Abi Bi Kız Var – Reloaded

bana ne kadar yardımcı olabilirsiniz bilmiyorum ama kendi hayatım ile ilgili çok önemli şeyler paylaşmak istiyorum, çünkü ağzıma kadar boka batmış vaziyetteyim. en önemlisi öyle bir durumdayım ki düşünmekten kafayı yeme noktasına geldim.

Gelen mesaj tam olarak böyle başlıyor.
Birçoğunuz da böyle başladınız. Birçoğumuz böyle başladık.
“Buradasın çünkü bir şeyler biliyorsun. Bildiğin şeyi açıklayamıyorsun, ama hissediyorsun. Tüm hayatın boyunca hissettin. Bu dünyada yanlış giden bir şeyler var, ne olduğunu bilmiyorsun, ama orada. Zihninde bir kıymık gibi, seni çıldırtıyor.”

Birçok erkek, Rollo’nun “Sıfırlanmak” dediği süreçten geçip dibe vurduktan sonra Kırmızı Hap ile tanışır. Bu kimisi için terk edilmedir, kimisi için boşanma, kimisi için iflâs, kimisi için peş peşe uzun yıllar kadınlarla ilişki kuramamak (incel), ve diğer benzeri olayların sonucunda yaşadığı travma sonrası stres bozukluğu, çöküntü ve KH farkındalığının yokluğunda saftirik AFC optimizminin yerini alan majör depresyon.

İlk paragrafı görüp “Bu kadar ciddi ne olabilir?” diye düşünürken devamında destansı bir wall-of-text geldiğini fark ettim. Bunun şimdiye kadar karşılaştığım yüzlerce “Abi bir kız var” hikâyesinden biri olmama ihtimali %1’den daha azdı. Nitekim bu da o hikâyelerden biriydi.

Abi Bi Kız Var
“- Abi Bi Kız Var”

Esas oğlan, bir yandan üniversitede okumaktayken, bir yandan da 3-4 senelik bir ilişki yürütüyor ve esas kızla okul bittikten sonra evlilik plânları yapıyorlar. İlk paragraftaki falsonun haricinde, bu hikâyedeki ikinci falsoyu sanırım hemen şimdi fark ettiniz.

Fakat, adamımız hikâyesini uzunca anlatmadan önce, kırmızı hapa zaten bir süredir vakıf olduğunu fakat kabullenme sürecini tamamlamadığını belirtiyor:

öncelikle redpill ile ilgili olarak 2015 yılından beri bilgi sahibiyim,sıfır değilim. red pill ile ilk tanıştığımda çok şaşırmıştım ve açıkçası pek inanmadım. tabi zaman içerisinde belli başlı konularda doğru olduğunu gördüm ama %100 doğrudur kafasında hiçbir zaman olmadım bu güne kadar. taki xxx günü göt gibi ortada bırakılıncaya kadar…

İşte “abi bir kız var” destanının bundan sonrasının özetinin özeti; kızla tanışmaları, kızın bunun peşinden koşması, onun da zamanla kıza bağlanması, kızın zor günlerinde erkeğe maddi-manevi destek olması, birbirlerini çok sevmeleri, evlilik plânları yapmaları, derken erkeğin okulu uzatması, kızın tekrar destek olması, görünüşte hiçbir sorun olmaması, sonra bir sebepten kızla kısa bir ayrılık yaşaması, bu ayrılık döneminin sınavlara denk gelmesi nedeniyle erkeğin sınavlarda tekrar patlaması, okulun bir sene daha uzaması, kızın bu arada mezun olması, kızın iş için cv bıraktığı bir işyerindeki çalışan bir başka elemandan hoşlanmaya başlaması, okulunu 2.defa uzatmanın eşiğinde olan oğlumuz ile gündelik sohbetlerinde ikide bir diğer elemanın lâfını açmaya başlaması, oğlanımız rahatsız olmasına rağmen kıza toz konduramaması, bu muhabbet git gide sıklaştıkça sonunda kıza öfkelenip ültimatom vermesi, kızın “bana güvenmiyor musun” shit-testi atması, kavgalar, mavi haplının göremediği kırmızı bayraklar, oğlanın bu arada okulu 2.defa uzattığını söylemesi, tepeden yuvarlanan kar tanesinin kar topuna, kar topunun çığa dönüşmesi…

