Neden Eski sevgili nasıl geri döner – iletişimi kes kuralı?

Sitede en çok tavsiye edilen duruşlardan biri olan iletişimi kes kuralını (no contact rule), gerektiği durumlarda neden uygulamanız gerektiğiyle ilgili yazacağım bugün. Özellikle şu an iletişimi kes kuralı uyguluyorsanız okumaya devam edin.

İletişimi kes kuralının tek amacı, eski sevgilide özlem ve pişmanlık yaratmak değil. Evet, iletişimi kes kuralı, eski sevgilinizin sizi özlemesini ve pişmanlık duymasını sağlayabilir ya da en azından bunları kolaylaştıracaktır. Ama iletişimi kes kuralının bunlar kadar önemli bir işlevleri de var. Bunlardan birincisi, eski sevgilinizin size karşı duvar örmesini, size karşı savunmaya geçmesini önlemek.

Eğer ayrılık sonrası eski sevgilinize ulaşarak onunla yeniden birlikte olmaya çalışırsanız, daha da kötüsü bunu sözel olarak ikna etme ya da yalvarma şeklinde yaparsanız, bunun başarılı olma ihtimali çok düşüktür. Zira bir insan bir şeyi istemiyorsa, onu konuşarak o şeyi ister hale getirmeniz çok zordur. Bu pozisyon aynı zamanda sizin için çok zayıf bir pozisyondur zira terk edildiğinizde bu pozisyona düşerseniz, eski sevgiliniz ile aranızdaki durumda, elinizde hiçbir kart, avantaj yoktur. Gerçekten bir avantajınız, bir kartınız olması için, iletişimi kesmeniz ve eski sevgilinizi sizin de terk etmeniz gereklidir. Ona size verdiği gibi ayrılığı vermeniz, ona sizi özleme imkanı sağlayacak zamanı ve boşluğu hediye etmeniz gereklidir.

Ama aynı zamanda ayrılık sonrası, eski sevgilinizin size karşı oldukça hazırlıklı, güçlü ve kararından emin olduğu zamandır. Tamam, eğer aldatma, şiddet gibi ağır problemler yoksa, ayrılık hiçbir zaman bir insanın %100 emin olduğu bir karar değildir. Genellikle eski sevgilinizin %60’ı ayrılığa emin ve %40’ı emin değil gibi bir durum söz konusudur. Fakat ayrılık zor bir karar olduğundan, terk eden bir süredir düşündüğü bu anı atlatmış olması nedeniyle, ayrılık sonrası rahatlamıştır da.

Tam bu aşamada eski sevgilinizle iletişimde bulunmanız ve onu tekrar bir araya gelmeye ikna etmeye çalışmanız, onun size kararını savunmak zorunda kalmasına neden olur. Bu şekilde de siz onu yanlışlıkla kendi kararını defalarca savunmaya itersiniz ve böylece kararının kafasında güçlenmesine neden olursunuz. Onu resmen sizi defalarca reddetmeye itersiniz ve o da buna alışır ve sizi reddetmek onun için daha kolay olmaya başlar. Bu güçlenmeye tabii ki sadece tekrarlama katkıda bulunmaz. Sizin eski sevgilinizin peşinde koşarak onu sizden daha değerli hissetmeye itmeniz de katkıda bulunur.

Bu şekilde davranırsanız, eski sevgilinizin size karşı gelişen savunmasını güçlendirip durursunuz. No contact ile iletişimi tamamen kesip kendi hayatınıza odaklandığınızda, onun bu tür bir savunma geliştirmesine neden olmazsınız.

No contact kuralının diğer bir işlevi de, eski sevgiliniz pişmeden ona ulaşarak, pişmemiş ilgiyi de yok etmeniz. İlişki Koçu Corey Wayne bunu, alarm çalmadan acaba pişti mi diye sürekli olarak fırının kapağını açıp bakmaya benzetiyor.

