Bir aldatılma ve boşanma hikayesi

Öncelikle merhabalar uzun zamandan beri siteye girmemiştim. Karımın cinsel isteğini nasıl arttırabilirim? yazısını görünce yazmadan da, yapamadım.

Genelde ilk çocuktan sonra ya da evliliğin 10. Yılından sonra kadınlarda böyle arızalar olabiliyorlar. “Ben sevişmeyi sevmiyorum”, “ben cinsellikten eskisi kadar zevk almıyorum”, “ben zaten sekse düşkün bir insan değilim”, “Başım ağrıyor” vs… Ben kendi tecrübelerimden ve Mahmut Abi’nin yüzlerce tecrübesinden yola çıkarak söyleyebilirim ki, yazıdaki teşhis doğru. Eşiniz artık kendi çerçevesinde yaşıyor ve sizi sadece elde tutuyor. Emin olun, eşinizi kendi çerçevenize yani eşinizin sizin ve onunla birlikte kurduğunuz ailenin çerçevesinde yaşaması gerekiyor. Yoksa sizi hayat arkadaşı olarak kabul eder fakat koca olarak kabul etmez. Bunun sağlamanın tek yolu da, kendiniz için yaşamanız, kendinize dikkat ve özen göstermeniz. Kendinizle ilgili kararlar alın ve uygulayın. Ani değişimler merak, merak başka istekler yaratır bayanlarda.

Ben şimdi 42 yaşındayım. 7 ay önce eşimden boşandım. Mahmut Bey’le de skype üzerinde o dönem değerlendirme yapmıştık. Eşiminle cinsellik yönünden aynı şeyleri yaşamış ve whatsapp üzerinden başka bir adamla konuşmalarını yakalamıştım. Sonrasında barışmak gibi aptalık gösterip tekrar eve döndükten bir süre sonra bu sefer benden habersiz bir cep telefonunu yakalamıştım. Bu telefonun içinde başka bir adamla bir sürü mesaj ve aramalar vardı.

O dönemde bana yukarıdaki maddeleri bahaneleri seks yapmamak için eşim bana sürekli sıralıyordu. Hatun kişi, beni onu tatmin edememekle, şunla bunla her şeyle suçladı. İnsellikten kaynaklı, evimin mükemmel babası olmam istememden dolayı ne dediyse boynumu büktüm ve kabul ettim. Ama kendimde bir dönüşüme başladım. Spor salonu, yüzme, krav maga son olarak askeri pentathlon gibi sporlardan sonra vücudumu bir şekle soktum. Bütün gardrobumu yeniledim saç ektirdim, arabamı daha üst düzey yaptım ( sen kendi paranı yemezsen yiyen çıkıyor a.k.a alfa öder beta siker).

Bu süreçte, biri 27 diğeri 38 yaşında2 tane tabak yaptım.  Bu sayede cinsellik konusunda şunu anladım ki ben aslında zevk verebiliyor muşum. 40 yaşından sonra, elektro gitar çalmayı öğrendim. Hepsi bu sitenin rehberliği ve yol haritası sayesinde. Şu an yaşadığım mükemmel bir hayat mı? Değil. Kızımla aynı evde yaşamak için sağ kolumu verirdim. Ama en son 2 ay önce eski eşim benimle birlikte olmak istedi cinsel yönden kaç seneden beri ağzından çıkmayan sözleri duydum. Artık umrumda da değil ama gurur vericiydi. Yani sen kendinde önemli ve olumlu yönde bir değişimler yaparsan, işine ve hayatına odaklanırsan kendi hayatının lideri olursan seni takip edenler oluyor bu hayata…

40 yaşında dedektifçilik oynadım, erkekliğimden şüphe ettim, aldatıldığım için hüngür ağladım, çok kırıldım inanın. Kendini karısının çocuğunun mutluluğuna adamış adam gibi adam denilen bir adamdım. Şimdi ise kötü değilim fakat kendim için yaşadığım için dışarıdan bencil olarak değerlendiriliyorum. Fakat bazı şeyler sondan öte bir başlangıç oluyor… Hayat bazen insana bambaşka şeyler ve farklı bir hayat tarzı getiriyor. Siz yeter ki o isteği ve disiplini kendiniz de bulun. Gerisi mucize gibi kendi kendine oluyor.

