Eski sevgili neden terk etti?

Eski sevgilim, neden bizden vazgeçti? Neden ilişkimizden ve benden vazgeçti? Terk edildikten sonra birçok insanın kendi kendisine ya da başkalarına sorduğu bir soru bu.

Yüzeysel olarak bakarsanız, eski sevgilinizin sizi bırakmasının çeşit çeşit nedeni var. Sizin yaptığınız ya da onun yaptığı bir şey olabilir. Onda değiştiğini söylediği bir şey olabilir. Klasik bahaneleri biliyorsunuz. “Eskisi gibi hissetmiyorum”, “sorun sende değil bende”, vs.

Ama aslında yüzeysel neden ne olursa olsun, bunun altında hemen her zaman tek bir sorun vardır: Eski sevgiliniz sizden neden ayrıldı? Sizden neden vazgeçti? Sebebi şu:

Size karşı artık eskisi kadar çekim duymuyor. Yani size olan ilgisi belli bir seviyenin altına düştü. Fiziksel, duygusal veya cinsel çekim azalmış vaziyette.

Bu çekim bir seviyenin altına pat diye düşmüyor. Eski sevgiliniz bir sabah kalkıp “dün iyiydim ama bugün birden bir şey hissetmiyorum. Hadi sevgilimden ayrılayım” demiyor. Eski sevgilinizin size olan ilgisini 1 – 10 arası bir skalada düşünürseniz, beraber olduğunuz dönemde bu seviye 5’in üstünde. 5’in altına indiği zaman ise, tamamen sıfıra inmese bile, artık ilişkiyi ciddi bir şekilde sorgulayıp çıkışa yönelmeye başlar. Bu ilgi düşüşü sürecinde eski sevgiliniz muhtemelen haftalarca ve hatta aylarca bu duyguyla mücadele ediyor. Büyük ihtimalle ilk başta tam mücadele halindeyken daha sonra ayrılık mantıklı gelmeye başlıyor. Ama bu aşamada da henüz buna cesaret edemiyor ve bunun size olan etkisinden de korkuyor. Ama belli bir süre sonra, bu artık olgunlaşıyor ve ilgi seviyesi yeterli bir süre 5’in altında kaldığında, eski sevgiliniz sizden ayrılıyor.

Bu ne demek? Sizinle konuştuğunda, eski sevgilinizin size olan ilgisi artık haftalardır 5’in altında. Çoğu insan bunu belli eder ama terk edilen de genellikle kafayı kuma gömdüğü için bu işaretleri görmez ya da görmemeyi tercih eder. Ama bazen de terk eden taraf bu ilgi düşüşü ile mücadele ederken, terk edeceği insana daha ilgili görünmeye çalışır. Burada terk edecek olanın karşısındakine daha fazla zarar vermek gibi bir amacı yoktur. Aslında kendi kendini kandırmaya çalışıyordur ama kandıramadı mı terk edilene daha ağır bir tokat vurmuş olur.

Ama sonuçta sebep bu: Eski sevgiliniz sizden ayrıldı zira artık size karşı eskisi kadar çekim hissetmiyor. Şunu maalesef çok duyuyorum. “3 ay önce benim için deli olduğunu söylüyordu ama şimdi …” O üç ay önceydi. Artık senin için deli olmuyor. Artık 3 ay öncesinde değilsiniz.

Eski sevgili tabii başka bahaneler ileri sürecektir. Diyelim ki uzak mesafe ilişkisi içindesiniz. Ve eski sevgiliniz terk ederken şunu söyledi: “Aramızdaki mesafe çok uzak. Ben artık buna dayanamıyorum.”

Şimdi düşünün bir. Diyelim ki 2 senedir berabersiniz ve 2 senedir bu mesafe sorun değildi. Karşılıklı gidip gelmişsiniz ve bunu pek de sorgulamamışsınız. Peki bu mesafe şimdi neden sorun? Ya da daha doğrusu, sorun gerçekten mesafe mi?

Eskiden mesafe sorun değildi zira eskiden size olan ilgisi yeterince yüksekti. Size karşı bir çekim hissediyordu ve bu çekim bir motivasyon sağlıyordu. Bu motivasyon ile de eski sevgiliniz mesafeyi umursamıyordu. Ama artık size olan ilgisi belli bir seviyenin altına indiği için, bu mesafe ona batmaya başladı. Artık bu mesafenin yükünü görmezden gelmesini sağlayacak bir motivasyonu yok.

