Neden Eski sevgili nasıl geri döner – iletişimi kes kuralı?

Sitede en çok tavsiye edilen duruşlardan biri olan iletişimi kes kuralını (no contact rule), gerektiği durumlarda neden uygulamanız gerektiğiyle ilgili yazacağım bugün. Özellikle şu an iletişimi kes kuralı uyguluyorsanız okumaya devam edin.

İletişimi kes kuralının tek amacı, eski sevgilide özlem ve pişmanlık yaratmak değil. Evet, iletişimi kes kuralı, eski sevgilinizin sizi özlemesini ve pişmanlık duymasını sağlayabilir ya da en azından bunları kolaylaştıracaktır. Ama iletişimi kes kuralının bunlar kadar önemli bir işlevleri de var. Bunlardan birincisi, eski sevgilinizin size karşı duvar örmesini, size karşı savunmaya geçmesini önlemek.

Eğer ayrılık sonrası eski sevgilinize ulaşarak onunla yeniden birlikte olmaya çalışırsanız, daha da kötüsü bunu sözel olarak ikna etme ya da yalvarma şeklinde yaparsanız, bunun başarılı olma ihtimali çok düşüktür. Zira bir insan bir şeyi istemiyorsa, onu konuşarak o şeyi ister hale getirmeniz çok zordur. Bu pozisyon aynı zamanda sizin için çok zayıf bir pozisyondur zira terk edildiğinizde bu pozisyona düşerseniz, eski sevgiliniz ile aranızdaki durumda, elinizde hiçbir kart, avantaj yoktur. Gerçekten bir avantajınız, bir kartınız olması için, iletişimi kesmeniz ve eski sevgilinizi sizin de terk etmeniz gereklidir. Ona size verdiği gibi ayrılığı vermeniz, ona sizi özleme imkanı sağlayacak zamanı ve boşluğu hediye etmeniz gereklidir.

Ama aynı zamanda ayrılık sonrası, eski sevgilinizin size karşı oldukça hazırlıklı, güçlü ve kararından emin olduğu zamandır. Tamam, eğer aldatma, şiddet gibi ağır problemler yoksa, ayrılık hiçbir zaman bir insanın %100 emin olduğu bir karar değildir. Genellikle eski sevgilinizin %60’ı ayrılığa emin ve %40’ı emin değil gibi bir durum söz konusudur. Fakat ayrılık zor bir karar olduğundan, terk eden bir süredir düşündüğü bu anı atlatmış olması nedeniyle, ayrılık sonrası rahatlamıştır da.

Tam bu aşamada eski sevgilinizle iletişimde bulunmanız ve onu tekrar bir araya gelmeye ikna etmeye çalışmanız, onun size kararını savunmak zorunda kalmasına neden olur. Bu şekilde de siz onu yanlışlıkla kendi kararını defalarca savunmaya itersiniz ve böylece kararının kafasında güçlenmesine neden olursunuz. Onu resmen sizi defalarca reddetmeye itersiniz ve o da buna alışır ve sizi reddetmek onun için daha kolay olmaya başlar. Bu güçlenmeye tabii ki sadece tekrarlama katkıda bulunmaz. Sizin eski sevgilinizin peşinde koşarak onu sizden daha değerli hissetmeye itmeniz de katkıda bulunur.

Bu şekilde davranırsanız, eski sevgilinizin size karşı gelişen savunmasını güçlendirip durursunuz. No contact ile iletişimi tamamen kesip kendi hayatınıza odaklandığınızda, onun bu tür bir savunma geliştirmesine neden olmazsınız.

No contact kuralının diğer bir işlevi de, eski sevgiliniz pişmeden ona ulaşarak, pişmemiş ilgiyi de yok etmeniz. İlişki Koçu Corey Wayne bunu, alarm çalmadan acaba pişti mi diye sürekli olarak fırının kapağını açıp bakmaya benzetiyor.

