Pook’un Kitabı – 15 Ders – İkinci Ders

Pook’un Kitabı – Giriş ve 15 Ders

Önceki Bölüm : Pook’un Kitabı – Birinci Ders

Kadın ardında bir erkek ile eve girdi. Erkek, birazdan olacağını düşündüğü “yakınlaşma” yüzünden kulaklarında gülümsüyordu. Ama eyvah, kadın birden erkekler hakkında atıp tutmaya başladı.

“Eski erkek arkadaşım piçin tekiydi”, diye başladı. “Neden erkekler bana kötü davranıyorlar?”

Erkek bunun üzerine Bay Duyarlı’ya dönüştü. “Sakin ol” diye mırıldandı. “Onlar senin ne kadar mükemmel bir kız olduğunu bilmiyorlar! Sen her açıdan güzelsin, sevimlisin, büyüleyicisin ve başdöndürücüsün. Ama bu geri zekalılar bunu göremiyorlar.”

Kız “sen çok iyisin! Ne kadar iyi bir arkadaşsın!” diye devam etti. “Sana erkeklerle olan diğer problemlerimi de anlatmama izin ver …”

Ve erkek, biraz önce olabilecek “yakın aksiyon” ile heyecan içinde olan erkek, şiddetli bir hayalkırıklığı ve içinde yankılanan boş bir his ile evden çıktı. “Arkadaşlık sayesinde, aşkın eninde sonunda ortaya çıkacağını düşünmüştüm. Ne kadar da yanılmışım! Kız seni arkadaş olarak görürse, en fazla arkadaş olabiliyorsun.”

Erkek eve girerken, kapının üzerinde bir yazı olduğunu farketmişti. O zaman, o yazıyı okumayı düşünemeyecek kadar heyecanlı idi. Şimdi evden çıkarken, yazıyı okudu.

Arkadaşlık – Girerken sahip olduğun tüm umudu kapıda bırak!

“Ama neden Pook? Arkadaşlık neden umutsuz olsun!? Ben arkadaşım olan kıza aşık olabiliyorum, onlar da aynısını yapmıyorlar mı?”

Pook bunun üzerine bir kadın çağırdı. Kadın bir ateş topunun içinde belirdi (muhtemelen tüm kadınların ait olduğu yerden geliyordu …).

“Ey kadın, söyle bana! Neden arkadaşın olan erkeklerin peşinden koşmuyorsun?”

Kadın birinin kendisine böyle bir soru sorabilmiş olmasına şaşırmış gibi baktı. “Çünkü, onlar sadece arkadaşım olduğundan.”

“Ama onlar sana aşık olmuyorlar mı?”

“Evet oluyorlar. Arkadaşım olan erkekler bana sık sık aşık oluyorlar.”

“Doğruyu konuş madam, sen ve arkadaşın olan erkekler birlikte ne yaparsınız?”

“Hıım, takılırız. Bol bol konuşuruz.”

“Konuşmak? Ne hakkında konuşursunuz?”

“Her şey. Aklımıza gelen her şey hakkında.”

“Ve onlar sana aşık oluyorlar.”

“Evet.”

“Tamam” dedi Pook. “Artık aradığımız cevabı bulduk. Şimdi gidebilirsin.” Ve kadın geldiği gibi bir ateş topunun içinde gözden kayboldu.

“Ne cevabı?”

“Nedeni, erkek ve kadın cinsiyetinin farklı olması. Söyle bana genç adam, erkek arkadaşlarınla birlikte iken neler yaparsınız?”

Genç adam düşündü. “Basketbol oynarız. Şehirde arabayla gezeriz. Video oyunu oynarız. …”

“Sen ve erkek arkadaşlarınız oturup duygularınızdan ve hayatınızın nasıl gittiğinden konuşur musunuz?”

Genç adam sinirlenmişti. “TABİİ Kİ HAYIR!”

“İşte cevap bu. Erkekler sırf konuşmak için bir araya gelmezler. Biz bir şeyler yapmak için bir araya geliriz. Kadın arkadaşlarımızla birlikte iken, çok daha fazla çene çalarız. Biz konuşma, duygularımızı ve deneyimlerimizi paylaşma gibi şeyleri romantik olarak ilgilendiğimiz kadına sakladığımız için, kadın arkadaşlarımız ileyken aklımız karışır. Bu nedenle de onlarla romantik olarak ilgilenmeye başlarız.”

“Ama Pook, ya kadınlar?”

