Erkek Adam Türkçe Podcast – Psikolog Nevzat SARAYCIKLI ile söyleşi

Daha önce de söyleşi yaptığımız psikolog Nevzat Saraycıklı ile cinsiyet aktivizmini, aile travmalarını, sosyal fobiyi ve genel olarak ilişkileri konuştuk.

Sosyal Fobi ve Utangaçlık : Kendi Kendine Psikoterapi (Sosyal Kaygı Bozukluğunda Kendinizin Terapisti Olun).

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

8
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Yikik ArthurMahmut AbiTANZERThanos'un sol tassagi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Thanos'un sol tassagi
Guest
Thanos'un sol tassagi

Selam mahmut abi.abi ben bu sitede bazen okudugum birseyi yanlis anliyorum galiba mesela kadinlarla asla tartisma isimli bir baslik var diyelim, benim bunu sacma sekilde her durumda uygulama gibi bir huyum var.ya da arkadas ortaminda ortami geren kisi siz olmayin gibisinden biseyler okumustum ama sirf germemek icin de saygisizliga bile sustugumu farkettim.guya duygusal olarak gucluyum ve siklemiyorum.ama karsimdaki itoglu it bana saygisizlik yapiyor.zaten sonradan denk gelince farkettim tam olarak “size yapilan saygisizliga karsilik verin” demissiniz.ama bende siteye arada bir ugrayip yalan yanlis biseyler kapip uygulamasini hatali yapma olayi var.ugramadigim zamanlarda ise fazlaca maskulenligi siklemedigini comfort zone a dustugumu farkettim.sitedeki yazilari… Read more »

TANZER
Guest
TANZER

Mahmut Abi, bir sorum vardı sana. Abi 2 ay önce ben bir kıza açıldım ama o başkasını seviyordu. O çocuk da bu kızı reddetti. Aradan geçen 2 ayda ben kızla arkadaş olamayacağımızı söyledim. Yani hiç konuşmuyorduk birbirimizle. Ama şimdi bana samimi olmaya başladı. Bu arada abi ben kişilik olarak baya alfayım. Hani her etkinlikte öncü olan insanların saygı duyduğu ve tüm kızların çekildiği bir erkeğim. Abi acaba kız bana karşı bir şeyler hissetmeye mi başladı kadınsal içgüdü olarak ve geçirdiği boşluktan dolayı, yoksa benle tekrar arkadaş mı olmak istiyor? Abi sence bu durumda ne yapmalıyım? Saygılar…

Yikik Arthur
Guest
Yikik Arthur

Abi ben sosyal medyada oyun chatinde falan ilgi cekmeye calisan kizlara karsi cok ofkelenip tilt oluyorum.onayla abart yontemi cok ise yariyor rahatliyorum ama bu huylari neden tilt ediyor sence

Yikik Arthur
Guest
Yikik Arthur

Bu arada 25 yasindayim ve bakirik sadece ufak opusmeler yiyismelerim oldu o kadar kizlarla heo basarisizim