İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları

 

İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları
(E-Kitap PDF/EPUB)

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

“Güzel kadınlarla başarının kaynağı, sizin kendi derinliklerinizde gizli. Doğuştan gelen ve doğal “ilkel erkek” beyninizde ama kalın sosyal koşullanma tabakalarının altında gömülü. Tam şu anda bile, kadınları baştan çıkaracak doğru anlayışa sahipsiniz. Ama, bu anlayışın yanlış ve kötü bir şey olduğuna inandırılmış durumdasınız.

Ben sizin yıllardır gömülü halde bekleyen bu önemli yanınızı uyandırırken, sadece güzel kadınları etkilemekle kalmayacaksınız. Onlarla her seviyede başarılı olacaksınız. Her seviyeden bahsediyorum – tek gecelik ilişki, buluşma, ilişki ya da evlilik.

Erkek doğanızı uyandırmanın en önemli etkilerinden biri, kadınların size karşı koyması zor bir çekim hissetmeleri olacak. Ve bir kadın sizin için karşı konulmaz bir çekim duyduğunda, başka hiçbir şey konusunda endişelenmeniz gerekmeyecek. Kadın size doğru şekilde davranacak. Ve bir kadın eğer size karşı çekim duymuyor ise, yapabileceğiniz hiçbir şey işe yaramayacak – kadın size bok gibi davranacak.

Bu kitabın ilerleyen bölümlerinde, bir kadına gerçekten yürümek, onun emailini ya da telefon numarasını almak ya da onu buluşmaya çağırmak için yapmanız gereken şeyleri göstereceğim. Size tüm bunları öğreteceğim. Ama size karşı gerçekten dürüst olmam gerekirse, bu tür şeyler işin kolay kısmı. Ve eğer siz kadında karşı koyması zor bir arzunun nasıl yaratılacağını anlamazsanız, bunların pek bir anlamı yok.

Doğal erkek benliğinizin ne olduğunu gerçekten BİLMEDEN ve HİSSETMEDEN sadece teknik ve taktik öğrenirseniz, telefon numarasını aldıktan ya da buluştuktan hemen sonra dirençle, engellerle ve kadınların size saygısızca davranması ile karşılaşacaksınız.

Bu kitap boyunca, MASKÜLENİTENİN ve kadınların istediği erkeğin simgesi olan erkeğe, “ERKEK ADAM” diyeceğim.

Bu kitabın tüm amacı, “ERKEK ADAM” olmanız için size yardımcı olmak.”

Michael W

Erkek Adam sitesinin kurulma sürecine giden yolun başındaki “İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları” kitabını, yoğun istek üzerine çevirdik

Bu kitap beni uykudan uyandırdı. O günden sonra bu kitabı verdiğim birçok erkek de fişten çekildi. 2017 yılında Hank Moody’ye kitabı verip de onun fişten çekilme sürecini izlediğimde, Hank ile bu bilginin daha da yayılması gerektiğine karar verdik ve Erkek Adam sitesini bu kitabın önemli bölümlerinden biri olan “En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak” yazısı ile başlattık.

Kitap kadınlardan çok, feminen öncelikli beyin yıkamanın derinlere gömdüğü Erkek Adam (The Man) benliğinizi açığa çıkarma yolculuğunu anlatıyor.  Sadece kadınlarla değil, her alanda sağlam temellere sahip başarı için bu maskülen benliği serbest bırakmanın yok haritasını çiziyor.

Kitap biraz eski. Emailden, chat roomlardan bahsediyor. Kırmızı Hap yokken yazılan bir kitabın 100% kırmızı haplı olmasını da beklemeyin.  Buna rağmen 15 yıldır ara ara açar okurum. Bildiğim kadarıyla Hank’de aynı şekilde ara ara okuyor. Yani bu öyle bir kere okunan bir kitap değil bu. Ara ara okuyacaksınız. Defalarca okuyacaksın.

15 yıl önce bende yarattığı etkiyi sizde de yaratması dileğiyle. Şiddetle tavsiye ederim.

Kitabı edinmek için tıklayınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabı Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

(Shopier ve Payhip çok kullanılan birer ödeme sistemi. Kredi kartı bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabın İçindekiler Bölümü ve İlk Sayfaları (Örnek) için tıklayınız (pdf).

