İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları

 

İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları
(E-Kitap PDF/EPUB)

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

“Güzel kadınlarla başarının kaynağı, sizin kendi derinliklerinizde gizli. Doğuştan gelen ve doğal “ilkel erkek” beyninizde ama kalın sosyal koşullanma tabakalarının altında gömülü. Tam şu anda bile, kadınları baştan çıkaracak doğru anlayışa sahipsiniz. Ama, bu anlayışın yanlış ve kötü bir şey olduğuna inandırılmış durumdasınız.

Ben sizin yıllardır gömülü halde bekleyen bu önemli yanınızı uyandırırken, sadece güzel kadınları etkilemekle kalmayacaksınız. Onlarla her seviyede başarılı olacaksınız. Her seviyeden bahsediyorum – tek gecelik ilişki, buluşma, ilişki ya da evlilik.

Erkek doğanızı uyandırmanın en önemli etkilerinden biri, kadınların size karşı koyması zor bir çekim hissetmeleri olacak. Ve bir kadın sizin için karşı konulmaz bir çekim duyduğunda, başka hiçbir şey konusunda endişelenmeniz gerekmeyecek. Kadın size doğru şekilde davranacak. Ve bir kadın eğer size karşı çekim duymuyor ise, yapabileceğiniz hiçbir şey işe yaramayacak – kadın size bok gibi davranacak.

Bu kitabın ilerleyen bölümlerinde, bir kadına gerçekten yürümek, onun emailini ya da telefon numarasını almak ya da onu buluşmaya çağırmak için yapmanız gereken şeyleri göstereceğim. Size tüm bunları öğreteceğim. Ama size karşı gerçekten dürüst olmam gerekirse, bu tür şeyler işin kolay kısmı. Ve eğer siz kadında karşı koyması zor bir arzunun nasıl yaratılacağını anlamazsanız, bunların pek bir anlamı yok.

Doğal erkek benliğinizin ne olduğunu gerçekten BİLMEDEN ve HİSSETMEDEN sadece teknik ve taktik öğrenirseniz, telefon numarasını aldıktan ya da buluştuktan hemen sonra dirençle, engellerle ve kadınların size saygısızca davranması ile karşılaşacaksınız.

Bu kitap boyunca, MASKÜLENİTENİN ve kadınların istediği erkeğin simgesi olan erkeğe, “ERKEK ADAM” diyeceğim.

Bu kitabın tüm amacı, “ERKEK ADAM” olmanız için size yardımcı olmak.”

Michael W

Erkek Adam sitesinin kurulma sürecine giden yolun başındaki “İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları” kitabını, yoğun istek üzerine çevirdik

Bu kitap beni uykudan uyandırdı. O günden sonra bu kitabı verdiğim birçok erkek de fişten çekildi. 2017 yılında Hank Moody’ye kitabı verip de onun fişten çekilme sürecini izlediğimde, Hank ile bu bilginin daha da yayılması gerektiğine karar verdik ve Erkek Adam sitesini bu kitabın önemli bölümlerinden biri olan “En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak” yazısı ile başlattık.

Kitap kadınlardan çok, feminen öncelikli beyin yıkamanın derinlere gömdüğü Erkek Adam (The Man) benliğinizi açığa çıkarma yolculuğunu anlatıyor.  Sadece kadınlarla değil, her alanda sağlam temellere sahip başarı için bu maskülen benliği serbest bırakmanın yok haritasını çiziyor.

Kitap biraz eski. Emailden, chat roomlardan bahsediyor. Kırmızı Hap yokken yazılan bir kitabın 100% kırmızı haplı olmasını da beklemeyin.  Buna rağmen 15 yıldır ara ara açar okurum. Bildiğim kadarıyla Hank’de aynı şekilde ara ara okuyor. Yani bu öyle bir kere okunan bir kitap değil bu. Ara ara okuyacaksınız. Defalarca okuyacaksın.

