Vaka Çalışması – Eski sevgiliyi unutamayan kadın, sabırla bekleyen iyi çocuk

Ağustos sonunda bir kızla tanıştım. Eski erkek arkadaşından yeni ayrılmıştı. Görüşmeye başladığımızda bana eski erkek arkadaşından yeni ayrıldığını ama arkadaş olarak görüşmeye devam ettiklerini söyledi.

Eski erkek arkadaşı ile “arkadaş” olarak görüşen kız, ilişki için tehlikelidir. Özellikle de yeni ayrılmışsa. Bu eski erkek arkadaş yedekte tutulur ve seninle bir sorun çıkarsa ona koşma ihtimali vardır.

Başlangıçta iyi vakit geçirmek için buluşuyorduk ama buluşmalarda birbirimizden hoşlandık. Birkaç buluşma sonra bana benden çok hoşlandığını söyledi. Bu, ayrılıktan bir ay sonra oldu ve beni şaşırttı. Zira ayrıldığı adamla 4 senelik bir ilişkileri vardı.

Rebound sınırındasın. 4 yıl çok uzun bir süre ve büyük bir duygusal bağ veya onun kalıntısı demek. Seninle bir şeyler kötüye gittiğinde, ona dönme ihtimali çok yüksek. 4 yıllık bir ilişkinin kalıntılarından kurtulmak 6 ay – 12 ay sürer. Yani eğer oyunun sağlam ve sen de hemen kapılmayan bir erkek isen rebound tehlikesine rağmen eğlencene bakabilirsin ama yüzüne gülene aşık olan bir AFC isen ya da yeni yeni erkek adam oluyorsan ateşle oynuyorsun. Yazmamışsın ama 1 ay sonra da o adamla arkadaş olarak görüşüyorsa, bu kızla casual hariç bir şey düşünmemelisin. Eğer eleman hayatından çıkarsa ve aranızda 6 ayı aşan bir beraberlik varsa o zaman düşünebilirsin.

2 ay kadar sonra zaten, eski erkek arkadaşını unutamadığını anladı.

Şaşırdık mı?

Eski erkek arkadaşına dönmedi ama bana aramızdaki şeyin çok hızlı geliştiğini ve daha yavaş olmak istediğini söyledi. Bu 3 ayın ilk ayında öpüşüyorduk ama seks yapmadık.

Sebep? Dur tahmin edeyim: tipik iyi çocuksun.

Onun emin olmadan seks yapmayacak bir kız olduğunu düşünüyorum.

Sana kötü haberlerim var ama neyse 🙂 Mr. İyi Çocuk. Kadına saygı şerefimizdir tipi. Belki ama belki diyorum, birlikte olsanız senin için daha iyi olurdu.

Aramızda sexting oldu, onun vücuduna sıklıkla dokunuyordum ama seks yapmadım. Çünkü ona saygı duyuyorum ve seks yapmadan önce bana aşık olmasını istiyorum. Bana olduğum gibi aşık olmasını istiyorum.

Başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin. Bu yaptığın, sandığının aksine çok yanlış. Tek başaracağın, kendine güveni olmayan pipisiz bir tavşan olduğunu kıza gösterip durmak. Sana bir haberim var: Kadınlar seks yapmayı isterler ve seks yaparlar. Sen yapmasan, ben yapmasam, köşedeki iyi çocuk yapmasa, yapacak birini bulurlar.

Dur bakalım doğru anlamış mıyım? Kız seninle 1 ay geçirdikten sonra sana “ben eski erkek arkadaşımı unutamadım” demiş. Seks yok. Arada öpüşüp koklaşıyordunuz ama aranızda ilişkiye benzer bir şey de yok. Şimdi o bile yok. Yani sen tabak gibi, uydu gibi bir şey oluyorsun.

En son olarak bana ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Bunu anlayışla karşıladım.

Tabii ki. İyi çocuk her zaman anlar. Her zaman saygılıdır. Her zaman efendidir. Kendi isteklerini ve ihtiyaçlarını düşünüp karşılamak gibi kaka şeyleri asla düşünmez. Gel derler gelir, git derler gidemez 🙂

Eski ilişkisini atlatmakta zorlanıyor.

Atlatmasına yardım edecek biri de çıkmamış ki karşısına.