Boşanma olayına da bir kaç not düşmek istiyorum. Erkekler boşanma olayında maça 5-0 yenik, deplasmansda ve seyircisiz, sahaya 9 kişi ve hakemde direkt satılmış olarak çıkıyor. Aldatma davası ikiye ayrılıyor: aldatma ve zina. Zinayı kanıtlamanız çok zor. Kanıtlasanız bile elinize düşük bir mevla tazminat bile vermiyorlar. Bırakın çocuğunuz varsa velayet almanız bile çok zor. Arkadaşlar aldatılma, aldatanı yakalama, boşanma ve hayatta bakış açısı konusunda uzman olmassam da çok büyük tecrübeler geçirdim. İsteyen admin mail adresimi alıp danışabilir. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Mahmut bey iyi bir insan tek kusuru şu %90 olayı çözümlemesine rağmen %10 üzerinden konuşup mümkün olduğunca kırmadan üzmeden birşeyleri kibarca ifade ediyor.

Her şey için teşekkürler.

Bu arada telefon daki mesajlar boşanma davalarında ne kadar etkili ona da değineyim.

Aynı gün içinde atılmış altı karşılıklı mesaj boşanmada sadece tarafın kusurunu belirtir. 5-10 bin gibi bir tazminat alırsın. Davanın ilerleyen dönemlerinde nafaka ödeme ihtimalin bile var.

Tabi ki mesajın nasıl ele geçirildiği, bu yöntemin yasal olup olmadığı da önemli. Bunlar halen Yargıtay da tartışılan konular ve farklı kararlara bağlanan hükümler var. Kimi kararlar aldatan eşin kişisel verilerinin onun rızası ve haberi olmadan hukuksuzca elde edildiği için, delil sayılmayacağını ve bu yüzden aldatılana hapis cezası veren hükümler var. Bir başka davada ise, eşin aldatmayı ispatlamasının tek yolunun bu olduğunu ve casus yazılım ile ele geçirdiği kanıtların hukuksuz yollarla ele geçirilmesine rağmen kanıt olarak sayılmasına karar veren hükümler var.

Bir de burada mesajlaşmanın ne zaman öğrenildiği önemli. 6 ayı geçtiyse, ve hala bir dava yoksa affetmiş sayılıyorsunuz. Ancak aldatılma hala devam ediyorsa ki bu sefer hala devam ettiğini kanıtlamaya çalışıyorsunuz ve delil olarak sayılıyor. Sitedeki evli kardeşlerime yada hasbel kader yolu düşmüş bu yazıyı okuyan arkadaşlarıms hitaben de bu kadar hukuksal ıvır zıvır içinde şunu belirtmek isterim. Aldatılmak insanın çok canını yakar, çok üzülürsünüz. Bu konuda her detayı öğrenmek istersiniz öğrendikçe daha da üzülürsünüz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda;

1.Sakın affetmeyin anen sitede yazdığı gibi… Çünkü aldatan yine aldatır. Sen onun hipergamik duygularında sadece sağlayıcısın, koca değil. Hatta yakaladığınız zaman öyle yüklenin ki hipergamisi tuzla buz olacak. Hipergaminin paramparça olduğu bu dönem anlaşmalı boşanma kağıtlarına imza atmak için uygun bir dönem ve oldukça kısa bir dönemdir.