Ve beklenen son:

beni seven kız bir anda dökülmeye başladı.
eskisi gibi duygularıyla hareket edemeyeceğini,mantığının ağır bastığını,aşkın karın doyurmadığını,gözünün açıldığını ve okulumu bitirmemi bir yarım dönem daha beklemeyeceğini söyleyip,ayrıldı. işin en komik kısmı, buluştuğumuzda benimle sevişen,sarılan,öpen kadın gitti,bir anda inanılmaz soğuk kanlı ve duygusuz bir insan geldi. onu ikna etmeye çalıştım ama bir türlü ikna olmadı. üzerine bir de bana kendisinin benim üzerimde yük olduğunu benimde artık kafamın rahatlayacağını söyledi. ileride birbirimizi daha fazla üzeriz dedi(neden böyle bir şey söyledi bilmiyorum) bir şekilde arkasına bile bakmadan beni her yerden engelleyerek gitti.

Bundan sonrası, abi bana bunu nasıl yapar, inanamıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum, kandırıldım, bittim mahvoldum, bana bir yol göster temalı paragraflar.

Abi Bi Kız Var
“- Abi Bi Kız Var”

Belirli bir kadına odaklanan ve destan gibi upuzun “abi bi kız var” tipi hikâyeler %99.9 olsılıkla fişten çekilmemiş olmanın işaretidir.

Ve bu hikâyeler, mavi haplı çocuk bunun kendine özel, nadide, mühim bir hikâye olduğunu zannetse de, çok yaygındır. Kendi destansı uzunluklarına kıyasla aslında çok kısa yanıtları hak ediyorlar. Fakat o kısa yanıtları anlayıp kavramak için de uzun bir birikim ve deneyim gerekiyor.

Mavi haplı erkek, başına gelenleri “kız arkadaşım bana saygısızlık gösterdi, beni sevmeyi bıraktı, benden uzaklaştı, beni aldattı…” vs diye yorumlar.

Asıl olan şeyi söyleyeyim:
– Kadın sana saygı duymayı bırakır; çünkü sen kendine saygısızlık göstermiş, kendine saygı duymayı bırakmışsındır.
– Kadın seni sevmeyi bırakır; çünkü sen kendini sevmeyi bırakmış, kendi zihnini kendi odağın yapmayı bırakmışsındır.
– Kadın senden uzaklaşmıştır, çünkü sen kendi hedeflerinden uzaklaşmışsındır.

Kadın, erkeğin başarılı olmasına, ya da gelecekte başarı potansiyeli taşımasına yatırım yapar.
Erkeğin, ilişki dinamiğinde asla kaçınamayacağı bir performans yükü vardır.
Sen potansiyelini gerçekleştiremeyeceğini gösterir, üstelik bu potansiyeli göz göre göre baltalarsan, hipergami buna çok uzun süre sabır gösteremez, çünkü genç bir kadın için bunun fırsat maliyeti yüksektir. Okulu mu uzattın? Hipergaminin umurunda değil. Yapılmış çok mühim plânlar, verilmiş sözler mi var? Hipergaminin umurunda değil.

Briffault Kanunu şunu der, bilseydi tüm bu destansı hikâyenin ve mavi hap ideallerinin anlamsızlığını baştan sona görebilirdi:

0. Kadın-erkek arasında bir ilişki olup olmayacağına, kadın karar verir. Erkekle olan ilişkisinde kadının artık bir fayda elde edemediği durumlarda, ilişki devam etmez/sonlandırılır.
1. Erkek tarafından geçmişte sağlanan bir fayda, ilişkinin devam edeceği ya da gelecekte ilişki yaşanacağı anlamına gelmez.
2. Erkeğin kadına sağladığı faydanın karşılığında gelecekte bir ilişki yaşanacağına dair verilen karar, erkek faydayı sağladığı anda geçersiz kalır.
3. Gelecekte gerçekleşeceği sözü verilen bir faydanın, mevcut/gelecekteki bir ilişki üzerinde sınırlı etkisi vardır: etki, faydanın verilmiş olacağı ana kadar geçen zamanla ters orantılı, kadının erkeğe güvenme oranıyla ise doğru orantılıdır.

briffault kanunu

Şimdi şu soruyu kendine sor:

Sen kadının yerinde olsan ne yapardın? İki eliyle bi siki doğrultamayıp okulu habire sündüren, üstelik bu konuda verdiği sözleri de tükürüp yalayan, devam eden süreçte de krizi yönetemeyen bir adamla gelecek plânları kurar mıydın? Nereye kadar? A, B, C plânlarını düşünmeye başlardın.

