Sor sor ki öğrenesin #4

Bana (abilerden Mahmut), bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geldi, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim.

Soru alımı açık.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
HMK
Guest
HMK

Yks sınavına 5 gün kaldı. Karamsar düşüncelerden nasıl kurtulurum?

Omid
Guest
Omid

Podcatst’lerin birinde geleceğin ekonomsinden ve nasıl hazırlanıcağımızdan bahs ediceğini söyledin ama bir başkasını davet ettin o sadece konuştu..ben seninde düşüncelerini duymak istiyorum. Nasıl hazırlanalım geleceğe ?

Tunay
Guest
Tunay

Yaşım 18( 3-4 yaş büyük gösteriyorum yani hedef kitlem 18-25 diyebiliriz). Kendimi minimalizme yakın görüyorum. Akıllı telefonum bozuldu ve yerine tuşlu telefon kullanmayı düşünüyorum. Yapmam gereken işleri ise laptoptan yapıyorum. Tuşlu telefonun kızlar üzerinde büyük bir eksisi olur mu ?

Blackhawk
Guest
Blackhawk

Gelisimimin duraksadigini ne yaparsan yapayim daha ustu olmayacagini dusunmeye basladim bu durum normal mi

Kayıp yazar
Guest
Kayıp yazar

Abi merhaba, sence sevgilimize ya da flörtümüze duyduğumuz arzuyu ona belli etmeli miyiz yoksa etkilenmiyor gibi mi davranmalıyız?

Broccoli
Guest
Broccoli

Mahmut abi oyunda textte vs. acemiliğin getirdiği hataların getirdiği kafa yapısından nasıl sıyrılabiliriz?
Bir önceki yorumum silinmiş bu da silinecekse en azından yaptığım yanlışı bileyim abi

Samuel
Guest
Samuel

Mahmut Abi siteyi uzun bir süredir okuyorum ve aynı zamanda olabildiğince pratiğe dökmeye çalışıyorum ancak şu sigaradan bir türlü kurtulamadim her defasında bir şekilde geri başlıyorum geçmiş yazılarından öğrendim ki sen de bir süre icmissin. Senin nasıl kurtulduğunu merak ediyorum

Dümen Haydar
Guest
Dümen Haydar

Mahmut abi erken boşalma hakkında ne düşünüyosun?Boşalma denetimi nasıl kazanırız?Yaş ilerledikçe tecrübeyle mi olur?Bir de pornosuz mastürbasyon yaparken süreyi uzatarak da çözülüyor diye okumuştum internette ne kadar doğru?

Superstrat
Guest
Superstrat

Mahmut Abi arkadaşlık ilişkilerinde bir tarafın diğer tarafı arama-sorma-buluşmaya davet etme konularında tutumu nasıl olmalıdır? Son zamanlarda hep insanları ben buluşmaya davet ediyorum. Beni pek davet eden olmuyor. Bu normal bir durum mu yoksa bende mi sıkıntı var?

Tunight
Guest
Tunight

Abi hatunla evlerimiz çok yakın ben arada günübirlik işler yapıyorum evde hobilerime de devam ediyorum

Ama kızla bu hafta her gün işlerimi hallettikten sonra buluştum sence bu normal olur mu araya bi özlem sokmalı mıyım?

Mesajlaşma sık değil lojistik amaçlı.

Hakan
Guest

Merhaba Üstad kadınlara karşı hiç sevgim bağlılığım yok takılmak için zorluyorum sadece. sevgilim var sex harici herşey yapıyoruz. Ama olsa da olmasada umrumda değil. Çoğu kızla bu yüzden ayrılmışımdır. Yalan yok arada bir Sürekli kızları düşünen o abazalara imreniyorum. Çok nedeni vardır muhakkak ama ilk aklıma gelen nedir.

Adanalı Alfa
Guest
Adanalı Alfa

Selam Mahmut abi, erkeklerin yaşı ilerledikçe feminenleşmesi konusunda bir şeyler söylemek ister misin ? Bunun önüne geçmek veya etkisini azaltmak için neler yapılabilir

BLACK
Guest
BLACK

Sosyal ortam (spor salonu) da kız ve erkek kardeşi varken kızla nasıl konusmayı ileriye taşıyabiliriz. Erkek kardeşi yanından ayrılmıyor ama kız da olumlu sinyaller yolluyor bi öneriniz var mıdır?

antihero
Guest
antihero

içe dönük olmaktan nasıl kurtulabilirim? etrafımdaki insanlarla; bildiğim,paylaşmak istediğim çok fazla şey var. ama bunu dışarı aktarmakta pek başarılı değilim. bu problemin nedenini utangaçlığa veya heyecanlı olmaya bağlamıyorum. çünkü böyle bir insan değil aksine soğukkanlıyım. konuşmaktan çok, insanları dinlemeyi tercih ediyorum. ama artık bu durum beni sıkmaya başladı. kendimce bir çözüm üretmeye çalıştım. düzenli olarak kameraya konuşuyorum ve yazıyorum. sizin önerileriniz nelerdir? bu problemle karşılaştınız mı?

Anonim
Guest
Anonim

Erkek olmak nedir, hangi kişilik özellikleri erkekliğe aittir, ya da erkekte bulunmalıdır?
Bunu biliyor musunuz bilmiyorum ama sorayım dedim, kişilik tipleri/testleri işe yarıyor mu, mantıklı mı?