İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları

 

İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları
(E-Kitap PDF/EPUB)

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

“Güzel kadınlarla başarının kaynağı, sizin kendi derinliklerinizde gizli. Doğuştan gelen ve doğal “ilkel erkek” beyninizde ama kalın sosyal koşullanma tabakalarının altında gömülü. Tam şu anda bile, kadınları baştan çıkaracak doğru anlayışa sahipsiniz. Ama, bu anlayışın yanlış ve kötü bir şey olduğuna inandırılmış durumdasınız.

Ben sizin yıllardır gömülü halde bekleyen bu önemli yanınızı uyandırırken, sadece güzel kadınları etkilemekle kalmayacaksınız. Onlarla her seviyede başarılı olacaksınız. Her seviyeden bahsediyorum – tek gecelik ilişki, buluşma, ilişki ya da evlilik.

Erkek doğanızı uyandırmanın en önemli etkilerinden biri, kadınların size karşı koyması zor bir çekim hissetmeleri olacak. Ve bir kadın sizin için karşı konulmaz bir çekim duyduğunda, başka hiçbir şey konusunda endişelenmeniz gerekmeyecek. Kadın size doğru şekilde davranacak. Ve bir kadın eğer size karşı çekim duymuyor ise, yapabileceğiniz hiçbir şey işe yaramayacak – kadın size bok gibi davranacak.

Bu kitabın ilerleyen bölümlerinde, bir kadına gerçekten yürümek, onun emailini ya da telefon numarasını almak ya da onu buluşmaya çağırmak için yapmanız gereken şeyleri göstereceğim. Size tüm bunları öğreteceğim. Ama size karşı gerçekten dürüst olmam gerekirse, bu tür şeyler işin kolay kısmı. Ve eğer siz kadında karşı koyması zor bir arzunun nasıl yaratılacağını anlamazsanız, bunların pek bir anlamı yok.

Doğal erkek benliğinizin ne olduğunu gerçekten BİLMEDEN ve HİSSETMEDEN sadece teknik ve taktik öğrenirseniz, telefon numarasını aldıktan ya da buluştuktan hemen sonra dirençle, engellerle ve kadınların size saygısızca davranması ile karşılaşacaksınız.

Bu kitap boyunca, MASKÜLENİTENİN ve kadınların istediği erkeğin simgesi olan erkeğe, “ERKEK ADAM” diyeceğim.

Bu kitabın tüm amacı, “ERKEK ADAM” olmanız için size yardımcı olmak.”

Michael W

Erkek Adam sitesinin kurulma sürecine giden yolun başındaki “İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları” kitabını, yoğun istek üzerine çevirdik

Bu kitap beni uykudan uyandırdı. O günden sonra bu kitabı verdiğim birçok erkek de fişten çekildi. 2017 yılında Hank Moody’ye kitabı verip de onun fişten çekilme sürecini izlediğimde, Hank ile bu bilginin daha da yayılması gerektiğine karar verdik ve Erkek Adam sitesini bu kitabın önemli bölümlerinden biri olan “En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak” yazısı ile başlattık.

Kitap kadınlardan çok, feminen öncelikli beyin yıkamanın derinlere gömdüğü Erkek Adam (The Man) benliğinizi açığa çıkarma yolculuğunu anlatıyor.  Sadece kadınlarla değil, her alanda sağlam temellere sahip başarı için bu maskülen benliği serbest bırakmanın yok haritasını çiziyor.

Kitap biraz eski. Emailden, chat roomlardan bahsediyor. Kırmızı Hap yokken yazılan bir kitabın 100% kırmızı haplı olmasını da beklemeyin.  Buna rağmen 15 yıldır ara ara açar okurum. Bildiğim kadarıyla Hank’de aynı şekilde ara ara okuyor. Yani bu öyle bir kere okunan bir kitap değil bu. Ara ara okuyacaksınız. Defalarca okuyacaksın.

15 yıl önce bende yarattığı etkiyi sizde de yaratması dileğiyle. Şiddetle tavsiye ederim.

Kitabı edinmek için tıklayınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabı Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

(Shopier ve Payhip çok kullanılan birer ödeme sistemi. Kredi kartı bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabın İçindekiler Bölümü ve İlk Sayfaları (Örnek) için tıklayınız (pdf).

