Yeni başlayanlar için kızlara yürüme ve flört – Sıkça sorulan sorular

Yorumlarda çoğu kişinin ilk adımı attıktan veya sonrasında gelen buluşmalarda kızla ilişkiyi nasıl ileriye taşıyacağı konusunda hala tereddütler yaşadığını görüyorum. Aslında bu konuda sitede parça parça yazılmış birçok yazı var ama aşağıdaki 20 soru ve cevap bu konuya yeni girenler için tek seferde anlayabilecekleri bir rehber sunuyor. Yazı meşhur PUA forumu Sosuave’de 15 sene önce yayınlanmış. Ancak tavsiyeleri bence hala geçerli ve kızlarla özellikle ilk tanışma ve ilişkiyi ilerletme safhasında işinize yarayacak bilgiler mevcut. Tek seferde yutmalık kırmızı hap. 

Kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? Bir kızın sizden ne kadar hoşlandığını anlayabilmenin tek yolu numara almak, bir yere davet etmek veya kızı öpmek gibi bir hamle yapmaktır. Bunları yaptıktan sonra kızın tepkisini izleyin. İlk seferinde hamleniz başarısız olursa sonradan bir kez daha deneyin. İkinci sefer de başarısız olursanız kızı unutun ve hayatınıza devam edin. Yani NEXT deyin.

Kıza hislerimi nasıl belli ederim? Bir kıza karşı neler hissettiğinizi kelimelere DÖKMEYİN ya da yalaka gibi hediye alıp ilk buluşmada pahalı yemeklere çıkarmayın. Çünkü kıza aşırı istekli ve ezik görünürsünüz. Aksine uğraşmaya değer bir erkek olduğunuzu kıza göstermeniz lazım. Bir kıza yürüdüğünüz ve birkaç dakika konuştuğunuz zaman telefonunu alın, böylelikle onu tekrar görüşmek isteyecek kadar beğendiğinizi gösterirsiniz. Buluşmaya geldiğinde kızı öpmek ve elini tutmak da onu beğendiğinizi gösterir; çünkü kızlar beğenmediği bir kişinin bunları yapmasına genellikle izin vermez.

Friendzone’dan nasıl kurtulurum? Bu taktik her zaman işinize yaramaz ama kurtulmak için yapabileceğiniz tek şey de bu. Ona arkadaşınız gibi davranmayı BIRAKIN, ama onunla arkadaşınızmış gibi konuşmaya DEVAM EDİN. Birlikte daha fazla vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Numarasını almadıysanız hemen alın. Buluşma sırasında elini tutun, öpün, yeni tanıştığınız ve arkadaş olarak GÖRMEDİĞİNİZ kızlarla yaptığınız şeyleri yapmaya başlayın.

Kızlara nasıl yürürüm? Çoğu erkek kadına yürüme işini kendisi zorlaştırır. Aslında bu işi zorlaştıran şey sizin korkularınız. Bir kıza yürümenin en iyi yolu bu işe ciddi olarak hazırlanmaktır. Bir gün oturun ve kadınlarla tanışabileceğiniz muhtemel ortamları yazarak güzel bir (ya da birden fazla) açılış cümlesi  hazırlayın. Bu cümleyi defalarca tekrar edin. Ama sadece söylediğinizi değil NASIL söylediğinizi de tekrar edin; çünkü bu son derece önemli. Tanışma ortamına girdiğinizde ve yürümek istediğiniz güzel bir kız gördüğünüzde açılış cümlenize güvenmeniz kıza yürürken de daha rahat ve özgüvenli olmanızı sağlayacaktır. Kızla doğrudan göz teması kurun ve açılış cümlenizi ses tonu, beden dili gibi unsurlara dikkat ederek çalıştığınız şekilde söyleyin. Unutmayın, pratik yapmak mükemmelleştirir.

Grup halindeki kızlara nasıl yürürüm? Güzel kızların grup halinde gezmesi sık rastlanan bir durum. Grup halindeki kızlara yürürken esas yürümek istediğiniz kıza odaklanmadan öncelikle gruba odaklanarak yürüyün, daha sonra beğendiğiniz kızla birebir konuşun. Bütün gruba sanki tek bir kız varmış gibi yürüyün. Mesela tek kıza yapılabilecek “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim, naber?” açılışını gruba uyarlarsak “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim. Naber nasılsınız?” şeklinde bir giriş yapabilirsiniz.

Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor? Sebebin bir önemi yok. Öğrenseniz de kafanızı daha fazla karıştırır. Bildiğiniz bir şey var, o da kızın gelmek istemediği. O yüzden NEXT!

Kızlara nasıl çıkma teklif ederim? Asla bir kıza ilgisi veya zamanıyla ilgili HERHANGİ BİR ŞEYE ihtiyaç duyduğunuzu belli edecek sorular sormayın. Bunun yerine kıza gidip doğrudan herhangi bir yerde herhangi bir zamanda birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyin ve gelmesini isteyin. Aranızdaki ilişkiyi bir günde değiştirmeye çalışmayın. Zaten kızla yeteri kadar baş başa zaman geçirirseniz işlerin zaman içinde kendiliğinden rayına girdiğini göreceksiniz.

Fiziksel yakınlaşmayı nasıl ilerletirim? Ufak dokunuşlarla işinizi ilerletmeye çalışın. Birden büyük işlere girişirseniz başarısız olursunuz. Mesela kızla ilk buluştuğunuzda ona sarılın. Biraz zaman geçirdikten sonra elini tutun. Bundan rahatsızlık duymadığını görürseniz öpme faslına geçebilirsiniz. Ancak bir aşamada kızın rahat davrandığını görmeden diğer aşamaya geçmeyin. Mesela kız rahatça elinizi tutmaya başlamadan öpmeye kalkmayın.

Kızları nasıl etkilerim?  Amacınız bir kızı etkilemek ya da onun onayını almaksa asla etkileyemezsiniz. Kulağa garip geliyor, farkındayım. Ancak bir kızı etkilemenin en iyi yolu, ona etkilenmesi gereken tarafın SİZ olduğunuzu göstermektir. Kızın onayını almaya çalışmak yerine o SİZİN onayınızı almaya çalışıyor gibi davranmaktır. Bunun size aileniz veya toplum tarafından öğretilen şeylerin tam tersi olduğunun farkındayım; ama bir kızı illa ki etkilemek istiyorsanız onu etkilemeye çalışmayı bırakın ve o SİZİ etkilemeye çalışıyormuş gibi davranmaya başlayın.

Kızlarla nerede tanışabilirim? Kızlarla tanışacak yer bulmak için endişe etmeyin, çünkü muhtemelen bu tarz yerleri biliyorsunuz. Sadece biraz kafanızı kullanmanız lazım. Bu konuda sıkıntı çekiyorsanız bu tarz onlarca yer olduğunu bilin yeterli. Aslında her an her yerde hazır olmanız lazım; çünkü herhangi bir yer de bir kızla tanışmak için güzel bir yer olabilir.

Zor kızı oynarsa ne yapmam gerekiyor? Bir kız elde edilmesi zor kızı oynuyorsa bu genellik bir shit testtir. Hatta bu tarz testlerin en bilinenidir. Sizin etkilenip etkilenmediğinizi görmek için test ediyor. Zor kızı oynamasının sizin üstünüzde bir etkisi olduğunu belli ederseniz bu testten kalırsınız. Ama hiçbir şey olmamış gibi hareket eder ve ona her zaman davrandığınız gibi davranmaya devam ederek TESTİ YAPACAĞINIZ BİR HAMLE İLE BİTİRİRSENİZ testi geçmiş olursunuz.

Kızlar sizin kararlılığınızı test etmek için zor kızı oynar. Kararlı olmazsanız testten kalırsınız. Ama çok yapışkan olursanız da başarısız olursunuz. Testin sizde hayal kırıklığı yarattığını belli ederseniz başarısız olursunuz; çünkü testin sizi ETKİLEMESİNE izin veriyorsunuz. Bu yüzden zor kızı oynamaya başladığı zaman ona normalde nasıl davranıyorsanız öyle davranın ve bir hamle yaparak testi bitirin. Kızı haftada bir arıyorsanız ve aramalarınıza dönmüyorsa BU DURUMU DİLE GETİRMEYİN VE HAMLENİZİ YAPIN. Muhtemelen kız sizin kolayca vazgeçip vazgeçmeyeceğinizi görmek istiyor. Sizin ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamaya çalışmaktan muhtemelen yoruldu ve artık bir hamle yapmanızı bekliyor. Ama aramalarınıza dönmüyor diye de normalde aradığınızdan daha fazla aramayın. Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve HAMLE YAPIN. Zor kızı oynamaya başladığında kız muhtemelen ilişkinin o anki halinden bıkmış demektir. O yüzden HAMLE YAPIN.