Çoğu insan Hollywood aşk masallarının ve onun parçası olduğu popüler kültür hayal dünyasının etkisi ile, biriyle birliktelikte ilgiyi / sevgiyi ya da popüler deyişle aşkı, var – yok şeklinde bir şey sanıyor. Sıklıkla duyduğum, “sevgilim geçen hafta çocuklarımız olsun istiyorum diyordu ama dün terk etti” gibi şaşkınlıkların sebebi bu. Bunu diyen, eski sevgilisi geçen hafta onu seviyordu (100 üzerinden 100 seviyordu), şimdi sevmiyor (100 üzerinden 0) sanıyor. Oysa sevgi 0 – 100 arasında bir skalada sürekli iner çıkar. Geçen hafta sevgilin muhtemelen 55 – 60 idi, şimdi ise 40-45. Belki daha düşük ama ayrılık anında sıfır değil. Bu iş, aç kapa düğmesi şeklinde çalışmıyor. Daha çok ısının düşüp çıkması gibi çalışıyor.

Eski sevgilim beni ne zaman arayacak diye kendini yiyip bitiren biri, kendi kafasına ve çok yüksek olmayan sabır / kaygı toleransına göre ona ulaştığında, asıl amacı eski sevgilisinin kendisini hala sevip sevmediğini anlamak, sevmiyorsa sevmesini sağlamaya çalışmak. Oysa eski sevgilinin 30’a düşen ilgisi 50 ve üzerine çıkmışsa, online engel de yoksa, eski sevgili %90 büyük ihtimalle ona ulaşacaktır.

Fakat sorun şu ki siz onu aradığınızda bu ilgi henüz 45 ise, reddedilirsiniz. Reddedilmeniz, onun sizi reddetme sebebini tekrarlamasına ve genellikle ilginin yeniden 30’a düşmesine neden olur.

Merak etmeyin. Karşınızdaki manipülatif, aşırı inatçı veya psikopat değilse, sizi yeterince özlediğinde size ulaşacaktır. Manipülatif, inatçı ve psikopat ise? Bu kişiyle birlikte olmamanız lazım.

Peki 3 ay geçtiyse, 6 ay geçti ise? Şimdi burada gri bir alan var. Ben yine de ulaşmamanız gerektiğini ve iletişimi kes kuralının o size ulaşana ya da sonsuza kadar olduğunu söylüyorum. 30 gün, 60 gün iletişimi les kuralı çeşitlerinin kötü fikirler olduğunu düşünüyorum. Ama 3-4 ay geçtiyse? Ulaşsanız ne kaybedersiniz?

Siz bu soruyu sorarken şunu kastediyorsunuz. Zaten 4 ay ulaşmamışım. Görünen o ki onun da özlediği ya da pişman olduğu yok. Ulaşsam, bir denesem orada pişen bir yemeği erkenden fırından çekmek gibi bir şey olma ihtimali düşük. İş soğuduğu için kalkanlarının kalkma ihtimali de düşük. Ama belki buluşsak, yeni bir şeyler olur.

Şimdi şunu kabul ediyorum. 4 ay iletişimi kesip sonra ulaşmanız tabii ki bir ay boyunca dön diye yalvarmadığınız için fazla kalkan kaldırmayacaktır. Ayrıca 4 ay, karşınızdakinin sizin de onu terk ettiğinizi anlaması için yeter de artar. Siz hem kendinize hem de ona çoktan ona ihtiyaç duymadığınızı, onsuz da yaşayabileceğinizi gösterdiniz. Sizi yedekte görmesi mümkün değil. Size istediğinde dönebileceğini düşünmesi de artık mümkün değil. Yani siz 3-4 ay sonra aradığınızda, sizin de onu bıraktığınız fikrine, sizi özlemesinin ön koşuluna pek zarar gelmez.

Ayrıca eğer iletişimi kes kuralını uyguladıysanız, 3-4 ay sonra aradığınızda eğer buluşma olursa, daha rahat ve güçlü olursunuz. Ayrılığın şoku ve acısı, onunla yeniden bir arada olmak için bir şeyler yapmanız gerektiğini düşünmenizin kaygısı ile eğer ayrılıktan sonraki haftalarda ya da ilk aylarda buluşursanız, o kaygı ve duygusal durum ile, o buluşmada çok itici şeyler yapma ve itici olma riskiniz çok yüksek. Eğer ayrılıktan iyileşirseniz, böyle bir probleminiz yok.

Peki o zaman no contact neden süresiz olmalı?

