Kırmızı Hap Sohbetleri – Seksten önce seks konuşmak

Öğrenen adam : Abi kızla bulustuk. Bir şeyler içtik. Terasta elini falan tuttum. Biraz öyle kaldı ama sonra gülüp çekti. Seksten konuştuk. Sonra “başka bir yere gidelim mi ya” dedi. Direkt eve davet edeyim mi? Ama hatunun oturuşu falan çekingen, kolları bağlamış falan.

Mahmut Abi : Seksten mi konuştunuz? Seksten konuşmak olmaz. Bende şarap olacak hem daha sakin bana gidelim de. Ama seksten konuşmuş olmanız kötü. Bunu dersen orospu kalkanları aktive olabilir.

Öğrenen adam : Abi sen seksi ima et demedin mi?

Mahmut Abi : Ben ima et diyorum sen hep direkt konuşuyorsun.

Öğrenen adam : Hayatında kaç kisi oldu muhabbeti açıldı. “15 den sornasını saymadım” dedim ama hep böyle yavşak, gülümser moddayım. Ama ona takılıp durdu, “sen kirlisin yaa :)” dedi. “Evet” dedim ben de.

İşin içinde şarap vs olmazsa gece sevişmeyle bitmez mi?

Mahmut Abi : Ben nereden bileyim gece nereye gider de stres yaparsan istediğin yere şans eseri gider. Ben kızı hep dışarda öptüğümden eve gitmek kolay oluyor. Kaç kızla yattın sorusuna giden muhabbetin açılmasına en ufak katkın olduysa yuh diyorum.

Öğrenen adam : Evet ustune baya konustuk da. Kız orospu kalkanlarını kaldırdı sanırım. Bak şimdi ayrıldık mesela, ben yanaştım yanaktan opmek için. Elimi sıktı güldü falan. Herhalde 2. buluşma olmayacak 🙂

Mahmut Abi : Açık açık seks konusuna girmen büyük hata.

Öğrenen adam : Bunun bir sevgilisi olmuş ve tek yattığı bu adammış. “Ben öyle bir şey düşünmüyorum” dedi. Ben de “hayırlısı” deyip güldüm. Yani senin sürekli birileri olmuş hayatında dedi. “Ee normal 30 yaşındayım” dedim.

Mahmut Abi : Bir kız “ben öyle bir şey düşünmüyorum” dediğinde bu genelde “ben SENİNLE öyle bir şey düşünmüyorum” demektir. Bir kadınla özellikle ilk buluşmada seks konuşma. Hatta sikmeden hiç seks konuşma. Birincisi acemilik bu. İkincisi kadınlar seksi kız kıza konuşur yani seks konuşarak kadının seni erkek olarak algılamasına engel oluyorsun.

Öğrenen adam : Konuyu o acarsa?

Mahmut Abi : “Reca ederim bu konulara girmeyelim, ben senin bildiğin erkeklerden değilim” dersin sırıta sırıta.

Öğrenen adam : Ya bir de benim kafamda şu var: Bir ilişkisi olmuş ya da sadece ufak tefek şeyler yaşamış bir kız da ilk geceden verebilir mi?

Mahmut Abi : Verebilir ama asıl soru “sana verebilir mi?” Sen çok acemilik yapıyorsun. Sana vermesi zor.

Öğrenen adam : Ee orospu kalkanı devreye girmez mi?

Mahmut Abi : Kalkandan ziyade sen yaşına göre çok acemi izlenimi veriyorsun. Seksi direkt konuşma gibi kötü bir huyun var ki seksi dolaylı azdıramayan adamın mecburiyeti gibi.

Öğrenen adam : Dolaylı nasıl olacak? Mesela daha iki hafta önce sevişmişsin dedi. Geçen hafta da sevişirdim hasta olmasam dedim. Güldü. “Neyse ki bu hafta hasta değilim” deyip güldüm 🙂

Mahmut Abi : Agggh çok yanlış ve utanç verici. Sevişme falan. Kız kıza muhabbete girmişsiniz resmen. Büyük sıçış. Dolaylının yolu çok : dolaylı el falına bakarsın elini tutarsın ne bileyim öpücük oyunu, kadın fantazisi oyunu, vs … Ağzından tek kelime sevişme ve seks çıkmamalı.