2. Artık aldatmayla ilişkili hiçbir şey araştırmayın. Öğreneceğiniz her detay, canınızı daha da yakacaktır.

3. Hayatta başka şeylere konsantre olun ve günününüzü programlayın. Kendinize görevler koyun ve disiplinize olun.  Mesala ben her sabah yatağımı askerdeki gibi topluyorum. Böylece günün ilk görevini başarıyorum. İkinci, üçüncü görev derken basit olsa da bu görevler sizin hem disiplinize olmanıza hem de başarı duygusu birikerek sizin kendinize güveninizi kazanmanıza yardımcı oluyor.

Dediğim gibi zor bir durum, ben bile hala yaralarımu saramadım. Kırmızı hapı tam olarak sindiremedim ki hala buraya bu kadar uzun yazabiliyorum. Affedin arkadaşlar 40 yaşından sonra kırmızı hap bu kadar oluyor.

Konuk Yazar: Certixisgod

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

54
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
17 Comment threads
37 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
namSOfficerMahmut AbiLykuSjwfker Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
19t
Guest
19t

Yakalama ve kadının oynadığı masum rolü (inkar,yalan) hakkında da bir iki cümle okumak isterdik.

jonsnow
Guest
jonsnow

Aldattığını kanıtlayamadığın için mi kızın velayetini alamadın ve eğer kanıtlasaydın kesin verirler miydi

Benn
Guest
Benn

Belli bir yaşa kadar evlat annededir. Anne eve erkek alsa başka haltlar yese diye düşünen bir adalet düzeni yok tabi

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Çocuğun velayetini almanın yolu aldatmayı kanıtlatmayla ilgisi yok. İstersen aynı yatakta hakimin gözüne sok. Velayeti %99, 9 Anneye verilir. Velayet davalarında çocuğun menfeatti gözlenir ve çocuğun annenin yanında büymesi gerektiğine inanma konusunda yaygın bir kanı vardır. Çocuğun velayetini almanın yolu annenin akıl sağlığının bozuk olması, annenin yaptığı işin çocukla ilgilenmeye engel olması, annenin yüz kızartıcı suç işlemesi. Sadakatsizlik veya zinayı kanıtlasanız dahi sadece Anneyi fakir etmeyecek sizin haksız bir şekilde zengin olmanızın önüne geçek kadar en fazla 35-40 bin kadar bir tazminat alınabiliyor.

Sherlock
Guest

Öncelikle Allah sabır versin.Yaşadığın şeyler herkesin kaldıracağı olaylar değil.Mahmut abi böyle hikayeleri okudukça sadece kadınlardan değil direkt insanlardan tiksiniyorum.Herkes sevgilisi,arkadaşları hatta ailesi tarafından kandırılabiliyor.Bu ihanetlerden az zarar görmek için vereceğin tavsiye var mı?Benim kendi fikrime göre duygusuz olmak buna çözüm.Duygusuzdan kastım izlediyseniz Sherlock dizisinde ki Sherlock gibi.Ama bi türlü duygusuz olamadım.Pek duygusal biri değilim.Ama nasıl daha duygusuz daha mantıkla hareket eden biri olabiliriz? Bazı arkadaşlar hem duygulu olup hem mantıkla hareket ederiz diyebilirler. Ama duygular işin içine girince mantıklı davranmak çok zor oluyor. Tavsiyelerini bekliyorum Mahmut abi.İyi günler.

Mahmut Abi
Admin

17 yaşında bu soruyu sorman, ilköğretim öğrencisinin üniversite hayatı tavsiyesi istemesi gibi bir şey. O yaşta bunları dert etmek için aptal olmak lazım. Ha kız arkadaş diyorsan, kız arkadaşın aldatması can yakar ama hiç de öyle atlatılmayacak bir dert değil. Alt tarafı kız arkadaşın aldatmasını yıllarca atlatamamak için ciddi beyin yıkaması ve zayıflık gerekiyor diyeceğim de maalesed o ikisi çok yaygın. Yani beyin yıkamasından kurtulur ve biraz güçlenirseniz ihanetten falan korkmazsınız. Doğuştan duygusuz değilsen sonradan ağır savaş falan gibi travmalar geçirmezsen duygusuz olamazsın ve duygusuz olsan zaten psikopat bir arıza olursun. Hayatta her şey başınıza gelebilir. Bunun ihtimalini azaltmak ve… Read more »

