Yeni başlayanlar için kızlara yürüme ve flört – Sıkça sorulan sorular

Yorumlarda çoğu kişinin ilk adımı attıktan veya sonrasında gelen buluşmalarda kızla ilişkiyi nasıl ileriye taşıyacağı konusunda hala tereddütler yaşadığını görüyorum. Aslında bu konuda sitede parça parça yazılmış birçok yazı var ama aşağıdaki 20 soru ve cevap bu konuya yeni girenler için tek seferde anlayabilecekleri bir rehber sunuyor. Yazı meşhur PUA forumu Sosuave’de 15 sene önce yayınlanmış. Ancak tavsiyeleri bence hala geçerli ve kızlarla özellikle ilk tanışma ve ilişkiyi ilerletme safhasında işinize yarayacak bilgiler mevcut. Tek seferde yutmalık kırmızı hap. 

Kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? Bir kızın sizden ne kadar hoşlandığını anlayabilmenin tek yolu numara almak, bir yere davet etmek veya kızı öpmek gibi bir hamle yapmaktır. Bunları yaptıktan sonra kızın tepkisini izleyin. İlk seferinde hamleniz başarısız olursa sonradan bir kez daha deneyin. İkinci sefer de başarısız olursanız kızı unutun ve hayatınıza devam edin. Yani NEXT deyin.

Kıza hislerimi nasıl belli ederim? Bir kıza karşı neler hissettiğinizi kelimelere DÖKMEYİN ya da yalaka gibi hediye alıp ilk buluşmada pahalı yemeklere çıkarmayın. Çünkü kıza aşırı istekli ve ezik görünürsünüz. Aksine uğraşmaya değer bir erkek olduğunuzu kıza göstermeniz lazım. Bir kıza yürüdüğünüz ve birkaç dakika konuştuğunuz zaman telefonunu alın, böylelikle onu tekrar görüşmek isteyecek kadar beğendiğinizi gösterirsiniz. Buluşmaya geldiğinde kızı öpmek ve elini tutmak da onu beğendiğinizi gösterir; çünkü kızlar beğenmediği bir kişinin bunları yapmasına genellikle izin vermez.

Friendzone’dan nasıl kurtulurum? Bu taktik her zaman işinize yaramaz ama kurtulmak için yapabileceğiniz tek şey de bu. Ona arkadaşınız gibi davranmayı BIRAKIN, ama onunla arkadaşınızmış gibi konuşmaya DEVAM EDİN. Birlikte daha fazla vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Numarasını almadıysanız hemen alın. Buluşma sırasında elini tutun, öpün, yeni tanıştığınız ve arkadaş olarak GÖRMEDİĞİNİZ kızlarla yaptığınız şeyleri yapmaya başlayın.

Kızlara nasıl yürürüm? Çoğu erkek kadına yürüme işini kendisi zorlaştırır. Aslında bu işi zorlaştıran şey sizin korkularınız. Bir kıza yürümenin en iyi yolu bu işe ciddi olarak hazırlanmaktır. Bir gün oturun ve kadınlarla tanışabileceğiniz muhtemel ortamları yazarak güzel bir (ya da birden fazla) açılış cümlesi  hazırlayın. Bu cümleyi defalarca tekrar edin. Ama sadece söylediğinizi değil NASIL söylediğinizi de tekrar edin; çünkü bu son derece önemli. Tanışma ortamına girdiğinizde ve yürümek istediğiniz güzel bir kız gördüğünüzde açılış cümlenize güvenmeniz kıza yürürken de daha rahat ve özgüvenli olmanızı sağlayacaktır. Kızla doğrudan göz teması kurun ve açılış cümlenizi ses tonu, beden dili gibi unsurlara dikkat ederek çalıştığınız şekilde söyleyin. Unutmayın, pratik yapmak mükemmelleştirir.

