Türk kızlarının %90’ı ruh hastası mı?

Ekşi sözlükte biri, Türk kızlarının %90’ının ruh hastası olması başlığına “tabii ki ruh hastaları bunlar” diye kendi deneyimini yazmış, bir inceleyelim dedim.

Önce tamamen bir okuyun ve bakalım bu adamın asıl derdini görebilecek misiniz?

biri nişanlılık olmak üzere son 5 sevgilimde de illallah etmiştim artık. dünya bile değil, evren bunların etrafında dönüyor resmen. hiçbir konuda hiçbirini tatmin edemiyorum. mutlu olmuyorlar. ne yaparsanız yapın her an ilgi bekleyen, kendinizle 10 dk zaman geçirseniz “benle ilgilenmiyosun” zorbalığına başlayan, istekleri hiçbir zaman bitmeyen bir topluluk bunlar.

bir uğraş ya da hayata dair merak ettikleri, dert edindikleri bir şey yok. bir hobileri yok. müzik zevkleri yok. spor, sanat, genel kültür ne bileyim sikindirik siyaset falan bile “ıyghh öff püff” şeyler bunlar için. statü denen şeyi follower sayısıyla eşdeğer görürler. örneğin bir tanesiyle bile açıp cosmos belgeseli izleyemedim, biriyle bile hayata dair ya da özel niş alanlara dair bir sohbetim olmadı. daha doğrusu olamadı. çünkü çok denedim. bu arada bu arkadaşlar bildiğin yüksek fakültelerden mezunlar ve çalışan insanlar. ama birinden bile bir konuda etkilenmedim. beni açacak, merak ettirecek, hayret ettirecek hiçbir anım olmadı.

damızlık adam gibiydim. kamış istediklerinde hazır bir şekilde görevimi yapmam gerekir. ben 2 saat atıyorum satranç oynadığımda oooo “beni unuttun yine”. araban varsa o haftasonu hanfendiyi istediği yere götürceksin. bak senin istediğin de değil. araban var olum sonuçta. hatta sen hastasın köpek gibi evde yatıyosun, hanfendi yazıyor paydosa doğru “alcak mısın beni çıkışta aşkooo”. sen hastaysan banane amk servise mi bindirceksin beni yaa ıyghh.

nişan yapıp evimi açtığım insan her gün beni birinden kıskanıyodu. her allahın günü. ayrılık ultimatomları veriyodu. evli çoçuklu insanlara yürümedigimin hesabını verirken buluyodum kendimi. bi süre sonra ben de ruh hastası oldum tabi. iş yerinden ayrılan bir arkadaşın fotoğraf karesinde olduğum icin birilerine yürümekle suçlanıyodum. ve ben bu psikopatlara her seye ragmen saygılı davranıyordum. bildiğin açıklama falan yapıyodum.

o kadar çok ruh hastası tanıdım ki artık bu genellemeyi yapacak seviyeye geldim. türk kızı %90 ı ilgi budalası, bencil, hayata dair hiçbir merakı, ilgisi ya da dert edindiği bir uğraşı olmayan boş bir topluluktur. nokta

Şimdi de sazı ben elime alayım.

biri nişanlılık olmak üzere son 5 sevgilimde de illallah etmiştim artık.

Bir, iki kadında aynı şeyi yaşasan,  bunlar ruh hastası dersin. 5 kadında da aynısını yaşayınca “acaba bütün bu ilişkilerin ortak paydasında – bende – bir yanlış var mı” diye düşünmen lazım. “Kadınlar bana niye böyle davranıyor, benden neden sürekli ödemem, itaat etmem, alttan almam bekleniyor?” dersin. Arkadaş kendisini bir kez bile suçlamış mı? Hayır. Bu şekilde de tabii ki egosunu sıvazlayıp duruyor ama bu tür kaybeden narsizmi maalesef %90 kendisine zararlı.

