İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları

 

İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları
(E-Kitap PDF/EPUB)

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

“Güzel kadınlarla başarının kaynağı, sizin kendi derinliklerinizde gizli. Doğuştan gelen ve doğal “ilkel erkek” beyninizde ama kalın sosyal koşullanma tabakalarının altında gömülü. Tam şu anda bile, kadınları baştan çıkaracak doğru anlayışa sahipsiniz. Ama, bu anlayışın yanlış ve kötü bir şey olduğuna inandırılmış durumdasınız.

Ben sizin yıllardır gömülü halde bekleyen bu önemli yanınızı uyandırırken, sadece güzel kadınları etkilemekle kalmayacaksınız. Onlarla her seviyede başarılı olacaksınız. Her seviyeden bahsediyorum – tek gecelik ilişki, buluşma, ilişki ya da evlilik.

Erkek doğanızı uyandırmanın en önemli etkilerinden biri, kadınların size karşı koyması zor bir çekim hissetmeleri olacak. Ve bir kadın sizin için karşı konulmaz bir çekim duyduğunda, başka hiçbir şey konusunda endişelenmeniz gerekmeyecek. Kadın size doğru şekilde davranacak. Ve bir kadın eğer size karşı çekim duymuyor ise, yapabileceğiniz hiçbir şey işe yaramayacak – kadın size bok gibi davranacak.

Bu kitabın ilerleyen bölümlerinde, bir kadına gerçekten yürümek, onun emailini ya da telefon numarasını almak ya da onu buluşmaya çağırmak için yapmanız gereken şeyleri göstereceğim. Size tüm bunları öğreteceğim. Ama size karşı gerçekten dürüst olmam gerekirse, bu tür şeyler işin kolay kısmı. Ve eğer siz kadında karşı koyması zor bir arzunun nasıl yaratılacağını anlamazsanız, bunların pek bir anlamı yok.

Doğal erkek benliğinizin ne olduğunu gerçekten BİLMEDEN ve HİSSETMEDEN sadece teknik ve taktik öğrenirseniz, telefon numarasını aldıktan ya da buluştuktan hemen sonra dirençle, engellerle ve kadınların size saygısızca davranması ile karşılaşacaksınız.

Bu kitap boyunca, MASKÜLENİTENİN ve kadınların istediği erkeğin simgesi olan erkeğe, “ERKEK ADAM” diyeceğim.

Bu kitabın tüm amacı, “ERKEK ADAM” olmanız için size yardımcı olmak.”

Michael W

Erkek Adam sitesinin kurulma sürecine giden yolun başındaki “İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları” kitabını, yoğun istek üzerine çevirdik

Bu kitap beni uykudan uyandırdı. O günden sonra bu kitabı verdiğim birçok erkek de fişten çekildi. 2017 yılında Hank Moody’ye kitabı verip de onun fişten çekilme sürecini izlediğimde, Hank ile bu bilginin daha da yayılması gerektiğine karar verdik ve Erkek Adam sitesini bu kitabın önemli bölümlerinden biri olan “En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak” yazısı ile başlattık.

Kitap kadınlardan çok, feminen öncelikli beyin yıkamanın derinlere gömdüğü Erkek Adam (The Man) benliğinizi açığa çıkarma yolculuğunu anlatıyor.  Sadece kadınlarla değil, her alanda sağlam temellere sahip başarı için bu maskülen benliği serbest bırakmanın yok haritasını çiziyor.

Kitap biraz eski. Emailden, chat roomlardan bahsediyor. Kırmızı Hap yokken yazılan bir kitabın 100% kırmızı haplı olmasını da beklemeyin.  Buna rağmen 15 yıldır ara ara açar okurum. Bildiğim kadarıyla Hank’de aynı şekilde ara ara okuyor. Yani bu öyle bir kere okunan bir kitap değil bu. Ara ara okuyacaksınız. Defalarca okuyacaksın.

