Jocko Willink Türkçe – Disiplin Eşittir Özgürlüktür – Kitap Özeti Podcast

Nasıl disiplinli olunur? Nasıl disiplin kazanılır? Disiplin ve motivasyon nedir? Jokko Willink’in bu konulardaki kitabını Türkçe özetleyip, yorumlayan ve seslendiren: Secret

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Sorular ve dakikaları da videonun altında.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

13
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
kinyasAli MemurVüqarBennkomandoselim Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Vüqar
Guest
Vüqar

Merhaba mahbut abi spotify kanalina linkden geçiş yapiyorum ama hata oluşuyor ve devamlı yenile diyor kanalin ismini söyleye bilirmisiniz?

Edinburgh
Guest
Edinburgh

Eline,sesine sağlık Mahmut reis.

komandoselim
Guest
komandoselim

Mahmut abi bu kitabı senden ilk duyduğum zamanlar okumuştum, 2-3 sene olmuştur. O zamanlar tam anlamını kavrayamamıştım fakat yaşadıkça öğrendim. Mesela spor için, geçmişte hep bir hevesimin gelmesini beklerdim. Bir şeyler okuyacağım / araştıracağım ve öyle bir kafa yapısına kavuşacağım ki, canım sürekli olarak spor yapmak isteyecek diye düşünürdüm. Sadece sporun değil, her şeyin böyle olmasını bekliyordum, bir dünya kişisel gelişim kitabı okumuştum hatta bu konularda. Sonrasında Jocko Willing, David Goggins ve Ali Türkşen gibi komando abilerimizin kitaplarını ve bu sitedeki yüzlerce yazıyı okudukça ve en çok da alışkanlıklarımı kırıp denedikçe disiplinin ne demek olduğunu anlamaya başladım. İşin sırrı, canın… Read more »

Benn
Guest
Benn

Bravo isminin hakkını veriyorsun ☺

kinyas
Guest
kinyas

Sanırsam işi küçük düşünmek de yardımcı oluyor bu sürece. ”Bugün kendimi iyi hissetmiyorum sadece birer set yapacağım.” demek gerekiyor bazen. Ya başlayınca ”bari 2. seti de yapayım, 3. seti de yapayım.” diyorsun ya da o gün hiç yapmamaktansa bir set yapıyorsun zinciri kırmadan.

Ali Memur
Guest
Ali Memur

Mahmut abi merhaba. Lise son sınıf öğrencisiyim. Sınava bildiğin üzere beş ay kadar bir süre kaldı. Bugün itibariyle instagramı ve whatsappı sildim telefonumdan. Kalan beş ayı çok verimli şekilde gecirmek istiyorum, eşit ağırlık öğrencisiyim ve hedefim hukuk. Ama bazen boşluğa düşüyorum ve çok canım sıkılıyor, ders çalışma isteğim sıfırlanıyor ve bunalıma giriyorum.
Çalkantılı bir iliskim var, kız karın ağrısı ve ondan da ayrılmayı düşünüyorum zaten bir iki gündür konuşmuyoruz. Bana bu beş ayı nasıl verimli geçirebileceğim hakkında tavsiye verebilir misin? Kız arkadaşla seks yapıp stres atabiliyorum ama götürüsü getirisinden daha fazla. Ne yapmamı önerirsin?
Teşekkürler