Vaka Çalışması – Dengesiz (!) kıza nasıl davranılmalı?

UzaktanAlfa rumuzlu kullanıcının bir yorumu ile başlayan tartışmayı buraya aktarıyorum. Burada arkadaş çoğu erkeğin yaptığı bir hataya düşüyor ve hem kızın fazlaca peşinden koşuyor hem de kızdan önce ilişki düşünerek kendi ayağına sıkıyor. Tamam mesaja boğmuyor ama işte tam bu yüzden fazlaca peşinden koştuğunun farkında değil.

Dengesiz kızlarla çok uğraşmamak lazım bence. 2 gün önce takıldığım hatun da böyleydi. Geç yazıyor, bi ilgili bi ilgisiz falan.

Ilgili – ilgisiz kızların 10%u dengesizdir. 90% ise erkek bir geri çekilip bir fazlaca peşine düşüp mesaj atarak muhtaçlık yaptığından öyle davranır. Tabii ki erkek kendi davranışını eleştirip düzeltme peşinde biri değilse hepsi dengesiz kızdır. Ben normal davranıyorum da kızlar kötü olayı.

Bunları düşünmeden soğukkanlı olup oyunu oynamak lazım. Kalanı kadının problemi. Şöyle mi desem böyle mi desem diyerek ömür geçmez. Az duygusal yatırım önemli.
2. 3. buluşmada yanaşırsın, ilgisi olan hatun gelir zaten. Kadınlar bizden çakal, bakıslardan ilgini anlar, testleri de geçersen bu işin sonu seks 🙂

Kıza az duygusal yatırımın özü ilişki olayını düşünmemek ve kıza bırakmaktır. Kız gibi ilişki hayali kurmak değil. Ve evet kızın ilgisi yoksa 2 veya 3. buluşmada ya da buluşma teklifinde çıkar gidersin. Siz size ilgisi olan bir kadını hakedip bulabileceğinize inanırsanız zaten ilgisiz kızdan soğursunuz. Ama size ilgisi olan bir hatunu bulamayacağınıza ve hak etmediğinize inanırsanız hatuna yapışıp kalırsınız.

Bu yorumlarım üzerine UzaktanAlfa şu yorumu yazdı:

Seksin ertesi akşamı artık konuşmayalım sorun bende ayakları yapıp, 2 gün sonra seni görmeye geldim değerlisin falan deyip, sonraki gün yazdığım mesajıma 10-15 saat sonra cevap vermesi sence dengeli bir yapı mı abi ?

Kadın – erkek ilişkilerini okuyup, süslü kelimeler kurmak kolay ama uygulama önemli. Şimdi arkadaş dengesiz kız olayında ısrar ediyor ama bir erkek için en verimli strateji, istediğini elde etmek istiyorsa, önce bu olay benim yaptığım bir şeyden mi kaynaklanıyor diye düşünmektir. Hayatının iplerini kendi kontrolünde tutmayı seven erkek için strateji budur.

Burada ben erkeğin erkek gibi değil kız gibi davranması kokusu alıyorum. Örneğin belki adam kız konuşmayalım dediğinde sakince kabul etti ama kız onu görmeye geldiğinde duygusallaşıp kız gibi davrandı? Zira adam kabul edip hayatına baktığında (maskülen davrandığında) kızın cinsel çekimi artmıştır (bir ilgili), bunun üzerine adamla görüşmeye gittiğinde adam duygusal ya da kızdan ilgili ya da soğuk (bağlamına bakar ama genelde zayıflık göstergesidir) (feminen) davranmıştır ve kızın cinsel arzusunu azaltır.

Yukarıda yazdığım şey muhtemel ama tahmin. Fakat birlikte olup sonra uzaklaşan kıza ertesi gün mesaj atarak, kızın peşine düşmüş. Ne yazdığından bağımsız bu. Ve büyük hata! Adamı görmeye gelip konuştuğunda, erkek kızın kendisine bir daha ulaşmasını beklemeliydi. Pat diye umutlanıp hemen ertesi günü mesaj atmak, ne yazarsa yazsın, beta erkek hareketidir. Maskülen bir erkek kızın bir veya iki kere daha iletişim başlatmasını bekler. Ortalama bir kız o mesajı aldı mı erkeğin beta olduğunu anlar.