Zaten ilişkinin bitmek üzere olduğu son haftalarda, terk edilecek olan, terk edecek olana batmaya başlar. Çünkü eskiden birçok şeye gözünü kapatmasına neden olan ilgi seviyesi azalmış vaziyette.

Bu ilginin büyük kısmı cinsel çekim ama cinsel çekim derken tam olarak fiziksel çekimden bahsetmiyorum. Zaten uzun süreli bir ilişkideyseniz ve fiziğiniz de son zamanlarda çok değişmediyse, fiziksel çekimin azalması zor. Gerçi eğer fiziğiniz aşırı değiştiyse, örneğin aşırı kilo aldıysanız, siz ne kadar yüzeysel bulursanız bulun fiziksel çekim de ciddi oranda azalır.

Bu neden önemli? Şu nedenle: Bir insanın size olan cinsel / duygusal çekimi azaldıysa, bu azalmaya sebep olan şeyi düzeltmeniz, çekimin eski seviyesine çıkmasını sağlamaz.

Diyelim ki eski sevgilinin size olan ilgisinin azalmasının nedeni, sizin hedefsiz ve tembel biri olmanız. Bir kadının size olan ilgisi bundan azalabilir. Diyelim ki bu nedenle terk edildiniz. Hemen bir misyon edindiniz, bununla ilgili gerekli çalışmaya disiplinli bir şekilde başladınız ve sorun çözüldü değil mi? Gidip onu buna ikna ettiniz ve bitti. Maalesef. Bitmedi.

Birincisi, birden bire değiştiğinize kimse inanmaz. İkincisi ve daha önemlisi, karşı taraf size inansa bile, çekimi azaltan sebebin ortadan kalkması, çekimi arttıracak şey değil artık. Böyle bir zorunluluk yok ama eğer yeniden beraber olacaksanız yeniden başlamanız gerekiyor. Ve terk edilen sizseniz, bu yeniden başlama kıvılcımının ondan gelmesi gerekiyor.

Bir insanın ilgisi adım adım azaldıysa öyle birden artmaz. Bazen hiç artmayabilir. Ama artmasını istiyorsanız sizin kendinizi geri çekmeniz gereklidir. İlgiyi dil dökerek, pazarlık yaparak, ikna etmeye çalışarak veya yalvararak arttıramazsınız.

Sizin yapmanız gereken, terk eden tarafı terk etmektir, yani iletişimi kes / no contact. Ayrılığın sebebi sizin hatalarınız hatta ilgisizliğiniz bile olsa iletişimi kesmelisiniz. Ancak bundan sonra ilişkiyi bitiren probleme odaklanabilirsiniz. Eğer terk eden size ulaşırsa problemin çözüldüğünü görme şansı olur yoksa bu şansınız kaybeder.

Siz terk edeni terk ettikten sonra terk eden size ulaşırsa, bu her zaman olmasa da genellikle onun ilgisinin ayrılık anına göre daha yukarıda olduğuna işarettir. Bu sizin hala istiyorsanız yeniden başlamaya yönelik biraz çaba göstermeniz için ön koşuldur ama sizi araması ilgisinin sizinle yeniden beraber olmak isteyeceği seviyede olduğu anlamına gelmez. Bu nedenle size ulaştığında nazik davranın ama fazla heyecanlanmayın.

Diyelim ki eski sevgilinizin ilgi seviyesi 3/10 seviyesine düştü ve ayrıldınız. Siz de onu terk ederseniz, ilgi seviyesi 4.5/10 gibi bir yere gelebilir ve bu durumda da eski sevgiliniz size ulaşır. Ama size ulaşmasına rağmen ilgi seviyesi 5/10 değil.

Peki siz hala istiyorsanız bu ilgi seviyesini nasıl arttıracaksınız? Öncelikle o aşamaya kadar arkanızı dönüp yürümeye başlamış olmanız lazım.  Bunu yaptıysanız bundan sonra yapacağınız şey, eski sevgilinize yeni tanıştığınız ve birlikte olmak istediğiniz birine nasıl davranıyorsanız öyle davranmak. Buluşmak, iyi vakit geçirmek, fiziksele gitmek, vs.  Eskiyi açmadan yeni biriyle buluşuyor gibi buluşacaksınız. Bunun bir diğer anlamı da eski sevgilinizin sizinle olan şansı, yeni birinden fazla değil. Yani artık özel bir konumu yok. Yani sizi elde etmek için o da çaba gösterecek. Eğer yeterince çaba göstermezse sizi başkası kapacak.