Onu anladığımı ona söyledim. Bence benimle henüz ilişkiye hazır olmamasının sebebi bu. Sebebini bilmese de, bana olan duygularını dışarı vuramıyor. Ama benden gerçekten hoşlandığını biliyorum zira benimle telefonla konuşmadan birgün bile duramıyor.

Allah’ım sana geliyorum 🙁 Dertlerini de anlatıyor mu bari?

Belki de onun peşinde çok koşuyorum zira başında gerçekten çok hoşlanıyordu.

Muhtemelen. Ama daha da kötüsü, sen böyle eski sevgilimi umutamadım diyen, seni yeterince sevmediği belli olan kızın yörüngesinde anlayışla, saygıyla, özveri ile dönüp duran pipisiz tavşan modunda kalarak, kızın saygısını – artık ne kadar kaldıysa – yitiriyorsun. Gerçekten erkek olan bir erkek, böyle ilgisi yetersiz kızların yörüngesinde durmaz.

Sanırım sizin deyişinizle çok iyi çocuk oldum. Anladığım kadarıyla bu itici bir şey.

Hem de nasıl.

Ama sorun şu ki ben bu kızı çok seviyorum. O benim tam aradığım kız.

ONEITIS!

Saçmalama yahu. Kız seni uydu yapmış, önden iki mucuk mucuk çevresinde yedek lastik olarak tutuyor, senin moda bak: Onu görünce anam dimişim, sanki ekşi börek, çemen yimişim, tam aradığım avrat dimişim!

Seni yeterince sevmeyen, seni herhangi bir şekilde sevdiği bile şüpheli olan avrat, aradığın avrat olamaz! Kendini ödül olarak görmeyen, değersiz gören insanlar, kendilerine ödül gibi davranmayan ve değersiz gören insanlara yapışmaya meyillidirler. Yapıştıkları bu insanlar kendileri ile ilgili öz değersizlik hissini doğrularlar. Ayrıca kendilerini değerli hissetmek için yapmaları gereken zorlu davranışsal ve içsel değişimi, o insanları elde ederek değerli hissetmeye çalışmak gibi hayali bir sürece havale ederler.

Kendilerini ödül olarak gören, özdeğere sahip insanlar, kendilerine değer vermeyen insanlardan uzaklaşmaya meyillidirler.

Bu kız senin tam istediğin kız değil. Senin kendine değer vermeye başlamak için girişmen gereken zorlu yola girmek yerine, onayını kazanarak kestirmeden değerli olacağını sanmana neden olan bir hayalin öznesi sadece.

Onu 3 aydan uzun süredir tanıyorum ve hemen hemen hergün mesajlaşıyoruz.

Ama eski erkek arkadaşını unutamamış, aranızda cinsele benzer hiçbir şey yok, ilişki istemiyorum diyor, vs. Kızın kız kankası olsan da seni hergün arar. Kızın mektup arkadaşı, terapisti, uydusu olmuşsun.

Benim acı çektiğimi gördüğü için görüşmemeyi teklif etti.

Acı çeken uydu erkek (temsili)

Ne kadar tatlı.

Bunu iki kere denedik ama birbirimizden 3 gün ayrı kalamadık.

Türkçesi: Ondan 3 gün ayrı kalamadım (ya da  yedek olmadan 3 gün güvende hissedemedi). Acaba hangisi? Belki de ikisi birden. Ben paramı birincisine koyarım.

Ondan vazgeçemiyorum. Vazgeçmek istemiyorum.

Kendini bir fantezi dünyasına hapsetmişsin ki, dışarıda kendine uygun, ilgisi yeterli bir kızla eşleşmek için gerekli reddedilme duvarını aşmaktan korkan çoğu çocuk, kendisine azıcık da olsa gülen kıza sarılıp, kendisini bu fantezi ile çerçeveler.

O benim sadece aşık olduğum kadın değil, en yakın arkadaşım, sırdaşım oldu artık!

Sırlarını da mı paylaştın? Mükemmel! Mükemmel 🙁

Ne yapmalıyım?

Şu an bir avuç oyun hamurundan müteşekkil t***klarını azıcık beton yapman ve kendi ihtiyaçların, isteklerin ve arzuların için sınırlarını çizmen lazım. Günde 2 saat erkekadam.org ve artık iyi çocuk olmak yok yazılarını okumanı, yatmadan hergün 30 dakika podcastlerimizi dinlemeni ve tahtaya 1000 kere “Ben çok efendi bir erkeğim” diye yazmanı, hergün sabah yüzüne bir su çarptıktan sonra sağlı sollu iki tokat atmanı tavsiye ediyorum.

