Eski sevgili nasıl unutulur?

Şu kelimeleri her duyduğumda kenara 10 Lira atsam iyi para biriktiririm:

“Abi unutamıyorum. Onu unutabilsem zaten hayatıma devam edebileceğim, onu takip etmeyi bırakabileceğim, onu aramamayı becereceğim, vs …”

Bu siteyi uzun süredir takip edenler, bunları söyleyen birisinin insan sinir sisteminin çalışma şeklini, gerçek çalışma şeklinin tam tersi sandığını görebilir. Buna sitede birçok yazıda değindik. Örneğin Fizyoloji ve Örtüşme ya da Harekete Geçmek, Düşünce Duygu ve Algı yazıları:

Hissetmek – algılamak – duygular – düşünmek – davranmak sıralamasını düşünün. Dışardan gelen sesi algılarız, bu bizde duygu ve düşünce oluşturur ve davranırız. AMA sinir sisteminizi kontrol etmenizin yolu bu süreci tersten çalıştırmaktır. Eğer davranışlarınızı değiştirirseniz, düşünce ve duygularınız ve daha sonra algılarınız da bu davranışlarınıza göre değişir. Herkes önce algı – duygu – düşünce üçlüsünü değiştirmeye çalışıyor ama işin özü değişim davranışlardan başlar.

Günümüzde yaygın olan New Age kültürü (düşünce dalgalarını evrene gönder evren sana Ferrari versin, seni başarılı yapsın tarzı The Secret / Sır saçmalıkları) nedeniyle insanlar oturdukları yerde kendilerini telkin ederek değişebileceklerini sanıyorlar. Sanki önce zihinlerini değiştirebilirlerse sonra istedikleri gibi davranabilecekler gibi düşünüyorlar.

Yani onu unutabilsen arkanı dönüp hayatına devam edeceksin diye bir olay yok. Arkanı dönüp hayatına devam edeceksin ve böylece onu unutacaksın. Sinir sistemimiz böyle çalışıyor. Belki hemen unutmayacaksın ama duygu ve düşüncelerimiz eninde sonunda davranışlarımızı takip ederler.

Yani eski sevgilini unutmak istiyorsan önce eski sevgilini unutmuş olsan nasıl davranırdın onu bir düşüneceksin.

1) Eski sevgilini unutmuş olsan onun hakkında konuşur muydun? Hayır. O zaman onun hakkında konuşmayı bırakacaksın. Arkadaşlarınla, daha da kötüsü ortak arkadaşlarınla, onunla bununla bu konuyu konuşmayı bırak. Onu sorma, ondan sana gelen bilgiyi kibarca kısa kes ve ilgilenme. Onu düşünmekten hemen kurtulamayabilirsin ama unutmayın ki davranışlarınız düşünce ve duygularınızı peşinden sürüklerler.

2) Eski sevgilini unutmuş olsan onu arar ya da ona mesaj atar mısın? Hayır. O zaman ona ulaşmayı keseceksin. Tamamen. Ona ulaşmak zorunda olduğun şeklinde krize girersen git helada ağla ama ona ulaşma. Yatağına kıvrıl, cenin pozisyonunda ağla ama ulaşma. Eğer bu krizleri ona ulaşmadan atlatırsan, bu krizlerin daha az sıklıkta ve şiddette geleceğini ve yok olacağını göreceksin.

3) Eski sevgilini unutmuş olsan onun sosyal medyasını takip eder miydin? Seni sosyal medyasından çıkarmış bile olsa takipçi sayısını takip edip eğer takipçi sayısı arttıysa acaba yeni erkekler ekliyor mu diye düşünür müydün? Whatsapp’ta online mı diye bakar mıydın? Çok uzun süre online ise acaba biriyle mi konuşuyor, uzun süre offline kalmışsa biriyle mi sevişiyor diye adamı ruh hastası yapacak şeyler düşünür müsün? Daha kötüsü onu gerçek hayatta takip eder miydin? Hayır. O zaman onu stalklamayı tamamen bırak. Onu stalklamak zorunda olduğun şeklinde krize girersen git helada ağla ama onu stalklama. Yatağına kıvrıl, cenin pozisyonunda ağla ama stalklama. Gerekirse birkaç ay sosyal medyaya, vs. hiç girme. Kendi hesaplarını kapa. Ama stalklama. Eğer bu krizleri onu stalklamadan atlatırsan, bu krizlerin daha az sıklıkta ve şiddette geleceğini ve yok olacağını göreceksin.

