Yatırım getirini yükselt

Kendine şu soruyu sor: “1 -10 arasında, 10 en iyi versiyonum ve 1 en kötü versiyonumsa, kendimi şuan nereye koyuyorum?” Ancak kendini şartları senden daha farklı olan kişilerle karşılaştırma, kendi yaşam akışın içinde değerlendir. Kendini ünlülerle ya da milyarderlerle karşılaştırma. Kendine: “Ben kendimin en iyi versiyonu muyum ?” diye sor.

Eğer kendini 6 ve daha aşağısında puanlıyorsan, o zaman sana kız peşinde geçirdiğin süreyi ve buluşmalarını limitlemeni tavsiye ederim. Buraya harcayacağın zamanla da önce gidip kendini düzeltmeni.

Kadınların tepedeki %78’i, tepedeki %20’lik erkeğin dikkatini çekmek için yarışıyorlar. Erkeklerin dipteki %80’i de dipteki %22’lik kadınlar için yarışıyorlar. (Oranlar flört aplikasyonları istatistiklerinden alınmıştır)

Eğer 6/10 ya da daha aşağısında bir erkeksen, basitçe artıklar için yarışacaksın demektir. Bu yüzden, erkekler için hayati olan şey kovalamaları gereken şeyin kendilerinin en mükemmel versiyonları olduğudur, kadınlar değil.

Eğer kendini, kendi en iyi versiyonun için 8/10 ve üzeri olarak puanlamıyorsan, bu durumda senin yatırım getirin – Return On Investment (bir şeyi elde etmek için harcadığın zaman+enerji+para vb. yatırımın geri dönme oranı) olarak kadınlara yaptığın yatırımın geri dönüşü düşük olacaktır ve muhtemelen sonuçlar seni hayal kırıklığına uğratacaktır.

Hipergamiden dolayı, kadınlar her zaman kendi cinsel pazar değerlerinden puan olarak biraz daha yüksek olan erkekleri ararlar. O yüzden, erkek olarak kendin üzerinde çalışma performans yükü altındasın.

Kadınlar ilk başta ne olduğuna bakar sonra da kim olduğuna. Bu ilk başta anlaması zaman alan bir cümle olabilir. Seni iyi çocuk hayallerinden uyandırabilir ya da öfkeyle karşı çıkmana neden olabilir. Bu cümle üzerinde seni biraz düşünmeye davet ediyorum… Bunu düşünmek kendi en iyi versiyonun olma konusunda seni motive edecek.

Şimdi bu kaynakları inceleyelim: İşin, zenginliğin, öz-bakımın, fiziğin, stilin, network’un (“Network nasıl oluşturulur?” podcastini dinlemek için tıkla) , hobilerin, çocukların, araban, evin, karakterin, oyunun, duygusal gücün vb.