Öğrenen adam : Yüzüğüne bakma bahanesiyle elini tuttum. Biraz durdu ve sonra çekti. Saçını da okşadım sonra. Sonra yüzünde birşey kalmıştı. Dokundum falan.

Mahmut Abi : Seks konusunu açmayacaktın. Diğer yaptıkların buna bahane değil. Senin PUA tarzı oyuna ihtiyacın var.

Öğrenen adam : Amk, adamakıllı ilişki için yaşadığım şeylere bak.

Mahmut Abi : Kimse sana tavşanlık yap demiyor ama seksi açık konuşmakta acemi oğlanlık. Tavşana göre biraz daha iyi ama çok hatunu kaçırırsın böyle.

Öğrenen adam : Evet ama şöyle düşün, sana gore sıçtım ama ben bundan kat be kat kötüydüm.

Mahmut Abi : İlerleme kaydetmen güzel ama aynı hatayı sürekli tekrarlaman kötü.

Öğrenen adam : Peki görüşmede cinselliği sadece ima edip akşama doğru ayrılırken “sana güzel bir kahve yapayım, bize gidelim” desek caiz midir?

Mahmut Abi : Tövbe! Sen kız mısın ki eve gidip kahve yapacaksın?

Öğrenen adam : Çok iyi kahve yaparım. Makinede tabii. Eee, hangi bahane ile eve atılır?

Mahmut Abi : Sen kendini “kahve yapan” gelinlik kızla özdeşleştirmeyi boşver. Kahve ya da çay içmeye gidiyorsunuz ya. Orada oturup saatlerce muhabbet yapmaya gitmiyorsun. Orada maksimum 1 saat. Kızı oradan evine zor atarsın. Kahve, gecenin asıl mekanından önceki bir ara durak. Kızla aranızda bir çekim yaratmak ve bu olmazsa daha pahalı olacak ana mekana para vermekten kurtulmak için. Ya da kızı beğenmezsen çabucak sıvışabilmen için. Asıl mekan ise (“senin buluştuğun hatunun başka yere gidelim” dediğinde asıl götüreceğin mekan) içkili bir yer olacaktır. Eğer içiyorsan. İçmiyorsan bile daha geceye yönelik ve seksi  bir mekana gitmeniz lazım. Bir çatı kat bar gibi.

Öncelikle seksi ima etmek, seks konuşarak olmaz. Bazıları el falı bakar el tutar, ben kadın fantazisi oyunu oynarım, vs … Sen seksi unut. Aşama aşama ilerle. Birinci aşamada aklında kızı eğer beğenirsen o kahve mekanından güzel bir mekana götürmek olsun (ama akşam yemeği yemeye gitmeyin, eğer açsanız yemeği yolda hızlıca geçiştir). Bu olduysa ikinci aşamayı düşün. Aklında gece koltukta kızı hoplatmak değil el tutmak ve / veya öpmek olsun. Bu oldu mu kızı evine götürmeyi düşünmeye başla. Gerçi bu olmuyorsa da kızı evine götürmeyi düşün ama  böyle daha garantili.

Ben öpücüğe dudaktan başlamam. İlkin yanağıma alırım. Ama yanağa alınan öpücük hemen her zaman dudağa da gidecektir.

Bu yeni mekanda benim bir alfa oturuş testim var. Vücut dilime dikkat ederim. Kızdan hafif öteye eğilirim mesela. Elimle çenemi tutmak gibi ürkeklik belirten hareketlerden kaçınırım. Ve kız benim oturuşuma gelip sokuluyor mu ya da en azından “kanatlarım” altında rahat mı bakarım.

Öğrenen adam : Sonra ayrılırken bize gidelim mi diyoruz?

Mahmut Abi : Ayrılırken söylemek korkakça. Buluşmadan cinselliğe gidiş bir süreç ve tüm buluşma boyunca azar azar yükseltilecek bir şey. Bütün gece sıfır cinsel gerilimsiz muhabbet edip (çoğu erkek kızı korkutmamak için bu hatayı yapar) sonra birden masaya çarpamazsın. Gece boyu ısı artmıyorsa gece sonunda kızı bırakıp gidersin.

