Türkçe Podcast – Toksik kadınlardan korunma

Bu bölümde, toksik ve ruh hastası kadınlardan nasıl korunacağınızı tartışıyoruz.

Konuyla alakalı videolar:
Sınırda kişilik bozukluğu
Modern, iyi kocalar ve psikolojik şiddet uygulayan kadınlar cehennemi
Gaslighting nedir? Bu psikolojik şiddet nasıl anlaşılır?
Aşk bombardımanı (love bombing) nedir?

Yayınları Odysee ve Spotify kanallarından da izleyebilirsiniz.

Aşağıda Youtube linki var. Youtube kanalımıza henüz üye değilseniz, kayıt olmayı ve uyarıları (çan işareti) açmayı unutmayın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

61
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
19 Comment threads
42 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Hasan abiYaniTony sopranoİskenderİskender Büyük Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
öğrenci
Guest
öğrenci

Gerçekten güzel kadınların çoğu problemlidir diye bir görüş dahi var aslında yani bir yerden kusurlu olmak gibi…
Mahmut abi bu arada ilişkide kadına o dramayı negatif duyguları da yaşatmak lazım diyorlar misal ben full şarj ve çok pozitif bir adamım hayatımdaki kadınlar yüzüme dahi söylüyor bunu ancak şöyle bir durum var bende negatif durum yaratma yani kadına drama yaşatma ihtimali az ama işte kimi pua da kadına o negatif duyguları da yaşatman lazım diyor yani sadece pozitif duygu yaratırsan kadın sıkılır gider olayı…
Bu olaya katılıyor musun ?

Misafir
Guest
Misafir

Mahmut abi selam, 30 yaşındayım, geçen yıl görücü usulü (aile benzerliği dolayısıyla daha iyi evlilik olacağı düşüncesiyle) babasız büyümüş (boşanma )bir kızla tanıştım. Bu yıl düğün yapmayı planlıyorduk. Uzak mesafe olduğumuz için ben ayda bir gidip geliyordum. İlişkinin ilk başlarında hersey yolunda görünüyordu. Daha sonra ilk problemimizi yasadigimizda (düğün hazırlıklarına dair tartisma) küçük bir meseleden büyük bir drama çıktı. Tartismadan bir gün sonra acik ogretim sınavı vardı, bana sinirlendiği için gitmediğini soyledi. (Sorun yasadigimizda ama sen de boyle yaptin, senin yuzunden savunmalarinin baslangici ) Şaşırmıştım. Daha sonra yine iyi bir dönem yaşadık. Tanıştıktan 5 ay sonra yasadigimiz bir problemde (uzun… Read more »

Becan
Guest
Becan

Mahmut abi bir sorum var,

Kızın ailesiyle tanışmak konusunda bir önerin ya da tavsiyene ihtiyacım var. nasıl davranmalıyım? Nasıl davranırsam daha iyi olur gerçekten bilemiyorum. Kız ile başlayalı 4 ay oldu. Kızın kuzeniyle bir yerde oturmak zorunda kalınca, kuzeni kızın ailesine anlatmış kızın sevgilisi olduğunu ve ailesi öğrenmiş oldu. Annesi sürekli benimle alakalı sorular sorup tanıştır beni çocuk ile diyormuş. Ben de tamam olur dedim fakat nasıl davranmalıyım nasıl bir zihin yapısında olmalıyım tanışırken kestiremiyorum.

Aslında özel görüşme alacaktım ama bir süre kapalıymış ondan buraya yazıyorum. Bir tavsiyen ya da önerin varsa bekliyorum abi. Teşekkürler şimdiden.

Hansolo
Guest
Hansolo

Bu en popüler dümen dostum, eyvaaaaah anneme anlatmış, şimdi beni darlıyorlar hemen tanışmanız lazım? Puhahahhahaha Kuzenler böyle şeyler yapmaz ki? Anca işbirlikçi değillerse 🙂 Ayrıca o tanışmadan sonra seni öyle bir işin içine alırlar ki, bir anda katakulliye gelip sözü keserken bulursun kendini. O kesilince de, öyle olmayacak bu iş deyip kaçmak kolay olmaz dikkat et. Exlerden bir tanesi 6. ayımızda bana böyle yapmıştı. Aslında kız 4. aydan itibaren evliliği dayatmaya başladı. Ben her seferinde hayırdır teklif ettim mi ki? şeklinde savuşturmama rağmen ara ara hep yokladı. En son böyle bir şey denediğinde de sudan bir sebep çıkarıp dağ gibi… Read more »

tufan demir
Guest
tufan demir

jonny depp vakasının açıklaması gibi..

