Abi Bi Kız Var – Reloaded

bana ne kadar yardımcı olabilirsiniz bilmiyorum ama kendi hayatım ile ilgili çok önemli şeyler paylaşmak istiyorum, çünkü ağzıma kadar boka batmış vaziyetteyim. en önemlisi öyle bir durumdayım ki düşünmekten kafayı yeme noktasına geldim.

Gelen mesaj tam olarak böyle başlıyor.
Birçoğunuz da böyle başladınız. Birçoğumuz böyle başladık.
“Buradasın çünkü bir şeyler biliyorsun. Bildiğin şeyi açıklayamıyorsun, ama hissediyorsun. Tüm hayatın boyunca hissettin. Bu dünyada yanlış giden bir şeyler var, ne olduğunu bilmiyorsun, ama orada. Zihninde bir kıymık gibi, seni çıldırtıyor.”

Birçok erkek, Rollo’nun “Sıfırlanmak” dediği süreçten geçip dibe vurduktan sonra Kırmızı Hap ile tanışır. Bu kimisi için terk edilmedir, kimisi için boşanma, kimisi için iflâs, kimisi için peş peşe uzun yıllar kadınlarla ilişki kuramamak (incel), ve diğer benzeri olayların sonucunda yaşadığı travma sonrası stres bozukluğu, çöküntü ve KH farkındalığının yokluğunda saftirik AFC optimizminin yerini alan majör depresyon.

İlk paragrafı görüp “Bu kadar ciddi ne olabilir?” diye düşünürken devamında destansı bir wall-of-text geldiğini fark ettim. Bunun şimdiye kadar karşılaştığım yüzlerce “Abi bir kız var” hikâyesinden biri olmama ihtimali %1’den daha azdı. Nitekim bu da o hikâyelerden biriydi.

Abi Bi Kız Var
“- Abi Bi Kız Var”

Esas oğlan, bir yandan üniversitede okumaktayken, bir yandan da 3-4 senelik bir ilişki yürütüyor ve esas kızla okul bittikten sonra evlilik plânları yapıyorlar. İlk paragraftaki falsonun haricinde, bu hikâyedeki ikinci falsoyu sanırım hemen şimdi fark ettiniz.

Fakat, adamımız hikâyesini uzunca anlatmadan önce, kırmızı hapa zaten bir süredir vakıf olduğunu fakat kabullenme sürecini tamamlamadığını belirtiyor:

öncelikle redpill ile ilgili olarak 2015 yılından beri bilgi sahibiyim,sıfır değilim. red pill ile ilk tanıştığımda çok şaşırmıştım ve açıkçası pek inanmadım. tabi zaman içerisinde belli başlı konularda doğru olduğunu gördüm ama %100 doğrudur kafasında hiçbir zaman olmadım bu güne kadar. taki xxx günü göt gibi ortada bırakılıncaya kadar…

İşte “abi bir kız var” destanının bundan sonrasının özetinin özeti; kızla tanışmaları, kızın bunun peşinden koşması, onun da zamanla kıza bağlanması, kızın zor günlerinde erkeğe maddi-manevi destek olması, birbirlerini çok sevmeleri, evlilik plânları yapmaları, derken erkeğin okulu uzatması, kızın tekrar destek olması, görünüşte hiçbir sorun olmaması, sonra bir sebepten kızla kısa bir ayrılık yaşaması, bu ayrılık döneminin sınavlara denk gelmesi nedeniyle erkeğin sınavlarda tekrar patlaması, okulun bir sene daha uzaması, kızın bu arada mezun olması, kızın iş için cv bıraktığı bir işyerindeki çalışan bir başka elemandan hoşlanmaya başlaması, okulunu 2.defa uzatmanın eşiğinde olan oğlumuz ile gündelik sohbetlerinde ikide bir diğer elemanın lâfını açmaya başlaması, oğlanımız rahatsız olmasına rağmen kıza toz konduramaması, bu muhabbet git gide sıklaştıkça sonunda kıza öfkelenip ültimatom vermesi, kızın “bana güvenmiyor musun” shit-testi atması, kavgalar, mavi haplının göremediği kırmızı bayraklar, oğlanın bu arada okulu 2.defa uzattığını söylemesi, tepeden yuvarlanan kar tanesinin kar topuna, kar topunun çığa dönüşmesi…