Ama burada asıl problem sizin ruhen başa dönme riskiniz. 4 aylık iletişimi kes, gerçekten üç ayağıyla da yapılırsa (asla ulaşma, ondan asla bilgi alma ve kendine odaklan) oldukça iyileştirici bir süreç ve 4 aylık iyileşmenizi, eski sevgilinizle belki olur ihtimali için riske atmanıza değmez. Bunu söyleme nedenim, şahit olduğum durumlar. Adam 5 ay sonra artık gayet rahatım diye kadını arıyor, buluşuyorlar ama buluşmada kızın erkek arkadaşı olduğunu öğreniyor. Orada yaşadığı şok ve acı önemli değil ama 5 aylık iyileşmesinde en az 2-3 ay geriye düşüyor.

Ya da kız yalnız bile olsa yeniden birlikte olmak istemiyor. Ama bu iletişim birden fazla buluşmaya yayılıyor ve eğer bir sonuç olmazsa erkek yine 2-3 ay geriye düşüyor.

Ama dediğim gibi burada farklı düşünceler de var. Bazı danışmanlar, bunun her zaman uygun olduğunu düşünmüyor. Bazen karşınızdakinin sizi özlemesine rağmen sizin nasıl tepki vereceğinizi bilemeyeceklerinden, aramaya korkabileceğini söylüyorlar. Ben tavsiye etmem ama illa ben tamamen aştım, iyileştim diyorsanız, kaybedecek bir şeyiniz gerçekten yok. Ama aştıysanız, iyileştiyseniz neden 4-6 ay önce ayrıldığınız insana kaldınız, neden onunla zorlayacaksınız diye sorarım ve aynı zamanda da insanın kendini kandırma kapasitesini küçümsememenizi tavsiye ederim. Ama eğer buluşmaya parmağında yüzükle gelse umrumda değil diyorsanız, bir şey diyemeyeceğim.

Neyse, yukarıda ufak da olsa değindim ama iletişimi kes kuralının en önemli işlevlerinden birisi ki bence en önemlisi, sizin ayrılıktan iyileşmenizi sağlar.

İletişimi kes kuralı uyguladığınız her gün, biraz daha iyileşirsiniz.

Sizin ayrılıktan iyileşmeniz, sizin ayrılık sonrası yeni bir ilişkiye başlayabilmenizin ve bu ilişkinin sağlıklı olabilmesinin en önemli ön koşullarından birisidir. Bu yeni ilişki, sizin şu an istediğiniz gibi eski sevgilinizle yeniden başlamak da olabilir, yeni biriyle başlamak da. İki durumda da, ayrılıktan iyileşmeniz gereklidir.

Eski sevgilinizle ayrılıktan iyileşmeden buluşursanız, ayrılık acısının kaygı, depresyon, kendini aşağı hissetme, vs. gibi tüm negatif yönleri ile o buluşmaya gideceksiniz. Bu negatif duyguların hepsi sizi itici yapacak. Bunu istemezsiniz. Daha da kötüsü, siz iletişimi kesmeden eski sevgiliniz ile görüştüğünüz hergün, iyileşmeniz gecikecek ya da daha kötü olacaksınız. Bu nedenle iletişimi kes kuralı sizin hem daha kötüye gitmemenizi, hem de iyileşmenizi sağlayacak. İletişimi kes kuralı, sizin iyileşene kadar ayrı kalmanız için gerekli süreyi size sağlayacak ya da en azından sağlama ihtimalinizi arttıracak.

Aslına bakarsanız sıklıkla dediğim bir şey var: Eski sevgiliniz sizi arayacaksa, 4 hafta sonra araması, 4 gün sonra aramasından çok daha iyi. Eğer ayrılık size yoğun bir acı getirdiyse, onun sizi 1 hafta sonra aramasını istemezsiniz. Siz de iyileşip güçlendiğinizde aramasını istersiniz.

İlişkilerin temel kuralını unutmayın:

Bir ilişkide daha güçlü olan taraf, diğerine daha az ihtiyaç duyan taraftır.

