İlk buluşmaya gelmeyen kadın

Şöyle kısa bir soru geldi:

Mahmut Abi. Özelden cevap vermediğini biliyorum ama bunu yazı yapıp cevaplamak istersin diye gönderiyorum. Eğer hayır dersen yorumlara yazacağım.

Yorumlara yazsaydın iyi olurdu zira e-postaya gelen yazıları cevaplamıyorum ancak bazıları yazılık ise yazıya alıyorum.

Hatunla ortak bir arkadaşımızın sosyal hesabında bir mesajıma yazdığı cevap ile tanıştım. Özel mesajlaşmadan telefona geçtim ve whatsapp üzerinde de iyi bir oyun çıkardığımı düşünüyorum. Kızı, mesajlaşmayı uzatmadan, yeri ve zamanı ayarlayarak buluşmaya davet ettim.

Buraya kadar siteyi okumuş ve uyguluyor görünüyorsun.

Buluşma saatinde, buluşma mekanına gittim. Bilmiyorum, belki de kıza mesaj atıp geliyor musun diye sabahtan kontrol etmem gerekliydi.

Yeri – günü – saati belliyse gerekli değil.

Kız buluşmaya gelmedi abi. 20 dakika orada bekledim. Aslında kıza mesaj atmadan oracıkta nextleyecektim ama dayanamayıp “yolda mısın?” diye mesaj attım.

Kız günü – yeri – saati belli buluşmaya gelmemiş. Mesaj atmanda bir problem yok.

Ne dese beğenirsin? “Ya ben şey unutmuşum, uyuya kalmışım.” Gelmiyorsun yani dedim. Hiçbir şey olmamış gibi “evet gelemeyeceğim.” dedi. Şimdi ben anlamadım. Bu hatun bunu bana ilgisi az olduğundan mı yaptı, arıza mı? NEXTleyim mi? Aramasını bekleyeceğim ama aradı mı bir buluşma daha mı ayarlayayım? Yoksa onun buluşma ayarlamasını mı bekleyeyim. Hani sadece 1 kere oldu ya bu. Ondan kafam karıştı.

Hatun seni çok kaba ve saygısızca ekmiş. Şimdi bir kadın seni son anda ve kayda değer bir sebep göstermeden ekebilir. Ama önceden haber verir. Bu durumda kadının ilgisinin yetersiz olduğunu varsayıp, hatunu NEXTlersin. Hatun bir daha ararsa bu durumda kızın yeniden bir şans kazanması için, yaptığından pişman olduğunu belirtir bir özür dilemesi gereklidir. Yoksa hatunu tamamen radardan çıkarırsın ve bir şans daha vermezsin.

Senin durum farklı. Hatun buluşmayı tamamen sallamamış ve gelmeyeceğini haber bile vermemiş. Aradığında da sallamamış. Şimdi burada asıl sorun hatunun kişiliği. Tamam bunun üstüne sana ilgisi de yetersiz olabilir ama burada ilgi yetersizliği bir kişilik arızasının şiddetini arttırır. Temel neden değildir.

Bu hatun bunu bana ilgisi az olduğundan mı yaptı, arıza mı? Hatunun arıza olduğunu varsayabilirsin.

NEXTleyim mi? Ebediyen.

Aramasını bekleyeceğim ama aradı mı bir buluşma daha mı ayarlayayım? Yoksa onun buluşma ayarlamasını mı bekleyeyim.  Birincisi aramasını bekleme. Zira arasa da bir şey olmayacak. Bir kere olmuş olabilir ama kızın kişilik bozukluğu ve saygısızlık seviyesi bir şans daha verilmemesini gerektiriyor. Neden? Kuyruk acısından değil, kızın düşük meziyetli (düşük kalite de diyebilirsin illa o kelimeyi kullanacaksan) olmasından. O kadar düşük ki, fazlaca bir çaba gerektirmiyor olsa bile değmez.

Eğer sana ulaşırsa, fazla konuşmana gerek yok. Kesinlikle sinirlenmeden “o günkü yaptığın kaba ve berbat bir davranıştı” dedikten sonra “her neyse şimdi bir işim var, kapatmam lazım bye” der ve telefonu kapatabilirsin. Kızın artık seninle bir şansı kalmadı.

Eğer kız özür diler ve buluşmaya davet ederse kibarca “teklifin için teşekkür ederim ama bu hafta çok yoğunum, ben seni sonra ararım” gibi bir şey söylersin ve kapatırsın. Sonra da kızı aramayı unutursun.

Bu ekstrem bir durum. Peki eğer sizi önceden haber vererek ama iyi bir bahane belirtmeden ekerse? Aşağıda yazdıklarımın hepsi bu durum için geçerli.

Kızı arayıp verip veriştirmenin, trip atmanın bir manası yok. Çoğu kadın, kötü bir şey yaptığında, eğer aşırı sinirlenip kendisine suçlama savurmaya başlarsanız birden bire sizin onu kötü hissetirmenize odaklanır ve bu nedenle de sizin kötü biri olduğunuz hissine kapılır. Bunun ardından kendi kabahatini unutmayı bırakın, siz kötü biri olduğunuz için bunu hakettiğinizi bile hissedebilir.