15 yıl önce bende yarattığı etkiyi sizde de yaratması dileğiyle. Şiddetle tavsiye ederim.

Kitabı edinmek için tıklayınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabı Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

(Shopier ve Payhip çok kullanılan birer ödeme sistemi. Kredi kartı bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabın İçindekiler Bölümü ve İlk Sayfaları (Örnek) için tıklayınız (pdf).

Anahtar Kelimeler: Erkekler için flört etme sanatı, Maskülenite, Erkek Adam, Erkeklik, Kadınlar Ne İster, Kadın Erkek İlişkileri, Kız Arkadaş, Kişisel Gelişim, İlişkiler, İlişki Tavsiyesi, İlişki Koçu, Baştan Çıkarma, Sevgili, Uzun Süreli İlişki, Duygusal Güç

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

644
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
224 Comment threads
420 Thread replies
44 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
249 Comment authors
Asodağlar bağlarHasansoğuksütlaçgokhan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
emre
Guest
emre

Mahmut abim merhabalar. Öncelikle yazılarınızı çok çok severek takip ediyorum. Bu kadar uğraş verip yazılan tüm emekleriniz için teşekkür ediyorum. Fakat Kırmızı hap camiasın da tartışılmayan ya da benim kaçırdığım ŞOK BÜYÜK BİR SORUN VAR BENİM İÇİN. Hocam [ By Pook ] Kitabın da içsel baskı ile birşeyelr söyleniyor. İşte doğa saan baskı veriyor, iğrenç hissediyorsun gibi söylemler. Bunu cidden kendim yaşıyorum. İçim de bir baskı var anlamlandıramadığım. O baskı varken kadınlara asla yürüyemiyorum onları o kadar zor görüyorum ki hayat boyu ızdırap çekip yalnız öleceğim sanıyorum. o Baskı kalkınca da Kralı gelse beni deviremez göktelenler de öz güven yüzüyor.… Read more »

Diferansiyeldenkalanadam
Guest
Diferansiyeldenkalanadam

Nereye yazıcağımı bilemediğim için buraya yazıyorum,yanlış hatırlamıyorsam bir kaç yorumunda 27-30 yaşlarına kadar ciddi ilişki önermiyordun,22 yaşında biri olarak bende belli bir yaşa kadar ciddi ilişki düşünmüyorum fakat anlayamadığım bir konu var,bu yaşlarda girdiğimiz ilişkilere nereye kadar gidiyorsa oraya kadar gitsin kafasıyla mı yaklaşmalıyız?

Reckless
Guest
Reckless

Mahmut abi yaz tatilinde mesajlaşıp ekimde buluştuğum bir kız vardı aramızda şöyle bir mesajlaşma geçmişti Kız: aramızda duygusal olarak bir mesafe hissediyorum ben, seninle iyi zaman geçiriyorum ama büyük bir pastanın sadece üstünden kremasını sıyırıyor gibi bir his Kız: gelmeden önceki hafta geeçekten zorlandım ama onca zaman konuştuğumuz için biraz daha şans vermek istedim ikimiz için Kız: eğleniyorum, bazen de mutluyum ama duygusal olarak yakın hissedemiyorum Ben: Ben de aynıyım Kız: o zaman şimdi konuşmamız iyi oldu Kız: kendimi sahte hissediyordum 4-5 mesaj sonrasında tamam önemli değil konusmuyoz muyuz şimdi yazmistim,öyle yazmıştı daha sonrasinda ertesi gün aksam soylemeyi unutmuşum ikimiz… Read more »

Matruşka
Guest
Matruşka

Mahmut abi Sevgiliyle haftada 4/ 5 defa buluşmak normal mi çoğu zaman her gün buluşuyoruz sizce buluşma aralığının kotası nedir.?

brave chicken
Guest
brave chicken

Mahmut abi İlk buluşmada kızı öpmek illa gerekli mi öpmessek ne olur? Çünkü kızlar genelde ilk buluşmada yan yana oturmayı tercih etmiyor İlk günden yan yana oturmayı teklif etmek ve öpmek ne kadar doğru sizce?

