Sevgilisinin giyimine karışan erkek

Okur Simone sormuş :

hocam kıskançlık konusunda ne düşünüyorsunuz? dozu nasıl ayarlamalı? giydiği kıyafetlere falan karışmak hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.

Çok sorulan bir soru bu. Bunu sıklıkla “abi kız arkadaşım bana giyimime karışamazsın dedi neyleyim?” gibi ileri evrelerde soranlar da var.

Bu soruyu soran adamlarla biraz konuşursanız, %90’ında sorunun aslında çok daha derinlere ve öncelere gittiğini görürsünüz. Eğer şimdi bahsedeceğim daha önemli hatayı yapmasalardı, %90’ının bu soruyu sormak zorunda kalmayacağını anlarsınız.

Çoğu erkek, ilişki içinde olmayı hayatının en önemli amacı yapmış olmasına rağmen, ya da aslında muhtemelen bu nedenden dolayı, ilişkiye gireceği kadını seçmeyi yeteri kadar ciddiye almıyor. Aslına bakarsanız çoğu erkek için ilişki kriteri, “yeterince güzel bir kadın bana ilgi gösterdi, ben kimim ki daha fazlasını sorgulamaya hakkım olsun” diye özetlenebilecek basit bir şey.

Bu sitede sıklıkla dile getirdiğim ve en “akıl almayan” ve muhalefetle karşı konulan şeylerden biri de, bir kızla ilişkinin ilk 3 – 4 ayının onu değerlendirme ayları olması gerekliliği. İlk 3 – 4 ayda bu kız benim düşünce ve değerlerimle paralel mi, ilişki materyali mi diye değerlendirme sürecinde olmanız, gereğinden fazla yatırım yapmamanız ve eğer kız testi geçemez ise bırakmaya hazır olmanız lazım. Günümüz feminize edilmiş dünyasında bu lafı duyan çoğu erkeğin kafasında “yeterince güzel bir kız bana ilgi göstermiş, ben ne kadar “şanslı” olduğuma şükrediyorum sen bana kızı test et diyorsun moruk” lafı beliriyor. Yokluktan ilişkiye sarılmak sizin tercihiniz ama sonra gelip de yakınmayın. Sizin beğendiğiniz ve sizi beğenen hatunun sizinle uyumlu olma ihtimali, olmama ihtimalinden daha düşük iken test etmeden atladığınız, hemen sevgilim hayatım moduna girdiğiniz, “şanslı” olduğunuz ilişkide size bol şans.

Her neyse, bu meşhur giydiğine karışma haltının başınıza gelme sebebi de çoğunlukla bu probleme bağlı. Bazı çok kıskanç (ki kendine güvensizlik göstergesidir) adamları bir kenara bırakırsak her erkeğin  tolere edebildiği bir giyim tarzı vardır. Ben mesela kafa olarak muhafazakarlıktan çok uzağım ve kız arkadaşlarım da hep öyle oldu ama benim kız arkadaşımda normal karşıladığım giyimi başkası çok açık bulabilir. Ama bu kız arkadaşım dediğiniz kız ilk 3 – 4 ay farklı giyinip sonra açılıp saçılmıyor. Eğer 3 – 4 aylık değerlendirme sürecinde kızın giyimi sizi rahatsız ediyorsa ve bu sürecin test olduğunu göz ardı etmezseniz bundan olmaz deyip bırakacaktınız. Fakat siz muhtemelen, cicim aylarında söylemeye cesaret edemediniz ve artık bu giyimi ciddi problem yaratmaya başladı.

Bu konuda iki aşırı uç var. Biri aşırı tutucu, kızcağız omzunu açsa “dışarı sinyal veriyor” diye kafayı yiyen uç. Diğeri de “ya rahatım boşver ne giyerse giysin” diyen uç. Ben bu konuda ortanın birçoğuna göre rahat tarafındayım. Yalnız şu gerçeği unutmam, siz de unutmayın, giyim  bir kadının dışarıya “uygunluk” sinyali vermek için kullanabileceği bir araçtır. Bu, kadın her giydiğiyle sinyal verir anlamına gelmez ama böyle bir sinyal vardır. Bu konuda makul olan nedir sorusuna kolay bir cevap yok gibi ama bence bunun cevabı şu :

Kızın kız arkadaşınız olmadan önce ve ilk 3 – 4 ayda baz giyinimi sizi rahatsız etmiyorsa, o giyimden rahatsız edici şekilde açılması muhtemelen sinyaldir.

