Kendini kadınlara göre ayarlamak

Heaven (K) rumuzlu okur şöyle yazmış daha doğrusu arabesk bir türkü okumuş:

Ben artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum abi.

Kendimizi geliştirirsek, konum sahibi adam olsak kızlar serseri sever. Serseri takılsak, makam mevkili, konumlu adam severler.

Desek ki hayatımızın kadınını alıp evleneceğiz, o mesele zaten yokmuş. Ya da siz öyle söylüyorsunuz en azından. ( Geleneksel/dini örnekler dışında, ben de size katılıyorum.)

Sert olsak, küfür etsek senin dediğin gibi daha centilmen isterlerler. Centilmen olsak yanlarında ana avrat sövecek belalı adam isterler.

Bol bol kitap okuyup kendimizi geliştirsek (ki bunu yapıyorum) , dümdüz fikri olmayan adam isterler. Fikri olmayan düz adam olsak zaten ne kız gelir, ne hayat başarısı.

….

Kendinizi kızlara göre ayarlamaya kalkarsanız ortada palyaçoya dönersin. Özellikle de hangi hiyerarşiyi seçip hangisinde yükseleceğiniz kararını kadınlara ya da genel olarak başkalarına göre vermeye kalkarsanız  vay halinize.

Kendimizi geliştirirsek, konum sahibi adam olsak kızlar serseri sever.

Hayır, bazı kızlar serseri sever ve onların radarından çıkıp man in suit seven kızların radarına girersin.

Serseri takılsak, makam mevkili, konumlu adam severler.

Hayır, bazı kızlar konumlu adam sever ve onların radarından çıkıp serseri seven kızların radarına girersin.

Her kıza hitap etmeye çalışan erkek hiçbir kıza hitap etmez.

Dünya erkek nüfusunun binde biri olan azınlık tepe erkekler hariç hiçbir erkek, tepe 20%de olsa bile, tüm kadınlara hitap etmez. Bunu da dert etmez. Bunu dert eden oneitis mentalitesidir. Ya birtanesi kartanesi benim olacağım şeyi sevmezse korkusudur. Sen takım elbiseli ve ayda 40,000 lira para kazanan bir direktörsen emin ol birçok dövmeli serseri rock star seven hatun suratına bakmaz. Ama tam tersi serseri rock star adamın da suratına bakmayacak bir sürü hatun vardır.

Tüm hatunları baştan çıkarabilecek erkek olmak, gerçeklikten kopuk mavi haplı fantazisidir. Bunu en uyuyan mavi haplı da fantazilerinde canlandırır, kırmızı hapı okumuş ama sindirememiş mavi haplı da.

Heaven (K)nın bahsettiği ruh hali çerçevesiz olmaktır, kendini kendi zihinsel merkezine koyamamaktır. En temel maskülenite özelliğine sahip olamamaktır. Bu ruh halinde iken kadınlar da dahil hiçbir şeyde başarılı olamamak çok da öngörülemeyen bir sonuç değil.

Bornova evimiz devamında şöyle demiş :

Ben bu “Serseri Adam & Makam mevki sahibi adam” konusunu şöyle ele alıyorum , kızlar bu serseri adam kategorisindeki erkekleri “vayyy be ne kadar serseri keşke beni sikse” diye algılamıyorlar. Sadece sünepe gibi yaşayan risk almaktan korkan garantici beta erkeklere nazaran daha TUTTUĞUNU KOPARAN bir erkek olduğunu düşünüyorlar…

Jordan Peterson ve Kırmızı Hap yazısında değinmiştim. Eski sistemde beta öder kısmı alfa tohum kısmı kadar bulunmaz ve arzulanan bir şey idi. Bugün ise sosyal devlet, kadının iş yaşamına katılımı vs … gibi şeylerle önemi azaldı. Ama yok olmadı. Jordan Peterson gibi düşünürlerin iş kadın – erkek ilişkilerine gelince yaptıkları en büyük hata alfa siker beta öder denkleminin (*) alfa siker kısmını bilmemek (Jordan Peterson hayatına giren ilk kadınla evlenmiş ve hala onunla evli biri o nedenle kadın – erkek ilişkileri dinamiği tecrübesi çok çok az) :

Hipergami sadece en iyi sosyal kaynaklara / statüye sahip erkekler için geçerlidir : Bu tek – taraflı pespektifin Jordan Peterson tarafından yayıldığını görüyorum. Fikir şu : kadının doğal olarak iyiliği için olduğundan, kadınlar sadece kendilerine ve çocuklarına uzun vadede en iyi imkan ve korumayı sağlayan, en iyi baba materyali erkekleri arzulayacaklardır. Bu fikir, hipergami denkleminin alfa siker yarısını görmezden gelen miyop bir bakış açısıdır. Bu, kadınları öven bir bakış açısıdır. Hipergami tanımını, kadınların içsel iyiliği ile sınırlayan erkekler aynı zamanda alfa denilince sadece sosyal, iş ve toplum hayatının lideri erkekleri düşünürler. Bu birçok açıdan yanlış ama eninde sonunda kendileri gibilerinden daha seksi bir erkek olamayacağını anlayan kadınlar tarafından (tabii ki kaliteli kadınlar tarafından) ödüllendirileceğine inanan erkekler için erdem tatmini sağlayan bir düşüncedir. Bu yanlış inancın bekleyen betalar arasında çok yaygın olduğunu belirteyim.

