Saha Raporu – Biraderim olur musun?

Uzun zamandır hiç Türkçe konuşabildiğim bir saha raporum olmamıştı, biraz da komik bir olay olduğundan yazayım dedim.

Saat öğlen 2 sıralarında 1km yakınlarında bir hatunla eşleştim Tinder‘dan Cumartesi günü. Profilinde 2 tane resim var, hafif çekik gözlü ama belli Çin’li ya da Uzak Doğulu değil. Profil açıklamasında sadece “Türk ya da Arap’larla ilgileniyorum” yazıyor dedim dur bakalım ne çıkacak.

Ufak bir konuşmadan sonra anladım ki hatun Kırgız ve 5 sene kadar Türkiye’de yaşamış, baya iyi Türkçe biliyor. Korona yüzünden burada mahsur kalmış, benim evime 200m mesafede bir otelde kalıyor. 8-10 mesaj sonrasında:

    – Akşam işin var mı?

    – Yok, hayır.

   – Tamam artık var, 8’de benimle şurada buluş.

    – Hahahah tamam.

Tabi burda kızın pek İngilizce bilmemesinin, Türkçe konuşabilmesinin falan çok çok ciddi bir avantaj sağladığı kesin.

Buluşma saati geldi, bir baktım hatun benden rahat 4cm falan uzun (179cm), şişman değil ama hafif yapılı bir hali var. Vücut gayet iyi, ama ben hatunun yanında biraz ufak kaldım resmen.

Yakınlarda bir bara gittik, sohbet falan çok iyi, Türkçe konuşmayı özlemişiz ikimiz de. Önce emin olamadım hatun benden hoşlandı mı diye ama dışarı çıktığımızda hafif hafif “yanlışlıkla” çarpıp koluma dokunmalarından anladım, niyeti belli. Bir sigara arasında yine, gelip omuzlarımızı ölçtü ve “sen kısaymışsın yaa” dedi, hiç bozuntuya vermeden gülüp elimi beline attım, baktım yanaştı iyice, dedim tamam gidişat iyi. 4’er birayı gömdükten sonra dışarı çıktığımızda zaten kendi gelip elimi tutmaya başlamıştı.

Ev ile otel çok yakın ve önce benim evin önünden geçiyoruz. Bu arada hatun biraz sarhoş olmuş mekandan çıkınca farkettim ama kaldığı otelin resepsiyonu da belli bir saatte kapandığından geri dönme şansım yok. Biz el ele bizim eve dönerken bu başladı saçmalamaya:

    – Bak senin evine gidiyoruz ama sen benim biraderimsin başka birşey olmaz..

Döndüm alaycı bir tavırla

    – Lan böyle el ele tutuşan bilader mi olur amına koyayım, ibnemiyiz biz. Gel sen bakarız geceyi hangi sıfatla bitireceğimize…

Hatun baya afalladı bu cevap üzerine, bir iki defa daha denedi şansını ama baktı benden geri vites yok geldi eve. Bu sırada beklemediğim birşey başıma geldi, hatun gitti kusmaya başladı, 4 bira yaramıyormuş pek. Üstünü değiştirmesi için birşeyler verdim, 5 dakika önce birader diyen hatun salonda gözümün önünde soyundu, üstünü değiştirdi sonra da gitti benim yatağa yattı.

Prensip meselesidir, çok sarhoş hatuna dokunulmaz, şansıma küseyim dedim yattım uyudum bende. Gece 4 gibi su içmeye kalktım, baktım bu da uyanmış. Bir şansımı deniyeyim dedim, sonuç olumlu oldu. Sabah bir tur daha derken oglene dogru çıktı oteline gitti.

Bazen son dakika direnci çok garip şekillerde insanın karşısına çıkabiliyor. İlk defa evime gelen bir hatun bana “birader” demeye kalktı ama biraz sakin kalarak sorun çözülmüş oldu. Tabi burda ikinci hasssas nokta, hatun çok sarhoşken hamle yapmamak oldu. Orada hamle yapmaya kalksam sapık muamelesi yeme ihtimalim çok çok yüksekti. Özellikle alkol içeren buluşmalarda, biraz daha sakin ve düşünerek karar vermek çok önemli.

Tinder Rehberi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Hank Moody

Ekşisözlük: @stormshadow

99
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
16 Comment threads
83 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
KocheurascimenliMematiSerdarpixes Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Adrian
Guest
Adrian

Bunu bilmek iyi oldu, ben olsam alkollüyken yanaşmaya kalkardım.

Alper Özçelik
Guest

Mahmut Abi rica etsem bu Tinder mesajlaşmasını veya başarılı bulduğun herhangi bir Tinder mesajlaşmasının tamamını bizlerle paylaşabilir misin? 8-10 mesaj sonrasında yeni bir kız ile buluşma ayarlamak biraz zor oluyor.

Dex
Guest
Dex

Erkekler için tinder rehberi kitabı var onu alıp okuyabilirsin.

Mahmut Abi
Admin

Size 8 – 10 mesajlaşmada buluşma ayarlayın diye kim söylüyorsa ona sorsana nasıl yapıyormuş.

Barren waffett
Guest
Barren waffett

“Bak senin evine gidiyoruz ama sen benim biraderimsin başka birşey olmaz..”
Klasik shit test. Buna birazcık duygusal ve sanki incinmiş bir şekilde cevap vermek yerine “ne biraderi biz senle best birader forever olacağız” falan demek(direkt onayla abart taktiği) daha efektif olurdu diye düşünüyorum. En azından süreyi uzatmazdı sanırım.