Ve beklenen son:

beni seven kız bir anda dökülmeye başladı.
eskisi gibi duygularıyla hareket edemeyeceğini,mantığının ağır bastığını,aşkın karın doyurmadığını,gözünün açıldığını ve okulumu bitirmemi bir yarım dönem daha beklemeyeceğini söyleyip,ayrıldı. işin en komik kısmı, buluştuğumuzda benimle sevişen,sarılan,öpen kadın gitti,bir anda inanılmaz soğuk kanlı ve duygusuz bir insan geldi. onu ikna etmeye çalıştım ama bir türlü ikna olmadı. üzerine bir de bana kendisinin benim üzerimde yük olduğunu benimde artık kafamın rahatlayacağını söyledi. ileride birbirimizi daha fazla üzeriz dedi(neden böyle bir şey söyledi bilmiyorum) bir şekilde arkasına bile bakmadan beni her yerden engelleyerek gitti.

Bundan sonrası, abi bana bunu nasıl yapar, inanamıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum, kandırıldım, bittim mahvoldum, bana bir yol göster temalı paragraflar.

Abi Bi Kız Var
“- Abi Bi Kız Var”

Belirli bir kadına odaklanan ve destan gibi upuzun “abi bi kız var” tipi hikâyeler %99.9 olsılıkla fişten çekilmemiş olmanın işaretidir.

Ve bu hikâyeler, mavi haplı çocuk bunun kendine özel, nadide, mühim bir hikâye olduğunu zannetse de, çok yaygındır. Kendi destansı uzunluklarına kıyasla aslında çok kısa yanıtları hak ediyorlar. Fakat o kısa yanıtları anlayıp kavramak için de uzun bir birikim ve deneyim gerekiyor.

Mavi haplı erkek, başına gelenleri “kız arkadaşım bana saygısızlık gösterdi, beni sevmeyi bıraktı, benden uzaklaştı, beni aldattı…” vs diye yorumlar.

Asıl olan şeyi söyleyeyim:
– Kadın sana saygı duymayı bırakır; çünkü sen kendine saygısızlık göstermiş, kendine saygı duymayı bırakmışsındır.
– Kadın seni sevmeyi bırakır; çünkü sen kendini sevmeyi bırakmış, kendi zihnini kendi odağın yapmayı bırakmışsındır.
– Kadın senden uzaklaşmıştır, çünkü sen kendi hedeflerinden uzaklaşmışsındır.

Kadın, erkeğin başarılı olmasına, ya da gelecekte başarı potansiyeli taşımasına yatırım yapar.
Erkeğin, ilişki dinamiğinde asla kaçınamayacağı bir performans yükü vardır.
Sen potansiyelini gerçekleştiremeyeceğini gösterir, üstelik bu potansiyeli göz göre göre baltalarsan, hipergami buna çok uzun süre sabır gösteremez, çünkü genç bir kadın için bunun fırsat maliyeti yüksektir. Okulu mu uzattın? Hipergaminin umurunda değil. Yapılmış çok mühim plânlar, verilmiş sözler mi var? Hipergaminin umurunda değil.

Briffault Kanunu şunu der, bilseydi tüm bu destansı hikâyenin ve mavi hap ideallerinin anlamsızlığını baştan sona görebilirdi:

0. Kadın-erkek arasında bir ilişki olup olmayacağına, kadın karar verir. Erkekle olan ilişkisinde kadının artık bir fayda elde edemediği durumlarda, ilişki devam etmez/sonlandırılır.
1. Erkek tarafından geçmişte sağlanan bir fayda, ilişkinin devam edeceği ya da gelecekte ilişki yaşanacağı anlamına gelmez.
2. Erkeğin kadına sağladığı faydanın karşılığında gelecekte bir ilişki yaşanacağına dair verilen karar, erkek faydayı sağladığı anda geçersiz kalır.
3. Gelecekte gerçekleşeceği sözü verilen bir faydanın, mevcut/gelecekteki bir ilişki üzerinde sınırlı etkisi vardır: etki, faydanın verilmiş olacağı ana kadar geçen zamanla ters orantılı, kadının erkeğe güvenme oranıyla ise doğru orantılıdır.

briffault kanunu

Şimdi şu soruyu kendine sor:

Sen kadının yerinde olsan ne yapardın? İki eliyle bi siki doğrultamayıp okulu habire sündüren, üstelik bu konuda verdiği sözleri de tükürüp yalayan, devam eden süreçte de krizi yönetemeyen bir adamla gelecek plânları kurar mıydın? Nereye kadar? A, B, C plânlarını düşünmeye başlardın.