Çoğu insan Hollywood aşk masallarının ve onun parçası olduğu popüler kültür hayal dünyasının etkisi ile, biriyle birliktelikte ilgiyi / sevgiyi ya da popüler deyişle aşkı, var – yok şeklinde bir şey sanıyor. Sıklıkla duyduğum, “sevgilim geçen hafta çocuklarımız olsun istiyorum diyordu ama dün terk etti” gibi şaşkınlıkların sebebi bu. Bunu diyen, eski sevgilisi geçen hafta onu seviyordu (100 üzerinden 100 seviyordu), şimdi sevmiyor (100 üzerinden 0) sanıyor. Oysa sevgi 0 – 100 arasında bir skalada sürekli iner çıkar. Geçen hafta sevgilin muhtemelen 55 – 60 idi, şimdi ise 40-45. Belki daha düşük ama ayrılık anında sıfır değil. Bu iş, aç kapa düğmesi şeklinde çalışmıyor. Daha çok ısının düşüp çıkması gibi çalışıyor.

Eski sevgilim beni ne zaman arayacak diye kendini yiyip bitiren biri, kendi kafasına ve çok yüksek olmayan sabır / kaygı toleransına göre ona ulaştığında, asıl amacı eski sevgilisinin kendisini hala sevip sevmediğini anlamak, sevmiyorsa sevmesini sağlamaya çalışmak. Oysa eski sevgilinin 30’a düşen ilgisi 50 ve üzerine çıkmışsa, online engel de yoksa, eski sevgili %90 büyük ihtimalle ona ulaşacaktır.

Fakat sorun şu ki siz onu aradığınızda bu ilgi henüz 45 ise, reddedilirsiniz. Reddedilmeniz, onun sizi reddetme sebebini tekrarlamasına ve genellikle ilginin yeniden 30’a düşmesine neden olur.

Merak etmeyin. Karşınızdaki manipülatif, aşırı inatçı veya psikopat değilse, sizi yeterince özlediğinde size ulaşacaktır. Manipülatif, inatçı ve psikopat ise? Bu kişiyle birlikte olmamanız lazım.

Peki 3 ay geçtiyse, 6 ay geçti ise? Şimdi burada gri bir alan var. Ben yine de ulaşmamanız gerektiğini ve iletişimi kes kuralının o size ulaşana ya da sonsuza kadar olduğunu söylüyorum. 30 gün, 60 gün iletişimi les kuralı çeşitlerinin kötü fikirler olduğunu düşünüyorum. Ama 3-4 ay geçtiyse? Ulaşsanız ne kaybedersiniz?

Siz bu soruyu sorarken şunu kastediyorsunuz. Zaten 4 ay ulaşmamışım. Görünen o ki onun da özlediği ya da pişman olduğu yok. Ulaşsam, bir denesem orada pişen bir yemeği erkenden fırından çekmek gibi bir şey olma ihtimali düşük. İş soğuduğu için kalkanlarının kalkma ihtimali de düşük. Ama belki buluşsak, yeni bir şeyler olur.

Şimdi şunu kabul ediyorum. 4 ay iletişimi kesip sonra ulaşmanız tabii ki bir ay boyunca dön diye yalvarmadığınız için fazla kalkan kaldırmayacaktır. Ayrıca 4 ay, karşınızdakinin sizin de onu terk ettiğinizi anlaması için yeter de artar. Siz hem kendinize hem de ona çoktan ona ihtiyaç duymadığınızı, onsuz da yaşayabileceğinizi gösterdiniz. Sizi yedekte görmesi mümkün değil. Size istediğinde dönebileceğini düşünmesi de artık mümkün değil. Yani siz 3-4 ay sonra aradığınızda, sizin de onu bıraktığınız fikrine, sizi özlemesinin ön koşuluna pek zarar gelmez.

Ayrıca eğer iletişimi kes kuralını uyguladıysanız, 3-4 ay sonra aradığınızda eğer buluşma olursa, daha rahat ve güçlü olursunuz. Ayrılığın şoku ve acısı, onunla yeniden bir arada olmak için bir şeyler yapmanız gerektiğini düşünmenizin kaygısı ile eğer ayrılıktan sonraki haftalarda ya da ilk aylarda buluşursanız, o kaygı ve duygusal durum ile, o buluşmada çok itici şeyler yapma ve itici olma riskiniz çok yüksek. Eğer ayrılıktan iyileşirseniz, böyle bir probleminiz yok.

Peki o zaman no contact neden süresiz olmalı?