Bu adam kendi arızaları nedeniyle, normal kızlar tarafından sürekli reddedilip, sadece ruh hastası kızlarla birlikte olabiliyor olabilir. Bu tür bir “tüm kadınlar / erkekler şöyle böyle” ağlamasında çoğu zaman durum bu. Örneğin “tüm erkekler sikip atan, aldatan götlerdir” diye ağlayan kadın size saçma geliyor zira muhtemelen kendinizi ve birçok erkeği biliyorsunuz ve bu tür erkeklerin azınlıkta olduğunu da biliyorsunuz. Ama bu kız için gerçeklik bu. Neden? Zira normal erkekler onun için görünmez (itici, heyecan verici değil) ve sürekli bu tip adamları buluyor. Sonra da tabii onun için “tüm erkekler” kötü, göt, piç. Burada da aynı durum olabilir. Sen mazoşistsen, seni sadece sadistler çekici bulur ve sonra da tüm kadınları sadist sanarsın mesela. Oysa gerçekte sorun, senin normal kadınlar tarafından tercih edilmemendir.

Örneğin ben burada çok görüyorum. Kız arkadaşım çok kıskanç, sürekli bir şey istiyor, kavga çıkarıyor, vs. diyen adamlarla biraz konuşunca şu çok bariz. Adam kendine güvenmeyen, öz değer yoksunu biri ve kendine hep böyle kızları çekiyor. Sonra da tüm kızlar bu şekilde kendine güvensiz, drama sanıyor.

Fakat burada başka bir mekanizmanın olma ihtimali daha yüksek. Kadınlar omurgasız, kendi çizgilerini savunamayan, bu çizgiler ihlal edildiğinde çekip gidemeyecek kadar muhtaç ve korkak erkeklere çok acımasız davranırlar. Aynı kadın böyle bir erkeğe arkadaşın yazdığı gibi eziyet ederken, omurgalı, eğer çizgilerini fazla ihlal ederse elinden kaçırabileceğini bildiği bir erkeğe feminen, sevgi dolu ve gayet iyi davranabilir.

Bu arkadaşın temel probleminin omurgasızlık olabileceğini nereden anlıyoruz? Şu iki örneği verelim:

“araban varsa o haftasonu hanfendiyi istediği yere götürceksin. bak senin istediğin de değil. araban var olum sonuçta. hatta sen hastasın köpek gibi evde yatıyosun, hanfendi yazıyor paydosa doğru “alcak mısın beni çıkışta aşkooo”. sen hastaysan banane amk servise mi bindirceksin beni yaa ıyghh.”

ve ben bu psikopatlara her seye ragmen saygılı davranıyordum

Sen, kadın seni şoför olarak kullanmak istediğinde, gıkını çıkarmadan itaat ediyorsun, hasta olsan bile. Ya da belki gıkın çıkıyor ama ben senin şoförün değilim diye yerini bildirecek cesaretin olmadığı için, kıza yerini bildiremiyorsun.

Dikkat edin, kız ağzıma sıçsa da korkumdan (kızı kaybederim, yalnız kalırım, kimse beni sevmez korkusu muhtemelen) gıkımı çıkaramıyorum demek, kırılgan narsist egosunun kaldırabileceği bir gerçek değil. Bunun yerine “ve ben bu psikopatlara her seye ragmen saygılı davranıyordum” diyor. Buna da muhtemelen inanıyor. Ben “zayıfım”, “muhtaç davranıyorum” demek yerine, “büyüklük bende kalıyor”, “ben yine de çok efendiyim” diye zayıflığına güzelleme düzüyor.

Arkadaşlar, kadınlar bu noktaya birgünde gelmezler. Bu sitede defalarca belirttiğimiz gibi, bir kadın sizin erkek adam mı yoksa bir sünepe mi olduğunuzu size bakarak tam olarak göremez. Arada sizin sünepe iseniz ona göre davranacağınız küçük testler yaparlar. Bu testler başında çok küçüktür ama siz muhtaçlık, kaybederim ve beni kimse sevmez korkularının esiri bir erkekseniz, bu testlere hafif bir omurga bile gösteremeyebilirsiniz. Bu durumda da kadın acaba ne kadar sünepesiniz diye testlerin şiddetini arttırır ve bir de bakarsınız hasta yatağınızdan kalkıp ona şoförlük yapmıyorsunuz diye size telefonda bağırıp çağırdığı bir noktaya gelmişsiniz.

o kadar çok ruh hastası tanıdım ki artık bu genellemeyi yapacak seviyeye geldim. türk kızı %90 ı ilgi budalası, bencil, hayata dair hiçbir merakı, ilgisi ya da dert edindiği bir uğraşı olmayan boş bir topluluktur. nokta

Sen de bu kadın çöplüğünün kıymetini bilmediği bir pırlantasın değil mi? Yersen. Maalesef kendi yiyordur. Muhtemelen bunu okusa direkt savunmaya geçer. Şişkin ama aşırı kırılgan egosu bu gerçekleri kaldıramaz. Ama sorun şu ki, egomu koruyacağım diye ilişki hayatını cehenneme çeviren, üstelik düzeltme olanağı kendi elinde olan hatalarını düzeltemiyor. Bunun yerine sorunu kadınlara atıyor ve egosunu rahatlatıyor ama bu sefer de sorunu çözmesi mümkün değil. Zira “tüm Türk kadınları ruh hastası” ve bu konuda yapabileceği ne var ki?