“Ölene kadar beklerim, aşk her şeyden yücedir” masallarına inanmadığı için kadını bu konuda suçlama.

İşin iyi tarafına gelince; bunun sana önemli bir ders olacağını düşünüyorum. Kendine ve okulu bitirmene odaklan. Maddi durumunu düzeltene ve kadınları iyi tanıyana kadar da evliliği aklına bile getirme. Bu kafayla evliliğe adım atmanın mayın tarlasına adım atmaktan farkı yok.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Yin

🔴⚪"ɪғ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ sʜᴀʟʟ ᴋɪʟʟ ᴛʜᴇᴍ, ʟᴇᴛ ᴛʜᴇᴍ ᴅɪᴇ." Twitter: Yin

111
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
32 Comment threads
79 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
GölgeRocknrollRock'N Roll Babyhanktr.rDurden Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Oooo Yin hoşgeldin, nerelerdeydin? Yazı güzel. Ben şahsen yazıyı kız iyi dayanmış diye okudum.

Bazı insanlar üniversite yaşamına ergenliğin uzantısı olarak bakıyor ve daha da beteri birçok insan ergenliğini uzatmak için üniversiteyi uzatıyor! Hayata atılma korkusu, yükü omuzlamaya isteksizlik vs … Ama maalesef insan ne yaparsa yapsın zaman geçiyor. Muhtemelen bu arkadaş “sen benim ne yaşadığını biliyor musun” diye çıkışacak ama ben de pek param olmadan üni okudum ve biliyorum diyeceğim.

Castle
Guest
Castle

Helal olsun sana

önemsiz
Guest
önemsiz

abi bi kız var 😀 tamam tamam. gerçekten var 3 buçuk yıldır. şu an 19 yaşında üniversite öğrencisiyim ortalamam çok yüksek, özgüvenim yüksek sağlığıma önem veriyorum falan. etrafımda bana bakan kızlar var farkındayım fakat beni köpek gibi seven yanaşsam günde 2 kere cinsellik veren (ama fiziksel görünümde görece güzel olmayan) kız arkadaşımı atamıyorum hayatımdan. kız bana tapıyor gibi. tüm sülalesi ilişkisini biliyor ve bana damat diyorlar. Red Pill öğretisinin farkındayım diyebilirim (en azından su sitedeki yazıların yarısından fazlasını okudum). Evlenmek istemiyorum değerli adminlerim. 35 yaşıma kadar potansiyelimi görmek istiyorum kendimi geliştirmek istiyorum ama böyle saçma bi ilişkim var tutarlı değil… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Sen anaokulu çocuğu egosuyla ben çok süperim ama … diye göğsünü yumruklayıp o kızdan aldığın ilgi ve sekse muhtaç kalmış bir düşük rütbeli (en azından cinsel açıdan) olduğunu kabul etmeden sana yardım etmek mümkün değil.

önemsiz
Guest
önemsiz

Evet bunu kabul ediyorum. çünkü odama iki farklı kız geldi fakat ikisinde de sekse götüremedim. birisi seks için gelmişti zaten yaptığım bir hata yüzünden kendisinden haber bekleyen başka bir erkeğe gitti. gayret etsem başarabilirim farkındayım da bu sosyal medyada benim varlığımı hayvan gibi belli eden, ilişkimize evlenecez gözüyle bakan kızı ne yapacam? üniversite biter bitmez evlenirsem hayatıma yazık ederim. bunu yazarken farkettim de sanırım konfor alanımda rahatım ve bu beni korkutuyor.

Mahmut Abi
Admin

O kızdan hemen ayrılman lazım. Kız üzülür falan diyorsan evet üzülür ama kıza böyle büyük kötülük yapıyorsun zaten. Kendin de henüz 19 yaşındasın. Bakir olsan normal o nedenle şu muhtaç kafayı at.

