Vaka Çalışması – Biz neyiz sorusuna soğuk cevap vermek

Abi, kızla 3 ay önce arkadaş çevrem vasıtasıyla tanıştım. O zaman kız arkadaşım vardı ve o nedenle kıza yürümedim ama kızın benden hoşlandığını hissediyordum. 1 ay sonra kız arkadaşımdan ayrıldım. Zaten son zamanlarında artık pek istemediğim bir ilişkiydi, o nedenle ilişkinin bitmesi bende çok büyük bir iz bırakmadı. Ayrıldıktan sonra birkaç kızla buluştum ve bir buçuk ay kadar önce bu kıza mesaj attım ve bir buluşma ayarladım. Buluşmada her şey çok kolay gelişti ve aynı gün birlikte olduk.

Kız senden hoşlanıyor, sen ise yeni kız arkadaşından ayrılmışsın, kafan rahat, aç değilsin ve bolluk zihniyetindesin.

Aslında bu kızdan ciddi şekilde hoşlanıyordum ama ilk haftalarda biz neyiz gibi bir şey sormadı. Buluşuyorduk, beraber oluyorduk ve iyi vakit geçiriyorduk.

Güzel. Buluşun, iyi vakit geçirin ve birlikte olun. Bırak ilişki konusunu o açsın.

Birkaç hafta önce beni aradı ve bana gelmek istediğini söyledi. Bütün günü beraber geçirdik. Fakat bu sefer biraz daha değişik davranıyordu ve bana beni seviyor musun diye sordu.

Normal olan bu. İlişki konusunu kız açmış. Bu aslında biz neyiz sorusu. Ben senin için ne ifade ediyorum diye soruyor. Aynı zamanda comfort test. Burada yapman gereken şey eğer kızdan hoşlanıyorsan ki durum bu, “tabii ki senden çok hoşlanıyorum bebeğim. Neden sordun, ne düşünüyorsun?” diye soracaksın.

Ona eğer kendisinden hoşlanmasam, burada onunla beraber olmayacağımı söyledim.

Hayır, fazla soğuk bir cevap bu. Kızla sevgili olmayı düşünmüyorsan bile yukarıda dediğim gibi daha sıcak olman lazım. Herhangi bir aşamada soğuk olmana gerek yok. Tabak çeviriyor olsan bile.

Aslına bakarsan bu bir iki kez tekrarlandı ve ben hep bu tarz cevaplar verdim. Ve bunun üzerine bana hergün mesaj atan kız bana mesaj atmamaya başladı.

Ben ona mesaj atıp bana gelmesini teklif ettim. Bu aralar meşgul olduğunu söyledi ama geldi. Fakat çok kalmadı ve birlikte olmadık. Sonra yine hiç mesaj atmayınca ben mesaj attım ama henüz cevap vermedi.

Tabak çeviriyorsan ve kim kalır kim gider umursamıyorsan, kızın bu tür biz neyiz sorularına soğuk cevap verirsen, çoğu kız gider. Bunu daha önce birçok kez yazmıştım. Bence tabak çeviriyor bile olsan hoşlandığın kız sordu mu direkt hoşlanıyorum demen daha mantıklı ama böyle soğuk cevaplar verirsen, birçok kızın gitmesine hazır olmalısın. Sen tabak çeviriyorken kızların seni erkek arkadaşları kabul etmelerini ve yıllarca seni istemelerini bekleyemezsin. O modda isen kadınlar gelirler ve genellikle giderler.

Ne yapmam lazım?

Bir şeyler yapmalıyım yanılgısı. Kızın uzaklaşma sebebi en azından kısmen senin “gelirsin çakarım, gidersin hayatıma bakarım” havan. Yukarıda söylediğim gibi eğer tabak çeviriyorsan ve tabak çevirmenin doğasını biliyorsan (yine de daha sıcak olmanı tavsiye etsem de) birçok kızla bunun olacağını bilmelisin. Eğer sevgili olmak istiyorsan zaten böyle davranmaman lazım.

Tabak çevirmek Fuck Buddy tarzı bir ilişki değildir. Beraber olduğun kızla aranda bir ilişki vardır ama tek eşli değildir. Sen kıza FB gibi davranmışsın. Ama her neyse, zaten tabak çevirdiğin de yok.