Ama burada asıl problem sizin ruhen başa dönme riskiniz. 4 aylık iletişimi kes, gerçekten üç ayağıyla da yapılırsa (asla ulaşma, ondan asla bilgi alma ve kendine odaklan) oldukça iyileştirici bir süreç ve 4 aylık iyileşmenizi, eski sevgilinizle belki olur ihtimali için riske atmanıza değmez. Bunu söyleme nedenim, şahit olduğum durumlar. Adam 5 ay sonra artık gayet rahatım diye kadını arıyor, buluşuyorlar ama buluşmada kızın erkek arkadaşı olduğunu öğreniyor. Orada yaşadığı şok ve acı önemli değil ama 5 aylık iyileşmesinde en az 2-3 ay geriye düşüyor.

Ya da kız yalnız bile olsa yeniden birlikte olmak istemiyor. Ama bu iletişim birden fazla buluşmaya yayılıyor ve eğer bir sonuç olmazsa erkek yine 2-3 ay geriye düşüyor.

Ama dediğim gibi burada farklı düşünceler de var. Bazı danışmanlar, bunun her zaman uygun olduğunu düşünmüyor. Bazen karşınızdakinin sizi özlemesine rağmen sizin nasıl tepki vereceğinizi bilemeyeceklerinden, aramaya korkabileceğini söylüyorlar. Ben tavsiye etmem ama illa ben tamamen aştım, iyileştim diyorsanız, kaybedecek bir şeyiniz gerçekten yok. Ama aştıysanız, iyileştiyseniz neden 4-6 ay önce ayrıldığınız insana kaldınız, neden onunla zorlayacaksınız diye sorarım ve aynı zamanda da insanın kendini kandırma kapasitesini küçümsememenizi tavsiye ederim. Ama eğer buluşmaya parmağında yüzükle gelse umrumda değil diyorsanız, bir şey diyemeyeceğim.

Neyse, yukarıda ufak da olsa değindim ama iletişimi kes kuralının en önemli işlevlerinden birisi ki bence en önemlisi, sizin ayrılıktan iyileşmenizi sağlar.

İletişimi kes kuralı uyguladığınız her gün, biraz daha iyileşirsiniz.

Sizin ayrılıktan iyileşmeniz, sizin ayrılık sonrası yeni bir ilişkiye başlayabilmenizin ve bu ilişkinin sağlıklı olabilmesinin en önemli ön koşullarından birisidir. Bu yeni ilişki, sizin şu an istediğiniz gibi eski sevgilinizle yeniden başlamak da olabilir, yeni biriyle başlamak da. İki durumda da, ayrılıktan iyileşmeniz gereklidir.

Eski sevgilinizle ayrılıktan iyileşmeden buluşursanız, ayrılık acısının kaygı, depresyon, kendini aşağı hissetme, vs. gibi tüm negatif yönleri ile o buluşmaya gideceksiniz. Bu negatif duyguların hepsi sizi itici yapacak. Bunu istemezsiniz. Daha da kötüsü, siz iletişimi kesmeden eski sevgiliniz ile görüştüğünüz hergün, iyileşmeniz gecikecek ya da daha kötü olacaksınız. Bu nedenle iletişimi kes kuralı sizin hem daha kötüye gitmemenizi, hem de iyileşmenizi sağlayacak. İletişimi kes kuralı, sizin iyileşene kadar ayrı kalmanız için gerekli süreyi size sağlayacak ya da en azından sağlama ihtimalinizi arttıracak.

Aslına bakarsanız sıklıkla dediğim bir şey var: Eski sevgiliniz sizi arayacaksa, 4 hafta sonra araması, 4 gün sonra aramasından çok daha iyi. Eğer ayrılık size yoğun bir acı getirdiyse, onun sizi 1 hafta sonra aramasını istemezsiniz. Siz de iyileşip güçlendiğinizde aramasını istersiniz.

İlişkilerin temel kuralını unutmayın:

Bir ilişkide daha güçlü olan taraf, diğerine daha az ihtiyaç duyan taraftır.

Sağlıklı bir ilişkide iki tarafın birbirine ihtiyacı hemen hemen aynı orandadır. Bir taraf diğer tarafa daha fazla ihtiyaç duyar hale geldiğinde, ilişki bozulmaya başlar. Ayrılık sonrası genellikle terk edilen, terk edene daha fazla ihtiyaç duyduğundan, bu iki kişinin sağlıklı bir ilişki kurması çok zordur. Bu iki kişinin sağlıklı bir ilişki kurabilme ihtimalinin olması için, terk edilen yeterince iyileşmelidir ve terk eden de bir miktar özleme, pişmanlık ve kaybetme korkusu ile daha az güçlü bir pozisyona gelmelidir.