15 yıl önce bende yarattığı etkiyi sizde de yaratması dileğiyle. Şiddetle tavsiye ederim.

Kitabı edinmek için tıklayınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabı Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

(Shopier ve Payhip çok kullanılan birer ödeme sistemi. Kredi kartı bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabın İçindekiler Bölümü ve İlk Sayfaları (Örnek) için tıklayınız (pdf).

Anahtar Kelimeler: Erkekler için flört etme sanatı, Maskülenite, Erkek Adam, Erkeklik, Kadınlar Ne İster, Kadın Erkek İlişkileri, Kız Arkadaş, Kişisel Gelişim, İlişkiler, İlişki Tavsiyesi, İlişki Koçu, Baştan Çıkarma, Sevgili, Uzun Süreli İlişki, Duygusal Güç

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

644
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
224 Comment threads
420 Thread replies
44 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
249 Comment authors
Asodağlar bağlarHasansoğuksütlaçgokhan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Enes
Guest
Enes

Merhaba Mahmut abi,bir kız vardı, hoşlandığım. Beni reddetti. Ben de insta olaylar geçtikten sonra storylere aşkla alakalı filmden bir sahne paylaştım. Şunu da belirtmek isterim abi ben filmleri çok seven biriyim kendi çapımda film eleştirileri yapıp kişisel olmayan hesabımda paylaşıyorum. Bu story’i de kendi hesabımdan paylaştım hoşlandığım kız da görmüş işte gitmiş arkadaşlarıma demiş paylaşmasın rahatsız oluyorum hâlâ beni seviyor falan demiş. Arkadaşlar da geldi anlattı işte durumu ben de içimden 2 soru sordum. 1. si ulan rahatsız oluyorsa niye takipten çıkmıyor bu 😀, arkadaşlarımla arama mı girmeye çalışıyor? Çünkü eskiden hoşlandığım bir kız vardı aynı şeyi yaşamıştım ve kız… Read more »

Centilmen
Guest
Centilmen

Mahmut abi selamlar, 43 yaşındayım, boşandım ve 24 yaşında biri ile yakın zamanda tanıştık. Kafanı şişirmeyeceğim. Kızla tanıştık, ben onunla ilgilendiğimi söyledim ikinci görüşmede. O da bu ilginin tek taraflı olmadığını söyledi. Üçüncü görüşmemizde de beraber olduk. Biliyorum abi, kızacaksın belki ama kız çok güzel, çok tatlı ve benim bu cümleleri kurmamdan anlayacağın gibi kıza karşı mesaj başlatan benim, arayan benim. Dün attığım mesaja iki saat sonra döndü ve geç döndüğü için özür diledi arayarak. Ben de muhakkak işin vardır diye düşündüm dedim. Bugün attığım mesaja da 10 saat sonra döndü. Mesaja döndüğü sıra işten eve yeni gelmiştim ve aramak… Read more »

Fasoo
Guest
Fasoo

Mahmut bey selamlar, İlişki Sihirbazı kitabın da geçen bir bölüm ile ilgili sorumu size iletmek istiyorum. “Sizin ERKEK ADAM olup olmadığınızı gösteren test çok basittir. Bunu şu sorunun cevabında bulabilirsiniz : Kadın size karşı çekim duyuyor mu? Eğer size karşı soğuk ve sizi umursamıyorsa, size karşı çekim hissetmediğini varsayabilirsiniz. Kadınlar çekim süreci hakkında düşünmezler – bu kendiliğinden, doğal olarak ve anında gerçekleşir. Siz nasıl bir kadına karşı içgüdüsel seviyede ve anlık olarak çekim hissediyorsanız, kadınlar da aynı şekilde çekim hissederler ve size ya çekim hissederler ya da hissetmezler.” Soracağım kısım burası, her kadın ya da önemli sayıda kadınlar ERKEK ADAM… Read more »