Sağlıklı bir ilişkide iki tarafın birbirine ihtiyacı hemen hemen aynı orandadır. Bir taraf diğer tarafa daha fazla ihtiyaç duyar hale geldiğinde, ilişki bozulmaya başlar. Ayrılık sonrası genellikle terk edilen, terk edene daha fazla ihtiyaç duyduğundan, bu iki kişinin sağlıklı bir ilişki kurması çok zordur. Bu iki kişinin sağlıklı bir ilişki kurabilme ihtimalinin olması için, terk edilen yeterince iyileşmelidir ve terk eden de bir miktar özleme, pişmanlık ve kaybetme korkusu ile daha az güçlü bir pozisyona gelmelidir.

Sonuç olarak iletişimi kes kuralı, opsiyonları olan, kendi ayakları üzerinde durabilen, özdeğerleri ve saygıları yüksek insanların duruşudur. Siz bu duruşu, ilk başlarda zerre öyle hissetmeseniz de, uygulamayı başarırsanız, böyle bir insan olma yönünde önemli bir sıçrama yaparsınız. O nedenle ayrılıklar aslında insanın duygusal olarak gelişmesi için büyük sıçrama şansıdır.

Bitirmeden şunu da ekleyeyim: Birçok insan bu kuralı keşke daha önce görseydim, bilseydim, geç olmadan uygulasaydım diyor. Onlara aslında şu an bir sonraki ilişkilerinden önce kuralı biliyor olduklarını hatırlatsam da, bu konu ile ilgili kitabı, ilişki içinde olanların okumasını tavsiye ediyorum. İlişkilerde daha başarılı olmak istiyorsanız, kriz hallerine de hakim olmanız gerekli.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

824
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
219 Comment threads
605 Thread replies
47 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
229 Comment authors
Mahmut AbiMertfurkanAnkaralı_06Berkay Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Yasavullll
Guest
Yasavullll

Mahmut abi merhabalar, iyi giden bi ilişkimiz varken kız bi anda soğuk yaptı ben de çok sabredemedim ve sitede bahsedilen bir çok hatayı yaptım üstüne gittim sonuç olarak kız ayrıldı ben de ayrılma konusmasını bitirdi ve cevap vermeden komple bırakıp gittim o andan itibaren no contect uyguluyorum kızdan bana haber geliyor bu yanlış biliyorum ama o bunu bilmiyor ben harfi harfine no contect yapıyorum hayatıma işime gücüme bakıyorum ne kadar duygusallaşsam bile bunu ona hiç göstermedim hatta beni gördugu kadarıyla hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum ancak burda sormak istediğim şu, kız çok tripli, üzgün ve mutsuz takılıyor pişman da… Read more »

Marvel
Guest
Marvel

Mahmut abi selam.

Uzun ve güzel bir ilişki sonrası ayrılık oldu. Birbirimze karşı hiçbir zaman saygısızlık yapmadık. Önce geri döndürmeye dönmeyecekse de bir an önce unutmaya çalışıyorum. Sanırım iletişimi kes derken bunu Instagram’dan da silme durumu da dahil. Peki bunu yaparken kendisine ayrıca bir mesaj atılmalı mı? Atmadan silmek kabaca olur diye düşündüm.

“Selam. Seni instagramdan siliyorum. Geçmişimize olan saygımdan dolayı bilgilendirmek istedim. Fikrin değişirse beni ara. Kendine iyi bak.”

Böyle bir mesaj eşliğinde yapmak nasıl olur?

Teşekkürler

Demether
Guest
Demether

Abi 3 senelik ilişkim 2021 Aralık ayında bitti. Onunla beraber dopdolu anılarımız var. Beraber Avrupa’ya gidip ülkeler şehirler gezmek de buna dahil. Ayrılırken artık beni sevmediğini ve istemediğini söyledi. Ben de daha önce bu siteyi okumamıştım.. Beni her yerden engellemesine rağmen bir şekilde ulaşıp konuşmaya çalıştım haliyle de reddedildim. Artık rahatsız edilmek istemiyorum diye defalarca söyledi. Bu raddeye gelmesi gerçekten hayret verici. En son da ona çok seveceği bir hediye aldım ve onun ardından hayatından yolundan çekiliyorum dedim. Ben de artık sizin dediğiniz No Contact taktiğini uyguluyorum umarım bunun için geç kalmamışımdır.