Mahmut Abi
Admin

Sarhoş kadına yanaşılmaz değil eve bile alınmaz. Gerçi sen eve götürürken kızın sarhoş olduğunu anlamamışsın ama yeri gelmişken söyleyeyim: hatun çok sarhoşsa taksiye bindirip evine gönderin.

Hank Moody
Guest
Hank Moody

Ben kızın o kadar sarhoş olduğunu kusmaya başladığında anladım dediğin gibi. Ben biraz fazla çakır keyif zannediyordum. Hatun kustuktan sonra girip benim yatağa yattı zaten gönderilecek durumda değildi.

Ceyhun
Guest
Ceyhun

hank mı 179 kız mı 179 anlayamadım. gerçi uzakdoğuda 175 boy da kısa kalmıyordur.

Koche
Guest
Koche

Mantık açısıdnan kız 179 oluyor. Ama Hank ne düşündü yazarken bilemem.

Bıred Pit
Guest
Bıred Pit

Sitede sanırım sarhoş kızlarla vakit kaybetmeyin tarzında bir yazı vardı. Birde kustuktan sonra onun ağzı kokar ıyyyy.

isim vermiyim
Guest
isim vermiyim

Niyetini belli edip ısrarcı olmayınca her zaman daha sağlıklı sonuçlar alınıyor. Tecrübesiz olduğum zamanlar muhtaç ve ısrarcı olarak tehlikeli sularda yüzüp kaybetmiş oldum. Sarhoş kadını kendi haline bırakarak bence de çok iyi yapmışsın. Kimisi gece uyanıp sevişiyor, kimisi sabahına sıcaklığı koruyup sevişiyor zaten. Birkaçı da sevişmeden gitsin önemi yok. Biraderim. Kız şakasına ensest olmakla suçlanabilir, sonra da yargılamıyorum tabii ki benim her yönelime saygım var, bana itiraf edebilirsin ama bugün biraderin olmak istemiyorum lütfen sen de saygı duy tarzı dalga geçilebilir Tabii her oyun her kesime, her kişiye hitap etmez. Ama bence gençseniz eğlenen ustalıkta yaratıcı risklere girip buluşmayı daha… Read more »

Red pillci bebe
Guest
Red pillci bebe

Aksam isin var mi

Hayir tamam artik var haha tamam

Ben de Burda cringe den kustum hocam k.b

4 bira icirip hatun sikmis bir de bunla ovunuyor amk

Say10
Guest
Say10

Cidden bebesin.

DtmResmi
Guest
DtmResmi

Okuduğun çoğu saha raporunda cringe’den ölürsün. Çünkü herkesi tarzı aynı değil, olamaz da. Sen buluşmaya uzunca fakat sakin şekilde davet edersin. Bi diğeri kısa ve dalga geçer biçimde… Bu değişir. Okuduğun çoğu şeyi herkes ”SENİN TARZINDA YAPMIYOR” diye yargılama. Sen yazarsan %90’ı da seninkini absürt bulacak. Ayrıntılara takılmayın bu kadar. Genel kurallar aynı..

genç müdavim
Guest
genç müdavim

Bira’derim demesi comfort test mi oluyor?

Mahmut Abi
Admin

shit test. comfort ne alaka?

Koche
Guest
Koche

‎😃

Javert
Guest
Javert

Raporun hala inner gamede sıkıntısı olan birinin raporu gibi, seni bilemem hissettiren bu.

Shit test kısımlarında özellikle.

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Dün sahalara indim 3 kızla konuşup 2 numara aldım. 1 de sevgilim var dedi sorun değil öğrenmesi gerekmiyor vb dedim de olumsuz. Ama sahilde akşamları yürüyorum görürsek yine konuşalım vb dedi. Mahmut abi sen sevgilisi olan kıza yürümek hakkında olumsuz düşünüyorsun ama ben takmam.

Mahmut Abi
Admin

Kızın sevgilisi sana takınca görürsün. Umarım iyi bir dayak yersin.

apo
Guest
apo

artık bu tipler coğalmaya başladı işte. hapı götünden alanlar.
kücük alfacıklar sizi.

Koche
Guest
Koche

‎😃

Toma
Guest
Toma

Bırakın tutmayın küçük enişteyi ahahahahah

Pençe
Guest
Pençe

maskeyle sahanın tadı madı olmuyor olum, caddebostan’da çıktık arkadaşla; sarmadı bastım geri döndüm.

urascimenli
Guest
urascimenli

sende maskeyi çıkar öyle konuş kızlarla çoğu kız bir şey demiyor senin bu dediğin sudan bahaneler

lrksttp
Guest
lrksttp

Herkese merhabalar.. Başımdan geçen ve büyük ihtimalle şans eseri f-close ile biten bir deneyim ile ilgili fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.. Konuyu 3 arkadaşımla oturup değerlendirdik, ama şans dışında bir etken bulamadık, belki bizim gözümüzden kaçan bir şeyi siz yakalarsınız. Tam olarak öğrenmek istediğim, bu şans eseri olduğunu düşündüğüm olayda benim farkedemediğim ne tür bir mekanizma olabilir ve acaba bu mekanizmayı sistemleştirerek açılışlara ya da buluşmalara bir şekilde entegre etmek mümkün müdür? Olaya gelirsek; Olimpos da tatildeyken, sahilde tanıştığım hoş bir kızla akşam buluşmak üzere sözleştik. Buluştuktan sonra bir başbaşa barlardan birine geçtik, orada başka bir grup gençle aşırı samimi oldu, beni… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Olimpos da tatildeyken, sahilde tanıştığım hoş bir kızla akşam buluşmak üzere sözleştik. Buluştuktan sonra bir başbaşa barlardan birine geçtik, orada başka bir grup gençle aşırı samimi oldu, beni hayli geri plana atınca bir şey demeden çıkıp kaldığım pansiyona döndüm. Yapılacak en doğru hareketi yapmışsın. gruptaki diğer erkek alakasız şekilde cıvık bir sırıtışla “abi senin saçlar da süpermiş, benimkiler dökülmeye başladı” diye geveledi … Ben de buna hiç yanıt vermeden gruba doğru gülümseyerek “iyi akşamlar” deyip yürümeye devam ettim. Ciğeri beş para etmez bir adamı en iyi şekilde idare etmişsin: iplemeyerek. Sinirlendiğini yani adam tarafından etkilendiğini gösterir tek hareket yok. Bu… Read more »