Ama kadınları iyi okuyabilmek lazım. Acemi erkeklerin kadınları kafalarında büyütmelerinin yarattığı büyük problemlerden biri de kadının beğendiği bir erkek ile ne kadar heyecanlanıp, hata yapmaktan korktuğudur. Bunun dışa yansıması soğukluk olabilir ve kadını biraz okuyamayan ve özellikle de kadınlık karşısında ezilip büzülmeye yatkın bir erkek bunu kendi aleyhine okur.

Öğrenen adam : Peki ne zaman teklif ediyorum?

Mahmut Abi : İşin o kıvama geldiğini bir erkek içgüdüsel anlar zaten. Burada içgüdüleri dinlemek lazım ama tabii içgüdülerin büyük bir mavi hap enkazı altında da olmaması lazım. Kızı öptükten sonra mesela “hadi daha sessiz bir yere gidelim” (ben sırf bunu diyebilmek için kızı genellikle gürültülü bir yere götürürüm) dersin.

Burada “sana mı?” ya da “evine gitmekten mi bahsediyorsun?” gibi bir shit test gelir. Buna “vay hınzır hadi bana olsun” diyerek gelişine çakmayan bizden değildir.

Öğrenen adam : Ben orada evet derim mesela.

Mahmut Abi : Bak orada evet demek çok büyük hata zira hiçbir seksi gerilimi yok ve açlık çağrıştırıyor. Negatif cinsel gerilime yatkın bir cevap Oysa “vay hınzır / yaramaz kız” demek ise pozitif cinsel gerilimli. İşte bu tip bir eğlenen ustalık çok seksidir.

Öğrenen adam : Ama gülerim pis pis.

Mahmut Abi : Önemli değil, shit teste kafayı koyacaksın. Evet ne ya? 😀 Evet der gülersen piçlik olmaz. Buradaki gibi eğlenceli bir şekilde kızı suçlaman lazım. “Suçlama” çok eski ve çok işe yarar bir PUA tekniğidir.

Öğrenen adam : Sarkastik ama burada ” demek bana gecmek istiyosun? ” demek daha iyi.

Mahmut Abi : Nein, nein, nein! Satışta temel kuraldır: satış oldu varsayacaksın. Bu nedenle de satışta cevabı “hayır” olabilecek sorular sormazsın.  Bu soruya sana geçmek isteyen bir kız bile istemsizce “hayır” cevabını yapıştırabilir ve sonra hemen afallamaya başlarsın.

Suçlama oyunu iyidir. Bu yaramaz kız oyununun sonunda işler yolunda giderse kızlar genellikle “ben çok yaramaz bir kızım … lütfen beni cezalandır” kovamına gelir 😀

Lan ben kendime PUA dersem gerçekten PUA olan adamlar linç eder ama bayağı pua biliyorum sanırım.

Öğrenen adam : Ben hic bilmiyorum. Herkesi prof. puaci saniyosun amk 🙂

Mahmut Abi : Aslında olay teknikten daha basit. Satışı oldu say (assume sales), ben ödülüm zihin yapısı ile alakalı. Satışı oldu varsayarsan (ama hayırdan anlamayan bir hıyar olmamak kaydı ile) ağzından çıkan şeyler genelde suçlama oyunu (accusation game) olur. O nedenle bir sürü teknik de ezberleyebilirsin ama daha sağlamı kendini ödül olarak görmektir. Kıza ödül olduğunu hissettirmek ya da imajı çizmekten bahsetmiyorum. Benimle birlikte olmak bir kız için güzel bir şey diye kendi içinde bir inanç olacak. Olmalı da.

Öğrenen adam : Ben hiç ” hadi gidip sevişelim” diyen karı görmedim.

Mahmut Abi : Seks veya sevişelim gibi kelimelerin kullanılması senin kızla yatağa gitme ihtimalini azaltırlar.

Öğrenen adam : Hemen orospu kalkanı devreye girdiği için mi?

Mahmut Abi : Daha da kötü.

Öğrenen adam : ?

Mahmut Abi : Bak burayı iyi not et zira oyunun püf noktası burası. Oyunun püf noktası kadının senin onunla seks yapıp yapmayacağını son ana kadar bilememesidir.