“Ölene kadar beklerim, aşk her şeyden yücedir” masallarına inanmadığı için kadını bu konuda suçlama.

İşin iyi tarafına gelince; bunun sana önemli bir ders olacağını düşünüyorum. Kendine ve okulu bitirmene odaklan. Maddi durumunu düzeltene ve kadınları iyi tanıyana kadar da evliliği aklına bile getirme. Bu kafayla evliliğe adım atmanın mayın tarlasına adım atmaktan farkı yok.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Yin

🔴⚪"ɪғ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ sʜᴀʟʟ ᴋɪʟʟ ᴛʜᴇᴍ, ʟᴇᴛ ᴛʜᴇᴍ ᴅɪᴇ." Twitter: Yin

111
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
32 Comment threads
79 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
GölgeRocknrollRock'N Roll Babyhanktr.rDurden Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kylo Ren
Guest

Çok acı… maalesef hipergami çok acımasız

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Bir kehanette bulunayım. En kısa zamanda bir ruh ikizi daha bulup, kırmızı hap falan unutacak. Oneitis bazıları için kronik hastalıktır.

HAN
Guest
HAN

Mahmut Abi veya diğer işi bilenler başımdan geceni anlamlandıramadığım bir olayı size danışmak istiyorum. Gecenlerde yeni geçtiğim okulda ve aynı sınıfta olduğumuz bir kızla konuşmuştuk sohbeti o baslatmıştı bir kaç gün sonra kütüphanede dersimiz vardı ve ben, erkek arkadasımla konuşurken kafama bir tane vurdu bana yer versene deyip güldü yanımdakilerde güldü ben de napıyorsun mal gerizekalı biraz küfür neyse biraz da orda sohbet oldu ama bir kırgınlık yok sadece bunu yapmaması gerektiğini sert bir dille söyledim benim yanımda oturan kız kalktı ona yer verdi oda oraya oturdu biraz konuştuk kıza dokundum vesaire bir süre sonra kanka testi attı bende bana… Read more »

Mahmut Abi
Admin

HAN lise sıralarından bildirdi … Aynı sınıftan kıza yürünmez zaten de senin bu kıza olan ilgin kızın sana olan ilgisinden daha fazla (kızın ilgisi olmama ihtimali de çok yüksek). Kızın eğer ilgisi varsa bile bunu su olayıyla değil başından beri gereksiz atarlanmalarınla yıktın. Friendzone kadınların feminen oldukları ve ilgiye fazla önem verdikleri için bulundurduğu ve kadınsı bir şeydir. Bir erkeğin ben kızları friendzone’a atmaya çalışıyorum demesi onun ruhunda feminenliğin gereğinden fazla bulunduğuna işarettir. Kızları friendzone’a atıyorum diyen erkek, erkekleri fuck buddy yapıyorum diyen kız ile aynıdır. O kız istediği kadar ben fuckbuddy yapıyorum desin kimin kimi sikip kullandığı malum zira… Read more »

HAN
Guest
HAN

Okurken biraz güldüm sonra durumun vahametini anlayınca harbiden baya utandım( kızardım). Cünkü feminen olduğum iması bile cok kötü. Hep maskülen olmak için cabaladım. Sanırım friendzone kelimesinin anlamını yanlış anlamışım (umarım oyledir) onun yerine sevgili muhabbeti acılınca sen beni yanlış anlamışşın biz arkadaşız deyip kızla birdaha görüşmüyorum demem daha doğru olurmuş cünkü sevgili muhabbeti acılınca kızı herhangi bişeye ikna etme cabam yoktu.Yani bundan sonra görüşmeye devam edelim arkadaş olarak gibi. Aksine o kızı unutuyordum. Ayrıca burada sevgili olduğun zaman kızı sahiplenmiş oluyorsun ve bundan dolayı millet hep kavga ediyor.( ve ben genelde dayak yiyorum) Güzel kızların çok fazla seveni var ama… Read more »