14.Luis
Guest
14.Luis

mahmut abi sana laf atan biri olsaydi sen ne yapardin ? hazir cevap oldugun icin muhtemelen
“benzini şelden yaragi kelden koçum , istersen denetebilirim sana ” derdin

ama.bilmiyorum ya ben olsan lafin altinda kalmazdim…

ayrica f closea ulasmak iste buyuk ders
tebrikler

Mahmut Abi
Admin

Koçum diye yavşayıp homo erotik laf sokmayı karizma sanmak zaten o durumdaki erkeklerin 99%unun yapacağı şey. Sen liselisin galiba, yetişkin bir erkek böyle saçmalamaz. Bence yaşın gençse bile koçum gibi sırnaşık laflardan ve homoseksüel karşılıklardan uzak dur. Orda öyle bir laf etse o kız yanına gelmezdi.

Kesmesi gereken yerde kestiği sürece aynen bu adam gibi davranırdım. Hele çok genç bir velede. Bazı durumlarda eğer eleman aşırıya gitmiyorsa iplememek çok güzel bir tezat yaratır. 2 kere keline laf etmek pek ileri gitmek sayılmaz.

14.Luis
Guest
14.Luis

“karizma sanmak zaten o durumdaki erkeklerin 99%unun yapacağı şey”

neden peki ?
tatsizlik yasanmasin diye yasca kucuk.bir herifin yaptigine ses etmemek duygusal guc mudur ?
Sitedeki arkadaslar da.size.katilmayacaktir Mahmut Abi …

Mahmut Abi
Admin

Sen şimdi sana laf atan adama koçum deyip onunla homoseksüel münasebet ima etmeyi hatta homoseksüel ilişki teklif etmeyi karizma sanıyorsan ve “neden peki?” diye soruyorsan benim sana daha anlatabileceğim bir şeyim yok.

Yeri gelmişken söyleyeyim bu dediğim, Türk küfür kültüründeki güya heteroseksüel erkeklerin aktif homoseksüel tecavüzünü içeren küfürlerin hepsi için de geçerli.

14.Luis
Guest
14.Luis

homoseksuellik kismina ne takildin be mahmut abi

illa bunu demek.zorunda degil , mesela neden o herifi sallamamak lazim bu durumda onu anlatmaniz yeterli

orada susmak , biraz tuhaf geldi ondan sordum yani

Mahmut Abi
Admin

Yoo sallamak falan lazım değil. Sen gerçekten liselisin sanırım. Keline atılan 2 lafa alınıyorsan umarım saçın dökülmez. Zira ara ara o lafı yiyeceksin.

14.Luis
Guest
14.Luis

ad hominem.yapiyorsunuz hocam…

konu ne alaka.liseli falan.liseli degilim ve zit.goruslere biraz anlayisli olmanizi dilerim
yoksa ilerde tansiyon hastasi olabilirsiniz !

Mahmut Abi
Admin

Kusura bakma ama liseli değilsen koçum istersen zikeyim lafını hiç kullanmaman lazım.

Rick Deckard
Guest
Rick Deckard

Sen Tanrı’ya küfür etsen Tanrı sana geri cevap verir mi?

Koche
Guest
Koche

Tanrı ile İnsan kıyaslaması mantıksız olmuş. Birisi sana küfür ederse mutlaka bir cevap verirsin. Küfürlü ya da küfürsüz, ama sert bir cevabın olur.

Furky
Guest
Furky

22 yaşında oyunu yeni öğrenmeye çalışan biriyim. Lise yıllarımda universitede olsun birçok ilişkim, birlikteliğim oldu. Yani oyunu bilmeden de sonuca gidebilyordum ama son bir sene içersinde saç dökülmesiyle kafada kellik başlayınca ciddi anlamda kadınlarla olan iletişimimde özgüven kaybım oldu. Eminim benim durumumda olan arkadaşlar da vardır. Bu konu hakkında neler yapabilirim eski özgüvenimi nasıl kazanabilirim bu konu hakkındaki yorumun nedir Mahmut abi ?

Mahmut Abi
Admin
lrksttp
Guest
lrksttp

Verdiğin yanıt ve ayırdığın zaman için çok teşekkürler.. “Anlattıklarını doğru kabul ediyorum ve şunu diyorum: Ben orada olsam buna yakın oynardım ama bu kadar iyi oynayamayabilirdim.” demişsin, bunu iltifat olarak kabul ediyorum. Verdiğin yanıtta, 3 adam birlikte düşünüp bulamadığımız detaylar var, belli ki sen bu konularda (en azından benden) fersah fersah ileridesin. “Genç eleman sana kel shit testi atmış, iplememişsin. 24 yaşında olsan 8 yaşında veledi iplemeyeceğin gibi. Kız bunu not etmiştir. Kızın ilgisini orada çekmişsin.” demişsin, buradan anladığım, bu gibi durumlarda otomatik ayar olarak iplememek ve laf dalaşına girmemek sadece doğru davranış değil, aynı zamanda buna şahit olan kızların… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ben saç ve giyim gibi şeylere atılan lafları bir yere kadar ciddiye alıp iplemezdim. Özellikle de zaten alakam olmayan kimselerden geliyorsa. Ama bu veled mesela bir kere daha laf atsa tamam anladık kel erkekleri çekici bulmuyorsun diye homo imalı cevap verirdim. Ama saça atılan iki lafla ciddiye alınacak bir durum yok. Önemli olan ise laf yapıştırsan kafa da girsen bir James Bond sakinliğinde girmek.