Rollo’nun sıklıkla tekrar ettiği tavsiyesi gidip göt serserinin teki olmayın ama o adamın özünü alın. Peki o adamın özü nedir? Kendi zihin odağında kendisinin olması. Göt olması, burada bazı erkeklerden duyduğum gülünç ve ne anlama geldiği belirsiz “karılara köpek çekmesi” çekici olmasının nedeni değildir sadece kadın için çekici olan o özündeki kendine odaklılığı ve efendi çocuklar gibi topluma secde edip bastırmadığı maskülenitesi için katlanılan bir şeydir. Rollo’nun dediği bu esansa odaklanın. Bunu bir yorum içinde şöyle yazmıştım :

“Sen kendini kendi zihin merkezine koyan biri isen istediğin kadar kibar ol iyi çocuk olamazsın. Sen kendini kendi zihin merkezine koymaktan aciz biri isen istediğin kadar götlük yap, özünde iyi çocuk olarak kalırsın”.

Tepesine tırmanmayı arzu ettiğiniz hiyerarşiyi bulun. İnsan olarak en büyük avantajımız bu zaten, kurt, aslan, sırtlan, maymun vs … tüm hayvan sürülerinde tek bir hiyerarşi vardır. İnsan topluluklarında ise sürüsüne bereket. Aşçı, muslukçu, matematikçi, ayakkabıcı, iş adamı, futbolcu, vs … bir sürü. İçinde yükselmek için zekanızın ve yeteneğinizin elverdiği ve mümkünse size zevk veren hiyerarşide, kadınlar ne ister diye düşünmeden yükselmeye bakın. Evet, bir hiyerarşiyi seçmeniz sizin birçok havuza ulaşmanızın kapısını kapatacak ama orada yükselerek elde edeceğiniz havuz, hiçbir şeyde yükselmeden bekleyen ya da her hiyerarşide yükselmeye çalışan adamdan çok daha büyük olacaktır.

“Her alanda C– ama bir alanda A++olan adam, her alanda B olan adamdan daha çok kadına ulaşır.”

(*) Bu denklemi ciddi ciddi beta dünyada sikemez, alfa asla ödemez anlayan var. Beta da siker, alfa da öder. Ama alfa temel olarak tohumları ve cinsel arzulanırlığı için beta ise ödeyebilme kapasitesi için seçilir.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

221
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
64 Comment threads
157 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
81 Comment authors
AliokanSelimDEATHGRIPNoName Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Hulk17
Guest
Hulk17

Mahmut abi merhaba genelde buluştuğum kızların hepsi yanımdayken rahat değilsin diyo bana ister istemez kasılıyorum galiba bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Frank Martin
Guest
Frank Martin

Mahmut Abi merhaba, aynı ofiste/iş yerinde çalıştığım hatunlarla ilişki düşünmediğimden dolayı, normal iş arkadaşlarıma nasıl davranıyorsam, aynı ofiste çalıştığım hatunlara da aynı davranıyorum. Lakin dikkatimi çeken bir hadise, bu hatunların bazılarından ilgi işaretleri almama rağmen istifimi hiç bozmadığımda, bir süre sonra sebepsiz yere bana tavırlı davrandığını fark ettim. Bunlarla karşılaşınca o iş arkadaşlığı seviyesini, asgari insanlık seviyesine indiriyorum. Ama bu zamana kadar değiştirdiğim, hemen her iş yerinde bu durumla karşılaşıyorum. Bu şekilde davranmalarının sebebi nedir? Ne tavsiye edersin? Selamlar…

Ceyhun
Guest
Ceyhun

Yazı ilgimi çekdi, sorum var. Serseri erkeği sevmeyen kadının olması biraz meraklı geldi, serseri (piç/ukala) erkek kendi arzusunu belli eden erkeklerden, peki neden bazı kadınlar bu erkekleri sevmezler?

esma
Guest
esma

Ay konuyla pek alakası yok ama bisi merak ediyorum. Karanlik ruya diye kanal var ya şey diyordu. Yuksek değerli erkek çirkin kadınla da olur tüm fırsatları değerlendirir. Yanı bence tam tersi abaza erkekler öyle yapar. Çöldeki insan misali ne bulursa onu yer. Ama mesela tüm yemekleri yiyebilecek birisi ucuz yemek yemez en pahalı yerden yer. O yüzden bence asıl yüksek değerli erkekler çirkin kadını reddeder yani daha güzellerine ulaşmak varken. Yanı tüm fırsatlar da anlattı değil mi? Reddetme yeteneği yok mu bu adamların iradesiz mi hayvan gibi o derece yoklukta mi

