Sevgilim bana karşı saygısız

“Kız arkadaşım bana saygısız davranıyor / davranmaya başladı, ne yapmalıyım?”

“Kızı karşıma alıp, ‘senden beklediğim saygıyı gördüğümü düşünmüyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor’ mu diyeyim?”

Hayır. Direkt “bana saygın yok” demeyin zira kadınları yönlendirme gücünüzü hafife almayın. O zamana kadar saygısızlığının farkında değilse, birden “evet ya bu adama saygım” yok diye düşünmesini teşvik etmeyin. Ayrıca burada dikkat ederseniz “bana saygı göster” dilenmesi de var.

“‘Bu saçmalığa hemen son ver. Ya bana saygı göster ya da bu iş burda biter’ mi desem?”

Bu saçmalığa son ver ya da bunun gibi birşey demen doğru ama orda durman lazım. Bir şeyi neden istediğini söylediğinde, isteğinin etkisi azalır. Bir kıza “bana saygı göstermene ihtiyacım var” demen (ki nasıl söylersen söyle böyle anlaşılır) neredeyse bebek gibi zırlamaktır. Eğer saygı gösterilmesini sözel olarak soruyorsan, saygıyı haketmiyorsun demektir ve zaten bu yüzden de saygı görmüyorsundur.

Ayrıca yukarıda ultimatom da var ki ultimatom vermeyin.

Saygı, bir erkeğin kazandığı birşeydir, sorarak aldığı ya da kızı “ya saygı ya ben” diye seçime zorlayarak elde ettiği bir şey değildir. Bu nedenle de kıza bunu sözel olarak sorarsanız, kızın size saygısı daha da azalır. Aslına bakarsanız kız belki de size saygısını kaybettiğinin farkında bile değildir ve bunu konu ederek kızın bilinçaltında giden bir olayı ona da farkettirip daha da hızlandırabilirsiniz.

(Ara not : Feminen kültürün erkekleri betalaştırma propogandasının en önemli ayaklarından birisi, erkeklere isteklerini açık açık kadınlarıyla pazarlık ederek elde edebilecekleri dolmasını yedirmektir. İlişkilerde iletişim önemli ama açık iletişim adı altında pazarlanan pazarlık tam bir saçmalık)

Peki abi ne yapacağız?

Öncelikle saygı talep etmiyoruz. Dedik ya, saygısızlığını söze vurup, bunu onaylayıp onun sizin kadın saygısı dilenen bir erkek olarak saygıyı haketmediğinizi düşünmesini sağlamak yapılacak şey değil.

Bunun yerine kızın size saygısızlık yaptığı zamanlara kıza tolerans göstermemeniz. “Böyle davranmayı bırak” diye davranışını hedef alın. Böyle davranmasından hoşlanmadığınızı da ekleyebilirsiniz. Sonrasında buna devam ediyorsa da elinizde ise kızı yanınızdan postalamanız elinizde değilse kendinizi hemen kızın yanından postalamanız yeterli. Asla uzun uzun nedenini açıklamadan (bana saygı göster diye dilenmeden). Zira merak etmeyin, siz alıngan değilseniz ya da kız embesil değilse, dişe dokunur bir saygısızlık varsa, o nedenini çok iyi biliyor.

Eğer kız saygısızlığı son zamanlarda kendinizi salıp bir beta gibi davrandığınız için shit test olarak yapıyorsa, kıza o anki davranışına tolerans göstermeyeceğinizi söylemek ve kıza yerini bildirmek, kız eğer devam ediyorsa kızı bırakıp gitmek yeterli olacaktır. Muhtemelen hatun size geri gelecek ve özür dileyecektir (üstüne bir de barışma seksi olur ki tadından yenmez).

Eğer hatun size cidden geri dönüşsüz olarak ilgisini yitirmiş ise kız size geri gelmeyecektir ve bu ilişki orada biter. Kazan – kazan durumu, sizinle ilişkiye devam etmemesi kendi hayrına olan kız da kazanır, maskülen özsaygınızı muhafaza ederek ilişkiyi bitiren taraf olan siz de.

Tabii bu kısa dönemli çözüm. Aslında yapmanız gereken bu duruma düşme ihtimalinizi azaltmak. Kadının hayalgücünü kendi ilişki cephaneliğinizdeki en önemli silah olarak kullanmayı öğrenin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

71
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
23 Comment threads
48 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
eyubMetesercantemafaruk Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Tristan
Guest

Red Pill’in bu ısrarsız ve rahat kısmı çok hoşuma gidiyor. Next olayı yani.

