Hoşlandığım kızın sevgilisi var. Onu nasıl elde edebilirim?

“Abi bir kızdan hoşlanıyorum ama erkek arkadaşı var. Onu nasıl elde edebilirim? Her şeyiyle tam istediğim bir kız. Çok iyi vakit geçiriyoruz, çok eğleniyoruz. Onun kız arkadaşım olmasını çok istiyorum. Zaten o adam ona uygun değil, benimle çok daha mutlu olacağını düşünüyorum. Bana zaten keşke erkek arkadaşım da senin gibi olsa diyor.”

Uydu erkek, yedek lastik ve friendzone olduğunun farkına varmadan yazmışsın. “Sevgilim keşke senin gibi olsa Rıfkı, sen çok iyi bir insansın, seni alan yaşadı” gibi lafların friendzone diyarından çıkamayacak, “ama ben seni pipisiz arkadaş olarak görüyorum” erkeklerinin madalyası olduğunu bir kenara bırakırsak, başkasının kız arkadaşını koparma konusunda kendisine tavsiye vereceğimi sanıp yazmışsın bir de 🙂

Bunu sen istedin Rıfkısat. İzninle sana Rıfkısat diyeceğim. Hani böyle uyduların sonuna sat eki koyuyorlar ya ondan Rıfkısat diyeceğim. Adı Rıfkı olanlardan şimdiden özür dilerim.

Bir kadını bir erkek arkadaştan ya da kocadan koparıp kendi kız arkadaşın yaptığında ona, “kadınımın sevdiği erkeği aldatmasından rahatsızlık duymuyorum” diyorsun ve seni de aldatması için davetiye çıkarıyorsun. Olur da bir kadını sevgilisinden koparıp sevgilin yaparsan, o kadının o adama yaptığını sana da yapma olasılığı, yani seni de başka bir erkek için terk etme olasılığı çok yüksek. Karma is a bitch, sen başkasının kız arkadaşının yörüngesinde birgün donunun içine girmek için fırsat kollayan daha da aşağılık bir bitchsin ama karma yine de bitch.

Bu kadının uydusu olduğun çok bariz ama bu kadını erkek arkadaşından “koparabilsen”, onun ilişki için uygun olmadığını görürsün. Böyle daldan dala atlayan kadın her şeyiyle tam istediğin bir kadın olacak?

Aslına bakarsan bu kadının pek de iyi bir ilişki materyali olmadığını tahmin ediyorum. Bu  kadını “koparamasan” bile şu an yaptığı şey, friendzone kafesinde, donunun içine girmek için fırsat kollayan bir uydu erkek beslemek, ilişki ve sadakat değerleri iyi olan bir kadının yapmayacağı bir iş.

Ama Rıfkı-sat, ben yine de sana yardım edeceğim. Şeytan diyor bırak dönsün yörüngede ama bugün iyi tarafımdan kalktım o nedenle yardım edeceğim. Ama kızı koparman için değil, seni bu zavallı varoluştan koparmak için yardım edeceğim.

Evet Rıfkı, sen bir uydu erkeksin. Buralarda yenisin ama git bir araştır uydu erkek ne demek. Aslında friendzone kavramını duymuşsundur. Sen Çin’den sonra en yüksek nüfusa sahip friendzone diyarının vatandaşısın.

Çok ayrıntı yazmamışsın ama “Sevgilim keşke senin gibi olsa Rıfkı, sen çok iyi bir insansın, seni alan yaşadı” gibi laflar uydu erkekliğin bariz belirtilerinden. Bazı kızlar özgüven ve özdeğer problemi nedeniyle tek bir erkeğin ilgisiyle yetinemezler, onun ilgisi giderse ilgisiz kalmayayım diye tutunacak bir dal bulundururlar Rıfkısat. Ama heveslenme, erkeklerinden koptuklarında senin gibi uyduların dalını tutmazlar, senin işlevin genel olarak duygusal destek, pipisiz mesaj arkadaşı gibi şeylerdir ve orada kalır. Beklersin, beklersin kız o daldan kopar, başka bir “kendini hak etmeyen” dala tutunur. Sen de beklemeye devam edersin.