Esma
Guest
Esma

Bide sanki çirkin kadınla olmaj başarıymış gibi konusuyor. Kendi gibi düşünmeyen herkese hakaret ediyor sizin fikrinizi merak ettim onun fikrinden çok daha değerli benim icin

NoName
Guest
NoName

Karanlık rüyanın çok a girdisi b çıktısı verir tarzı kalıp düşünceleri var. + 10 senedir gururla( sosyoloji) yazmış bir de Instagram profil açıklamasına ama konuşurken çoğu zaman 2×2=4 kafasıyla konuşuyor, yorum yaparken sosyal bilimlerin esnekliğinden yoksun biraz. Güya kendisini yeni yapılan araştırma sonuçlarına göre yeniliyor gözüküyor ama alttan alta o kemikleşmiş düşünceleri şekillendiriyor cümlelerini. Çok rahatsız edici ve akademisyen kimliğine de yakıştıramadığım kelimelerle anlatıyor bazı durumları ( Dr Redpil diye kendini tanıtan beyfendiyle aynı dili kullanıyor ve çok tiksindirici oluyor).Bir de egosu biraz yüksek birisi (açık sözlü olduğunu sanıp aslında patavatsız, kaba, centilmenlikten yoksun bir üslup kullandığını kabul edemeyeceğini düşündürten… Read more »

Matt
Guest
Matt

Orada söylenen şeyi yanlış anlamışsın.Erkekler,yüksek değerli olsa bile seks konusunda seçici davranmaz.Çirkin bir kadınla bile birlikte olabilir.Fakat konu uzun ilişki yada evliliğe geldiği zaman zamanına,enerjisine ve kaynaklarına değecek bir kadınla birlikte olmak ister ve bu konuda seçici davranır.

NoName
Guest
NoName

Yo hayır yanlış anlamadım, onun söylediği konuda değildi benim yorumum. Dümdüz ve sadece karanlık rüya hakkındaki düşüncelerimi yazmak istedim adı geçince. Kendisine karşı bir miktar öfke duyuyorum, adı geçince yazmaktan alıkoyamıyorum kendimi. Mahmut beyin aşağıdaki yorumuna katılıyorum. Erkeklerin beğenisi güzellik öncelikli dolayısıyla her anlamda 10luk olan bir erkek çirkin dediğiniz kadınlara bakmaz. 10luk bir kadın da zor bakar.

Selim
Guest
Selim

Karanlıkrüya’yı bu kadar önemsemen çok garip, borderline ve histerik kadınlarla ilgili makalelerine bak,orada kullandıgı kaynaklara bak,araştırma yaparken alanınızın hakim görüşlerini, yaklaşımlarını, eleştirilerini ve yeni yaklaşımları bilmelisiniz.bilimsel yöntem ve metodolojiyi bilmelisiniz. adam copy pasting yapmış ortaya anlam bütünlüğünün olmadığı,garip birşey çıkmış!

Bir de yorumlar kısmında, alan dışında olanların bu makaleyi anlamaması çok normal demiş 🙂

NoName
Guest
NoName

Karanlık rüyayı neden önemseyeyim? Onun dediklerini önemseyen kişilerle kendimin, arkadaşlarımın falan karşılaşma ihtimalini önemsiyorumdur belki de. Karşıma çıkan videolarına ara ara bakıyorum sadece, acaba üslubunda vs değişen bir şey var mı diye ama bir farklılık göremiyorum. Söylediği her şeyi de haksız ve yanlış da bulmuyorum. Borderline ve histerik kadınlar gibi uç noktalardaki hasta kadınlar hakkında söyledikleri şeylerden bahsetmiyorum ben. Normal kadınlar, onların davranışları, yaptıkları ya da söyledikleri bir şeye karşılık hak ettiklerini düşündüğü tavır, düşüncelerini ifade ederken kullandığı kelimelerin çirkinliğinden de bahsediyorum. 3 sene sosyoloji okudum ve sonrasında bırakma kararı aldım, kullanılması gereken araştırma yöntemleri ve yorumlama şekillerine dair az… Read more »

okan
Guest
okan

Eskiden böyle değildi karanlık rüya.Kanalın ilk videolarına bak diğer redpillcilerdren farklı olarak efendi güzel iyi üsluplu entelektüel bir adam izlenimi veriyordu.o zamanlar belki öyleydi lakin şimdilerde değil.
Giderek doktor adama benziyor(ondan uzak durun) kelimeleri bile ona çok yaklaştı.Kitlesi de aynı şekilde.
Bence erkek adam sitesini kanalı kullanın en iyisi.

1 3 4 5