Sor sor ki öğrenesin #4

Bana (abilerden Mahmut), bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geldi, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim.

Soru alımı açık.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
UncleRodger
Guest
UncleRodger

Selam mahmut abi benim kırmızı hapı yeni sindirmeye başlayan 18 yasında bir genç olarak eskisine göre güzel bir fark elde ettigimi söyleyebilirim başlangıç için.Daha dik duruyorum sokakta yürürken beden dilinda usta olmasam da eskisine göre farklılık var , kızların verdiği sinyalleri daha cabuk ve daha fazla anlayabiliyorum ve beni kesen kızı çok çabuk farkedebiliyorum. Ama sıkıntı da burda başlıyor aslında örneğin izbanda(izmirde hızlı metro gibi birşey)2-3 kızla kesişiyorum 5-10 dakika sonra bir anda bakmayı bırakıyorlar bunun anlamı nedir?(kendime sorucak olursam ilgisini kaybediyorlar gidip yanlarına konuşmadıgım için ama emin degilim ) Bir diğer sıkıntı da kalkıp yanlarına iletişim kurmak konusunda hala… Read more »

YABAN
Guest
YABAN

Mahmut abi , ben sensiz ölürüm saçmalıkları hariç tüm o yazdığın zayıflıkları yaptım ve kızdan tekmeyi yedim iyi ki yedim çünkü bu siteyi keşfederek adam olma yolunda ilerleme kaydetebilme şansı elde etim. Uzatmadan abi ben izmirde hemşirelik öğrencisiyim(1 ay sonra mezun olucam) dediğin üzere hemen askerlik tecilini bozdurdum en yakın zamanda askerliğide aradan cıkartacagım.Sana sorum önümde 3 yol var 1-ailemin yaşadığı yer(niğde) de atanıp 4 5 yıl boyunca kira vs vermeden para biriktirip bir nevi rahip modu gibi karı kızsız sadece maddiyat odaklı bir yaşam geçirip son modellerden vw alıp sonra tayini izmir e almak mı? 2- direkt izmire atanıp… Read more »

Alonzo
Guest
Alonzo

Selamlar Mahmut abi.19 yaşındayım geçen sene sınava girdim iyi bir puan aldım gerçekten ama gözüm daha yüseklerdeydi mezuna kaldım ve dünyam başıma yıkıldı büyük bir olay yaşadım trafik kazası geçirdim ve ailemde ciddi problemler çıktı ve 6- 7 aydır depresyondaydım şimdi kendime geldim 1 aydır günde 7-8 saat çalışıyorum ama kurtaramayacağım malesef 4 yıllık bölümleri tutturamayacağım ve mezuna kalmak istemyorum bir daha.2 senelik bir bölüme gidip sınava tekrar mı hazrılanmalıyım sence yoksa mezuna mı kalmalıyım.ya da üniversite okumayıp işmi bulmalıyım.

Edantris
Guest
Edantris

Şansıma bak ya tam geldim soru soracağım soru alımı bitti. Alfa davranışları baskın erkeklerin en ufacık şeyde bile frame savaşına girip framesini korumasının temelinde yatan şey ne? Bu biraz alınganlık? Temelde olan en ufacık şeylerde bile frame koruyorlar. Görmezden geleceğin şeyleri gelmiyorlar. Bu mekanizmanın temeli evrimsel psikolojiyle bağlantılı mı? yoksa sadece bir strateji mi

Trabzonlu
Guest
Trabzonlu

Abi merhaba yaşım 21 bundan 4-5 yıl önce özgüvenim çok iyiydi her ne kadar mavi hapli olsam da (siteyi okumaya başlayalı 1 yıl falan oldu kafa yapim değişse de hala öyleyim)kızlarla aram iyidi taa ki saçlarım dökülmeye başlayana ondan sonra özgüvenim falan düştü 2 ay önce falan saçlarımı ektirdim falan ama ne yaparsam yapayım özgüvenim yerine gelmedi ne yapmam lazım bi önerin var mı ? Eylül de muğlaya okula gitcem bu arada teşekkürler

Mavi Flakon
Guest
Mavi Flakon

seni o kadar iyi anlıyorum ki,ben de saç derdinden muzdaribim,özgüvenimi şu 4 senede skip attı resmen,sana bu mesajı yazmak için üye oldum ilk mesajımı atıyorum bu arada,o derece

RedLabel
Guest
RedLabel

Mahmut abi yaş 20. Hiç birlikte olmadım, yakın zamanda olma ihtimali çok yüksek, erken boşalma vb korkum var, nasıl aşarım bir tavsiye verebilir misin ?

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

20 yaşım da olsam da 1 dakika da 1 boşalsam.
20 yaşın daki delikanlı geç boşalmayı 30 undan sonra sor ve öğren.
Korkmana gerek yok 20 yaş hormonları işi götürür.