14.Luis
Guest
14.Luis

hocam desenize 3.de tepki veriyorum.diye
hemen bana uçan tekme ile giristiniz

Mahmut Abi
Admin

Senin verdiğin tepki kendini aşağılama tepkisi. Öyle tepki vereceğine ağzını açma daha iyi.

://
Guest
://

Harbi Mahmut Abi sana niye öyle yapmış anlamadım ben de seni haklı buldum Mahmut abi koçum düşüncesinde haklı olsa da üslubu gereksiz ofansifti.

lrksttp
Guest
lrksttp

@Mahmut abi “Ama bu veled mesela bir kere daha laf atsa tamam anladık kel erkekleri çekici bulmuyorsun diye homo imalı cevap verirdim.” Nüansı anladım, hocam sen gerçekten bir derya denizsin. Benim başıma gelen böyle gıcık durumlarda gördüğüm kadarıyla, genelde cevap vermeyince fazla devam da edemiyorlar, senin verdiğin örnekteki gibi cevap vermediğin halde devam edecek kadar suyunu çıkaran olursa da, sanırım karizmayı korumak için sakin bir tavırla sözel bir sınır çizmek gerekebilir. Fakat aklımdan şu da geçiyor; verdiğin örnekteki gibi normal çevremizde olmayan ve abartıp suyunu çıkaran bir çocuğun etrafında dolaşabilen bir kızımız da bana ilgi göstermeyiversin, canı sağolsun, he sonra… Read more »

Koche
Guest
Koche

Aradığım yanıt! ”Laf da yapıştırsan kafa da girsen bir James Bond sakinliğinde girmek.”

Tolky
Guest
Tolky

Bende 36 yaşında 10 yıllık bir pua olarak bu arkadaş gibi kolay ve rahat kızları yatağa atabiliyorum olay soğuk kanlı ve sakin olmakla alakalı.Kendime güvenim her zaman tam zaten.Yaş aldıkça kadınlar konusunda uzmanlaşıyorsunuz bir kadını yatağa atmak artık benim için çocuk oyuncağı fakat ben bu işlere bi ara ara vermiştim 7 sene öncesenine göre oyun çok ama çok değişmiş.Kızlar felaket tabak çeviriyorlar bunu bana bile söyleyenler var.Bar ortamlarında da görüyorum bir kız aynı anda birden fazla erkeğe yavşıyor.Günümüzde artık ciddi ve evliliğe giden ilişki düşünmek bence hayal artık.Mala vurup geçiyorum sedece olay bundan ibaret.Bundan sonra bende kadınlar gibi sürekli ve… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Tolky

Teşekkür ederim, işte ben de kendi çapımda, yaşamın lezzetlerinden tatmaya çalışıyorum..:)

Tolky
Guest
Tolky

Sen bu işi kesinlikle biliyorsun ve yaptıkların “şans” eseri değil.Ben bir kızı yatağa atıp aşık etmek için hiç bir şey yapmıyorum aslında ama sonradan fark ettim ki bilinç altı ve tecrübe olarak aslında çok şey yapıyormuşum 🙂 Kızlar kendi geliyor masama direk yani tek yaptığım elime bira alıp bara gitmek ve abaza abaza takılmamak 🙂 Ha çok yakışıklıyım spor yapıyorum giyim tarzım janti ama bunlar olmasaydı ben yine kızları tavlardım çünkü nasıl davranmam gerektiğini biliyorum ! Bak benim yaş 36 oldu hayat şartlarından dolayı bu işlere ara vermiştim ama artık süreci hızlandırdım yaşımız geçiyor alabildiğine kızla tanış götür kardeşim benden… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Tolky
“yaşımız geçiyor alabildiğine kızla tanış götür kardeşim benden tavsiye”

Hocam, bu cümledeki “tanış” kısmını yapıyorum fakat “götür” kısmının oranları düşük kalıyor, he bana yetiyor ama benim içimde hep bir analiz etme, gelişme, daha çok öğrenme arzusu oluyor.. Tabii bu mevzu kızlar olunca bu arzu daha da güçleniyor..:)

L1n
Guest
L1n

Oyun çok iyi.Bu işi ciddi manada biliyor.Şans diyerek mütevazılık yapıyor bu da olgunluğun göstergesi. “O eziğin sana laf atması ile sana kendini parlatma imkanı vermesi. O hıyar sana laf atmasa o kız seni farketmeyecekti muhtemelen 😀” Çok doğru.Kızlar bu durumları çok iyi biliyorlar.Kızlı-erkekli ortamda erkeklerin birbirine laf atarak üste çıkmaya çalışması, kızlar tarafından net şekilde farkediliyor. Abimiz o çerçeveye girmeyerek ne denli sağlam olduğunu göstermiş. O meriç tayfasını çok iyi bilirim.Sen harbi iyi adamsın.Normalde tanımadıkları koca adama böyle cüretkar laflar söyleyemezler.Muhtemelen hayırdır birader senin derdin ne? desen, abi bir şey yok ya diyeceklerine eminim.Bu da kızı yükseltirdi bence.Sakin verilen her… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@ L1n
Yorumun için teşekkür ederim ama bütün samimiyetimle söylüyorum, oyunda daha önümde duran kırk fırınlık yol var, sizler çok daha avantajlısınız..