Kararlılık ve yapışkanlık arasındaki fark nedir? Kararlılık iyi bir şeydir, yapışkanlık değildir. Kararlı erkekler HAMLE YAPAR. Yapışkanlar YAPMAZ.

YAPIŞKANLIK/MUHTAÇLIK, asla bir araya gelme ihtimaliniz olmayan bir kızı kovalamaktır. Kızın sevgilisi olabilir veya onu daha fazla kovalamamanızı istemiş olabilir. Yapışkanlık/muhtaçlık, özgüvensizlikten kaynaklanır. Yapışkan bir adam, kız aramalarına dönmedi diye kıskançlık eder veya üzülür. Kız o sırada kendinden başka bir erkeğe ilgi gösterdi diye kıskançlık eder veya üzülür. Bu tarz yapışkan erkekler, kızlar tarafından genellikle arkadaş olarak görülür. Yapıştığı kız da erkek tarafından gereğinden fazla kovalandığını BİLİR.

KARARLILIK ise bir araya gelme ihtimaliniz OLAN ve ağzından aksi yönde bir laf çıkmayan bir kızı kovalamaktır. Kararlılığın kaynağı özgüvensizlik değildir. Kararlılık kızla zaman geçirme arzusundan kaynaklanır. Kararlı bir erkek, kız aramalarına dönmediği zaman kıskançlık etmez veya üzülmez. Kararlı bir erkek başarısızlıklara odaklanmak yerine denemeye devam eder. Kız kendisiyle zaman geçirmek istiyorsa zaman geçirir. KIZ KENDİSİYLE OLMAK İSTEMEDİĞİNİ BELİRTTİĞİ ANDA KIZI BIRAKIR. Kararlı bir erkek, kız başka erkeklere ilgi gösterdiği zaman üzülmez; çünkü böyle bir erkek kızın diğer erkeklerle ne yaptığıyla ilgilenmez. Kızla birlikte olup zaman geçirmekten memnundur, dolayısıyla başka erkeklerle ne yaptığı KIZI ilgilendirir.

Bir kızla tanıştıktan sonra ne zaman aramalıyım?  Numara aldıktan sonra 2-4 gün bekleyin. Mesaj atacaksanız ertesi gün de yazabilirsiniz. Ama bir kızı numarasını aldığınız gün aramayın veya mesaj atmayın.

Buluşmada kız için kapı açmalı mıyım veya oturması için sandalyesini çekmeli miyim? Evet.

Kıza iltifat etmeli miyim? İltifatlar her seferinde gücünü giderek kaybeder. Bu yüzden çok idareli kullanmanız gerekir (3 buluşmada bir gibi). İltifatı dış güzellik gibi çok bariz olan ve kızın iltifat duymaya alışık olduğu şeyler üzerinden etmeyin.

Kızla nasıl flört ederim? Çoğu erkek, buluşmaya gelirken sahip oldukları kafa yapısı yüzünden flört işini olduğundan daha zor hale getirir. Bunun sebebi kızla eğlenmeyi unutup onu küstürmemeye veya üzmemeye çalışmaktır. Erkekler genellikle kızla eğlenmek yerine ona kendini sevdirmeye odaklanır. Efendi ve içten davranmanın kızı âşık edeceğini düşünseniz de bu gerçek değil. Bir buluşmada eğlenmeye odaklanmanın iyi yollarından birisi de kızı konuşturmak ve söylediği şeylerden eğlenceli diyaloglar çıkaracak fırsatları kaçırmamaktır. Örneğin:

Ben: Ne iş yapıyorsun?

Kız: Kafede garson olarak çalışıyorum.

Ben: Hadi ya öyle mi? Şurada bana bir kahve kapıp gel bakalım.

 

Başka bir örnek:

Ben: Nerede yaşıyorsun?

Kız: Los Angeles.

Ben: Ünlülerle tanışmak için mi taşındın oraya?