Kadın asla “ben istersem 100% olur” diyememeli. Unutma sen ödülsün ve bolluk zihniyetine sahipsin. Evine gidiyor ama illa sikecek misin bakalım?

Öğrenen adam : Bak bunları daha önce demediydin. Tecribeyle birkaç senede öğrenilecek şeyler bunlar.

Mahmut Abi : Bu bilememe gerilimi hatunu çok fena azdırır. Hayalgücüne oynar.

Öğrenen adam : İş eve gitmeye geldi ise hatun çakar durumu.

Mahmut Abi : Kadın yerine ya da kadın tarafında düşünmeyi bırak! Kendi oyununa bak. Eğer sen kendini gerçekten ödül olarak görüyorsan, bolluk zihniyetine sahipsen, illa bu kızla yatacaksın diye bir şey olmayacaktır. Yürüyen sen iken bu işin yatağa gitmesi sadece kızın sana evet demesine bağlı olmaması bu işin püf noktası. Seks konuşması ile bu gerilimin içine sıçıyorsun. Kızın “ben istersem olur” diyebileceği beta sürünün bir üyesi oluyorsun.

Öğrenen adam : Hiç tam bu aşamada reddedildigin oldu mu?

Mahmut Abi : Oldu tabii.

Öğrenen adam : Nasıl aştın?

Mahmut Abi : Aşamadım.

Öğrenen adam : Seks olmadı yani?

Mahmut Abi : Evet olmadı. 4 günlüğüne bir şehirdeyim. Bir kızla tanıştım. Starbuckstan sonra içmeye gittik. Gece oyun sonucu tutkulu öpüşmeye kadar geldi ama otelime gelmedi. Sen bir daha buralara gelmezsin dedi. Eğer bir daha gelirsen ve beni hatırlarsan … ama şimdi olmaz dedi. Ben gelirim ne demek diye dil döktüm ama inanmadı. Akıllı kız 🙂 Hakkaten de bir daha yolun 2 – 3 sene sonra düştü oralara.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

103
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
43 Comment threads
60 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
52 Comment authors
CagAhmet4BodoglimtAhmetMeri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
SAT
Guest
SAT

Abilerim, yaşıtlarım bu genç kardeşinizin kendi oluşturduğu bi kafa yapısı; bu aşamaları daha kolay geçmemizi sağlayacak bir yöntem var. Kendimizi bir samuraya dönüştürüyoruz veya SAT komandosuna. 2 senedir merakımdan elit askeri birlikler hakkında bilgi topluyorum hatta atış teknikleri bile çalışıyorum 🙂 Beynimiz bir Batman olamayacağımızı biliyor ama asker olabiliriz 🙂 Elit birliklerin mottolarını yaşam tarzı haline getirirsek (sağlıklı çevik atletik vücut, her durum ve şartta pes etmeme, kriz anında soğukkanlılık, risk alabilme, erdemli olma) yapay bir şekilde bu diyaloglara çalışmamız gerekmiyor. Onlar gibi olmasakta onlar gibi düşünebilmek kızı zaten sulandırıyor. Merak edenler instagramdan Dz.Komando sayfasında 20 dk gezinip artan testesteronu… Read more »

Mertus carmen
Guest
Mertus carmen

Beyler bu hafta no more mr nice guy cevirisi sizlerle olacak.sinavlar.nedeniyle ara vermek durumunda kaldim. Sorry

Rollo Toma
Guest
Rollo Toma

@Mertus Carmen

Lütfen bu kitabın çevirilerine ağırlık ver dostum …

El nino
Guest
El nino

Alfa olma rehberi

-ağırlıklı olarak kızlarla sohbet edin. Yani insanlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeyin.

Yeterince geliştiğinizde manit kovalayın. Zaten amaç direk sikişmek değil, amaç buysa zaten sikişemezsiniz. Kız tavlamak kas gibi birşey zaten fazla ağırlığa girdiğinizde sakatlanırsınız.

-bağımlılıklarınızı bırakın

-spor yapın

-hobi edinin

-ders ve ing kasın

-bu siteyi baştan sona okuyup neyin ne olduğunu anlayın, haplanın

Ferhat
Guest
Ferhat

Mahmut Abi : Seks konusunu açmayacaktın. Diğer yaptıkların buna bahane değil. Senin PUA tarzı oyuna ihtiyacın var.