Burada bu siteyi bilmeyen beta avanak gibi “ya bu kız dengesiz” diye düşüneceğine kız shit test atıyor diye düşüneceksin. Zayıflık gösterip ilk kuyruk salladığında peşine takılıp ertesi gün mesaj atmışsın. Kızın gözünde düşük rütbeli imajını tazelemişsin. Shit test atacak tabii. O 15 saat boyunca gerçek bir erkek, kadın dönene kadar bir daha tek mesaj atmaz, düşük rütbeli avanak ise bir süre sonra dayanamaz sinirli sinirli ya da güya merak ettim tadında muhtaç mesajlar atmaya başlar. Kızın elinde senin duygusal gücünü test eden bir araç var, kullanmaması hata.

Ayrıca günde max. 4 mesajımız var ve hiçte üstüne düşmüyorum. Sinirlenmiyorum.

Snirlenmemen iyi ve zaten sen kızın neyi oluyorsun ki sinirleneceksin değil mi? Kızdan önce ilişki istediğinden sinirlenirsin ancak. Ama böyle gel git yaşayan kızla günde 4 mesajlaşma YAPILMAZ. Opsiyonları olan, kendi hayatına odaklanan bir erkek, yani değerli bir erkek, bunu yapmaz.

Eğer o sana ulaşıyorsa, ki o ulaşmazsa sen yazmayağın için o sana ulaşıyor, iki mesajlaş ve neşeli davran ve sonra buluşmaya çağır.

Bir kaç daha yoklarım ekerse NEXT.

Hala kıza ulaşırım sonra ekerse NEXTlerim diyorsun ve bunu karizmatik bir şey sanıyorsun. Dediğin şey şu: Kıza gider ne kadar muhtaç bir erkek olduğumu tekrar gösteririm ekerse (ki ekecek) NEXT.

NEXT bir araç, neden kıza beta olduğunu göstererek kullanıyorsun? Zira kıza ne gösterdiğini siktir et, “kıza ulaşır ekerse NEXTLersen” kendi ruhuna ne kadar opsiyonsuz bir beta olduğunuz söylüyor ve işliyorsun.

KIZA ULAŞMAYACAKSIN! O sana ulaşacak. İlk 3 – 4 kere o başlatacak. Gerçek bir erkek ol ve kız madem arafta, kalsın orada. Fikri değişirse gelir ben de müsaitsem seks yaparız! Bunu tabii kendine söyle, kıza değil. Kafanın bir köşesinde kızla sevgili ilişkisi isteği ile kızın peşinde koşuyorsun. Ertesi gün mesaj = kızın peşinde koşmak. 15 saati beklemeden kıza yine mesaj attı isen = kızın peşinde koşmak. Hergün mesajlaşma ve hele de sen başlatıyorsan = kızın peşinde koşma. Bir kaç kere yoklama = kızın peşinde koşma.

Uzaktan ya da yakından Alfa adam bunu yapar mı? Yapmaz. Dibinden Beta yapar.

Ha kız dengesiz de olabilir ama yukarıyı bir oku ve söyle : bu düşük ihtimal sence bu kızda ne kadar geçerli? Kız dengesizse senin elde edebileceğin bir şey yok. Ama benim tahmin ettiğim gibi sen betalık yapıyorsan özellikle de kızdan önce sevgili ilişkisi moduna girdiysen bu daha iyi zira bunu değiştirebilirsin.

Çoğunuz kadınların ilişkide erkeğin liderliğine baktığını ve onun yaptıklarına tepki verdiğini anlayamıyorsunuz. Sen uzaktan alfa, azıcık yanına gelirse BETALARDAN BETA davranırsan kız böyle gider gelir. Ama merak etme, böyle davranmaya devam et, komple gider.

Benim olayım bunları içselleştirememem. Keşke yazdığım kadar rahat olsam da aklıma gelmese.

Biraz zaman ve tecrübe lazım sanırım.

