Vaka Çalışması – Benim Hapım Kırmızı, Kafam Mavi, Hayallerim Pembe

Eski çalıştığım farklı binadaki arkadaş izin aldı yerine bakıyordum. HB8 bir kız geldi. Bakışma dalga geçme yaptım, espri filan yapabildim.(kırmızı hap sayesinde … tabii becerebildiğim kadarıyla.) 2-3 kez aynı gün gidip geldi, en sonunda numarasını aldım (önce iş bahanesi ile alayım dedim, kırmızı hap gerçekleri aklıma gelince, direkt ilgimi belli edip numarasını aldım).

Buraya kadar her şey güzel.

3 gün sonra dışarı çıkacağım gelsene diye aradım, geldi. Tabii betalık daha çok yaptım arada ama kırmızı hap düzeltmeleri yaptım. Kafede karşılıklı değil yan yana oturma, alfa oturuş poziyonu filan var ama betalık kasılma heyecen sıça sıvama daha çok.

Pook‘tan gelsin:

Sevimli genç kadınla beraberken Don Juan’ın kafasında sadece bu var.

La Leydi La Güzellik! Ooh la la! “Mösyö Pook! Ooh la la!”

Ama çoğu erkegin kafasında “ooh la la” yok. Bunun yerine “yeterince eglenceli miyim? Yeterince ilginç miyim? Hata yapmadan dogru sekilde oynuyor muyum? Tanrım, bana yardım et!”

Böyle bir erkegin önünde bir kadın yok. Hayır, kadın baska bir seye, kayıp rüyaların müjdecisi, duyguları için güvenli bir liman, onları cool yapacak sihirli bir makineye dönüşüyor.

Her seyi uygun yerlerinde bırakın. Bir kadına yürüyüp konusuyorsanız, konusmaya odaklanın. Bir kadınla bulusmaya gidiyorsanız, bulusmaya odaklanın. Bir kadınla seks yapıyorsanız … o zaman …

Ooh la la!

Buluşmadan zevk almak yerine kadını Pook’un bahsettiği sihirli yaratığa çevirmen, eğlenmek yerine hata yapar mıyım, doğru yaptım mı gibi şeylere odaklanman ilk hatan.

Arka masaya hb8 güzel bir hatun oturdu. Yanımdaki güzeli görünce, bu kız erkek arkadaşı yanındayken beni kesmeye başladı (kırımızı hap sen ne diyosan çıkıyor diye sırıtaak kısık sesle söylendim.) . Her şey orta şekerdi … buluşalım haftasonu diye sözleştik … Neyse evlere dağıldık.

Bir buluşma günü, hele de kızla daha yeni buluşuyorsanız, bir sonraki buluşmayı ayarlamayın! Azıcık hayal gücüne oynayın, bir daha arayacak mı/buluşacak mıyız gerilimini, kızın bu şekilde sizi düşünme fırsatını ve zevkini elinden almayın.

Fiziksel temas yok.

Himm bu iyiye işaret değil. Kızla konuşma 70% – 30% oldu mu acaba?

Daha yeni kırmızı haplı beta olayı anca bu kadar …

Teli alana kadar erkeklerin 90%ının önüne geçmişsin, irrasyonel kendine güvenden, irrasyonel kendine güvensizliğe geçmene gerek yok bence.

3 güne hiç aramadık birbirimizi …

Gereksiz uzun. 2. gün arayacaktın.

Arayacaktım o gün, farklı binada arkadaşın yerine bakmaya devam ederken kadınlar dedikodu yaparken benim çıktığım kızın ordan biriyle 3 senedir cıktığını ve sadece 10 gün önce ayrıldıklarını duydum.. Yedek uydu muhabbeti aklıma geldi kh gereği..

Hoppala! Daha bir kere buluştuğun kızla evlilik hayalleri mi kurmaya başladın, pembiş hayaller insanı! Bırak kız seni rebound diye kullansın, sen onu tecrübe diye kullan. Buluş, eğlen, eğlendir seks yap. Kafa maviyken kırmızı hap taktiği uygulamaya çalışan effendi çocuk / mavi haplıların çoğu gibi “anneciğim uyduuuu olacağım” korkaklığı ile kırmızı hap mankafalılığı yapmışsın.