mefisto
Guest
mefisto

eve mektupta yollasaydın bak hayatından çıkıyorum ona göre diye

Baro
Guest
Baro

Mahmut abi selamlar. Ufak bir fikir danisacam. Benim eski hatunun en yakın arkadaşı ( aynı kafede çalışıyorlar) bana karşı epey samimi. Fiziksel temas muhabbet vs.. Mekan sürekli gittiğim bir yer. Kız geçenlerde ilgisini azalttı. Hatta “abi” etiketini yapıştırdı sağolsun. Bu aralar biraz sıkıntılı bir süreçten geçiyorum, mental gücüm dimi gördü maalesef. İşin sonunda nur topu gibi bir Oneitisim oldu senin anlayacağın. Bunu da kız ilgisini azaltinca fark ettim. Bu durumdan çıkmak için ne önerirsin? Kızla muhabbeti tümden kesmeli mekana bir daha gitmemeli mi, yoksa rutine devam edip kızla muhabbete asgari ölçüde devam edip canım istedikçe mekana gitmeye devam mı etmeliyim?… Read more »

Serkan
Guest
Serkan

Mahmut abi öncelikle merhaba . Instagramdan keşfettim sitedeki bir çok yazıyı okudum galiba ihtiyacım olan yerdeyim. 11 aylık bir ilişkim vardı ailelerinin bildiği , herşeyin güzel olduğu , beraber tatile gittiğimiz sayısız vakit geçirdiğimiz bi ilişki . Uzak mesafe aşkıydı başlarken de böyleydi uzaktan sevmeyi çok güzel de beceriyorduk her fırsatta yanındaydım onun yazın ayda 2 kez felan kışınsa 2 ayda bir felan mutlaka 3 er 4 er gün yanındaydım . Sana içimi dökmek istiyorum abi . Şöyle ki bu ilişki zor başladı bu ilişkiden önce 3 kez benle birlikte olmaya yeltensede cesaret edemedi ama en sonunda birlikte olduk ve… Read more »

Kemal
Guest
Kemal

Selam Mahmut Abi,

2 yıllık sevgilimle ayrılık oldu. Sosyal medyadan ekliydik ama hiç konuşmadık bir süre. Sonra iletişime geçtik tekrar görüşmeyi kabul edip görüşmede ara ara bazı shit testler yaptı. Sonrasında kendimi kaptırıp yalvarma ve ısrara geçtim. Red yedim tabi.

Sosyal medyadan silip no contact yaptım. Aynı şirkette çalışıyoruz ama home office. Haftaya aynı gün ofiste bulunacağız. Bana karşı hislerinin tamamen bittiğini düşünmüyorum. Eğer karşılaşırsak terasa bir kahve içme teklifi yapmam yanlış mı olur? Ya da nasıl bir yol izlemek gerekir böyle bir durumda?

Joker
Guest
Joker

Mahmut abi selam. No contact yaptığımız bizi terk eden eski sevgilinin sosyal medyada fotoğraımızı beğenmesi veya üstü kapalı göndermeler yapması sonrasında kendisiyle iletişime geçtiğimizde bizi red etme psikolojisi nedir? Diğer sorum da bu aslında no contact esnasında bize dönüş sinyali mi yoksa her halukarda dönmeyecek ama sadece elimin altında hissini yaşayarak ego tatmini mi?

Mert
Guest
Mert

Mahmut abi, ciddi ilişki ayrılığı sonrası yapılan no contacttan 5 ay sonra doğum günümde doğum günü kutlama mesajı attı. Bu mesaj attığı gün nasılsın nasıl gidiyor muhabbetlerine girip buluşma ayarlamak doğru zaman mı? “Bak dünden razıymış bir doğum gününü kutladım hemen buluşmak istedi.” tepkisine neden olur mu? Buluşma ayarlamazsak bir de bunun “Doğum gününde yazdım ama bir buluşma bile teklif etmedi kendisi bilir” diyerek tekrar iletişime geçmeyecek şekilde kendisini geri çekme riski var diye de düşündüm.