Erkek Adam
Guest

Alfa olmayı hedeflerindeki ONEitis’i ve önlerine gelen kadını “köpek”(!?!) eden adam olmak sanan yeni uyanmışları çok üzüyordur bu NEXT olayı 😀

Stajyer Erkek Adam
Guest
Stajyer Erkek Adam

Belki de ‘kızgınlık’ safhası bu sebeple alakalıdır 🙂

Yemin ediyorum şu NEXT olayı o kadar güzel bir şeymiş ki, önceden en basitinden Tinder’dan eşleştiğim birinden cevap alamayınca için için üzülüyordum. Şimdi NEXT eyliyorum ve kafam muazzam rahat. Önceden ‘ula unmatch etmiyim, belki bi gün cevap verir’ (ki genelde 7.5 ve üzeri kızlar için düşünürdüm bunu) kaygısı yaşamadan LAAPS diye basıyorum ve oldukça iyi hissettiriyor, bolluk zihniyeti güzel şey. Bu en basit örnek tabi 🙂

Realen35
Guest
Realen35

Mahmut abi bir konuda tavsiyene ihtiyacım var . Kız arkadaşım son zamanlarda her tartışmada uyarmama rağmen sevmediğim kelimeleri kullanıyor ve açık giyinme konusunda hassasiyetimi bildiği halde kıyafetime karışma diyip kafasına göre giyinmeye başladı . Açıkcası şu ara beni kaybetmekten korkmadığını farkediyorum halbuki 2 hafta önce ailemle tanıştırmak istemişti . Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Çevirmen Hoca
Member

Böyle konularda uyarıyı sadece bir kere yapın. İkinciye bitirin ya da en azından ortadan kaybolun. Ayrıca (ilişki başlarında zaten normal olup sonradan açık giyinen bir kız değilse) kıyafet ve/veya yaşam tarzı size uymayan kızlarla sevgili olup değiştirmeye çalışmakla vakit kaybetmeyin.

Varnalı
Guest
Varnalı

Hocam sevgililikte bir kızın sürekli açık giyinmesi yaşam tarzından dolayı mı yoksa dışarıya da uygunum mesajı vermesinden mi kaynaklanıyor yoksa sürekli açık giyinen bir kızdan uzun süreli ilişki mataryeli olmaz mı?

TheDevilYouLike
Guest
TheDevilYouLike

Selam, başka bir başlığın altına da yazmıştım ancak burası daha uygun geldiği için hazır diğer yorum beklemedeyken buraya tekrar yazmaya karar verdim. Üç yıllık bir ilişkim var daha önce bir kez ayrıldık ve başka bir erkekle hızlı bir yakınlaşması olmuştu. Ben o dönem iletişimi her kanaldan kesip zorda olsa yoluma devam etmeyi tercih ettim ancak nihayetinde onun attığı adımlarla barıştık. İlişkimizde pek kavga gürültü olmaz. Ne ben herşeyden nem kaparım ne de o bunlara sebep verir. Ancak geçenlerde iş yerinden biriyle takipleşip fotoğraf beğenme gibi bir olayı oldu. Ben bundan kavga çıkarmadım ama rahatsızlığımı çok açık şekilde dile getirdim konu… Read more »

40 nolu kavşaktan bir gerideki yolcu
Guest
40 nolu kavşaktan bir gerideki yolcu

Olaya sadece sevgili modunda değil de biraz daha geniş çerçeveden baksanız nasıl olur? Herkes bekar ve sevgili değil bu sorunlar da sadece onlara ait değil bence yani evlenince bütün sorunlar bitmiyor bence kimisi yeni başlıyor. Ulan şimdi böyle yazarken bekarlığın aslında ne büyük bir nimet olduğunu yeniden farkettim işine gelmiyorsa next ohh miss.

SORTI 15
Guest
SORTI 15

Abi selamlar.Kitaplarini okudum fakat bi mevzu da kiskanclik mi yaptim yoksa kibarca terk mi edildim sormak istedim sana.35 er yaslarindayiz.2 senelik iliski.Kiz arkadasm bazi zmaanlar isyerinde ki kampanya icin instasini disari aciyor 3 5 gunlugune.Gecenlerde acti adman biri takibe aldi bunu.resimlerini begeniyor falan.Dedim evden isten ozelini paylasip duruyosun elin tanimadgin admai resimlerini begeniyor hic rahatsz olmuyor musun?gozmden kacms vs dedi.pazartesi kapatacgm zaten dedi disari instami.tamam dedm ne zmaan isin biterse kapatrsin vs.O adami da sil dedim.kimmis neyms haberim yok dedi.ekran attim.sinirlendi silmiorm dedi.silersin silmezsin tartstk kısa.atar yapt silmiorm dedi.sen bilirsin dedim yol verdim.Is ortamndan biriyle takiplesoyordu o ara bu cocugun… Read more »

