Türk kızlarının %90’ı ruh hastası mı?

Ekşi sözlükte biri, Türk kızlarının %90’ının ruh hastası olması başlığına “tabii ki ruh hastaları bunlar” diye kendi deneyimini yazmış, bir inceleyelim dedim.

Önce tamamen bir okuyun ve bakalım bu adamın asıl derdini görebilecek misiniz?

biri nişanlılık olmak üzere son 5 sevgilimde de illallah etmiştim artık. dünya bile değil, evren bunların etrafında dönüyor resmen. hiçbir konuda hiçbirini tatmin edemiyorum. mutlu olmuyorlar. ne yaparsanız yapın her an ilgi bekleyen, kendinizle 10 dk zaman geçirseniz “benle ilgilenmiyosun” zorbalığına başlayan, istekleri hiçbir zaman bitmeyen bir topluluk bunlar.

bir uğraş ya da hayata dair merak ettikleri, dert edindikleri bir şey yok. bir hobileri yok. müzik zevkleri yok. spor, sanat, genel kültür ne bileyim sikindirik siyaset falan bile “ıyghh öff püff” şeyler bunlar için. statü denen şeyi follower sayısıyla eşdeğer görürler. örneğin bir tanesiyle bile açıp cosmos belgeseli izleyemedim, biriyle bile hayata dair ya da özel niş alanlara dair bir sohbetim olmadı. daha doğrusu olamadı. çünkü çok denedim. bu arada bu arkadaşlar bildiğin yüksek fakültelerden mezunlar ve çalışan insanlar. ama birinden bile bir konuda etkilenmedim. beni açacak, merak ettirecek, hayret ettirecek hiçbir anım olmadı.

damızlık adam gibiydim. kamış istediklerinde hazır bir şekilde görevimi yapmam gerekir. ben 2 saat atıyorum satranç oynadığımda oooo “beni unuttun yine”. araban varsa o haftasonu hanfendiyi istediği yere götürceksin. bak senin istediğin de değil. araban var olum sonuçta. hatta sen hastasın köpek gibi evde yatıyosun, hanfendi yazıyor paydosa doğru “alcak mısın beni çıkışta aşkooo”. sen hastaysan banane amk servise mi bindirceksin beni yaa ıyghh.

nişan yapıp evimi açtığım insan her gün beni birinden kıskanıyodu. her allahın günü. ayrılık ultimatomları veriyodu. evli çoçuklu insanlara yürümedigimin hesabını verirken buluyodum kendimi. bi süre sonra ben de ruh hastası oldum tabi. iş yerinden ayrılan bir arkadaşın fotoğraf karesinde olduğum icin birilerine yürümekle suçlanıyodum. ve ben bu psikopatlara her seye ragmen saygılı davranıyordum. bildiğin açıklama falan yapıyodum.

o kadar çok ruh hastası tanıdım ki artık bu genellemeyi yapacak seviyeye geldim. türk kızı %90 ı ilgi budalası, bencil, hayata dair hiçbir merakı, ilgisi ya da dert edindiği bir uğraşı olmayan boş bir topluluktur. nokta

Şimdi de sazı ben elime alayım.

biri nişanlılık olmak üzere son 5 sevgilimde de illallah etmiştim artık.

Bir, iki kadında aynı şeyi yaşasan,  bunlar ruh hastası dersin. 5 kadında da aynısını yaşayınca “acaba bütün bu ilişkilerin ortak paydasında – bende – bir yanlış var mı” diye düşünmen lazım. “Kadınlar bana niye böyle davranıyor, benden neden sürekli ödemem, itaat etmem, alttan almam bekleniyor?” dersin. Arkadaş kendisini bir kez bile suçlamış mı? Hayır. Bu şekilde de tabii ki egosunu sıvazlayıp duruyor ama bu tür kaybeden narsizmi maalesef %90 kendisine zararlı.