Sonuç olarak iletişimi kes kuralı, opsiyonları olan, kendi ayakları üzerinde durabilen, özdeğerleri ve saygıları yüksek insanların duruşudur. Siz bu duruşu, ilk başlarda zerre öyle hissetmeseniz de, uygulamayı başarırsanız, böyle bir insan olma yönünde önemli bir sıçrama yaparsınız. O nedenle ayrılıklar aslında insanın duygusal olarak gelişmesi için büyük sıçrama şansıdır.

Bitirmeden şunu da ekleyeyim: Birçok insan bu kuralı keşke daha önce görseydim, bilseydim, geç olmadan uygulasaydım diyor. Onlara aslında şu an bir sonraki ilişkilerinden önce kuralı biliyor olduklarını hatırlatsam da, bu konu ile ilgili kitabı, ilişki içinde olanların okumasını tavsiye ediyorum. İlişkilerde daha başarılı olmak istiyorsanız, kriz hallerine de hakim olmanız gerekli.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

822
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
219 Comment threads
603 Thread replies
47 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
229 Comment authors
Mahmut AbifurkanAnkaralı_06BerkayNeva Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sisyphus
Guest
Sisyphus

Merhaba sayın Mahmut Abi. İnternette redpill hakkında doğru bir kaynak bulmaya çalışırken bu siteye ve yazılarınıza denk geldim. Yaklaşık 1 saattir yazdığınız yorumlar ve yazıları okuyorum ve benim de bir sorum olacak. Kemerleri bağlayın bir tık uzun olabilir 🙂 Üniversitenin başında ciddi ilişki düşünmediğimi ve sınıftan biriyle asla birlikte olmaycağımı söylediğim kızla sevgili oldum (yaklaşık 2 yıl önce). 2021 Kasım ayından 2022 Temmuz ortasına kadar inişleriyle çıkışlarıyla şimdi düşününce farkettiğim çok fazla kırmızı bayraklı bir ilişkimiz oldu. Yurtdışına çıktığımda yalnızken daha iyi olduğumu kendime daha çok vakit ayırabildiğimi farkettiğimden ayrıldım kendisinden. En başlarda kabullenemedi iletişime geçmek için denemeler yaptı, sosyal… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Ab Selamlar, olmaması gereken uzaktan bir ilişki içerisine girdik, çalıştığı şehirde kendi başına yaşayan birisiydi. ayda 1 hafta yanına gidiyordum. Uzaktayken her şey iyi fakat yan yana geldiğimizde örümcek hisler bir şey olduğunu söylüyordu. Telefonuna bakma isteği doğdu bir kaç hareketinden dolayı. Eski bir arkadaşı ile 2 kız bir erkek kafede fotolarını gördüm fakat o gün bana böyle bir oturmadan bahsetmemişti. Fotoğrafı gördükten sonra sordum birileriyle oturdunuz mu diye hayır oturmadık dedi(yalan söyledi) telefonun yalan söylüyor o zaman diyince ben hatalı oldum telefona baktığım için :). Benim telefonumu aldı bir arkadaşımın(kız) canım vs demesinden dolayı sinirlendi. Sonrasında senden bir şey… Read more »

BahtsızBedevii
Guest
BahtsızBedevii

Mahmut abi merhaba , sitenizle ve sizinle henüz dün tanıştım. Yorumları detaylıca okudum ve sizlerin fikrini almaya karar verdim.Bir yazı yazdım ancak paylaşılmadı yada internette sıkıntı oldu iletilmedi sanırım. Benim 2,5 yıllık bir ilişkim vardı abi. Hayatımda ilk defa birini sevdim , aşık oldum ve ciddi şeyler düşündüm.İlişkimiz boyunca büyük bir tartışma veya uyumsuzluk hiç yaşamadık genelde karşılıklı olarak biribirimizi anlamaya çalışıp sorunları çözüyorduk. Ta kiii 3 ay öncesine kadar. Abi kız arkadaşım ayağından büyük bir ameliyat geçirdi ve yaklaşık 2.5 aydır evde yatıyor , bilinci yerinde. Son 1 aydır yeni yeni yürümeye ev içinde hareket etmeye başladı.Bu süreçte sürekli… Read more »

necmettin kuruyemiş
Guest
necmettin kuruyemiş

Kız bizden ayrıldığında ve arkadaş kalmak istediğinde, “arkadaş kalmak istemiyorum, fikrini değiştirirsen haber edersin.” dememizi öneriyorsunuz. Fakat fikrini değiştirirsen haber edersin cümlesi fazla zayıf ve erkekadamlığa aykırı değil mi?

