse bile artık onu istemeyecek kadar gelişmek- zaten işin kreması oluyor.

skeptik
Guest
skeptik

Mahmut abi selamlar.Eski sevgili mevzusuyla ilgili şuan kafamı karıştıran bi mevzu var.Sevgilim benden ayrılalı 8-9 ay kadar olmuştur.İlişkimiz 4 ay kadar sürdü(cinsellik olarak yoğundu).Benim ilk ilişkim olması sebepli oneites geliştirmiştim.Ayrılma sebebi yazıda da bahsettiğiniz gibi ilgisinin azalmasıydı.Arkadaş kalmak istedi, reddettim.Bu süre boyunca ona ulaşmadım no contac uyguladım(Sadece ilk gün ayrılmayalım diye yalvardım resmen).Başlarda geri dönmesi için iletişimi kesmek mantıklı gelirken şuan kendime olan saygım açısından ne kadar iyi yaptığımı anladım.Yaptığım iş sebepli onunla sürekli karşılaşıyorum.Geçtiğimiz aylarda doğum günümdü ve abartılı olmayan tek cümlelik bi mesajla kutladı.Ben de teşekkür ettim.Konuşma burada bitti.Arabam olmadığı için çıkışlarda 2 kere arabayla beni eve bırakmayı… Read more »

Hkn
Guest
Hkn

Sen bu kızı unutmamışsın hala özel olduğunu düşünüp paragraflar dolusu yazı yazmışsın.Eski kızdan sevgili olmaz arkadaş da olmaz.Bunu hayat felsefesi haline getir ve iş dışında konuşma.Sen onun ebesi değilsin ki Doğum gününü hatırlayasın.Kutlama Doğum gününü seni belki de farklı amaçlar için kullanacak..

raad
Guest
raad

bundan 6 ay önce benim de böyle bir ilişkim olmuştu. Ayrılığımızın üzerinden 2 ay geçtiği ve kızla no contact yaptığım halde kız benim doğum günümü devasa bi paragraf atarak kutlanmıştı. Ardından klasik “arkadaş mıyız” diye sordu. Şu anda böyle bir şey düşünmediğimi tekrar kız arkadaşım olarak devam edeceksen ben buralardayım tarzında bir mesajım olmuştu. Bu olaydan 3 hafta sonra kızın doğum günüydü ve hapı sindirememiş benim aklıma, arada doğum gününde karşısında hediyeyle çıkmak gibi pespembe hayaller geliyordu. Hatta Mahmut Abi’ye: abi o benim doğum günümü devasa bir paragrafla kutlanmıştı bı mesaj ile doğum gününü kutlamali miyim? diye sormuştum. Hayır demişti.… Read more »

misafir28
Guest
misafir28

Senin ki yine insanmış benim ayrıldığım hatun görmezden geliyor :):)

Terk
Guest
Terk

Peki sülük gibi yapismadiysak terk eden kız neden her yerden engeller abi?Hayatında biri olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Koç
Guest
Koç

Tuzak engellmesi olabilir, kitabı alabilirsin sürece hakim olmak için

Pan
Guest

Esas sorulması gereken soru, sen bunu niye merak ediyorsun?

Sordid
Guest
Sordid

Yazıda söylendiği gibi, ayrılıktan sonra yapılacak en iyi şey durumu kabul edip, kendine odaklanmak.
Ancak geçmişte üç farklı eski sevgilimle yeniden ilişkiye başlamış biri olarak diyebilirim ki, öncesinde doyurucu bir ilişki yaşamış olsanız bile tekrar birlikte olmaya değmiyor. Yeni biriyle olmak daha iyi.

Hkn
Guest
Hkn

Bir kadın seni terk ediyorsa Zihni’ni anında sıfırlayıp başka kadınlara odaklanmak gerekiyor.Geri gelen kadından fayda gelmeyeceğinin yığınla sebebi var.Giden kadına kafa yormak herşeyden önemlisi oneitis belirtisidir ki bunun erkeğe zerre faydası yok.Zira giden kadın 2 gün bile senden ayrı kalmışsa başka erkekler ile belki de vuruşmak için gitti.Gideni salla yeni olan herşey her zaman daha değerlidir.Unutma özel kadın yok.