Bakın beraber olduğunuz kadın gerçekten ruh hastası olabilir. Ama durum buysa sizin bu kadını bırakmanız lazım. Fakat şimdi bu çocuğu düşünün. Kız arkadaşı gerçekten ruh hastası olsa bile nasıl bıraksın? Zira ona göre ruh hastası olmayan bir kız yok ki?

Oysa azıcık alçak gönüllü olsa, 5 kızda da aynı şeyi yaşadım o zaman bendeki problem ne olabilir diye kafa yorsa, kendi zayıflıklarını bulup giderse, hem böyle kızları kendine çekmeyi bırakacak, hem daha nitelikli kızları kendine çekecek hem de omurgasızlığı yüzünden normal kızları bile ruh hastası canavarlara çevirmeyecek! Evet, yeterince uzun süre böyle omurgasız davranırsanız, en iyi kızı bile çıldırtabilirsiniz. Gerçi normalin üstünde niteliğe sahip kızlar sizi ilk aylarda terk edeceği için, onlarla tecrübeniz çok olmayabilir.

Bu arada, iyi çocuk sendromu olan adamlar normal kadınları iterken, narsist kadınları kendilerine çekerler. Bu konuda iyi çocuklar narsist kadınları kendilerine çekerler yazımıza da bakabilirsiniz.

Bu konu, Modern iyi kocalar ve erkeğe psikolojik şiddet uygulayan kadınlar cehennemi podcastında da işlenmişti.

Sorularınız varsa site yorumlarında sorabilirsiniz ya da bana özel olarak ulaşabilirsiniz. İlişkiler konusundaki ilişkiler setimizi de tavsiye ederim.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

67
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
24 Comment threads
43 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
J.WingerRedMichalengeloEfeYani Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Yolluk yapan Salih Abi
Guest
Yolluk yapan Salih Abi

Mahmut abi merhaba, bir aydır takıldığım bir kız var, ben 21 kız 24 yaşında, o bu sene üniversiteden mezun oldu ve ikimiz de artık farklı şehirlerdeyiz. Bu flörtten bir cacık olacağını sanmıyorum, başka birilerine yönelmek en doğrusu. Haftada bir-iki mesajlaşma ya da arama oluyor, kız mesajlarda ve konuşmalarda belirsiz davranıyor. Örneğin ortak çevremizden hala birileriyle görüşüyor musun dediğimde, senin gibi bazı kişilerle konuşuyorum dedi, çevrede benden başka erkek yok zira kurstan arkadaştık ve ben hariç hepsi kızdı. Kız burada gizem yaratıp sorular sordurmaya mı çalışıyor yoksa ben akıl hastanelerinin gözde adayı mı olmuşum?

lyku
Guest
lyku

Bu ve benzeri arkadaşlar ikinci şoku o kızlar yarın başkası ile olup, aynı sorunları yaşamadıklarında da yaşıyor. Çünkü kabul etmesek de özellikle bazı kadınlar karşılarındaki adama göre şekil değiştiriyor. Adam muhafazakar ise o da öyle oluyor, hangi takımı tutuyorsa o da o takımı tutuyor, müzik zevkine uyuyor vs. Bu hikayedeki arkadaşın benzeri bir kaç kişi benim çevremde de var. Hatta bir tanesinin olayı çok garibime gitmişti. Annesinin de olduğu bir ortamda bir grup kız biz bilmem nereye gidiyoruz falan dediklerinde bu arkadaş hemen ben sizi götüreyim diye atladı ortaya. Ben dur olum napıyosun annen burada o daha önemli onunla ilgilen… Read more »

Goksel
Guest
Goksel

Merhaba Mahmut abi. Kizin biriyle tinderda konusmaya basladik ve trekking icin sozlestik fotograf atmalar falan derken gunduz yazmaya basladi ve bende calisiyordum cevap veremedigimden engelledi ve gorusmeden once kalkip gidecegim seyler yapma diye seni tanimaya calisiyorum sen fuckboy musun dedi ve engelledi. Sadece nerde yanlis yaptim anlamaya calisiyorum.