Yapman gereken resmi olmayan ilişkiden başlamaktı.

Kız tam benim istediğim gibi olduğundan yani bağlanmayım diye, ortada bir şey yokken h.sonu sözleşmişken telefon numaramı değiştirdim, sosyal medyadan engelledim. görüşmedim.

Pardon bu kırmızı hap embesilliği olmuş effendi çocuk. Doğru, hemen sil 😀 Senin hemen içine daldığın 12 yaşındaki kız çocuğu naifliğindeki pembe hayallerini yıkmaya hangi ZALIMIN hakkı var.

3-4 hafta sonra arkadasın yanına uğradım alt kalt kafeteryada bu kızı bir elemanla samimi gördüm. Arkadaş onların 3 yıldır çıktığını ayrılıp tekrar birleştiklerini söyledi …

3 – 4 hafta ama muhtemelen aylarca, hayat boyu hatırlayacağın ve sana bir şeyler katabilecek güzel bir takılmayı kaçırmışsın. Neden? Yüzüne gülen kızı kız arkadaşın diye kapamaya çalışan muhtaç iyi çocukluk yüzünden.

Kırmızı gerçekleri onetis beta uydu yedek muhabbetine tabak olma olayından kurtulmuş oldum… yorum lazım…

Bu pembiş kafayla (yüzüne gülen kızla utanmasan doğacak çocuklarınızı düşünmeye başlayan kafanla) kız 3 yıldır bekar olsa da kaybederdin zaten. Ne yapacaksın, hayat boyu herkesi nextleyip abazan ama mutlu mu olacaksın, yoksa bir gülümsemeye aşk bahçelerine, pembe panjurlu evlere dalan oneitis kafasını mı atacaksın?

Kızla buluşmaya kadar güzel. PUA kısmını yani kolay kısmı çözmüşsün ama yine de çoğu erkeğin beceremediği bir şeyi yapmışsın. Oradan sana aferin. Gerisi ise felaket. Tam bir pembiş mavi hap kafası. Bir daha böyle aptalca şeyler yapma.

Hafif olun arkadaşlar. Kızı etkilemeye hatta kıza değil buluşmadan zevk almaya ve buluşmaya odaklanın.

Pook ile bitirelim:

Odagınız eglenmek/iyi vakit geçirmek olmalı.

Neden bu kadar ciddisiniz? Ilk bulusmada, dördüncü bulusmada ya da sekizinci bulusmada kıza evlenme teklif etmeyeceksiniz. Ona hayat hikayenizi anlatmayacaksınız.

Seksten ilk bulusmaya, odagınız iyi vakit geçirmekte olmalı. Bu “ruh-ikizi”, “gerçek-ask” ve kızı kaideye koyup tapma gibi saçmalıkları kafanızdan atmanız lazım.

Bulusmalarda, neyin yanlış gidebilecegine degil, neyin dogru gidebilecegine degil, sonuca degil oyuna odaklanın. Kız kaybedenin teki çıksa bile, yine de kazançlı çıkacaksınız zira iyi vakit geçirmeye odaklandınız, kıza degil. (Iyi vakit geçirmeye degil kıza odaklananlar, iyi vakit geçirme odaklarını kaybederler ve bunun sonucunda da kızı kaybederler).

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

45
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
17 Comment threads
28 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
CrasyusurascimenliiWolwerinePavlyuxAdre Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Teğmen
Guest
Teğmen

Değerli kardeşlerim sizin daimi amacınız seks olacak, kız dün erkek arkadaşından mı ayrılmış, daddy issues mi, kucaktan kucağa ortam kızı mı, muhafazakar mı, bunlar önemli değil sen kızla seks yaparsın hatta dady issues ise çok sert seks yaparsın 🙂 gerisi kıza kalmış belki bir daha buluşmazsınız belki fuckbuddy gibi olursunuz belki de kız ilişki isteyecek, işte o zaman kızı değerlendirmeyi alıp sonuca karar verirsiniz ama şunu unutmayın erkeğin nihai amacı SEKS tir, olayı ilişkiye taşımak kızın görevi hemen zararsız anasının kuzusu moduna girip ama busesu ben seni çok seviyorum seninle evlenip pembe panjurlu evimizde mutlu mesut yaşama hayali kurarsanız gece… Read more »