Bu nedenle bir kadına en koyan hareket hemen her zaman sessizce çekip gitmektir. Sizin “kötü” bir insan olmanız ilüzyonu ile yaptıklarını “haklı” çıkaramayacağı için, kendi kabahati ile başbaşa kalır.

Birçok erkek çekip gitmeyi bir erkek ile dalaşmadan kaçmak gibi bir şey sanıyor. Karşınızda bir erkek yok. Kadınla kadın olmadan dalaşamazsınız. Zaten yukarıda anlattığım gibi dalaşmanız ona (size yaptığı şey konusunda) kendini iyi hissettirir. Neden kendisini iyi hissetsin ki? Sessizce bırakıp gidin, kendisini kötü hissetsin. Size bir şey ifade etmeyebilir ama “sessiz terk” kadınlar üzerinde çok etkili bir silahtır.

Tekrar ediyorum, ekstrem olmayan ekmede, kızı arayıp mesaj atmayın. En iyi strateji, kızın bu davranışının sizin için bir önemi (yani kızın bir önemi) yokmuş gibi davranın. Sinirlenmeyin, aramayın ve hiçbir şekilde açıklama istemeyin. Kız yeryüzünden buhar olup uçmuş gibi davranın.

Burada sizin kızla ilk buluşmadan önce yapabileceğiniz bir iki şey de var. Örneğin, kız buluşmaya son anda bir mazaret bulup gelmeyecekmiş gibi bir B planı yapın. Mesela kız gelmezse o gece ava çıkıyormuş gibi bir iki yer belirleyin ve oralara gidip yeni hatun için avlanın. Kız buluşmayı iptal edince eve gidip Netflix izleyip kaderinize yanmayın yani. Hatta size tavsiyem hatun B planı olsun. Eğer yalnız kalacaksanız, o gece avlanacaksınız. Eğer hatun gelirse ve birbirinizle iyi vakit geçirirseniz, hatunla devam edersiniz. Kısacası gecenizi ve eğlencenizi daha hiç buluşmadığınız bir hatuna endekslemezseniz, zaten  pek umrunuzda olmaz.

Bazen bu hatun siz geceye devam ederken mesaj atıyor. Gece dışarı çıktığınızı ve güzel bir mekanda eğlendiğinizi söyleyin. Onu oraya çağırmayın. Eğer kendi gelmeyi teklif ederse yeri söyleyin, gelirse gelir. Bir daha hatunu siz aramayın. Bir daha sizi ararsa buluşmak istediğini varsayıp yeni buluşma ayarlayabilirsiniz. Tabii ilk kez ekiyorsa.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

192
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
63 Comment threads
129 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
70 Comment authors
AliKylorenBurakLutherresilient Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Marki de Franco
Guest
Marki de Franco

Bu dönem tanıştığım bir kız var, başta hoşlanıyordum ama sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra hiç takılmadım öyle denk geldikçe sohbet ettik. Bir olaydan dolayı bulunduğumuz kulüpten ayrıldığını öğrendim, nedenini öğrenmek için mesaj attım. Bir süre mesajlaştık, en sonunda umarım etkinliklerde denk geliriz yine dedim. O da etkinliğe ne gerek var dışarıda da buluşabiliriz dedi. Ondan sonra buluşma teklifi ettim (yer/gün/saat) kabul etti, sonrasında da mesajlaşmayı devam ettirmek istedi ama işim olduğu için kısa kestim. Buluşma günü buluşmadan 20 dakika önce naber diye mesaj attım daha farklı bir konumda buluşalım sana daha yakınım diyecektim, mesajıma dönmedi, buluşmaya da gelmedi. Öyle kaldım, bir… Read more »

Relaxed
Guest
Relaxed

buluşma günü buluşma öncesinde “nabersin güzellik” gibi ufak bir mesajla kızı yoklayabilirsin, tavsiye ederim.

Mehmet
Guest
Mehmet

Selamlar. Yaklaşık 5 aydır görüşmeden konuştuğum birisi vardı ilk 2 3 ay nerdeyse konuşma başladı ve bir şekilde devam ediyor diye mesajlaşıyordum hiçte umursamıyordum. Çok aşırı olmasa da beğendiğim birisiydi sadece. Daha sonra buluşma konularına girdik. Harika çok mutlu oldum yarın için heyecanlıyım şeklinde tepkiler vermesine rağmen 2 buluşma gerçekleşemedi. Bu siteyle tanıştığımdan beri davranışlarım cevaplarım kesinlikle değişti ve kıza görüştüğümüzde onunla arkadaş olarak ilgilenmediğimi ve neler yapacağımı net şekilde ima ettim korkutmadan abartmadan tabi öncesinde bunlarda yoktu sadece günlük konuşmalar. Konuşmalarımız artık daha heyecanlandırıcı olmaya başladıktan sonra (sana göre diyeceksiniz muhtemelen, ama yine de gelişmeler vardı evde spordan sonra… Read more »

Hakan Al
Guest
Hakan Al

Abi kız bayram için eve gitmişti geldiği zaman buluşmaya çağırdım bilmiyorum olabilir ama yeni geldiğim için plan yapmadım daha yarın için dedi ben de haber ver o zaman yarın için dedim tamam dedi ama yazmadı ertesi gün.Ben de yazmadım bu kızı ilgisi düşük diye nextlemek mantıklı mı sonuçta en azından gelemiyeceğim yazabilirdi.Haber ver dediğim için ben yazmak istemedim.