HAN
Guest
HAN

Ayrıca kızın bana ilgili oldunu nerden cıkardım ?
1) Kız ne dersem gülüyordu. (Komik olmayanlara bile)
2) Kızın sacını cektim ve olumsuz tepki vermedi.
3) Dolaylı yoldan iltifat ediyordu.
4)Dokunduğum zaman olumsuz tepki almadım.
5) Flortleşıyor gibi bir hali vardı.
Vesaire vesaire
Neil’in oyun kitabında da buna benzer şeyler vardı ki ben bunları gördüğüm zaman işi bir tık daha ileri taşıyorum. Bazen ters tepsede genelde başarılı sonuclanıyordu.Sence bunlar ilgisi olduğunun işareti değil mi ?

Mahmut Abi
Admin

Kızın saçını çektin? Pardon sen ilköğretimden bildiriyormuşsun.

baciziplatan
Guest
baciziplatan

konu başlığına bak attığın yoruma bak amk fhqıfheqkjfhkqwefhqwkjfhqw

Romeus Sama
Guest
Romeus Sama

Mahmut Abi, üniversite okuyorum. Sınıfımda bir kız grubu var ve içinden bir kız bana ölümüne yürüyor. Ama ben bu kızdan değil onun grubundaki bir kızdan hoşlanıyorum. Hoşlandığım kızla merhaba merhabayım. Benden hoşlanan kızla ise önceden samimi idim ama ilgisini fark edince biraz mesafe koydum. Hoşlandığım kız sınıfımdaki çoğu kişi ile instagramdan takipleşmiş. Geçen ben de istek attım ama benimkini yaklaşık 3 gün bekletti ve kabul etmedi. Bunun sebebinin biraz , benden hoşlanan kızla aralarında sürtüşme olmaması için olduğuna eminim. Ben bu durumdan hoşlandığım kızı nasıl elde edecek bir oyun organize edebilirim. Çıkmaza girdim. İstanbul Üniversitesinde Aşk-ı Memnu yeni sezon çekiliyor… Read more »

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Instayi s.et git reelden konuş. Uzaktan gördüğün hiç bir kızada hoşlanıyorum deme bence. Kendi topuğuna sıkıyorsun

ju87
Guest
ju87

ceylan avlayacağım diye dibine gelen zebrayı kaçırma derim. akşam eve aç gitmektense………

Teoman
Guest
Teoman

Adam yukarıda uzun uzun ne anlatmış, sen ne soruyorsun.

Alpha
Guest
Alpha

o muhteşem buluşmayı veya görüşmeyi hayal etmene gerek yok, spontane gelişen bir olaylar zinciri bu yaşananlar…senden hoşlanan kız diğer arkadaşlarına zaten seni bildirmiştir hatta biraz abartarak flörtleşiyoruz onunda bana ilgisi var gibi söylemlerde bile bulunmuş olabilir.bu grubu bir arada yakaladığında selam verip yanlarına otur ilgin kime karşıyşa muhabbetin içine onu çekmeye çalış, sana ilgi duyan kızdan ufak tefer yardımlar iste su,not,kalem vb bu yardımlardan sonra sen dünyanın en iyi arkadaşısın ! annem gibisin ! ne bileyim senin gibi bir arkadaşım olduğu için çok şanslıyım gibi cümleler grupta ki diğer kızlara kime ilgin olduğunu ve bu kızın ilgisini arkadaşlığa yorduğunu anlarlar… Read more »

Mahmut Abi
Admin

bir kız bana ölümüne yürüyor. Ama ben bu kızdan değil onun grubundaki bir kızdan hoşlanıyorum. Sana yürüyen kız güzelse bir kusuru yoksa sana yürüyeni al ve keyfine bak.