Sherlock
Guest

Tavsiyelerin için teşekkürler Mahmut abi. Yine fazlasıyla haklısın. Dert ettiğim şey aldatılmak değil, insanlar hep iki yüzlü geliyor. Hep yalan dolan içinde yaşıyorlar. Nedense herkesin kötü olduğunu düşünmeye başladım bu aralar. Büyük ihtimal aileyle kötü anlaşmak ve çevremde ki neredeyse herkesin telefonu açmadan önce sövüp sonra ayyyy bebeğimmm naber demeleri. Bu aralar sınava hazırlanma dönemleri. Bu dönem yüzünden hayattan soğudum galiba. Bu dönem için vereceğin tavsiyeler varsa okumak için can atarım. Bu arada ayn adamım hayatı bitmemiş tam tersine yeniden doğmuş. İyi akşamlar abi.

Mahmut Abi
Admin

insanlar hep iki yüzlü geliyor. Hep yalan dolan içinde yaşıyorlar. İnsanlar hep iki yüzlü, yalan dolan içinde ama sen sütten çıkmış ak kaşık değilsin herhalde. Herkes kötüyse sen de kötüsün. Yani ortama sen de dahilsin.

İnsanlar hep iki yüzlü değiller, hep yalan dolan içinde yaşamıyorlar ve hep kötü değiller. Öyle olsalardı sen de öyle biriydin ve hak ettiğin bir ortamda yaşıyordun zaten.

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Hayatta herşey insan için… Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Mahmut Abinin dediği gibi hayat devam ediyor. Bu tarz durumlardan dolayı bu siteye herkes tecrübelerini aktarıyor ve yapılması gerekenler anlatılmaya çalışılıyor. Hayat mükemmel değil kusur ve hatalarla dolu… Önemli olan hatalardan dersler çıkarıp, bu sitede yazanları ezbere formülleştirmeden kendine göre uyarlamak ve kendi versiyonunu ortaya koyup yine kendi ayakları üzerinde sağlam yere basan bireyler olmanız. Saygılarımla

Sherlock
Guest

Hayır ben kötu degilim en kötuyum. Haklısınız hayat mukemmel degil mukemmel degil. Masal dunyasında yaşamıyoruz. Artık olaylar kadar olaylardan çıkardıgım derslere de dikkkat edicem. Yaptıgınız yorumlar ve verdiginiz tasviyeler için teşekkurler.

Zagoran
Guest
Zagoran

Krav maga için hangi kursa gittin abi?

Benn
Guest
Benn

Mahmut Abi bunu yazıya çevirdiğin için sağol. Certixisgod yazıya müsade ettiğin için çok saol.

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Krav maga konusuna gelince özel ders alıyorum haftadaw 5-6 saat. Hocayıa iş sağlayan bir platform üzerinden buldum.

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Bende sana teşeklür ederim, sitede kendimi ifade etme imkanı ve deneyimim aktarılmasını sağladığın için

Reddit hsn
Guest
Reddit hsn

Ablam teyzem eve sürekli gelsin benden rahatsız olmasın diye beni çocuk tacizcisi diye suçlamıştı.çocuk da teyzemin çocuğu o geldiğinde ben evden ayrılayım diye.diğer günler kardeş gibi davranıyor.anladığım kadarıyla Kadınlar fiziksel olarak Zayıf olduğu için kendilerini böyle koruyorlar yada böyle dövüşüyorlar diyelim.Gerçi açık dövüşü beceremeyen çoğu beta ve gamma da böyle davranışlar sergiliyor Ancak konu şuan da kadınlar olduğu için onlardan bahsettim.

Sherlock
Guest

Allah sabır versin. İğrenç bi olay. Kadınlar biraz daha sözlerle vuruyor. Manipülasyon teknikleriyle falan. Bu çoğu sefer fiziksel şiddetten daha kötü olabiliyor.