Benim suçum olmasa da benimle ilgili duygularından emin değil.

Bu tamamen senin suçun. Son iki aydır tamamen arkadaş modunda yörüngesinde dönüyorsun.

Şimdi sana tavsiyem, bu kızı hayatından çıkar. Bu kızın hayatında olması senin için büyük bir fırsat maliyeti. Birçok erkek senin gibi yalnız olduklarını kabul edip, acılı ve reddedilme dolu piyasaya çıkmaktan ödleri koptuklarından, azıcık ilgi kırıntısı ile yetinip hayali umut limanlarında bekleşiyorlar. Ama bunun bir bedeli var. Kırıntı değil de gerçekten bir doyum alabilecekleri ilişkilerden mahrum kalıyorlar.

Bu kızla geçirdiğin her gün, sonradan hayatına girecek ve seni gerçekten isteyecek kızlarla geçirdiğin birkaç günden çalıyor.

Bir kadını oneitis yaptığınızda yapabileceğiniz en iyi şey, o kadını geride bırakıp gitmektir. Başta acı çekeceksin ama sonra kendine saygını kazanacaksın.

Sen bu kadına muhtaç olmuşsun. Bir kadına muhtaç olursan, ne o kadına çekici gelirsin, ne de başka kadınlara. Onun yörüngesinde beklemek, seni onun için de itici yapar, diğer kadınlar için de. Yani aslında bırakıp giderek aylar sonra da olsa bu kızla da bir şeyler yaşama ihtimaline sahipsin. Böyle yörüngesinde kalarak bu ihtimali sıfırda tutuyorsun.

NOT: Bundan daha kötü ama benzer bir vaka çalışması için bkz: Seni terk edenin peşinde koşma

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

63
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
22 Comment threads
41 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
ContNiyazisalsaStanfordNamesiz Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
KupaValesi
Guest
KupaValesi

Okuyamıyorum bile . İnanamıyorum. Kurgu geliyor. Bu kadarı da gerçek olamaz diyorum. Bu bloğa gelmeden biz de mi böyleydik? Mavi haplı günlerimi artık hatırlamıyorum.

Hufflepuff Serserisi
Guest
Hufflepuff Serserisi

Açıkcası mavi haplıyken ben böyleydim hatta daha beterdim. Mavi haplıyken yaptığım şeyler ara ara aklıma geliyor kendime gülüyorum.

BlackLack
Guest
BlackLack

Sana Katılıyorum bro gerçekten çok tuhaf geliyor şu yazılar şu an , Neyin kafasında bunlar diyorum. God Bless Red Pill man!.

nobodyisunique
Guest
nobodyisunique

En temel problem şu; daha yeni tanıştığınız bir kişinin sarfettiği her cümleye nasıl bu kadar yürekten inanabiliyorsunuz?

Yokluktan mı, aptallıktan mı?

Lyku
Guest
Lyku

Yokluktan inanmış gibi yapıyorlar bence. Aman bir kere daha sevişelim ne olur ne olmaz hırsı bu sanki.

Karmakarışık
Guest
Karmakarışık

Ya mahmut abi aklımda bi soru var ama böyle bişey nasıl oluyor anlayamıyorum çok kısa anlatıyorum.. Benim eski sevgilimin eski sevgilisi biz yakın arkadaşkende çıkmadan öncede sürekli yazıp ederdi kızın peşinden koşardı 2 seneye yakın yaptı bunu biz çıkarken yapmadı sadece şimdi öğrendim ki tekrardan beraber olmuşlar anlamlandıramadığım sorulardan 1. si Kız nasıl kendine muhtaç birini kabul ediyor 2. si çocuk bu peşinden koşma ile hipergamiyi nasıl tetikliyor ve abi son soruyu sormaya utanıyorum ama kıza yakıştıramadığımdan ve kendime yediremediğimden olayın doğruluğunu kıza yada kızın yakın arkadaşına (benimde arkadaşım) sormalımıyım

misafir28
Guest
misafir28

Bu sadece hipergami olarak algılama buradaki terimlere çok takılıyorsunuz toplumsal normları görmezden gelmek aptallık olur. Kadınlar kendi arasında rekabete girerler. Başkaları evleniyor , yuva kuruyor , altınları ile hava atıyor bende iyi bir çocuk bulayım da onu kafeslerim evlenir yuvamı kurar havamı atarım diyor. Evde kalmışsın sözünü duymamak için. Alfa karakterli erkeklerin çoğu terkedilir ! Şaşırdınız mı ? hayır şaşırmayın beyler. Dikkat edin ! Sosyal medyaya kadınlara erkek tarifini ; kadının önünde diz çöküp evlilik teklifi eden, evde bulaşık yıkayan, tiktok ta karısının taytlı götüyle video çekip çok mutluyuz, eğleniyoruz havaları veren erkekler pohpohlanıyor. Eğlence anlayışı bu. Fakat olayın arka… Read more »