Bir de arkadaşlar, BETA davranışları cool cool yapmanız, o davranışların beta olduğu gerçeğini değiştirmez! İlk ulaşmaları kıza bırakman gerekirken sen başlatıyorsan bu BETA davranıştır. Zira korku kaynaklıdır. Ben ödül değilim ya kız aramazsa korkusundan gelen davranıştır. Sen o mesajlaşmayı istediğin kadar cool yap sonuç değişmez.

Ben ödülüm, bu kızın bana ilgisi var, çekip giden kendisi ve bu nedenle ilk o arayacak. Aramazsa da ben zaten başkasını bulurum kafası, alfa zihniyetidir. Senin yukarda yazdığın olayda bu zihniyet yok.

UzaktanAlfa daha sonra bu kızın geldiği zamanı ve mesajlaşmayı ayrıntılı anlatıyor.

Bana konuşmayalım dedikten sonra ben “peki sen bilirsin” yazmışım.

Konuşalım diye diretmekten iyidir ama daha iyisi “ben görüşmek istiyorum, fikrin değişirse bana haber ver” demektir. Hem erkek gibi ne istediğini ortaya koyuyorsun, hem de arkanı dönüp gidiyorsun.  Yine de fena tepki değil.

Arkasından salona geldi ve ben eğitmen olduğum için ki bahane bu, yanına gülerek gittim ve böyle bi çocuğu nasıl bırakabilirsin falan tarzında gülerek takıldım, küçük kız misali.
Sonra antrenman yaptırdım ve molaya çıksana oturalım biraz dedi, benimde gerçekten mola saatim değildi ve çıkamam malesef dedim ve biraz oturdu gitti kız.
Sonrasında ilk mesajı o atmış seni görmeye geldim molaya çık diye, çıktım sen değerlisin benim için bla bla.. konusmaları ve ben sanki hiç bir şey olmamış gibi takıldım. Hafta sonu alıp basımı gidicem ya falan tarzında bir şeyler söyledi. Bomba geliyor, bende üstüne: aslında seni bu hafta sonu x mekana yemeğe götürmeyi planlamıstım dedim.

Neşeli davranman ve şakalaşman güç gösterisi. Ama kızı davetin zayıf, çok zayıf. Bir kere kızın yolunu gözleyip plan yapmışsın gibi duruyor, ikincisi dominant değil. Bu haftasonu buluşalım mı? X mekana gideriz” demek daha doğru. Sanki o an aklına gelmiş gibi demen daha doğru.

olabilir ya falan dedi ve ben içeriye geçiyorum dedim vedalaştık.

Zayıf. Olabilir ne demek, geliyor musun, gelmiyor musun? diyecektin. Geliyorsa tamam saat bilmem kaçta buluşuruz diyerek yer – gün – saat ayarlamayı bekleyecektim. Gelmiyorsa fikrin değişirse haber ver deyip kızı unutacaktın.

Gece 11 gibi ben mesaj attım; Yarın izinliymişim, gitme biyerlere takılalım dedim.

Hata. Kızla birlikte oldunuz ama o sonra çark edip gitti. Peşinden koşulmayı haketmiyor. Bu mesaj tamamen peşinden koşma ve muhtaçlık belirtisi. DAHA DA KÖTÜSÜ, içindeki sevgili olma isteğini açığa vuruyor zira kız alt tarafı yanına geldi diye hemen sevgili gibi takılmayı istiyorsun. Yarım yamalak ama bir buluşma ayarlamışsın zaten. Kaybol. Kızdan önce sevgili olmak istersen böyle zayıflıklar yaparsın.

Kızı soğutan şey zaten muhtemelen daha o aklından geçirmezken ilişki istiyorum sinyalleri vermen. Eğer bu kafaya kızdan önce girersen çoğu kız soğur. Ne yani kız sikiş peşinde koşan bir kaltak mı? Belki ama muhtemelen değil. Kızı soğutan ilişkiye dünden hazır erkek olman, ilişki potansiyeli değil. Kendimizi kandırmayalım, ilişkiye dünden hazır erkek opsiyonsuz ve tercih edilmeyen erkektir. Kız bunun kokusunu alıp soğuyor.