39t
Guest
39t

krav maga ve askeri pentatlonu nerede yapıyorsunuz? semt ve mümkünse okul ismi olarak

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Emekli sat komandosu subaylarının ve asssubaylarının kurduğu akedemi ve kamplar var izmirde… bir airsoft klubüne üyeyim yaşadığım şehirde, sızma, baskın ve pusu tekniklerini öğrenmek için ilk başta gitmiştik baktık güzel kondisyon oluyordevam ettik. Aynı zamanda baskı altında karar vermeni sağlamaya yönelik çok sert eğitimlerde veriliyor hem mental hemde fiziksel anlamda çok zorlacıyı. Ama çok faydalı oluyor kişissel anlamda. Krav maga konusuna gelince özel ders alıyorum haftadaw 5-6 saat. Hocayıa iş sağlayan bir platform üzerinden buldum. Kusura bakma Anonim kalmak zorundayım. Verdiğim keyler yaşadığınız yerde varsa bunlara ulaşmanızı sağlayacaktır

Plastik Cerrahi
Guest
Plastik Cerrahi

selam airsoft ekibinin adi ne ? katilmak isterdim

Diesel
Guest
Diesel

Sat komandosunun kurduğu akademinin ismini öğrenebilir miyim acaba?

Benn
Guest
Benn

Arkadaşlar adam adını dese kim olduğunu öğrenirsiniz neden ısrarla “orayı” soruyorsunuz anlamıyorum. İzmir, İstanbul, Ankara gibi yerlerde bir sürü porfesyonel kurslar var böyle bu abimizde bir tanıdığı ya da tavsiye ile onlardan birine rastgele gitmiş yani hepsi aynı görevi görecektir nereye gitseniz de eski askerler size bakacaktır. Hepsi aldıkları eğitimlerin bir kısmını size yaptıracaktır.

Miami Vice
Guest
Miami Vice

Yazı ilişkiler ve kişisel gelişim konusunda oldukça doyurucu olsa da, hukuki konularda belli hatalar var.
Hukuki konularda takipçilerin ve sitenin yararlanabileceği bir discord yayını yapmayı yeniden teklif ediyorum Mahmut Abi.

Ps: İstanbul Barosu’nda stajyer avukatım.

Sherlock
Guest

Bu aldatılma boşanma velayet konularıyla ilgili bilgilendirici bi yazı yazsan, ve Mahmut abi uygun görüp yayınlasa güzel olur. Her neyse bu konular için küçüğüm 🙂

Miami Vice
Guest
Miami Vice

Evet bu da güzel bir fikir

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Ben mühendisim. Boşanma davasında tanık olduğum düzeni elimden ve anladığım kadar geldiğince anlatmaya çalıştım. Hatalarım ve yanlış ifadelerim olduysa affola…

Miami Vice
Guest
Miami Vice

Estağfirullah Hocam affolalık bir durum yok elbette. Sadece belirtmek istedim. Bu konuda fırsat verilirse discord yayını veyahutta yazı paylaşımı yapmaya hazırım. Tüm site faydalansın.

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Arkaeaşım öyle bir soru sormuşsun iki cümle diye yazmışsın anlatması ve yaşaması zor yazması kolay bu deneyimi: 1.önce bunu hissedersiniz hem de o kadar derin bir histir ki bu ilk başta ona bunu konduramazsınız… 2.bir kadın sizi aldattığında tamamen size yabancı bir şekilde davranır ve bakar. Sevgi sözcükleri yoktur. Mecburiyetten bir göstermelik saygıyla davranır. Yanınızda giyinmez soyunmaz. Sizinde elbisenizi değiştirmek için bile soyunmanıza müsade etmez. Bu önemli bir belirtidir. 3.seks işi yok denecek kadar az ve tutkusuz genelde hiç olmaz. Şayet kadın çok kaşar değilse elini bile tutmaya çalıştığınızda elini kaçırır. bırakın seksi aynı yatakta yatarsanız şanlısınız. Hadi ki yattınız… Read more »