4) Eski sevgilini unutmuş olsan, onu gördüğünde surat mı asardın yoksa görüp görmediğin umrunda olmaz mıydı? Muhtemelen umursamazdın. Umursamamak demek kasmak, soğuk davranmak değil, minimum sosyal kibarlığı muhafaza edip fazlasında bir şey yapmamak demektir.

5) Eski sevgilini unutmuş olsan onu doğum gününü, mezuniyetini, yeni işini, vs. kutlar mıydın? Muhtemelen hayır.  Ama nezaketen demeyin, unutmuş olsanız diyoruz. Unutursan aklına gelmez. O nedenle bu bahanelerle bile ulaşmayın. Unutmuş olsan arkadaş kalmazsın. Umrunda olmaz. Arkadaş da kalmayın.

6) Eski sevgilinizi unutmuş olsanız ondan intikam alma fantezileri içinde kıvranır mıydınız? Hayır. Umrunuzda olmazdı. Çok karşılaştığım bir bahane bu: “Onun pişman olduğunu görsem / bana çektirdiklerini çektiğini görsem / gelse de yatsam sonra kapıya koysam / vs … sonra bir rahatlayıp bırakırım.” Nah bırakırsın. Bunlar eski sevgiliye yapışık kalmak isteyen tarafının bahaneleri. Eski sevgilini unutmuş olsan bunlar aklından geçmez. Daha da iyisi, eski sevgiliyi unutmak genellikle en iyi intikamdır zaten.

Birçok erkekte bu 80’ler arabeski tadında intikam fantezisini görüyorum. Kafalarındaki kadın imajı Nikah Masasını söyleyen Ümit Besen’e bakıp, o büyük aşkı kaybettiği için kıvranarak ağlayan Banu Alkan 😀 Hatun gelsin, pompalayayım sonra kapıya atayım ve o da saf melek ya hüngür hüngür ağlayıp pişman olsun.

Peki bu olsa bile genellikle gerçekte ne oluyor biliyor musunuz? “Yahu Mahmut’a geri döndüm ama bir süre birlikte olduktan sonra beni bıraktı. Herife nasıl koymuşsam artık kuyruk acısıyla bir de bana sana değmezmiş falan dedi. Manyak mı nedir? Her neyse canım sıkkın Ayten bugün alışveriş yapalım hem şu tanıdığın çocuğu konuşuruz.”

Arkadaşlar size bu narin premsesler imajını bırakmanızı ve acilen 2021 yılına gelmenizi şiddetle tavsiye ederim. Aşkın zıttı öfke değil umursamamaktır. Bunun harici her şey sizin kuyruk acınızı yansıtmanız olacaktır.

7) Eğer onu unutmuş olsanız eski sevgilinizi düşünmekten kendinizi ihmal ediyor olur muydunuz? Hayır. Kendinize çok faha fazla odaklanmış olurdunuz. O nedenle arkanızı dönün, kendi hayatınıza yürüyün ve kendinize odaklanın.

8) Eski sevgilinizi unutmuş olsanız, sizi bıraktığı yerde otlamaya devam mı ederdiniz yoksa yeni limanlara mı açılırdınız? Yeni limanlara açılırdınız. O zaman yeni limanlara açılın. Biliyorum ki (a) sevgili seviyesinde biri hemen karşınıza çıkmayacak ve (b) diğer insanlar “onun gibi olmayacak (!)” ama şunu unutmayın: eski sevgilinizi unutmuş olsanız illa sevgili seviyesinde birini bekleyerek vakit kaybetmez hayatın tadını çıkarırdınız. Ve daha önemlisi, karşınıza çıkan etten kemikten insanları kendi kafanızda yarattığınız ve kaideye koyup olduğundan çok fazla değer verdiğiniz bir tanrıça imajı ile karşılaştırmazdınız. Gerçek ile karşılaştırırsınız. Gerçek ne peki? Şu an yalnızsınız, hayatınızda insan ya da tanrıça bir kadın yok. Hergün yalnız yatıyorsunuz, yalnız geziyorsunuz, vs. Karşınıza çıkan insanları gerçekle karşılaştırın.

9) Eğer unutmak istiyorsanız, o size ulaşırsa kibar olun ama kısa kesin. Buluşmayın, buluşmak isterse bahanelerle savuşturun. Sonra görüşürüz deyin sonra bir bahane daha bulun. Kısa sürede sizin peşinizi bırakacaktır.