meryem ebru
Guest
meryem ebru

Bu yazdıklarınız sadece erkekler için mi geçerli? 3 yıllık ilişkimde, erkek arkadaşıma fazla taviz verdiğimi düşünüyorum. Kolayca sinirlenip en ağır hakaretleri ediyor, ardından ben de ona uyup hakaret etmeye başlıyorum ama artık çok yoruldum bu konuda. dur desem de durmuyor, susmuyor. Ayrılmayı denediğimde bu sefer de onun için delirip hakaret ediyor. Öyle hafif şeyler de değil açıkçası. Haklı olsam bile sürekli benim adım atmamı bekliyor, hakaret bile etmesinin suçunu bana atıyor. Ki ben asla ilk hakaret eden olmuyorum. Bazen kendimden utanıyorum, nasıl devam ediyorum bu ilişkiye diye, söylediklerini nasıl kaldırabiliyorum diye. Bir de sonrasında sanki her şey çok normalmiş gibi… Read more »

Aras
Guest
Aras

Biraz önce 1 aydır ilişkide (flört) olduğumuz hatun kaç kişiyle konuşursun genelde gibi birşey sordu ben de klasik esprimiz 30 tane falan dedim, o da şakayı devam ettirerek benim de 100 tane var dedi daha sonra şaka olduğunu düşünerek sanırsam bana başka bi flörtüyle olan sextinginden ss attı. Görüldü attığımda, ne oldu sorun ne gibi birşey dedi. Anlamıyorum yaptığından haberi yok galiba ama benden bi engeli haketti. Doğru mu yaptım?

Müfettiş Gadget
Guest
Müfettiş Gadget

Kız arkadaşım genel olarak her konuda saygılı ve oldukça emek veriyor ama seks konusunda 3 yıllık ilişkimizin son 3 ayında artık oldukça saldı bu durumu sürekli benim zorlamalarımla nadiren seks söz konusu oluyor, açıkçası her zaman hayalgücünü yemliyorum olabildiğince alfa hareketler sergiliyorum ama özeleştiri olarak betalaşıyor muyum artık diye de düşünüyorum. Bu konuda hiç bir şey söylemeden ilgimi zamanımı ondan çekmeli miyim? Yoksa seks için yine ikna için çabalarken sorundan ufak bahsedip kendimi çekmeli miyim? Ya da Seks ve ilişkilerin temel ilkesindeki gibi daha sert bir rütbe düşümü mü olmalı ?

Haydar
Guest
Haydar

Slm Mahmut Abi, 20 gündür yazıstığım bir kere buluştuğum bir kız var.kız kimi zaman çok ilgili ve kibar ama buna rağmen ,saygısız ve kaba hareketlerini de gözlemliyorum. Mesela; görüntülü konuşalım diyor, arıyorum ama başka bir şey ile meşgul..mesgulsün,başka zaman görüşelim diyor.kapatıyorum. Mesaj atıyor özür diliyor. Bir makinenin,kurulum kılavuzunu istiyor,tek tek sayfaları çekip atıyorum. ve soruyorum yapabildi mi?son sayfaya ihtiyacın var mı?yarım saat bekliyorum cevap yok..sonra 5 saat sonra yazıyor ,arkadaşlarıyla alışveriş merkezine gitmiş. Buna benzer kaba,düşüncesiz hareketleri var. Bu tip hareketler itici kaba,beni rahatsız ediyor, sağlıklı ve saygılı bir iletişim kurmak için,saygıyı,kibarlığı elden bırakmalıyız deyince; savunma pozisyonuna geçti ;ben böyleyim,çok… Read more »

Cesur
Guest
Cesur

Görüntülü konuşmak isteyen seni neden aramıyor? Meşgulsün başka zaman görüşelim deyip neden kapatıyorsun. Dondurma alınmadığı icin alınan küçük çocuk gibi. Boşa vakit harcamak istemiyorsan benim bir işim çıktı kapatmam lazım deyip de kapat. Böyle bir cok davranış sergileyen bir kadınla, hele bir kere buluştuktan sonra,aranda hiçbir zaman birseyler oldu mu bir düşün. Kılavuzu istiyorsa ve dijital degil de defter ise böyle kıza gel vereyim sana defteri de. Resim Çek at derse hangi kısım lazım derse onları gönderirdim ben. Kılavuz istiyor ve sen tek tek çekip yolluyorsun üstüne sonu da lazım mi diyorsun hadi tamam da yarım saat neden bekliyorsun?! Bunu… Read more »

nonam
Guest
nonam

Mahmut abi sevgilimle beraber yaşıyoruz ve ornegin beni öptüğünde yeter bu kadar dediğimde, neden kuralları sürekli sen belirliyorsun vs diyor. Baskici bir insan değilim fakat son zamanlarda böyle sikayetlenmeler var. Nasıl yorumlamalıyım?

