Herkes seks yapıyor bir ben yapamıyorum! – Vaka çalışması

Abi selam, benim sorunum konusunda bir yazı bulamadım. 19 yaşındayım ve üniversite okuyorum. Çevremdeki hemen her erkek, seks yapıyor. Sürekli olarak “buna nasıl çaktım, şuna nasıl koydum”. Sadece çevrem değil. Daha geçenlerde kantinde oturuyorum. Yanımdaki iki eleman da gece nasıl evire çevire olduklarını anlatıp durdular.

Abi kendimi çok kötü hissediyorum. Ben de altta kalmamak için bir şeyler atıyorum ama bunca adam yaparken ben neden yapamıyorum?

Bu konuda daha önce konuşmadım ama özellikle 22-23 yaş altında danışanlarımdan çok duyduğum bir konu. Onlara da sana söylediğim şeyi söylüyorum. Sen bu zeka ile nasıl üniversite okuyorsun?

Tamam, muhtemelen kafan çalışıyor ama gerçekliğin çarpılmış, kafan ise eziklik duyguları ile bulanmış. Ben sana tokat olsun, ayıl diye tek bir şey soracağım:

Altta kalmamak için tek yalan söyleyenin sen olduğuna emin misin?

Başka açılardan gayet akıllı insanların, bu devasa yalana kanmaları gerçekten çok ilginç. Ortada klasik bir yapamamanın ezikliğini, yalan dolan büyüklenmelerle kapamaya çalışma var. Hem de kitlesel boyutta. Bu hikayeleri o kadar çocuktan duyuyorum ki.

“Abi 2 kızla flört ediyorum, bir yere gitmiyor ama ben de altta kalmamak için ikisiyle de yatıyorum diye anlattım.”

Eh birader yalan söyleyebilen tek sen misin sanıyorsun? Öbürleri de ya tamamen uyduruyorlar, ya da bire bin katıyorlar.

Bakın arkadaşlar, bu konuda genel kural şudur. Bir erkek arkadaş çevresine ne kadar çok, ne kadar ballandıra ballandıra “şöyle soktum, şöyle hoplattım” diye anlatıyorsa, onun o kadar abazan olduğunu anlayın. Belki bir veya ikisi gerçekten yapıyordur (o da belki) ama siz yine de benim dediğim gibi ne kadar pompa hikayesi o kadar pompasız adam kuralından şaşmayın. Bu adamlar gece salya sümük lütfen bir şans ver diye kapısında ağladıkları kadını, arkadaşlarına “gece Leyla’nın kapısına gittim, yakamdan çekip içeri aldı, bir daldım, bir daldım” diye anlatırlar.

Bu kuralın tersinde ise, bir kişi kadınlarla ne kadar başarılı ise, maceralarını anlatma konusunda o kadar ketumdur. Libidosunu yatakta atan adamın diline vurmaz pek.

Abi ne biliyorsun belki Leyla’ya gerçekten şey etti? Beni arayıp da “altta kalmayayım diye ben de yalan söylüyorum” diyenlere anlattırdığım yalanlardan biliyorum.

Yahu bu arada, erkekler cinsel maceralarını, hele hele kız arkadaşı ile seks hayatını anlatacak kadar küçülmeye ne zaman başladılar? Eskiden ki 20 sene önce falan, bizim birbirimizin ilişkisi ile ilgili konuşma hacmimiz şu şekildeydi:

“Abi, seni Merve ile gördüm el ele. Çıkıyor musunuz?”
“Evet abi.”
“O hadi tebrikler.”
“Sağol abi.”

“Abi Merve’yi bir süredir görmüyorum. Hayrola?”
“Ayrıldık abi.”
“Orhan Baba, Rakı ve “sana kız mı yok beah hadi iç iç” diyecek lavuk istersen haber ver.
“Tamam abi eyvallah.”