Yusufcuk
Guest
Yusufcuk

Avrupada rahat rahat kızlara yürüyüp, pick up yapan olmayınca es geçen korkmayan hep bir şekilde ilgi gördüğümü hisseden ama TR ye dönünce kızlara yürümekten korkan, ilgi görmeyen ve etrafında kız olmayan o kitleyi yaratamayan eline mahkum kalan adam neden zorluk yaşıyodur. Bu konuda diyebileceğiniz var mı?

Mahmut Abi
Admin

Avrupanın neresinde yaptın? Türkiye dışında herhangi bir yerde egzotik olma artın var, kızların yabancı erkeğe daha rahat olması var, senin kendinin zaten uzak mekandayım rahatlığın var ve son olarak daha medeni ülkenin insanı (tabii ki kadını da) daha medeni. Türk kızları içinde de erkek nüfus gibi hanzo çok. Bunlara rastlarım korkusu var. Kendi ülkesinin erkeğine orospu kalkanı kaldırma zorunluluğu var. Duygusal gücü sıfır Türk erkeğine gülümsese güldü demel ki bana verecek yapışkanları var. Bir de Akdeniz kadını çok dobra. Italyan ve Ispanyol hatunlar da dobra. Yürü mutlaka sana laf çakar. Kaçarı yok. Bunlar birleşince TRda oyun daha zor. Ama çok… Read more »

Yusufcuk
Guest
Yusufcuk

İngilterede yaptım dil okulunda ama oyunun farkında bile değildim, 19-20 yaşındaydım ben utanıyodum cevap veremiyordum onlar da beni cool sanıyorlardı. 1 sene kadar kaldım okulda. Başlarda çok çekindim, Türk kızlarından çekindiğimden daha fazla sonra baktım ki bunlar rahat ve bizden daha sıcak kanlı, bira içmeye götürdüğüm her hatunu en az öpmeden bırakmıyordum. Sonrasında da doğu avrupada, budapeştede. Orada da yaklaşık 2.5-3 sene yaşadım. Başlarda yine zorlanmıştım alışamamıştım insanına ama daygame ile orada tanıştım. James marshall ve Liam McRae izleyerek birşeyler yapmaya çalıştım. Çekingenliğim artık sıfıra inmişti neredeyse ve bugün 2-3 kıza yürümeden dönmem diyerekten bir sürü facebook hesabı alıyordum. Ama… Read more »

Alwuhush
Guest
Alwuhush

Nasıl disagreeable guy olurum? Kutuphanede ders calısıyorum adamin kulakligindan ses dışarı çok fazla çıkıyor, gidip diyemiyorum” kardes biraz sesini kısar mısın” diye. gidip başka boş yer arıyorum kalabalık kütüphanede.İnsanlarla çatışmaya korkuyorum,sinirlendiğimde sinirimi boşaltmaktan da korkuyorum herkes bana tepki gösterecek diye. Kötü bir durum, belki sosyal fobiyle de ilgisi olabilir,Jordan peterson’un videosunu da izledim uyumsuz insanlarla ilgili ama bu durumun psikologluk bir durum mu oldugunu bilmiyorum. Tek bildiğim beni ben olmamı olumsuz etkilediği..

BenLark
Guest
BenLark

Sana yardımcı olabilir miyim ?

kinyas
Guest
kinyas

benzer bi durumu ben yaşıyorum BenLark, hâlâ ilgileniyor musun?

BenLark
Guest
BenLark

Selam

1.Kendini nasil gordugun uzerine çalış

2.Geçmisi degistiremeyecegini , geleceği kontrol edebilecegini bil

Spora basla,mumkunse dovus idmanlari
GYMe git agirlik kaldir

agreeable olan erkekleri inceledigimde ya agresifler ama kontrol edemedikleri icin tam tersi davranmaya zorlular kendilerini ve catismadan kavgadan korkaklar vardi

Iyi giyin
Kendini hedefin dogrultusunda gelistir

Mutlulugun, baskalarindan rehberlik almadan ve en zorlu yolculuga cikip kendinle savasindan geldigini bil…