Qyoto
Guest
Qyoto

İlişkimde kız arkadaşımın pek saygısızca hareketi olmazdı. Ancak yaklaşık 5-6 gün önce sert, fevri ve saygısız bir çıkış yaptı bir söylemime karşılık. Ben de görüldü olarak bıraktım, tekrar yazmadım. O da yazmadı. Dolayısıyla 5-6 gündür görüşmüyor ve konuşmuyoruz. Açıkçası bu kadar uzamasını beklemiyordum ama tükürdüğümü yalamak olmayacak olsa bile içimden yazmak pek gelmiyor. Kızın umrunda değil de değil, baya baya umrunda olduğunun farkındayım ama inadından vazgeçmiyor gibi. Sadece konuşmuyoruz. Yazacaksa kendi yazar, kusur bende değil diyorum. Ne yapmalıyım Mahmut Bey?

Not: İlişki 1.5 yıllık.

Kaikai
Guest
Kaikai

Merhabalar abi. Sevgilimle cok kaliteli az tartismali cok iyi buldugum bi iliskim vardi . Daha sonra kiz arkadaşım atandi. Atandiktan sonra ben evhamli davrandim. Bir seyleri sorun ettim. Bi iki tartisma yasadik ve ben bu surecte kendi zayifliklarimi kapatmaya basladim. Kiz arkadasimla ayda bi git gel yaptik. En son kiz arkadasim geldi evlilikten falan bahsetti( ben bu konuyu erken buldum) ayrica ben de atanmak icin calisiyordum. Sonra kiz arkadasim ailesinin yanina gecti bayram icin ve iki sey yasadim. Birincisi son zamanlarda cok rahat davraniyordu. Onu aradim ailesinin yanında oldugu icin acmadi. Mesaj uzerinden sohbete devam ettik. 3 gün sonra aramama… Read more »

Batuhan Badruk
Guest
Batuhan Badruk

Mahmut abi bir sorum olacak. 1 yıldır giden güzel bir ilişkimiz var 1 kere ayrılıp no contact evresine girdiğimden sonra onun adımlarıyla ve çabasına ikna olduğumdan sonra tekrar ilişkiye başladım 5 aydır da devam ediyoruz. Kız geçenlerde mezuniyet için giyeceği birkaç elbise attı, normalde giyimine hiç karışan biri değilim. Attığı elbiselerden biri ise benim için fazla açık ve kısaydı. Attığın bu elbise fazla açık ve cinselliğinle ön planda kalıyorsun bunu beğenmedim diyince sinirlendi. Tolere etmeyeceğimi ve bu elbiseyi onaylamadığımı söyledim. “Ben zaten beğendiysem giyerim, fikrini merakımdan sordum fikrini kabul etmiyorum saygı da duymuyorum. Kusura bakma giyim konusunda beğendiysem karışamazsın” dedi.… Read more »

Erer
Guest
Erer

Mahmut abi selam, bu saygı dilenme olayı erkek için de geçerli mi. Mesela ben kardeşime(erkek) “sürekli buluşmaya geç kalman beni umursamıyormuşsum gibi geliyor” desem yani hissettiğim şeyi direkt söylesem. Ve “bir daha geç kalırsan beni evin önünden alırsın, anca öyle buluşurum senle” desem. Ultimatom falan yanlış mı oluyor bu. Böyle yapasım var. Zira herif sürekli geç kalıyor ve kardeşim. Aramız iyi ama durumdan memnun değilim. Sadece bu durum için sormadım aslında. Yukarıdaki tavır nasıl sence bana mantıklı geldi çok güvendiğim biri öyle yap dedi.

Httttt
Guest
Httttt

Mahmut abi sevgilimin bana karşı saygısızlığını görmedim bugüne kadar. Biraz önce şöyle bi diyalog geçti aramızda. Bana borcu vardı elektronik mağazanın önğnden geçerken dedim kş borcun vardı gel şimdi yaktım çıranı . Dedi borcumun üstüne karışmam dedi bende esprili şekikde iphone 14444 nerdesin dedim biraz espri geçti alacağımı bulamadım çıkarken gene iphone 1konuşması geçince sen onu götden artık öde gibi birşey dedi ilk başta güldüm baktım devam edince niye hep götten oluyor belki güzel bi kasiyer gel bana çak iphone alayım diyecek dedim bozuldu baya birsürü laf söz etti sonra yolda giderken 2 kere götten yapta bana da al diyince… Read more »