Yanlış anlamayın, bazı bariz sinyaller vardır tabii. Kukunun altında 1 cm kıç yanağı gösteren şort, iki memenin ortasına inen dekolte, yoga pant ile ya da sütyensiz dışarı çıkmak, vs … Ama bunlar haricinde eğer ilk 3 – 4 ayı değerlendirme ayları sayarsanız ve kızın giyimi sizi rahatsız ediyorsa, kıza karışmanıza gerek yok. Kızı bırakıp gidin. Zaten bu soruları soran adamların çoğunun kız arkadaşım dediği 1 – 2 aydır beraber oldukları kız.

Burada çerçeve kavramını bir daha hatırlatalım. Sizin ilk 3 – 4 ayda kızı test ederken baktığınız şeylerden biri de kızın sorunsuzca sizin çerçevenize girip girmediği. Bazı erkekler maskülen – alfa davranışı kızı zorla kendi çerçevesine sokmaya çalışmak sanıyor. Eğer maskülen ve yüksek değer gösteren bir erkekseniz elbette ki bir kız sizin çerçevenize girmeye, soya oğlan çocuğunun çerçevesine girmekten çok daha fazla istekli olacaktır ama bir kızın sizin çerçevenizi reddetmesine verilecek alfa tepki, kızı bırakıp ağı başka sulara atmaktır.

Türk Kızı

Bu soruları soran arkadaşlarla ilgili merak ettiğim bir konu var : Türkiye’de giyimine karışmanız gereken kızı nereden buluyorsunuz? Türk kızı ya da aslında dünya kızları çoğunlukla “erkek arkadaşım olsun da isterse beni kısıtlasın” (bunun da bokunun çıkabileceği bir nokta var elbet) modunda insanlar. Tekrar soruyorum siz bu kızları nereden buluyorsunuz?

20 yıldır ilişkiler dünyasındayım, bunun ilk yarısını da mavi mavi masmavi bir kafayla geçirdim ve 20 senede sevgilim diyebileceğim 10dan fazla hatun olmuştur. Bunlardan giyimimini bana göre düzeltmeyeni olmadı. Bu kızların hepsi de kafa ve aile olarak muhafazakarlıktan uzak kızlardı (bazıları yabancı idi). Türk kadını sana sevgili olarak ilgili ise zaten çaktırmamaya çalışarak senin tolerans seviyesini kendisi bulur.

Örneğin üniversitede o zamanki kız arkadaşım ile dışarı çıkacağımız birgün onu okuduğu İstanbul üniversitesi civarında yurdundan aldım. Kızcağız aşağı indiğinde elinde bir şal vardı. “Mahmut omuzlarım çok açıksa bu şalı takayım mı?” diye sordu ben de gerek yok deyince geri odasına bırakmıştı. Bu kızlayken gayet betaydım ama en azından bazı kriterlerim vardı. Şimdiki kız arkadaşım giyim konusunda ağzımı açmamama rağmen başlarda giyeceği şeyleri bana soruyordu. Mesela üniversitenin ilk yılında benden hoşlanan güzel bir kız vardı bölümde, giyimi çok açık diye istememiştim. Vs … vs … Ki tekrar ediyorum, kafa olarak liberal bir adamım.

Gerçekten bazı yorumları okurken “siz bu kızları nereden buluyorsunuz?” lafı çok aklımdan geçiyor. İnstagramda 1000 takipçinin altında takipçisi olmayan kırmızı alarm manyağı hatunlara mı yürüyorsunuz?

Bana karışamazsın

Bu ilk 3 – 4 aylık test süresi mantığını takip edip gerekirse kızı bırakacak güce sahipseniz 90% bu sorunla karşılaşmazsınız. Ama tabii sonradan açılıp saçılan ve karıştığınızda size kafa tutan kıza karşı ne yapacaksınız?