Ahdii60
Guest
Ahdii60

abi

Kaan bayrak
Guest
Kaan bayrak

Abi üniye Eskişehir’e gitti ben konyada okudum o orada defalarca gittim geldim çok iyiydik sonra depremden dolayı buraya geldi çok mutluyken ayrılık kararı aldı gitti üni okumaya gitti çok soğuk her yerden engelledi her yerden silmiş beni sosyal medyası yok hiç bir şeyi yok Eskişehir’de üni okuyor 3 ay oldu bir kere aradım çok soğuk davrandı yüzüme kapattı ne yapmalıyım aşırı soğuk inatçı boğa burcu kız çok değer ve ilgi verdiğim söylendi bana hep sürekli yanına gidip gelirdim

Inarius
Guest
Inarius

Öncelikle anlaman gereken ilk şey, sana karşı soğuk olmasının nedenleri sırasıyla; İNATÇI, BOĞA BURCU ya da TÜREVLERİ değil. Bunlar senin kendi hayal aleminde yarattığın kaçış rampaları. Güzel giden şeyleri b*k ettiğin zaman, suçu ya da hatayı kendinde arayarak düzeltmek yerine, suçu bu parametrelere atarak vicdanını rahatlatıyorsun. Bu şekilde devam edersen bir arpa boyu kadar yol alamayacaksın. (1) Önce kibirini yen, kibirin seni yendiği sürece bu kısır döngü içerisinde acı çekmeye devam edeceksin. (2) Burada insanlardan pozitif yönde tavsiye almak için, s*çıp batırdığın yerleri anlatmadığını da gayet iyi biliyorum. Sen nerede mahvettiğini gayet iyi biliyorsun. Git onlarla yüzleş. (3) Bu kızın… Read more »

Bailor
Guest
Bailor

Abi 3 yıllık sevgilimden ayrıldım, eskisi gibi hissetmedigini söyleyerek beni terk etti. 1,5 aydır no contact yapıyorum. Kız belki geri döner diye düşünüyordum ama az önce numaramı rehberden sildiğini ve instagramda hem takipten hem de takipçiden çıkardığını gördüm. Yakın zamanda bunu yapmış. Bu onun döneceğine dair umudu yok eder diyebilir miyiz sence? Kızı arayıp bunu neden yaptığını sorasım geldi ama kendimi tutup bunu yapmadım.

Berattt
Guest
Berattt

Abi iyi günler hayatında hiç sevgilisi olmayan deneyimsiz kızla 2 ay içinde çok hızlı ilerledik 1.5 ay sonra ilk defa öpüştük gereğinden uzundu ve kendisi izin veriyordu biraz daha abartınca kız rahatsız oldu ve yaşadığımız durumu aşamadığını söyledi cinsel olarak hiçbir girişimde bulunmamış olmama rağmen kullanılmış gibi hissetti.Ve benden abartarak gereksiz bir şekilde soğudu bir sıcak bir soğuk yapıyordu düşüncelerini daha da fazla üstelediğimde galiba ayrılmak istiyorum diyip yolları ayırdık ama ısrarla arkadaş kalmamızı istiyordu fazla zorlayınca ben bunu sert bir dille kabul etmedim çünkü aynı sınıfta olduğumuzdan böyle bir düşünceye kapıldığını düşündüm.Ayrıldıkdan sonra ilk defa aynı ortamda bulunduk bugün… Read more »