Şimdi şunu da ekleyeyim, eski sevgilinizi geri istiyorsanız bile bunun en iyi yolu önce onu unutmanızdır. Yani eğer geri dönmesini istiyorsanız bu maddeyi yapmayın ama istemiyorsanız yapın. Fakat önceki maddeleri uygulayın ve önce unutmanız sonradan bir arada olma şansınızı en çok arttıracak şeylerden biri.

Bu konuda birçok kişiyle konuşmuş ve yazışmış olan biri olarak şunu söyleyebilirim: Arkasını dönüp hayatına devam eden, kendine odaklanan, ona ulaşmayan ve ondan bilgi akışını kesen erkeklerin 99%u kendilerini de şaşırtacak kısa sürede (9 senedir unutamayan adamın 4 ayda tamamen unuttuğunu bile gördüm!) eski sevgililerini unutuyorlar. Bu hemen olmuyor yani ilk haftalarda ve aylarda duygu ve düşüncelerinde sanki en ufak bir değişiklik olmuyor gibi görünüyor ama kendileri başlangıçta fark etmeseler de duygu ve düşünceleri değişmeye başlıyor. Hatta şunu da ekleyeceğim:

a) Eski sevgilisini unuttuğunda nasıl davranacaksa öyle davranan adamlar eski sevgililerini unutmalarına engel olamıyorlar. Davranışları değişti mi, istedikleri sonuca uygun davrandılar mı, bir süre bu değişimi hissedemeseler bile duygu ve düşünceleri ve sonra algıları da değişmeye başlıyor. Belki ilk bir ay aramasalar, bilgi almasalar bile sürekli eski sevgililerini düşünüyorlar ve kötü hissediyorlar ama sonra bu düşünceler azalıyor ve iyi hissetmeye başlıyorlar. Ve sonra da eski sevgili ile ilgili algıları değişiyor. Onun dünyanın en güzel kızı olmadığını anlıyorlar mesela.

b) Eski sevgilisini unutamayan adamların hemen hemen hepsi bu davranışları sergileyemedikleri ya da yeterince sergileyemedikleri için unutamıyorlar.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

287
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
80 Comment threads
207 Thread replies
18 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
107 Comment authors
BiyikadamEren CansssnurrBailor Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Lexus
Guest
Lexus

Yazı çok güzel fakat katılmadığım tek nokta ” The Secret/Sır saçmalıkları” dediğiniz yer. Çekim yasası olarak geçer ve çekim yasasının maddelerinden biri de ” yapmışsın , başarmışsın ,elde etmişsin gibi davran”dır. Yani ilk paragraflarda bahsettiğiniz gibi davranışlarını sanki o şeyi elde etmişsin gibi değiştirmektir. Tabii ki bu istediğini elde edebilmek için çaba göstereceksiniz fakat bunları yaparken olmuş gibi davranmanız lazım. Hatta kitapta çok güzel bir örnek vardı hatırladığım kadarını yazayım. Kadın çok güzel bi ikinci araba ister ama bir türlü olmaz. Uzun süre geçmiştir. Sorunu anlamaya çalışır. Sonradan farkeder ki hareketleri buna yönelik değil . Garajına halihazır da olan arabasını… Read more »

licita
Guest
licita

bu biraz fake it until you make it mantığına benziyor hatta neredeyse aynı diyebilirim. Site bu mantığı birçok yerde de övüyor mesela erkek adam olmak istiyorsan öyle davranmaya başlamaya çalış gibi

lucaspiller
Guest
lucaspiller

The secret’i tamamen okumuş biri olarak söylemek isterim, Redpill makaleleri (hatta bu bile) çoğu yerde çekim yasası mentalitesini ciddi anlamda destekliyor, tam tersi de aynı şekilde geçerli. Analojilere ve spiritüel göndermelere çok fazla takılmamak lazım. Hepimiz hayatı farklı algoritmalar ile yorumlamaya çalışıyoruz ancak çıktısı aynı.