  • Bağlantılar (Network): Eğer etrafını negatif-sızlanan erkeklerle doldurursan, yani etrafında 5 negatif-sızlanan adam varsa sen de 6. olursun. Sosyal çevren de küçük bir kabiledir. Ve bu kabileye girecek kişiler gerçekten hak eden kişiler olmalıdır. Birçok erkek bu kaybeden insanların kendi networklerine girmelerine izin veriyor ve bu tür kişilerin kendilerini etkilemeyeceğini düşünüyor. Parasız bir kişiyle mi arkadaş olmak isterdin yoksa küçük bir girişimciyle mi? Olacak şey şu ki birbirinizin kafa yapısından etkileneceksiniz. Biriyle geçireceğin zaman seni de vizyonsuz hale getirirken, diğeri ile geçireceğin zaman gözlerinin daha da erkenden açılmasını sağlayacaktır. Bu arada networkünde en iyi ve akıllı adamsan artık oraya ait değilsin demektir. Unutma; odadaki en zeki kişi sensen yanlış odadasındır. Çünkü onların senden öğrenecekleri çok şeyi vardır ama senin onlardan öğreneceğin pek az şey varken yerinde sayıyorsundur. Bazı insanlar tekneyi ileri itmeye yarayan yelkeni rüzgarla doldururlar, bazıları da çapa gibidir, sizi geride tutarlar. O yüzden hem kendilerinin hem de senin seviyeni yükseltmeye çalışan insanları seç, çapa olan insanları kes ve kurtul. Böylece hayatın düzelmeye başlar.
  • Para: Basitçe söylemek gerekirse, değerin depolanmasından başka bir şey değildir. Eğer onu elde edersen, o zaman diğerlerinin yaşamına bir değer katmışsın demektir. Bill Gates büyük miktarda paraya sahip çünkü Microsoft ile devasa ölçüde bir yazılım problemini çözdü. Ve aynı zamanda bilgisayarı kitlelerin kullanımına açtı. Para çekici olmayan adamların dengeleyicisidir de. Dünyada para kıtlığı yok ve halihazırda bir sürü para dolaşımda. Yapman gereken yalnızca bir değer oluşturup uzanıp bir miktarını almak.
  • Duygusal güç ve oyun: Bunun anlamı  kendi başına ayakların üzerinde yeterince sağlam durabilmen, çerçevenin sağlam olması, kararlarında net olman, kadınlardan talep gören bir erkek olarak kadınına sınır koyarken korkmamak, kadının sana fırlattığı shit testleri, dramaları doğal bir şekilde püskürtebilen tecrübeli bir erkek olmak demektir. Kadınlar bir erkeği düzeltmekle zaman harcamak istemiyorlar. Bunun aksine bozmaya çalışıyorlar ve bozabildikleri, çerçevesini eğip bükebildikleri adama saygılarını kaybediyorlar. Olmuş erkeklerle, devlerle beraber olmak istiyorlar ve bu erkekler tarafından yönetilmek istiyorlar. Siz de kadının takip edebileceği ve takip etmeye değer biri olmalısınız. Kadınlar betalarla son çare olarak, duvara çarpınca sağlayıcılık amaçlı beraber olabilirler ama cinsel pazar değerlerinin yüksek olduğu yaşlarda betalarla zaman harcamayacaklardır ve kendilerini üst seviye erkeklerin oldukları ortamlara sokmak isteyeceklerdir. Eğer beta olduğunuza kanat getirirlerse sizi boş verip yenisine geçeceklerdir. Kadın sürekli olarak “bu adam şuan birlikte olabileceğim en iyi adam mı?” diye soracaktır. Cevap “evet” ise seninle beraberken mutlu olacaktır, seni tatmin etmeye çalışacak, hayatına değer katmaya çalışacaktır. Kadın senden daha iyisini bulabileceğine inanırsa süre senin için dolmaya başlar.
  • Fiziğin ve stilin: Çoğu erkek çirkinseler çirkinliklerine, fakirseler fakirliklerine, utangaçsalar utangaçlıklarına, daha ne sorunları varsa o sorunlarına çok fazla odaklanırlar. Bir şeye bu kadar çok odaklanmak, diğer önemli şeyleri kaçıracağın anlamına gelir. Eğer çirkinsen, kaslı ve kariyerli bir çirkin olmak kulağa fena gelmiyor. Utangaçsan da kaslı ve kariyerli olmak mümkün. Sonuçta bilgisayarlar insan ayırt etmiyor. Utangaçlık genlerinde olsa, para seni sevmese de bunları dolaylı yoldan aşmak mümkün. Tabi ki üstüne gitmek/gitmemek bir tercih ama insanlardan daha izole çalışabileceğin yazılımcılık gibi mesleklere yönelip orta vadede iyi para kazanabilirsin mesela. Bu paranın bir kısmını da spor için ve stil sahibi olmak için harca.

Sonuç olarak diyeceğim şey, kadınlardan çok kendi en iyi versiyonun olmanın peşinde olman gerektiğidir. Kendi kişisel gelişiminde mükemmeli kovalarken ROI(verdiğin yatırımın geri dönüş oranı)’ı yükseltmek kadınları kovalamaktan çok daha iyidir, özellikle kadın doğası hakkında hiçbir şey bilmediğin zamanlar.

Yazar: Secret

Sana tavsiye edeceğim 2 adet ürün var:

%3’lük Erkekler Video Seti

Çekici Erkek Eğitim Seti

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

29
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
11 Comment threads
18 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
YusufAynen alfayımnurrJanusBroccoli Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Eğer 7/10 ya da daha aşağısında bir erkeksen, basitçe artıklar için yarışacaksın demektir. Katılmıyorum, çıta o kadar yüksek değil. Hele bu devirde.

Mahmut Abi
Admin

İnstagram yüzünden erkekler gerçek hayattan kopuk birer aşağılık kompleksli zavallıya da döndü. Kadınları kafanızda büyütmeyi bırakmazsanız bu sizin hayat boyu sefil gerçekliğiniz olarak kalacak. Avukat beğenmeyip savcı isteyen kadın da çıkar, tipsiz diye doktor beğenmeyen hemşire de çıkar. Sonra çoğu kedi anası, it anası olur size ne? Ama senin gibi kadınlar çok seçici birer tanrıça kafandaki adamların çoğunlukta olduğu yerde 7/10 değil 6/10 olsan iş yaparsın. Sizin bu kafanız sizi mesleğiniz veya geliriniz ne olursa olsun 4/10 yapıyor farkında bile değilsiniz. Allah’ın etten kemikten kadınlarını bu kadar abartmayı nasıl beceriyorsunuz artık hiç anlamıyorum.