Ayrılığa neden olan problem gerçekten düzeltmeniz gereken bir şeyse düzeltin. Ama eskinin konusunu açmayın. Eskinin problemlerini konuşmayın. Bu problemi düzeltmeyi onun için yapıyorsunuz diye düşünmeyin. Mesela eski sevgiliniz sizi iyi bir işe sahip olmak istemenize rağmen bu konuda zerre disiplin ve irade gösterememeniz yüzünden terk ettiyse, iyi bir işe sahip olmak için disiplin ve irade göstermeye başlamanız onun değil sizin hayatınızı düzeltecek. Bazı şeyleri düzeltemeyebilirsiniz mesela mesafe gibi. Ama karşınızdakinin sizi terk etme nedenini analiz edin ve düzeltmenin gerçekten iyi olacağını görüyorsanız düzeltin. Bu problemin bir sonraki ilişkilerde size ayak bağı olmasını da engellersiniz.

Eski sevgilinizin sizi terk etme sebebinin size olan ilgisinin azalması olduğunu bilmeniz önemli zira bunu anlarsanız, ayrılık anı ve hemen sonrasında onu ayrılmamaya ikna etmeye çalışmanın neden faydasız olduğunu anlarsınız. Bir insanın artık size ilgisi az ise, sizinle birlikte devam etme motivasyonu da azdır ve  bu motivasyon olmadan sizin ortaya süreceğiniz rasyonel şeylerin hiçbirinin önemi yoktur. Ayrılık günü sizi terk eden insanı terk etmezseniz (iletişimi kesmezseniz), ona sizi kaybettiğini anlamasını sağlayacak zamanı vermezseniz, ilgi seviyesi o seviyenin üstüne çıkamaz. Sizin ayrılık günü tek amacınız olmalı: Ayrılıktan iyileşmek. Bunun için iletişimi kesin yani onu siz de terk edin. Bunu yaparsanız bunun bir sonucu olarak onun ilgi seviyesinin doludizgin düşmesini durdurabilecek etkiyi de yaratma şansınız var: sizi kaybetmesi.

Ayrılık sebebi sizin ilgisizliğiniz bile olsa, bu konuda yanlış yaptığınızı ve bundan sonra olmayacağını söyleyebilirsiniz ama ısrar etmeyip ayrılığı kabul edin. Bu zor bir durum zira ilgisizliğinizden bitmiş bir ilişkinin ardından iletişimi kesmek mantıksız gelebilir. “İlgisizliğimden terk edildim ve sen bana daha da ilgisiz ol diyorsun” diyebilirsiniz. Ama yanlış düşünüyorsunuz. Hala bir ilişkiniz varmış gibi düşünüyorsunuz. Sizin artık bir ilişkiniz yok. Karşınızdakinin size ilgisi de düşük. O nedenle tam o anda sizin ilginizin artmasının da onun için bir anlamı yok. Ancak o size geri gelirse bu konuda çalışmanızın bir anlamı var.

Eski sevgiliniz “bak haklıyım, ilgisizsin işte ne aradın ne sordun” gibi bir şey söylerse biraz da şaka yollu “iyi de en son ayrılmıştık yanlış mı hatırlıyorum” deyin.  Sonra da “özledin beni sanırım, gel buluşalım” diyebilirsiniz. Ya da “ama neyse senden haber almak güzel, buluşalım” diyebilirsiniz.

Yeri gelmişken söyleyeyim, bir insanın size olan ilgisi telefonda ya da mesajla artmaz. Buluşmada artar. Zira bu ilginin önemli bir kısmı tensel, fiziksel ve aynı mekanda olmanız lazım. Vücut dilinizi görebilmeniz lazım. Eski sevgilinizin sizden ayrılma nedeninin ilgi azalması olduğunu bilirseniz, telefonda saatlerce mantık çerçevesinde pazarlık yapacağınıza, onunla buluşur ve buluşmada sanki ilk buluşmanız gibi davranırsınız.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

146
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
41 Comment threads
105 Thread replies
10 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
AnonimMahmut AbiMuratHasanovCan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Speechless
Guest
Speechless