Anahtar Kelimeler: Erkekler için flört etme sanatı, Maskülenite, Erkek Adam, Erkeklik, Kadınlar Ne İster, Kadın Erkek İlişkileri, Kız Arkadaş, Kişisel Gelişim, İlişkiler, İlişki Tavsiyesi, İlişki Koçu, Baştan Çıkarma, Sevgili, Uzun Süreli İlişki, Duygusal Güç

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

644
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
224 Comment threads
420 Thread replies
44 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
249 Comment authors
Asodağlar bağlarHasansoğuksütlaçgokhan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Janti
Guest

Dört aydır birlikte olduğum sevgilim kısa süre önce bir sohbetimiz de üç ay kadar sıkıntı yaşayacağım tatil masraflarım beni biraz dara sokacak diye söylemde bulundu ben de spontan bir şekilde nakit avans çek dediğimde bana destek olmanı beklerdim maddi anlamda değil sözel olarak bunu iletmen beni çok mutlu ederdi dedi ve zaman zaman tartışmalarımızda bunu hatırlatmakta. Yine karşılıklı bir konu üzerinde ilişkimizde alakalı akşam saatlerinde Fikirsel ayrılık yaşadık ben kendi fikirlerim ilettim izah etmeye çalıştım ama o kendi açısından değerlendirdi açıkçası uykum vardı ve kendisinin mesajına dönmedim iyi geceler demediğim için yarın konuşabiliriz demediğim için kendisini değersiz ve önemsiz hissettirdiğini… Read more »

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Paran yoksa tatile çıkma demek aklına gelmedi mi?

Janti
Guest

Kendisini sorguladığımda kesinlikle senden maddi bir beklentim yok en sevdiğim insanın ölüsünü öpebilirim benim tek istediğim omuz sözlede olsa destek ve yanımda olduğunu bilmek diye savunuyor? kendisi de maddi anlamda kamuda çalışan memur botoksuna dolgusuna burun estetiğine para ayırabilen yaratabilen bir kadın? Beni suçlayıcı tavrının nedeni tartışmalarımızda önüme sürmesinin nedeni ne anlamış değilim devamlı bir bana destek olmadın muhabbeti?

Jayjayokocha
Guest
Jayjayokocha

Kadın sana gaslighting uyguluyor. Kendinden süphe ettiriyor. Ayrılmakla tehdit ediyor. Aralıklı pekiştirmeyle seni maymun ediyor. Vebadan kaçar gibi kaçacağına hâla soru soruyorsun. Bir kız sana daha iyilerine layıksın dediğinde kendisinin daha iyisine layık olduğunu söyler. Siteyi tekrardan yalayıp yutman lazım.

Saki
Guest

Eski sevgiline ciddi bir görüşme gerçekleştirdik Biz ne olacağız dedi ben de evlilik adına bir yorum istiyorsun benden sanırım dedim çekincelerimi ailemle ilgili gerçeklikleri onun eski eşiyle ilgili gerçekliklerini ve onun ailesinin eski eşiyle ilgili düşüncelerinin ne olduğunu sordum çünkü daha önce bana ailesinin eski eşiyle barışmasını istediğini söylemişti sustu ve ben evlendiğimde çocuk isterim dediğimde ben sana çocuk yapamam dedi bundan bir ay önce yapabilirim diyordu o enerjiyi kadında göremedim benim açımdan da evliliğin anlamı çocuk demek dedim sonra sitemli olarak bugüne kadar ki ilişkilerimde kimse benim ne hissetmek istediğimi neyi önemsediğimi önemsemedi sanırım yalnız öleceğim buna daha da… Read more »

Schwetzingen
Guest
Schwetzingen

Mahmut Abi Selam, Nasılsın ? 7 Aylık Real ilişkim var. Çok kısa özet geçeyim sorunumuzu, hiç ayrılmadık ama ilişkimizde “Ayrılık” isteyen taraf ben oldum. Hiç bir zaman ayrılalım diye bir şey söylemedi. Ben çok fazla istedim , olmuyor bitirelim filan falan ayda hafta da bir defa ayrılık konusu açıyordum. Çok sert, agresif , Kırıcı, özür dilemeyen , hatasını kabul etsem de pişman olmayan ders çıkarmayan birisiyim. Onu çok kırdım, çok üzdüm ama asla bu zamana kadar özür dilemedim. Kendisi habersiz dışarı çıksa bile özür dileyen birisi , alttan alan , bana asla sesini yükseltmeyen küfür etmeyen sert davranmayan birisi. Düşünüyorum..… Read more »