Öncelikle ultimatom vermeyin. Bunu sürekli tekrarlamak gerekiyor ama ultimatom vermeyin derken ağzınızı açmayın demiyorum. Öncelikle kızın normalde bir bakışınızla bunu anlaması lazım (bu dediğim size yabancı ise, hayatınızda kızın sizin gözlerinizdeki ifadeye bakıp kendini düzelttiği böyle normal bir ilişki yaşayamamış iseniz sizin çok daha temel bir probleminiz var). Eğer bu olmuyorsa, kızı bir kere “bu giyimin çok açık” diye uyarın. Ultimatom, bir daha böyle giyinirsen şu şu olur diye tehdit etmektir. Eğer bir daha öyle giyinirse ne yapacaksanız, onu bir daha öyle giyinirse YAPIN! Söylemeyin, tehdit etmeyin. Çoğunuz zaten tehdit ediyorsunuz ama bir daha olursa yapamayıp küçük düşüyorsunuz. Ne yapalım diye bana sormayın, bir daha böyle giyinirsen şunu yaparım diye aklınızdan geçen şeyi söylemeyin yapın.

Bu tavsiyeyi pasif – agresif tepki olarak algılayıp uygulayanınız çıkacaktır. Yani kıza ultimatom vermeyip bütün gün başka hırlıklar çıkarıp kızın anlamasını bekleyen olacaktır. Bundan bahsetmiyoruz. Mesela kızı almaya gittiniz, kız çok açık giyinmiş olarak geldi. Bakışınızdan da çakmadı. Kıza “bu kıyafet çok açık” dediniz. Kız kendiliğinden çıkıp üstünü değiştirmedi. Ağzınızı kapatıp bütün gece somurtmanızı ve trip atmanızı tavsiye etmiyorum. “Üzgünüm, bu kıyafetle çıkacaksan beraber çıkmıyoruz” diye kızı orada kibarca bırakıp gitmenizden bahsediyorum. Eğer kızla evinden uzakta buluştuysanız, kız geri dönüp üstünü değiştiremez tabii. O zaman da kafanıza takmayıp geceyi normal geçireceksiniz, yapacak bir şey yok ama bir daha olursa o otobüs durağında bırakıp gidin.

Bu süreçte kızın ağzından “bana karışamazsın” lafını duyarsanız, rahat olun. Kız haklı, ona karışamazsınız. İstediğini giyer, istediğini yapar. Kızı terk edeceksiniz o nedenle de rahat olun. “Haklısın sana karışamam” deyin (içinizden ya da kıza) ve düşünün, bu lafı duyduğunuz hatun ile beraber devam etseniz ne olacak?

Bu shit test mi diye soran var? Shit test ama tehlikeli bir shit test, yani kadının erkeği artık çok daha az önemsediği için kaybetmeyi pek önemsemeden yüksek perdeden yaptığı shit testlerden.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

200
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
48 Comment threads
152 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
79 Comment authors
GokselmiracleHeyyoAlpAlper Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Arkantos
Guest
Arkantos

Instagrama bikinili, mayolu fotoğraf atma olayına ne diyorsun abi? Şahsen ben böyle bir kızı kız arkadaşım olarak kabul etmem.

Rexuras
Guest
Rexuras

Mahmut hocam sana sabırlar diliyorum.siteyi iyi gözden geçiren biri zaten yanıtları rahatlıkla bulabilecektir..bu sorular tembel soruları gibi

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Harkulade bir yazı olmuş.

Da instagramda paylaştığı mayolu-bikinili fotoğraf tatil fotoğrafı bile olsa kültür farkı müstesna, Türkiyede yaşayan bir kıza muhtemeldir düşük bir rütbe veririm.

Bu arada bazı soruların cevabı içinde, hatun bikinili fotoğraf paylaşıyor ve sen bunu hoş karşılamıyorsun ki, sorma ihtiyacı hissediyorsun, tarzı sana uymayan bir kızı niye hayatına dahil etmek isteyesin?

Alpha Virginis
Guest
Alpha Virginis

Mahmut Abi başlıkların aralarına boşluk koyarsan daha hoş durur.

Murtaza
Guest
Murtaza

çok iyi tespitler.

genelde kızı elden kaçırmamak?/ürkütmemek için her türlü maymunluğu yapan erkek, giyim kuşam gibi hoşuna gitmeyen konularda önceleri sesini çıkarmaz. sonra sevgili olunca gelelim sadede der gibi yaptırımlara başlar. gelsin kavgalar tripler.

