Sor sor ki öğrenesin #4

Bana (abilerden Mahmut), bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geldi, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim.

Soru alımı açık.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Nuri
Guest
Nuri

Abim merhaba mesaj oyunu geliştirmek, insta’dan yürümeyi öğrenmek istiyorum nasıl yapabilirim?

Berkay
Guest
Berkay

Kızı konuşturup kendimizin susmamız gerektiğini biliyorum ama bunu bir türlü beceremiyorum.Devamlı konuştuğumuz konu hakkında benim de söylemek istediğim şeyler olabiliyor.Bunun ölçüsünü de tutturmayı hiç beceremiyorum.Mesajlaşırken de yüz yüze de dahil.Önerebileceğin bir şey var mı abi bu konuda?

Zzz
Guest
Zzz

Abi her zaman spora gidin diyorsun maskülenlik için ama benim tanıdığım böyle ortamlarda gözlemlediğim alfa maskülen erkekler hepsi yemesine düşkün göbekli ama öyle sağlıksız bir görünüme sahip olmayan tipler

Hasansen
Guest
Hasansen

Abi eski sevgilimden sonra bir daha sevilip saygı göreceğime inanamıyorum hiç. Baya özgüvenim kırıldı o konuda. Eski sevgilim aşırı sevgi doluydu ve hep düşüncelerime fikirlerime saygılıydı her şeyi bana danışırdı hiç doğru düzgün kavga bile etmedik çok efendi bir şekilde bitti ilişkimiz. Bir çok alanda iyi hissettiriyordu bu durum ama bir yandan da sümsük bağımlı birisi değildi kendi başına ayakta kalıyordu. Neyse niyetim kızı övmek değil, ayrıldık bitti gitti ama tekrar sevip sevileceğimden mutlu uzun huzurlu bir beraberlik yaşayacağımdan şüpheli hissediyorum. Ne dersin ne tavsiye edersin?

gokay bayrak
Guest
gokay bayrak

23 yaşındayım, benden 8 yaş büyük kadına şansım var mı?

Michaelll
Guest
Michaelll

Gunaydin. Sevgilime eski erkek arkadaşı,tekrar arkadaş olmak istediğini deir mesaj attı. Benim sevgilim ise bir daha iletişimimiz olmasın istiyorum dedi. Sonra da bana, verdiği cevabin sert olduğunu düşündüğünü ve pişman olduğunu söyledi. Bu durumdan sonra ona olan güvenim bitmekle beraber gözümdeki değerini düşürdü. Siz ne önerirsiniz?

İsimsi
Guest
İsimsi

Abi vücut geliştirmek, enstrüman çalmak, dil öğrenmek bunlardan hangisi bir erkeğin seksüel pazar değerini en fazla arttırır? Senin aklına gelen bir şey varsa paylaşır mısın?

Ali
Guest
Ali

3 setinden biri numclose bitiyor. Yanlarına gidiyorum, konuşmayı başlatıp akmasını sağlıyorum ama sanırım yeterli etkiyi sağlayamadığım, kino yapamadığım için mesaj attığımda dönüş alamıyorum havada kalıyor. Bir çoğu böyle. Nerede hata yaptığımı ödül mentalitesini tam oturtamadığımı düşünüyorum. Bunun dışında çevremde hep çocuksu bulunuyorum masküleniteyi tam oturtamıyorum sanırım ama nerede hata yaptığımı bilmiyorum.

emergency
Guest
emergency

Mahmut abi Günaydın ilk öncelikle. Ben bu siteyi keşfedeli 3 yıla yakın oldu. Zaten öyle utangaç çekingen bir tip değildim iyice okudum kavradım kızlarla aram fena değildi rahat rahat konuşabiliyordum ama senin sayende biraz daha bir şeyler kafamda oturdu ve olayın mantığını çözdüm son 2 yılda her şeyimi değiştirdim hayatımda arkadaş çevreme kadar kızlarla güzel zamanlar geçiriyordum felan ama şu 4-5 aydır yine başa dönüyor gibiyim yine de kendimin farkındayım mavi haplı beta hareketler yapmamaya çalışıyorum ama başa dönüyorum sanki bunu düşündükçe de daha da bunalıma giriyorum ne yapmamı önerirsin üniversitem yeni bitti bir abi olarak tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler.

Bro
Guest
Bro

Abi iyi günler
Ben akademik kariyer yapmak istiyorum lisans bitti yüksek lisans yapmak üzere mülakatlara giricem. Ama redpill camiasında sanki akademik hayata pek sıcak bakılmıyo.
Bunun sebebi nedir? Özellikle Türkiye’de bu yolun bir risk olduğunu biliyorum ama 20’li yaşlarda bu riski almamda bir sorun yok bence. Hayat tecrübesi olan insanlardan tavsiye almak isterim.

Ibrahim
Guest
Ibrahim

günaydın abi
belkici kızlarla bazen buluşma sorunları yaşayabiliyoruz sanalda
bu konuda neler yapabiliriz

Pirenha
Guest
Pirenha

Abi uzun süreli ilişkim var ama gözüm sürekli başkalarına kayıyor. Yani sokakta bi kızla falan konuşunca onları da istiyorum. Hep daha güzeli olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Elde edince biraz hevesim kaçıyor. Normal midir, Ne yapmam lazım bu düşünceler için?

Kurt knipel
Guest
Kurt knipel

Mahmut abi vallahi yoruldum her cephede yenilgi alıyorum. Hem çalıştığım için hem de korona yüzünden çevremde kızlarla tanışmıyorum, sanalda da bir çok kızla konuşmama rağmen kimi tipten kimi boydan kimi şehirden kimi yaştan kimisi de sohbetten artık bilmiyorum neden gidiyorlar bırakıyorlar. Ne yapmam gerek nasıl bir düşünce içerisinde olup bu durumla başa çıkmalıyım? Çok istekli olduğum ve niyetimi baştan belli ettiğim için mi oluyor? Kendi şehrimde (mersin gibi bir yer) nasıl insanlarla tanışırım abi? Bu kardeşine bir reçete yazar mısın?

Testosteron
Guest
Testosteron

Selam may Mahmut abi.Beni harekete geçiren arzularımın yaşama sevincimin silikleştiği bir dönemdeyim.Önceden beni heyecanlandıran şeylere karşı genel olarak bir ilgisizlik söz konusu.22 yaşındayım.

Adnan
Guest
Adnan

Mesaj çok güzel giderken buluşuyoruz hatta kız bir sonraki randevuyu kendisi istiyor ama sonradan işte cayiyor, sonrada mesajı kesiyor, bu aralar çok olmaya başladı acaba nerede yanlış yapıyorum

1 2 3 15