Abi saat oldu 14.00 kız yazdı; “üzgünüm ya keşke daha erken söyleseydin planı yapmıs oldum artık. :(”

Şimdi ya davranırken kız içimdeki oğlanın kokusunu alıyor ve sert testler atıyor, yada kız harbi dengesiz. Ya da ben toyum.

Shit test. Sen de fena toysun. Salonda az çok maskülendin ama peşinden koşup muhtaçlık gösterdiğin için shit test atmış. Senin zayıf bir erkek gibi sinirlerine hakim olamayıp devam mesajları atıp atmayacağına bakıyor. Zayıflık göstermediğin için 15 saat sonra dayanamayıp sana mesaj atmış. Sen yine de arada mesaj atmayarak iyi etmişsin. Top kızın sahasında iken  o topa vurmayacak korkusu ile kızın sahasına geçip topa vurmak zayıflıktır.

İnsanın “ulan uzatma işte, sevgilim mi olmak istiyorsun, pompacın mı yoksa siktir olup gitmek mi?” Diyesi geliyor ama işte…

Muhtaçlık bu düşünceler. Erkek adamı için kız ne ise sana o olur? Bu senden sadece sadece pompa bekler pompalarsın, başkası sevgili olmak ister sana da uyarsa sevgili olursun. Ama asıl problem senin bu dediğin cümlede gizli : Sen daha bir kere yattığın kızla sevgili olmak istiyorsun! Olay bu! Bunu da iyi bir insan olduğundan değil, iyi bir insansındır da burada motivasyon o değil, kız kaçıp gidecek korkusu ile kızı kafesleme arzundan yani muhtaçlığından istiyorsun.

Çıkmaya başladığı partneri ile sevgili ilişkisi içine girme düşüncesi ve arzusu feminen ruhun içinde yeşerir, yeşermelidir. Maskülen ise bu kapının bekçisidir, feminenin bu talebine kapıyı açar ya da açmaz. Sen “sevgili” olmayı isteyerek feminen oluyorsun ve çok ama çok itici oluyorsun.

Sen tabii yok abi ne sevgili olmayı düşünmesi diyeceksin ama yukarıda yazdıklarını başka türlü açıklayamazsın.

Bunun sayısı nedir bilmiyorum ama senede 2 kızla falan yatıyorum bu yüzden mi erkenden fazla yatırım yapıyorum bilmiyorum.

Evet, bir kere yattığın ve sana karşı da çok sıcak olmayan bir kızla ağzından sevgili mi olmak istiyorsun söyle lafı çıkıyorsa, çok fazla duygusal yatırım yapıyorsun. Kız bunun kokusunu 100 metreden alır.

Kız dengesiz mi? Kız dengesiz değil erkek gereksiz peşinde koşmuş ve feminenleşip ilişki düşünmeye başlamış. Tabii siz bu kızı dengesiz sayabilirsiniz ve kendinizi erkek gibi davranıyor sanabilirsiniz. Ama böyle yaparsanız karşılaştığınız her kız dengesiz olacak. Ters yöne girip bunu bilmeyen adamın karşıdan gelen herkesi ters yönde sanması gibi siz de her kızı dengesiz sanacaksınız.

Son Not : Arkadaşlar, kızların her buluştukları ve yattıkları erkekle hemen sevgili olup sarılıp sarmalanmak isteyen narin melekler olduğu ile ilgili Türk filmlerinden (40 yıl öncesinin kadını) ve Hollywood filmlerinden (Disney masalı) edindiğiniz beyin yıkamadan kurtulun. Bu filmlerden edindiğiniz erkek olarak peşinde koş, bir şeyler yap dürtüsünden kurtulun.

Siz erkeksiniz, ilişki kapısının bekçisi. O kadın, seks kapısının bekçisi. Erkek buluşma ayarlama, iyi vakit geçirme ve işi fiziksele yönlendirme ile ilgilenir. Kadın ise işi ilişkiye yönlendirme.

SEKS ERKEĞİN KABAHATİDİR, İLİŞKİ İSE KADININ!