Hasan
Guest
Hasan

Mahmut abi selam. Next eylediğim kız dün bana geri döndü biraz mesajdan sonra evde date ayarladım ve dün birlikte olduk. Geçen haftalarda en sonki buluşmamızda kız sevgili sinyali verip bundan sonrasına devam edecek miyiz dedi? Ben de olabilir tabii demiştim. O günden sonra pek yazışmadık genelde hep ben kovalayan taraf olmaktansa onun bir kaç mesaj atmasını bekledim. Sadece storylere ufak cevap ve dün en nihayetinde konuşma başlattı. Evde birliktelikten sonra bana sevgililik için pek çaba göstermediğimi onu arayıp sormadığımı söyledi. Kendisinin yoğun iş yaşamı olduğu için gerekli açıklamayı yaptım kendisine. Bu adımdan sonra biraz daha çaba göstermemi söyledi. Şimdi bundan… Read more »

Kamasutra
Guest
Kamasutra

Mahmut abi çalışmayan sevgiliye maddi destekte bulunmak normal mi 5 aylık ilişkim var ve kız bazen maddi olarak çok sıkışıyor fark ettiğim kadarıyla bu durumda ne yapayım .?

kemalermis
Guest
kemalermis

Önce pook sonra bu kitabı okudum. Öyle sadece okumadım bu iki kitaptan oluşan yolda,metroda,dolmuşta çerezlik okurum diye 100 sayfalık özet bile çıkardım. kitap bildiğiniz tüm TRP’lerden farklı şekilde öze yani ERKEK ADAM olmaya fokuslanıyor. Tabak çevirmeymiş, kırmızı alarmlarmış ERKEK ADAM bunlarla uğraşmaz dominant, kendine güvenli, esprili ve her şeyden öte muhtaç görünmez diyor ve gerekenleri de pare pare anlatıyor. ben birkaç gün sindirim aşamasından sonra bir daha döneceğim kitabı. ERKEKLİĞİN UNUTULAN KİTABI bu oluyormuş demek ki 🙂 mahmut abi’ye de parantez açmak gerek. Üşenmeden herkese yardıma koşmaya çalışıyor ne youtube katıl ne konsültasyon ve de x,y,z ile keriz dürtüyor. bu… Read more »

Mert
Guest
Mert

Mahmut abi selamlar, uzun süredir senin yazılarını kitaplarını ve podcastlerini takip ediyorum. Daha birkaç gün önce aramızda ayrılık konuşması geçen kıza iletişimi kes kuralını eksiksiz şekilde uyguladığımda birkaç gün sonra kendisi geri döndü ve kendi kendisine düşündüğünü ve aldığı kararın yersiz olduğunu söyleyerek özür diledi. Bu bir teşekkür mesajı olacak.Önceki ilişkilerimde kendi çerçevemi bırakıp tartışmalara kavgalara girer ve bunun beni güçlü kıldığını sanardım şuan ise o tartışmanın duygusal bunalımlarına girmeden karşımdaki kişiyi rahatsız eden şeyi anlayıp onu çözerek kendi yoluma bakabiliyorum. Bana soğukkanlılığının gücünü öğrettin, kendi değerimin farkına varabilmemi sağladın. Şuan kız arkadaşımın da benim de içinde bulunmaktan huzurlu olduğu,… Read more »

Abadaki
Guest
Abadaki

Mahmut Abi, kendimi kızlar konusu da başarılı görürdüm. En son da sana anlatmıştım abazan ve zayıf davranmıştım ve kız soğuk yaptı. Biraz canım sıkıldı.