Erkeklerin nesli tükeniyor
Guest
Erkeklerin nesli tükeniyor

Kızlar erkeği değil potansiyalini sever. Bu potansiyali her fırsatta test eder. Erkekten sağlayacağı fayda varsa erkekle birliktedir. Aslında erkeklerden nefret ediyorlardır.İstisnasız her kadın erkeklerden nefret ediyordur.Ama zengin birinin altına yatıp boşanma sonucu nafaka almak için bu yönlerini çok iyi rol keserek saklıyorlar.Bir kız için kızın eski sevgilisini bıçaklayıp öldüren erkek hapis yatıyor diğer erkek ölüyor kız hayatına devam ediyor.Hala göremediniz mi? Nefretin ne denli büyük olduğunu am göte manipüle olanlar bu şekilde kıza boyun eğenler sikilecekler.Kadınlar erkeğin bir yere gelmesini istemezler bir kadın alfa erkeği istemez ona intikam objesi olarak bakar önce yanaşır testler savurur by alfamız geçti mi hmm… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Irkikten siğliyiciği fayda virsa birliktidir … Vay be Einstein’a bak. Biz sanki hepimiz birer Aziz Sikolasıs, hiçbir fayda ve çıkar göstermeden saf duygularla birlikteyiz kızlarla. Şuna benzer şeyleri buraya yazan çok gördüm. Bu “ben beyni mavi hapla yıkanmış betayım” itirafıdır. Hiçbiri farkında olmasa da. Adamın kafayı fayda çıkar gözetmeden karşı cins için (aşk için) kendini feda ederek birlikte olan bir bekleyen beta olsun diye yıkamışlar. Adam iki kırmızı hap görmüş ama kafa yıkaması hala orada. Pembiş hayallerini atacağına etrafa nefret kusuyor. Kendi nefretini karşı cinse kusuyor. Şu çocukça ve aptalca öfkeden kurtulmaya bak. Bu abuk ve bomboş yazıyı sırf senin… Read more »

Enter
Guest
Enter

Klasik mahmut yorumu enter. Dostum ben gözümle gördüğme inanıyorum bir kızın bir sınav öncesi erkeğe yanaşması iki cilve yapması ve erkeğin gözlerinin içi parlayarak o kıza kopya verip dersten geçirmesi ardından siklememesi am göt ile manipüle etmektir bu.Kızların bana olan bakışları ve benden çekinerek konuşmaları her türlü pisliklerini saniyesinde görüyor olmam.Senin kurduğun cümlenin bilinçaltı yansımasının anında benim bilinçaltıma düşüyor oluşu mavi hap cıvık hap gene giydirilmiş bir takım şeyler.Ben bir kadınla birlikte olduğumda toyken egomu tatmin ettim intikam aldım bunu hangi erkek yapmadı.Ama nazik bir şekilde ayrılmayı öğrendim artık centilmenim eheh. Cıvık hap filan değil Benim zihnim sizinkiler gibi çalışmıyor… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Dediğim gibi kendini siyah sanan pembişin egosu kırıldı geldi am üstünde göt sikiyorum diye atarlandı 😀 MAHMUT bu yetkiyi kim verdi sana adam pembe mor değerlendirme yapıyor doktor gibi güldüm. Ben verdim. Bu siteyi ben kurdum. Benim siteme gelip yorum yapıyorsunuz eğer dediklerim ya da alt tarafı bir sitede olan otoritem hoşunuza gitmiyorsa siteye uğramazsınız olur biter. Mala bak sanki tüm interneti ele geçirmişim, basın bende de millete pembesin, siyahsın diye ulusal kanaldan yayın yapıyorum da gelmiş bu yetkiyi sana kim veriyor diyor. Bu site biraz eli yüzü düzgünse sizin gibi yerli yabancı, ciğeri beş para etmez, muck fuck pislikleri… Read more »

Requital
Guest
Requital

Senin bu yorumları yapacağın ve beğeni alacağın yer tcma blogu evlat.

Teoman
Guest
Teoman

TCMA vb. tiplerin tamamen manipülasyon ve gazlama amaçlı yazdığı kişisel gelişim metinlerine hasta olup psikolojik mastürbasyon olarak kullanmaya başlayanların düştüğü durum ahanda bu oluyor.
Adam yüksek özgüvenli hissedebilmek için egosunu çok kısa zamanda çok fena şişirmiş ve şişirmeye devam ediyor.
Bu balon patlar.
Ve narsistik kırılma yaşar.
Etrafına öfke saçıp yorganın altına girip öylece bekler.

BellaCiao
Guest
BellaCiao

Vay be kızlar konusunda ne kadar uzman bir erkek (!) Haklısın valla reyiz… Zaten kızlar insan değil onlar şeytan kılığına bürünmüş meyyuslar ve bizler onların terbiyecileriyiz.Senin gibi böyle 3 kızı dürüm yapıp si*en alfağlar olmasa bütün kızlar bizim çükümüzü keserler sağol varol.Peki bir şey sormak istiyorum büyük müsaden olursa tabi ; böyle üstün ve hayat dolu bilgileri hangi ışık görmemiş insansı varlıklardan öğrendin söyle de biz onu dinlemeyelim bu ne amk.