Kadının rolünü ondan çalıp kadın rolüne bürünürseniz, onun size olan arzusunu yok edersiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

202
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
45 Comment threads
157 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
69 Comment authors
RumuzPiskopozMapelTanrının kırbacıNamesiz Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
BazenAlfaBazenSibop
Guest
BazenAlfaBazenSibop

Mahmut abi merhaba,siteyi ilk açıldığından beri takip eden bir kullanıcıyım ama yalan söylemeyeceğim tam anlamyla bitirmedim ne zaman bi çukura düşsem açar gelirim ara ara okur giderim.Sana bir soru sormak istiyorum benim şuan dominant olduğum bir ilişki var ama bazen muhtaçlık,betalık vs sergiliyorum hatamın farkındayım sebebi ise kızı sevmem ve böyle devam edersem tekmeyi yiyeceğim bununda farkındayım bu konuda hem fikiriz hatırlatmana gerek yok mahmut abi.Ben kızla konuşurken vs.Mesela yanlış yaptığım zaman içimdeki ses onu yapma veya niye yaptın diyor o alfanın sesini duyuyorum ama kızı seviyorum bana belki kızacaksın o kadar boşamı okudun git mavi hapını iç diyeceksin ama… Read more »

Berke4
Guest
Berke4

şimdi bir ortaokul arkadaşım vardı da uzun süre sonra yine konuştuk onunla konuşma sıcak ve iyi başladı yani güzeldi kızı görmeyeli çok olmuştu bende resim istedim bakayım nasılsın falan diye attı ama direk göğsünün resmini attı arkadan 3-4 foto normal yüz fotosu geldi de yanlışlıkla attım falan dedi bende dedim o zaman silsene mesajı falan silmedi neyse ben bir sey yokmus gibi devam ettim sonra buna dedim işte ben dişçiye gideceğim ve gideceğim dişçi onların evine yakın o da dedi “ilk date dişçide güzel olur” dedi öyle anlaşmıştık daha sonra kız bana kombinler attı falan ben seçtim bi tanesini ertesi… Read more »

Berke4
Guest
Berke4

ikinci olarak ki açıkçası önemli olan bu yazacağım olacak yukarıda anlattığım kızla konuşmam bittikten sonra facebookda bir mizah grubunda takılıyordum ve genelde türkiyelilerin olduğu bir grup ama kız bizim buradan yani kıbrıstan ki bende şaşırdım ekledim kızı falan kız benden 1 yaş büyükmüş neyse konuşmaya başladım kızla direkt ilk gün konuştuk sonra konuşmadık sonra tekrar yazdım bu sefer konuşma sürekli bir hale geldi ama şunu söyleyim konuşmayı %95 ben başlattım yani yazmasam kız yazmayacaktı açıkçası ki bende kızı kendime bağlayıp belki oku çeviririm diye düşündüm. şimdi kızla konuşmaya başlarken cidden kızla ilgilenemiyordum okul falan var sınavlar var vakit ayıramıyorum ve… Read more »

BSS
Guest
BSS

Merhaba Mahmut, garip bir durum ile karşılaştım. Bu işlerde yeniyim. Kız olursa olur olmazsa olur, önemli değil. Bir kızla flört ediyordum ve buluşacaktık ama virüs girdi ve buluşamadık kararsızlığı vardı hissediyordum ama mesaj da atıyordu. Bu kararsızlığın sebebi tabiki ben. Çünkü geçemediğim shit testler vb. çok vardı, farkına vardıkça düzelttim kendimi, bu kızla konuşurken daha iyi hale geldim ama çok da iyi sayılmam. En son bugün kendisi mesaj atmıştı ve aramız da son zamanlarda iyidi. Birden “bana karşı ne zaman birşeyler hissetmeye başladın” dedi bende shit test sayıp savurmaya çalıştım ama durum biraz ciddi gibiydi. Anlaşılan kartlar açık oynanacaktı. Bende… Read more »

Mahmut abinin adaşı
Guest
Mahmut abinin adaşı

Mahmut Abi bir kız var çok dengesiz benden hoşlandığını söylüyor beni buluşmaya davet ediyor bana karşı ilgili arıyor, yazıyor ve.s ama elini tutmak istediyimde elini çekiyo öpmek istediyimde kafasını geri çekiyo bu arada 5 ci kez buluştuk son buluşmamızda yine böyle yaptı Next yapıyım mı abi kafam çok karıştı Bu nasıl bi dengesizlik Mahmut abi ne yapmalı bu durumda?