Relaxed
Guest
Relaxed

Birisi bize ayrılmak istediğini söylediğinde peki fikrin değişirse beni ara dediğimizin ertesi günü gibi kısa bir süre sonra hatun bize ulaşırsa yine de buluşmaya davet etmeli miyiz? Ayrilmak istiyorum dedikten yarım saat sonra geri arayıp özür dileyenlerle karsilasmistim zamanında 🙁

can
Guest
can

Mahmut abi selamlar. 1 Ay önce ilişkim bitti, kız terk etti açıkça benden soğuduğunu söyledi. Bende kırmızı hapla tanıştım ve ağır beta olduğumu öğrendim. Öyle hatalar yapmışım ki yani yapılmayacak ne kadar hata varsa yapmışım sonuç olarak kız terk etti. Abi özet olarak ilk kız yazdı bana yavaştan konuştuk felan ama ben başta arkadaşça gidiyordum. Sonra yavaş yavaş ilgim arttı ve sevgi hissetmeye başladım. Ama bu seferde kız soğuk davrandı hem de uzun bir süre. Neden soğuk davranıyorsun dediğimde ilk beni suçlu buluyordu(soğuk davranışlarımı) sonra da ya senlik değil pandemi yüzünden evdeyim kaç haftadır vs dedi. Baya uzun soğuk davrandı… Read more »

can
Guest
can

Hocam bu süreçte zaten full sevgili gibiydik yani günün her dakikası konuşuyorduk. Yani dışardan bizi gören sevgili sanıyordu. Beni asıl düşündüren 1 ay sevgili kalıp, sevgili olduğumuz zamanda etmediği kadar iltifat vs. ediyordu hatta ayrılmadan 1 hafta önce seni asla bırakmam demişti ama ne olduysa 1 hafta içinde oldu.

En azından benimde başımdan böyle bi olay geçmese akıllanamazdım iyi oldu bu tecrübe:)

Zagoran
Guest
Zagoran

Alfa dlye tabir edilen bir erkeğin aldatmadigi sürece kolay kolay terk edileceğini ve unutulacagini düşünmüyorum bu doğru mu

Chianski
Guest
Chianski

Ayrılığın çekiciliğin azalmasından ziyade toplumsal sebepleri de olabilir. Kız belli bir yaşa gelmiştir. Arkadaşları nişanlanır ,evlenir. Ailesi özellikle annesi bak yaşın geçiyor demeye başlar. Kızın mevcut sevgilisi vardır ama evliliğe yanaşmıyordur. Kız ne kadar sevse ilgi duysa da o erkeğe ayrılabilir. Sonuçta kadınlar ne kadar duygularıyla hareket ediyor olsa bile hesapçıdırlar ayrıca güven de bir duygudur. Evlilik de güven verir…

misafir28
Guest
misafir28

Eski zihnim olsaydı beni terk edenin kadının “beni” sevmediğini düşünür üzülürdüm. Şimdi beni terk eden bir kadının aramızdaki ilişkiyi bitirdiğini ,ilişkiyi ret ettiğini düşünüyorum. Başta sizi kabul eden kadın zaten fiziksel olarak çekici buluyor sonradan davranışlarda hatalar yapıyoruz yada karşıdaki hatalar yapıyor bir şekilde bitiyor. Bir çok sebep olabilir. Bilemeyiz bilemezsin. Söylemeden konuşmadan bilemeyiz. İnsan kendini anlatmakla yükümlüdür , anlaşılmayı beklemek değil.