İyi adam mıyım bilemem de, kendimce hayattan tat alırken de etrafa zararı olmayan biri olmaya özen gösteriyorum, biraz da bu sebeple alaya falan pek cevap vermiyorum..

L1n
Guest
L1n

Adamsın.Hala hayatta böyle erkek adamlar görmek,gerçekten mutluluk verici.Ben de genç bir kardeşinim,umarım hayat beni senin gibi abilerle karşılaştırır.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ L1n

Şımaratacaksın beni abim..:) Umarım, sende oluşan bu izlenime, gerçekten de layık bir insan olmak mümkün olur da o seviyelere gelebilirim..

Tolky
Guest
Tolky

Mutlu olup mutluluk vereceksin zaten ! Yahu bende öyleyim işte hiç bişeyi kafama takmadığımdan dolayı kızlar üzerime yağıyor ! kızlar sürekli stress’li yaratıklar olduklarından dolayı soğukkanlı sakin konuşan adamlara vermek istiyorlar ! olay bu kadar basit ! Bende iyi çocuğum herkes efendi der ama canımı sıkan insana direk yol veririm ! ve asla “Enayi” değilim.İyi insan olmak demek enayi demek genelde.Kimseye kötülük yapma kendini kullandırtma yeter ! Gerçek hayatta efendi yatakta canavar olacaksın ! Milletin götüremediğini ben böyle götürüyorum 😀

Koche
Guest
Koche

Helal lan Yusufi… 😀

BSS
Guest
BSS

Bu yorum saha raporu olabilir, faydalı. Yorumlarını da ekleyebilirsin.

Pastafaryan Bey
Guest
Pastafaryan Bey

Abicim sen zaten pişmişsin, sitede ne yazıyorsa kanlı canlı uygulamışsın burada zaten. Laf atan eleman “kızları kaptıracaz, bir şey yapmam lazım” diye düşünmüş belli ki. Çocuğu paniğini boşa çıkarmamışsın.

lrksttp
Guest
lrksttp

@Pastafaryan Bey merhaba, öncelikle yorumun için teşekkür ederim, fakat şimdi sen sadece f-close bir hikayeyi okudun, muhtemelen pişmiş bir adam gibi göründüm gözüne. Bununla birlikte, benzer diyaloglar, benzer buluşma teklifleri olmasına rağmen, 1 haftalık olimpos tatilinde belki 50 kıza yürüdüm, fazlası vardır eksiği yoktur, bunlardan sadece 3 tanesi ile f-close oldu (kızıl HB7 dahil), bir tane de yiyişme olup devamı gelmeyen (kız durdurdu) oldu, diğerleri değişik aşamalarda red ya da ekilme. Yani oran olarak yüzde ondan bile az, üstelik Olimpos gibi, insanların (ve tabii kızların) biraz çılgınlık yapmak, biraz rahatlamak için geldikleri bir tatil yöresinde yüzde ondan daha az. Ama… Read more »

Tolky
Guest
Tolky

Hmm aklıma şeytan fikri soktun şimdi 😀 Bu kadar hatun potansiyeli olduğunu bilmiyordum seneye oradayım artık .Zamanında hamle yapıp, hazırlıklı olmak gerekiyor red yemen güzel bir şey ben bu işleri böyle böyle öğrendim.Bi kızı öperken yada becerirken hiç durdurulmadım bak bu kısımda çok acele ve direk olaya giriyor erkekler.Kızı yoklaya yoklaya aşama aşama romantik bir şekilde gitmeye çalışın.Kadının gözlerinin içine bakıp tatlı iki güzel söz söyleyip elini filan tuttunuz mu Allahhhh o iş kolay.Önce kadının ruhuna hitap etmeye bakın ödül olarak sex sunuyorlar zaten çok basit.Ha geçen hafta bende bardan el ele çıktım bi kadınla sahilde öpüştük ama ilerisi olmadı… Read more »

filth
Guest
filth

Sataşan eleman bilmeden ortalamış arkadaş da gelişine mükemmel vurmuş. Yalnız hikayede paradan puldan eser yok, saf oyun var bu durum üzdü biraz.

lrksttp
Guest
lrksttp

@filth

“Sataşan eleman bilmeden ortalamış arkadaş da gelişine mükemmel vurmuş.”
Bak işte ben bunu böyle algılamamıştım, Mahmut Abi nin yorumundan sonra mekanizmayı çözebildim, sen yakalamışsın buradaki detayı, ben bilmeden yapmışım.

“Yalnız hikayede paradan puldan eser yok, saf oyun var bu durum üzdü biraz.”
Burada ne demek istediğini anlamadım, yani seni üzen nedir onu anlamadım? he, diyorsan “bu arkadaşımın parası yok çok üzüldüm”, dert ettiğin şeye bak, veririm iban numaramı atarsın dedeye bir kaç bin..:) Şaka bir yana, üzen nedir, onu yakalayamadım?

