İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları

 

İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları
(E-Kitap PDF/EPUB)

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

“Güzel kadınlarla başarının kaynağı, sizin kendi derinliklerinizde gizli. Doğuştan gelen ve doğal “ilkel erkek” beyninizde ama kalın sosyal koşullanma tabakalarının altında gömülü. Tam şu anda bile, kadınları baştan çıkaracak doğru anlayışa sahipsiniz. Ama, bu anlayışın yanlış ve kötü bir şey olduğuna inandırılmış durumdasınız.

Ben sizin yıllardır gömülü halde bekleyen bu önemli yanınızı uyandırırken, sadece güzel kadınları etkilemekle kalmayacaksınız. Onlarla her seviyede başarılı olacaksınız. Her seviyeden bahsediyorum – tek gecelik ilişki, buluşma, ilişki ya da evlilik.

Erkek doğanızı uyandırmanın en önemli etkilerinden biri, kadınların size karşı koyması zor bir çekim hissetmeleri olacak. Ve bir kadın sizin için karşı konulmaz bir çekim duyduğunda, başka hiçbir şey konusunda endişelenmeniz gerekmeyecek. Kadın size doğru şekilde davranacak. Ve bir kadın eğer size karşı çekim duymuyor ise, yapabileceğiniz hiçbir şey işe yaramayacak – kadın size bok gibi davranacak.

Bu kitabın ilerleyen bölümlerinde, bir kadına gerçekten yürümek, onun emailini ya da telefon numarasını almak ya da onu buluşmaya çağırmak için yapmanız gereken şeyleri göstereceğim. Size tüm bunları öğreteceğim. Ama size karşı gerçekten dürüst olmam gerekirse, bu tür şeyler işin kolay kısmı. Ve eğer siz kadında karşı koyması zor bir arzunun nasıl yaratılacağını anlamazsanız, bunların pek bir anlamı yok.

Doğal erkek benliğinizin ne olduğunu gerçekten BİLMEDEN ve HİSSETMEDEN sadece teknik ve taktik öğrenirseniz, telefon numarasını aldıktan ya da buluştuktan hemen sonra dirençle, engellerle ve kadınların size saygısızca davranması ile karşılaşacaksınız.

Bu kitap boyunca, MASKÜLENİTENİN ve kadınların istediği erkeğin simgesi olan erkeğe, “ERKEK ADAM” diyeceğim.

Bu kitabın tüm amacı, “ERKEK ADAM” olmanız için size yardımcı olmak.”

Michael W

Erkek Adam sitesinin kurulma sürecine giden yolun başındaki “İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları” kitabını, yoğun istek üzerine çevirdik

Bu kitap beni uykudan uyandırdı. O günden sonra bu kitabı verdiğim birçok erkek de fişten çekildi. 2017 yılında Hank Moody’ye kitabı verip de onun fişten çekilme sürecini izlediğimde, Hank ile bu bilginin daha da yayılması gerektiğine karar verdik ve Erkek Adam sitesini bu kitabın önemli bölümlerinden biri olan “En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak” yazısı ile başlattık.

Kitap kadınlardan çok, feminen öncelikli beyin yıkamanın derinlere gömdüğü Erkek Adam (The Man) benliğinizi açığa çıkarma yolculuğunu anlatıyor.  Sadece kadınlarla değil, her alanda sağlam temellere sahip başarı için bu maskülen benliği serbest bırakmanın yok haritasını çiziyor.

Kitap biraz eski. Emailden, chat roomlardan bahsediyor. Kırmızı Hap yokken yazılan bir kitabın 100% kırmızı haplı olmasını da beklemeyin.  Buna rağmen 15 yıldır ara ara açar okurum. Bildiğim kadarıyla Hank’de aynı şekilde ara ara okuyor. Yani bu öyle bir kere okunan bir kitap değil bu. Ara ara okuyacaksınız. Defalarca okuyacaksın.

15 yıl önce bende yarattığı etkiyi sizde de yaratması dileğiyle. Şiddetle tavsiye ederim.

Kitabı edinmek için tıklayınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabı Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

(Shopier ve Payhip çok kullanılan birer ödeme sistemi. Kredi kartı bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabın İçindekiler Bölümü ve İlk Sayfaları (Örnek) için tıklayınız (pdf).