Grup halindeki kızlara nasıl yürürüm? Güzel kızların grup halinde gezmesi sık rastlanan bir durum. Grup halindeki kızlara yürürken esas yürümek istediğiniz kıza odaklanmadan öncelikle gruba odaklanarak yürüyün, daha sonra beğendiğiniz kızla birebir konuşun. Bütün gruba sanki tek bir kız varmış gibi yürüyün. Mesela tek kıza yapılabilecek “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim, naber?” açılışını gruba uyarlarsak “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim. Naber nasılsınız?” şeklinde bir giriş yapabilirsiniz.

Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor? Sebebin bir önemi yok. Öğrenseniz de kafanızı daha fazla karıştırır. Bildiğiniz bir şey var, o da kızın gelmek istemediği. O yüzden NEXT!

Kızlara nasıl çıkma teklif ederim? Asla bir kıza ilgisi veya zamanıyla ilgili HERHANGİ BİR ŞEYE ihtiyaç duyduğunuzu belli edecek sorular sormayın. Bunun yerine kıza gidip doğrudan herhangi bir yerde herhangi bir zamanda birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyin ve gelmesini isteyin. Aranızdaki ilişkiyi bir günde değiştirmeye çalışmayın. Zaten kızla yeteri kadar baş başa zaman geçirirseniz işlerin zaman içinde kendiliğinden rayına girdiğini göreceksiniz.

Fiziksel yakınlaşmayı nasıl ilerletirim? Ufak dokunuşlarla işinizi ilerletmeye çalışın. Birden büyük işlere girişirseniz başarısız olursunuz. Mesela kızla ilk buluştuğunuzda ona sarılın. Biraz zaman geçirdikten sonra elini tutun. Bundan rahatsızlık duymadığını görürseniz öpme faslına geçebilirsiniz. Ancak bir aşamada kızın rahat davrandığını görmeden diğer aşamaya geçmeyin. Mesela kız rahatça elinizi tutmaya başlamadan öpmeye kalkmayın.

Kızları nasıl etkilerim?  Amacınız bir kızı etkilemek ya da onun onayını almaksa asla etkileyemezsiniz. Kulağa garip geliyor, farkındayım. Ancak bir kızı etkilemenin en iyi yolu, ona etkilenmesi gereken tarafın SİZ olduğunuzu göstermektir. Kızın onayını almaya çalışmak yerine o SİZİN onayınızı almaya çalışıyor gibi davranmaktır. Bunun size aileniz veya toplum tarafından öğretilen şeylerin tam tersi olduğunun farkındayım; ama bir kızı illa ki etkilemek istiyorsanız onu etkilemeye çalışmayı bırakın ve o SİZİ etkilemeye çalışıyormuş gibi davranmaya başlayın.

Kızlarla nerede tanışabilirim? Kızlarla tanışacak yer bulmak için endişe etmeyin, çünkü muhtemelen bu tarz yerleri biliyorsunuz. Sadece biraz kafanızı kullanmanız lazım. Bu konuda sıkıntı çekiyorsanız bu tarz onlarca yer olduğunu bilin yeterli. Aslında her an her yerde hazır olmanız lazım; çünkü herhangi bir yer de bir kızla tanışmak için güzel bir yer olabilir.

Zor kızı oynarsa ne yapmam gerekiyor? Bir kız elde edilmesi zor kızı oynuyorsa bu genellik bir shit testtir. Hatta bu tarz testlerin en bilinenidir. Sizin etkilenip etkilenmediğinizi görmek için test ediyor. Zor kızı oynamasının sizin üstünüzde bir etkisi olduğunu belli ederseniz bu testten kalırsınız. Ama hiçbir şey olmamış gibi hareket eder ve ona her zaman davrandığınız gibi davranmaya devam ederek TESTİ YAPACAĞINIZ BİR HAMLE İLE BİTİRİRSENİZ testi geçmiş olursunuz.