Celaleddin Harezmşah
Guest
Celaleddin Harezmşah

Dostum sen zengin eşle evlenip yaşamda hiçbir amacı kalmamış ve cpdsi düşen kadın mısın? Enerjinin payı bu tarz düşüncelerin pompaladığından daha farklı olması gerekir. Yani yatıp davranmadan beklemek değil. Evet bazen tek başına uğraştığında da olmayabilir. Kısacası herkesin şartları (maddi, manevi, şans vs.)eşit değil kendimizin en iyi versiyonu olmak olması lazım. Bunu tek başına şansa bırakmak da hata. Diyelim olmadı demek ki hakkında hayırlı değilmiş der geçersin. Fake it till you make it e kısmen tamamım o bile fazla olumlamacı kalıyor. Bir insan yaşamda her şeyi yapamaz, yapmamalı da zaten. O yüzden böyle olumlamacı 40+ kadınlara hitap eden tarzda enerji… Read more »

Ced
Guest
Ced

Ayrılık hem bırakılan hem de bırakan tarafından zordur ama atlatıp yola devam etmek gerekiyor. Yazı bütün eski sevgili muhabbetini özetleyecek cinsten olmuş ve zamanında benim de yaptığım sanki unuttuktan sonra hayata devam edilecekmiş yanılgısını silip hayata devam ettikten sonra unutulacağını açıklıyor.Bu stalk olayı galiba işi en çok baltalayan durum en alfa diyeceğin adamı bile beta yapar bu olay.Telefondan sürekli kontrol etmek vs. aynı ortamda değilsen kızla iş daha kolay tabii stalk yapmadığın sürece görme ihtimalin düşük.Görürsen de çok kötü bir ayrılık(aldatılma vs.) yoksa selam verip devam etmek önemli.Aynı ortamda sürekli görüşmek zorunda isen de gereksiz sıcak veya kuyruk acısı derecesinde… Read more »

Jojo884
Guest
Jojo884

Güzel yazı.
Şunu da eklemek istiyorum, bil ki onu asla tam olarak unutamayacaksın. Hayatına devam edeceksin, fotoğraflarını mesajlarını sileceksin, her aklına o geldiğinde beynini bir şeyle meşgul edeceksin, boş durmamaya çalışacaksın ve zaman böyle geçecek. Her gün onu birkaç kez hatırlayacaksın. Ama öyle bir gün gelecek ki kafanı yastığa koyduğunda tüm gün onu hiç düşünmediğini fark edeceksin. İşte o vakit kafanda sadece eski bir kişi olarak kalacak. Onunla ilgili her şey anılar olacak ve yavaş yavaş yüzünü unutacaksın. Tek mesele o güne kadar beklemek.

Mamilekko
Guest
Mamilekko

Çivi çiviyi söker , anı anıyı örter, yeni kucak eskisinden sıcaktır.

RedPillGuy
Guest
RedPillGuy

Bir insanın daha hayata adım atar atmaz kendisini içinde bulunduğu maskeli balodan haberdar edilmesi çok önemlidir. Çünkü aksi halde karşılaştığında anlayamayacağı ve tahammül edemeyeceği hatta şaşkınlıktan tamamen donup kalacağı birçok şey vardır.

Mamilekko
Guest
Mamilekko

Konuyla alakalı detaylı bilgiyi sitede sunulan İletişimi Kes Kuralı (No Conctact) adlı kitapta bulabilirsiniz. Okumanızı mutlaka tavsiye ederim ben okudum ne yapmam ne yapmamam gerektiğini öğrenmiş oldum ve gereksiz acı ve kayıp zamandan kurtuldum dolu dolu geçirdim ilişki sonrası zamanı . Sitede ki bir yazıda editlenen YouTube videosunda da anlatıyor yapana kadar yapıyormuş gibi yap ,mentalitesini araştıran deneyi ( V duruş, yüksekten atlama korkusu ) .

Zagoran
Guest
Zagoran

9 yılda unutamadigini 4 ayda unutan adam var demişsin ama ben bu unutamama işini hastalık gibi görüyorum ve ne yazik ki bir hastalık maximum 1 yılda geçmezse kronik kabul ediliyor, kisi yaşam tarzını degistirmezse tekrar nuks ediyor(kesinlikle arabesk dinlememek,aşık dizilerini hayatında çıkarmak gibi) hastalıkların bazılari sessiz kalıp kişi zora dustugunde(aşk için boşluğa düştüğünde) tekrar alevleniyor. Ben de bu hastalıktan muzdaribim 10 sene oldu dediklerinin hepsini yapıyorum artık aklıma gelmiyor, geçmişte de kendi yoluma bakıp unuttuğum olmuştu ama bir dizide maruz kaldığım arabesk şarkı geri hatırlatmışti, Mahmut abi sağolsun şu an iyiyim ama ilerde ne olur bilemiyorum bence kişi tamamen terk… Read more »