BetaAday
Guest
BetaAday

Bence seks konusunda rahat olmayan muhafazkar kizlardan seks beklemek doğru değil kadin hipergamisine yakalanip sana istedigini verip çok pisman olabilir sizde başiniza dert alabilirsiniz günümüzün toplumunda bakirelik önemsenen bir faktör siz elinizde rahatlikla cevirebileceginiz baska tabaklar varken dini geregi seks istemeyen kizlara neden odaklaniyorsunuz hic anlamiyorum hem size yazık hem kıza.

Özgür
Guest
Özgür

Al bak yine Newton sarkaçı. Bir uçtaan diğerine sürekli gidip geliyosunuz. NİHAİ amacım seks değil benim o halde pipimi kestirip östrojen tedavisine başlamalıyım.

Can
Guest
Can

Kadınları cinsel obje olarak gören abazaligi kelimelerine dökülen bir arkadaş daha siz red pill falan bırakın sizin gibiler adını çıkarıyor bu akımın sana yaşam felsefesi öğretiyor veledin dediği kadınlar sadece sex için vardir len mq diyorsun bir ara anneni getirde onla iki muhabbet edelim

L1n
Guest
L1n

Ne var? Adam doğru söylüyor. Bir adamın ilk amacı sekstir.Kızın da en büyük silahı sekstir. Bunu kızlar bile bilir.İlk buluşmaya seks için gidilir.Seks olmadan hiçbirşey olmaz.

Bir kızın muhafazakar olmasından banane? sanane? başka kızlara açılırsın.Bi ton kız var.

Kızın muhafazakar olması,sorunları olması,cart curt.Bunların hepsi olabilir,o yüzden vermiyor olabilir,zamana ihtiyacı olabilir.Bizi ilgilendirmemeli,bizim de zamanımız yok.

Dışarıda senle yatabilecek onlarca kız olduğunu bilirsen ve bunları etkileyebilecek biri olduğuna inanırsan zaten o kızı orada bırakırsın.

Sjdjd
Guest
Sjdjd

Lan ne seksi amk adamlar agliyor amk puhahah

Şaka maka şu an icin erkek gibi erkek olmak benim icin seksten cok daha once geliyor.

Bir Gecekondu Sakini
Guest
Bir Gecekondu Sakini

Hayat bir oyundur derken kıçından uydurmuyordu Oğuz Atay. Belki bunu kastetmiyordu ama en azından doğru kelimeleri gerektiği yerlere tam olarak oturtmuştu. Şimdi vakit oyuna dahil olma vakti sevgili Oğuz Atay. Yan rolde gereğinden fazla vakit harcadık.

Ne dersiniz kendi hayatımızın bile yan rolü olmak sizce de biraz saçma değil mi? O zaman sahneye çıkalım sevgili yanrol kardeşlerim!

Dünyanın bütün figüranları birleşin! Kendi oyunumuzu kendimiz yazıyoruz.

Gençpillci
Guest
Gençpillci

Önceki yazılarınızda bi buluşmadan önce diğerini de planlayın gibi bir cümle kurmuştunuz hatırlıyorsam. Burda ise tersini söylemişsiniz. Tam olarak doğrusu nedir?

Alphason
Guest
Alphason

Mahmut abi ilk buluşmadan sonra kız iletişime gecmeyene kadar siz iletişime geçmeyin kısmı 15 saat için geçerli buradaki 2. Gün arayacaktın demenin sebebi 15 saatin dolmuş olması degil mi ? Ayrıca tabaklar mesaj atmazsa haftada 1 yoklayın ( bir kaç defaya mahsus) kısmıyla buluşma sonrası 15 saat kuralını kombine edemedim kafamda

Sjdjd
Guest
Sjdjd

Hicbir tecrubem olmamasina ragmen 7 ay iliski yuruttum.tecrubeli olsaydim daha iyi olurdu ama onemli olan icinde erkekligi hissetmek bence.sonra zaten icgudulerin sana neyin dogru neyin yanlis oldugunu soyluyor.3 gunmus 5 saatmis takmiyorsun.erkeklik yumusayinca bu hesaplara giriyosun iste.