Bir ara ciddi ciddi düşündüm ve hiçbir arkadaşımın kısa süreli macerasını da duymadığımı hatırladım. Ki bunlar yapılan şeylerdi. Hatta sıklıkla abazan olmamıza rağmen, muhtemelen şu an 20li yaşlarında olan adamlardan daha fazla yapıyorduk.

Bir erkek şöyle soktum böyle zittim diye anlatırken hiç utanmıyor mu, “yahu bunun beliyle vuramadığı diline vuruyor demezler mi?” demiyor mu? Demiyor tabii ki. Neden desin? Zira inanan saf çok. Senin gibi. Şu ilüzyona kapılıp kendini ezik ve yetersiz hissediyorsun.

Bunu yapmayın arkadaşlar. Biri uluorta seks macerasını anlatıyorsa, o adamın abazan olduğunu tahmin edin, içinizden acıyın ve gülüp geçin.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da kaynak kitaplarımıza ve kitap setlerimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

20
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
13 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
JessieMadnessjoeJbkdMahmut Abi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
nurr
Guest
nurr

yalandan gerçekten öte çok iğrenç böyle şeyleri anlatmak.aşırı alfa falan olmasına bile gerek yok azıcık omurgalı adam böyle şeyleri erkek arkadaşlarına anlatmaması gerektiğini bilir.kadinlar için de ders var burda.agzi sıkı durmayan,bu potansiyeli taşıyan adamlarla hiçbir şey yaşamamak gerek. aksi halde leş sohbetlerine meze olursunuz.hatta uzun ilişkide olmadığın hiçbir erkekle birşey yaşamamak gerek.

Oktay
Guest
Oktay

2 sene önce iş yerinde 3 erkek me zaman bir araya gelsek 2 kişi “şöyle soktum böyle yaptım “ diye anlatmaya başlardı. Ben sessiz kalırdım onlar da dalga geçerdi. Güler geçerdim.
Mahmut abinin dediği gibi kadınla yaşadığı şeyi 3. Kişiye anlatan erkek karaktersizdir.

Şu an erkek arkadaş kistaslarımdan birisi, çok sık karı kiz konuşmayan erkek. O denli nefret ediyorum bunlardan

Sedat
Guest
Sedat

Üniversite okurken oda arkadaşım vardı sikicem dediği kıza ikinci dönem abla demeye başlamışdı hatta kız bunu sevgilisiyle tanıştırmışdı hatta ve hatta bunlar İzmir’e konsere gitmişlerdi bu kızlarla İzmir’e gittim otelde kaldım diye anlatıyordu kızlar otelde kalırken bu gece tüm Kordon’un soğunu yemiş bil diye söylüyorum 24 yaşındayım piç ortamlarda yapmadığım halde yaptım diyorum.

Misafir28
Guest
Misafir28

Bu adamlar gece salya sümük lütfen bir şans ver diye kapısında ağladıkları kadını, arkadaşlarına “gece Leyla’nın kapısına gittim, yakamdan çekip içeri aldı, bir daldım, bir daldım” diye anlatırlar.

İs yerinde biri vardı abi soyle yaptım böyle yaptım kızı söyle kaldırdım derdi bir gün telefona gözüm ilişti kızın birine lütfen cevap ver mesajlarıma don diye yalvarıyordu güldüm geçtim..

Lyku
Guest
Lyku

Hani küçük çocuklar anlatır ya “benim babam tek eliyle araba kaldırıyor, abim suya bir daldı kıbrıstan çıktı falan” bu gibi hikayeler de bana hep öyle gelmiştir.

Mahmut abinin dediği gibi, nerede bu konularda atan tutan tip var ise her seferinde de kadın konusunda dipte tiplerdi. Aksine gerçekten benzin istasyonu gibi çalışan bir kısım abimizde ise tam tersi hiç bu konularda övünme falan olmazdı .

Ahmet
Guest
Ahmet

Kaliteli cinsel hayat için kitap, tavsiye vb önerilerini bekliyorum abi teşekkürler.