Bunlar kulağa aptalca gibi gelebilir ama emin olun HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEMEKTEN DAHA İYİDİR.”Hımm güzelmiş” deyip geçmekten daha iyidir en azından.
(Çevirenin notu: Verilen örnekler alelacele verilmiş, özellikle ilki hakaret gibi. Ama demek istediği kıza takılmaktan korkmayın. Güzel örnekler için eğlenen ustalık ve spontane neg örnekleri yazılarına bakabilirsiniz.)

Kızın numarasını nasıl alırım?  Kızın yanından ayrılırken “Seninle tekrar görüşmek istiyorum. Sende hoşuma giden bir şeyler var.” deyip telefonunuzu kıza uzatın ve numarasını yazdırın.

Kız fiziksel yakınlaşma çabalarıma (sarılma, öpme, elini tutma vs.) direnç gösterirse ne yapmam gerekir? Kız fiziksel yakınlaşma çabanıza karşı koyuyorsa bu hiç gerçekleşmemiş gibi hareket edin ve farklı bir konuya geçin. Kız geri çekildikten sonra yaptığınızla ilgili herhangi bir şey söylerse “endişelenme, gayet iyiydin” deyip başka bir konu açın. Daha sonra aynı şeyi tekrar deneyin. Yine karşı koyarsa, NEXT.

Fiziksel yakınlaşmayı ne zaman başlatmam gerekir? Kızın gerçekten neşeli olduğu bir anda, yani sizin varlığınızdan en çok zevk aldığı anda harekete geçin.  Hatta bütün hamlelerinizi kızın neşeli olduğu anlarda yapmanız daha iyi olur.

Bir kızın beni istemesini nasıl sağlarım? Yukarıda bahsedilenleri yaparak.

Çeviri: Most commonly asked newbie questions

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

555
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
161 Comment threads
394 Thread replies
16 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
173 Comment authors
NovanordaFurkanMamiAnonimMemo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Wolwerine
Guest
Wolwerine

Mahmut abi merhaba bu gece barda bir kızla tanıştım güzel muhabbet ettim genelde kızı konuşturdum ve göz temasını iyi kurdum ve numarasını aldım fakat sonra spor salonumdan beni tanıyan bir hoca geldi yanımıza beni tanıdığını söyledi ve kızla arama daldı kızla muhabbet kurdu bende şunu merak ediyorum bu kız benimle o kadar muhabbet ettikten sonra neden o adamla sohbet etmeye başladı sebebi ne olabilir mahmut abi ?

Mahmut Abi
Admin

Kız seninle o kadar muhabbet ettiyse etti, sonuçta sen daha 10 dakika önce bilmediği birisin. 10 dakikada sevgilin olmadı ki seninle konuştu diye kendisini başkasına kapayacak.

Not Elegance Gentleman
Guest
Not Elegance Gentleman

abi flört ettiğim bir kız ile şakalaşırken arada küçük tokatlar atıyorum, kızın hoşuna gidiyor. Daha önce başka flört ettiğim bır kızada aynı el şakalarını yapıyordum oda eğleniyordu. Bu tür şakalar sence çocukca hareketler mi?

Mahmut Abi
Admin

abi flört ettiğim bir kız ile şakalaşırken arada küçük tokatlar atıyorum, kızın hoşuna gidiyor. Neresine?

Not Elegance Gentleman
Guest
Not Elegance Gentleman

Yanağına abi genelde 😀

Hulk
Guest
Hulk

Mahmut abi merhaba bugün cafenin çıkışında bir kıza yürüdüm 6 7 dakika muhabbet ettik kız ilgiliydi oda bana sorular sordu fakat en sonda birgün kahve içelim numaranı alıyim dedim kızda denk gelirsek içeriz dedi bende tamam dedim zorlamadım sence bu kızın takıldığı birisi varmıdır çünkü ilgiliydi sohbette neden vermedi numarasını anlamadım

Mahmut Abi
Admin

kahve içelim numaranı alıyim dedim kızda denk gelirsek içeriz dedi Çok ilgili değil demek ki.

Bir de bu izdivaç programları sonrası çay, kahve içelim lafı direkt ileriye yönelik ciddi buluşma çağrıştırıyor. Bir şeyşer içelim deyin.

bu kızın takıldığı birisi var mıdır Ben nereden bileyim?