Kızlar sizin kararlılığınızı test etmek için zor kızı oynar. Kararlı olmazsanız testten kalırsınız. Ama çok yapışkan olursanız da başarısız olursunuz. Testin sizde hayal kırıklığı yarattığını belli ederseniz başarısız olursunuz; çünkü testin sizi ETKİLEMESİNE izin veriyorsunuz. Bu yüzden zor kızı oynamaya başladığı zaman ona normalde nasıl davranıyorsanız öyle davranın ve bir hamle yaparak testi bitirin. Kızı haftada bir arıyorsanız ve aramalarınıza dönmüyorsa BU DURUMU DİLE GETİRMEYİN VE HAMLENİZİ YAPIN. Muhtemelen kız sizin kolayca vazgeçip vazgeçmeyeceğinizi görmek istiyor. Sizin ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamaya çalışmaktan muhtemelen yoruldu ve artık bir hamle yapmanızı bekliyor. Ama aramalarınıza dönmüyor diye de normalde aradığınızdan daha fazla aramayın. Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve HAMLE YAPIN. Zor kızı oynamaya başladığında kız muhtemelen ilişkinin o anki halinden bıkmış demektir. O yüzden HAMLE YAPIN.

Kararlılık ve yapışkanlık arasındaki fark nedir? Kararlılık iyi bir şeydir, yapışkanlık değildir. Kararlı erkekler HAMLE YAPAR. Yapışkanlar YAPMAZ.

YAPIŞKANLIK/MUHTAÇLIK, asla bir araya gelme ihtimaliniz olmayan bir kızı kovalamaktır. Kızın sevgilisi olabilir veya onu daha fazla kovalamamanızı istemiş olabilir. Yapışkanlık/muhtaçlık, özgüvensizlikten kaynaklanır. Yapışkan bir adam, kız aramalarına dönmedi diye kıskançlık eder veya üzülür. Kız o sırada kendinden başka bir erkeğe ilgi gösterdi diye kıskançlık eder veya üzülür. Bu tarz yapışkan erkekler, kızlar tarafından genellikle arkadaş olarak görülür. Yapıştığı kız da erkek tarafından gereğinden fazla kovalandığını BİLİR.

KARARLILIK ise bir araya gelme ihtimaliniz OLAN ve ağzından aksi yönde bir laf çıkmayan bir kızı kovalamaktır. Kararlılığın kaynağı özgüvensizlik değildir. Kararlılık kızla zaman geçirme arzusundan kaynaklanır. Kararlı bir erkek, kız aramalarına dönmediği zaman kıskançlık etmez veya üzülmez. Kararlı bir erkek başarısızlıklara odaklanmak yerine denemeye devam eder. Kız kendisiyle zaman geçirmek istiyorsa zaman geçirir. KIZ KENDİSİYLE OLMAK İSTEMEDİĞİNİ BELİRTTİĞİ ANDA KIZI BIRAKIR. Kararlı bir erkek, kız başka erkeklere ilgi gösterdiği zaman üzülmez; çünkü böyle bir erkek kızın diğer erkeklerle ne yaptığıyla ilgilenmez. Kızla birlikte olup zaman geçirmekten memnundur, dolayısıyla başka erkeklerle ne yaptığı KIZI ilgilendirir.

Bir kızla tanıştıktan sonra ne zaman aramalıyım?  Numara aldıktan sonra 2-4 gün bekleyin. Mesaj atacaksanız ertesi gün de yazabilirsiniz. Ama bir kızı numarasını aldığınız gün aramayın veya mesaj atmayın.

Buluşmada kız için kapı açmalı mıyım veya oturması için sandalyesini çekmeli miyim? Evet.

Kıza iltifat etmeli miyim? İltifatlar her seferinde gücünü giderek kaybeder. Bu yüzden çok idareli kullanmanız gerekir (3 buluşmada bir gibi). İltifatı dış güzellik gibi çok bariz olan ve kızın iltifat duymaya alışık olduğu şeyler üzerinden etmeyin.