Enigmatic
Guest
Enigmatic

Bir yanlışın yok, kız arıza. Senin bunu ayırt edememen daha da arıza bi durum yalnız.

serkan
Guest
serkan

önce tamamını okutup yorum yaptırmanız iyi bir egzersiz oldu.

Doc.
Guest
Doc.

Abi benim annemle ablam hic normal konusmuyorlar. Diyorsun: kaybetmekten korktuklari erkeklere normal davranirlar da ben bu ikisine ne yapacagim? Istismara da ugradim cocuklukta. Ablam evlenecek umarim b*k gibi bir evliligi olur. Annem konusundaki umudum da en kisa surede malum, yaş artik gidiyor. Simdi asla normal olamayan bu iki insandan benim uzaklasmam zor, tip okuyorum, uzun bir egitim surecim var. Nasil isi tersine ceviririm? Ve bu arada gercekten ruh hastalari abi. Babam oldukten sonra guclu ol dediler, 1 kere zayif dustum suclu oldum. Major depresyona soktular beni. Zoraki ciktim, simdi ben anlamadim nasil bunlar normal de ben normal degilim?

Yani
Guest
Yani

Normal bir kadın (toksik olmayan) bir beta karşısında ne kadar psikopatlaşabilir? biz mi betalaştık yoksa kız mı ruh hastası?

Efe
Guest
Efe

Abi ruh hastası çok var ya önceden de denk gelmiştim ama bugün yaşadığım olay gerçekten canımı sıktı ders çıkışı bir kızın yanına gittim merhaba dedim bak sadece merhaba ya başka hiçbir şey yok anasına sövmüşüm gibi tepki verdi birkaç soru sordum neden filan diye tersledi dedim ki aynı bölümdeyiz tanışmak için soruyorum böyle tepki vermenin sebebini anlamadım suratıma bön bön baktı ama yaptığı salaklığı o da anlamış gibiydi bilmiyorum manasında iki elini açtı hafif gülümseyip bu kadar sosyal özürlü bir insan görmedim ya bir şey demedim ayrıldım yanından ama şimdi sınıftaki diğer kızlarla nasıl konusucaz onu bilmiyorum yürüme maksatlı da… Read more »

Red
Guest
Red

Selam hocam, bu yazıyı okurken hep biz mi çıldırtıyoruz yoksa ayarları bozuk mu sorunsalı geliyor.
Bir kadın ne kadar acımasız olabilr? Yani sonuçta ortalık beta kaynıyor ama her betaya kadınlar bu derece saygısızlık yapmıyor diye düşünüyorum.

örneğin arkadaş çevremden duyduğum bazı saygısız cümleler “renkli gözlü birinden çocuk yapayım sen büyütürsün”, “sana tasma takıp gezdireceğim”, “bugını buldum sana istediğimi yaptırırım” hatta kedisi kıçını yalarken “bak bu abin yalasın o da iyi yalıyor” derecesinde sözler..
Normal kadınlar toksikleşse bile bu kadar uç cümleler kurarlar mı?

J.Winger
Guest
J.Winger

“örneğin bir tanesiyle bile açıp cosmos belgeseli izleyemedim, biriyle bile hayata dair ya da özel niş alanlara dair bir sohbetim olmadı. daha doğrusu olamadı. çünkü çok denedim. bu arada bu arkadaşlar bildiğin yüksek fakültelerden mezunlar ve çalışan insanlar. ama birinden bile bir konuda etkilenmedim. beni açacak, merak ettirecek, hayret ettirecek hiçbir anım olmadı” Elemanda halihazırda bahsedilen tüm sorunların dışında bir sorun daha var. Bu adam kendine bir kadın istemiyor, memeleri olan bir erkek istiyor. (Bunun hakkında bir yazı vardı, bulan atsın) Bugüne kadar beni fikri manada hayretler içinde bırakan bır kadın görmedim (gördüklerim de pek kadınsı değillerdi ör. birtakım profesörler).… Read more »