Kaan
Guest
Kaan

Mahmut abi selamlar. Bir kızla tanıştık buluştuk. Anlaştık güzel geçti. Sevişmedik sonra bir kere daha buluştuk. Şimdi ben tatile geldim bir süre görüşmeyeceğiz diye arada yoklamak için mesaj attım aramızda şöyle bir konuşma geçti. Saat alacaktım klasik tarz spor tarz vardı hangisini daha çok beğendiğini sordum fotoğraf atıp. Saçma bir soru dedi. Bazen onla ilgili bir şey öğrenmek soru sorduğumda saçma soru gibi tepki veriyor. Mesajlara uzun süre dönmemeye başladı. Yani sabahki mesaja anca akşam dönüyor. Nextlemek mi gerekiyor yoksa mesaj mı atmayalım soru mu sormayalım anlayamadım

Yusuf K
Guest
Yusuf K

İyi günler. Yaklaşık bir yıllık bir ilişkim var. Bana yaptığı birkaç hatadan sonra ayrılma kararı aldığım kız peşimi bırakmıyor. Kıza ekstra hissiyatlarım olduğu için uzak durmak adına heryerden sildim ancak aynı ortamdayız. Onu affetmemi, istediğim gibi birisi olacağını vs. söylüyor. Ayrılana kadar güçlü bir kız imajı çizmesine rağmen ben çekip gittiğimden beri bütün acıtasyonları yaşattı bana. Aynı anda öfke, merhamet, acıma, sevgi hissedip mental olarak çok yoruldum. Ailesi vefat etmiş bu yüzden güçlü kalmayı öğrendi sanıyordum ancak tam tersi şimdi mağduru çok iyi oynuyor. Ayrıldıktan sonra gidip adımı dövme yaptırmış bunları gelip bana gösteriyor. Aynı ortamda olduğumuz için normal merhaba… Read more »

Blade
Guest
Blade

“Mahmut Abi” bir yazı vardı burada bayağı önce yazılmıştı. Orada kadın çeşitleri vardı ve nasıl davrandıkları mesela: şu şu çeşit kadınlar önümüzde birkaç saniye durur onu tavlamanız için ya avlamanız için kendini size yakın yere konumlandır ve ilerler o saniyeleri yakaladınız yakaladınız. Ama başarırsanız ödülü büyüktür. Bir kadın çeşidi vardı ki bu en değerlisidir ki o larda feminen ve çok akıllı Güzel kadınlardır ama eli çabuk tutmalı çünkü genelde onları bir alfa 25 yaşına gelmeden kapıp evlenir diye de bir cümle vardı. Hatta.

Hernan
Guest
Hernan

merhaba Mahmut abi, 2 gün önce kız arkadaşımın çok haklı olduğu bi olay yaşadık tamamen haksız benim ve bunu kabul edip özürümü diledim. O da bana biraz kızıp arkasından kendini üzmene gerek yok dedi. Dün sabah normal sohbet ettik, arkadaşlarımla pese gidecektim akşama telefonda konuşalım dedi tamam dedim. Akşam konuşurken yeniden o konuyu açıp kızmaya başladı ” O olayı nasıl unutabiliyorsun da arkadaşlarınla dışarı çıkıyorsun, dün kendini çok suçladın ve üzüldün diye üstüne gelmedim diye sana bir haller oldu, yaptığın şeyin farkındasın değil mi ” dedi.Ben de ” ben senden dün özür diledim ve konunun orda kapandığını düşünüyorum sonra görüşürüz… Read more »

Selim
Guest
Selim

Mahmut abi, kesinlikle psikolojisi hasarlı fakat bana aşırı düşkün, çok ilgili bir kızla konuşuyorum. Hormonal ilaçlar alıyor zaten. Bu kızla uzun zaman uzaktan ilişki yürütüp ardından ayrılmıştım. (Uzaktan ilişki için büyüdüğümü farkettim.) Tabi kız mahvoldu aylarca oradan buradan yazdı, stalkladı. Öyle ki başka kız için yazdığım şeyleri bile kendi üstüne alınmış. Sonrasında boşluğuma geldi ve tekrar yazdım. Kız yeniden doğmuşa döndü. Öyle ki beni yanına çağırdı(doğuda bir şehirde okuyor ve yurtta kalıyor), ben gitmedim. O zaman ben gelirim diyerek bilet almış. En ufak şakama yüksek alınganlık gösteriyor. Yaptığım her türlü muhtaç hareketten ise mutlu oluyor. Ağlamaya başlıyor. Şöyle bir sorun… Read more »