Pook tepelerinden geçen telefon hatlarını işaret etti. Hatların arasında elektrik arkları akıyor ve parlıyordu.

“Telefon hatları! Yanıyorlar!”

“Kadınlar bir araya geldiklerinde ne yaparlar?”

Genç adam ateşler çakan telefon hatlarına baktı. “Konuşurlar!”

“Ne hakkında?”

Kıvılcımlar üzerine yağarken genç adam biraz düşündü. “Her şey hakkında!”

“Kadınlar genellikle bir araya gelip sadece bir şey yapmaya alışık değillerdir. Bu nedenle arkadaşları olan erkeklerle bir araya geldiklerinde, onların da kafası biraz karışır.”

“Anlıyorum …”

“Bu nedenle arkadaş olalım yolunu unut. İlgini çeken bir kadın gördüğünde, ona romantik ilgi ile yaklaş. Eğer seni arkadaş olarak görürse, her zaman arkadaşı olarak kalırsın.”

Sonraki Bölüm : Üçüncü Ders

Pook’un Kitabının Tamamı (PDF 385 Sayfa)

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

25
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
7 Comment threads
18 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Mahmut AbiİsimsizhasanhakancanÖzgür Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
hakancan
Guest
hakancan

İlgiyi belli etmek her zaman daha avantajli. Bir iltifat bizi arkadaslik alanindan korur diye düșünüyorum. Tabiki abartmamak kaydi ile.

sentinel
Guest
sentinel

İltifat belki olabilir ama “çok güzelsin, gözlerin çok hoş, saçların çok şahane” gibi şeylerle değilde daha dolaylı yoldan olmalı. Hem iltifat gibi hem değil gibi. Özellikle dış görünüşüne olmamalı ki zaten verdiğim örnekler hep öyle olmuş. Örneğin eğlenceli birisine benziyorsun, ya da o hızmayı ben taksam bana daha az yakışırdı gibi… Ama yine de iltifat etme taraftarı değilim pek. Açılışlarda belki daha sıcak bir giriş yakalamak için olabilir ya da açılışa yardım etmesi için. Ama zaten bir kadına yaklaşıyorsanız zaten o kadın emin olun öyle sadece arkadaş olmak isteyerek gelmediğinizi sizden bile iyi biliyordur. Ayrıca şöyle bir söz var bilirsiniz… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bir kıza yürüdüğünde o zaten senin ona ilgili olduğunu biliyor ki! Ilgiyi belli etmek ne demek? Klasik beta oyunu oynayan yani sürekli tavşan görünmeye çalışan adam ekstra iltifat etme ihtiyacı hissedebilir ama zaten o oyunun kendisi yanlış.

kaptan
Guest
kaptan

Mahmut abi yazıda bahsedilen durumu yaşıyorum. Kızlarla iletişimim iyi (*) ama bir türlü sexual-tension & flörtöz tarzı konuşmalara giremiyorum. Muhabbeti o seviyeye çekmek için ne yapmak gerekir? Mahmut abi eminim ki benim gibi çoğu arkadaş da bundan muzdarip, bununla ilgili bir yazı yazarsan çok iyi olur.

(*)Yazıda bahsedilen hatayı yapıyormuşum, kızlarla her şey hakkında konuşuyorum.

Erkek
Guest
Erkek

Kadınlarla flörtöz konuşma ve flörtöz davranışlar aslında erkeklerin bildiğinin aksine başkadır. Flörtöz konuşma dediğimiz olay, kızı kızdırırken güldürmek dediğimiz alaycı küstahlıktır. Yani tatlı tatlı kızdırmak anlamına da gelir. Sen ona sataşırsın o sana sataşır. Bu sataşmalara flört etmek denir ve cinsel gerilim oluşturur. (Alaycı küstahlık flörtöz konuşmalardan sadece biridir. Sözel cinsel gerilim.) Cinsel gerilim ise kadınla her temas(kino) halinde bulunduğun durum yatağa götüren birer adımdır. Her zaman en küçükten başlayıp yatağa kadar giden adımlardan oluşur. Örnek : Ellerim çok üşüdü der, ver ellerini deyip ellerini tutarken aa evet çok üşümüş ellerin deyip bırakmak cinsel gerilim oluşturur. Parmakların ne kadar küçük… Read more »

hakancan
Guest
hakancan

Eskiden inanirdim bunlara ama bir kadinin sözel olarak cumlelerin icerigindeki anlamlarla sulanip sonrasinda seninle atesli bir opusme yapmasi bir biriyle cok baglantili. Sözelle kizi sulandiramazssn muhtemelen opusmeyecek ve dokunmalarindsn rahatsiz olacak. Kadinlarda seks once beyinde basladigini okumustum. Ve dogru oldugunu da gordum.

