Vaka çalışması – erkeği oyalayan kadın

Bir aydır bir kızla görüşüyorum. Bana hergün 4-5 kere mesaj atıyor ama hemen hergün mesajlaşma birden bire kesiliyor. En son mesajıma saatlerce cevap yazmıyor ki birçok defa ertesi güne kadar cevap yazmadığı oluyor. Bana bir iki hafta önce bana karşı hisleri olduğunu ama henüz bana aşık olmadığını söyledi.

Şimdi öncelikle görüşüyorum dediğine göre kızla aranda bir sevgililik ilişkisi yok. Hergün mesaj atması iyi ama arada pat diye kesmesi o kadar problem değil. İnsanların işi gücü var. Fakat eğer sen onun cevapsızlığı karşısında yazmaya devam ediyorsan bu sıkıntı. Sana cevap vermiyorsa hemen mesaj atmayı bırakmalısın. Ayrıca hergün seninle mesajlaşması özellikle seni arkadaş gibi sıradan şeylerle ilgili mesajlaşmanız çok doğru değil. Bu kız senin kız arkadaşın değil. Senin onunla mesajlaşmaya ve çok mesajlaşarak onun telefondaki “kız” arkadaşı olmaya soğuk bakman, çok mesajlaşmaman ve buluşma ayarlaman lazım.

Eğer bir kızla mesajlaşıyorsanız (kız arkadaşınız da olsa, henüz yeni görüşüyor da olsanız) gün içinde sürekli olarak işinizi bölüp mesajlarına cevap vermeyin. İşiniz bitsin ve arada mesajına cevap verin. Bir erkeğin bir kadının mesajına cevap vermek için sürekli olarak yaptığı işi bırakması, onun cepte olmasına ve görünmesine neden olur. Nereden bilecek demeyin. Gün içinde bir erkek her mesajına hemen dönüyorsa, o erkek ya boş bir erkektir ya da işini gücünü ona cevap için bırakmak zorunda hisseden zayıf bir erkek.

Burada sana söylediği söz sıkıntı: sana karşı boş değilim ama coşmuş da değilim. Bu kelime anlamı ile problem değil zira duygular zamanla gelişir ama bunun söze dökülmesi sıklıkla, yeterince umut verip çok da çekmeden uydu erkek yapma motivasyonuna işarettir.

Onu bir iki kere, eski erkek arkadaşı ile gördüm.

Onunla yeniden olur mu diye bakarken seni de kenarda tutuyor olabilir. Sana bütün gereksiz mesajlaşmayı minimuma indirmeni, gün içinde o kadar da ulaşılır olmamanı tavsiye ederim. Eğer mesaj atmaya devam ediyorsa, buluşma ayarla. Bu kadar ulaşılır olman, sana olan ilgisizliğinin nedenlerinden biri. Belki de en büyük nedeni.

Bana benimle bir ilişki düşündüğünü ama şu an hızlı gitmek istemediğini söyledi. Aslına bakarsan kızın beni oyaladığını ve cepte tuttuğunu düşünmeye başladım.

Evet, sana duymaktan hoşlanacağını düşündüğü şeyi söylüyor yani sabırla beklersem beraber olacağız umudunu veriyor. Bu aşamada yedek lastik olarak beklediğini varsayabilirsin.

Bir de beni sürekli olarak ekiyor. Kendisi buluşmak istese bile son anda başka bir işi çıkıyor ve beni ekiyor.

Bu da sana senin, kızın gözünde o başka işlerden daha önemli olmadığını söylemeli. Hani bir kere, iki kere tamam da, eğer daha fazla sayıda oluyorsa bu, önemli önemsiz işleri ve arkadaşları senden daha önemli demek.

Bu kız seni iki kere ektikten sonra hala her mesajına istekle ve hızlıca cevap veriyorsan, hala buluşma teklif ediyorsan, kıza dediğin şey şu: ben seni yedek lastik olarak beklerim, sorun değil.