Aftermath
Guest
Aftermath

Pornhub da hate fuck diye aratıyor mudur acaba paşamız…

Misafir28
Guest
Misafir28

Mahmut abi kadının geçmişini sorgulamak hakkında ne düşünüyorsun? Bir kadınla gorusuyordum 3 aydır geçenlerde sohbet arasında daha önce biriyle görüştün mu diye sordum. 5 yıl beraber olduğunu evlenmeyi düşündüğünü aldatıldığını onunla yakınlaştığını detaya girmeden anlattı. Evlendikten sonra adam buna mesaj atmış hata yaptım filan diye. Mesajla biraz daha konuşmaya devam etmiş daha sonra herşeyi bırakmış. Tabi bu tam 5 yıl önce olmuş. 5 yıldır kimseyle görüşmemiş.

1.cisi ben bunu neden sorguladım neyi merak ettim diye soruyorum?
2.cisi bunu duyduktan sonra acaib bir soğuma geldi. O kadınla beraber olurken aklıma o gelecek eskisi gibi ateşli sevisemicem diye geliyor.

Senn fikrini merak ediyorum.

Mahmut Abi
Admin

Kadının geçmişini kadına sorarak sorgulamak süzme salaklıktır. Daha önce biriyle görüştün mü sorusunu soran adam görüşülmesinden rahatsız olan adamdır ve çoğu hatun adamı istiyorsa adamın hoşuna gidecek cevaplar verecektir. Allah biliyor bu kadınla cinsi münasebetin bile yoktur!

Misafir28
Guest
Misafir28

Valla.mahmut abi 3 aydır görüşüyoruz beni hic kandıracak cevaplar vermedi sana dürüst olmak istiyorum dedi detaya girmeden üstü kapalı cevap vermesini istedim. Hatamın farkındayım böyle bir aptallığı nasıl yaptım bilmiyorum ama tespitin doğru ara ara görüşmeyi sonlandırmayı düşündüm buda böyle bir sonuç cikardi. Özel ama iyide bir cinsel münasebetimiz var. Seksten sonra bu soruyu sordum sonra istekli yapamadım. Abi bu konuda hatamı kabul ediyorum bundan sonra ne yapmalıyım sıçtım bu boku nasıl temizlerim?

Mahmut Abi
Admin

Sıçtın mı temizlemenin yolu hiçbir şey olmamış gibi yapmaktır. Böylece sıvamazsın.

Misafir28
Guest
Misafir28

Bende öyle yaptım abi bizde hep söyle bir algı var doğal olan görüştüğün kiz temiz olmalı kimseye görüşmeyen sevismeyen evleneceksen böyle kızla evlen. Bu konuda bir kaç yazını okudum devam da ediyorum. 3 ay olmuş kafamda evlilik konusu geliyor biliyorum erken ama ben durduramiyorum bunu. Aramızda 3 yaş var benden büyük ofsatylarin içinde gol atmaya çalışıyorum. Tecrübe gerçekten en büyük ders. Kışa süreli ilişkiler hep rahat. Uzun sureliye açık olduğun kadının daha önce biriyle sevişmiş olmasını akla getirmek insanı neden soğutur?

Mahmut Abi
Admin

Bakire kız arayan adamın evlenmeden seks yapmasını hem ikiyüzlü hem de kendisi için zararlı buluyorum. Evlilik öncesi cinsel yaşam sana evlendiğin kadın hakkında paranoya olarak dönecek.

Bakireliği temizlik bakire olmamayı kir diye tanımlayan adamın vay haline. Bu kafa ile o kadından oneitis melek yaratır tapmaya başlarsın. En dürtü kontrolü tam kızı bile kendinden soğutursun. Bir de bu devirde bakire hatun acaba bu iyi mi yoksa seks bununla olduğundan daha iyi olabilir mi diye merak edip duracak.

Misafir28
Guest
Misafir28

Abi kral adamsin kafamda bir çok takılı şeyi açmış oldun. Evet bu paranoya eskiden beri çok üstünde vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kız benimle öpüşüyor evine çağırıyor evime geliyor. Bunu neden yapıyor ki? Bana böyle yaparsa başkasına da yapar gibi cook paranoya girdim zamanında. O ilişkilerimde hep bitti zaten. Peki seviştiğimiz kadınla evlenmenin sakıncası var mi ? Onetis konusunda elimden geldiğince dikkat ediyorum.