CRO003
Guest
CRO003

Abi, bence bunun temeli çocukken atılıyor örneğin benim ailem muhafazakar geçinir beni kısıtlamaya gelince din iman ayıp günah kendilerine hiç bakmazlar dedikodu, kin besleme, cimrilik, fitne fesat gırla, çocukken kızların şikayeti üzerine dayak yediğim oldu halbuki kızlar uğraşmak için şikayet ettiler birşey yaptığımdan değil, böyle farklı yollarla çok olay yaşayınca beyin kızları melek ulaşılmaz kodluyor şuana kadar 4 tane Oneitis yaşadım 4. halen etkisini gösteriyor, hemde uzaktan hani platonik olayı sadece yazışma var öpüşme sevişme hak getire.

Anadolulu
Guest
Anadolulu

Şu konu benimde kafama takık aq ya: Muhafazakar bir çevrede (şehirde) büyüdüm. Bu amınakodumun zihniyetinde, bir sevişmek bir de domuz eti işin içine girince din, iman akıllarına geliyo. Onun harici torpil, dedikodu (gıybet), akşama kadar boş işler (tv izleme), cimrilik (para biriktirme hastalığı), hak yeme, süte su karıştırma (deyim olarak) yaparlarken din iman hani nerde??? Kırmızı hapla tanışana kadar bu zihniyetin bir ürünü idim. Kızlara cinsel yaklaşmanın ne kadar ayıp olduğu ve kızları kurban olarak görmek… Tabii bir de öyle bir şey var muhafazakar kesimde: bir erkekle kız yatıyorsa kesin erkek kızı kandırmıştır, aklını çelmiştir, kız normalde masum bir melektir..… Read more »

Janus
Guest
Janus

Bence havalarını söndürmeğe gerek yok, olarla kafa yoracağımıza enerji harcıyacağımıza kendimizle ilgilenirsek ya da day game, life game yapmak daha makuldür. Malum Bütün kızlar instagram bağımlısı değildir.

Mahmut Abi
Admin

Janus’a katılıyorum.

Mahmut Abi
Admin

Erkek adam olman yeterli. O hava i, bir “hava” olduğunu düşünen, kızlara aşağıdan bakan erkeğe söker. Sen mesela hava söndürme fantezisine sahipsen sana söküyordur.

Bu arada herkes 8/10 ister. İstemeyi (fanteziyi) gerçek hayat sanmayın. Erkeklere de sorsan mayo mankeni gibi bir kadın istediklerini söylerler ama kadınlar bundan etkilenmiyorlar. Sosyal medya gibi kadın alanına fazla kapılmış ve kadınlaşmış erkekler etkileniyorlar.

nurr
Guest
nurr

abi kadınlar da etkileniyor bu arada.ozellikle gittikçe artan pornografi tüketimi+ instagramla özellikle yeni nesil erkeklerin algıları baya çarpık artık.cogu kız arkadaşım diş görünüşünden memnun değil gayet ortalama oldukları halde.ortalama olmak hiçbir zaman diliminde bu kadar değersiz olmamıştı.

Yusuf
Guest
Yusuf

Hayır sanki kızlar Mars’tan gelmiş biz erkekler köylüyüz. Kızlarla az biraz etkileşimi olan birisi bilir ki kızlarda gönlüne göre bi erkek bulmakta baya zorlanıyor. Biraz oyunu, duygusal gücü olup bu devirde kızlara yürüyen adam yalnız kalmaz. Tabi diyorsanız ben manken arıyorum aksi halde yalnızlığı tercih ederim o da size kalmış.

Mahmut Abi
Admin

Ama işte muhtemelen o az biraz etkileşim yok ya da daha az oranda da olsa ulaşamadıkları bir kız grubuna odaklanıp geri kalan kızları kadından bile saymıyorlar.