Devami gelecek…

kinyas
Guest
kinyas

Selam üzgünüm yeni görebildim, yazın için teşekkürler. Söylediklerine katılıyorum ve yakın zamana kadar bunlardan muzdariptim ama çoğunu sonunda çözdüğümü düşünüyorum. Özellikle agresif olduğumda aslında bunun zayıf bir pasif-agresiflik krizi olduğunu fark ettiğimden beri olabildiğince duygularımı nefret ve sinirden arındırmaya çalışıyorum. Benim problemim rartışmadan, kavgadan kaçınmak. Genelde ”İnsanlar hakkımda ne düşünür?” kaygısına kapılıyordum şu sıralar ”Düşünseler ne olacak ki? Beni bi süre sonra unutacaklar zaten. Unutmasalar bile o kadar ilgilenmeyecekler bile.” şeklinde düşünüp daha özgür davranıyorum. Son dediğini yeni yeni yapmaya başladım. Gerçekten bir maceraya atılmaktan çok korkuyordum. Karmaşık bir video oyununu rehbersiz oynamaktan tut bir spor salonuna yazılmadan önce 4-5… Read more »

kinyas
Guest
kinyas

Burada genel olarak hayatta da olan benim de sık düştüğüm bir yanılgı var: Masada uzun zamanlar geçirip sahaya çıkmamak. Masadayken her şey on numara. Hiçbir sıkıntım yok ama sahaya çıkınca bocalıyorum. Şu an ise ”Zaten istediğim şey eksiksiz olması. Bunun yolu da böyle bocalamalardan geçiyor. Bir anda eksiksiz yapmamı bekleyemezdim di mi?” diyerek hata yapıp ders çıkarmaya devam ediyorum.

Özgür
Guest
Özgür

Thai boksa bașla

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Mahmut beye yöneltmişsin sorunu fakat, 1-2 şey ben peşin peşin yazayım.

1.Şu Lugatındaki Mavi sözcükleri çıkar. Amerikan dizilerindeki ergen kızlar gibi, hoşlanmak vs bir erkeğin ağzına da, zihinsel yapısına da yakışmıyor. Estetikten ziyade oluşturman gereken zihin yapısını olumsuz etkiler.
2.Kendi sosyal grubundan bir kıza yürüme, illa şartsa tüm bu konunun dışındaki bir kıza nasıl yaklaşman gerekiyorsa öyle yaklaş, Tabii hayat oyunuyla. Herşey oldukça doğal görünmeli.

adamların füzesi var
Guest
adamların füzesi var

Babam 4. evre kanser hastasıyken bir şekilde okuluma odaklıydım. Hem ailemle ilgilenip hem okuluma önem veriyor hem de kendimi bu depresyona bırakmayıp sosyal olarak aktif yaşıyordum. Çevremde seks yaptığım bir kadın ve yürüdüğüm kadınlar vardı. Aynı zamanda da hikayede bahsi geçecek beni sosyal medyadan tanıyan esas kız ile konuşuyorduk (farklı bir şehirdeydi) hiç bir şeyi derinlemesine bilmiyordu ama sürekli bana destek olmak için elinden gelenin en fazlasını yapıyordu. Maddi olarak durumu iyi olduğu için bi miktar yardımda bulunmak istediğini söyledi bunu bu şekilde kabul etmek istemediğim için yanıma davet ettim ailemle tanıştı, çok güzel zaman geçirdik (defalarca sex, arkadaş ortamımda… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Hipergami bir dürtüdür ve kadınlar bunu değişik seviyelerde kontrol ederler. Fakat senin burada bahsettiğin kızla sadece bir kere buluşmuşsun ve kız ondan sonra gitmiş. Hipergami bu kadar da umursamaz olmaz demen pek manalı değil zira kızın seninle bir geçmişi yok. Yani 2 yıllı kız arkadaşın bunu yapmış olsa o zaman derdin. Benim bir arkadaşımın babasının 6 aylık 4. evre kanser sürecinde o zaman 3 yıldır çıktığı kız arkadaşı tamamen ilgisiz ve kendi hayatını yaşar hale geldi. O da kızın kıçına tekmeyi bastı. Bak o kızın durumunda hipergaminin bu kadar umursamaz olması çok fazla dersin.

kinyas
Guest
kinyas

Bence hipergami değil asıl maskülenite umursamaz. Mesela sen belki duygulanıp hafif efkarlı bi hâlde senin için çok önemli bi anıyı anlatırken Mahmut Abi acımadan yazıyor eğriyi doğruyu. Bunu asıl gördüğümüz yer disiplin.