Murtaza
Guest
Murtaza

benim 1 yıllık bir ilişkim bu kıyafet tartışmasından bitmişti. gögüsleri küçük diye kompleks yapan kız arkadaş poposunu aşırı belli eden incecik şeyler giymeye başlamıştı. dedim bunları giymeni istemiyorum. tamam murtazam erkeaam sen ne dersen o dedi. baktım yine giyiyor. bir gün evinin önünden aldığımda baktım aynı şeyi giymiş. hadi eve çıkta değiştiriver şunu dedim. çemkir. yoksa böyle götürmem seni. çemkir. i siktir git dedim gözüm görmesin seni. 5 dakka sonra ağlayarak aradı baktım hala çemkiriyor. numarasını engelleyip sildim. bir hafta sonra işten eve geldiğimde kapımın önünde kedi gibi oturmuş bekliyor. üzerinde ne var dersin. yine o kızdığım kıyafet. wtf diyen… Read more »

Hattorihanzo
Guest
Hattorihanzo

Mekana gore giyinsin , istedigi gibi giyinsin , hatta seksi olsun.
Bana bu kadini kaptiricam dusuncesiyle haraket etmek geliyor. Ayrica jason statham ne yapsin amk ?

Cikilsin artik su ezik kafa yapisindan. Yaninizda gezen bir kadin guzel gozukmeli sizde boyle istemelisiniz. Eger hala yok diyorsaniz , gidin hb. 3-4 takilin , bizi de onlardan kurtarin.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Bu ne hadsiz bi üslup böyle, sana mı soracak millet?

Sen istiyosan çıplak gezdir hatta, salyalı apaçiler gözleriyle yesin yanındaki kadını ama buralarda kafa açma.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Yorumum Mahmut’un yorumunun altına gelmiş…

Arga
Guest
Arga

Tutup, suratına vurasım geldi amk.

fg816
Guest
fg816

Kadın güzel görünmeli kafasına göre takılmalı düşüncesinin hele de abartılısı kadının etrafa müsaitim mesajı vermesinden hoşnut olmak, ağırlığını koyamamak demek. (Gidin zorla kapatın demiyorum. Ne yapılacağı zaten yazıda var.) Aynı zamanda erkeğin kadının kendisini takmamasını onaylaması demek.

Fakir
Guest
Fakir

Snırım bunu yazan bir kadın. Kadın olmalı başka türlüsünü aklım almıyor. 3-5 ay sürdürüp bitierebileceğin bi ilişkiyse zaten sallamazsın. Yanımda güzel dursun diye de hiç bir kadınla birlikte olmadım. Erkek erkektir yanında tamamlayıcıya ihtiyacı yoktur. Giyim kuşam davetkar olmamalı. Başka bir erkeğin şehvetini depreştirmemeli. Karışmak eziklik değil aksine değer verdiğinin göstergesidir. Seks objesi değilim deyipte orasını burasını gösterenlerin kulakları çınlasın. İlk aylar önemli kesinlikle sonradan daha da açıldıysa giyimi ve rahatsız ediyorsa mürteza nın yaptığını yapmak en doğrusu.

Ben bilmem alfa beta omega
Guest
Ben bilmem alfa beta omega

Güzel görünmek götünü göstermekle mi oluyor 🙂

The Queen
Guest
The Queen

Erkek istediği kadar kadını tartmış olsun mutlaka ki ihtilafa düşebilecekleri noktalar olur örneğin erkek mini etek giymene izin verir ama çok fazla da olmasını istemez misal sadece yazlık yerlerde tatilde vs sen normal bir zamanda giymek istersin ve o anki ruh haliyle bunu istemez şimdi burada önemli olan erkeğin buradaki tepkisi ; yazıda söylendiği gibi bir bakışıyla bunu belli eder kadın da anlar ki kadınlar da tereddütte oldukları durumlarda bu bakışı ararlar zaten .ve bunun sonucunda da çok fazla problem çıkarmazlar.ama erkeğin kıyafet konusunda hiçbir zaman hiçbir koşulda karışmaması hiçbir kadının isteyeceği birşey değildir ufak da olsa arada karışın bu… Read more »

kıpkırmızıhap
Guest
kıpkırmızıhap

Sevgilinin giyiminden rahatsız olmak bana kalırsa çok çok beta bir davranış. Türkiye’de görünürde maskülen ama özünde beta erkek çoktur. Sevgilisinin kıyafetine karışma da bunun sonuçlarından biridir. Siz kadınların kıyafetinden rahatsız olup bu rahatsızlığınızı gösterdiğiniz anda onların egolarını besliyorsunuz ama farkında değilsiniz. Çünkü ilişkileri anlamamışsınız. Gerçek bir kırmızı haplı erkek için kız arkadaşının nasıl giyindiğinin bir önemi yoktur. Bir kız size saygısızlık yaparsa ya da sizi aldatırsa ayrılırsınız. Sizin isteklerinizi yerine getirmiyorsa ayrılırsınız. Herşey olurunda gidiyorsa devam edersiniz. Bu kadar basit. Kıyafetine karışılmasını umursanma belirtisi olarak gören bir sürü kadın var. Bu da egolarını besliyor. Kadınların egosunu hangi davranışlarınızın belirlediğini çok… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Açık giyinmesini istememek zaten başlı başına bir istek ve betalıkla alakası yok, birtane adam vardı sitesi burada paylaşılmıştı, adam diyo ki karımla biz kafamıza göre takılıyoruz isteyen-istediğiyle sikişebilir, aksini düşünmek beta kafa yapısıdır özetle…