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Kanka bişey sorucam sana o bahsettigin kişi van damı okuyor

reverse
Guest
reverse

abi bayağı uzun bi ilişkide terkedilmiştim 2 aydır çok düşük moddaydım(yani yapmam gereken her şeyi yapıyordum kendimi geliştiriyordum hatta normalden fazla, ama aşırı mutsuzdum.) baya bi yıkılmıştım hiç terkedilmeyi beklemediğim için ve fazla sevdiğim için, sonra kurtuldum bu mentaliteden. kızlarla çok fazla tanışan, durduk yere yanlarına giden biri değilim. o kadar iyi değilim o konularda. ama beğendiğim bi kız vardı ve bi ortamda başbaşa düşmüştük ve ilk kez bi kıza yürüdüm ayrılıktan 3-4 ay sonra. neyse bi ay sonrasında falan bu kızla birlikte oldum, sevgili değildik ama sevgili gibiydik. kız ağır bi aşk bombardımanı yaptı bana, her an birlikte olmak… Read more »

Nobody
Guest
Nobody

Merhaba Mahmut abi.Sectigim kadınların hepsi çok güzel ve geri dönüş alıyorum.Fakat bir problem var.Toksik olarak nitelendirebilecegimiz yani nerde aşko kuşko,”ben minik bir piremsesim” rolünü üstlenmiş, anası babası problemli(ki cocukluklari bok gibi geçip psikolojisine işlemiş,sevilmeyi ve sevmeyi bilmeyen),eski manitalarindan darbe almış, hayatın yükünü ben cekiyorum kafasında olan kızlar var hepsi bana denk geliyor.Güzel kızların tamamı mı böyle yoksa ben mi çekiyorum anlamış değilim.

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Merhaba abi bi konuda sana danışacaktım şimdi benden hoşlanan bir kız vardı bi gün beni tabaklarımdan birisiyle gordu ve bana o kız seni sevgilinmi diye sordu vs derken takılmaya başladk ( yaklaşık 15 20 gun) ilk buluşmadan sonra kız bana love bombing yaptı sürekli buluşmak istiyordu ikide bir arayıp duruyordu bu bende dersler antrenman lar vs derken musait olamıyordum tabi bu durum onun hoşuna gitmiyordu uyku duzenimin oldugunu bilmesine rağmen bana surekli telefonu kapatma gece 3 4 e kadar konuşalım felan diyordu kabul etmiyordum bende ve bu yüzden bana soguk yapmaya başladı bana dediği şeyler şunlar : sürekli 1 adım… Read more »

skinnyjhon
Guest
skinnyjhon

merhaba çalıştığım yerde bir kız var sanırım bana ilgi duyuyor. uzaktayken bakıp gülümsüyor, sık sık yanıma gelip konuşuyor, ben mesafeyi korumaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanırım konuşurken elime koluma dokunuyor. hayır demeyi beceremeyen biriyim. biri benimle konuşunca yok sayamıyorum. insanları kırmaktan üzmekten çekiniyorum. aynı serviste gelip gidiyoruz. geçen hafta bir gün servisten inince berbere gittim. evine benim berbere gittiğim yoldan gidiyormuş beraber yürüdük. yol boyunca benimle ilgili sorular sordu .yolda bir kafe gördük istersen beraber bir şeyler içelim tatlı da ısmarlarım sana dedi. yeğenlerim gelecek bugün onlarla vakit geçireceğim dedim ve kibarca teşekkür edip reddettim. insanlara iş çıkışı beraber yürüdüğümüzü söylemiş.… Read more »

FromEarth
Guest
FromEarth

Sanırım yorumu yanlış yere yazdım, kusura bakmayın. Tekrar buraya yazayım. Abi bir konuyla ilgili tavsiyene ihtiyacım var, yardımcı olursan çok sevinirim. Kız arkadaşımı daha önce Instagram nedeni ile bir defa uyarmıştım. O da birkaç tane yabancı erkeği de çıkartmıştı. Her şey yolunda giderken geçenlerde bunu hafif bir yemledim. Twitter’dan giriş yapamayanların izleyemeyeceği bir video attım. Videoyu izlediğini söyleyip komik videoymuş falan dedi. Daha sonra bunun bir Twitter hesabı olduğunu fark ettim, hesabı buldum ve takip isteği attım. İsteği attıktan sonra da “istek attım kabul etsene” yazdım. Bana şifresini unuttuğunu, giriş yapamadığını vs. söyledi. Ama o videoyu izleyebiliyor olmasından yalan söylediği… Read more »

The Mechanic
Guest
The Mechanic

Sharlock yan çar

FromEarth
Guest
FromEarth

Yorum trafiğini arttırdığımın farkındayım ve bunun için üzgünüm, zahmet vermek istemiyorum ama son durumu da söylemek istedim olayla ilgili. Mahmut Abi özür mesajları çekiyor ve hesabını düzenlemiş, herkesi çıkarmış vs. Ayrılmak burada doğru davranış mı sence?