Comofelc
Guest
Comofelc

Hocam selam. Bu tarz yazıları aylardır okuyorum inanın en sağlıklı olanı bu oldu. 25 yaşında bir erkeğim. Hayatımda çok kız oldu fakat son 2 senelik ilişkimdeki kızı canımdan çok sevdim. Kendisi de beni kaybetmekten korktuğunu, çok fazla sevdiğini söylerdi hep. Konuyu çok uzatmak istemiyorum fakat size sormak istediğim birşey var. Aramızda herşey yaşandı. İlki oldum. Bileğine baş harflerimi kalıcı dövme yaptırmıştı. Fakat son aylarda artık çok bunaldığını, ciddi ilişkinin kendisine göre olmadığını vs söyleyip ara vermek istediğini söyledi. O sıralarda da arkadaşının kuzeni çıktı ortaya. Sözde arkadaşlardı bunlar fakat öğrendim ki şuan sevgililermiş. Ayrılık zamanları araya hakaretler falan da girdi.… Read more »

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Selam dostum. Yıllar önce bire bir aynını yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Beynin şu an sana zayıf olduğunu, eski sevgilinin seni aldattığı amcanın senden daha iyi bir seçenek olduğunu bağırıyor. Ve şimdiki halinle, bu senin başına bir kez daha geldiğinde yine aynı şekilde dağılıp bundan berbat etkileneceğini çok iyi biliyor ve seni rahat bırakmıyor. Çünkü onu tatmin etmedin. Bunun ilacı kıza dair her şeyi(mesaj fotoğraf vs.) silmek ve bir daha temas kurmamak, stalklamamak(dijital ya da gerçek hayat fark etmez), mutlular mı değiller mi bakmamak. Bunun yanında spor yapmaya çok ihtiyacın var ki hormonların yerine gelsin bi silkelen, değişime… Read more »

JFK
Guest
JFK

Merhaba Mahmut Abi. Biraz farklı olabilir ana temadan ama merak ettiğim şey şu, mevcudiyette 1 yıldır ilişkim var. Dolaylı yoldan açılan bir eski sevgililer konusunda sordum kız arkadaşıma eski ilişkilerini, kendisi anlatmak istedi daha çok. 2 kişiyle çıkmış şu ana kadar 1 tanesiyle yavaş yavaş anlaşırken bunu bırakmış-terk etmiş sanırım. Bahsederken “şerefsizdi, şerefsizin tekiydi, adi birisiydi” kalıbında cümleler sarfetti. Bunun sebebi nedir? Hani unutamadığından mı yoksa başka sebeplerden mi böyle söylüyor bilemedim. Üzerinden 3 sene geçtiği halde söyledi bunları onu da belirteyim. Bana anlattığına göre ortada bi “umut verip bırakma” olayı olmuş kendince. Önce çocuk yazmaya başlamış sonra “daha fazla… Read more »

cımbız
Guest
cımbız

alarmlık bir durum yok gibi ama sen neden sevgilinle eski sevgili durumlarını konuşuyorsun bu mevzuları konuşmak hep boka sarar. kızın eski sevgilisiyle ya ne boksa ne yaşadığı ne düşündüğü onu ilgilendirir bunları düşünmek seni ezik beta durumuna sokar

Yağız
Guest
Yağız

4 yıllık bir ilişkim var.Kız son haftalarda sürekli ekiyordu en son yine buluşmak için konuştuk buluşmadan önceki gün gelmek istemediğini söyledi (evde buluşacaktık) bende tamam diyerek kısa kestim 2 gün sonra yazdı arkadaşlarla oturuyorum dedim o da tamam sonra konuşuruz dedi müsaitim dedim iyi geceler dedi kaldı öyle ne yapmam gerekiyor bu red pill camiasında yeniyim

Bi seyler
Guest
Bi seyler

Süper bi yazı ciddi ilişki modunda biraz kasarak takılıyodum, bunu okuduğumdan beri 2 gündür rahat uyuyorum olay tamamen budur

sihirli rakama gülen adam
Guest
sihirli rakama gülen adam

benim de sıklıkla unuttuğum ve arada kendime hatırlatmam gereken büyük gerçek; KADINLAR EMPOZE EDİLDİĞİ GİBİ YEGANE, MASUM, SADIK, BİRİCİK, KUSURSUZ, HAYATA ANLAM KATAN VARLIKLAR DEĞİLDİR. bunu bugün idrak et, yarın yine unutuyosun, çünkü kafanı çevirdiğin her yerde tersi söyleniyor. insan beyni böyle işte çok da kusursuz değil, bildiğini UNUTUYORSUN. bol tekrar lazım. ömür boyu diyet yapmak gibi düşünün. bugün sağlıklı beslendim artık daha sağlıklıyım derseniz olmaz; her yerde abur cubur varken 🙂 yanlışları her gün reddetmek, doğruları da tekrar etmek şart.