Chinook
Guest
Chinook

Mahmut abi makalede para çekici olamayan erkeklerin dengeleyicisidir diye bir kısım var ya. Bu para konusunda bir soru sormak istiyorum Yani ülkemiz için örnek verirsek ne aylık kadar para kazanıyor olmak kadınların gözünde değerli görünmeyi sağlar mesela ülkemiz şartlarında memur ya da asker maaşı yeterli midir atıyorum 6 yım 8 yapar mı? Ya da burada örnekteki bill gates gibi büyük paralar mı konu

Kirmizihapligenc
Guest
Kirmizihapligenc

Hocam kadınlara sanki seri üretimle aynı yazılıma sahip robotlar gözüyle bakmamak gerekiyor.
“Yani ülkemiz için örnek verirsek ne aylık kadar para kazanıyor olmak kadınların gözünde değerli görünmeyi sağlar”.
Şimdi buradan birisi sana 25 bin TL para kazanmak senin kadınların gözündeki değerini 8 yapar dese ,sen bu değer için mi bu parayı kazanmak isteyeceksin?
Kendini odağa koymalısın. Kadınları kutsal varlık olarak görüp, onların gözüne girmek için değer kasmaya çalışmak ne işe yarar?

Senin kendi değerin ,senin kendi havuzunu belirler. Bu sitede bununla alakalı bir yazı vardı hangi yazı olduğunu hatırlamıyorum. Eğer hatırlayan birisi linkini koyarsa güzel olur:).

Chinook
Guest
Chinook

Sorum biraz yanlış anlaşılmış ya da tam anlatamamışım. Kadınlar değerli görsün diye değil tabiki ancak makalede değeri artırdığından bahsediyor ve tabiki sadece kadınlar için değil iyi bir araba ev daha rahat bi yaşam için para gerekiyor ancak burada makalede bi kadınlar konusunda da bi getirisi olduğundan bahsediyor. Ben burada bahsedilen şey çok astronomik kazançlar mı yoksa genel ortalamanın üzerinde bir kazanç mı bunu merak ettim. Nasıl izah edeyim. Neredeyse erkeklerin %70’inin asgari ücretli bir işte çalıştığını ya da hiç çalışmadığını varsayarsak 20 bin civarında memur maaşı alıyor olmak bi fark yaratır mı?

Gökhan
Guest
Gökhan

Evli olan erkekler için kişi bu yazıda kendini nerede görmeli? Evlilik bir erkek için garanti gibi algılanıyor ve bir zaman sonra erkek kendine bakmayıp tamamen kendini salabiliyor. Yoksa yazı sadece bekar ve flört edenler için tabak çevirenler için mi geçerli?

West0
Guest
West0

”Para çekici olmayan adamların dengeleyicisidir” Bu cümle yazının genelini özetler nitelikte. Kaslı bir fizik tek başına anlam ifade etmiyor. Veya oyunu tam anlamıyla bilmek bir şey ifade etmiyor. Elinde kaynak yoksa eğer diğerleri ile başarı sağlanmıyor. para haricinde ki unsurlar ile kısa süreli başarı elde etmek mümkün. Fakat ilişkilerde uzun vadede kalıcılık sağlamıyor. Daha iyilerine bu kadar çabuk ulaşılan bu dönemde, kadının gözü dışarıya çok çabuk kayıyor. Daha iyisinin sonu yok ve duracağı noktayı bilmiyor. Tek başına para da işe yaramıyor. Parası olup eskorttan başka kadın görmeyen birçok insan mevcut. Kendisine normal yollarla gelen kadınları da oyunu bilmediği için kaybediyor.… Read more »

bayc
Guest
bayc

Erkek adam sitesinin; kız şöyle davranırsa sen şöyle davran, o ağlama emojisi attıysa sen göz kırpma emojisi at gibi 17 yaş altına hitap etmemesi bu siteye duyduğum aidiyeti yükseltiyor. Yazı ise çok kaliteli. Erkek adam hiyerarşisinde üst katmanda olmanın ve senin kendine duyduğun saygı kadar grup içinde (alpha male) saygınlık görmenin birçok insanla da bunu tasdiklemenin nasılı ile ilgilenen bir metin.

Sorum; “Olsun beyim, ben seninle kuru ekmek/kuru soğanı da paylaşır yerim” diyen yeşilçam filmleri de en az disney kadar zehirli midir?
Sorum 2; Erkek adam olma hiyerarşisinde bir sıralama yapacak isek maddiyat mı üsttedir fiziki (kas) özelliklerimiz mi?