çünkü ilgiliydi sohbette neden vermedi numarasını anlamadım Çünkü o kadar ilgili değilmiş.

Bir daha karşılaşırsan gelişine yürürsün. Kız bir teklifini reddetti, en fazla bir red hakkı daha var.

Öğrenenadam
Guest
Öğrenenadam

Mahmut abi sorularımı cevaplarsan çok sevinirim. Siteyle tanışalı 2 yıl kadar oldu neredeyse sitenin tamamını okudum ve kendimle özdeşleştirmeye çalıştım bu süreçte üniversite hazırlık olduğum için yürüme işleriyle uğraşamadım ama artık 22 yaşına girdim ve artık setler açıp kızlara yürümek istiyorum fakat kızlara nerede yüreyebilirim s orusunda çıkmaz sokaktayım. İnstagramdan yürümek(iyi fotoğraflarım yok) ve buluşma ayarlamak çok uzun bir süreç Bu yüzden gündüz oyunu oynamak en mantıklısı ama Sorun şu babamla beraber bir ofiste masa başı çalışıyorum sabah beraber işe gidip akşam iş çıkışı beraber gym e gidip beraber eve gidiyoruz. Tek yürüyebileceğim zaman hafta sonu oturduğum çevre küçük bir… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Hayat oyunu oynayabilirsin, üniversitenizde kulüp faaliyetleri varsa orada kızlarla tanışabilirsin, sizin yaşınızda verimi düşük olsa da Tinder kullanabilirsin, vs.

tinder oyunu da oyanamıyorum çünkü resimlerim de çekici bir kızla fotoğrafım yok olabilmesi için kız ayarlamam gerekiyor Sana böyle bir gereklilik olduğunu kim söylemişse seni iyi keklemiş.

Öğrenenadam
Guest
Öğrenenadam

Üni hazırlık derken üni uzatma sınavı demek istemiştim şu an mezunum kendi şirketimiz de çalışıyorum nasıl kız çevresi edinebilirim?http://erkekadam.org/2017/08/28/tinder-profili-nasil-olmalidir Abi tinder için hank moody yazar bu şekilde yazmış sitede bunlar olursa başarılı olursun demiş bilgi yanlışı mı var ben mi anlayamadım

yasman
Guest
yasman

abi uzun iliskiden ciktım, bir kız var çok fazla göz kontağı yapıyorum ilgimi gösteriyorum. kızda bunun farkında hep göz çevremde bulunuyor fakat utungac olacak ki bakamıyor arada yakaliyorum çekiyor, laf atarak iletisim kurabiliyorum sadece. sosyal medya karıştırmadan nasıl devam etmeliyim

Mahmut Abi
Admin

laf atarak iletisim kurabiliyorum sadece. sosyal medya karıştırmadan nasıl devam etmeliyim Git normal muhabbet kur. Kız iki üç muhabbette sıcaksa bir şeyler yapmaya çağır.

Harold
Guest
Harold

Mahmut abi sosyal mecralardan tanıştığımızda telefon numarasını ne zaman istemeliyiz, buluşup mu almalıyız?Birkaç defa başıma geldi.Gerek program yoğunluğundan gerekse şehir dışında olma durumlarından vs.

Mahmut Abi
Admin

Aranız sıcaksa isteyebilirsin ya da buluşmaya geliyorsa o zaman alırsın.

birbey
Guest
birbey

Abi kızla buluştum negler shit testler eğlenen ustalık alfa duruş her şey iyi. Kızın vücudu tamamen bana dönük yanımda oturmasına rağmen ama kanatlarım altına girmedi. Benim mi bir şey yapmam gerekiyor ne düşünüyorsunuz?

Mahmut Abi
Admin

Kinoya tepkisi nasıldı? Uzak mı durdu?