Kızla nasıl flört ederim? Çoğu erkek, buluşmaya gelirken sahip oldukları kafa yapısı yüzünden flört işini olduğundan daha zor hale getirir. Bunun sebebi kızla eğlenmeyi unutup onu küstürmemeye veya üzmemeye çalışmaktır. Erkekler genellikle kızla eğlenmek yerine ona kendini sevdirmeye odaklanır. Efendi ve içten davranmanın kızı âşık edeceğini düşünseniz de bu gerçek değil. Bir buluşmada eğlenmeye odaklanmanın iyi yollarından birisi de kızı konuşturmak ve söylediği şeylerden eğlenceli diyaloglar çıkaracak fırsatları kaçırmamaktır. Örneğin:

Ben: Ne iş yapıyorsun?

Kız: Kafede garson olarak çalışıyorum.

Ben: Hadi ya öyle mi? Şurada bana bir kahve kapıp gel bakalım.

 

Başka bir örnek:

Ben: Nerede yaşıyorsun?

Kız: Los Angeles.

Ben: Ünlülerle tanışmak için mi taşındın oraya?

Bunlar kulağa aptalca gibi gelebilir ama emin olun HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEMEKTEN DAHA İYİDİR.”Hımm güzelmiş” deyip geçmekten daha iyidir en azından.
(Çevirenin notu: Verilen örnekler alelacele verilmiş, özellikle ilki hakaret gibi. Ama demek istediği kıza takılmaktan korkmayın. Güzel örnekler için eğlenen ustalık ve spontane neg örnekleri yazılarına bakabilirsiniz.)

Kızın numarasını nasıl alırım?  Kızın yanından ayrılırken “Seninle tekrar görüşmek istiyorum. Sende hoşuma giden bir şeyler var.” deyip telefonunuzu kıza uzatın ve numarasını yazdırın.

Kız fiziksel yakınlaşma çabalarıma (sarılma, öpme, elini tutma vs.) direnç gösterirse ne yapmam gerekir? Kız fiziksel yakınlaşma çabanıza karşı koyuyorsa bu hiç gerçekleşmemiş gibi hareket edin ve farklı bir konuya geçin. Kız geri çekildikten sonra yaptığınızla ilgili herhangi bir şey söylerse “endişelenme, gayet iyiydin” deyip başka bir konu açın. Daha sonra aynı şeyi tekrar deneyin. Yine karşı koyarsa, NEXT.

Fiziksel yakınlaşmayı ne zaman başlatmam gerekir? Kızın gerçekten neşeli olduğu bir anda, yani sizin varlığınızdan en çok zevk aldığı anda harekete geçin.  Hatta bütün hamlelerinizi kızın neşeli olduğu anlarda yapmanız daha iyi olur.

Bir kızın beni istemesini nasıl sağlarım? Yukarıda bahsedilenleri yaparak.

Çeviri: Most commonly asked newbie questions

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

555
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
161 Comment threads
394 Thread replies
16 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
173 Comment authors
NovanordaFurkanMamiAnonimMemo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
theplan
Guest
theplan

abi bugün kızla durakta ayrılırken sarıldım durduk yerde kız da güldü sonra gitti burdan sonra nasıl bi yol izlemeliyim sence

theplan
Guest
theplan

abi allah çarpsın yürünecek yer bulamıyom pandemi de var napcaz acaba

theplan
Guest
theplan

abi bi yorum atılmış galiba kızın sevgilisi olup olmadığını umursamak feminen bi davranış mı diye o yorumu bulamadım tekrar yorumlar mısın

Mahmut Abi
Admin

Sevgilisi varsa umursayacaksın ve kızı nextleyeceksin.

Alphonso
Guest
Alphonso

Mahmut Abi çocuklukta yaşadıklarımdan dolayı tam bir mavi haplı olarak gelmişim şu yaşıma kadar, sayende aydınlanıyorum. Hayatımda o kadar fırsat tepmişim ki kendime kızmadan da edemiyorum. İyi sayılacak yüze, ve vücuda sahibim, ağzım da iyi laf yapar, ortalama üstü kültüre sahibim ama dediğim gibi tüm bu özelliklerim olsa da mavi haplı karakterimden dolayı hep next yedim. Yazılarını okudukça kendi kapasitemi fark edip moral buluyorum fakat işi pratiğe dökemiyorum malum koronadan dolayı sosyallik azaldı üniversiteler kapandı yaşadığım şehire de küçük diyebilirim. Uygun olabilecek kızlara sosyal medyadan yürümek istiyorum, reelde iletişimim ne kadar iyi olsa da sosyal medyada o kötü. İlk mesajlarım… Read more »