Bu adam kendi arızaları nedeniyle, normal kızlar tarafından sürekli reddedilip, sadece ruh hastası kızlarla birlikte olabiliyor olabilir. Bu tür bir “tüm kadınlar / erkekler şöyle böyle” ağlamasında çoğu zaman durum bu. Örneğin “tüm erkekler sikip atan, aldatan götlerdir” diye ağlayan kadın size saçma geliyor zira muhtemelen kendinizi ve birçok erkeği biliyorsunuz ve bu tür erkeklerin azınlıkta olduğunu da biliyorsunuz. Ama bu kız için gerçeklik bu. Neden? Zira normal erkekler onun için görünmez (itici, heyecan verici değil) ve sürekli bu tip adamları buluyor. Sonra da tabii onun için “tüm erkekler” kötü, göt, piç. Burada da aynı durum olabilir. Sen mazoşistsen, seni sadece sadistler çekici bulur ve sonra da tüm kadınları sadist sanarsın mesela. Oysa gerçekte sorun, senin normal kadınlar tarafından tercih edilmemendir.

Örneğin ben burada çok görüyorum. Kız arkadaşım çok kıskanç, sürekli bir şey istiyor, kavga çıkarıyor, vs. diyen adamlarla biraz konuşunca şu çok bariz. Adam kendine güvenmeyen, öz değer yoksunu biri ve kendine hep böyle kızları çekiyor. Sonra da tüm kızlar bu şekilde kendine güvensiz, drama sanıyor.

Fakat burada başka bir mekanizmanın olma ihtimali daha yüksek. Kadınlar omurgasız, kendi çizgilerini savunamayan, bu çizgiler ihlal edildiğinde çekip gidemeyecek kadar muhtaç ve korkak erkeklere çok acımasız davranırlar. Aynı kadın böyle bir erkeğe arkadaşın yazdığı gibi eziyet ederken, omurgalı, eğer çizgilerini fazla ihlal ederse elinden kaçırabileceğini bildiği bir erkeğe feminen, sevgi dolu ve gayet iyi davranabilir.

Bu arkadaşın temel probleminin omurgasızlık olabileceğini nereden anlıyoruz? Şu iki örneği verelim:

“araban varsa o haftasonu hanfendiyi istediği yere götürceksin. bak senin istediğin de değil. araban var olum sonuçta. hatta sen hastasın köpek gibi evde yatıyosun, hanfendi yazıyor paydosa doğru “alcak mısın beni çıkışta aşkooo”. sen hastaysan banane amk servise mi bindirceksin beni yaa ıyghh.”

ve ben bu psikopatlara her seye ragmen saygılı davranıyordum

Sen, kadın seni şoför olarak kullanmak istediğinde, gıkını çıkarmadan itaat ediyorsun, hasta olsan bile. Ya da belki gıkın çıkıyor ama ben senin şoförün değilim diye yerini bildirecek cesaretin olmadığı için, kıza yerini bildiremiyorsun.

Dikkat edin, kız ağzıma sıçsa da korkumdan (kızı kaybederim, yalnız kalırım, kimse beni sevmez korkusu muhtemelen) gıkımı çıkaramıyorum demek, kırılgan narsist egosunun kaldırabileceği bir gerçek değil. Bunun yerine “ve ben bu psikopatlara her seye ragmen saygılı davranıyordum” diyor. Buna da muhtemelen inanıyor. Ben “zayıfım”, “muhtaç davranıyorum” demek yerine, “büyüklük bende kalıyor”, “ben yine de çok efendiyim” diye zayıflığına güzelleme düzüyor.

Arkadaşlar, kadınlar bu noktaya birgünde gelmezler. Bu sitede defalarca belirttiğimiz gibi, bir kadın sizin erkek adam mı yoksa bir sünepe mi olduğunuzu size bakarak tam olarak göremez. Arada sizin sünepe iseniz ona göre davranacağınız küçük testler yaparlar. Bu testler başında çok küçüktür ama siz muhtaçlık, kaybederim ve beni kimse sevmez korkularının esiri bir erkekseniz, bu testlere hafif bir omurga bile gösteremeyebilirsiniz. Bu durumda da kadın acaba ne kadar sünepesiniz diye testlerin şiddetini arttırır ve bir de bakarsınız hasta yatağınızdan kalkıp ona şoförlük yapmıyorsunuz diye size telefonda bağırıp çağırdığı bir noktaya gelmişsiniz.

o kadar çok ruh hastası tanıdım ki artık bu genellemeyi yapacak seviyeye geldim. türk kızı %90 ı ilgi budalası, bencil, hayata dair hiçbir merakı, ilgisi ya da dert edindiği bir uğraşı olmayan boş bir topluluktur. nokta