Ayrıca negler shit testler eğlenen ustalık alfa duruş her şey iyi ise bile taş çatlasa 3 buluştuğun kızdan biri ile olacak.

birbey
Guest
birbey

Kinoyu elini tutarak zihin okuma olarak yaptım mimiklerinden pek bişey çıkaramadım ama kinodan itibaren vücudu hep bana dönük vücudu bana dönünce de ister istemez biraz uzaklaştı. Sonrasında kendisi de bana zihin okuma yapmaya çalıştı o ellerimi tuttu falan karşılık verdi yani

Mahmut Abi
Admin

Kanatlar altına girmesine gerek yok sen sanırım sana yaklaşmadı demek istiyorsun. Belki de yaklaşmak istemedi. 2-3 buluşmaya anlarsın.

birbey
Guest
birbey

Aynen yaklaşmadı demek istedim sonraki buluşmada nasıl bi yol izleyim yaklaşırsa öpreim yoksa öpmrm mi İLİ ler yeterli olduğu için her türlü öpeyim mi?

Mahmut Abi
Admin

Öpmeyeceksin, öpüşe ineceksin. O istemezse yapışma yok yani. Erkeğin içinde o anı anlayan çok güçlü bir algoritma var. Bir kez ilk öpüşme yaptıysan ve buluşmada ay şunu yanlış yapacağım, vay şunu zamanlayamadım diye kendi kafanda kaybolmazsan bu soruyu sorman bile gerekmez.

Eternall
Guest

Selamlar, başka bir başlığa durumu yazdım ancak şimdilik cevap alamadım nedendir bilmiyorum. Asıl merak ettiğim husus burayla ilgili o yüzden buraya yazıyorum. Umarım cevap alabilirim. Buluşmada elini tuttuğumuz kızın reddetmeyip eli karşılık olarak sıkmaması yani bir nevi serbest bırakmasının ilgi işaretlerinde olumlu olumsuz bir karşılığı var mıdır ?

Mahmut Abi
Admin

Buluşmada bir erkeğin uzanıp kadının elini tutması yanlış bir harekettir, genelde aleyhine çalışır. Kızın elini çekmemesinin bir anlamı yok. O uzanıp senin elini tutacak mı ona bakacaksın. Eğer bir dahaki buluşmada yürürken elini hafif açtığında gelip tutmuyorsa, olumsuz bir işaret o.

Eternall
Guest

deneyeceğim abi bunu teşekkürler. Yanak yanağa teyze öpüşmesi, sarılma, kolyesine bakma bahanesiyle temas vs aşamalarındayız şu an. Bir dahaki buluşmada direkt yanağa öpücük almak için hamle yapacağım. Dediğini de denerim teşekkürler yanıt için.

endülüs köpeği
Guest
endülüs köpeği

İzmir’de okuyorum pandemi sürecinde üniversiteye girenlerdenim. Sosyal çevrem geniş değil. Derslerin belirli bir kısmı online, kampüste geçirdiğim sürede de mesafeydi, maskeydi, kulüp etkinliklerinin askıya alınmasıydı derken hayat oyunuyla tanışabileceğim kız sayısı önemli ölçüde azaldı. Birkaç haftadır öğrenci barlarına takılıyorum ama zamlardan sonra mekanlarda takılanlar yarı yarıya azaldı kalanlar da genellikle benden yaşça büyük çalışan kesim. Fit bir vücuda sahip olsam da henüz çok ilgi çekici bir vücuda sahip değilim ve boyum kısa olduğundan sanalda da pek avantajlı değilim, Tinder’da pek eşleşme alamıyorum. İletişim becerilerime ve hitabetime güveniyorum bir kızla diyaloğa girdiğimde çoğunlukla devamını getirebilirim. Ancak şu anda kızlarla tanışacak kanallar… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Fit bir vücuda sahip olsam da henüz çok ilgi çekici bir vücuda sahip değilim Kadın mısın zira bu kadın için önemli. Çok şişman ve çok zayıf değilsen sorun değil. Monk Mode’a girip çıksam da şu anda tekrar girmek tek seçenek gibi duruyor Devlet zoruyla rahip moduna çözümün kendi zorunla rahip modu mu? Saçmalık. Sen yine de hergün okula git, kampüste çalış ve imkanın olursa hayat oyunu oyna. Üniversiteli arkadaşlara aynı şeyi söylüyorum. İmkanınız varsa, kampüsünüz varsa siz dersler online bile olsa hergün üniversiteye gidin, orada bir yere çökün çalışın. Hem daha fazla hayat oyunu imkanı çıkar hem de evdeki porno,… Read more »