Mahmut Abi
Admin

Oneitis konusuna dikkat edebilirsin ama eğer kafanda “temiz – bakire ama nadir” kadınlar ile “seks yapmış – kirli ama çoğunluk” kadınlar ayrımı yaparsan oneitisin sinsi ve aynı derecede pis kardeşi unicorna düşmemen mümkün değil.

Cinsel ilişki yaşadığın kadının evlilik materyali olup olmadığını cinsel ilişki yaşamış olman ya da olması belirlemez. Bekaret konusuna değindim daha önce. Bakire arıyorsan bakire bul ama daha önce kısıtlı sayıda cinsel partneri olması kadını evlenmek için sakıncalı yapmaz.

Don
Guest
Don

Abi direk sormak salaklık belki evet ama geçmişte sonuçta geleceğe ışık tutuyor insan ister istemez merak ediyor yani mesela ben kendimden örnek verecek olursam aynı bu arkadaşın söylediği gibi 1 tane uzun sayılabilecek ilişkisi olmuş hiç takılmadım ama daha sonra tek seferlik tinder date i olmuş bunu öğrendiğimde arkadaşın yaşadığı şey ufaktan banada geldi şuan bi sorun yok ve cinsel yaşantımızda güzel gidiyo ama arada aklımı kurcalıyo ne yapmak lazım kıza hiç bir şey olmamış gibi yansıtıyorum zaten ama kendi kafamın içinde ne yapmam lazım

lyku
Guest
lyku

Ben bu kafadakilere şunu sormak istiyorum. Sen kendi kızının bu tarz bir adamla evlenmesini ister miydin?

Yazıdaki arkadaşımız, 2 sene okulu uzatmış, üstüne kızı maddi manevi sömürmüş ve bunu ulu orta çok iyi bir şey gibi anlatmaktan da çekinmiyor.

Böyle bir adamla onca uzun ilişki kurması bile mucize olmuş.

Mahmut Abi
Admin

Bu çocuk bariz ergenliğini uzatmaya çalışan biri. Karşısındaki kadından da anne sevgisi ve fedakarlığı bekliyor. Bu kafada bir adamın terk eden kadını terk eden anne gibi görüyor olması muhtemelen.

Böyle bir adamla 3 yıl ilişki kurması bile mucize evet. Kız fazla bile dayanmış.

Ferhat
Guest
Ferhat

Merhaba Yin
Benim aklıma şu takıldı mesela bu arkadaş çok maskülen biri olsaydı yinede terkedilir miydi?

Erkoman
Guest
Erkoman

Boş soru, zaten terkedilmesinin sebebi maskülen davranmaması.

Ferhat
Guest
Ferhat

Terk edilmesinin sebebi özsaygısının düşük olması ve kariyer yönünden kendini salmış olması diye anladım ben, ki bunlar da masküleniteyi tek başına tanımlayamaz .

Mahmut Abi
Admin

Muhtemelen terk edilirdi. Olsa olsa daha uzatma oynardı. Şonuçta işe yaramaz alkolik ama sapına kadar maskülen adamların peşine takılmaktan kendini alamayan hatunlar var ama burada o durum olamaz zira hatun sınıf atlamış. Hatun üni mezunu çalışan bir kadın ve ve adam hala lise mezunu bir ergen. Maskülenite genellikle sınıflar arası bariyerleri atlayamaz.

Ferhat
Guest
Ferhat

Anladım hocam sağolun

Muhammet
Guest
Muhammet

İşte tam bunu soracaktım ve burada buldum. Bundan benim anladığım, maskülenlik ve beta öder taraf(ekonomik özgürlük) birbirini tamamlayan şeyler. Biri olmadan diğeri yarım mı kalıyor?

Mahmut Abi
Admin

Olayın bir kısmı kaynak tabii ki ama bir kısmı da hırslı ve yetişkin bir erkek olmak. Düşünsene adam diyelim maskülen davranıyor ama bakıyorsun hayatına okulu uzatan, kızdan maddi yardım alan bir oğlan çocuğu. Davranışları birbirine uymuyor. O nedenle zaten yukarıdaki arkadaş maskülen olsa böyle olmazdı demiş. 2 maskülen 2 oğlan çocuğu davranıyor.