Sen de bu kadın çöplüğünün kıymetini bilmediği bir pırlantasın değil mi? Yersen. Maalesef kendi yiyordur. Muhtemelen bunu okusa direkt savunmaya geçer. Şişkin ama aşırı kırılgan egosu bu gerçekleri kaldıramaz. Ama sorun şu ki, egomu koruyacağım diye ilişki hayatını cehenneme çeviren, üstelik düzeltme olanağı kendi elinde olan hatalarını düzeltemiyor. Bunun yerine sorunu kadınlara atıyor ve egosunu rahatlatıyor ama bu sefer de sorunu çözmesi mümkün değil. Zira “tüm Türk kadınları ruh hastası” ve bu konuda yapabileceği ne var ki?

Bakın beraber olduğunuz kadın gerçekten ruh hastası olabilir. Ama durum buysa sizin bu kadını bırakmanız lazım. Fakat şimdi bu çocuğu düşünün. Kız arkadaşı gerçekten ruh hastası olsa bile nasıl bıraksın? Zira ona göre ruh hastası olmayan bir kız yok ki?

Oysa azıcık alçak gönüllü olsa, 5 kızda da aynı şeyi yaşadım o zaman bendeki problem ne olabilir diye kafa yorsa, kendi zayıflıklarını bulup giderse, hem böyle kızları kendine çekmeyi bırakacak, hem daha nitelikli kızları kendine çekecek hem de omurgasızlığı yüzünden normal kızları bile ruh hastası canavarlara çevirmeyecek! Evet, yeterince uzun süre böyle omurgasız davranırsanız, en iyi kızı bile çıldırtabilirsiniz. Gerçi normalin üstünde niteliğe sahip kızlar sizi ilk aylarda terk edeceği için, onlarla tecrübeniz çok olmayabilir.

Bu arada, iyi çocuk sendromu olan adamlar normal kadınları iterken, narsist kadınları kendilerine çekerler. Bu konuda iyi çocuklar narsist kadınları kendilerine çekerler yazımıza da bakabilirsiniz.

Bu konu, Modern iyi kocalar ve erkeğe psikolojik şiddet uygulayan kadınlar cehennemi podcastında da işlenmişti.

Sorularınız varsa site yorumlarında sorabilirsiniz ya da bana özel olarak ulaşabilirsiniz. İlişkiler konusundaki ilişkiler setimizi de tavsiye ederim.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

67
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
24 Comment threads
43 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
J.WingerRedMichalengeloEfeYani Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Attila
Guest
Attila

Az önce bu entry’i ekşide okuduktan sonra siteye girdim ve bu yazı karşıma çıktı. Aklımdan geçenler birebir yazılmış. Eklemek istediğim nokta ise entry sahibi, kadınların entelektüel olarak bizden geri olma konusunda haklı.

SüleyMAN
Guest

Biz kar tanesi değiliz bizim gibi milyonlar var. Ama biz herkes için yeterliyiz. Galiba bu iki düşünceyi harmanlayıp yaşamak gerekiyor

Ugur
Guest
Ugur

Yakın zamanda bu tarz 2 kızla görüştüm, biriyle ilk buluşmada diğeriyle ikinci buluşmadan sonra bir daha görüşmedik 🤣

Kirmizihapligenc
Guest
Kirmizihapligenc

Bu tür adamlar aynı ortamda olunca hiç çekilmiyor. Normal bir konu konuşulur bir şeklide konuyu kızlara getirip başlar tecrübelerini anlatmaya . Sitenin linkini bir sopaya işleyip ağızlarına vurasım gelmiyor değil:D. Bu tür herifler o ortamdan gidince dalga konusu olduklarını bilseler keşke

Alright
Guest
Alright

Abi selam bu konuda bir sorum olacak. Shittestlerin giderek şiddetlenerek devam etmesinin sebebi nedir? Kadın sürekli bir arayışla test mi ediyor yoksa bir yerden sonra gelen ümitsizlikle kadının solipsist doğasının almasından mı kaynaklanıyor?