Abi benim de uzun bir ilişkim var.2 seneye yaklaştı neredeyse.Bu aralar kız sürekli eski konularla ilgili “bana bunu dedin şunu yaptın çok üzdün beni” diyerek eski konularla suçlayarak tavrıni degistirmeye basladı.Örneğin önceden sorun etmediği şeyleri bu dönemde sorun ediyor.Sosyal mecralara beraber resim paylaşmadığımı çok önceden konuştuk ve hiç sorun etmezken nişanlandıktan şuan onun için bile “bir kez koymadın sen küçük şeyler icin bile beni hep yalvarttın” falan diyor.Mesela önceden cok konuşmasak da işlerim olduğu için anlayışla karsılıyordu.Şimdi biraz fazla konuşsak “önceden bu kadar konuşmuyordun” diye yine eski konuları açıyor 🙂 İlgisini kaybettiği anlamına mı gelir? Tabiki sevdiğini falan söylüyor ama… Read more »

Bro
Guest
Bro

Mahmut abi kadar kesin birsey soyleyemem.

Benim anladigim kadariyla kiz agresiflesmis sebebiyse senin karakterinin eskiye nazaran degismis olmasi.

Karakter degisimi onlar icin cok fark ediyor.

Eski halinden kizin istedigi halde bile olsa ödun vermissen ve kiz bunu onaylamissa bile bir sure sonra versigin bu odunler “bu erkek ezilip bukuluyor” diye dusunmesine sebep oluyor.

Dedigim gibi kiz olumlu sekilde onaylasa bile odunler onu delirtiyor.

Agresiflesmesinin sebebide bu diye tahmin ediyorum senin karakterin degistigi icin sana kiziyor.

Tabiki bu bir tahmin, kesin degil.
Agresifligi baska bir hosnutsuzluk yuzundende ola bilir

Hellraiser
Guest
Hellraiser

Mahmut abi 1 haftadır ben gerçekten ilgisizdim kıza dile getirip duruyodu daha sonra online bi oyunda kızlarla oynadığımı gördü tanıdıktı eskiden oynadıklarım falan bunu sorun etti konuştuk normaldi her şey ertesi gün ayrılmak istediğini söyledi ilişkilerde pek bir tecrübem yok nasıl bir yol izlemeliyim ben ayrılmak istemiyordum

Oneil
Guest
Oneil

Abi selam, yeni limanlara yönelince giden kız ağlaya zırlaya için hayatında birisi mi var diye ararsa nasıl davranmalıyız ? Yeniden istiyorsak var desek olmaz yok desek de içine su serpmiş olacağız malum kişinin.

Burak
Guest
Burak

Merhaba Mahmut abi 28 yaşındayım hayatıma 3 yıl önce bir kız girdi 1 sene sevgili kaldık ayrıldık.O zamana kadar bir sürü kızla kısa uzun süren ilişkilerim oldu .Fakat bu kız unutulmadı. Ne yaparsam yapıyım iletişimi kestim,takip etmedim ,ondan sonra hayatıma bir çok kısa süreli ve 1 sene süren bir ilişki daha girdi ama nafile.Ne kokusu aklımdan çıkıyor ne hareketleri ne gözleri.Kendime telkin veriyorum başka kızlara yöneleyim aradan biraz daha geçsin unuturum diye ama boşuna 2 yıl oldu ayrılalı ilk yılı kızdan kıza geçti hayatım bu yıl ise aşağı yukarı 1 sene olacak bir ilişkim var.Hala devam ediyor ama kendimi de… Read more »

Fufufu
Guest
Fufufu

Kız arkadaşım benim için kıymetli bir insan ama sadece kıymetli yani çekim duymuyorum eskisi kadar. Onu kaybetmek istemiyorum lakin sevgili de olmak istemiyorum. İki aylık bir ilişki. Öncesinde bir buçuk yıl tabaklarımla mutluydum ama biraz sohbeti doyum veren bir kadınla mutlu bir ilişkim olsun istedim, keşke istemeseydim. İlk üç ay ilişki yok kuralının önemini tam da şuanda anladım… Yirmi dört yaşındayım ve sevgilim benden üç yaş büyük yani son düzlükte… İlişkinin istesem de istemesem de bitmesi gerek bir süre çünkü evliliğe çok uzak bir insanım. Güzel bir insanı kaybetmek istemiyorum ve ayrılırsak bir daha konuşacak türden biri de değil. İki… Read more »