işte sıkıntı bu zaten, en ufak bir isteğin seni beta gösteriyorsa betasındır. nasıl söylediğin de önemli tabi, mesela bir eş koruma dürtüsüyle, yanaşan lavuğun birini uzaklaştırmak var bir de ezik bir şekilde beni bırakıp gidersen ben ne yaparım demek, sürekli birileri kapacakmış gibi davranmak var, ikisi ayrı şeyler, kıyafet mevzusu da öyle.

fg816
Guest
fg816

Hayır. Tam aksine sevgilinin giyimini umursamamak asıl betalık. Çünkü bu erkeğin kriterlerinin olmadığının, önüne gelene razı olduğunun göstergelerinden biri. Olay zaten kadını umursamak değil. Erkeğin belli kriterleri olur kadın buna uymuyorsa hoşnutsuzluğunu belli eder ama kadın tınlamazsa ayrılır. (Zaten yazı da belirtilen de bu) Fazla özgürlük günümüz feminen toplumunun beyin yıkaması.

ellobo
Guest
ellobo

Birçok erkeği sevgilisinin giydikleri değil, diğer erkeklerin yamyam bakışları rahatsız ediyor. Özellikle bizimki gibi ülkelerde. Yanında erkek arkadaşı var mı yok mu umursamadan kadını adeta “gözüyle yiyiyor”. Ukraynalı bir kızla bir süre takılmıştım. Ukrayna’da beraber takıldığımız süre boyunca giydiklerini önemsemezdim gerçi o da çok açık giymezdi fakat giyse bile o kültürde böyle “gözüyle yiyen” erkeklere denk gelmemiştim. Aynı kız Türkiye’ye yanıma geldiğinde birçok Türk kızından daha “sade” giyinerek takılırdı. O da anlıyordu iki ülke arasındaki farkı. Sonuç: konu kadının nasıl giyindiği değil, giydiği şeye diğer erkeklerin bakışı.

Şevket Rıfkı
Guest

Bir karı normalde mini giyiyorsa, hedefindeki tepe erkek mıknatısı olmak içindir.
Eğer bir manitası var ve hala mini giyiyorsa, demek ki hipergamisi, elindeki erkeği yeterli görmüyor ve hala avlanmayı bekliyordur.
Öyleyse manitanızın mini giydiğini görürseniz, anlayın ki ıskartaya ayrılmışsınız; onu terkedin.

Oxampyl
Guest

Altına imzamı atarım. Geçenlerde flortum ile buluştuk mini etek v yaka bir tişört giymiş. V yaka abes bir şekilde sudyenine kadar açılıyor felan iki de bir düzeltiyor. “Bu ne ya? Sürekli duzelticeksen neden giyiyorsun ki” dedim. “Bilmiyorum oxa seviyorum bunu giymeyi giydim” dedi. Benim çok severek aldığım bir polar vardı 1 ay oncesin de benden ani olarak yalvara yakara almıştı onu getirmişti yanında üstüne giyindi devam ediyoruz. Metroya bindik polari çıkardı göğüse kadar düşen bir v yaka tişört ve mini etek etrafı gözetliyor farkındayım tabii ki. Tahmini 3 dakika sonra “şu çocuklar bana bakıyor” dedi. “Sudyenine kadar düşen v yaka… Read more »

Oxampyl
Guest

Peki ben bunu neden anlattım bu başıma gelen ilk olay değil bu tarz 5 kere daha yaşadım böyle bir olay. Benim yanlış kişi seçiminden kaynaklanıyor. Maalesef çevrem bu şekil dolu kendileri için bir şeyler yapan erkeklere alıştıkları icin, ben yapmayınca tabii ki gariplerine gidiyor. Böyle bir olaya şahitlik ettiğim için uzak durma tarafındayım artık. Bizzat yakın arkadaşım sırf kız arkadaşının beni şu çocuklar kesiyor demesiyle çocuklardan yediği dayağın olayını dinledim. Bir kere daha teşekkür ettim kendimi durdurduğum için. Sorun şu ki bu flortum ile ciddi bir ilişki yani flört havasından cikicaktim, 4 ayı geçik bir tanışmamız vardı sevgili için ideal… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

“şu çocuklar bana bakıyor bir şey yapmıcak mısın?”