Jones
Guest
Jones

@Irksttp

Bu kızla nasıl tanıştın? Ondan da biraz bahsedersen sevinirim.Kızlar o tarz yerlerde grup halinde takıldıkları için tanışmakta zor olur herhalde

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Jones

Ben tanışmadım hocam, kız gelip benim masama oturdu, oradan yürüdüm, şans faktörü çok yüksekti yani, tabii neden gelip de pat diye oturdu, yani asıl konu mekanizmanın kendisi idi, onu da Mahmut Abi yukarıda çok güzel açıkladı zaten şu yorumda:
http://erkekadam.org/2020/07/24/saha-raporu-biraderim-olur-musun/#comment-51051

Jones
Guest
Jones

@Irksttp

İlk sahilde tanıştığını yazmışsın.Sahildeki tanışma nasıl oldu? Onu sormuştum

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Jones ok. Onda orijinal bir şey olmadı hocam, ben aktif olarak yürüdüm, aklımda kaldığı kadar bahsedeyim, oyunum da çok matah değildi, işine yarar bir şey var mıdır, bilemiyorum, işine yararsa ne ala: iki kızdı, bikinleri çok açıktı, yani zaten sinyal dağıtıyorlardı. Az yanımızdaki çocuklar da bunlara yazmak için kıpırdanıp duruyorlardı. Bu çocuklardan birisi, biraz acemice fakat aslında şirin bir hamle yaptı, kızlarımız iplemediler bile, ben de izliyorum, sahneyi görünce ister istemez gülümsedim, gülümserken kızlardan birisine yakalandım, hiç bozmadan göz kırptım, o da güldü, çocukların duyamayacakları bir sesle; “of bıktım bunlardan” dedi. Yani hem sinyal dağıtıyor, hem de gereksiz bir… Read more »

Jones
Guest
Jones

@Irksttp

Eline fırsat geçtiği anda hemen değerlendirmişsin ve çok hazır cevapsın.Gerçekten çok başarılı.Tebrik ederim

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Jones Hocam çok teşekkür ederim, bak inan tüm samimiyetimle söylüyorum, hazırcevaplık yok bende, olsa iyi bir özellik tabii, ama yok, benim söylediklerimin çoğu defalarca kez farklı farklı yürümelerde kullanılmış standart kalıplar, bir yerden duyuyorsun ya da bir yerde bir an aklına geliyor, üç beş defa kullanınca dağarcığına ekleniyorlar. Burada işin sırrı “kullanmak”, kullanmak için de yürümek lazım, yani birisine söyleyeceksin en nihayetinde, kullanmış olacaksın ki dağarcığına yerleşsin, otomatikleşsin. Sana bir şey söylemek istiyorum, yanlış anlama beni lütfen, bu vakada benim oyunum vasattı aslında, bunu hazırcevap bulduğuna göre senin birazcık yürüme deneyimine, en azından kızlarla diyalog kurma deneyimine ihtiyacın var… Read more »

filth
Guest
filth

@lrksttp
Bu sitede çok tekrarlanıp dert yanılan konudur para mevzusu. Sanki herşey tam bir para eksik gibi, olmazsa olmaz gözüyle bakan çok kişi var. Konu beş parasız olmak da değil, öyle bmw’li range’li falan olmak gerekmiş gibi. O zihniyete hitaben yazdım, sen üzerine alınma. Neyi neden yaptığını da çok bilmen gerekmiyor ayrıca, mekanizmayı bilmeden doğru oynayan çok adam var emin ol. Bunun yanında kırmızı hap hayatını berbat edebilecek ilişkilere karşı seni uyanık tutar, o bakımdan takip etmekte fayda var.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ filth
Hocam benim jeton sonradan düştü, üzerime alınmadım da yakalayamadığım bir şey var herhalde, acaba nedir diye onu anlamaya çalıştım.. Sen, güzel bir ironi yapmışsın meğerse..
Gereksiz mesaj kalabalığı oldu, hoşgör lütfen..:)

KH237
Guest
KH237

Niye üzüldün? Para, oyun, statü, tip gibi konular değişken. Biri var, diğeri yok diye oyun bitmiyor.

@lrksttp; arkadaş büyük ihtimalle kompleksli, dışarıda kızları yatağa atanları parayla götürdüğünü zannediyor.

Not*: benim için senin para demenin tanımı sadece kağıt para değil, mesleği de katıyorum. Sonuçta iyi meslek = iyi para. Bunu yazmadığı için üzülmen çok komik.

Mahmut Abi
Admin

Hocam adam bence bu sitede gelip her şey PARAA! diye bağıran tiplerle dalga geçmek için yazmış onu. Neden ciddiye aldınız anlamadım.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ KH237 @ Mahmut Abi İroni yapıyor yani, ben yakalayamadım.. Jeton şimdi düştü. Her şey para değil tabii, fakat para ya da daha doğrusu para ile elde edilebilen imkanlar işleri hayli kolaylaştırırlar. Ukalalık etmek istemem kimseye karşı ama yeri gelmişken, özellikle hayata yeni atılmış ya da atılmaya hazırlanan arkadaşlara para ile ilgili bir tavsiye vermek isterim: Elinizde olmayan durumlar hariç, kendi tembelliğiniz ya da savurganlığınız yüzünden parasız kalmayın.. O vakit sadece kadınlar değil, hayatın pek çok alanında eğilip bükülmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan durumlar için de sigortalardan yararlanın, kenarda köşede küçük de olsa bir yatırım bulundurun, o yatırım zamanla büyür… Read more »

filth
Guest
filth

Aynen öyle üstad, teşekkür ederim.

WhiteMoon
Guest
WhiteMoon

Tam bu konuyla ilgili bir video ve işe yarayacağını düşünüyorum.
https://youtu.be/7oKjW1OIjuw

lrksttp
Guest
lrksttp

Herkese selamlar, Mahmut Abi, önceki yorumuma verdiğin kapsamlı yanıttan cesaret alarak bir vaka konusunda daha fikir almak istiyorum. İlk buluşmada sadece yiyişme olup ikinci ve sonraki buluşmalarda f-close olan fakat hayli zorlandığım bir vaka. Kızımıza bilinçli olarak ben yürüdüm ve hamleleri az çok doğru yaptığımı düşünmekle birlikte, bir yerlerde kendi işimi zorlaştırıp süreci uzatmaya sebep olan bir ya da daha fazla hata olduğunu da düşünüyorum ama bulamadım. Zaten kızımızın kendisi de, ilk buluşmadan bir – bir buçuk ay kadar sonra samimiyet ve buluşmalar arttığı dönemdeki bir sohbetimiz sırasında, ilk buluşmaya aslında birlikte olmayı düşünerek geldiğini, fakat biraz gerildiğini, bu yüzden… Read more »

filth
Guest
filth

Tek hatan geçmişte kalmış bir ilişki üzerine nerde hata yaptım diye düşünmen. Alacağını zaten almışsın, kızın karşısına ilgisini çeken başka biri çıkmıştır onunla devam etmiştir ya da herneyse. Çoğunluk olarak bir kadın hayatımıza girince diğerleriyle ilgilenmeyi kesmeye ya da ara vermeye meğilliyiz. Tek bir kadına odaklanmak böyle gereksiz analizlere sokabilir. Bu kadar enerji harcamaya değmez.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ filth