Merto
Guest
Merto

Alfa karakterli erkeklerin çoğu terkedilir ! Zaman zaman oluyor bu, bir keresinde bir kızla flört halindeyiz kızla herşey güzel ama kız dedi ki Merto sen asla kontrol edilemeyecek birisin sana ne desem kendi istediğini yapacak bir karakterin var, sonra arkamdan da öyle bir karakter ki herif beni bir mekana çağırıyor ama yok işte bana sormuyor ki burayı ister misin sanki ben olsam zaten kendi tek gitcek mi falan diye bunlara bile takılmıştı çılgın😁 işin kötüsü ben bu kıza dedim iyide sen benden aslında hoşlanıyorsun buda demişti ki çok hoş birisin bunu inkar edemem ama olamam senle😁 şu bir gerçek bazı… Read more »

Hamza
Guest
Hamza

Maşallah kardeşim, bu nasi bı alfalik:)

Urascimenli
Guest
Urascimenli

Hayatımda bu şekilde senin gibi olduğum dönemde büyük hatalar yaptım saplantılı bir durum içindeydim ve şunu söylemeliyim ki o zamandan şimdi ki zamanda ki halime bakıyorum ben mükemmel bir detayım ve gerçek bir erkek oldum hatalar insanı geliştiren bir şey kesinlikle sana tavsiyem bir şeylerin farkına varmak için büyük hatalar yapmadan da varabilirsin yanlışlar yapıp .Mahmut abi şöyle böyle diyip onay cevabı beklemek bile saçma burda büssürü yazı var hayatını baştan aşağıya değiştiricek algılarını tamamen aç farkına var bu çok zor değil.

Urascimenli
Guest
Urascimenli

Şunuda ekliyim büyük hatalar senin hayatını baştan aşağıya etkiliyor… detayını sen düşün büyük hatanın ne olduğunu kavrıcaksın normal hatalar no problem klavye olduğum için yazdığım yazıda tam manasıyla demek istediğim noktaya varamadım ama anlıcağını düşünüyorum çoğu kısmını

DüzelicezAbi
Guest
DüzelicezAbi

Hocalarım size bir şey danışmak istiyorum ben üniversiteye başladım ve bir kızla tanıştım kız tabi ki ilk andan beri hoşuma gitti üniversitelerin başlamasından bu yana iki ya da iki buçuk ay geçmiştir neyse ben bu kızla okulun ilk günü tanıştım daha sonraki günlerde etkileşimde bulunmaya başladım buraya kadar her şey okey ama davranışları mesajlaşmaları kısa kesmeye yönelik konuşuyoruz konuşma sarpa sarıyor yeni bir konu açılabilir bu random ya da emoji atıp geçiyor sonrasında ben tekrar bir şey soruyorum böyle birçok kez oldu genelde ben sorular sorup tanımaya çalışıyorum o arada benle ilgili bir şeyleri merak edip soruyor ben üniversitedeki karşılaşmalarımızda,… Read more »

merto
Guest
merto

Kişisel analizim, kızla ilgili çok beklentin hayalin var otomatik olarak kadını kafanda kendinden iyi bir konuma doğru zihnini manipüle ediyorsun kendine zarar veriyor sabote ediyorsun kendini, kıza karşı çok bıcır bıcır bir ilgin var gibi anlatmışsın zaten, bence biraz duygularından arın çünkü duygusal yatırımların var gibi kıza, kadının daha istekli meraklı olması lazım gerçekten kazanman için, biraz çekil kenara bir kaç başka kız ile yakınlaş kıza da bunu göster yansıt doğal şekilde, biraz cazibe yarat yani dolu dolu bir tip imajı oluşsun ama sen zaten kızı aslında zorlamışsın ve kız çok ilgili değil gibi bir profil ortaya koymuş yani ilgisi… Read more »