Archer
Guest
Archer

Selam, bu sinyallerin kesin aldattığını göstermediğini ama uyarı olarak alınması ve üzerinde çalışılması gerektiğini yazmanız iyi olur.
Ben bu sinyallerden en önemlisini , sizle ilgilenmese dahi, çocuk ve evle ilgilenmemesi olarak görüyorum. Diğer sinyaller farklı senaryolarda da görülebilir, ama çocukla ilgilenmeme, kadının annenin kendini kaybedecek kadar farklı bir durum içinde olduğunu gösterir ki bu 3.kişi olabilir.

Sjwfker
Guest
Sjwfker

10 tane boynuzu aynı anda yesen anlamazsın sen tatlı su sjwsi

Mahmut Abi
Admin

Yoo doğru söylüyor. Bunlar uyarı, kesin değiller.

Cımbız
Guest
Cımbız

Buraya da yazıyım mahmut abi kibarca falan konuşmuyor tam tersine o çaktıkça kendimize geliyoruz. Su an ayrilacagin zaman bile belli iken kizla yatman iliski ile kizi kandirip yatman gibi bir sey. Bu kadar dusme.

Benn
Guest
Benn

Mahmut Abi f16 pilotu gibi “öndekine çakabilirim” diyen :))

Sherlock
Guest

Mahmut bey abiyi biraz askerdeki komutanlara benzetiyorum. Eziyor hırpalıyor ama hem duygusal gucumuzu hem oynumuzun gelişmesinde yardımcı oluyor. Her şey için teşekkurler Mahmut abi. Bizi daha çok ezip masal dunyasından kurtarman dilekleriyle.

Mahmut Abi
Admin

Benim yaptığım şey ezip hırpalamak değil, benden daha acımasız olan şeylere hazırlamak. Askerde komutan dikenli tel altında sürünürken seni ezmek için bağırmaz, gerçekte üstünden kurşun yağarken içinde olacağın stresli ortamı bir miktar yaratıp senin kafanı kaldırmanı engelleyecek stresi sağlamak için bağırır çağırır. Sonuçta hırpalanıp streslenmen, kafana kurşun yemenden daha iyi.

Mahmut Abi
Admin

Certixisgod’ın bahsettiği şey burası değil telde aldatma gibi konularda konuşmam. Sonuçta Türkiye’de yaşıyoruz, adamı gazlarsam gider vurur hem kendini, hem çocuklarını hem de kadını yakar (aldatma gibi bir kabahat için ölüm çok ağır bir sonuç). O nedenle mesela adam anlatırken bariz aldatma görsem bile dikkatli konuşuyorum.

Cımbız
Guest
Cımbız

İlk başta mahmut abiyi çok egolu ve sert bir adam sanmıştım ama sonradan kafamda oturdu. Böyle bir yerde yönetici mecbur biraz otoriter olmalı ve siteyi okumadan sürekli aynı soruların tekrar tekrar sorulması durumu var, bi bok bilmediği halde ders vermeye çalışanlar var. Valla hak eden yiyo lafı oturuyo (tinsel sikiyor 😁)
MahmutAbi4Life

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Aldatan kadın nasıl yakalanır çok zordur yakalamak kadın doğası gereği suçlu duruma düşmek istemediğinden dolayı süreli manipulasyon ile anormalileri normalleştirmeye çalışır. Buradaki amaç için hipergamiyi iyi anlamak gerekiyor. Sizi sağlayıcı esas oğlanı çifrtleşme meraryali olarak kullandığı için sizle sözde beraberliği esas oğlanın sağlayıcılığının onu tatmin edecek düzeyde olmamasıdır. Ama hatun kişinin içindeki hormon salınımının tutku duygusunu ateşlemesi dolayısıyla esas oğlanı arzulamasına neden olmakta fakat bu hayatın gerçekleri ile çakıştığında oluşan dengesizleri örtmek için hatun kişi manipulasyonlara ve mobbinge bsşvurur. Tuttuğu dal sağlamsa zaten ne siz, ne kaç senelik birliktelik.ne mal ne mülk umurunda olmaz. Konuya dönersek, 1.Notlar almak: ekşi sözlükte… Read more »