hakancan
Guest
hakancan

bir de sunu deneyimledim. tanima assmasindan sonra ve rahatlik assmasinda eger kiza cinsel icerikli bir hikaye anlatmiyorsan o kizla yataga gitmen o derece zorlasiyor genellikle , mesela ciplaklar plajini, bir dizinin sevisme sshnesi gibi bir hikayeyi kiza anlatip sonra onunla saka yollu bagdastirman kizin icindeki azginligi tetiklitebiliyor kizin beyni bu yonde calisiyor. Sonrasinda atesli bir opusme muhtemeldir atesli opusme ise sekse goturur. Tabi burda daha tecrubeliler vardir ama ben bunlari gordum kendi tecrubelerimde. Siradan sohbetlerle gecen bir bulusma genelde pek sonuca goturmuyor. Cay kahve icersiniz her bulusmada. Bir de su var. Kizi kaybetme riskin var. Mytery der zaten : Bir… Read more »

kaptan
Guest
kaptan

Neg ve kino yapıyorum ama sorun nerede bilmiyorum. Cevabın için teşekkürler..

hakancan
Guest
hakancan

Yukarda acikladim dostum. Neg ve kino yeterli olmuyor. Rahatlik asamasindan sonra yavas yavas cinsel iltifatlara basliycan, ve araya da bir cinsellik icerikli hikaye . Abartmiycan tabiki, surekli abaza gibi cinsellik kasmiycan 5 konudan 1 ini cinsellik konissan yeter.

hasan
Guest
hasan

Talep eden sefil olur. Free from desire.

hakancan
Guest
hakancan

popon cok dolgun, harika dersen, kot cok iyi oturmus deyip paradi sapik oyunu yaparsan kizin gozunde direkt cinsellik yasanacak erkeksin . ama poposunun seksi oldugunu o kiz bizden daha iyi biliyor. veya gogusleri dik ve dolgunsa bunu dile getirmezsen yine seks yapilacak erkek degilsin. Kizin her poposuna aynada baktiginda sen gelicen aklina. Cinsel hislere kapilacak yani. Bu paradi sapik oyunu mukemmel . Tom Terero harika uyguluyor bunu

Erkek
Guest
Erkek

“popon cok dolgun, harika dersen, kot cok iyi oturmus deyip paradi sapik oyunu yaparsan kizin gozunde direkt cinsellik yasanacak erkeksin . ama poposunun seksi oldugunu o kiz bizden daha iyi biliyor. veya gogusleri dik ve dolgunsa bunu dile getirmezsen yine seks yapilacak erkek degilsin.” Kızın gözünde direkt cinsellik yaşanacak olayı. Kızın gözünde istediğin kadar bu seks yapılacak erkek diye canlan bunun bir önemi yok. Çünkü kadın seninle seks yapmayı hayal etse bile. Bu seks yapacağınız anlamına gelmez. Çünkü kadınlarla seks yapmak için bir süreç vardır sen o süreci bypass etmeye çalışıyorsun, onun gözünde sikişilcek erkek imajı çizersem onunla seks yapabilirim.… Read more »

hakancan
Guest
hakancan

Hocam herkes zaten bolbol kino yapiyor, is ortami, bayramlasma kadin erkek vs. seks ayri bir kulvar. Ben de oyle dusunurdum kono yap, ilgini belli et hatta kizi opmeye calis veya sabirli ol bekle kiz belki sinyal verir. 10 kozdan 7 sinde ise yaramadigini temin ederim.

Tabiki 10 kizin 10 unda yaramaz ama burda fayda ne kadar yuksek oluyorsa o yontem daha ise yarar oluyor.

Ben fikrimi söyledim sadece, yine de sen bilirsin.

hasan
Guest
hasan

Aynen katılıyorum konuyu cinselliğe getirecek cesaretin yoksa çoğunlukla hava alırsın. Bizim beta kafalar dayak yemekten veya terslenmekten korktukları için bu yollara girmezler. Armut gibi çene çalıp şirinlikler yaparak birşeyler olmasını umarlar. Kıvılcım çakmayı açıkça seni sikmek istiyorum demek zannediyorlar.

hateful
Guest
hateful

dont hide your dick

hakancan
Guest
hakancan

Abi Sam Day Lay diye bir șey var . Merak edip bu adamlar bunu nasil yapiyor, ne yöntemler kullaniyo diye incelediniz mi? Bunu yapan adamlar farkli bir yol izliyorlar. Tamamen farkli bir kulvar ve sistem.