Sen belki kendini kötü/yorgun hissettiğin için antrenmanı aksatıyorsun ama maç günü geldiğinde karşındaki adam ”Ee, bana ne?” diyerek ağzının üstüne çakıyor. Demek istediğim bu denkleme dâhil olan tek şey aksiyonların. Duygular bastırılamayacağı için de sanırım kontrol altına almak, gazı sıkışmış kavanozun önce gazını alıp sonra kapağını açmak gibi etkisini hafifletmek gerekiyor.

Yusufcuk
Guest
Yusufcuk

Abi selam bir sorum var, etrafımdaki kızlara yürüyorum bir şekilde birşeyler oluyor, genelde tinderdan buluşuyorum. Yalnız takıldığım tipler beni güzellik olarak tatmin etmiyor. Yani yoklukta gider tipinde hatunlar ve yoklukta olunca da bu tipleri buluyorum. Buluşmaya geliyorlar. Bir şekilde birşeyler oluyor. F-close yaşanıyor. Güzel olanlar yani beni bir hatun tavlamış olarak hissettirticek olan güzel kızlarla da tinderdan eşleşiyoruz biraz muhabbetten sonra tıkanıyor geri cevap gelmiyor. Buluşmaya giden olmadı. Bazıları hiç cevap bile vermiyor. Yani hb 6 mı 8 mi artık nedir düşünmek istemiyorum ama beni güzelliği ile tatmin edecek olan hatunlarla bu işi devam ettiremiyorum. Bir yerde tıkanıyor. Üni de… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Güzelliğe karşı nötr değilsindir o nedenle de güzellik görünce ezilip büzülüyorsundur. Güzellik ergenlerin gözlerini kamaştırır ama sen o dönemi geçmişsin. Güzel kadına güzel olmayan gibi davranman lazım zira gerçekten de sırf güzel diye hiçbir kadın farklı muamele haketmez.

Sen tinderı tek kanal yapmayı bırak. Ŭnide life game oyna. Belki dışarda da takıl. Bir kanala hapsolma.

Tinderda güzel kızların çoğu instagram takipçi avcısı. Ben profilinde sadece instagram adresi olan hatunu sola atıp spam diye şikayet ediyordum. Size de tavsiye ederim.

Yusufcuk
Guest
Yusufcuk

Eyvallah abi denicem tavsiyelerini.
Yalnız üni için bir yorum daha rica edicem. Bizim fakülte hastane. Yani ana kampüsle hiç alakamız olmuyor.
Taş çatlasa da 300 öğrenci vardır. Hepsi de birbirini en az 1 kere görmüştür.
Genelde de türkiyenin kaymak tabakasının olduğu insanların çocukları. Yani hoş olmayanlarda bile biraz şımarıklık var.
Bu kadar iç içeliğe rağmen halen life game önerir misin?

Mahmut Abi
Admin

Oneririm ama lifegame en iyi sehrin her yerinde ve aktivitesinde oynanir. Kendini kampuse kisitlama.

Yusufcuk
Guest
Yusufcuk

Tavsiyeler için teşekkür ederim abi. Denicem bunları.

Esas
Guest
Esas

Okulu uzatıp, terkedilmeli, boka sarmalı hikayelerde baya yaygınmış. Ben bi bende var sanıyodum bu hikayeden. Benim de 6 yıllık ilişki vardı. Sınavlardan önce uyuya kalmalı, sıfır bilgiyle finallere girmeli, sabahlara kadar pc oynamalı 4 yılın ardından alttan bin tane ders kaldı. Kız mezun oldu. Ben uzattım. Aslında kız çok defa ikaz ve teşvik etmişti ders çalışmam konusunda da ben siklememiştim. Okulu uzatışımın ilk 1 yılında kız tahammülkardı yinede, davranışlarında değişim yoktu pek (Bu arada, kız çalışıyor, kurslara falan gidip kendini geliştiriyordu. Bense ne durumda olduğumu halen idrak edememiş fakat gayri ciddi de olsa en azından ders çalışıyordum) ve sonra ben… Read more »