KupaValesi
Guest
KupaValesi

Kh ile tanışan kişilerin ilk buluşmada kafalarında o kadar çok kural var ki,
-%70 ve %30 konuşma
-alfa vücut dili ve ses tonu
-eğlenceli piçlik
-kızın yanına oturmak ve fiziksel temas kurmak
-Hem neşeli ol hem de şaklaban olma
-telefon numarasına üçüncü gün değil de ikinci gün geri dönüş yapmak
Vs vs
Tüm bu kuralları yapmaya çalışırken nasıl eğleneceğiz? Nasıl kıza odaklı değil de kendimize odaklı hareket edeceğiz?

SomeBody-SomeOne
Guest
SomeBody-SomeOne

Arkadaşlar: bir yazıyı okuyup, kelimelerden kesin formüller çıkarmaya çalışıyorsunuz. Oysa yapmanız gereken yazıyı okuyup, anlatılmak istenen ana temayı yakalamak. Vaka çalışmaları gerçek bir hikaye içerdiği için yorumlar şurada şöyle olmalıydı böyle olmalıydı şeklinde olur. Siz birebir o adımı kendi hikayenize uygulayamazsınız. Belki sizin hikayeniz sadece 2 gün bulunacağınız bir şehirde geçiyor ve işi akşama halletmeniz lazım. “Mahmutabi 2 gün arama dedi şimdi ne yapcaz” demeyeceksiniz. Sizin hikayenize durumu modifiye edeceksiniz, “iki gün buradayım umarım gitmeden görüşürüz deyip numarayı al” işine bak 3 saat sonra ara ve “işlerimi halletim şimdi bir kahveyi hakettik” diye ara. Senin hikayenin tasarımına/süresine göre aynı kurala… Read more »

Alesta
Guest
Alesta

Mahmut abi çevirebilecegim bir yazı var mı?

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi evet birdahaki buluşmadan söz etmeyelim ama şöyle bir durum oluyo kız kendisi bir sonraki buluşmadan, gelecekten Bahsediyo işte tam o anda kontrol mantıktan çıkıyo duyguya geçiyo ve evet bir sonraki buluşmada şöyle yapalım falan moduna giriyoruz yani demek istediğim ben bir sonraki buluşmadan bahsetmesem fakat kız bahsetse ne demeliyiz? çünkü gerçekten o an kontrolü elde tutmak çok zor oluyo

Centilmen Kulübü
Member

Kızla görüşecekken numaranı bile değiştirmen beni çok şaşırttı. En azından bir erkeğin böyle eften püften bir olay için kendi numarasını değiştirme kısmından bir şeylerin yanlış gittiğine ayılmalıydın 🙂 Eğer kız seni arkadaş alanında tutuyorsa, yakınlaşmana izin vermiyorsa uydu muyum diye sorgula. Kız ilgiliyken seninle olumlu şekilde konuşuyorken değil. Burada sen kendi kendini elemişsin, muhtemelen esas oğlanı kendinden üstün görüyordun.
Kızlar uzun dönemli ilişkilerine ara verince özellikle kolay seks için erkeklerle görüşürler. Bu kez o erkek senmişsin. (tabi olayın ayrıntısını bilmiyoruz ama bu haliyle öyle görünüyor)

Rolly
Guest

Seks ve İlişkilerin Temel İlkesi der ki ”kadınlar cinsel ilişkinin bekçisi iken erkekler de ilişkinin bekçileridir.”

Erkeğin motivasyonunun sex olduğunu biliyoruz. peki kadınların motivasyonu neymiş ”ilişki.”