Necromancy
Guest
Necromancy

2 Senelik nişanlımı kaybettim ben 26 o ise 33 yaşındaydı, ben türkiyede o ukraynada. 5. buluşmamız yılbaşında beklediğim gibi geçmemişti, içime dert ettim ve bunu arada sırada karşı tarafa yansıttım. ve 2. kez yüzüğü geri vermesini söyledim. 1.5 hafta sonra yüzüğü geri taktı ama 3-4 gün sonra yüzüğü çıkardı ve benim değişmeyeceğimi, bana karşı sevgi beslemediğini, sen benim erkeğim değilsin, seni sevmiyorum. ayrılıyorum senden dedi kesin ve net bir şekilde şimdi aradan yaklaşık olarak 3.5 hafta geçti. bu zaman zarfında kontak kurmaya çalıştım ama bu yazıdan sonra no contact.. yapacağım. tabi bende unutmak istiyorum bu ilişkiyi fakat arada sırada aklıma… Read more »

Taha
Guest
Taha

Merhaba, güzel giden bir ilişkim vardı fakat 1.5-2 hafta önce son (8.03 tarihleri*) 1 hafta içerisinde sınavları ders çalışması aramıza girdi ve mental anlamda dolu olduğunu belirtti süre istedi fakat bunun bir kaç gün öncesinde ben tavırlarında sogukluk hissedip ona sormuştum bir sorun mu var diye? O da bir problem, sorun olmadığını belirtmişti. Bu 1 hafta içinde ona gerektiğinden fazla ilgi verdim sanırım hatam bu ve soguma evresine girdiyse ilgisi düştüyse bile kafasında daha çok soğudu sanırım. 1 hafta önce ayrıldık. O hislerinin eskisi gibi olmadığını söyleyince bende kararına saygı duydum biraz konuştuk bir kaç soru sordum ve gittim. O… Read more »

Fifakuzensen
Guest
Fifakuzensen

Bi kızla konuşuyorduk mezun senemde, kıza hiçbir zaman onu sevdiğimi söylemedim dayanamayıp o bana açılmıştı ve ben tabak da çeviriyordum ama sonra ne olduğunu anlamadan betaya dönüştüm. Her şeyi alttan alıyor, asla kavga etmiyor, oturup kızdan mesaj bekliyordum. Öyle ki rus bi kızın gel bizde kalırız teklifine bile hayır diyecek kadar gözlerim körelmişti. Tabii bu salaklıklarım sonucu ipler tamamen onun eline geçmişti ve bana ilişki isteyip istemediğinden emin olmadığını arkadaş kalıp okullar açılınca sıfırdan başlamak istediğini söyledi. Kesin bir şekilde reddedip yol verdim. Direkt her yerden sildim. İlişkiden çıkınca mallıklarımı görünce de kendimden utanıp at cebe tecrübe dedim. Mahmut abi… Read more »

Erikli19lt
Guest
Erikli19lt

Abi merhabalar, 9-10 aydır falan uzak mesafe bir ilişkim vardı. Sohbet, muhabbet vs . gayet iyi gidiyordu. Hani kızla flörttük ama sevgili vs. olmuyordu normal olarak hani görmeden olmamak da doğal olarak mantıklı. Sonra ben 1.5 ay önce falan yanına gittim ve 1 gün kaldım. Gittiğimde kızla hani yakınlaşmalar vs. oldu ama kız mizaç olarak da fazla mıçmıç bir kız değil. Ama hani romantik ortamlar da olmadı değil. Ama açık konuşmak gerekirse o kadar da sıcak böyle çekim hissetmedim bir de bir heyecan yoktu nude vs.den dolayı neyin geleceğini biliyordum zaten. Gittim geldim ve 1 ay sonra kız ben seni… Read more »

Don Carleone
Guest
Don Carleone

Mahmut abi bir konuda fikrini almak istiyorum. Bundan 2 hafta önce 3 senelik sevgilim “Seninle zaman geçirmekten sıkıldım, olmuyor artık eğlenmiyorum seninle ve bu ilişkinin yükünü,sorumluluklarını kaldıramıyorum.” diyerek beni terk etti.Ben de okuduğum üzere -no contact- olayına geçtim.Instagramdan takipten çıktım ardından stalk yapmamak için Instagram hesabımı sildim çünkü sürekli stalk yapmaya başlamıştım.Telefon numarası duruyordu fakat ayrıldıktan 1 hafta sonra benimkini silmiş idi ve bende onun numarasını sildim.No Contact’ta 2. haftam.Arada bir kız ile flörtleştim fakat o da bir anda mesafe koydu ve flörtü kesti çok umurumda da değil açıkcası.Benim sana sormak istediğim soru şu “Yaptıklarımda yanlış var mı ? Varsa… Read more »