SomeBodySomeOne
Guest
SomeBodySomeOne

Benim stratejim, kadın içgüdüsel olarak shit test yapıyorsa, bizim de bilinçli olarak onları teste tabi tutmamızdır. İlk bir kaç ay eğlenme ve rahat davranma odaklı yaklaşırım ve kadının travmalarını, psikolojik sorunlarını bu dönemde anlamak zor olmaz. Psikolojik veya travmatik bir durum sezip kısa sürede uzaklaştığım çok kadın oldu.

Böyle davrandığınızda, bu kadınlar dönem dönem sizi tekrar yokluyorlar. Bunlar tabak olmasa bile zihinde bir opsiyon sahibi olma etkisi de yapıyor ve karakterinize ve davranışlarınıza da olumlu yansıyor. Kısaca çizgi ve prensip sahibi olmak aslında. Bu zaten başlı başına önemli bir karakter özelliği.

Mehmet
Guest
Mehmet

Ekşi Çöplük her zamanki gibi

Sefa
Guest
Sefa

Kadir Şeker hakkında verilen karar için yorumun nedir Mahmut abi?
Eşimiz/kız arkadaşımız ile tartışırken Kadir Şeker gibi tepki gösteren insanlara karşı ne yapabiliriz?

Sedat
Guest
Sedat

Onedio hemen harika haber diye paylaşmış geçen nofap hakkında bir araştırma yapıyordum nofap hakkında haber yapmış tabi nofap dışında herşeyi söylemiş yok hindunizmde çocuk yapmak dışında boşalmak yasakmış onu yazıyor.

Kemalettin
Guest
Kemalettin

Şimdi benim 6 7 gün önce tanıştığım bi kız vardı ve yaptığı şeylere karşı çok iyi karşılık verebiliyordum yeterli derecede neg yaptım hafif ukala espriler de yaptım fakat bu kızda durumu arttırmam gerekti çünkü kız bildiğin ilah sanıyordu kendini yani yaptığı shit testlerden bi süre sonra cidden bikmistim cinsel ilişkiye girmeden once girdikten sonra durmadan her an bi shit test yapıyordu neyse bu nude attı benden karşılık bekledi dedim olmaz hem bulunduğum konumdan dolayı olmaz hem de atmak istemiyorum dedim bi anda triplere girdi ve dediği şeylerle biraz dalga geçtim bu tamamen kendi zevkim içindi sonrasında iyi madem konuşmak istemiyorsun… Read more »

Kenzou
Guest
Kenzou

Ruh hastası mı bilmiyorum ama kadir sugar davasından sonra %90’ının darktriad sevdiğini öğrendim 🙂

Jane Doe
Guest
Jane Doe

Bir kadın olarak “benimle cosmos belgeseli izleyecek birini bile bulamıyorum” cümlesine pek güldüm. Doğrudur elbette çünkü bu durumun da erkeklerin kadın seçimleriyle ilgisi büyük. “entellektüel kadın kalmadı, çok nadir” diyen arkadaşlarımdan biri paso kendi değerini insta beğenileri yapmış, hep farklı farklı lüks araçların sağ koltuğundan çekilmiş olduğu belli fotoğraflara sahip olan kadınlara yürüyordu. Hoe’lar ile karanlık madde falan konuşmaya çalışıyorsunuz ya, bence asıl siz delisiniz, siz.

Kenzou
Guest
Kenzou

Benim sondan bir önceki, hiç alakası ve gördüğüm kadarıyla ilgisi olmamasına rağmen, sırf ben astronomiye meraklıyım diye sağdan soldan bir şeyler okuyup gelip bana biliyormuş gibi anlatıyor, bak ben de ilgiliyim diye gösterircesine konu falan açmaya çalışıyordu. Taktire şayan bir davranış, en azından böyle olması gerekiyor ortak ilgi alanı olmasa bile. Yine en azından benim sayemde yalandan da olsa bilgi haznesine bir şeyler eklemiştir. Ama şuana kadarki tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki bilim/felsefe veya soyut konulara girilecek kız nadir bulunuyor, geneli dünyevi işlerin ve realitenin/somutluğun peşinde. Kaydadeğer tanınmış/bilinen bir kadın felsefeci olmaması da bunu kanıtlıyor sanırım. Veya bilemem, belki de bana… Read more »