Benn
Guest
Benn

Mahmut Abi bilsem kanul edeceksin bunu da ayrı bir yazıya çıkar derdim. Genel olarak “vay be desem de” tek tük katılmadığım yerler var. Ama yine de iyi tavsiyeler çok saol. Umarım hiçbirimiz bu üzücü durumlara düşmeyiz. Abi belkide evlenmeden önce senin ki birçok kırmızı alarm vermiştirde sen anlamamışsındır. Olabilir mi ?

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Öncelikle merhaba, evlemeden önce kırmızı alarm, kırmızı hap felen bilmiyordum. Lise ve üniversitede uzun kısa ilişkiler yaşamış klasik türk genciydim. Evlediğimizde çok mazbut ve mütevazi bir insandı. Ailesi çok fakirdi. Kardeşlerini okutmaya çalışıyordu… Aldığım tek kırmızı alarm çekirdek ailesinin bizden bir iki level üste olmasıydı. Kardeşleri beraber okuttuk biri mühendis diğeri doktor oldu. Ben sebebi şuna bağlıyorum: 1.çok fazla iyilik yaptım ve onun sorunlarına çok fazla müdahale edip çözüm yolu buldum. Bir süre sonra bunlar görev gibi üstüme yapıştı. Bazen agresif tepkiler gösterdim çünkü kendi işimin yanında ekstra işler ekstra işler fazladan sorunlar, fazladan sorunlar ekstra zaman, ekstra zaman yorgunluk… Read more »

Yavuz
Guest
Yavuz

Öncelikle Certixisgod yazara hikayesini paylaştığı için ve Mahmut Abi’ye de yayınladığı için teşekkürler. Gerçekten çok ama çok zor bir durum. Fakat şunu söylemek isterim ki Certixisgod gerçekten çok soğuk kanlı davranmışsın ve burada Mahmut Abi’nin altını çok çizdiği bir durum olan Erkeğin sahip olduğu en büyük güç olan “Duygusal gücü” en iyi şekilde ortaya koymuşsun. Medyada sonu kötü biten birçok aldatma haberleri okuyoruz. Senin bu olay karşısındaki tutumun ve tavrın gerçekten duygusal anlamda güçlü olduğunu ve bu olgunluğa eriştiğini gösteriyor. Benim sormak istediğim bir soru var. Mahmut Abi de burada uzun süreli ilişkiler ve evlilik konusunda önemini vurgular: Kırmızı alarmlar.… Read more »

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Arkadaşım bir üstte yazdım. Saygılar

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Şunu samimi olarak itiraf edeyim… Evli kendisine ailesine adamış bir insandım. Evim için ailem için kebdimi unuttum. Herşeyi duygusal güç yüksekliğinden yapmadım kimi zaman muhtaçlıktan, kimi zaman egomdan, kimi zaman çocuğum için yaptım. Toplamda 1 seneye yakın bu iplerin kopması döneminde son 3 yada 4 ayında bu duygusal gücü hissedebildim. Yapabildiğim kadar yapıyorum tapana kadarda yapıyormuş gibi yapıyorum. Yoksa burada yazılan herşeyi sahada ve kendi içinde uygulaman 40 yaşından sonra yıpratıcı ve yorucu. Yoksa bu felfese ile ilgili herşeyi sinderemedim ya da yalayıp yutamadım. Önemli olan size ve kişiliğinize en uygun versiyonu ortaya koymanız. Yavaş yavaş ek versiyonlarla güncelkemeniz.