Kafa dağıtmak istiyorum ve sen hatalarımı yüzüme vurdun iyi yaptın. Bu hataları tekrarlamamak için bu kitabı önerir misin? En azındsn bende farkındalık yaratsın istiyorum.

Elnur
Guest
Elnur

Kitabi yurtdişinan almak mumkunmu?

sefa
Guest
sefa

Lisede özgüvensizdim.
Üniversitenin ilk yılında saçma bir şekilde gidip birçok kıza yazdım. Abazanlık gibiydi biraz ama düzeldim artık. Yine de Çoğu aptalcaydı. Yürümeler, konu açmaya çalışmalar, tanışmaya çalışmalar vs. şeyler. Hatta gidip birinin fotoğrafına düzeltme yapıp, gönderip bu şekilde daha güzel oldu yazmak da dahil. Özellikle sonuncu aklıma geldikçe nefesim kesiliyor. Rezalet ötesi. Hepsinin de saçma olduğunu biliyorum. Ha bu şeyler bana bir nebze özgüven kazandırdı ama
Üzerinden zaman geçmesine rağmen bunlar benimle gelmeye devam ediyor. Halbuki o zaman yaptığım şeylerin saçma olduğunun farkına vardım. Asıl soruysa bun ön yargıları nasıl aşabilirim? Daha 3 sene var okul bitmesine.

sefa
Guest
sefa

Abi bu konuları araştırmaya başladığımdan beri Alfalık, Maskülenlik vs. ön plana çıkıyor. Ben maskülen özelliklere tam uymuyorum. Daha doğrusu uyduğumda hayat tabiri caizse zindan oluyor bana. Yapı olarak sürekli gülüp eğlenen, Her şeyden gülecek bir şeyler çıkarabilen, laubali ve yavşak olarak nitelendirilen bir yapım var.
Bu noktada bu halimle kabul edilmem imkansız mı? İlla maskülen özellikler mi göstermeliyim?

İllaki gösterdiğim maskülen özellikler var ama göstermediğim noktalarda rol mü yapmam lazım? Olduğum kişiden farklı mı görünmeliyim? Pek olgun olduğum söylenemez.

sefa
Guest
sefa

Küçük bir şehirde, küçük bir üniversitedeyim. Ciddi ciddi bir bar, pub vs. bile yok. Herkes cafelere gidip akşama kadar oturuyor. Başka hiçbir etkinlik yok. Ancak arkadaşının arkadaşı falan olursa ya da instagram üzerinden birileriyle tanışabiliyoruz. İnsanlar da biraz muhafazakar. Yine de sonuçta üniversite ortamı olduğu için. Biriyle tanışmak adına gittiğim cafelerde hoşuma giden kişilere yürümemde bir sakınca olur mu sizce? 20 yıldır elime kız eli değmedi. Toplulukları araştırdım ama 3-4 tanesi dışında hepsi ciddi manada inaktif durumda. yıllar önce kurulmuşlar ve kurucular mezun olunca bitmişler. Bu noktada Day game’e dönse iş sıkıntı olur mu? Başarısızlıktan korkmuyorum pek. Zaten bir daha… Read more »

Abadaki
Guest
Abadaki

Mahmut Abi kitapta belirtilen ona istediğini verme kuralını fazla mı abartıyorum acaba.
Kız sürekli güzel olduğunu söylemem için zorluyor. Zaman zaman tripte atıyor. Bense o durumlarda görmezden geliyorum hatta dış görünüşü ile ilgili dokundurmalar da yapıyorum alaysı şekilde.
Manken gibi kızım demişti mesela XL manken demiştim. Ha bunu söylerken eğlenerek söylediğim için ters tepki almadım.

Ve kız bana sürekli odun olduğumu söylüyor. Böyle odun olursan nasıl olacağız, arkadaş gibiyiz vs. diyor. İçimden bazen gözlerinin içine bakarak konuşmaktan zevk alıyorum demek geliyor ama demiyorum. Bu konuda gereksiz mi kasıyorum.