Hoşlandığım kızın sevgilisi var. Onu nasıl elde edebilirim?

“Abi bir kızdan hoşlanıyorum ama erkek arkadaşı var. Onu nasıl elde edebilirim? Her şeyiyle tam istediğim bir kız. Çok iyi vakit geçiriyoruz, çok eğleniyoruz. Onun kız arkadaşım olmasını çok istiyorum. Zaten o adam ona uygun değil, benimle çok daha mutlu olacağını düşünüyorum. Bana zaten keşke erkek arkadaşım da senin gibi olsa diyor.”

Uydu erkek, yedek lastik ve friendzone olduğunun farkına varmadan yazmışsın. “Sevgilim keşke senin gibi olsa Rıfkı, sen çok iyi bir insansın, seni alan yaşadı” gibi lafların friendzone diyarından çıkamayacak, “ama ben seni pipisiz arkadaş olarak görüyorum” erkeklerinin madalyası olduğunu bir kenara bırakırsak, başkasının kız arkadaşını koparma konusunda kendisine tavsiye vereceğimi sanıp yazmışsın bir de 🙂

Bunu sen istedin Rıfkısat. İzninle sana Rıfkısat diyeceğim. Hani böyle uyduların sonuna sat eki koyuyorlar ya ondan Rıfkısat diyeceğim. Adı Rıfkı olanlardan şimdiden özür dilerim.

Bir kadını bir erkek arkadaştan ya da kocadan koparıp kendi kız arkadaşın yaptığında ona, “kadınımın sevdiği erkeği aldatmasından rahatsızlık duymuyorum” diyorsun ve seni de aldatması için davetiye çıkarıyorsun. Olur da bir kadını sevgilisinden koparıp sevgilin yaparsan, o kadının o adama yaptığını sana da yapma olasılığı, yani seni de başka bir erkek için terk etme olasılığı çok yüksek. Karma is a bitch, sen başkasının kız arkadaşının yörüngesinde birgün donunun içine girmek için fırsat kollayan daha da aşağılık bir bitchsin ama karma yine de bitch.

Bu kadının uydusu olduğun çok bariz ama bu kadını erkek arkadaşından “koparabilsen”, onun ilişki için uygun olmadığını görürsün. Böyle daldan dala atlayan kadın her şeyiyle tam istediğin bir kadın olacak?

Aslına bakarsan bu kadının pek de iyi bir ilişki materyali olmadığını tahmin ediyorum. Bu  kadını “koparamasan” bile şu an yaptığı şey, friendzone kafesinde, donunun içine girmek için fırsat kollayan bir uydu erkek beslemek, ilişki ve sadakat değerleri iyi olan bir kadının yapmayacağı bir iş.

Ama Rıfkı-sat, ben yine de sana yardım edeceğim. Şeytan diyor bırak dönsün yörüngede ama bugün iyi tarafımdan kalktım o nedenle yardım edeceğim. Ama kızı koparman için değil, seni bu zavallı varoluştan koparmak için yardım edeceğim.

Evet Rıfkı, sen bir uydu erkeksin. Buralarda yenisin ama git bir araştır uydu erkek ne demek. Aslında friendzone kavramını duymuşsundur. Sen Çin’den sonra en yüksek nüfusa sahip friendzone diyarının vatandaşısın.

Çok ayrıntı yazmamışsın ama “Sevgilim keşke senin gibi olsa Rıfkı, sen çok iyi bir insansın, seni alan yaşadı” gibi laflar uydu erkekliğin bariz belirtilerinden. Bazı kızlar özgüven ve özdeğer problemi nedeniyle tek bir erkeğin ilgisiyle yetinemezler, onun ilgisi giderse ilgisiz kalmayayım diye tutunacak bir dal bulundururlar Rıfkısat. Ama heveslenme, erkeklerinden koptuklarında senin gibi uyduların dalını tutmazlar, senin işlevin genel olarak duygusal destek, pipisiz mesaj arkadaşı gibi şeylerdir ve orada kalır. Beklersin, beklersin kız o daldan kopar, başka bir “kendini hak etmeyen” dala tutunur. Sen de beklemeye devam edersin.