Hocam biraz açabilir misiniz, ne demek istediniz bu PUA tarzı oyun derken ve normal olanı ?

Kruger
Guest
Kruger

Yeni tanışılan kızla yakınlaşmak için karşılıklı olarak geçmiş anıları anlatmak da bilmeme gerilimini azaltır mı?

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Çocukken yaptığın bir fırlamalıksa konu, eğlence katarsın. Yok eğer geçmiş sevgililerinse anlatma.

Driver
Guest
Driver

Mahmut abi format öğretici olmak bir yana hem de eğlenceli olduğundan harika olmuş, bu formatta daha çok yazı okumak isteriz.

Utanalım Mahmut abi biz öğrenelim diye yeni formatlar geliştiriyor, biz kendimizi geliştiremiyoruz. 😀

acemi guy
Guest
acemi guy

Okurken için sıkıldı valla. Bu iş bu kadar zor mu? Yok direkt söylemeyeceksin yok şöyle ima edeceksin vs. vs. Bu PUA öğrenmeye harcanan zamanla kendinizi geliştirirsiniz kadınlar size gelir zaten. Ya da gelmez bilmiyorum. Ama bir seks icin bu kadar kasmaya değmez.

savas cebeci
Guest
savas cebeci

mahmut abi merhaba .
youtube’da ortaya çıkan kız tavlama kanallarını(alfa adam(kaliteli erkek oldu şimdi adı-,modern alfa vb) nasıl buluyorsun,joker çok önceden beri vardı zaten de bunlar yeni çıktı piyasaya

Painkiller
Guest
Painkiller

Yazdın diye şöyle bir baktım, burada anlatılanlardan farklı bir şey anlatılmıyor.

Bu site yeterli gençler için.

O arkadaşlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum, piyasada erkek çok az, erkek adam çok az, bilinçlendirme adına kanal açmışlar, fena şeyler de anlatmıyorlar. Bu çabaları da övgüyü hakediyor. Yolları açık olsun.

Önemi yok
Guest
Önemi yok

Benim sınıfımda bir kız var ve onun sevgilisi var.Bu sevgilisi her tenefüs zil çaldığı anda sınıfa damlıyor.Kız uyuma numarası yapıyor.Çoçuk geliyor sarılıyor.Kız tuvalete gitse tuvalet kapısı önünde bekliyor.Ruhunu teslim etmiş gibi orospu evladı .d Neyse kıza hediyeler filan alıyor.Benim anlamadığım bu herifler burada bu kadar taktik kasıyor.En ufak bir shit testte düşüyor oyundan vs. bana garip geliyor.Ha diyeceksiniz sağlayıcı betadan ilgi alıyor.Bilmiyorum dostlar kızlar ne yapıyor amaçları ne herhangi bir erkeksi davranışta anamızı sikmeye çalışıyorlar.Betaları ödüllendiriyorlarmış gibi gözüküyor.İlizyon 1081 İlluminati 333.Ödül konusuna örnek olarak yavşaklık yapan betayı toplum içinde övüyorlar.Herhangi bir erkek bir kızla dalga geçiyorsa anasını topluma siktiriyorlar baskı… Read more »

Sir Tristan
Guest

“Orospu evladı” kelimesi, çoğunlukla çerçevesi zayıf erkeğin, kendinden iyi olan erkeğe söylediği bir kelime. Varan 1. Geçen gece sahilde biralarken, oturacağım çardakta 4 adet bıçkın delikanlı oturuyordu. Kafaları da kıyaktı. Tiplerini görseniz, “abi götüm de var sikmez misiniz” dedirtecek kadar bozuk görünümlü adamlardı, biri oturduğu yerden elindeki kelebeği sallıyordu anlatırken. Her an kavga edecekmiş gibi bir halleri olduğunu ve barut gibi olduklarını da söyleyeyim. Otururken ciddi ve geleneksel bir selamlaşma yapmayıp, adamları huylandırabilecek herhangi bir şey söylesem, muhtemelen benim üstüme de yürürlerdi. Mesafe yakın olduğu için de bu heriflerin neler konuştuklarını gayet iyi duymaya başladım. Mesele, A kardeşimizin uzatmalı sevgilisinin(!)… Read more »