Bert
Guest
Bert

Abi kız arkadaşımla yeni barıştık 1 haftadır tekrardan konuşuyoruz 1 gün öncesinden seni çok seviyorum seni hiç bırakmayacağım deyip sonrası gün trip atıp soğukluk sergiliyor duygu değişimi çok farklı. ne yapmalıyım

Joker
Guest
Joker

Merhaba Mahmut abi kızın biriyle hastanede tanıştım (hastanede çalışıyorum) 23 yaşında olduğunu söyleyince evli olduğu ihtimali aklıma gelmedi hiç neyse çalıştığım günler hastaneye geliyor hafif kıllandırdı beni, dışarıda buluşalım dedim olur dedi. bir gün sabah aradı ben de kahvaltı teklif ettim dışarıda para verme evde yaparız ben hazırlarım müsait misin diyip geldi kahvaltıdan sonra çok sıkıldım deyip sırnaşınca ilişkiye girdik sonra evli olduğunu arkadaş olarak konuştuğumuzu yaşadıklarımızı unutmamı istedi işin garibi benim numaram kızda var ama kızın numarası ben de yok ara ara yoklayıp müsaitsen sana geleyim gibi davette bulunuyor. Ben bekar 27 yaşındayım başıma bela olacağından 3-4 defa erteledim… Read more »

Yaman
Guest
Yaman

Kadın büyük bir ihtimalle uzaktan ilişki yürütüyor.İhtimaller ya kocasından iňtikam almak için seninle beraber yada Cinsel çekiminden kaynaklı birlikte oluyor.Ama evli uzak durman senin faydalı yoksa sonuçları ağır olabilir.karar senin

Hasanov
Guest
Hasanov

Merhaba abi kitapı birkaç defa almak için yoklasam da error veriyor yurtdışından kardeşinizim Mahmut abinin önerdiği iki kitaptan biri olduğundan o yüzden bu kitapı da okumak isterim

Emir
Guest
Emir

kitabi sipariş ettim teslim edildi maili geldi ama kitap yok kitaba nereden nasıl ulaşabilirim?

namS
Guest
namS

Mahmut abi kitabı kaç kere okuduğunu öğrenebilir miyim? Bu kitapta yazılanları benimsemek için kaç kere okumamızı önerirsin?

Rmair
Guest
Rmair

Abi selam bu kitapla the game kitabı arasındaki farklar nelerdir sence hangisi hangi sebeple okunmalı açıklarsan çok sevinirim

Eager Beaver
Guest
Eager Beaver

Selamlar Mahmut abi, Ben 20 lerin basinda kizlar konusunda pek bir tecrubesi olmayan biriyim. Bu gune kadar hep cekingen biriydim ve kizlarla sosyal ortamlarda bile konusmaktan cekiniyodum. Son yillarda kendimi bircok sekilde gelistirdim ve sosyal olarak cok daha cesaretli biri haline geldim. Birkac ay once de bu sayfa ve youtube kanaliyla tanistim. Bu son birkac yilda da kizlarla hic konusmayan utangac bir cocukken, en azindan bir kac kizla date’e ciktim. Ama date lerde hep arkadasca davrandim, elini tutma bile olmadi. Nasil tepki alacagimdan emin degildim ve cesaret edemiyordum acikcasi. Bir kiza cok kaptirip, surekli bir yerlere davet edip terk edildigim… Read more »

Caca
Guest

Kız arkadaşıma çıplak fotomu attım bazen oda bana atar nedense tepki verdi aklında hep cinsellik var biz ne yaşıyoruz ki tarzda söylemlerde bulundu ben de özlemişsindir diye yolladım dedim bu tribi anlamış değilim? Kadından ısrarla cinsellik alan bir erkek de değilim kendi daha istekli birlikte oluyor benimle ama tripleri de tekrarlamakta tekrarlamakta sonuçta yetişkin insanlarız sağlıklı bir erkeğim ilişki anlamında yürütmeli miyim böyle devam ederse bitirmeli miyim ya da kadın beni test mi ediyor ne yapmalıyım