Donjuan00
Guest
Donjuan00

Abi malum pandemi süreci ve yaşadığım yerin küçüklüğünden daygame işi zor ben de onlinea ağırlık verdim. Altı ayda yaklaşık 50 kızla yazismisimdir. 6-7 tanesi ile buluştum yakınlaştık. Anca 2 tanesiyle sekse gidebildik. % de 4 le oynamak canımı sıkıyor 😀 Kızlar sosyal medyada özellikle biraz spor yapanlar kendini 9/10 zannediyor seçeneği o kadar fazla ki konuşmayı istediği zaman aniden kesebiliyor, bekletebiliyor ya da dalgaya alabiliyor.Kesinlikle daygame de bunları yapacak cesaretleri olacağına inanmıyorum.Sorum şu bu oranı nasıl yükseltebilirim? Sürekli kızlara yazmakta motivasyonumu düşürüyor bunu nasıl artırabilirim?

Mahmut Abi
Admin

Altı ayda yaklaşık 50 kızla yazismisimdir. 6-7 tanesi ile buluştum yakınlaştık. Anca 2 tanesiyle sekse gidebildik. % de 4 le oynamak canımı sıkıyor … Rakamlar normal.

Sorum şu bu oranı nasıl yükseltebilirim? Yükseltemezsin.

Sürekli kızlara yazmakta motivasyonumu düşürüyor bunu nasıl artırabilirim? 50 kızın çoğuyla nerede duracağını kestirip fazla yazışma problem kalmaz. 50 kızın çoğuyla zaten çok kısa sürede bitiyordur.

L1n
Guest
L1n

Allahsız iyi işte daha ney 😀 6-7 buluşma oranı inanılmaz iyi.Adam %4 beğenmiyor vay aq biz bitmişiz.

“% de 4 le oynamak canımı sıkıyor”

Kadın onayı.Erkek boşaldıkça gerisini umursamaz.Hemen bunu hallet ve istatistik sayma.Benden sana çok önemli tavsiye.Biz düştük sen düşme 😀

Speedy Gonzales
Guest
Speedy Gonzales

Bir kızla ilk defa sohbet ederken konuşma içerisinde sevgilisinin olduğunu ima ediyorsa bu ne anlama gelir? Kızla kız gibi konuştuğumuzdan dolayı mı yoksa bana yürüme diye verilmiş uyarı mıdır?

Mahmut Abi
Admin

Genellikle evet bana yürüme demektir. İlk defasında shit test sayıp es geçebilirsin ama bir kere daha tekrarlanırsa bil ki bana yanaşma diyor.

SpeedyGonzales
Guest
SpeedyGonzales

Cevabınız için teşekkür ederim.

sordid
Guest
sordid

Kızlarla başka biri aracılığıyla tanışmanın kırmızı hapta yeri var mıdır Mahmut Abi? Bir arkadaş ben rica etmediğim halde beni eski iş yerinden bir kızla tanıştırmak istediğini söyledi. Bu arkadaş tabak çevirdiğimi bilmiyor. herhalde bu yaşta bekar olduğum için buna ihtiyacım olduğunu düşündü.
Kızın fotoğrafını gördüm. HB 6.5-7. Barda görsem yürüyeceğim türden, çekici. Ancak şimdi başkası aracılığıyla tanışmak ilişki öncelikli erkek, kadınlara yürüyemeyen özgüvensiz erkek sinyali gönderir diye düşünüyorum. Ne yapsak?