Şimdi burada yeri gelmişken şunu da söyleyeyim. Biz ilişki konusunu kızın açmasını, sizin kızdan bir tık daha yavaş olmanızı ve 4-6 ay kadar kızı test etmenizi söylüyoruz. Bunu birçok arkadaş, 4-6 ay sevgili olmayacağım anlıyor. Kızdan hoşlanıyorsan, kızla sevgili olmak istiyorsan, kız biz neyiz anlamında bir soru ile geldiyse, tanıştıktan 2-3 hafta sonra bile sevgili olabilirsiniz. Yapmanız gereken şey “güzelim 4-6 ay test edeceğim, testi geçersen bakarız” kabalığı değil. Sevgili olun (eğer istiyorsanız), iyi vakit geçirin, ama kendinizi kaptırmayın. 4-6 ay, yatırımı kızdan iki üç tık az olacak şekilde azar azar. 4-6 ay test dediğimiz sizin zihninizde olan bir şey. “Sevgili olduk ama bakalım nasıl gidecek, nasıl biri çıkacak” diye uyanık olmaktan, kafanızı kuma gömmeden kızın nasıl biri olduğunu, ilişkinin nasıl olduğunu gözlemlemekten bahsediyoruz.

Sen şimdi ne yapacaksın? Kız seni arayana kadar onu aramayacaksın ve hayatına devam edeceksin. Seni aradığında “hey, nasılsın, aramana sevindim, özledim seni gel buluşalım” diyeceksin. Buluşmaya gelirse iyi vakit geçireceksin, o konu açılırsa da yukarıda dediğim şeyleri söylersin.

Kız seni aramazsa maalesef bu iş burada bitti. Hatandan ders al ve bir dahaki sefere daha doğru şekilde davran.

 

 

 

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

65
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
19 Comment threads
46 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
InariusmitoFokbalıgıConjuration!Eşref Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Teodor
Guest
Teodor

Çok açıklayıcı olmuş. Burada ki sayılar çok dogmatik bir şekilde algılanıyor 3 ay sevgili olmak yok 5 ay seni seviyorum yok gibi vs ve de erkek adamlık soğuk cevap vermekle ilişkilendiriliyor burada ifade edildiği gibi hoşlanılan kıza karşı sıcak olunmalı bazen bana sıcak davranan kızlara bile alaycı yaklaştığım için çoğu tutmamıştı. Kendini kaptırmadan kızla oynaşıp sevişceksin abi hepsi bu.

KHAN
Guest
KHAN

Birçoğumuzun shit test sanıp yediği haltı güzel ifade etmişsin teşekkürler Mahmut abi

kanırtaninek
Guest
kanırtaninek

merhaba mahmut abi soylediklerinin tamamına katılıyorum yalnız sonda maalesef kız aramazsa bu is burda bitti dedinya elemanın anlattıklarından yola cıkacak olursa kız zaten bizimkini fazlasıyla istiyor tamam bu biz neyiz? olayına verdigi cevapla kızın kafasında bu benı siker atar baska bır sey dusunmuyor algısı yarattıgı için kız haliyle kendini geri çekiyor eskisi gibi davranmıyor simdi bizim eleman burda kızı bir iki defa arasa tamamen seksten bagımsız konularla eglenceli bir sohbet cevirse arasını yumusatsa daha sonra ev yerine dısarda bir seyler icelim tarzı bi bulusma ayarlasa sonrasında neden boyle davranıyorsun diye üstelemek yerine neden böyle davrandıgını biliyorum ama yanlıs dusunuyorsun havası… Read more »

Barbarali
Guest
Barbarali

Mahmut abi merhaba ben de bu durumda kaldım kıza seninle görüşmekten mutlu oluyorum gibi bir cevap verdim bu cevabımdan sonra bana 1-2 defa daha sordu ilişki teklifini yine geçiştirdim ama şu an 4. Ayımıza yaklaşıyoruz ve ilişki teklifi gelmemeye başladı alttan alttan geliyor ama net soru şeklinde değil ve kız ‘senden adım atmanı bekliyorum’ diye de muhabbet arasında söylemişti yüz yüze buluşmalarımız oluyor ve eğleniyorum cinsellik de var aramızda. Ben ilişki de istiyorum sence abi akışına mı bırakılmalı yoksa bi şeyler yapılmalı mı ?

Pan
Guest

Teodor
Tabikii bir kıza ilişki şansı vermek için cimri davranacaksın. Bunun dogmatik olmakla alakası yok. Kadın oyunu nasıl seksi sebil gibi dağıtmamak üzerine kuruluysa. Erkek oyunu da ilişki konusunda bu şekilde olmalı. Mahmut hocam muhtemeldir ki, hapı götüyle alan tiplere daha doğru anlatmak için gri alandan devam ediyor bazen.