Broccoli
Guest
Broccoli

Hocam bence 1 evet zehirli 2 fizik kısa maddiyat uzun dönemli bir değer göstergesidir bence

Danışman
Guest
Danışman

Bu sayılanlardan network konusunda çok zorlanıyorum. Girişken ve konuşkan biri olmama rağmen kendimi kaliteli ortamlara atmakta, güçlü bir çevre edinmekte, önemli bağlantılar kurmakta güçlük çekiyorum. Bununla ilgili öneriler almak istiyorum. Yaşadığım yer (Zonguldak) ve işim (Kamuda İş ve Meslek Danışmanı) bunda pay sahibi. Ayrı bir yazıyı hak ediyor bu konu bana kalırsa.

patat
Guest
patat

yazılımcı olayım mağarada insan ve güneş görmeden çalışayım diye bir dünya yok. kimse bir bok bilmez, her işi sen yaparsın üstüne herkese de sunarsın ki ürünü satabilsinler veya kendi üstlerine sunabilsinler. utangaçım diye yazılımcı olayım diyorsanız, bu çalıştığınız şirkette en düşük maaş alan kişi olacağınızın garantisi gibi bişeydir, kimse iyi iş yapan ama sesi çıkmayan adama ortalamadan fazla maaş vermez.

Pan
Guest
Pan

Katılıyorum ama burada Self employed/freelancer olmayı kastetmiştir diye düşünüyorum.

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Hocam kendimi potalsiyelimin çok altında görüyorum ama hala dikkat çekiyorum ve arzu duyuluyorum 5/10 , 6/10 ve 7/10 Luk kızlardan, ortamlarda dikkat çekiyorum maskulen ama yarı alfa olarak görüyorum kendimi, abartıyor muyum bilmiyorum tipim ortalama üstü 170 cm boyum var 57 kiloyum ama spor yaptığım için daha zayıf duruyorum ama vücut çatım büyük duruyor uzun süre gormedigim arkadaşlarım fitsin kilonu sabit tut diyen bile oldu duygusal gücüm iyi beden dilimi beğeniyorum sahada ve dahada gelistirmeye çalışıyorum sadece network um zayıf kendimi uyumsuz birisi olarak görüyorum liderlik vasfından dolayı mi narsist mi yapım var anlamadım oyunumu iyi olarak görüyorum geliştirmeye calisiyorum… Read more »

Mahmut Abi
Admin

dikkat çekiyorum ve arzu duyuluyorum 5/10 , 6/10 ve 7/10 Luk kızlardan, ortamlarda dikkat çekiyorum maskulen ama yarı alfa olarak görüyorum kendimi, abartıyor muyum bilmiyorum Aç tavuğun kendini arpa ambarında görmesi gibi bir şey içinde misin yoksa gerçekten kızlarla birlikte olabiliyor musun? Zira kızlarla bir numaran yoksa o dikkatin çoğu hayal dünyanın eseri. sadece network um zayıf kendimi uyumsuz birisi olarak görüyorum liderlik vasfından dolayı mi narsist mi yapım var anlamadım Liderlik vasıfları olan adam son derece uyumlu olur ve sosyal ağları iyidir. Narsizm muhtemelen, hem de insanın ayağına sıkan cinsinden. kendimi hor mu görüyorum bı yorum yapar mısın Mahmut… Read more »

Pan
Guest
Pan

Secret her zamanki gibi deneyimini konuşturmuş. Respect.

Lyku
Guest
Lyku

İyi de hocam bir adam kendisini objektif olarak nasıl puanlayabilir ki? Hatta o puanlama kişiden kişiye göre de değişmez mi?

Mesela mahallemizden Ahmet isminde bir genç alalım. Senin kafandaki çizelgeden de 2 kız seçelim. Bunlardan birisi 5/10 olan ayşe olsun diğeri 9/10 olan fatma. Bu eleman ayşe için de fatma için de aynı puanda mı olacak?

Broccoli
Guest
Broccoli

Selamlar Mahmut Abi. Yazılım konusunda ilerlemeye çalışıyorum ve oyun sektörüne girmeye karar verdim (bu yönde kendimi geliştirmeye çalışıyorum şu an). Sence erkek adam mentalitesine ters bir karar mı? Veya mesleğin ”falanca mentaliteye uyması” diye bir şey var mı? Yazılım sektörüyle ilgili genel olarak ne tür tavsiyeler verebilirsin? Saygılarımla.

Mahmut Abi
Admin

Oyun şu an sanatın ve maskülenite içeren sanatın sığındığı son kale.

Aynen alfayım
Guest

Mahmut abimiz de çıtırdan yaşlanmış video oyunu sektöründen bahsediyor abi

Mahmut Abi
Admin

What dedin?