Şimşek
Guest
Şimşek

İzmir’de üniversite okuyorum, aynı şekilde 1. sınıftayken pandemi muhabbeti girdi. Day game’e niyetlendim, henüz çaylağım. Roosh’un ‘Game’ kitabını okudum, siteyi takip ediyorum fakat sokakta maskelerden hatunların yüzünü göremezken gidip açılış yapasım gelmiyor, belki de anksiyeteme kılıf buluyorum. Wingman arıyorsan yaz, yaş 21. erkekadamsimsek@cock.li

Yolun başında
Guest
Yolun başında

Mahmut abi, sitedeki konuya dair yazıları okudum ama hep yeni insanlarla tanışmaya yönelik benim sorum ise şu okul açıldığından beri tanıdığım ve muhabbetimin, esprili bir iletişimimin olduğu arkadaş grubuyla birlikte aktivitelere katıldığım (hatta en sonuncusunda beni kendisi çağırdı) kız vardı zamanla ilgimi çekmeye başladı ona nasıl yürüyeceğim? Cevabın için teşekkürler.

Mahmut Abi
Admin

Arkadaş grubundaki kıza yürümeni tavsiye etmiyoruz.

hidro
Guest
hidro

abi böyle bir durumda kız bizden hoşlanmışsa ve gelip konuyu açarsa ne yapmak daha iyi olur

Mahmut Abi
Admin

Kızı kibarca ve kırmadan reddetmek gerekir.

AxE
Guest
AxE

Mahmut abi, açılış yaparken bir yerden sevgilisi, abisi ya da arıza çıkaracak birisi çıkar diye gerilmeye başladım. Bu sonradan ortay çıktı. Başıma talihsiz bir olay geldi maalesef. Açılış yaptıktan sonraki gün kalabalık bir gruptan dayak yiyordum. Zayıf birisiyim. Karşıma arıza biri çıkarsa ya da (daha acemiyim) bir hata yaparsam, yanlış bir şey söylersem sonra da kavga çıkarsa diye geriliyorum. Sanki olay biraz sosyal kaygıya döndü. Çözüm olarak fizik ve sosyal çevre olarak güçlenmek geliyor aklıma -ki zaten normalde de yapmalıyız- ama karşıma 5 kişi çıktıktan sonra güçlensem ne fark eder. Bu kaygıyı atmak konusunda tavsiyelerini duymak isterim. Bu tarz bir… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kadınlara yürümek risklidir. Riskle karşılaşacaksınız. Biraz sağduyu ile risk azdır. Sen asıl ne yaptın ne oldu dayak yedin onu anlat da belki bir ders çıkar.

Şevket Rıfkı
Guest
Şevket Rıfkı

Plajda yürüdüğüm genç hatun “eşimi bekliyorum” dedi ve on dakika sonra kocası yanına geldi. Allah’tan ben yürürken hatun kibar davrandı. Bu bende gerginlik oluşturuyor artık. İki defa daha yürüdüğüm karı evli çıkmıştı. Tek birini görünce artık kaygılanıyorum, önceden “birini bekliyor musun?” Diye sormak mı gerek?

Mahmut Abi
Admin

1) Yürümeden önce kadının yüzük parmaklarına bakmayı unutmayın.
2) On dakika orada beklemek gibi ciddi bir hata yapma nedenin? Böyle bir durumda o civarda durmamak en iyisiydi.

Şevket Rıfkı
Guest
Şevket Rıfkı

Yüzük olmuyor ki çoğunda.

Mahmut Abi
Admin

Yoo oluyor.

Matt
Guest
Matt

Benim de benzer şekilde sokakta kızlara yürürken başıma talihsiz bir olay geldi.kız tarafından reddedilip yoluma gittikten sonra yoldan geçen genç bir eleman yanıma gelip beyaz şövalyelik yapmaya kalktı.Kızı nasıl rahatsız edersin diyerek üzerime yürüdü.Ben alttan alarak kavga çıkmasını engelledim.Normalde rahatlıkla indirebileceğim bir tipti ama karakol,mahkeme vs işlerin büyümesini istemedim.
Benim görüşüm böyle durumlara karşı, az da olsa kendini korumak için yakın dövüş öğrenmek lazım.

blala
Guest
blala

Mahmut abi hatunun birisine yürümek için öncesinde bir şey sordum. Sonra cevabı alıp tesekkur ettim. Hatunun bunun üzerine yazdıklarını flört sinyali sanıp hatuna yürüyünce offf yazip bastaki soru ile ilgili bana akil verir gibi oldu.

