Sor sor ki öğrenesin #4

Bana (abilerden Mahmut), bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geldi, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim.

Soru alımı açık.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Sedat
Guest
Sedat

1 hafta sonra suplementlerde çalışmaya başlayacağım kendi paramı kazanıp kazan crosfifht başlayayım diye düşünüyorum

Kirmızıhaplıgenç
Guest
Kirmızıhaplıgenç

Pratik yaparken kendi kendime olumlu telkinler veriyorum. Set açmadan önce, buluşmaya giderken vs. Buluşmaya gitmeden önce ” kendi eğlenceme odaklanıp tatlı kızımızla eğlenceli, güzel zaman geçirmeye gidiyorum.” gibi.
Uygun mudur Mahmut abi?

Dpf
Guest
Dpf

Dini sebeplerden dolayı evlenmek istiyorsak evlenecek kız nasıl buluruz

Maksim
Guest
Maksim

Reyis sen de mi benim gibi fiziksel dokunma flört olmadan evlenmek istiyosun? Ve ya imam nikahiyla sevgili olup? Wplslslsksk

Yağız
Guest
Yağız

Mahmut abi sana bir konuda danışacam bir kızla instagram üzerinden konuşuyorum kızla 3 gün sonra buluşacam ve kızın beni takipten çıktığını gördüm. Aramızda geçen konuşma şu:(E =ben, K=kız) E. Beni neden takipten çıktın K. Sinir olmuştum sana sgdjwhvsak E. Aaaa neden K. İşim var dedin ama hep aktif oldun. Yanlış anlama ne yaptığın beni ilgilendirmez E. İşim ertelenmiş olabilir mi peki K. Söyleyebilirdin sanki. Neyse E. Her an konuşmak zorunda değiliz ki her müsait olduğumda yazacak mıyım K. Hayır o anlamda demedim zaten. Her anı geç benle konuşmak zorunda değilsin bile sadece işim var deyip aktif kalmak garip görünüyor E.… Read more »

Yurdakul
Guest
Yurdakul

Hocam iyi günler… Eski sevgilim ile hala sosyal medyadan takipleşiyoruz bu hatalı bir davranış mı ? Direk takipten çıkarmam mı lazım. Ayrılalı baya oluyor.

Narnia
Guest
Narnia

Mahmut abi merhaba, bir kadının,özellikle iç Anadolu bölgesinde bakire olup da, anal oral 69 kısaca her türlü cinselliği fanteziyi bir hevesle yaşadığına şahit oluyorum, özellikle ergenliğin başından 18 yaşlarına gelmeden. Çoğu kadın merakla yaşayabiliyor, sonuçta ergenliğin ve böyle bir durum anlaşıldığı takdirde alarm olarak sayılabilir mi? Yoksa o bölgenin baskısından kaynaklı kadının kendini pazarlama stratejisi midir, çünkü çoğu erkek bakire kadınla evlenme derdinde özellikle o bölgelerde.

Adanadanbirbey
Guest
Adanadanbirbey

Mahmut abi tartışma yönetiminde karşı tarafa saçmaladığını belirterek karşılık vermek çerçeveyi korumamızı ve galip çıkmamız için yeterli midir

burhan
Guest
burhan

Mahmut abi kızlarla tanıştığım zaman sohbetimin ve muhabbetimin gayet iyi olduğunu düşünüyorum tavlamada pek bir sıkıntı yaşamıyorum ama geçenlerde bir kız sen playboysun senden sevgili olmaz deyip 2-3 gün sonra ortadan kayboldu bu benim aklıma çok takıldı neden olabilir acaba

Hulk
Guest
Hulk

Mahmut abi bu flört işlerinde çok acemiyim bu konuda kendimi nasıl geliştirebilirim ?

Dom juan
Guest
Dom juan

40tan fazla sevgilim oldu bir çoğuyla yattım duygusala bağladım aşık olmak istedim onları kaybettim. Onlara sadece mantığımla duygusuz bir yaklaşım sergiledim hep kazandım. Aşık olmaktan korkar oldum. Biz erkeklerin aşık olması yasak mı? Doğru kadını buluncaya kadar devam mı? Yoksa aşk(artık uydurma olduğunu düşünüyorum) gerçekten erkeğin hayatında 1 kere yaşanıyor gerisiyle bunu beceremiyor mu?

Superstrat
Guest
Superstrat

Mahmut Abi, Dr. Redpill’in de çokça bahsettiği The Rational Man kitabının tamamının şu anda Türkçe çevirisi bulunmuyor. Bu kitabın çevrilmesinde öncü olmayı düşünüyor musunuz? Eğer çevrilirse ilk alanlardan olacağım.

emre
Guest
emre

öncelikle siteyle ve kırmızı hap ile bir ay önce tanıştım ve bütün yazıları okuyorum. sorum şu “hipergaminin umrunda değil” kavramını anladım tamam ama bu kadını kötü yapmaz mantığına karşıyım. bizim de içgüdülerimiz var gördüğümüz her güzel kızla birlikte olmak isteriz veya seksi bi kız görünce aldatmayız. sırf hipergaminin umrunda değil diye bunu masumlaştırmak kadının doğası bu demek doğru mu? bu mantık yine sanki kadın yaparsa haklıdır sonucu doğurmuyor mu?

Thorvan
Guest
Thorvan

Mahmut abi merhaba, kızlarla buluştuğumda konuşacak hiçbir şey kalmiyor birkaç klasik muhabbet sonrasında, bunu nasıl aşabilirim. Çok saçma bir ortam oluyor böyle oluncada. Belirli bir şablon oluşturup sonraki kızlarda hep aynı muhabbetler üstünden devam etmek saçma olur mu? En azindan konu başlığı şeklinde yoksa bunu doğal geliştirmenin bir yolu varmisir

Pamir
Guest
Pamir

Kendini kadınlara ezdiren, bundan tatmin olan mazoşist erkekler hakkında ne düşünüyorsun?