Amk ne güzel dünya. İşine gelince ben özgür kadınım istediğimi giyerim, işine gelince hadi koru. Tarkan’ın yanındaki kurduz ya biz atıl deyince atılacağız 😁

İyi yapmışsın bırakmakla. Şunu bir kereden fazla yapan insan eşin değilse dakikasında siktir çekeceksin. Mahmut abinin dediği gibi başınızı belaya sokup sokup sizden fedailik bekleyen kızlardan hayır gelmez.

ellobo
Guest
ellobo

Kız resmen seni belaya sokmaya çalışmış. Ulan insan düşmanını ancak böyle provake eder ki, gitsin başını belaya soksun. Böyle bir kıza hiç denk gelmedim, çevremde de duymadım açıkçası. Eğer soğukkanlı değilsen böyle bir kız yüzünden ya katil olursun ya da birisinden bıçağı yer en iyi ihtimalle hastanelik olursun. Ruh hastası dolu memleket ))

Undefeated
Guest
Undefeated

Tam bunu yazıyordum. Hatun hep mini giyerdi benle sevgili olduktan sonra tamamen düzeltti daha sonra ayrılmaya yakın tekrar minilere başlamıştı olay bundan ibaret.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Ben çev irmene kısmen katılıyorum, ilkelerin varsa her yerde bu çizgilerin olmalı, ufak-tefek şeylerde çıkıntılık etmemek için yapabilirsin tabi yalnız taviz tavizi doğurur sözünü de aklından çıkarmadan. yoksa şunu yap ne olacak, bunu yap ne olacak, sonu gelmez. Şimdi ben size birşey söyleyeceğim, ben daha önce vbir nişan bir sözden ayrıldım, üstelik bunlar olduğunda kırmızı hapın k’sini bile bilmiyordum, hatasız değildim belki ama, bugünb baktığımda zerre pişman değilim, şu an biriyle evlilik hazırlığındayım daha önce de bahsetmiştim açık söylemek gerekirse bunu düşündüğüm kız da ailesi de nazar değmesin iyi insanlar, bana, başka türlü de olabiliyormuş dedirttiler, terbiyesizlik etmeden, kız veriyorum… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Ha bu arada Çevirmen’in dediği gibi benim hatunun bir arkadaşı aklına hikayeden de olsa evlilik teklifi muhabbetini sokmuş, “Bir kere evleniyoruz” diye dalga geçtim, güldük, gönlü olsun, öyle bir yemeğe götürüp falan hikayeden teklif edeceğim, nişandan sonraya kalacak zaten, maksat usul yerine gelmiş olsun.

Ha tabii tek taş falan yok.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

2 kere hikayeden demişim, nasıl bir bilinçaltım varsa…

Muzahfer
Guest
Muzahfer

Bir kadın mini giyorsa ilgi çekmek istiyordur. Esas mesele ilgisini çekmek istediği erkek sizmisiniz? Yoksa başka erkeklermi? Bunu bir sorun kendinize.muhtemelen 2cisidir.

Açık giyinen insan
Guest
Açık giyinen insan

Bir bayan olarak şunu söyleyebilirim, ilişki içerisinde bir kadın zaten erkeginin saygınlıgına, çevresine, onun ortamdaki duruşuna saygı gösteriyorsa uyarmanızı gerektirecek kadar açık ya da aykırı giyinmez, eğer bunları düsünmüyor ama farkındaysa sıkıntı var demektir ama eğer bunları düsünemiyorsa o zaman inceden ayar çekilebilir..

Çevirmen Hoca
Member

Bayan değil kadın.

😁😁😁😁😁

KADIN
Guest
KADIN

Ya ne farkeder ha bayan ha kadın saçma sapan işler 😀

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Çok haklısınız açık giyinen bağyan

Ataşehir’deyseniz görüşelimm 😎

KADIN
Guest
KADIN

yok annem göster ama elletme dedi mersi 😀

1 2 3 4