Hasan
Guest
Hasan

Abi öncelikle selamlar, 6 aylık bir ilişkim vardı ancak kız arkadaşımla ayrılalı 3 gün oluyor daha doğrusu o terkedeli. Daha öncesinde benim güvensiz davranmamdan dolayı ayrıldı 3 gün sonra tekrar barıştık daha şimdi tekrar ayrıldık yine aynı şekilde güvensiz ve sorgulayıcı olmamdan kaynaklı. Ayrıldıktan sonraki gün iş yerine gittim. özür diledim bir daha asla yapmayacağımı tekrar bir şans istedim ama vermedi ve bu süre boyunca neredeyse zorla yanında durdum evine gidene kadar ya da ben öyle hissettim konuşmayacağını sevsek bile güvenin olmayacağını söyledi. Beni ayrıldığımız gibi telefondan ve whatsapptan engelledi ama twitter, instagram diğer sosyal medya platformundan engellemedi hatta instada… Read more »

arda
Guest
arda

mahmut abi. sizinle bugün tanıştım ve sayfanızla bi 1 saattir falan ilgileniyorum. size bir kaç bişi sorucam umarım cevaplarsınız. benim 6 aylık bir ilişkim vardı 10 gün öncesine kadar,uzak mesafeydi fakat artık birşeyler yoluna girsin diye onunla aynı şehirde oturma kararı aldım buluştuk ettik ilişkimiz devam etti. ilişkimizde çok tartışmalar oluyordu bitebilcek duruma geliyordu hataları yüzünden fakat bitiremiyordum birşey engel oluyordu ondan ayrı kalmak istemiyordum. git gelli değildi fakat 1.2 kere ayrıldığımız olmuştu. kendi hatalarını hicbir zaman kabul etmiyordu ya da kısa cevaplarla geciktirmeye çalışıyordu ama ben hep göz ardı ediyordum. benim bi hatam da beni sildi ve bana ben… Read more »

Közün
Guest

Yazıyı zevkle okudum kız arkadaşımdan üç ay önce ayrıldım ama ayrılmama rağmen herhangi bir acı özlem hissetmiyorum no kontakt uygulamak Zorundamıyım paylaşımlarına bakmamda bir sakınca var mı?
Terk eden kendisiydi sosyal mecralarda ben de ekli birbirimizi silmedik onun durum güncellemelerini bakıyor olmam onda hala peşinde olduğum algısı yaratır mı ? bakmamak nasıl bir tepki yaratır hangisi doğru?

Eren Can
Guest
Eren Can

Mahmut abi benim 1 senelik bir iliskim oldu. bu sürecte ben birkac kez sevgilimden ayrılıp barıştım(4-5 günlük küslükler). ancak sevmek ile alakalı bir sorunum yoktu. bazi dönemler çok bunaltıcı oluyordu iliskimiz. en son 2 ay önce ben ondan ayrıldim ve 2 ay hiç iletisim kurmadık. simdi onu deli gibi özlemeye basladim ve pişman oldum. ona yazdım,aradım ancak istemedi. Daha sonrada cevap vermemeye basladi. Bu kactikca ben de iyice kovaladim. evine gittim çiceklerle falan. beni artık sevmedigini,kalbinin atmadigini soyledi. bu süreç bu şekilde bir ay sürdü benim ikna turlarım. En sonunda geçen akşam evinde kahve içtik benim ısrarimla. Yanımda fotoğraflarımız da… Read more »

Uygulamacı
Guest
Uygulamacı

Abi kız ınstagramdan mesaj olarak herhangi bir gönderiyi paylaşırsa nasıl tepki vermek gerekir? Beğenip geçmek mi gerek

Kuka
Guest

Bir yıl önce eski sevgilim tarafından terk edildim ve bu süre zarfında kontak uygulayamadı unutmakta zorluk çektim tam unuttum derken kendisi çıkageldi mesaj attı bana görüştük sonra iletişimimiz ilişkiye evrildi yaşlarımız 35 ayrılık aşamasında kendisine fazlaca ilişkiyi kurtarmak adına söylemleri oldu ama kabul etmeyip çekip gitmeyi tercih etti iletişimi yine sürdüren tarafı olduğum zaman zaman mesaj attım sosyal anlamda görüşmek istedim ama belli bir süre sonra ben de umudumu yedirip yoluma baktım kendisi dönüş yaptı aklımı kurcalayan bu kadının bir yıllık süre içersinde neler yaptı ve bana dönme nedeninin ne oldu gibi SORULAR aklımı kurcalamakta ilişkiden bahsedecek olursam fazlaca alıngan… Read more »

Kuka
Guest

Evlilik yapmış bir kadın daha önce 12 yıl sürmüş?

Eren Can
Guest
Eren Can

Abi 1 ay olduktan sonra aramak dogru olur mu?