Dex
Guest
Dex

Araya üçüncü bir kişinin girmesi yanlış hareket. Bu tarz çöpçatanlık yapılarak başlanılan işler genelde olumlu sonuçlanmaz. Bunun tek istisnası, kız seni beğenmiştir ve tanışmanız için arkadaşına rica etmiş olabilir. Öyle değilse eğer kız, onunla tanışman için arkadaşını kullandığını düşünen bir özgüvensiz olarak damgalayabilir seni. Sen istemediğin sürece neden böyle bir işe girişiyor hasta mı o arkadaşın?

Heyyo
Guest
Heyyo

Eğer kız bazı özelliklerinden dolayı çok hoşumuza gittiyse ve doğrudan yürüyebilecek kadar çevremizde yer almıyorsa ne yapacağız? Arkadaşı aracı yapma (o da kız) en uygun ne şekilde yürütülebilir?

Mahmut Abi
Admin

Bir kıza doğrudan yürümen için çevrende yer almasına gerek yok.

Heyyo
Guest
Heyyo

Sosyal medya kullanmıyorum, random matchler yaparak çeşitli applerle kız bulunabilir ama sosyal medya kullanmayan biri spesifik bir kız için nasıl bir yürüme yapabilir aracı da olmayacak ise?

Mahmut Abi
Admin

Spesifik bir kıza yürüme zorunluluğun yok.

Mahmut Abi
Admin

Hoşuna giden bir kız için aracı koyman saçma, özellikle bu aracı kızsa. Ama mesela biri sana birini ayarlıyorsa kendiliğinden hayır demene gerek yok. Bence bu durumda kızla görüş.

Sordid
Guest
Sordid

Teşekkürler Mahmut Abi

Karahan
Guest
Karahan

Abi game ile kızın numarasını aldım. 2 gün sonra mesaj attım ama cevap alamadım, görüldü de atmadı. Mesajı atalı baya da olmuş. Bu durumda ikinci mesaj atılmalı mı? İkinci mesajda ne denmeli, hiçbir şey olmamış gibi mi davranmalı?

Tonymontana
Guest
Tonymontana

Hep belirsizi oynayan bi kız var abi benden hoşlandıgına eminim bugüne kadar hep belli etti manita ayarlayınca davranışı değişti hep sordu kovaladı ama asla açılmadı benden bekliyor olabilir ama bana karşı öyle göstermemeye çalışıyor kısaca öyle hissetmiyorum demeye getiriyor ama emin ol ben anlarım abi her neyse dün gece 3 saat konuştuk baya farklı muhabbetler döndü abi ben bu kıza nasıl davranmalıyım yardımcı olursan sevinirim

Tonymontana
Guest
Tonymontana

Bana sürekli yaptıgı sevgililerini söylüyor kıskandırmaya çalışıyor ama kıskanmıyorum kız çok zeki ve gerçekten duru güzelligi olan bir kız ama duygularıyla hareket ediyor

Mahmut Abi
Admin

Büyük ihtimalle hayal dünyasında yaşıyorsun. Bir kızın sana yaptığı sevgilileri söylemesi daha çok seni kanki kız arkadaşı olarak görmesindendir. Hoşlanan kız başkalarından söz etmeye pek cesaret edemez. Çok yollu değilse. Genelde kendileri bir kızdan hoşlanan adamlar o kız kendilerinden o şekilde hoşlanmamasına rağmen kendi isteklerini kıza yansıtırlar ve onun ilgisizliğinin içindeki bazı kırıntılardan “belirsiz oynuyor” diye bir masal çıkarırlar.

Kız değil sen duygularınla hareket ediyor olabilirsin. Nasıl davranman gerektiğine gelince o senin ne istediğine bağlı. Bir kere kızın sevgililerini anlatacağı pipisiz kız arkadaşı olacak kadar kanki olmayacaksın. Kızı istesen de istemesen de.

Tonymontana
Guest
Tonymontana

Belirsizi oynayan kıza nasıl davranılır

Mahmut Abi
Admin

Bu tür mavi hap sorulara kızlar soruyor sitesi bakıyor.

Sen bu kızla ne yapmak istiyorsun onu söyle. Kız muhtemelen belirsizi oynmamıyor. Sen onun uydususun.

