Bir zamanlar Charlie Harper vardı (Two and a half men)

2003 – 2015 yılları arasında yayınlanan Two and a Half Men dizisi, gelmiş geçmiş en komik dizilerden birisi olması yanında, daha alfa karakterli Charlie Harper ve beta öderliğin kitabını yazan Alan Harper kardeşlerin müthiş kimyasıyla da birçok ilginç kadın – erkek ilişkileri öyküsü barındırıyordu.

Korkunç olan şu ki o devir geride kaldı. Şu an ABD’de kimse böyle “kadın düşmanı(!)” bir senaryo yazıp yönetemez. Aslına bakarsanız günümüz feminen totaliter kültür ortamında How I met your mother? ya da Friends gibi hafif komediler bile yapmak güç. Biz de ara ara eskileri izliyor, giden güzel günleri anıyoruz.

Rahmetliyi özlemle anıyorken bir hatırlayalım dedik. Youtube kanalımızı takip etmeyenler, birkaç klibi altyazılı olarak kanala koyduk.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

14
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
BennObi Wan Mahmudoju87SuperstratNecromancy Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Blade
Guest
Blade

Bunları okumak izlemek bayağı keyif veriyor. “Mahmut Abi” sana birşey soracağım. Danışmak fikit almak istediğim birşey var ama başkası görmesin istiyorum nereden yazayım. Var mı çözümü ? Teşekkürler !

Benn
Guest
Benn

Mahmut Abi selam senin bu yazdıklarının etkisiyle sırf senden dolayı diziyi izliyorum lakin şöyle nir durum var. Charlie sheen kovulmuş zamanında yani belli bir yerden sonra aston kutcher giriyor ve dizinin anası ağlıyor gibi gözüküyor. Saence artık izlemeyi bırakayım mı yani değer mi devamını izlemeye yoksa charlie sheen den sonrası çöp mü ? Bu arada filmin senaristi charlie sheenin özel hayatının etkisiyle charlie harpere oluşturduğunu söylüyor dikkatini çekeyim.

Diaspora
Guest
Diaspora

Diziyi izlememiştim ama videoları izlerken bir şey dikkatimi çekti, bu adam gerçekten eğleniyor, ben söylesem eğreti duracak bir cümle bu tip adamların ağzından çıktığında bir çok insanı etkiliyor. Mahmut Abi sizin eğlenen usta dediğiniz durum genetik olabilir mi ? Benim babam tam bir eğlenen usta ve zamparanın teki, adam kaç yaşına geldi ama hâlâ durmuyor tutamıyoruz. İşin garip tarafı annem ve babam boşandığı zaman abim babam ile ben ise annem ile kalmayı tercih etmiştim şimdi bakıyorum da abim babamın yolunda ilerliyor tam bir eğlenen usta, kelimeleri çok iyi kullanıyor ben ise ailenin nice guy’u sessiz sakin efendi çocuğu :). Ya… Read more »

Pan
Guest

Dün bi yaakın arkadaşımla bazı filmlerde görüntüde de olsa maskülen karakterlin ufaktan dönmeye başladığını konuştuk. Bir yerde bu kaçınılmaz. Makalede bahsedilen diziyi görmekle beraber izlememim. Merak ettim şimdi.

Necromancy
Guest
Necromancy

izlemeye başladım komedi ve güzel 🙂

Superstrat
Guest
Superstrat

Mahmut Abi merhaba, kendisi gelip tanışan, ilgi gösteren kızlar kalitesizdir, kaba tabirle her yola gelir gibi bir algı gördüm. Bu gerçekten böyle midir, kendi gelip bizimle tanışan kızları bir kalıba koymak mümkün müdür?

ju87
Guest
ju87

https://seyler.eksisozluk.com/imdbde-8-puan-ustu-alan-charlie-sheenli-two-and-a-half-men-bolumleri

bunu da atayım buraya. mahmut abi sayesinde keşfettim. her yönüyle eğitim gibi dizi. eski güzel günlerden………

Obi Wan Mahmudo
Guest
Obi Wan Mahmudo

Mahmut abi Türkiyede de histerik ve tamamen slogan üzerine bir feminazi temelli kültüre döner mi?