Messiah
Guest
Messiah

Abi selamlar Ara verme kararı hakkinda ne düşünüyorsun? Ben buna saygi duyduğumu ve iki hafta oturup dusunebilecegimizi soyledim. O gunden beri no contact modunda takiliyorum hic bir sekilde sosyal medyasina bakmadim, engellemedim ancak ozellikle de girip bakmadim sessize alip devam ettim. Bu surecte bos dolaşmayıp arkadaslarimla vakit harcadim, haftasonu bir fotograf koydum instagrama altina yorum yapti ancak hic bir reaksiyon vermedim. Gece disarda ne yaptigimi sorguladi arkadasinin hesabından dalgaya vurup geçiştirdim. Cuma gunu icin tekrar gorusecegiz demistik, benim dusuncem eski haliyle devam edecek ise bu iliskinin bitmesi, bu ara verme anlam kazanacaksa keyif alacagim birseyler olmali yada ayrilip yoluma bakmaliyim.… Read more »

Ahmt07
Guest
Ahmt07

Mahmut abi kız ayrıldıktan 3 hafta sonra ben yazdım no contactı bilmiyordum. 2-3 kere buluştuk. Ve buluşunca kız ilgiliydi , ama sonra mesajda hala kararsız olduğunu bu süreçte beklememi istediğini belirtti. Hemen yeni sayfa açacak insan değilsin zaten dedi Ve bi kaç gün sonra normal sohbet etmeye çalıştı bende bu şekil konuşmak doğru olmaz fikrin değişirse aramızdaki şeyleri çözebileceğimizi düşünüyorsan ararsın dedim ve 1 aydır no contacta geçtim.
Amacı ne olabilir ve Bu durumda nextlemek mi lazım?

Deadshot
Guest
Deadshot

Kızla buluşmalar eğlenceli geçiyor ama buluşma olmadığı zamanlar sürekli arayıp sorma, ilgilenilme istiyor bende gün içinde sadece 1-2 kere arıyorum/yazıyorum ama daha fazlasını istiyor çok kerede tavır almışlığıda var bende yapmamaya devam edince ben böyle devam edemem dedi terk etti sorun kim de ? Bu arada ilişkide 2 yıllık ilişki

işte-güneş
Guest
işte-güneş

Eski sevgilimle şöyle bir durum yaşadım; ilgisinin azalması sonucu ilişkimiz kötü gitmeye başlamıştı. tam o günlerde çalıştığım yerden bir kız bana ilgisini açık açık söylemişti. eski sevgilimle bir tatile gittik ve ilgisizliğinden birlikte uyusak bile hiç sevişmedik ve tatil sonunda, “galiba biz ayrıldık veya öyle düşünebiliriz çünkü ben mutlu hissetmiyorum” dedim (yani ayrılan ben oldum, ama aslında ilgisi yüksek olan bendim, reddedilmişlik biraz da TRP’nin etkisiyle son sözü ona söyletmek istememiştim) O tatilden hemen sonra şirketteki diğer kızla flörtü ilerlettim ve eski sevgilimi unutmamış olsam da tekrar iletişime geçmemek için kendimi zorladım. yaklaşık 1 ay sonra eski sevgilim bana tekrar… Read more »

Erzad
Guest
Erzad

Mahmut abi candır siteyi yeni keşfettim onun soyledıklerini hemen uyguladım fayda gördüm, kaçtım yani kızdan. Şöyleki. Ben 6 yıldır bi kızla arkadastım, bu süre zarfında boşanma davası açmıştı eşine, sonra ailesel sebepten vazgecmişti. 4 ay once sevgılı olmaya karar verdık. 4 ay hersey cok Iyı gıdıor minvalinde hülyalara kapılmışım ben. Sonra patt bi anda ‘ya sen beni çok sıktın çok kontrolcüydün’ vs yalanıyla ayrıldı benden. Ben ilk günün mavi hapıyla serzenişli kısa mesaj yazdım. Sonra bu sitede kırmızı hap yolunda ılerlemeye karar verdım. No contact uyguladım. Kız sonra yanasmaya basladı. Ya eşiyle barıştı ya da hayatında biri var gibime geliyor… Read more »

Soner
Guest
Soner

Benim de danışmam gereken seyler var abi.Yardımcı olur musun?

1 2 3