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Eski sevgili nasıl unutulur?
Eski sevgili neden terk etti?
Narsist eski sevgili nasıl geri döner? Eski sevgilim narsist mi?
Eski sevgili nasıl pişman edilir?
Eski Sevgili ile Arkadaş Kalmak
Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? – İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)
Eski Sevgili Nasıl Geri Döner?
Arkadaş çevresindeki eski sevgili
SAHA RAPORU – Kalçada ki eski erkek arkadaş.
Eski sevgiliyi geri kazanma

Sadece başlıklara bakıldığın da bile eski olanın eski olmadığı anlaşılıyor.
Yeni si olmayanın eskisi de olmuyor demek ki.

Ayrıca sevgili olmak öyle kolay birşey değildir. Uzun bir süreç gerektirir. Bu ünvan her yerde kullanılabilir olmamalı.

Ozan
Guest
Ozan

Kırmızı hapı ve siteyi bilmezken tam bir karın ağrısı kızla beraberdim.Hastanede hemşirelik yapıyordu gelip ahmet isminde bir çocuğun buna yürüdüğünü söyleyip beni kıskandırmaya çalışıyordu.Şimdi olsa direkt yol verirdim o zamanlar salak gibi çektim bunları.Kızı sürekli kıskandım hergün sordum ahmet ordamı bir şey dedimi sana gibisinden.O da gelip bandanamı aldı kaçtı,sandalyeye geniş oturup yoruldun gel otur dedi ama oturmadım gibisinden anlattı.Her neyse bir gün bir grup fotoğrafı attı hastanede çekilmiş çeken kişi erkek olunca sordum kim bu diye ahmet dedi.Dellendim iyice tartıştık falan aradan bir süre geçince ayrıldık.Büyük bir şehirde yaşamıyorum insanlar denk gelebiliyor.Bir arkadaşım aynı hastanede çalışan bir arkadaşından bahsetti… Read more »

İnşallah görürsünüz
Guest
İnşallah görürsünüz

Selamlar, bir bok yiyip aynı sınıftaki kızla sevgili oldum. Sonra kötü bir şekilde ayrıldık(allah korudu diyebilirim iyi ki ayrılmışım), no contact kuralını harfiyen uyguladım(baş sağlığı diledim tek). Aradan zaman geçti ve bir slayt sunumu için eşleşmemiz gerekti. Tekrardan çirkefçe davranmaya ve beni darlamaya çalıştı; ben de süreçte sakin kalıp görevime odaklandım. Ardından arkadaş grubu gözlerimin içine tip tip bakmaya ve daha ters davranmaya başladılar. Böyle durumlarda neler yapmalıyız?

Kayaların oğlu
Guest
Kayaların oğlu

Mahmut abi selam. Benim durumum biraz psikolojik olabilir ama yine de tavsiyeni almak isterim. Belki bunun üzerşne bir yazı bile yazılır. Vaka haline geldim çünkü. Normalde tam redpill öğretisindrki gibi bir adamdım. Ancak ne zaman bu ilişki işlerini ciddiye almaya başladım işte o zaman zarar gördğm. Yazıda bahsedeceğim gibi 2 kişi ile 2 defa ciddiye aldım ve şu an zarardayım. Neyse başlayayım. 3 yıl önce ciddi bir ilişki yaşadım. Kız arkadaşım biraz gizemli ve sorunluydu. İstemiyosan ayrılalım tekliflerime “hayır seni seviyorum” diye cevap verdikçe ben bağlandım kaldım. Tamam beni seviyodu. Bunu defalarca yaşayıp ayrıldık. Ama onu geröekten seviyodum. Bi küs… Read more »

Misafir28
Guest
Misafir28

Acı çekmediğini nerden biliyorsun ? Kadınlar çok güzel maske takarlar suna emin ol ki insanlar birşeyler yaşayınca mutlaka iki taraf acı çeker. Fakat senin kafanda ki su eğer kız acı çekiyorsa ben değerliyim eğer çekmiyorsa değersizim ki acı çekmiyor! Çünkü karşıdakinin acı çekmesinden sana değer verdiğini düşünüp acı çektiğini düşüneceksin. Halbu ki senin değerini karşıdakinin sevmesi yada acı çekmesi belirlemez. Seni birinin sevmesi sana ekstradır lütuf değildir. Bunu kendini sevince anlayacaksın.

1 2 3 6