Ben de cevap verince kendisine tamam blala diyip konuşma bitti. Bu hatunun tutumunu saygısızlık olarak değerlendirip nextlemek veya sıktır çekmek mi gerekiyor?

Mahmut Abi
Admin

Next. Siktir çeksen sikinde olacak sanıyor musun? Dış kapının dış mandalısın sonuçta.

Redkitt
Guest
Redkitt

Ben biraz farklı bir şey sormak istiyorum bu yaklaşım ile ilgili, bir kadına yaklaşırken yeterli seviyede kırmızı haplı yaklaştığımı düşünüyorum, gayet iyi sonuçlar elde ediyorum, sitenizi ve podcastlerinizi hatim ettim diyebilirim, bunun yanında gayet boy/vücut endeksim var. Sorum şu; Mahmut abi sanırım ipin ucunu biraz fazla kaçırıyorum, öyle ki eğlenecek kadınları çok güzel tavlıyorum ama düzgün sağlam karakterli kadınlardan genellikle red yiyor veya tersleniyorum. Beni beğenip geri dönüş yapan kadınlara mesela set açtığımda istediğim geri dönüşü alamıyorum, kırmızı hapın “yüksek değerli” veya “uzun ilişki kurulabilecek” kadınlara yaklaşımı nasıldır o konuda yardıma ihtiyacım var.

Mahmut Abi
Admin

Aynı kutuplar birbirini çekerler. Sen ciddiye alınacak bir erkek gibi davranmıyorsundur.

Sen yüksek değerli, uzun süreli ilişkilik adam olacaksın. Fazla eğlenen ustalık yaparsan sulu olursun mesela.

Gökhan
Guest
Gökhan

Mahmut abi bugün ünide iki arkadaş 2 kızın yanına gittik kaçıncı sınıfsınız diye sordum şu dersi biliyor musunuz diye sordum yok bilmiyorum 1’iz bir dediler sonra bunu diyen kıza ben gökhan adın ne deyip elimi uzattım kız bir şok oldu yaklaşık 10 sn falan elini uzatmadı sonra elim havada kalınca uzattı adını söyleyip gittiler.

Nextlenmeli mi?

Bu ve benzeri durumu çok sık yaşıyorum nedense.Arkadaşlarla oturuyoruz düşünüyoruz bir şey de bulamıyorum kendimde.

Mahmut Abi
Admin

Nextlenmeli mi? Tek bir cümle konuştuğun kızla ne tür bir iletişiminiz var ki nextleyeceksin?

Bir dahaki sefere kıza adını sor ve kendi adını söyleme. Senin adını sorarsa bu ilgi işareti. Sormazsa ilgisizlik.

Bu ve benzeri durumu çok sık yaşıyorum sıklıkla bir şekilde reddedileceksiniz. Fakat siz wingman olayını yanlış anlıyorsunuz. Bir kıza bir arkadaşla kol kola girip “gızlar gızlar gelem mi” modunda beraber yürümeyin. Kızlara teke tek, yalnız yürüyün. Wingman seni kenardan gözlesin.

Gökhan
Guest
Gökhan

Yok abi 2 kız vardı arkadaş da benim hedef aldığım kızın yanındaki kızı beğendi öyle konuşacaktık ama bu sanki “gel yatalım” demişim gibi tepki verince benim hedef aldığım kız arkadaş da konuşamadı gittiler

Mahmut Abi
Admin

Kızlara 2 kişi yürümeyin.

Gökhan
Guest
Gökhan

teşekkürler abi

Morgen
Guest
Morgen

Mahmut abi genel olarak bakışlarımla ilgimi belli ettiğim kızlar baksalar bile sonradan benle göz göze gelmemeye çalışıyorlar. Hatta çoğu zaman görmezden geliyorlar. Sanki ilgim onların hoşuna gitmiyorda bana karşı direnç uyguluyorlarmış gibi hissediyorum. Ne yapmam lazım bu durumda.

Mahmut Abi
Admin

Genelde öyle olur. Çoğunlukla reddedilirsin.