Kız sana biz neyiz diye sorarsa soğuk cevap vermeden de mantıklı cevaplar verebilirsin. Bunun üzerine kız ister devam eder, ister etmez. Onun bileceği iş. Sen de yoluna bakarsın.

Dexter
Guest
Dexter

Abi merhaba, kızla ilk buluşmada elini tuttum beline elimi koydum vs. Mekan çıkışı gelip koluma girdi. 3 gun sonra buluşmada çok hızlı gittiğimizi böyle şeylere alışık olmadığını ve buluşmalar arttıktan sonra ancak bunlara müsade edeceğinden vs bahsetti. Buluşmalara devam edelim vs dedi. Ben de buluşmalara arkadaş gibi gelmeyeceğimi ve ilgim olan bi kıza karşı normal arkadaş gibi davranmayacağımı söyledim. Bu konuda ne düşünüyorsun, kızla devam etmeli mi ? Açıkçası biraz soğudum bu tarz bi muhabbetten dolayı

Burak
Guest
Burak

Kız doğru olanı yapmış ağırdan satmış sen niye soğuyorsun

Dexter
Guest
Dexter

Bu durumda ne yapmalı o zman ?

Yusuff
Guest
Yusuff

Selam Mahmut abi. (Kızla benim aramda 30 km uzaklik var). Instagram’da ekli olan ve daha önce yazmadığım bir kıza, 2 günlük kısa ve eğlenceli sohbetten sonra kıza Yarın akşam saat 22 de sahilde buluşalım o tarafa geleceğim dedim. Buluştuk herşey güzel geçti baya eğlendim, Bir iki shittest attı onlarida gectigimi düşünüyorum. Yaklaşık 20 dk muhabbetten sonra kıza “üşüdün, gel bakalım buraya diyerek kollarımı açtım “geldi sarıldim. 5 dk sonra öpmeye gittim ve karşılık verdi gayet iyi. Daha sonra ” benim daha önce çok sevgilim oldu bu senin için problem mi ? Senin kaç tane oldu bu arada diye sordu. Bende… Read more »

Doping
Guest
Doping

Mahmut abi bir tane kızı eve getirdim. Kız güzel değil takılır bırakırım dedim. Eve aldım yiyiştik falan. Daha sonra tam soydum kız bakire ağlamayaa başladı. Bende yapmadım. Hayır yap bitmesindense yapman daha iyi çünkü ben seni seviyorum diye bir ağladı. Abi ister inan ister inanma içim gitti. Hayır bir de vermezse brakacağımı bile bildi. Ben kalktım aşırı moralim bozuldu. Düşünsene vuracam ve ayrılacam kız üzülecek dedim sikerim boşver. Her şey seks değil. Gece yanıma geldi birdaha hayır yapmayacağız dedim. Nasıl ağlyor görmen lazım. Ailesine falan da üzüldüm . Kız da çok iyi biri. Durdum bu sefer arkadan yaptım ama abi… Read more »

Erkek Adam Admin
Guest
Erkek Adam Admin

Sen nasıl bomboş, yüzsüz bir adamsın. Bin kere kovulsan bile utanmadan buraya gelip trollük yapmaya çalışıyorsun. Bana hava hoş, ben adminlikten para alıyorum ve ama sen nasıl yüzsüz, arıza bir yaratıksın. İnsanda azıcık gurur olsa kovulduğu yere uğramaz. Takıntılı herif. Hayır bir de o kadar tekdüze birisin ki, senin yazdığın hemen anlaşılıyor. Git kendine bir hayat kur, zira gördüğümüz kadarıyla öyle bir şeye sahip değilsin.

barneystinson
Guest
barneystinson

Mahmut abi bugün bir buluşma ayarladım ve kızla gayet güzel anlaşıyorduk. Ben yakınlık kuruyordum sarılma öpme vs. Kız da 2019dan beri kimseyle buluşmamış öyle söylüyor yani. O yüzden bu yaptıklarım biraz fazla geldi ve biz neyiz sevgili miyiz soruları yöneltti. Bende bu yazıyı okuduğum için soğuk cevaplar vermedim ama ilk günden böyle bi soru yöneltilmesini nasıl buluyorsun?