Durden
Guest
Durden

Neredeyse aynı durumu yaşadım ama tam tersi mezun olduktan sonra biraz iyi bir dönem geçirip sonra kendimi boşladım ve tekmeyi yedim kızdan ve kızın terkedeceğide yoktu. Resmen terket beni hareketleri yaptım, kendim istedim sanki bir şekilde sonra abimin sayesinde kırmızı hapla tanıştım hağla ara ara mavi düşünceler geliyor ama sapmamaya çalışıyorum yapıcak bir şey yok, bunlar deneyimdi demekten başka çare yok.

utku
Guest
utku

Bundan bir önce okuduğum yazı terkedilmekti . Mavi hapın etkisinde yıllarca kalıp bu siteyi buldum , önceki yazıda dediği gibi ” Mavi hap onları paramparça edince kendileri kırmızı hapı bulabilir ”. İlk bulduğum zaman bundan 2.5 sene kadar önceydi. 6 ay boyunca bu site , tcma , johnny delusion ‘dan faydalandım. 2.5 sene geçti ve tekrar buradayım yakın zamanda terk edildim . Bu süreç çok güzeldi. Burada emek veren insanların hepsi adaaamm 🙂 Teşekkürler güzel insanlar. Yapmamam gereken fikirler dolanıyordu kafamda bunun farkındaydım ama bu fikirlerin doğru olduğunu söylüyordu bazı iç sesler. Bu fikirler eski kız arkadaşa mesaj atmak buluşalım… Read more »

Yusufcuk
Guest
Yusufcuk

Ya gözden kaçırdım ya da yeterli bilgi bulamadım ama bu oneitisten kurtulmanın yolları nedir?

Sordid
Guest
Sordid

Bu siteye ne kadar teşekkür etsem az. Aşağıdaki yazı bolca kendime not, sizlere ibret barındırmaktadır. Kırmızı hap düşüncesini içselleştirmek isteyen kişiler okuyup süreçten kendilerine pay çıkarabilirler. Onca yıllık ilişkimizi nasıl böyle bırakıp gidebildi? Vaktiyle benimle sevgili olmak için yapmadığını bırakmayan, beni görmek için ülke değiştiren kadın nasıl oldu da ilişkiyi böyle bitirip, buz gibi soğudu? İşte ben de örnekteki ‘erkek’ gibi kendime ve çevreme bu soruları sorup duruyordum. Yakın arkadaşlarım “Boş ver kanka, kızın niyeti yokmuş, işler daha ciddiye binmeden gerçek karakterini göstermiş işte. Şimdi olmasa ileride yine terk ederdi zaten” diyerek teselli etmeye çalışıyorlardı. Aradığım cevabın bu olmadığını hissediyor,… Read more »

Maximus Decimus Anonymous
Guest
Maximus Decimus Anonymous

Mahmut Abi, bu ‘abi bir kiz var’ mesajlarinin gerçek kisilerden geldigini dusunmuyorum. Bence bunlari sen atiyorsun. Bunca yaziya ragmen hala ‘abi bir kiz var’ diye mesaj geliyor. Amk mesaj baslangici bile ayni.

Bence bu posta gazetesinin ‘ yurdumdan şairler ‘ ve ‘haydar dumen kosesi’ gibi ‘abi bir kiz var’ kosesi.

CEM ASLAN
Guest
CEM ASLAN

:))))))
Şüphe iyidir.
Fakat söylediğin doğru olsa bile, yani o kişileri mahmut abi uyduruyorsa bile bu öyle kişilerin bu toplumda olmadığı anlamına gelmez. Okuyan ve ders çıkartan 10 larca arkadaş var. Takılma boş ver.

Maximus Decimus Anonymous
Guest
Maximus Decimus Anonymous

Bir yerde altına gülme emojisi koymadan şaka yaptığım anlaşılırsa ben o yere aitim.

Tabi sizinde suçunuz yok bir şakanın şaka olduğunu hep gülme efektlerinden anlamaya programlandınız.

Eski öğrenci
Guest
Eski öğrenci

Yin’i özledik be nerelerde ne yapıyor acaba çok emeği var selamlar, sevgiler