Bir kadın sizi arka arkaya iki kere ekerse (daha önceden haber verdiğini varsayıyorum), “tamam sonra görüşürüz” deyin ve bir daha o size ulaşmadan ona asla ulaşmayın. Eğer kendinize hakim olamayıp da kıza ulaşırsanız, sizin ona, onun size olduğundan çok daha fazla ihtiyaç duyduğunuzu gösteriyorsunuz. Bunu yaptıktan sonra o kızdan saygı beklemeyin. Sizin kendinize saygınız yok ve bunu açık açık gösteriyorsunuz, kız size neden saygı duysun?

Bir de işin içinde hala eski erkek arkadaşı var ve sen hala ilişki bekleyen efendi erkek gibi kızın peşindeysen, bütün bu çöp davranışları sineye çekiyorum diyorsun.

Şimdi bu aşamada ne yapayım?

Öncelikle eski erkek arkadaşı hala hayatının içinde olan kızla sevgili ilişkisi istiyorsan bu “hayali” hemen bırak. Takılmaktan daha yukarısını isteme.

İkincisi, bu kızla gün içinde karşılıklı mesajlaşmayı bırak. Eğer seni iki kere ekti ise, sana her mesaj attığında kibar bir şekilde geç cevap ver ve konuyu uzatmamaya çalış. Kıza bu şekilde vereceğin mesaj, güzelim buluşmuyorsak mesajlaşmıyoruz. Benimle konuşmak istiyorsan, buluşmak isteyeceksin. Bu kıza yeniden buluşma da teklif etme. O edecek. Ve bu da son şansı olacak. Yeniden ekerse, yine aynı şekilde “sonra görüşürüz” de fakat bu sefer mesajlarına çok kısa cevaplar verip başından at. Eğer ne oldu derse, “mesaj arkadaşı olmakla ilgilenmediğini, yüzyüze görüşmediğin bir kızla mesaj iletişimine vaktin olmadığını” söyle ve orada bırak. Eğer yine buluşmak isterse sana gelecek. Dışarda buluşma yok. Bu kıza kesinlikle para harcama. İstemezse de bir an önce yakandan düşsün.

Umut kırıntıları ile yörüngesinde döneceğine, bir an önce hayatından çıksın daha iyi. Son olarak kız eski erkek arkadaşıyla görüşüyor ama sen başkasıyla görüşüyor musun? Başka kadınlara yürümeye devam etmelisin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

69
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
19 Comment threads
50 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
BatmanLoseemirWolverineMeraklı Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Muhammed
Guest
Muhammed

İçler acısı bir senaryo. son 4-5 yılda erkekler o kadar dejenere oldu ki kızlarla sevgili ilişkisi içine girebilmek için kıçlarını yırtıyorlar. Bir kaç yıl öncesine kadar kızların derdiydi bu. Erkekler kız oldu kızlar erkek çok yazık.

Arda
Guest
Arda

Kırmızı Hapı çok yeni yutmama rağmen hayatımdaki etkilerini en derinden hissediyorum, Yavaş yavaş keşfettiğim bu haritada pratik yapmaya başlıyorum. Artık geçmişin bir önemi yok yeni kızlara açılmanın oyununu, her defasında daha da iyi oynamanın tam zamanı, Bu tip vaka çalışmaları yapbozun eksik parçaları gibi kafama oturmaya başlıyor.
Teşekkürler Erkek Adam ve Redpill Camiası….

mr.hanktrrr
Guest
mr.hanktrrr

Merhaba Mahmut Abi, Bir ay önce NEXT yaptığım kız, son buluşmamızda ilk başta “sen çapkın birisin, sürekli birileriyle flört ediyorsun, instagram hesabında fazla kız var ve sevgilin olduğu zaman bile benimle flört ediyordun, sana güvenmiyorum. İlişkiye başladıktan 3-5 gün sonra diğer kızlar gibi benden de sıkıldığını söyleyip ayrılacaksın.” ve sonrasında da “Sana değer veriyorum, ama senin bana karşı olan hislerin bende sana karşı yok” demişti. Ben de “Fikrin değişirse ara beni” dedim ve NEXT yaptım. İlk olarak kızın Redflag davranışlarını yazayım: 1) Fazla erkek kankası var. Instagram fotosuna bir kankası ayıcık emojisi atar, diğeri kırmızı kalp atar, diğeri “biraz zayıflamışsın”… Read more »