Elvin
Guest
Elvin

Buna benzer olay başıma geldi.kiz sinif arkadaşımdı.kızı buluşmaya davet ettim ama kız bana biz səninlə sınıf arkadaşıyız dedi.aradan biraz zaman geçtikten sonra kıza tekrar ulaştım və kız bana beni seviyormusun dedi bende kolay lokma olmamak için hayır dedim.acaba beni seviyormusun sorması comfort test ola bilirmi?

Dr.Juke
Guest
Dr.Juke

Bence bu comfort testten çok shit test. Zaten kızla bir buluşma, ilişki falan olmamış. Hayır demen biraz soğuk cevap olmuş. Hafif bir gülümsemeyle ” evet seni çok seviyorum, hatta o kadar çok seviyorum ki, aşkından mecnun gibi delirdim” desen daha iyi olurdu. Yaşın az sanırım, merak etme. Sana tavsiyem çok fazla teoriyi kafana aynı anda sokmaya çalışma. Okuduğun bir şeyi uygulamaya koysan daha iyi olur

Sabriabiniz
Guest
Sabriabiniz

Peki fuck budy tarzı bir ilişkimiz varsa kıza karşı? Ve kız yollu herkese karşı ama bana karşı ciddi düşünüyorsa? En azından böyle düşünüyorum arkadaşım azdırdın diye yazdı çıplak foto attı bana gelince ne alaka diyip random attı. Bugün de biz neyiz xx sen söyle dedi? Bende insanız xx dedim.

Ardından trip attı. Bende şey dedim bebeğim tabiki de senden çok hoşlanıyorum neden sordun ne düşünüyorsun? Dedim.

İnsanız .
Ben anlayacağımı anladım .

Yazdı.

Bende cevaben

Ne dediğimi gayet iyi anladın bebeğim ve o olmadığı kesin

Dedim ve görüldü yedim

Haydar
Guest
Haydar

Slm Mahmut Abi, Kızla 2. buluşma yatakta bitti,sonra tanısmamızın 10. günunde bana karşı ne hissediyorsun dedi..Biz neyiz sorusunun bu kadar erken gelmesi bir alarm veya arıza işareti mi? Seninle çok iyi hissediyorum,birbirimizi daha yakından tanımalıyız dedim ve olayı gecistirdim.sonra 2 defa daha yattık.. sonrasında tanısmamızın 18. günunde.tekrar beni seviyor musun?biz neyiz soruları sordu..biz 2 haftadır görüşuruyoruz,seni düşününce iyi hissediyorum dedim. Birden,sinirlı bir ifade ile sen beni seks için kullanıyorsun.. deyip..aniden çok sert ifadeler kullandı..kadını çok iyi tanımıyorum ama şu ana kadar hep kibardı ve iyi davranıyordu.. Yani sorum şu,10 gun içinde hemen biz neyiz?beni seviyor musun diyen,istediği cevabı alamayınca kabalasan… Read more »

Altyy
Guest
Altyy

https://erkekadam.org/2018/03/02/ilk-3-4-ay-hicbir-iyilik-iltifat-ve-hediye-yok/

Mahmut abi burada kızın ağzımızdan sevgi sözcüğü almaya çalışması bir test olacağı için bunu ona vermememiz gerektiğinden bahsetmişsin ama yazıda daha farklı bir şey söyleniyor comfort test yazını da okudum kafam karıştı tam olarak ne yapmamız gerektiğini anlayamadım;
mesela ben bir hata edip henüz bir iki aylık kıza çiçek almıştım ve buluşma sonrası kız bana mesajında ”çiçeklerle seviyor sevmiyor yapıyorum” gibisinden üstü kapalı soru gibi bir şey söylemişti;bu hangi kategoride bir soru mesela;yada bu soru çiçek alma hatam olmasa hangi kategoride olurdu yine comfort test mi yoksa linkteki yazıdaki gibi oğlan çocuğu testi mi

DrG
Guest
DrG

Mahmut hocam merhaba. Bir kızla 3 haftadır takılıyoruz. Sevgili gibiyiz ama kız benden teklif beklediğini, ilişki için kendisine sormamı istedi. Ben de kendisine herhangi bir teklif etmeyeceğimi söyledim. O da bu basit bir şey ben sana sorabilirim dedi, sordu, ben de evet dedim. Ama bugün konuyu tekrar açtı. Galiba benim kendisini sevgilim olarak gördüğünden emin değil. Veya duymak istiyor sadece anlam veremedim. Benim sevgilim olur musun sorusunu sormak onay istemek anlamına geldiği için sormak istemiyorum. Ne yapmam gerekir