sita
Guest

dün kız arkadaşımla tartıştık bir konu üzerine sabahına mesajlaştık sorun yoktu iş çıkışı akşam arkadaşlarımla buluşacağım dediğimde bana sordun mu planın var mı diye beraber plan yapardık zaten bir sorunumuz var çözme derdinde değilsin insan bir sorar öyle hareket eder tarzı söylemde bulundu trip atıyor 🙁 Daha öncesindede görüşelim demiştim kız arkadaşlarımla buluşacağım demişti ama onlardan haber bekliyorum öncesinde görüşelim dedi bana, bende uygun zamanda geniş zamanda görüşelim sen keyfine bak heberleşelim dedim trip attı ben senle görüşmek istedim sen istemedin tarzı bende araya sıkıştırılmak istemedim geniş zamanda başbaşa görüşelim anlamında izahette bulundum ama trip atıyor bu tarz durumlarla karşılaşmaktayım.

Şika
Guest

Kız arkadaşıma ilişkimizin başlarında kendisi yalnız yaşadığı için bir şeye ihtiyacın var mı tarzı bir söylemde bulundum teşekkürler dediğini hatırlıyorum zaman zaman sigarasını alırım harçlık verdiğimde olur ama bir tartışmamız da benim için bir şey yapma gibi bir söylemde bulundu ben de oralı olmadım ilişkimiz devam etti ben aynı bendim ama kendisi beni ben sana benim için bir şey yapma dediğimden bu yana Hiçbir şey yapmıyorsun gibi bir ithamla suçlayıcı söylemde bulundu halbuki bunu düşünerek herhangi bir adımm asla olmadı yine beraber gezdik yine beraber güzel zamanlar yaşadık bunu anlamlandıramıyorum nedeni ne olabilir?

Coyco
Guest

Kız arkadaşımla fikirsel olarak ayrı düştüğüm zamanlarda bir konu hakkında ya da geleceğimizle alakalı bir paylaşımda seni kendi sıkıntılarımla üzmek istemiyorum daha eğlenceli daha sağlıklı iletişim kurabileceğin doğasında sakinlik olan birileri sana daha iyi gelir diye düşünüyorum bunu hak ediyorsun gibi söylemler de bulunuyo. bu daima olmuyor bir kez bunu söyledi. Beni mutlu ettiğin anlar için teşekkür ederim yalnız kalmak istiyorum gibi söylemler bunlar… daha sonrasında yine ayrı Düştüğümüz bir konuda kendisinin aşırı derecede beni sorgulaması sonucu bir süre görüşmeyelim dedim bunun üstüne tartışılır kavga edilir ama uzaklaşmak ne demek beni yalnız bırakmak ne demek pekala görüşmeyelim o zaman deyip… Read more »

Coco
Guest

Kız arkadaşım bana lütfen kısas yapma şefkatle yaklaş atıyorum uzaklaşsanm da Yaklaşan ol demekte alıngan yorumlarınız

Ozan
Guest
Ozan

Abi burada anlatılanlar uzun süreli ilişki içinde geçerli mi

Rüstem
Guest
Rüstem

Mahmut abi merhaba; Sevgilim ile bir konu hakkında konuşuyorduk ben mesajlaşmalarında bi durum olduğunu fark ettim ne canım demeye ne sevgilim demedi düz tamam evet standart mesajlar atmaya başladı bende sordum bi durum mu var negatif enerji alıyorum senden dedim annemle problemlerim var iş de çok büyük sıkıntılar var dedi bende durumu anlamaya calıstım annesi ile annesinın arkadaşlarına gidicekti onlarda iş yerınde problem yaşamışlar kavga var gibisinden bana mesaj attı belki musait olamam dedi mesaj yazamam gibisinden sonra konu anne ve iş ken tribi çeken ben oldum yanında olduğuma dair uzun bi mesaj attım akşamında(ondan once cok ustume geliyorsun senlik… Read more »

alle
Guest
alle

Vallaha bu kitapı alacaktım, azeri hesapla almayı denedim olmadı, ne yazık ki

alle
Guest
alle

Kitapı aldım, ilk alarken şunu düşündüm, “boşu-boşuna param gitdi, hay aq….”.
Şimdi kitapı okuyorum, gerçekten kendimde çok net bir degişim hiss etiyorum. Bu kitap çok super bir kitap, sadece 65Tl olmalı, yani bu kadar az paraya böyle bir kitap almak……
Gerçekten benim yorumu okuyan her kese bu kitapı öneriyorum, bu kitap gerçekten kadınlarla her türlü ilişki kurmanın anahtarı.