Lyku
Guest
Lyku

Bence eski sevgiliyi unutamama olayının tek bir sebebi var. Karşısındaki adama yeterli ilgiyi görememesi. Burada yapılabilecek 2 şey var sanırım. Ama açıkçası hangisi doğru bilemiyorum. 1.Kıza açıkça “ben eski sevgili falan bilmem arkadaş, kendi eskilerimi de yolda görsem bile tanımam kusura bakma. eskiyi geride bırakıp yola devam edeceksek öyle devam edelim” diyerek, bir şans daha vermek. Neticesinde bir gün eski sevgilisinin muhabbetini açarsa arkadaşı 3 hayır ile uğurluyoruz demek. 2. İkinci seçenek sanırım biraz da yorgun adamların tercihi. Baktın eski sevgiliden vs. bahsediyor, benim bir işim çıktı diyerek sıradaki yarışmacıya geçmek. Bu eski sevgili, eski fuck buddy, eski labrador muhabbetlerinde… Read more »

Cetecean
Guest
Cetecean

Mahmut abi selamlar, Hatunu biriyle bir aydır konuşuyorduk, hoşlanmaya başlamıştım ve ara ara birbirimize yürüyorduk. Kızın kendisi bizzat benden hoşlandığını belirtmişti. Fakat işlerimden ötürü kendisine pek vakit ayıramadım ve mektup arkadaşı rolüne düşmedim. Önümüzdeki zamanlarda boş vaktim olacaktı, kendisine bu sefer buluşabileceğimizi söyledim ama eski sevgilisiyle barışmak üzere olduğunu söyledi. Ben de kendisiyle romantik bir ilişki düşündüğümü belirttim ve kesinlikle arkadaş olmayacağımı söyledim, ben kararımı verdim onunla devam etmeye çalışacağım dedi. Öyleyse konuşmaya gerek yok kendine iyi bak hoşçakal dedim ve Nextledim. Önceden olsa kızı ikna etmeye çalışırdım fakat ilk defa böyle bir şey yaptım diyebilirim, Sence doğru olanı mı… Read more »

görkem
Guest
görkem

Bazen banada kurgu gelirdi bunlar, ama bunlardan o kadar çok demiyim erkeklerin çoğu böyle zaten beyler, onurunla 31 çek, yapay am yap sik ama bunu yapma

yasman
Guest
yasman

abi 8 yıllık bi tanışıklık 2 senelik bi ilişki 2 aydır engelleyim. evlilik düşünüyorduk çeyiz diziyorduk birlikte fakat ben çalışmıyorum ve bahanelerini sayarak beni terketti, bende sabırla bekleyen çocuğu oynuyordum fakat ayrılığın 2. ayı dolmadan bi ilişkiye başladığını öğrendim engelliyim ailelerimiz tanışıyorlar biliyorlardı ne yapacağım bilmiyorum bi yanım sabret diyor bi yanım 2 ay dayanamamış ilişki yapmış sevmiyor seni s.et bak hayatına diyorum. ve beni en çok evlilik iş konusunda sıkıştırıyordu

Murat
Guest
Murat

Bana da benzer bir durum oldu ve nasil davranacagimdan emin degilim. Calistigim yerin onunden surekli gecen bir kizla goz temasimiz oluyordu. Kisa sure sonra numarami verdim ve yeni gorustugu birisinin oldugunu yazdi. Sonrasinda o kisiden cocugu oldu ve adam kizi tam dogumdan sonra terketti. Tabii kisa sure sonra benle iletisime girdi ve konusmaya basladik. Kizin 2 cocugu oldugu icin ona ciddi iliski gozuyle bakmadim. Sadece guzel vakit gecirmek amacli gorustum. 2.gorusmemizde opmek istedim ama hazir olmadigini soyledi. 3.gorusmede cocuklardan dolayi sadece sevisme oldu ama ertesi gun musait oldugunu soyledi. Tabii vakit gecirdigimiz aralarda surekli onu birakan kisiden bahsetmeye calissa da… Read more »

misafir28
Guest
misafir28

Böyle analiz yapa yapa kıza yapışmak için bahane aradıkça oneitisin dibini yaşayıp kendimizi bok çukuruna atan biziz.