Onemsiznickname
Guest
Onemsiznickname

Spesifik bir kız hakkında nasıl davranmalıyım diye sorman da mentalitende sıkıntı olduğunu gösteriyor. Sen siteyi baştan oku bir kız sana ya ilgilidir ya ilgisiz, ilgisizse next ilgiliyse de ne yapman nasıl davranman gerektiği sitede mevcut.

lrksttp
Guest
lrksttp

@Onemsiznickname
“….Spesifik bir kız hakkında nasıl davranmalıyım diye sorman da mentalitende sıkıntı olduğunu gösteriyor…..kız sana ya ilgilidir ya ilgisiz, ilgisizse next…..”.
Aynen hocam, yazdığın eline sağlık.

Mahmut Abi
Admin

Hukukçu benden daha iyi bilir ama 18 yaşından küçük kızın rızası olsa da ceza alabiliyorsun.

Bir de hukuku bırakın, 26 yaşında da 16 yaşındaki kızla yatmayın yahu.

Teodor
Guest
Teodor

Merhaba Mahmut abi Osmaniye gibi küçük bir yerde yaşıyorum. Muhafazakar milliyetçi küçük bir şehir. kızlara yürüme olayına burada pek rastalayamazsınız ya aracı olur ya kağıt gönderirler ufak çocuklarla sosyal medya vs anlayacağın normalden daha fazla cesaret istiyor burada yürümek o yüzden kendimi tebrik ediyorum öncelikle. Bugün ilk yürümemi yaptım. Hedef kız ile bir müddet bakıştık sonrasında kızın yanına gittim ve şu şekilde gelişti Ben : Merhaba Kız : Merhaba Ben: naber? Kız: tanışıyor muyuz kimsiniz? Ben: Az önce baktığın kişiyim Kız: ben size bakmadım. Dolmuş bekliyorum o geliyor mu diye baktım.:) Ben: tesadüftü diyorsun Kız: aynen öyle Ben: bu kadar… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Başlangıca göre iyi. Ama soğuk yürümede fazla ısrarcı olma. Başın çok çabuk belaya girer. Dolmuşa binmeseydi bile orada bitirmen hayrına olurdu. Normalde bitirmesen olma ihtimali var ama soğuk yürümede risk ile kazancı dengelemen lazım.

Teodor
Guest
Teodor

Haklısın. Peki bu tarz küçük yerler için ne önerirsin?

Sherlock
Guest

Selamlar. Nasılsın Mahmut abi iyisindir inşallah. Kaç gündür siteye girmiyordum. Derslerden zaman kalmıyordu diye. Bugün biraz stres atmak için arkadaşlarla parkta oturduk. Saat 20.00 falandı. Biz 3 kişiydik gülüp eğleniyorduk. Arka tarafımıza 3 kız oturdu. Ben arkam dönük oturuyordum fark etmedim. Arkadaşlar gidelim konuşalım dedi. Bende gidin konuşun dedim. Onlar beni gaza getirdi.(normalde biraz egoistim). Bana gidemezsin dediler. Bende hırs ettim gittim. Yürüyüş yavaş duruş her zaman ki gibi dik ses tonu iyi. Kızların yanına gittim. Ailevi sohbet dönüyor gibiydi yinede muhabbete gireyim dedim. Ben: S kız:k S-Merhabalar K-Merhaba S-Arkadaşlarla oturuyorduk canımız sıkıldı merhaba demek istedim K-Tamam, canın sıkılıyordu şimdi… Read more »

Mahmut Abi
Admin

(normalde biraz egoistim). Bana gidemezsin dediler. Bende hırs ettim gittim Çok çabuk gaza gelip başkalarının etkisine boyun eğmeye egoistlik mi diyorlar? S-Arkadaşlarla oturuyorduk canımız sıkıldı merhaba demek istedim Zayıf, niyetini saklamaya çalışıyorsun. Kızlar merhaba ne haber? desen daha iyi. K-Tamam, canın sıkılıyordu şimdi (el işareti yaparak) git orda canın sıkılsın. S-Hahaha bu biraz ağır oldu. (Kalkıp gittim bir kaç adım sonra) Ben olsam “tek ayak üstünde de duruyum mu örtmenim” derdim. K-Nereliyse siktirsin orda yavşasın. Sana günahım geldi.( çakmağı verdi) Ne kadar kaliteli bir kız. Her erkeğin rüyası. Genel olarak nerede problem var. Çoğunlukla olacağı gibi reddedilmişsiniz. Büyük bir problem… Read more »