Misafirrr
Guest
Misafirrr

Mahmut abi peki şu olaylar hakkında ne diyorsun? Kız ve erkek 30’lu yaşların başında hatta kız 2 yaş büyük. ikisi de işi gücü yerinde insanlar. Fakat bir gün kız havaalanında biriyle tanışıyor, iyi bir şirkette çalışan biriyle. erkek bunu yakalıyor, kız sadece network olsun diye konuştuğunu söylüyor(?) ve o anda her yerden engelliyor. Tabi bundan sonra ilişki 1 ay sekteye uğruyor. Barıştıktan sonra ilişki uzunca bir süre sorunsouz devam ediyor, gene bir ayrılık 1 ay civarı. Bu arada kız başka biriyle tanışıyor, bir gün esas erkekle buluşuyor çat o arada tanıştığı adam arıyor. Kızın cevabı ise, ayrılık döneminde bana iyi… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ayrılıp kendinden minimum 4 yaş küçük bir kız bulmalı. Ha bu olayla alakalı zaten ayrılmalı.

Misafirrr
Guest
Misafirrr

Haklısın Mahmut Abi. Aslında daha bir çok kırmızı alarm var, fakat insan farkında olsa da zor oluyor. Fakat artık beni de dibe çekecek, yaşı itibari ile evlilik için acele ediyor, evlenirsem hadi hemen çocuk, sonra battım gittim zaten. Peki neden mib 4 yaş küçük?

Freddie Mercury
Guest
Freddie Mercury

Okuduğum veya edindiğim tüm bilgiler yanlışmış gibi geliyor. Doğal bir süreç mi bu?

maymun kral
Guest
maymun kral

Evet , benim de ilk 2 haftam metinlerin doğruluğunu sorgulamaktan geçmişti.

Genç
Guest
Genç

Bana hiç yanlışmış gibi gelmedi, ben de başlayalı 3 hafta oldu. tam tersi aydınlanıyormuş gibi hissediyorum.

Sdd
Guest
Sdd

Yin adamdır. Özlemişiz abimizi 20 yaşında bir genç olarak senden alacağımız tavsiyeler çok olacaktır.Bu konular da yazmıyorsun daha doğrusu sitede yoksun üzücü.

Bu arada Mahmut abim yeni yılda napıyorsun?

Prestijli Piç
Guest
Prestijli Piç

Başınıza gelen kötü bir olaydan gerçekten ders çıkarma kabiliyetiniz ve hatayı tekrarlamama kararlılığınız varsa, çözemeyeceğiniz problem yoktur.

Rispetto
Guest
Rispetto

114 kilo obezdim hayatımda hiç adam akıllı kız arkadaşım olmamıştı 3 senedir profesyonel vücut geliştirme sporu yapıyorum bu zaman zarfında hanıma gelen yerli veya yabancı kadınlar ile ben iliski kurmak istemiyorum ya bilerek kanka diyorum ya da soguk davranıyorum. MGTOW değil kadınlardan nefrette etmiyorum tabak çeviriyorum hayatım başarılarla dolu kırmızı hap ile geliştikçe hayatıma daha çok gelişim katıyorum. Ama kadınla konuşmaya başladığım anda soğuyorum anlamını bilmiyorum çok kafam karıştı 21 yaşındayım o kadar elime bal gibi hatunlar geldi bir çoğunu ben ters teptim üstelik öyle shittest metodu benzeri seylere de takıldığımi düşünmem çünkü ciddiye almam. Çözümü ne olabilir. Çok hoşuma… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Burada yüzlerce kez soruldu bu. Senin soğuma dediğin şeye kırmızı hapta bahane buffer denr. Reddedilme korkusu yüzünden reddedilme ile karşılaşmamak için erkeklerin yarattığı yüzlerce duvardan biri. Bu sözde soğuma gördüğüm kadarıyla çok yaygın. Kırılgan ego için de bir bahane. Aslında yapardım ama soğuyorum demek reddedilmekten kolay.