alle
Guest
alle

Merhaba, Mahmut abi. Sana bişey sorayım. Bir kız var, ben mesaj atmasam hiç atmaz. 3-4 gün aralıkda mesaj atiyorum, ama kız atmiyor. Dersleriyle falan meşqul, ama mesaj atmak o kadarda zor deyil. Şimdi kızı boş vereyim diyorum, ama geçenlerde bana buluşma teklif etdi, kütüphaneye falan gidicez. Şimdi bu kız benle gerçekte sohbet ederkende bana gülümsüyor hep. Soracağım soru o ki, bu kız neden mesaj atmiyor sence? Buluşma teklifi etsede mesaj falan atmiyor ben atmadığım sürece….

Eager Beaver
Guest
Eager Beaver

Selamlar Mahmut abi,
Bu eski mavi hapli olmayan filmlerde ana karaketerin kizla arasindaki iliski baslamadan once bir zit gitme durumu oldugundan bahsetmistiniz. Fakat suan yeni tanistigin bir kizla zit gidecegin bir durum olursa, bu belki kizin senibomurgali olarak gorup hosuna gitmesine neden olacak olsa bile, cevredeki mavi hapli erkekler ya da feminist gecen kizlar sana laf atmaya calisiyo. En basitinden kizla agree olmayip bunu soylediginde, super kibar mavi hapli gibi soylemezsen, bi sekilde sana bulasmaya calisiyorlar, anlayabiliyorum bunu. Bu durumu nasil yonetmemuz lazim?
Tesekkurler

Filozof
Guest
Filozof

UMUT EVİRGEN

BİR ÇOK ÜNLÜ İLE BİRLİKTE OLAN VE UZUN İLİŞKİSİ BİTENLERİN KENDİSİNE GİTTİĞİ DİYE ADLANDIRILAN FİLM YAPIMCISI .(SELENAY SARIKAYA, TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN,ALİNA BOZ …)

BU ADAM VE BUNUN GİBİLERİN BAŞARISININ SIRRI NE , ELİ AYAĞI DÜZGÜN FAKAT ONDAN ÇOK DAHA GÜZELLERİ VAR. ZENGİN İSE ONUNLA BİRLİKTE OLAN KADINLAR DA FAKİR FUKARA DEĞİLLER VE HER KONUDA BELLİ Bİ POTANSİYELE SAHİPLER.

BU SAYFADA ÜMİTCAN UYGUN GİBİ SUÇLU TİPLERİN KIZLAR TARAFINDAN NEDEN İLGİ GÖRDÜĞÜNÜ YAZMIŞTIN MAHMUT ABİ , BU OLAY DA YAZMAYA KAYDA DEĞER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

caca
Guest

Beraber olduğum kız arkadaşımın samimi kız arkadaşı eşini kaybetmiş bir bekar benim kız arkadaşımda boşanmış bir kadın beraber bazı geceler alkol alıyorlar ben kızın evine gitmiyorum ama kız arkadaşım zaman zaman gidip demleniyor kız arkadaşımın arkadaşı ilk tanışmamızda hemen beni evine davet etti kız arkadaşımla gittik şaşırdım. Bu kız bana eş adayı bul diye espri yapmakta bana cevabım geçiştirmek oluyor kız arkadaşımla beraberken yanımızda olduğu zamanlar onla alakalı değerlendirmelerime benim kız arkadaşım kulak kesiliyor ve tartışıyoruz mesela geçen gün bir değerlendirme yaptım ne kadar güzel giyinmişsin dekolten yerinde dozajında beğendim dedim gülüştük kız arkadaşım benle tartıştı bende arkadaşça espritüel değerlendirme… Read more »