O nedenle Rıfkı-sat, bırak bu kızı erkek arkadaşından koparma fantezilerini ve kendin kızdan kop. Kızın yörüngesinden çık. Yörüngeden çıktın mı buna engel olmaya çalışacaktır ama bunu, seni istediğinden yaptığını sanma. Kızın bir erkek arkadaşı var ve onunla. Seninle değil. Seni erkek olarak istemiyor. Erkek arkadaşı olan kızın yanında durma. Kendini küçültmeye devam etme.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Bu konuyu aşağıdaki yayında biraz daha genişleterek ele aldım.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

37
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
19 Comment threads
18 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
namSKağanmustaineMahmut AbiFatih Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Ogulcan
Guest
Ogulcan

Sevgilisi olan kıza yanaşmak nasıl bir eziklik ya. İşte bu yüzden yakın erkek kankası olan kızlara karşı çizginizi baştan belirleyin. Erkek kanka ne lan zaten. Belki bana verir diye bekleyen ezik sırtlan sürüsü

Aliveli
Guest
Aliveli

Bir arkadasim var. Kendisi Sirp ve evliydi 1 cocugu var karisi da ikinciye hamile. Eleman Discordda bir tane grupta Italyan bir kizla tanisiyor. Bu arada kiz da evli 2 tane de cocugu var. Bir sekilde flortlesip kizla Venedik’te bulusuyorlar bir sure takiliyorlar. Sonra bir sekilde karisi bunu ogreniyor, gizlice elemanin telefonundaki kizla beraber sarmas dolas fotograflari bulup Italyan kizin kocasina atiyor. Kizin kocasi da hafiften mafyatik. Kocasi benim arkadasin pesine dusuyor, kendi karisi bu adam dengesiz ve nafakayi odemiyor diye polisi ariyor, polis evini basiyor evinde ruhsatli silahlarina el koyuyor. En son duydugum Romanya’ya kactiydi. Hem karisi hem de Italyan… Read more »

Lyku
Guest
Lyku

Kimi tipler “ne olacak evli kadınlar bile aldatıyor” kafasında olup, sonra böyle böyle vakit kaybediyorlar. Bu arkadaşlara şunu anlatamıyorsun; sen kalkıp olmayacak hatunlarla uğraşacağına uygun alternatiflere baksan hem şansın hem skorun daha fazla olacaktır.

Meriç
Guest
Meriç

Ulan maişime geldi yüzüm kızararak okudum böyle bir şey yazdım sanmıştım LBFGNPFTHHRPWFFSL Allah senden razı olsun Mahmut reis ne biliyorsam red pille alakalı senin sayende. Kulak asmadığım kısımlar da var ama cezasını çekeceğim.

RandyRhodes
Guest
RandyRhodes

Üniversitedeyken beni aldattığı için ayrıldığım kız arkadaşım on yıl sonra kocasını aldattı, yine üniversitedeyken aldatıldığı halde ilişkiye devam edip evlenen elemanın on yıl sonra eşi tarafından aldatılmasına şahit oldum.
“once a cheater, always a cheater” der ecnebiler, tiksiniyorum artık ilişkisi olan kızların sağa sola sinyal verdiğini gördüğümde

Jordan
Guest
Jordan

Aslına bakarsan bu kadının pek de iyi bir ilişki materyali olmadığını tahmin ediyorum. Bu kadını “koparamasan” bile şu an yaptığı şey, friendzone kafesinde, donunun içine girmek için fırsat kollayan bir uydu erkek beslemek, ilişki ve sadakat değerleri iyi olan bir kadının yapmayacağı bir iş.

Bu paragrafa biraz takıldım. Bence bazı kızlar ciddi olarak arkadaşının ondan hoşlandığının farkında değil. Erkek de onu arkadaş olarak görüyor sanıyor. Bunu tanıdığım bi kızda gördüm. “aklım almıyor neden gittiğini” falan diyordu. Halbuki hoşlandığından gitti adam.

Oneitisci
Guest
Oneitisci

Kizlar komando gibidir kendilerinden hoslanan erkekleri anlama konusunda. O kadar uzun bir sure uydusu olan bir erkegin kendisinden hoslandigini anlamamasi IMKANSIZ. Efendi beyimizin rol kesme kabiliyeti mukemmel seviyedeyse ve kiz harbi saglam salaksa cok ufak ihtimalle olabilir.

TidalWave
Guest
TidalWave

Bunun gibi hiçbir şansı olmayacak olan sinsi bir uydu betayla tehlikeli olabilecek arkadaşı nasıl ayırırız abi?

Ben genelde kız arkadaşlarımın çük sahibi arkadaşları varsa bu şekilde rıfkısat olarak konumlandırdım bu zamana kadar ama fazla rahatlığın götümüze kaçabileceği durumlardaki sinyaller nelerdir, neye dikkat etmeliyiz?