Blue
Guest
Blue

Merhaba Mahmut abi
Night clupta kombin önerilerin nelerdir Night clupte nasıl çekici olabiliriz ve kızlarla nasıl iletişimi kurup ilerletiriz
Bİrde otel tatil yerleri gibi yerlerde kızlarla nasıl tanışamamızı önerirsin nasıl set açmamıızı önerirsin

Red Bear
Guest
Red Bear

Abi merhaba. Bir grubun içinde olan(örneğin kafede kızlı erkekli bir masa gibi) bir kızla bakışma durumu çok oluyor. Tek olduğunda yaklaşmak çok daha kolayken böyle bir durumda nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Bu durumda ne yapabiliriz ?

Onur
Guest
Onur

Hocam selam 21 yaşındayım bu daygame olayını hayatıma uyarladığımda şöyle oluyor daha çok lifegame olayına evriliyor. yd aldığım zaman markette kasa sırasında ya da bankamatikte para cekerken gibi denk geldiğim zamanlar kolayca set açabiliyorum. Biraz garantici oluyor sanırım. Bu denk gelmeleri nasıl arttırabilirim?

Guidestone
Guest
Guidestone

Abi 21 yaşındayım, benden üst ligde (benimle aynı yaşta ama sokakta denk bile gelemeyeceğimiz ünlüler Dm’inde) olan bir kızla beraber tatil yapıcaz. Ben ona da diğer kızlar gibi mi davransam, fikrimi en başta mı belli etsem ya da zamanı gelince çok net bir şekilde mi belli etsem kararsız kaldım. Zeki de birisi zarflarımı yemiyor, üst lig yazısını okudum ama bende ki benİm alt ligde hissetmem değil, kızın etrafındakilerin benden üst ligde olması. Yardımın için şimdiden teşekkürler

Derrick rose
Guest
Derrick rose

selamlar Mahmut abi. 20 yaşındayım tıp okuyorum ancak şu zamana kadar gerek derslerden gerek benim umursamazligimdan ciddi bir ilişki içinde bulunmadım. Uygulama konusunda sıkıntılarım var. Örneğin sen 10 yurumede 1-2 numara alma çok iyi oran diyorsun. Ancak bana bu oran çok düşük geliyor. Yani yürüme üzerine bu kadar çalışacağım pratik yapacağım o kadar emek vereceğim ama karşılığını alamayacağım gibi hissediyorum. Bunlar yerine atiyorum basket oynamak ya da spor yapmak daha çok ilgimi çekiyor. Şimdiye kadar 3-4 kıza yürüyüşümdür ancak bir sonuç yok. Life game daha mantıklı geliyor ancak o da çok fazla denk gelmiyor. Ne tavsiye edersin?

donjuan de marko
Guest
donjuan de marko

Abi şimdi mesajlarda cinselliğe nasıl geçiş yapabiliriz en kısa sürede ? Hangi mesajlarla kızı yavaş yavaş kıvama getirebiliriz biraz spesifik bir soru oldu biliyorum ama genel olarak nasıl yapabiliriz 😉

John
Guest
John

Abi merhaba, beş aylık bir inşaat mühendisiyim her gün sabah altı gece 11 , 12’ye kadar çalışıyorum izin günüm yok. İş öğrendiğim için böyle olmak zorunda olduğunu söylediler bu şekilde çalışıyorum tahmin edeceğin üzere kendime ayırabilecek bir vaktim sosyal bir aktivite herhangi bir şey yok, tamam fedakarlık yapmak zorundayım vs ama bu şekilde mi? özgüvenim eksik spor yapamıyorum dil öğrenemiyorum kesinlikle hiçbir şeye vaktim yok yani sabahtan akşama kadar sahadayım şantiyedeyim koşturuyorum problem çözmeye çalışıyorum akşam da mesaiden sonra oturup proje üzerinde çalışıyorum, çizimler yapıyorum, hesaplamalar yapıyorum ve tamamen hayatım böyle geçiyor yemek düzenim yok herhangi bir şeyim yok Türkiye… Read more »

Furkan
Guest
Furkan

1)Mahmut abi yürüyüş duruş ve bakış konusunda sıkıntı çekiyorum. Yürüyüşüm ve duruşum kasıntı hissi veriyor kimse yokken de aynı. Bakışlarım ise boş ve garip olduğu yönünde çok ama çok yorum aldım. Bu sorunları nasıl asabilirim ? 2) Abi doğal ve alfa kişiliğime ulaşmakta zorluk çekiyorum. Yani örnek vermek gerekirse filmlerde ve dizilerde farklı farklı birçok alfa karakter var benimki ne onu bulamıyorum. Bazen çok güler yüzlü ve konuşkan bazen çok suskun ve ağırbaşlı, bazen çok umursamaz bazense çapkın . Yani çok gitgel var hangi tarafı seçmeliyim alfa kişiliğime nasıl ulasmaliyim

Bigby Wolf
Guest
Bigby Wolf

Mahmut Abi,erkeğin alfalık ve maskülenitesinde bir maksimum sınırı var mı yoksa her zaman yükselebilir mi ? Kafadan atıyorum “İstediğin kadar alfa ol,Jack Nicholson olunmaz doğulur.” gibi bir gerçeği kabullenmeli miyim ?

1 9 10 11 12 13 15