L1n
Guest
L1n

Bro bu durumlar çok zevkli lan 😀 Sana şöyle bişey söylüyüm: 1-Böyle durumlara hiç düşmemeye çalışmalısın,ilgi işaretlerini okuman gerekiyor.Bir kızı nezaman öpüp,öpemeyeceğini rahatlıkla anlayabilirsin.Sadece biraz soğukkanlı olman lazım. 2-Eğer bu duruma düştüysen ki gerçekten zorla eğilip bir kızı öpmeye çalışmak,inanılmaz kötü mindset. Bu durumlar muhtemelen şhit test. birkere yaşadım, şu şekilde geçmiştim; Böyle durumlarda kendini geri çekip,hınzır bir gülümsemeyle kıza olan ilgini sıfıra çekmen lazım.Kız muhtemelen nolduğunu soracaktır,sende golü yapıştıracaksın. ” Hiç ya,dudaklarının tadına bakamadım ya ona güldüm.” diyebilirsin(Aynısını dedim,deli gibi yiyişmiştik) Kız senin neyi,neden yaptığını bilir.Bunu bilakis isteyerek sorar,ne tepki vereceğini anlamak için. Sen ise direk yukarıda yazdığım şekilde… Read more »

Beluga
Guest
Beluga

“ben görüşmek istiyorum, fikrin değişirse bana haber ver” demektir. Hem erkek gibi ne istediğini ortaya koyuyorsun, hem de arkanı dönüp gidiyorsun. Mahmut abi burada bir çelişki yok mu geçen bir yazıda bu durum için kızın yedek lastiği olursun demiştin ben hazırda bekliyorum fikrin değişirse haber ver demek de yedek lastik olmuyormu?

Yaşmak
Guest
Yaşmak

Daha önce 2 defa 2 ay süren ilişkinin adını koyamadık onun flörtöz olması sebebleriyle hep sorun yaşadık.En son yine öyle oldu ben ayrıldım ama sonrasında tekrar yazdım.Yalama oldu olacağı kadar bşraz peşinden koştum olmayınca saldım.3 ay sonra rüyamda gördüm bahanesiyle yazdı 1 hafta boyunca konuştuk iyi geceler dahi demeden kimin yazacağı sorun olmadı.Bir akşam başım ağrıyor yatmam gerek dedi.İyi geceler dedim.Ertesi gün kimse yazmadı ondan sonraki gün sosyal medyadan takip attım hemen döndğ ve bir tivitimi favladı.Ama profilinde eski flörtleriyle takipleştiğini gördüm ve haliyle soğudum.Bundan sonraki hamlem ne olmalı bence tekrar yazmasını beklemeliyim ama bir sizin düşünceleirinizi almak istiyorum hocam.

KALİTELİ ERKEK
Guest
KALİTELİ ERKEK

KIZA ULAŞMAYACAKSIN! O sana ulaşacak. İlk 3 – 4 kere o başlatacak. Bu kural ayrılan kız içinde geçerli mi abi? Diyelim hatun ayrıldı. İletişimi kestik. Pat diye yazdı, ne yapmalıyız?

Skywalker
Guest
Skywalker

Fikrin değişirse ara muhabbetinden sonra “olur” cevabı ne anlamda. Gerçekten olur anlamında mı yoksa bu da üzmemek adına yapılan bir şey mi