Sex, ilişkiden çok güçlü bir içgüdü olduğundan kadının eli çok güçlü görünüyor. Erkeklerin kendi ilişki kozlarından haberi bile yok veya umursamıyorlar.

erkeklerin isteği sex aynı zamanda zayıf noktası fakat kadınların İstedikleri ilişki zayıf noktaları değil

Acaba red pill cilerinde bilmediği kadınların ilişki isteklerinden daha güçlü bir arzuları var mıdır?

Sean
Guest
Sean

Önemli olan bu “öğretileri” sindirebilmek. Bunları düşünerek yapmaya kalkarsan zaten beceremezsin. Ama olayın özü şu, “carpe diem” yani “anı yaşa”. Kadınlar normalde zaten daha çok konuşmaya meyilli, bırakın o anlatsın, siz de yorum yapın, onun anlattıkları üzerinden “tadında” espriler yapın. Böylece kendisini daha rahat hisseder, siz de hatunun mizacını biraz olsun çözersiniz. Her türlü size kar olarak döner. BETA’lık temelde insanın aklında, “kendimi beğendirmem lazım” stresi ile eğlenceden uzaklaşmak, kızı sizden iter. Oysaki, “üstatlar” ne diyor, siz eğlenin, kız size eğlencenin cazibesi ile kendi yanaşır. Bu şüphesiz, sonsuz ve azimle bir deneme yanılma oyunu. Kendinizi tarttıkça, öğreneceksiniz, öğrendikçe “oyun”u anlayacaksınız.… Read more »

Kaiu
Guest
Kaiu

Mükemmel bir yorumdu.

Alper Özçelik
Guest

Dostum bu eğer kızın numarasını aldıysan geçerli. Yani ilk defa buluşacaksanız numara ve Instagram aldıktan ortalama 2-3 gün sonra arayıp veya yazıp buluşma ayarlamak lazım. Ha sen ilk buluşma için de 1 hafta bekliyorsan çekciliğin o zamana dek sönmüş olacak kız için çünkü ortalıkta yoktun. Sıcak sıcak soğumadan iletişime geçmen gerek.

Alper Özçelik
Guest

Birinci buluşmanın arından hemen 2 gün sonra tekrar buluşmanı tavsiye etmiyorum, biraz beklemelisin fakat gerisinde sıkıntı yok.

Pavlyu
Guest
Pavlyu

Benim olayim ne anlamadim. Bu siteyi 2 senedir duzensiz takip ediyorum gecen sene basarili uyguladim peaky blinders vikings gibi maskulen diziler izledim kendimi disipline ettim yatakta uzanmadim ama sigara da ictim duygusal sarkilar da dinledim ama yine de erkek oldum hatta kendi kendime mutlu olmayi basardim ve bir sevgilim oldu falan. Sonra zamanla bosladim agirligi biraktim disiplin gitti kiz arkadasimla arkadas gibi oldum cok duygusallastim neredeyse kizla sakalasirken aglayacak kivama geldim.acayip betalastim hatta ultra betalastim porno ve 31 e restart dedim.tabi ki tekmeyi yedim.o zamandan beri de care bulamadigim artik tak eden bir konu var.yaklasik 2 aydir porno izlemiyorum agirlik… Read more »

xAdre
Guest
xAdre

Bu konuyu takıntı haline getirmişsin belli ki. “Duygusal olmayacağım, olmayacağım” diye kendini kasmak korkunun kendisine sebep olur. Bknz. Kendi kendini gerçekleştiren kehanet.
Sorun hormonlarında da olabilir, gidip bir testosteron seviyeni ölçtür. Hormonlarına bak ve hedefi kızlardan çekip biraz daha erkek arkadaşlara yönelt. Bir halı saha yapabileceğin arkadaş grubu edin mesela.

Pavlyu
Guest
Pavlyu

O kadar haklisin ki hocam.

Malesef karantina dolayisiyla sosyallik falan da kalmadi.arkadaslarimla 2 saat takilsam ilac gibi gelecek ama hangi arkadaslar?birkacini yeterince maskulen bulmadigim icin sildim.universite bitecek adam friendzone yedi diye hayata küstü.evet ben top noktada degilim ancak nicin boyle bir adamla takilmak isteyim?yani hem iq hem eq olarak andavallar biraz.digerleri de idare ediyor artik bakacagiz.