Sherlock
Guest

Açılış cümlemin çok kötü olduğunu ağzımdan çıktığı gibi anladım. Bu zaten 2. Yürümemdi ilkinde başarılı oldum numara aldım. Buluştum falan. Kızlar uzaktaydı ondan pek görmeden gittim. Belki ondan geçmiştir

Memati
Guest
Memati

Merhabalar hocam, yürümenin en sağlıklısının daygame olduğunu söylemiştiniz. Peki sosyal medya ve dating uygulamalarından yürümeye bi sakınca buluyormusunuz?

Teodor
Guest
Teodor

Merhaba mahmut abi. Uzun bir aradan sonra avm de avlanmaya çıktım ve bugün 2 kıza yürüdüm. Birincisi mağazada tek başında duruyordu girdim kızın gözlerinin içine bakarak merhaba kolay gelsin dedim. Kız önce surat astı sonra ilgilenmeye başladı nasıl bir şey aradığımı sordum ve kız bir çok seçenek sundu. Sunduğu seçeneklerin bazılarıyla dalga geçtim ve semt pazarı ürünü bunlar bizim salı pazarından suriyeliler giyiyor 🙂 dedim. Bu arada kız ne desem gülüyor ve sıcak bir bakış atıyor. Tek tek yavaş yavaş denedim kazakları bu arada yeni ürünler de getiriyor ne giysem çok yakıştı vs bende sürekli takılıyorum şu suriyeli kazağı fena… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Mağazalarda çalışan kızlara yürümeyin. Eninde sonunda mağazada dayak yersiniz.

Benn
Guest
Benn

Mahmut Abi bu vatandaş dayak yemeden başarmış bu işi nasılsa:)) bari bundan sonrası için tüyo verseydin ben de heyecan yaptım şimdi bravo bu arada Teodor.

Öğrenenadam
Guest
Öğrenenadam

Mahmut Abi başlıklara baktım sorcağım sorunun yeni bir başlayan olarak buraya uygun olacağını düşündüm. Dün üniversitenin düzenlediği bir partiye gittim.Orda dans ederken bir kız sen salak mısın tarzı bir şey dedi. Gülerek neden anlamında yüzüne baktım kız arkadaşım sana pas atıyor hiç fark etmiyorsun dedi. Ne alaka dedim dedi instagramına bak kızı çok geç bırakıyorsun dedi.(burayı bende anlamadım kız takip isteği atmamış). Daha sonra ben bu pas atıyor dediği kızı aldım ve dans etmeye başladık. Kızın belinden tutup bir süre dans ettim kız kulağıma bir şey söylemek için çok yaklaşıyor ve dans ederken deli gibi eğleniyordu. Daha sonra kız arkadaşlarının… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Abi sence benim diğer kızla öpüştüğümü gördükten sonra böyle bir şey mümkün mü şansımı 0 lamış mıyım Çoğu kızla sıfırlarsın, bununla sıfırlayıp sıfırlamadığını anlamak için bu kıza yürümen lazım.

Öğrenenadam
Guest
Öğrenenadam

Cevap verdiğin için teşekkürler abi peki yürürken nasıl bir yol izlemeliyim hiçbir şey olmamış gibi mi davranmalıyım.Salı günü yine parti var orada dans etmeye çağırabilirim

Mahmut Abi
Admin

Hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın, eğer kabul etmezse yoluna bakacaksın.

Yürüdüğün kızların önünde diğer kızlara yürümek, hemen her zaman ters teper. Sen sanırım karizma bir şey yaptın sanıyorsun.

1 5 6 7 8 9 11