Doğru söze ne denir..:) Sana hak veriyorum, bende analiz etmek, hatta bir adım ötesinde didiklemek ile ilgili bir zaaf var, konu kızlar olunca bu yanım daha da ortaya çıkıyor..
Hele hele “zaten birlikte olmaya gelmiş olan hatun neden çark etti” gibi bir soru zihnimde belirince iyice sarıyorum konuya..

Soruma verebileceğin cevaptan çok daha değerli bir yorum yapmışsın, teşekkür ederim..:)

filth
Guest
filth

@lrksttp Konuya biraz daha açıklık getireyim. Şahsen ilk buluşmada yatağa gelen hatta oral seks yapan kadını ilişki materyali olarak görmem. Onunla görüşmeye devam edebilirim ama aynı zamanda radarıma giren başka kadınları da es geçmem. Bu bir rahatlık yaratır ve oyunu çok daha doğru oynamanı sağlar. Senin bahsettiğin kız gününü gün etme peşinde ve bir yandan da kendine liman olacak bir enayi arayışında olabilir, böyleleri senin oyunun doğru olsa da oyunu senden daha iyi veya ona daha çekici gelen başka bir adamla yoluna devam edebilirler. O sebeple üzerinde durmaya değmez dedim. Ama tabii ki oyununu daha da geliştirebilirsin o ayrı bir… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Şahsen ilk buluşmada yatağa gelen hatta oral seks yapan kadını ilişki materyali olarak görmem. Böyle bir kadın belli bir risk taşır ama illa ilişki materyali olmayacak anlamına gelmez. Ama tabii sen bu riski almak zorunda değilsin. Fakat tam tersini yani seksi erteleyen ilişki materyalidir demeye meyilliysen başın çok yanar. Zira ilk buluşmada seks yapan kadın ile birçok diğer kadın arasındaki fark genelde masum görüneyim diye bilerek ertelemektir. Yani senden önce 3 – 4 erkekle tek gecelik yapıp sana erteleyebilir. Yoksa fark ilişki materyalliği farkı değil. Özellikle birkaç kızı ilk gecede yatıyor diye eledikten sonra karşınıza böyle “bir tek boynuzlu at”… Read more »

filth
Guest
filth

Haklısın Mahmut Abi eleme ölçüsü bacak arası değil, en güvenli yol zaman içinde test etmek. Belirttiğin gibi bu riski almak istemedim, şahsi bir tercih ve bu yüzden cümleye şahsen diye başladım. Seks erteleyen kadınla ilgili görüşlerine de katılıyorum, özellikle az deneyimi olanların bu tiplere çok daha fazla dikkat etmesi gerek, kız bakire olup da anal queen mertebesinde olabilir elbet.

filth
Guest
filth

Eklemeyi unuttum anal queen olmasa da eli erkek eli değmemiş olsa da sonradan şeytana dönüşebilir. Geleneksel yapıda da acayip hikayeler duymaktayız.

Tolky
Guest
Tolky

Aynen kısaca özet bu işte ben yukarıda daha detaylı anlattım herkes anlayabilsin diye 🙂 Sürekli yaşadığım şey bunlar insanın biraz morali bozuluyor başta ama hatunlar böyle işte başkasını buldu mu çekip gidiyor yatağa atabilmen yaşadıkların yanına kar kalıyor.Böyle olduğu zaman ben hemen başka hatunlara yönelmeye başlıyorum kız zaten çok ilgili değilmiş epeydir kimseyle ilişkiye girmeyip azmış ve daha iyisini bulamadığı için bu arkadaşla geçici olarak takılmak zorunda kalmış sadece.

Tolky
Guest
Tolky

Kızın yaşı çok genç doğal olarak tecrübesiz ve fazla erkele birlikte olmamış gibi görünüyor.Shit testleri döşemiş ha bire sana bu iyi bişey senle yatmayı düşünüyorum ama nabız yoklamam lazım demek.Dostum bu arada lafları kıvırma ve çevirme olayların benim tarzıma çok benziyor hiç olmamış gibi davranman harika bak bunu çoğu erkek başaramadığı için sıçıp sıvıyor 🙂 Halbu ki kız verecek Türkiye olduğu için kendini masus ağırdan satıyor o yüzden bi ara bakarız ederiz tamam sen bak o halde keyfine cevaplarını yapıştırmak gerekiyor bunlara. Dostum salağa yanlış yerde yatmışsın fakat işe yaramış lan haha ! Çünkü kızın sana zaten vereceği var yanlış… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Dostum salağa yanlış yerde yatmışsın fakat işe yaramış lan haha ! Çünkü kızın sana zaten vereceği var yanlış yapsan ne yazar at şunu kafandan 😀 Bu işi böyle kader şeklinde yorumlamak bir kere erkekçe değil. Vereceği olan verir, vermeyecek vermez zaten diyorsanız oyunun işin içindeki etkisini es geçiyorsanız, bu yanlışınız sadece sizi ısırır, başkasına bir zararı olmaz. Haberiniz olsun. Bu adam burada her adımda bir düzine yanlış yapabilirdi ve kız kaçabilirdi. Yanlış yapsan ne yazar diyorsan oyundan anlamıyorsun demektir. Ayrıca evet burada vaka yazan erkeklerin çoğu zaten kendisine bir ilgisi olan kızı soğutarak kaçırıyorlar. Davranışları ile. Bu iş atla deve… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