BellaCiao
Guest
BellaCiao

Mahmut abi her şey iyi güzel de… Ben içerikleri okudukça kadın-erkek ilişkilerini istemsizce kafamda savaş arenasında tek kalıp karşısındaki onlarca düşmana nasıl karşı koyacağını düşünen sipahiye dönüştürüyorum.Sanki tanıştığım veya yürüdüğüm/yürüyeceğim her kız bana bir kötülük yapacak,beni manüple etmeye çalışacak veya amacı beni olduğumdan aşağı duruma çekmek olan kişilermiş gibi hissediyorum.Bu konuda ne önerebilirsin veya nasıl yenebilirim bu olayı.Şu sebepten söylüyorum ; kız ilgi işaretlerini gayet güzel veriyor ve boy gösteriyor fakat ben direkt olarak kafamda birçok soru işareti oluşturarak ya şöyle olursa ya böyle yaparsa diye diye o kızı bitiriyorum kafamda…(18 Yaşındayım)

Mahmut Abi
Admin

Kafandaki ilişki kavramı pembe masal olduğu için böyle. O masala uymayan her şey sana kötü görünüyor. Bu aynı zamanda işlevsel. Reddedilme korkuna bahane oluyor. Kızların erkeklere kötülük yapmaya niyeti yok. Dertleri bulabileceklerinin en iyisini bulup düşük nitelikliyi elemek. Bu kötülük değil. Sen elenen adamsan sana öyle gelebilir ama kötülük değil. Ben bu siteyi yazmaya başladığımda grnç erkeklerin kafa olgunluğunun ne kadar düşmüş olduğunu fark etmedim. 24 yaşında adam 18 yaşında gibi. 18 yaşındaki 12. Senin mesela kızlara karşı çok zayıf olmandan bu profilde olduğunu söyleyebilirim. Alt tarafı ergen bir kızın yaptıklarından etkilenip zarar görebilecek bir kırılganlığın olduğunu itiraf ediyorsun. Bu… Read more »

BellaCiao
Guest
BellaCiao

Dediğinde haklısın…Olayların kafamda olması gerektiği gibi olmayacağını düşündüğümden korkarak yaklaşıyorum ve bu yüzden reddedilme korkusuna yenik düşüyorum.Aslında olayın temel sebebi içerikleri sadece teoride okuyup pratiğe dökmemem.Yani yazıyı okuyup “Heh ulan bak şimdi işlem tamam hadi bakalım koçum ” diyerek pratiğe geçerken beklentim elde edeceğimi ya karşılamazsa korkusu oluyor ve tekrar dönüp “Biraz daha içerik okumam gerek”mantığıyla-ki fark ettim ki tamamen yanlış-bütün olayda afallamak oluyor.Yarından itibaren pratiğe daha fazla ağırlık vererek öncelikle iç korkuyu yenmeyi denemeye başlayacağım.Teşekkür ederim 🙂

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Güzel bir yazı olmuş ,keyifle okudum bu konuda benim de bir pişmanlığım var ki site ile yeni tanıştığım zamanlar üniversitenin ilk aylarıydı üniversitenin vermiş olduğu gazla hep eglenmelik kızlarla takılıyordum ikinci dönem benimle beraber 9 kişi staja çıktık içlerinden birisi ilgisini belli ediyordu hem aynı ortamı paylaşmış olmam hem de aynı sınıftan olmam bir çok etken vardı kafamda değerlendirmemek için geçmedi de bir şey aramızda 2 sene geçirdik beraber 2 senede tanıdıkça hayranlık duymaya başladım kıza sıkıntı şu ki hayatım düzenliydi bir disiplinim vardı gerek staj ortamında gerek üniversite de tanınmışlıgım vardı ama son 2 aydır keyfi olarak disiplin düzen… Read more »

Mahmut Abi
Admin

2 sene geçirdik beraber 2 senede tanıdıkça hayranlık duymaya başladım kıza … Bu 2 senede kaç kızla birlikte oldun?

İsimsiz
Guest
İsimsiz

5 ilişkim oldu 2 siyle birlikte oldum

Mahmut Abi
Admin

İyi 2 seneni heba etmemişsin en azından.

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Heba derken? kendimi kontrol edebiliyorum az buçuk

Miraç
Guest
Miraç

Yin seni ekşi sözlükte de takip ediyorum. kırmızı hapla yaşama kılavuzu girişli bir entryin var “ilgi duymayan erkeklere vaaz vermeye çalışmayın” demiştin. fişe takılı yaşayıp sürekli acı çeken dostlarımız için de bir şey yapmamalı mıyız? ufaktan bir kaç şey anlatıyorum süper tavsiyeler eyvallah deyip whatsapp başında mavi tik beklerken sızıp kalıyor adam. iki tokat patlatıp al bu siteyi oku demek istiyorum. bilemiyorum ne yapsam.

Kylo Ren
Guest

Hipergami hiç acımıyor ani duygu değişimleri kadınlar için gayet normal.

1 2 3