SigmaRules1
Guest
SigmaRules1

Mahmut abi günaydın, umarım iyisindir. Bundan aylar öncesinde bir ilişkim vardı. 4 ay süren ilişki bittikten sonra 3-5 ay geçmesine rağmen plansız bir şekilde hep iletişime geçiyorduk. Gerçekten benim yaşadığım en tutkulu şeydi, onun için öyle olduğuna da eminim fakat bazen tutku, heyecan yetmiyor. Daha çok one night takıldığım için ciddi bir ilişki içerisindeyken toxic bir insana dönüştüm, kısmen de bir efendi çocuğa dönüştüm. İlişkinin alfasıyken betası oldum. Bu sebeple de benden ayrıldı. Ben bu siteyi bilmediğim halde bu ayrılık sürecinde no contact’a kısmen uyup ona bir ya da iki kez yazmışımdır, daha önce keşfetseydim hiç yazmazdım. O bir iki… Read more »

aaaaaa
Guest
aaaaaa

mahmut abi selamlar, yaklaşık 2 haftalık flörtüm bana olan ilgisini yitirdiğini söyleyip arkadaş kalma teklifi sundu, bir şey olduğunda beni arayabilirsin vb demeçlerine seni arkadaş olarak görmüyorum seninle arkadaştan ötesi olmak istiyorum fikrin değişirse beni ara diyip no contact uygulamaya başladım. kendisi konuşmanın bittiği gün tanıdığı bir kız arkadaşımın hikayelerini ona ait olduğunu bildiğim bir fake hesaptan izlediğini gördüm yine de iletişime geçmedim. instagramda hikayelerini ve gönderilerini kontrol etmeyip yanı sıra takipten de çıkmadım kendisi izliyordu benim hikayelerimi. bugün aradan yaklaşık 10 gün geçtikten sonra reglinin yaklaşık 5 gün geciktiğini söylemek için aradı beni. gayet neşeli ve hiç problem yokmuş… Read more »

Börteçine
Guest
Börteçine

Ha bir de abi hiç bi yerden engelleyip çıkarmadım insta vs dahil. Çıkarmalıyım ?
Cevapların için teşekkürler şimdiden abi.

Börteçine
Guest
Börteçine

Mahmut abi merhaba. Öncelikle bizlere verdiğin çok değerli bilgiler için hepimiz adına teşekkür ederim. Abi bundan 4 ay önce bi kızla tanıştım. İlk gördüğüm anda beğendim. Cinselliğin konuşulduğu bi flört aşamasından sonra ben takılmalık değil ciddi ilişki insanıyım dedi ben de daha karakterine dair bir şey bilmeden sevgili oldum. Tabak çevirmeyi vs. bıraktım. Abi ilişkide en az 2 günde bir kavga ediyorduk. Her seferinde ultimatom veriyordum maalesef. Ama kendisi kavgalarda daha az konuşuyor, özür dilemiyordu. Çoğu zaman özür dile benden dediğim bile oldu. 2 ay boyunca konuşma dediğim erkek kankası ile konuşmasına göz yumdum. 2 ay sonunda kendisi o çocuktan… Read more »

Neler oluyor
Guest
Neler oluyor

Selam. Benimle aşırı ilgilenen kızı buluşmaya çağırdım. 2 buluşma gerçekleştirdik ve beni arkadaş görüyormuş gibi imalar da bulundu. Bende seni arkadaş görmüyor ve fikrin değişirse ara diyerek iletişimi kestim. Tam 4 gün sonra kız bana ulaştı yeniden görüşmelerimiz başladı. 1 hafta sonra evine gittim. Ben yakınlık gösteriyorum o uzaklaşıyor 2 gece bu şekilde ben yakınlaşma gösterdikçe o uzaklaştı. ( birlikte yatıyoruz her türlü hamleler yapıyorum ama kızdan tepki hiç yok ) 2,3 gün sonra tekrar evine gittim. Birşeyler yiyorduk benim yemeğim bitti onun tabağından bir kaşık aldım ve bu durumdan rahatsız olduğunu yemeği yemeyeceğini söyledi. Bende eğer böyle düşünüyorsan (… Read more »

Mert
Guest
Mert

Selam Mahmut Abi,

No contact üzerinden 2 ay geçti. Beni aklından tamamen silmediğini farkında olduğum için kuralı bozup iletişime geçtim ve buluşma teklifini kabul etti.

Bu olumlu bir durum mudur? Geri dönme ihtimalini gösterir mi?

Teşekkürler