Sahildeki İçkili Bıçkın A Genci
Guest
Sahildeki İçkili Bıçkın A Genci

Hocam büyük adamsın yazdıklarınızı okudum

Anlattıklarınız için teşekkür ederim o gün baya kötüydük

Ama keşke kim olduğunuzu söyleseydiniz Beyaz Atlı Sir…

Sir Tristan
Guest

Her şeyin çaresi var, dangalaklığın çaresi yok.

Önemsiz
Guest
Önemsiz

Sir tristan korkusuz bir adamsın vesselam olum .d neyse kanka şş iyisin kekoların efendisi
Ben kendi olaylarımdan bahsetmedim küfür yazma sebebim seviyorum çoçuğa duyduğum bir nefret değil.Ben durumu buraya taşıdım böyle arklar varsa diye.Kendi olaylarımı anlatmama kararı aldım çünkü kimsenin sikinde değiliz istersem cillop karıya gömdüğümü anlatayım ama kimsenin sikinde değil ne gerek var. Seviyorum sizleri.

Önemi yok
Guest
Önemi yok

Bir öneri vermek istiyorum kadınların utandırma taktikleri vs.
Alfaları umuramıyormuş gibi davranmaları beta boylara sadece gülüp vermemeleri onları piyon gibi kullanmaları hakkında yazılar gelmeli

Vva
Guest
Vva

Katılıyorum allah aşkına daha çok bu konulara yoğunlaşmali

Jesus
Guest
Jesus

Bu yüzden çok kız kaybettim.Belki de hiç öğrenemeyeceğim şeyleri geç de olsa öğreniyorum.Teşekkürler yazı için..

sanayitipi
Guest
sanayitipi

Bence insanlar hiç bir durumu tam olarak idrak edemiyorlar bu portalda , edenler var fakat küçük bir azınlık gibi. Alfa – beta – gama – omega cart curt red pill – blue pill – purple pill sadece tittle için yada sadece konuşmak adına okuyorlar gibi , çoğu yorum şu fantezilere kayıyor, (kadın düşmanlığı , tek kelime etmeden sulandırabileceğim yöntemler , merhaba diyip nasıl yatağa gideriz , göz göze geldim ve alfa olduğum için benden hoşlandı , sınıftaki arkadaşlarım arasında nasıl üstün olabilirim , Bütün kadınlar neden bana vermek istemiyor) Halbuki burada sihirli değnek ile tek kelime ile kadın ile date… Read more »

Henry
Guest
Henry

Bu el tutma, eve götürme, dışarıya çıkarma gibi durumlarda nedenseleştirme isteği tamamen tecrübeyle ilgili.

Zamanla doğru noktada o eli hiçbir şey demeden tutup, buradan bana geçelim derken hiçbir bahaneye ihtiyaç duymuyorsun.

İlginç olan şu ki; kadınlar gerçekten bu rahatlık olmazsa güvenlik sistemi aktive oluyor ama gerçekten rahatsan ve başarı baskısı hissetmiyorsan itaat etmesi kolaylaşıyor.

Henry
Guest
Henry

Bu el tutma, eve götürme, dışarıya çıkarma gibi durumlarda nedenseleştirme isteği tamamen tecrübeyle ilgili.

Zamanla doğru noktada o eli hiçbir şey demeden tutup, buradan bana geçelim derken hiçbir bahaneye ihtiyaç duymuyorsun.

İlginç olan şu ki; kadınların, bu rahatlık olmazsa güvenlik sistemi aktive oluyor ama gerçekten rahatsan ve başarı baskısı hissetmiyorsan itaat etmesi kolaylaşıyor.

Ayjay
Guest
Ayjay

Abi kıza sarılma konusunda ne düşünüyorsun? Ben genelde seksüel gerilimi arttırmak için sarıl bana gibisinden şeyler söylüyorum bunu abartıyor muyum acaba? Kızla ayrılırken falan sarılmak saçına ters mı çünkü sanki bu geri tepiyor gibi