O nedenle Rıfkı-sat, bırak bu kızı erkek arkadaşından koparma fantezilerini ve kendin kızdan kop. Kızın yörüngesinden çık. Yörüngeden çıktın mı buna engel olmaya çalışacaktır ama bunu, seni istediğinden yaptığını sanma. Kızın bir erkek arkadaşı var ve onunla. Seninle değil. Seni erkek olarak istemiyor. Erkek arkadaşı olan kızın yanında durma. Kendini küçültmeye devam etme.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Bu konuyu aşağıdaki yayında biraz daha genişleterek ele aldım.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

37
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
19 Comment threads
18 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
namSKağanmustaineMahmut AbiFatih Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Davut
Guest
Davut

Sınıfımdaki yakın bir arkadaşım olan kızdan hoşlanıyorum, kızın sevgilisi var. Neredeyse her gün beraberiz, bu hislerim çok yanlış bu işin içinden nasıl çıkabilirim?

Fatih
Guest
Fatih

Abi merhabalar. Bu hikayedeki olayın aynısı başıma geldi ama tezinizi çürütüyor. Şimdi benim eski sevgilim beni terkedip 2-3 gün sonra işyerindeki bi çocuğa gitti. Ve bu çocuk beni biliyordu. Öğrendiğim kadarıyla ben kızın hayatındayken bu çocuk buna iyi davranıyormuş, işyerinde yardım ediyormuş vs vs ben iş görüşmesine gitmiştim eski sevgilimin çalıştığı yere. Görüşme esnasında bu lavuk da oradaydı (beni merak ettiğinden) hatta bu çocuk bana güzelleme yapmış yani buralarda ne işi var daha iyi yerlere gitsin falan diye. Ayrıldıktan 5-6 ay sonra nişanlandıklarını duydum. Bu herif tam bir uydu örneği ama kız, sizin ta birinizle duygusal ve pipisiz mesaj arkadaşı… Read more »

mustaine
Guest
mustaine

Mahmut ağabey yeni yaşadıgım bir olayı anlatmak istiyorum. Okul kulübünde gitar dersi veriyorum. Herkesle samimiyetim gitar çalmak düzeyindeyken benle kişisel olarak ilgilendiğini düşündüğüm, sürekli olarak iltifat eden bir kızla samimiyetim ilerledi. Dün biraz özel ders gibi baş başa ders yaptıktan sonra kahve içme teklif etti. Başka bir erkekle kahve içebildiği ve yalnız uzun vakit geçirdiği için sevgilisi olmadığını düşündüm ve buluşmaya çağırdım. Çağırdıktan sonra sohbetimin keyifli oldugunu ama sevgilisi oldugunu söyledi ben de sorun yok diyerek kısa kestim ama sevgilisi olan birine yürüdüğüm çok kötü hissediyorum. Normalde reddedilince çok koymaz ama bu yerin dibine soktu beni.Yanlış yaptığım bir şey oldugunu… Read more »

Kağan
Guest
Kağan

Mahmut abi iyi akşamlar, öncesinde yüz yüze aynı ortamda bulunduğum bir kıza dm üzerinden yürüdüm ancak kız bana hayranlık duyduğunu hareketleriyle belli ettiği ve flörtleştiği halde hatta bana partner gibi iltifatta bulunacak noktaya geldiği halde sevgilisi olduğunu laf arasında belirtip devam etti. Ben ise istifimi bozmadan sanki ona karşı arzu duymuyormuşum gibi sohbeti biraz daha devam ettirip bitirdim. Bu olay yaklaşık 8-9 ay önce yaşandı. Ancak ınstagramdan zaman zaman hikayelerimi beğenerek kendini hatırlatıyor. Rasyonalite veya redpill bu durumlar karşısında nasıl durmamız gerektiği hakkında ne söylüyor? Ancak kız ile yüz yüzeyken birkaç defa keyifli muhabbetimiz oldu. Bu arada kızın gerçekten sevgilisi… Read more »