Amonsrac
Guest
Amonsrac

Hocam çok zor ve ağır şeyler yaşamışsın, belki de bir erkeğin kalabileceği en zor durumlarda kalmışsın ancak buna rağmen bir şekilde sakinliğini koruyarak araştırmanı yapman ve bunları kullanabilmen takdire şayan. Tüm bunlara rağmen kendi hayatını yeniden inşa ettiğin için iç mutluluğunu yakaladığın için seni tebrik ederim. Ayrıca kötü de olsa böyle bir tecrübeyi bizimle paylaştığın için ve yol gösterdiğin için de teşekkür ederim.

Pan
Guest

Geçmiş olsun hocam. Umarım en kısa zamanda atlatırsın.

Necromancer
Guest
Necromancer

Evliliği tam olarak ne öldürüyor.
Kırmızı hapliyiz diye evlenmemekte mantıksız. Hayatta risk almadan birşeyler olmuyor. Ama herşeyde olduğu gibi evlilikte de garanti yok 🙂

Certixisgod
Guest
Certixisgod

Evliliği dediğimiz nedir ki ilişkinin kamusallaşmasından başka birşey değil, toplumca kabul edilen ilişkinin yasallaştırılması geleneği, bir nevi ticari antlaşma… Yoksa ilişki aynı ilişki. Bir ilişkiye başlarken söz veriyorsun bence en samimi söz bu. İlişkiye bitiren ne sorusu bence daha doğru… İlişkiyi bitiren insanın egosu, insanın çözümsüzlüğü, insanlar açgözlüğüğü… Hiç birimiz doğru dürüst değiliz. Ben bu kadar olay yaşadım. Şimdi 2 tane tabağım var, ben bile fırsat verildiğinde, yada konuya karşı algım değiştiğinde bunu yapabiliyorum. Evliyken yapmıyordum fırsatımda vardı ama etik olarak doğru bulmuyordum. Ama sacaş meydanında algım değişti ve dark side geçtim.

Boşanmış Kurban
Guest
Boşanmış Kurban

8 aylık tanışma sürecinin ardından evlenip 1.5 sene sonunda boşanmış ukala tavırla flört sürecini yöneten evlendikten sonra beta ya dönen bir adamım mutfak dolabı bile sildim, bok gibi evlilik bu siteyle beraber eğlenceli hale geldi karım onu boşayacağından deliler gibi korkuyordu ve mutlu son boşandım 🙂 Karım güya dindar bir kadındı, Bir gün söylediği bir sözü atlatamadım o gün boşanma kararına bir adım daha yaklaştım. Kız zaten zaman zaman sinir krizi geçiriyor, aq benide empati manyağı yapmıştı Abuk sabuk davrandığı için cinsel olarak ilgimin azaldığını hissettirdim, ve ısrarla çocuk yapmak istemediğimi korunarak bazende sözel olarak gösteriyordum. Ben içine boşalmadıkça ağlama… Read more »

Lyku
Guest
Lyku

Özellikle aldatma sebebi ile boşanmalar gerçekten travmatik oluyor. Ancak bir noktaya takılıyorum bu ayrılmalar konusunda. Benim görüşüme göre bir erkeğin çocuğun velayetini almış olması ve çocuğa bakmaya çalışması ciddi çaba sarfettiren bir şey değil mi?

Yani özellikle boşanmış erkek açısından diğer kadından olan bir çocuk ciddi bir ayak bağı değil mi? Velayeti anneye verseniz ve nafaka verseniz zaten evdeyken harcadığından daha az harcamıyor mu çocuk. Bari akşam erken gitmeliyim çocuk bekler gibi muhabbetler olmaz.

Mahmut Abi
Admin

Çocuk zor ama eğer imkanın varsa çocuğunla aynı evde yaşamayı tercih edersin muhtemelen.

Lyku
Guest
Lyku

Kendim ile ilgili bir durum değil aslında bu ama karşılaştığım vakalarda genelde insanlar önce çocuğun velayetini almak için yarışıyor, sonra da aman ben ne yaptım, çocuk olunca özel hayat bitiyormuş diye ağlıyor.