Geralt
Guest
Geralt

Mahmut abi selamlar, geçen perşembe kızla buluştum tenha bir yere gittik öpüşme elleme vs oldu hatta ortam müsait olsa net sekse giderdi olay. Kızın ilgisi fena değil ben de cumartesi aradım bugün buluşalım dedim regl olduğunu sancısının olduğunu söyledi tamam o zaman pazartesi görüşürüz dedim tamam dedi. Bugün evde kaos çıktı annemle dışarı çıkıyorum dedi normalde 2 kez red yiyince next eylemek gerek ama gerek kızla son buluşmanın iyi geçmesinden gerek kızın saçma da olsa bir bahane sunmasından dolayı müsait olursan kaossuz bir günde ara dedim kız da yarın evdekiler gidiyo insan yok kaos yok diyip güldü sence yarın misafir… Read more »

Nickbulamadim
Guest
Nickbulamadim

Mahmut abi biriyle buluşma ayarladım bizim üniversiteden güzel güzel konuştuk ev için şehirden gelen tatlının sözünü verdim karşılığında da kahve yapacağını söyledi kızla buluştuk beni samimi karşıladı oturduk ama yanına oturdum karşısına oturmami bekliyordu biraz uzak davrandı gibi sonra dedim tatlı yiyelim yeriz dedi ve eve geçtik tatlıyı verdim ama başta akşam yemeğinde arkadaşlara söz verdim gibisinden bir şey dedi sonra film açayım dedim açtın filmi uzak durdu çok uzaksın telin karşısına gelsene ben işte yanına vardım kızın bir sey gösterme bahanesiyle attım elimi omzuna birkaç dakika geçti arkadaşı aradı arkadaşına mesaj attığını düşünüyorum sonra mutfağa geçti tamam tamam hemen… Read more »

Namesiz
Guest
Namesiz

Mahmut abi hayatımda bir kız var fakat içinde bulunduğum durumu o kadar erkek adam sitesi okumama rağmen çözümleyenrdim çünkü örneği yok gibi yada çok derinlerde ama eminim sen karşılaşmışsındır benzer durumla… Neyse başlayalım .. 1 yıl önce instada bi postun altında rasgele beğendiğim bi kıza yazdım .Kızda o ara uzun ilişkisinden ayrılmış … konuşmaya başladık . Bende hayatımda hiç kız olmamasına rağmen “brnde birinden ayrıldım ya , hatta yüksek statülü bi kız”diye yalan falan attım .. şakalar sohbetler. Seks sohbetleri(fotoları).. 1 ay böyle geçti. (Hatta kendi bilgilerimi saklı tuttum numaramı falan vermeyince baya stolklamış beni itiraf etti sonradan ) Daha… Read more »

Tanrının kırbacı
Guest
Tanrının kırbacı

Mahmut abi , bir tabağım vardı kız daldan dala atlıyordu kız bana seni seviyorum dedi tepkisiz bıraktım arada sende kalbimi hızlandırıyorsun dedim ama açık açık ilişkiyi kabul etmemiş oldum . kızı davet ettim buluşalım diye istemeyince fikrin değişirse yazarsın görüşürüz kendine iyi bak yazdım o gün den beri no contact teydim. Geçen yol da karşılaştım biraz arkasından yürüdüm naber dedim napıyorsun dedim konuştu ama durmadı bende arkamı dönüp gittim no contacti bozmuş mu oldum ?

Mapel
Guest
Mapel

pazartesi sali ve carsamba kiz beni arayip gunumu sordu hep 3 kere ulasmasini bekledim yani. carsamba gunu haftasonu bulusalim dedim konusuruz dedi. Zayif bi teklifti yer ve zaman belirlememistim kesin yer ve zamana soyleyip net bi cevap almak icin ulasmam gerekir mi

Piskopoz
Guest
Piskopoz

Bu yazı ve Oneitis ile ilgili yazılar en önemli yazılar gençler için,asla eskimeyen kuramlar hatta yeni nesil kızlarda daha fazla etkisi oluyor ama işte mal olmamak lazım,başta alfa sonra beta olunca haşırt blackbird 😂

Rumuz
Guest
Rumuz

Abi selam
Bu yukarıdaki arkadaşın düştüğü duruma bende düştüm ( kızdan daha erken ilişki düşünen erkek )
Mesajlaşmayı genelde kız başlatıyor
Ama çok kısa cevaplar veriyor
Bu durumda ne yapılmalı
Açıkçası kızdan da hoşlanıyorum