Bin bilsende bir bilene danış
Guest
Bin bilsende bir bilene danış

Mahmut abi peki bu konudan yola çıkarak belirli tip bir kadına değil de geniş ve birbirine zıt bir kadın yelpazesi çekiyorsak bu nasıl yorumlanır. 26 yaşındayım oyun öğrendikten sonra daha havalı ve karizma bir adam oldum hepten ve şuan 30-35 arası kadınların daha çok dikkatini çekiyorum(büyük gösteren bir tipim muhtemelen maskülen imajdan). Bu ama camiada pek tavsiye edilmiyor daha genç kadınlara gidin deniyor. Yaşıtlarım arasından ise marjinal yada duygusal olarak zayıf kadınları daha çok çekiyor görünüyorum ve ben bu iki özelliğin de zıttıyım yada mesela eğitim hayatında en çalışkan kadınlara hitap ediyorum ama benim o çalışkanlıkla alakam yok eğitim hayatımda… Read more »

Xname
Guest
Xname

Hocam sen var ya sen bambaşka bir adamsın. Sabah kız arkadaşım hafif bi saygısızlık yaptı. Bende yerini bildirdim sonra da aramadım sormadım. Tam bu yazıyı okuyup kendimle gurur duyarken özür mesajı atmış. Deneyip gördüm ben bu sitenin nasıl bir şey olduğunu.

Özcan
Guest
Özcan

Doğru bir yazı ve çok iyi tespitler yapılmış. Katılıyorum ki bir erkek çerçevesini daimi korumak zorundadır. Mavi hap veya adına başka birşey koyun “kadın dediğin şöyle olacak, türk kızları UgaBuga” diyen heriflerin narsistliğinde yatıyor malesef. Şahsen bende böyle düşünürdüm. “Kızların hepsi mal şöyle böyle, efendi erkeğim” tribine girip birçok fırsat kaçırdığım oldu. Sonradan tabi keşfedince bendeki arızaları düzelttim. Bu arkadaş büyük ihtimal ailesinde kadın feminenliği tarafından yetiştirildi. Yapılması gereken hatalarını kabul edip çözüme gitmek olur. Spor yap,kendini seven birisi ol. Kendine karşı yalancı,yapmacık,ön yargılı olmayacaksın. Yürüşüyünden tut,beden diline kadar analizini yapıcaksın. Ondan sonra kendini seveceksindir zaten. Kadına her istediğini verirsen… Read more »

Murat
Guest
Murat

Abi merhaba, çalıştığım yerde bi kız var yakın olmaya çalışıyor sosyal medya hesabımı alıp arada mesaj atıyor ama bu mesajlaşma çok kısa oluyor ve kızın sevgilisi var. Burada iki ihtimal var a) benden hoşlanıyor ve yakın olmaya çalışıyor b) arkadaş olmaya çalışıyor. Kızın sevgilisi olduğu için 2 seçenekte iptal olmuş oluyor doğru mu? Ve bu kızı ben nazikçe kendimden uzaklaştırıp daha sonra bana neden böyle davranıyorsun gibi bir soru sorarsa, ona 2 seçeneği de sunup açıklamama yapmama gerek var mı sence abi. Örneğin, sevgilin varken iş dışı görüşmek ve konuşmak istemiyorum, buna ama ben seni arkadaş olarak görüyorum diye cevap… Read more »

lyku
Guest
lyku

1-)Kız sana açıkça senden hoşlandığını vs. söylememiş ise hiç kasma bence kendini. Gidip kıza ne ayaksın sen bana mı yürüyorsun desen ne alakası var benim sevgilim var zaden diyecek büyük ihtimal.

2-)Normal arkadaş da takılıyor olabilir. Kızın sevgilisi var diye bu olay neden iptal olmuş olsun ki. İş hayatında olur bazen öyle şeyler.

Kenzou
Guest
Kenzou

Mahmut abi, “bros before hoes” ile ilgili bol metaforlu bir yazı gelebilme ihtimali var mıdır? Çok mu acımasız, sert olur? Ben bu kavramın hapı sindirme konusunda kritik bir eşik olduğuna inanıyorum. Evli, sevgilisi olan kızlara yürüyen veya en azından bu kızlarla ilgili kafası karışan adamların yokluk zihniyetinden teknik olarak hiçbir zaman çıkamayacağını ve kadın doğasını sindiremeyeceğini düşünüyorum.