Subutay
Guest
Subutay

Abi merhaba. 5 senelik neredeyse her günü birlikte geçen bir ilişkim vardı. Farklı şehirlerde üniversitelere gitmemize rağmen gayet güzel gidiyordu. Benim ailesel problemlerimden dolayı eskisi kadar ilgi alaka gösterememeye başladım. İlk başlarda pek sorun yapmasa da devamında “beni eskisi kadar sevmiyorsun” tarzı tartışmalar çıktı. En son da onun ailesinden dolayı ayrıldık. Ayrılığımız pandeminin başına denk geldi yani neredeyse 1.5 yıl oluyor. Uzun bir süre yazmadım. Tekrar kendisi yazmaya başladı. Birlikte olduğumuz zamanlardaki gibi konuşmaya başladık kisaca. Lakin bu süreçte bana “sevmiyorum artık , zamanla unuttum” benzeri cümleler kurdu. Saygı duyarım deyip devam ettim ve unutma sürecine girdim. Ailemden bir büyüğümün… Read more »

help me pls
Guest
help me pls

2.5 yıllık ilişki 6 ay önce onun beni terk etmesi ile bitti.1 ay boyunca tekrar döndürmek için her şeyi yaptım yani bütün betalıkları yaptım.Dolayısıyla o da her yerden engel attı bana.Daha sonra ben engeli aşmak için hiç uğraşmadım,peşinden koşmayı da bıraktım.Yaklaşık 2 ay sonra engelleri açtı.Hiçbir tepki vermedim elbette.Bu kez başka bir kızla yan yana hikaye attık ki bu kız ikimizin de ortak arkadaşıydı ve onun hesabından atılan bir hikaye nedeniyle tekrar her yerden engelledi ve ben yine tepkisiz kaldım elbette.şimdi günümüze dönersek tekrar engeli açmış ve ben yine tepkisizim.Mahmut abi bu konudaki fikrin nedir ne yapmalıyım veya ne yapmamalıyım… Read more »

Eneramo
Guest
Eneramo

Abi yaşım 23 üni öğrencisiyim benim kız arkadaşımdan ayrılmam gerekiyor çünkü beni cinsellikten alıkoyuyor. Zor bir süreçten geçiyorum ayrılsam dert ayrılmasam dert gibi geliyor. Ne yapmam lazım abi ayrılmayı icraate dökemiyorum çünkü kız beni çok seviyor, ben de onu seviyorum. Nasıl olacak bu işler

Cobegoals
Guest
Cobegoals

Mahmut abi selam sevgilim ile ilişkimiz bu dün gece bitti anlık olarak gelişti her şey. Sevgilim akşam saçını kazımak istediğini saçlarının moralini bozduğunu vs söyledi ben de yanında durdum sağlığın için hangisiyse o olsun dedim. Akşam saçını kesti gece görüntülü konuşurken uzak duruyordu çekiniyordu normal olarak, en son telefonu uzaklaştırdı ışıktan vs hiç gözükmüyordu ben de ışıktan dolayı bok gibi gözüküyorsun yakınlaş vs dedim amacım bu arada sadece çekingenliğini yanında olduğumu hissetmesini sağlamaktı ama çok ağır geldi. Neyse gece mesajlar vs konuştuk aradım gece ilişkiyi bitir bugün akşam tekrar aradım ve özür diledim yazılara bağlı kalarak 1 kere özür dilemiştim… Read more »

Faruk
Guest
Faruk

Abi ilişkinin başlarında ve ortalarında gayet net erkek adam gibi hareket edip işi ve herşeyi tıkırında götürüyordum ama maalesef kızın tutkusunu vs görünce iyi ya tamam bu beni seviyo zaten diyip kendimi salma hatasına düştüm e haliyle hatalar zinciri birbiri ardına geldi biz neyiz dediğinde bile mırıngırın etmiştim ama sevgili gibiydik ( hiç buluşma olmadı üniversitede aynı sınıftayız online eğitimden ötürü 6 ay boyunca sadece görüntülü, telefon, sanal sex vs ) e haliyle kızın ilgisi bana fena halde düştü muhtemelen kendine yeni bir ilgi verici bulup onunla devam edecek şimdi erasmusla yurtdısına cıkıcam haliyle gelince de aynı sınıfta olcaz o… Read more »