Anahtar Kelimeler: Erkekler için flört etme sanatı, Maskülenite, Erkek Adam, Erkeklik, Kadınlar Ne İster, Kadın Erkek İlişkileri, Kız Arkadaş, Kişisel Gelişim, İlişkiler, İlişki Tavsiyesi, İlişki Koçu, Baştan Çıkarma, Sevgili, Uzun Süreli İlişki, Duygusal Güç

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

644
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
224 Comment threads
420 Thread replies
44 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
249 Comment authors
Asodağlar bağlarHasansoğuksütlaçgokhan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
MedCezir
Guest
MedCezir

Not ala ala okudum. Bir kitap okudum, hayatım değişti!

yeniciib
Guest
yeniciib

Bu kitap bu sitenin özeti gibi . Ne yapıp edin alın okuyun . Bişey kaybetmezsiniz ama kazanacağınız çok şey var . Mahmut abiye saygılarla …

ErkekAdamYolunda
Guest
ErkekAdamYolunda

Kitap tek kelime ile harika. Çeviri de öyle. Kitabı alalı 2 hafta oldu ve 2 kere okudum. Bence siteye yeni başlayanlar kırmızı hapa buradan başlamalı.

BiradetMA
Guest
BiradetMA

Mahmut abi kart kulanmıyorum başkasından a isteyemem farklı yoldan nasıl alabilirim ben ?

Mehmet
Guest
Mehmet

Kardeşim nasıl yaptın ya benimde kartım yok nasıl ulaşabilirim siteyi yeni gördüm çok heveslendim kitabı okumak için

Temel Reis
Guest
Temel Reis

Abi bir solukta okudum, bir kere daha okuyacağım. Başlamadan sıcağı sıcağına yazayım dedim. Siteyi zaten okuyoruz bu kitaba ne gerek var diyenlere yanlış düşünüyorsunuz diyeceğim. Evet, sitede bu kitaptan birçok bilgi var ama kitabın deneyimi çok farklı. Erkek Adam olma ile ilgili kavramlar kafanızda tam olarak oluşuyor. Kadınların yaptığı birçok davranışın evrimsel temellerini o kadar iyi açıklıyor ki, şahsen ben bu kitaptan sonra kadınlara daha olumlu bir gözle bakıyorum.

Çevirenden, emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Haydar
Guest
Haydar

Az önce bende kitabı satın aldım,burada harcanan bunca emege,bunca araştırmaya bir katkı vermek için,hemde sitenin derli toplu bir özetini gözden geçirmek için sizlerde satın alın

siberlot
Guest
siberlot

mahmut abi “pandoras box” kitabı hakkında ne düşünüyorsun?

tolga
Guest
tolga

kitabı aldım kitap nerede?

Furkan
Guest
Furkan

Kitap ne kadar sürede gelir

LordMan
Guest
LordMan

Merhaba , uzun bir süredir siteyi takip edemedim.Göz yorduğundan tüm yazıları kağıda basıp tekrar okumak istiyorum. Acaba tümünün bulunduğu bir pdf veya word dökümanı paylaşıldı mı?

Ercan
Guest
Ercan

Bu kitap türkçe mi ingilizce mi içerik

okuyanadam
Guest
okuyanadam

Mahmut Abi selam,
Bu kitap ve Pook’un kitabını sipariş ettim, ne kadar sürede elime geçer acaba?

DonJuan00
Guest
DonJuan00

Kitabı okuyup hatalarımı çok berrak bir şekilde gördüm 6 ay önce kız durup dururken ilişkiyi bitirdi zannediyordum meğer kitapta ‘kesinlikle yapmayın’ denilen şeylerin hepsini yapmışım çok utanç verici ciddi manada kendimden tiksindim. Sorum şu Mahmut abi tekrar bi şekilde dönüp erkek adam olarak bu ilişkiye girmek ve nasıl gideceğini görmek mantıklı olur mu? Çünkü aynı ortamdayiz ve birbirimizi hep görüyoruz. İçimden diyorum ki şimdi beni hala sünepe iyi çocuk olarak görüyodur kesin bu tiksinç duygu beni tetikliyor kendimi gösterme hissi geliyor açıkçası bu doğru olur mu ya da her zaman ileri bakıp nextlemek mi daha doğru hamle?

Hector
Guest
Hector

Yurtdisindan almaya calistim fakat islem bir türlü gerceklesmedi. Bir bilginiz var mi bununla alakali yada tahmin?

YORGUN
Guest
YORGUN

Bir ara belgesel izlerken aslanların çiftleşmesine tanık oldum. Bu çiftleşmede -kaçınılmaz olarak- dişi aslanın erkek aslanın önüne geçip yine kaçınılmaz olarak -pasif bir şekilde- erkek aslanı beklemesi ve sonra erkek aslanın aktif bir şekilde olaya girmesi beni çok etkiledi: Orda erkek-dişi ilişkisine dair aslında çok büyük bir mesaj vardı bence. Sonra aynısını insanlar için olanı izlerken ark ettim Ve gerçekten okuduğum yazıların çoğundan daha çok etkiledi beni şu tespit: Demek ki bir ilişkide kadın değil erkek aktif olmalı.. Bu sadece cinsel ilişkide değil ilişki tanımının içine giren herşeyde geçerli… Dolayısıyla olduğumuz tüm ilişkilere dair yazılarda anlatılmak isteneni tek bir kareyle… Read more »