Kenan
Guest
Kenan

Bu yazıya paralel bir süreç içerisindeyim size danışmak istedim. Bundan yaklaşık 3 ay önce işyerinde yeni bi kız başladı. Kız gerçekten alımlı ve güzel. İşyerindeki diğer kızlar bile muhabbet arasında kıskanıyor güzelliğini onaylıyordu. Aynı ortamda işyeri vb. bulunduğunuz kişilerle ilişki yaşamanın sonrasında olumsuz durumlar yaşatma potansiyeli olduğunu söylediğiniz için açıkçası uzak duruyordum. İki ay herhangi bi hamle yapmadım göz teması bile kurmadım. Yanımda devamlı işyerindeki diğer kızlarla olan muhabbetimi vs görüyordu ama hareketli biriyim. İşyerinde sevmediğim bir çocuk iş bahanesiyle kıza yakınlaşmaya masasına gidip gelmeye başladı. Buranın horozu benim sen ne oluyorsun düşüncesiyle iki hafta önce kıza keyifli bir set… Read more »

Errayn
Guest
Errayn

Bir kıza teklif aşamasındaydım. Klasik oyalama taktikleri izleyerek beni delirtmişti. Next’lememek en büyük hatam oldu. Hiç kimsenin size saygısızlık yapmaya hakkı yok. En küçük bir ilgisizlik işareti görürseniz kızı derhal bırakın, yolunuza bakın.

Selim
Guest
Selim

Bana benimle bir ilişki düşündüğünü ama şu an hızlı gitmek istemediğini söyledi. Aslına bakarsan kızın beni oyaladığını ve cepte tuttuğunu düşünmeye başladım.
Bunu görünce aklıma direct ‘the less ı know the better’ şarkısı geldi. ne demiş şair she said: wait ten years, we’ll be together 🙂

zeynep
Guest
zeynep

Merhaba Mahmut Abi Birkaç senelik bir ilişkim var. Benim hiç böyle bir talebim veya imada bulunma durumum olmadan, yaklaşık bir senedir birlikte yaşadığım erkek arkadaşım çok hevesli şekilde evlilik teklif etti. Kabul ettim. Bir süre sonra konu ailelere taşındı tabii. Şimdi işin tuhafı şu ki, o sesi titreyerek teklifi yapan adam aileler işin içine girdiğinden beri o kadar isteksiz davranıyor ki süreci ilerlemekte, ne olduğuna anlam veremiyorum. Ailesinin de olumsuz bir tutumu olmadığını biliyorum çünkü bir an önce torun sevmek için bizi onlar itekleyip duruyor. Geleneksel süreci istemediğini düşünüp herkesi boşverip kendi istediğimiz şekilde evlenmeyi teklif ettim. O süreci yaşamayı… Read more »

WhatToDo
Guest
WhatToDo

Mahmut abi iyi günler. Siteyi takip edip her ne kadar başlangıçta zor olsa da sitedeki zihin yapısına girdikçe ilişkilerde başarılarımın artışına günden güne şahit olmaktayım. Bu bilgilere erişerek adeta sürüden ayrılıyoruz. Vaka çalışmaları ise okumaktan en çok keyif aldığım kısımlar. Ancak bu çalışmaları çeşitlendirip başarılı örnekleri de içerik olarak paylaşsak sence nasıl olur?

Kemal
Guest
Kemal

Şehir dışında sosyal medya kanalıyla bir arkadaş edindim. Zamanla bana karşı duyguları olduğunu söyledi ama görüşmekten, görüntülü konuşmaktan imtina ediyor. Ben de görüşene kadar duygusal bir şey olamayacağını söyleyip geri çekildim. Bu noktada yapmamı tavsiye ettiğiniz bir şey var mıdır?