Doctorwho
Guest
Doctorwho

Hayatımın bir döneminde sevgilisi olan kızlarla takıldım (cinsellik). Genelde ilgi açlığı/özgüven eksikliği bulunan kızlar bunu yapar. Deneyimlemiş biri olarak sonuçlarım; -Kadın bir şekilde kendini aklamayı başarır. -Sana birinden ayrılıp gelen senden ayrılıp başkasına gider. -Seks için kendini bu kadar riske atmaya gerek yok (Geldi kızın sevgilisi bam diye geçirdi napacaksın?) -Yeterlilik duygunu geliştir. Sen aslında sevilebilir miyim diye düşünüyor, bunu da en riskli şekilde test etmeye çalışıyorsun. Sevilebilir olduğunu düşünmüyorsan gidip bunu ennn sert şekilde test edebilirsin (mesela sevgilisi olan bir hatuna yanlamak). E ne olacağıdı, disney masalında mıyız kız gelecek “aşkımm ben de seni seviyorum” diyerek boynuna dolanıp happy… Read more »

Lazarus
Guest
Lazarus

Ağabey selamlar, bir hatunla ilk buluşmayı yaptık ve katil videondaki ilgi emareleri dahil yüzünden ilgili olduğu konuşmaları vs anlamıştım yani güzel geçmişti. Daha sonra çok geçmeden ikinci buluşmayı teklif ettim, 2 gün alternatifli teklif ettim birine okey deyip daha sonra sınavım var da bayağı ders çalışmam lazım (tıp okuyor) dedi ve ben de şu güne kadar haber et dedim ve yazmadım o günün ertesi günü ders çalışmam lazım şu 2 hafta komite haftem sonra telafi edelim olur mu dedi tamam dedim ve yazmadım bu süreçte bana bu yazması dışında doğum günü hikayemi yanıtlama ile ulaştı. Daha sonra birkaç kere konuştuk… Read more »

Üzgün
Guest
Üzgün

Ruh eşi diye bir şey olmadığı için bu hayatta uyumlu olabileceğimiz tek bir insan yok. Bazen hayat seni olsa çok güzel olabileceğini hissettiğin bir insanla karşılaştırabiliyor. Başıma geldi. Çokta acı verici bir süreçti. İş dolayısıyla tanışmıştık, yalnız görüşülen arkadaşlık kurmadık çünkü ben nişanlıyım, aslında gözlerine bile bakmadım. Konuşmadık kişisel hiçbir şey. İçten içe hissettim, kadınlar anlar, çok istedi benimle bir şansı olmasını. Ne yalan söyleyeyim, bende hayatta bir yolun daha olması ihtimalinden sarsıldım. Bir yanım delicesine ona gitmek istedi. Yapmadım, yapamadım. İş değiştirdim, bu hikayeyide bitirdim. Bazı şeyler kısmet olmuyor.

Valient
Guest
Valient

Abi soruyu Mauro İcardi mi sordu?

Emre
Guest
Emre

Abi çevremdeki kızların benden çok erkek arkadaşları var ve instada birsürü erkekle fotoğrafları var ve bu şekilde çevremde çok kız var sorsan sadece arkadaşlar ,kardeşler…

Kyloren
Guest
Kyloren

Abi böyle bir illete çıkın çıkmazına düştüm neredeyse aralıklı 1 yıldır konuştuğum bir kız var ilk başta datelere çıktık sonra birden bana sevgilim var dedi sonra ben olmaz dedim o yazdı hafif konuştuk, sonra tekrardan konuşmayı kestik böyle böyle gitti. En son 1 hafta önce buluştuk sevgilisi uzak mesafeye dönmüş ve ayrılmak istiyormuş dedi bende normaldir üniversite insanı değiştirir felan dedim. Ertesi gün bu işin ne olacağını bilmediğini ve yaşımın ilişkisi bitse bile çok büyük olduğunu söyledi ( en başta her boku yapmak istiyordu ben hayır demiştim ) bende sevgilinden ayrıldığın zaman görüşürüz dedim oda bana mutluluklar dedi bende ona… Read more »

Kenzou
Guest
Kenzou

“Zaten o adam ona uygun değil” – Görev 1 başarılı: başkası adına karar verildi. “Benimle çok daha mutlu olacağını düşünüyorum” – Görev 2 başarılı: başkası adına düşünüldü ve hayat yönü belirlendi. “Bana zaten keşke erkek arkadaşım da senin gibi olsa diyor” – Görev 3 başarılı: Prenses, beni kurtarmaya gelme demesine rağmen üst 2 görevdeki saçmalıklarla kılıf uydurulup, haklı olduğuna dair self-persuasion yapıldı ve bu görevin ana teması görmezden gelindi. Prenses kurtarılmalı! Başarılar kardeşim. Tam bir görev adamısın. Ama kafanda yarattığın dünyada bölüm sonu canavarı ne yazık ki Berkecan ve prenses de çoktan sen kuleye tırmanırken ipi kesmiş. O kulede berkecanla… Read more »

kadir
Guest
kadir

Bu siteye ve Mahmut Abiye ne kadar teşekkür etsem azdır. Beni mavi haptan uyandırıp kırmızı hap diye bir şey olduğunu gösteren ve çok büyük karakter değişimime önayak olmasını sağlayacak bilgilere erişmemi sağlayan bu site, beyni yıkanmış, travmalı, yanlış yönlendirilmiş erkekler için bir ön tedavi gibi bir şey. Size minnettarım.