Mamamimi
Guest
Mamamimi

Mahmut abi selam, En uygun başlık bu diye düşünüyorum. Sosyal medyada anonim bir hesaptan kızın biri yazdı. Bir süre konuştuk ve kendini ifşa etti. Kız 18 ben 25 yaşındayım. Konuşmamız gayet güzel ilerledi ve 1 hafta gibi bir sürede buluştuk. Fakat şu detay var kız farklı bi şehirde. Kızın bulunduğu şehre gidip ev tuttum ve birlikte şarap eşliğinde güzel vakit geçirdik. Seks düşünmedim kız istese bile sınır koyacaktım. Fakat öpüşme vs. oldu. Bu detaylardan sonra sormak istediğim şu; Kız söylediğine göre 1 sene önce eski sevgilisiyle ayrılmış fakat bu süreçte birkaç defa barışıp tekrar ayrılma durumu olmuş. Kızın kuzeniyle eski… Read more »

Wolverine
Guest
Wolverine

Mahmut abi selam 31 yaşındayım avukatım kendimden 7 yaş küçük kızla tanıştım arkadaş ortamında hemen ertesi gün instadan yürüyüp dmden yazdım Çıkalım kahve içelim dedim kız tamam dedi ancak yeni öğrendim kızın 3-4 senelik ilişkisi nişan arifesinde bitmiş biteli 1 ay bile olmamış olabilir bunu arkadaşımdan duydum ama aynı arkadaş bana dediki ben kız olsam seni seçerdim dedi nasıl yol izleyeyim inceden bir kırmızı bayrak var gibi geldi bana ne dersin?Aslında ciddi Düşüneceğim bir kız nasıl hareket edeyim bu arada önceki sevgilisinden statü olarak üstüm (fiziksel olarak alfayım diyebilirim ağırlık basıyorum düzenli son 5-6 aydık boyum uzun tipim fena değil)

J.
Guest
J.

Bu konuyla ilgili podcast yapmışsınız Spotifyda onu dinleyip geldim. kadınım. aklıma takılan bir nokta oldu. podcastte eski sevgilisinden yeni ayrılan birine karşı bir süre tedbirli olun demişsiniz. gayet makul. hatta ilişkiye duygusal yatırım yapmayın birkaç ay demişsiniz pekala. fakat bence bu tedbirli olun öğütünün sorunlu bir tarafı var. sevgilim bana karşı tedbirli olup duygusal yatırımını esirgediğinde bunu farketmek bende bir öfke yaratır. ilişkiye bariz şekilde daha çok emek harcayan tarafın ben olmam hoşuma gitmez yani. bunun bir formülü olmalı. evet yeni ilişkiden çıkmış kişiye karşı tedbirli olalım falan ama bu tedbir hali ilişkiye yatırım yapmamıza engel olduğunda karşımızdaki kişi neden… Read more »

Hitman
Guest
Hitman

Abi kızın eski sevgilisi onun sınıfından ilişkileri 10 ay sürmüş ve 4 aydır ayrılar ayrıca bildiğim kadarıyla toxic ilişki yaşamışlar ama kız onun peşinden gitmiş ve çocuk bunu baya üzmüş. Çocuk bugün onu aramış ve bi kız arkadasından özür dilemesini söylemiş yani sacma bi sebep. Kız da beni arayıp haber verdi ve olayı anlattı ben de anlıyorum bana göre doğru değil tarzı bir şey söyledim benim bu durumda nasıl bir pozisyon almam nasıl bir tepki vermem gerekir kızla 1 aydır flörtleşiyoruz ve bana ilgisi yüksek. Yaşlarımız ben 21 o 19

Alper
Guest
Alper

Mahmut abi selam, Ben biraz oyunu farklı oynuyorum maddi durumlarımdan dolayı, kızla ilk veya ikinci buluşmada sevişecek konuma gelmediyse buluşmuyorum. Böyle tanıştığım bir kızla geçen haftasonunu beraber geçirdik,ben gittim onun yanına, güzeldi genelde evden çıkmadık. Lakin kız çok ilişki istiyor gibi duruyor, fazla kıskanıyor gibi davranıyor,hatta bir kaç morarma bıraktı galiba başkaları görsün diye hehe, kız bu haftasonu bana gelmek istiyor. Mahmut abi soruma geleyim, Bir kızın biriyle iletişimi kesmesi için rest çekebilir miyiz? Kızın daha önce (dediğine göre tek o benden öncesi,en son 6 ay önce falan) beraber olduğu çocukla 3-4 hafta önce görüntülü konuşmuş, ve arada konuşuyolarmış. Hayatından… Read more »