Anahtar Kelimeler: Erkekler için flört etme sanatı, Maskülenite, Erkek Adam, Erkeklik, Kadınlar Ne İster, Kadın Erkek İlişkileri, Kız Arkadaş, Kişisel Gelişim, İlişkiler, İlişki Tavsiyesi, İlişki Koçu, Baştan Çıkarma, Sevgili, Uzun Süreli İlişki, Duygusal Güç

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

644
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
224 Comment threads
420 Thread replies
44 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
249 Comment authors
Asodağlar bağlarHasansoğuksütlaçgokhan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ÜniliRedpillci
Guest
ÜniliRedpillci

Abi kitap pdf şeklinde mi satılıyor yoksa basılı bir kitap mı?

benlark
Guest
benlark

no more mr nice guy kitabını da çevirmek lazım
tebrikler ayrıca

Bigby Wolf
Guest
Bigby Wolf

Mahmut abi sen bir yazında “bir erkek uzun süreli ilişkiyi amaç edinemez,bu fikre açık olabilir ancak.” demiştin.başlığını hatırlamadığım başka bir yazının yorumlarında da bir kullanıcıya “kırmızı hapı alır ister pua olursun,ister mgtow olursun,ister ilişki/evlilik için kullanırsın.” demiştin.kafamda tam oturtamadım bu kısmı.

yellowkid
Guest
yellowkid

Abi sen bir ara corey wayne- how to be a %3 man adlı kitabı okumayı önermiştin yorumlarda, ben de bundan dolayı şuan o kitabı okuyorum.O kitap bittikten sonra bu konuda bahsedilen kitabı da okumak gerekir mi üstüne ?

Aurelius
Guest
Aurelius

Ya bu şey değil mi?

Uyuşturucu satıcı zehirleyeceği insanlara önce bedavadan ürün verir, güzellikler yapar hediyeler verir. Sonra bu uyuşturucu satıcı bir gün artık o hediyeleri bir anda keser. Bu sefer o müşterileri artık bunu para ile satın almaya başlar ve devamlı satın alır. Örümcek ağındaki bir sinek gibi 😀

spoiler :
Bu arada müşteriyim ve kitabı satın aldım.

Crow
Guest
Crow

Siparişi verdik, bekliyoruz. Abi uzun ilişkileri çok ihmal etmeyelim. Corey’in kitabını da umarım bu şekilde bize bir an önce ulaştırırsın 🙂

Özgür
Guest
Özgür

Aynen öyle. İnsanlar hala daha fazla red pill içerigi, daha yeni instagram hesaplari, kitaplar v.s. arıyor. Blogda her şey tam olarak anlatiliyor zaten yorum kısmıyla birlikte. Teorinin fazlası zaman kaybı

Xadre
Guest
Xadre

Kitabı alıp hızlıca göz gezdirdim. İçerik harika, sitenin özeti gibi bir kitap. Eline sağlık hocam. Başka kitap çevirmeyi düşünüyor musun?

Kaan
Guest
Kaan

Kitabı şimdi satın aldım.İlk 15 sayfası güzel,bir rehber gibi gözüküyor.Mahmut abinin her zaman kendi kendine böyle bir adam olduğuna inanırdım gözümüzde kutsalsın Mahmut Abi 🙂 12.sınıfta okulun en yakışıklısı derlerdi ama ben tam bir süzüktüm hala kalıntıları durduğuna eminim çok çalışıyorum yan gelip yatmıyorum ama kolay bir süreç değil herhalde neyse. Bir kızı beğenmiştim oneitisim olur.kendisi 10.sınıftı.Kendimden soğutmam 3 ayımı aldı.Ne yapsam beni ilk başlardaki gibi beğenmiyordu.Sonra iletişimi kestik.Ben bankta oturuyorum okulda.Yanımdaki banka oturdu arkadaşlarına dedi ki sevgilim çıkışıma gelicek ama nasıl mutlu.Ben ne yapsam beni siklemeyen kız eski sevgilisinin varlığıyla mutlu.Çok büyük koymuştu. kitapta “Sadece siz ona yeteceksiniz” Yazısını… Read more »

KEREM
Guest
KEREM

Valla 3 sayfa okudum bitmesin diye yavaş yavaş okuyorum.
Benim gibi saha tecrübesi çok başarısı az birisi için mükemmel bir kitap oldu tşkrler

Azmiihayat
Guest
Azmiihayat

Abi satın aldım da kitaba nasıl ve nereden ulaşacağım? Aşşagı da tarif etmişsin ama anlıyamadım.

Aykut
Guest
Aykut

Mahmut Abi The Six Pillars of Self Esteem – Nathaniel Branden kitabını da çevirmeyi düşünür müsün?

Mario
Guest
Mario

Mahmut abi David deangelo, Tom Torero ve roosh v gibi isimlerin kitaplarını da bekleriz

mirac
Guest
mirac

Tebrik ederim abi.

baciziplatan
Guest
baciziplatan

Satın alırken asıl e postayı değil alternatif(kurtarma) e postasını yazmışım. Çözümü var mı ?

1 2 3 15