Bb
Guest
Bb

Mahmut Abi fikrini açıklasa çok iyi olur Same Day Lay hakkında. Ama Türkiye’de zor gibi. Aslında çok mantıklı sonraki text game falan enerji harcaması yerine direkt o an kurulan bağ çünkü sonra mesajda ölen buluşmaya gitmeyen bir sürü number close var. Ama hem seri katil olmadığınıza dair güven vermeniz gerekirken hem cinsel elektriği de tutmak gerekiyor hem de kızın vakti olmalı, yakında bir cafe pub vs olmalı, ve evinize de yakın olmalı, eve uğramak için bir bahaneniz olmalı vs
Zor gibi?

Bb
Guest
Bb

Ve burda yaygın bir hataya dikkat çekmek açısından da önemli bu olay. Numara alıp kaçmaya odaklanmak, bu yüzden bağ kuramamak. Numarayı alınca sanki seks garanti oldu. Numara, instagram falan artık rahatça verilen bir şey engellenir gerekirse vs çünkü. Gerginlikle Numarayı alıp kaçmaya çalıştığınızda zaten bağ da kuramıyorsunuz ve bi ara numarasını almış rastgele bi adama neden ilgiyle cevap verip buluşmak istesin kadın günlük hayatının içinde bolluk, şurda burda uydular, sosyal medya elinin altında. Ama açılışı yapıyor olduğunuz an bağ kurulduğunda kadın için karşısında atılgan gerçek bir erkek günlük rutin hayatından hoş bir kaçış tesadüf mistik bir şey hissiyle falan hemen… Read more »

hakancan
Guest
hakancan

Numarayi almadan once kizi trstden gecirmen lazim. Sana uyum saglamaya calisiyomilu. Mesela senin sevdigim biseye, aa ben de cok severim gibi. Sana sorular sormasi,

Kiz gidecek , aman konusmayacak diye hic kafaya takma ya en basta olsun ya hic olmasin. Orda seninle konusacak, sana ilgisini verecek kiz önceligin olmali. Guzelligine de takilma arzu yoksa o guzelliktrn sana hayir yok. Salla gitsin. Yeni firsatlar olustur.

Mahmut Abi
Admin

Sosyal medyadan ya da online çöpçatan uygulamalarından yürüdüğün kızı direkt mesajdan evine çağırmak ise o zor. Gerçi Hank yaptı bir ama zor. Toplamda 10 15 dk (bir iki güne yayılabilir) mesajlaşıp sonra buluşmak ve buluştuğun gün yatmak da zor ama o kadar zor değil.

“Ama hem seri katil olmadığınıza dair güven vermeniz gerekirken hem cinsel elektriği de tutmak gerekiyor …” gibi kız adına kızın dertlerini düşünmeye programlı fedakar mavi kafa için imkansız.

Özgür
Guest
Özgür

Hicbir farklilik yok. İnsta date (eve yakin bir yere) bol bol kino sonrasinda eve atma.

hakancan
Guest
hakancan

Özgür 10 kizdan 7 sini kacirdiktan sonra genel anlamda bu taktikte cok kitlik cekersin. Kino yetmez, opme yetmez, olay beyinde kizin fsntrzilerini acman lazim histerik duygulari harekete gecmeli. Sadece tavlama uzerine odaklanma kadin psikolojisi uzerine de odaklan.

Özgür
Guest
Özgür

Tavlamayi goril psikolojisine göre yapmıyoruz ki zaten.

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Kızla her konu hakkında konuşmamalıyız deniliyor peki konular ne olmalı ne konuşmalıyız ben ilgimi belli etmek için genelde sataşıyorum kız kendi geçmişindeki anıları anlatıyor mesela bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi ?

Mahmut Abi
Admin

Bir kıza ilgini belli etmeye çalışmak dolaylı yoldan arkadaşı oynamaktır. Sen onu beraber bir şeyler yapmaya çağır o anlar. Anlamazsa ise anlamadığından değil anlamazlıktan geldiğindendir. O da bir çeşit reddetmek zaten.