SusamParcası
Guest
SusamParcası

abi selam 3 aydır düzenli olarak görüştüğüm biri var. Sevgili gibiyiz sadece adı konulmamış bende hiç kasmadım o konuda zaten. haftada düzenli 3 4 kere buluşuruz bi ara her gün buluşuyoduk hatta aynı semtteyken sonra ben başka semte taşındım o yüzden haftada 3 4 e düştü buluşma sayısı. Bu arada buluştuğumuzda öpüşürüz falanda. Ama kız bakire ve hiçbir tecrübesi yok. Aynı semtteyken bi kaç kere beraber kalmıştık gece biraz ilerlettim ben ama hala tam istediğimiz yere ulaşamadık 😀 o kadar hazır değilim demişti bende çok üstelemedim. Ben taşındıktan sonra bi kaç sorun çıktı ama halletmeye çalışıyoruz üstünde. Bana bi kere… Read more »

Pordan jeterson
Guest
Pordan jeterson

Merhaba mahmut abi benim de bi sorum olacak. Ben fazla text yapmayı seven biri değilim genelde buluşma için kullanırım ya da buluşma düşündüklerimi arada bir yoklarım. Bu konuda takıldığım kızların da bana yakındığı oluyor ben de mesajlaşmayı çok sevmediğimi ve zaten buluşunca keyifli bi şekilde sohbet ettiğimizi söylüyorum onlar buna katılsada yine de mesajlaşmak istediklerini anlıyorum. Sence bu ayarı nasıl tutturmalıyız. Yeni tanışılan kızlarda değilde arada belli bir yakınlaşma olan kişilerle ne sıklıkla text olmalı.

Tanrının Kırbacı
Guest
Tanrının Kırbacı

Bugün yaşadığım instagramdan tanıştığım 6.5 fiziği iyi olan boyu diğer kızlara göre uzun biri ile yaşadığım bir saha raporumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir kaç mesajlaşmadan sonra Zincir kahve dükkanında buluştuk yanaktan öpüldü kahve yi ben ısmarlarım bi sonraki senden derim Kız: ya hayır hiç sevmem Erkek: ne bişeymi dedin Saçında kül vardı Erkek:sigara mı içiyosun Kız: aa nerden anladın Erkek: saçındaki küllerden Saçındaki külü alırken küpelerine baktım bir takım takı muhabeti konuşturuyorum içecekleri alıp çıkarken kız dışarı oturcaktı pişt beni takip et yukarı çıktık yukarıdaki koltuklar iki insanın yan yana oturabileceği koltuklardan ve dar dip dipeyiz bilerek seçildi. Öncden konuştuğumuz… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Abi bugün yolda bı kızla tanıştım bizim okuldan çıktı üniversiteden yani kapmüste tenefüste oturduk sohbet ettik numarasını aldım sonra çıkışta beraber gidelim dedim olur tarzında bı cevap verdi sonra çıkışta mesaj aticaktim ama kapının önünde beklerken görürken yanına gidip selam verdim ve beni mi bekliyordun dedim çünkü öyle anlaşmıştık sonra yoo sigara içiyorum dedi sonra bende yaktım bı tane sonra kız birde ben gidiyorum görüşürüz diyip gidince bende görüşürüz dedeim bundan sonra ne yapmamı onerirsin numarayı aldım

Meraklı
Guest
Meraklı

Abi peki bir kız buluşma teklifimize şimdi buluşma için erken sana daha alışmam lazım tarzı bir şey dediğinde ne yapmalıyız?

emir
Guest
emir

Mahmut abi redpill ogreneli 3 4 gun oldu denemek icin
dun kütüphanede bir kızla tanıştım kampuste kahve içtik guzel muhabbet ettik herhangi bir yakinlasma olmadi kiz konuskan ve ilgiydi telefon numarasini aldim 5 6 saat sonra 22.30 gibi selam diye mesaj attim tek cumle mesaj atiyorum o da tek cumle mesaj atiyor ilgilenmiyor mesajlasmayi sevmem normalde de arayayım seni dedim nicin dedi konusmak icin tekrar kahve iceriz dedim musait degilim suan daha sonra konuşuruz dedi
konusurken cok ilgiliydi sonradan

ne olmus olabilir kahve icerken yakinlasmali miydim

yuksek deger bir erkegim meslek fizik ve bakım acisindan