Yorumlarınızdaki değerli fikir ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bendeki aşırı analiz eğilimini hoş görüp cevap verdiğiniz için de çok sevindirdiniz.. @Mahmut Abi : “Ayrıca evet burada vaka yazan erkeklerin çoğu zaten kendisine bir ilgisi olan kızı soğutarak kaçırıyorlar.” @filth : “tabii ki oyununu daha da geliştirebilirsin o ayrı bir konu.” Yorumlarınıza katılmakla ve de gayet değerli bulmanın yanında hocam, bu vakada kızın ilgisi, soğukluğu ya da başka sebepler olabileceğini konusunda da sizlerle hemfikirim. Sanırım aktaramadığım kısım şu: Ben özellikle kendi oyunumda bir hatam olduğunu düşünüyorum ve hissediyorum, çünkü kızımız birlikte olduktan ve buluşma sayısı ile samimiyet arttıktan sonra, ilk… Read more »

Tolky
Guest
Tolky

Mahmut cevabı vermiş bence ilk buluşmada cinselliğe giren özellikle bel altı muhabbeti başlatan kadından genelde uzun süreli ilişki çıkmıyor.Benim ciddi ilişkilerimde ilk buluşmada sex olmadı diye hatırlıyorum en fazla yiyişme olmuştu diye biliyorum.Geçen gün 3-4 saat içinde tanışıp eve götürdüğüm kızla boşuna ciddi ilişki beklemişim bende beli olmaz diye en azından denedim.Baktım oda bana ben msj atmadan atmıyor filan son buluşmaya da kibarca bahane edip gelmeyince bende doğal olarak nextledim.Kimsenin peşinde koşamam dışarda uğraşmaya değecek bir ton kız var sonuçta.Paspas çekmeye değmez yani.Seni gerçekten beğenip aşık olan kız seni rahat bırakmıyor zaten ilgi seviyesini oradan anla kardeşim.

Tolky
Guest
Tolky

Arkadaş hamle yaparken daha rahat olması açısından öyle dedim bence kızı bu yüzden germiş gibi.Hayatta kader diye bişey yoktur sadece rahat olup konuşmadan işe girişin demek istedim.Bi kız bı adamın evine geliyorsa her zaman yatma ihtimalini bilir de gelir zaten.Söylediklerim yanlış anlaşıldı

pixes
Guest
pixes

uzun iliskimi bitirip aile evinden öğrenci evime kafa dağıtmaya geldiğim şu günlerde eğlenen ustalık ve sahaya inme konusunda f-close ile biten 2 saha raporu yazmak istiyorum doğru yaptıklarımı ve yanliş yaptiklarimi analiz etmiş oluruz. ilişkimi belli sebeplerle noktalama kararı aldım ve cidden saygı duyduğum biriyle birlikteliğimi sonlardırdım sonrasında aile evinde bunalmamak annemin neden bitirdiniz baskılarından kacmak için üniversite okuduğum şehirdeki evime geldim aradan 2 3 saat gectikten sonra 1 yıl kadar önce mesajlastiğim kız twitterdan mesaj attı k:kız b:ben k: ben sizin iliskinize pandemi sonrası 2 ay vermiştim ya baya uzun sürmüş e: bunun için gün mü saydın şafak kaç?… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@ pixes “……doğru yaptıklarımı ve yanliş yaptiklarimi analiz etmiş oluruz…..doğru yaptiğim noktalari ve yanlislarimi bir de sizden duymak istiyorum………” mrb hocam, muhtemelen sen soyut kısımlardan ziyade somut bir analiz istiyorsun fakat ben soyut bir kısma dikkatini çekip sazı diğer arkadaşlara bırakcam.. Ben, oyunu nasıl oynadığımla ilgili çok fazla analize girip işin “keyif alma” yanını kaçırabiliyorum.. Sende de bu var demiyorum ama yazdıklarına, uzunluğa ve detaylara bakınca olması çok muhtemel.. Bende bunun sebebi (gündelik hayattada) biraz fazla irdeleyici, detaycı bir yapım olması.. Bunu bilinçli olarak frenlemediğimde ciddi bir sorun haline geliyor.. Sende de böyle bir yapı olabileceği izlenimine kapıldım.. Bu da… Read more »

Serdar
Guest
Serdar

Hocam merhaba, Bir kızla buluşma deneyimimi anlatacağım, yaptığım hataları yorumlarsanız sevinirim. İnternetten bir şekilde bir kızla mesajlaşıp buluşma ayarladım. Daha önce gittiğim bir mekanda oturduk bir şeyler içtik. Otururken ona ufaktan ufaktan yürüdüğümü belli edecek şeyler yaptım, hatta gözleri güzel olduğu için ısrarla göz teması kurmaya devam ettim kızı utandıracak kadar, bakmamdan rahatsız oluyor musun dedim gülerek birazcık dedi ama onun da ilgisi olduğunu söyleyebilirim. Evi uzak olduğu için erken kalkması gerekiyodu hesabı istedik ben seni bırakırım dedim önce biraz itiraz etti ama yola çıktıktan sonra arabada ikna ettim. Arabaya doğru yürürken ise ufaktan kıza kino yaptım çok yumuşak şekilde… Read more »