Eril
Guest

Kız arkadaşımla tartışmalarımızda vazgeçişleri olmakta beni anlamıyorsun ya da ben sana iyi gelmiyorum gibi söylemlerde bulunuyor genelde toplayıcı oluyorum empati yapmaya çalışıyorum kendisini rahatlatmaya çalışıyorum ve ertesi sabaha benim mesajımla ve duygusal tamponum ile ilişkiyi sürdürüyoruz bazı zamanlar arkadaşlarımla görüştüğüm de bana neden haber vermedin aferin sana böyle devam et gibi mesajları oluyor yine sağduyulu yaklaşıyorum kırmak istemiyorum kendisini tamam madem öyle bitirelim ilişkimizi diyor bazen tartışmalarımızda ben de saygı duyarım o senin düşüncen dediğimde arayıp tekrar karşılıklı konuşup bağlıyoruz savunduğu konu şu; ben ne dersem diyim vazgeçişlerim de olsa sen beni bırakma şefkatini sun yaslanacağım bir omuz ol giden… Read more »

Cenik
Guest

Eski Sevgilimden ayrıldığımda yeni sevgilimle olan resimlerimi sosyal medyamda yayınlamıştım yanımdaki yeni ilişki yaşadığım insan dudakları dolgulu göğüsleri silikonlu bakımlı bir kızdı bir süre yaşadıktan sonra ayrıldım bu paylaşım eski sevgilim sosyal medyamda görmüş ve yeniden barıştığımızda o kızı bir müddet sorguladı onunla olan ilişkimi öğrenmek istedi yaşadıklarımızı sorguladı söylemedim neden ayrıldınız dedi ondan biraz bahsettim anlattığım şeyleri herhangi bir tartışma esnasında önüme sürüyor eski kız arkadaşımın ondan daha fazla mutlu edildiğini ve kendisine gereken değeri vermediğimi söylüyor benim bencil olduğumu biz olamadığımızı tartışmalarda dile getiriyor ancak boş zamanlarımda bu kadınla daima buluşuyorum paylaşımlarımız oluyor haftanın dört günü mutlaka bir… Read more »

atahan
Guest
atahan

Mahmut abi selamlar, bundan 6-7 ay önce tanıştığım sevgililik söz konusu olmayan ama flört evresinde kalan bir kızdan bahsedeceğim bu kız konuştuğumuz zamanlarda benden çok daha ilgiliydi, sonrasında benim yaptığım spordan kaynaklı karşısında müsabaka kazandığım bir çocukla bu kız aynı sınıftaydı, ve her şey oldukça iyi giderken bu çocuk kızı bir şekilde bana karşı doldurdu ve kız bana yazmayı bıraktı, böyle bir durum oldugunu farkettigimde ise kıza hiç bir şekilde ulaşmadım lakin kız benimle göz teması kurmaya, aynı ortamlarda yanıma yaklaşmaya vs devam ediyordu. örnekler çoğaltılabilir ancak bunlar zamanla artmaya başladı 3.5 ay kadar böyle bi süre devam ettiginde kızın… Read more »

Sabo
Guest

Kız arkadaşımı aradım telefonu açmadı ben sana döneceğim ben seni aramadan arama dedi aradan kaç saat geçti dönmedi ben kendisine mesaj attım iyi misin bir sorun yok değil mi dedim sen keyfine bak yazdı ben de üstüne gitmedim akşam çocuğundan dolayı eski eşiyle tartışmış evde kıyamet kopmuş evi terk etmiş kafasını boşaltmak için gezmiş kız arkadaşı eşlik etmiş sabahına trip attı bana sen benden haber almadan nasıl uyudun bu mu sevgin bana ilgin aramadan arama dedin mesaj attım dönmedin dediğimde uyumuşum dedi soğuk yapıyor bu tarz huyları var alttan mi almalı nasıl yaklaşmalı