Furkan
Guest
Furkan

Mahmut abi merhaba, 27 yaşındayım etrafımda işim gereği bir çok genç çocukla muhabbet ediyorum. Bu durum benimde çok canımı sıkıyor. Yakın çevremde çok hızlı arkadaşlar yok ama genel çevremde çocuklar video falan gösteriyorlar. Anlamıyorum. Nasıl bu kadar kolay oluyor? Cinsel deneyim sahibiyim fakat günlük, kısa ilişkiler yapamıyorum. Etrafımda kızlarda var; gerekli ortam sağlandığında yakınlaşabileceğim. Tercih etmiyorum ya da korkuyorum bir sonra ki aşamaya geçmeye sonra kendi kendime sinirleniyorum. Ama bu konu hakkında bebelerin benden hızlı olması canımı çok sıkıyor. Nerede hata yaptığımı bilmiyorum, nasıl düzeltirim onuda bilmiyorum. Ben korkaklığımdan kaybediyorum ve bu bebeler nasıl bu kadar yol yordam öğrendi? Hala… Read more »

Bap
Guest
Bap

Anlatılan başka yaşanan bambaşka. Herkesin her dediğine kulak asmayın

kinyas
Guest
kinyas

Beyler bu arada kolpa atmayı acilen bırakın amk gördüğüm en ezik hareketlerden biri.

Emre
Guest
Emre

Abi bende 17 yaşındayım benim daha manitam bile olmadı ama çevremdeki yaşıtlarımdan bir kısmı arkadaş ortamında -şöyle çaktım, bu hafta sonu çakışıcaz,sinemada yiyiştik,kütüphanede öpüştük,eve çağırdı…- tarzı çok fazla hikaye anlatıyorlar. Bende bazen düşünüyorum gerçekmi sahtemi diye. Mesela ben bu konularda hiçbişey anlatıp yorum yapmıyorum genelde susuyorum çok pisleşirlerse kalkıp gidiyorum. Abi şu konudada çok haklısın mesela beni otobüste kızla gördüklerinde hemen benden için manitam hayırlı olsun ne zaman çakışacaksınız felan diye soruyorlar bende hepsini tersliyorum ama çevremde mecburen bulundurduğum insanlar çok cıvık. Abi bide 17-20 yaş arasına tavsiyeler verdiğiniz bir yazı paylaşırsanız çok seviniriz bu yaş aralığı 17-25 de olabilir… Read more »

joe
Guest
joe

Abi seks yapmayı geçtim kızla tanışma bile yok bende. okuldan sokaktan herhangi bi kıza merhaba desem çok zor, hadi dedim devamı yok muhabbetin. partide de aynı şekilde. 25 yıldır, bir tanesi hariç olan tüm sevgililerim onların yürümesiyle oldu daha çok.
arkadaş ortamındaki kızlara da yürüyemiyorum hem laf çıkar vs diye, bi kere denesem alışacağım belki ama o deneme adımını da atamıyorum doğru düzgün

Madness
Guest
Madness

Ama mahmut abi ben de bu şekilde bana yakışıklı arkadaşlarım tarafından anlatılan ” şuna şöyle çaktım,bunu böyle yaptım” olayına inanmazdım ama bu sefer gözlerim ile şahit oldum, arkadaşım geldi direkt bana pompa yaptığı videosunu,aldığı nudeleri,eşleşmeleri gösterdi şok oldum. Bence hepsi yalan değil bunların ama çoğu yalan olduğunu bende biliyorum.

Jessie
Guest

Mahmut abi selamlar. Ben kadın bir okuyucuyum ve 25 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı sizce bu çok tuhaf, garipsenecek bir durum mu? Yani insanlar ne düşünür bunu öğrendiklerinde. Gerçekten kötü bir durum mu acaba 🙁 insanlar nasıl tanışıp birbirini seviyorlar anlayamıyorum bile. Yani bu ortamlar nasıl oluyor? Nasıl bir erkekten hoşlanabilirim bilmiyorum bile ama artık biri de olsun istiyorum.