The Mechanic
Guest
The Mechanic

Abi selam yeni bir kızla tanıştım tinderda, Instagramını aldım ve biraz konuştuktan sonra buluşma diyalogu şu sekilde oldu B: yarın işin var mı? K:sabahtan arkadaşımla bulusucam akşam boşum B: artık değilsin aksam 7 de … Yerde görüşürüz 🙂 K: ahahaha, akşam 9 gibi işim biter ama 7 de gelmeye çalışırım B: anlaştık Bu diyalog geçtikten sonra numarasını aldim ve ertesi gün 6.30 gibi kızı aradım biraz yol yaptiktan sonra; B: arkadaşına doyamadın sanırım K:ahahaha evet doyamadım B: 7 gibi …da olucak mısın ? K: bugün müsait olmayabilirim,sana önceden haber veririm B:tamam,gelemeyeceksen bir saat önceden bana haber ver, görüşürüz. Bu konuşmadan… Read more »

Ohboy
Guest
Ohboy

Mahmut abi 2 hafta önce yeni tanıştığım bir kızla kulübe gittik (yanımda arkadaş grubumda vardı) kıza hadi önlere gidelim dedim ayırdım gruptan sonra kız önümde dans etmeye başladı ben mallaştım çekingen tavırlar sergiledim tüm gece 1 hafta sonrasına buluşma ayarlamaya çalıştım başka planlarım var dedi. Şimdi ben bu kızı bu hafta tekrar çağırmak istiyorum ama yapışmakta istemiyorum (onetise düşüyor gibiyim) bu hafta çağırmazsam 1-2 ay şehirde olmaz okullar kapanıyor. Şimdi başarılı bir buluşma için acele edip bu hafta son kurşunu sıkmam mı mantıklı olur yoksa 1-2 aya yeni dönem başları mı daha iyi bir seçim olur ?

The Magic
Guest
The Magic

Abi bir buçuk ay önce bir kız vardı,ilk bulusmaya saatler kala gelemeyecegini belirtti bende direkt nextledim pek ilgim yoktu zaten kıza karşı neyse bugün bana mesaj atmış seni … Yerde görmüş olabilir miyim diye biraz muhabbet bende olabilir felan diyip biraz muhabbet ettim, şimdi kız pegasusa hostes olarak basliycakmis,bunu kutlamamız lazım diyip bir buluşma ayarlasam çok mu aceleci davranmış olurum?

Murat
Guest
Murat

Abi selam, bir kız bana Instagram dan yazdı. Çalıştığım yerde görmüş ve yaka kartımdan ismimi görüp mesaj atmış. Hesabı fake değildi belliydi zaten ses atmalar fotoğraf atmalar vs konuştuk 3 gün ve buluşma ayarladım. Kızdan rahat haberleşmemiz için numarasını istedim vermedi. Gittiğimiz yer büyük bi parktı ve şuradayım vs derken 20 dk denk gelemedik ve ben gerçekten çok sinirlendim. Telefonunu verir misin arıyım dedim. Vermicem numaramı, sen gelmedin dimi benimle oyun oynuyorsun tarzı bir şeyler dedi. Bende olduğum yerin fotoğrafını attım 5dk ya gelmezsen gidiyorum dedim (belki de yanlış bi davranıştı ama harbiden çok sinirlendim) kız da sen öyle takıl… Read more »

Mertcan07
Guest
Mertcan07

Selamlar. Aynı lisede okuduğumuz (8 sene önce) kızla instagramda takipleşmemiz üzerine. Mesaj atıp 2 3 gün içinde çok sık olmamakla,karşılıklı sıcak muhabbet ettik. “ Sence ben nasıl biriyim ?” demesi üzerine. “ buradan anlatamam çok uzun sürer yüzyüze bi kahve içerken daha iyi anlatırım. Saat 20 de … adlı mekanda perşembe veya cuma akşamı bana uygun orada buluşalım” demem üzerine “ Bana uygun olur mu bilmiyorum ama haberleşiriz” yazmış. Burdan sonra bir miktar mesaja devam edip 2 gün sonra bir daha mı denemeli. yoksa “Peki sen planlarına bak en geç çarşamba haber verirsin kendine iyi bak “ mı demek gerekir… Read more »

Ogrenen cocuk
Guest
Ogrenen cocuk

Selamlar Mahmut abi, 1 yil once uzun iliskim bitti. Ayrilmayi kiz arkadasim istemisti, iliski monoton bir hal almisti ve eskisi gibi keyif vermiyordu. Kabul edip ona hicbir sekilde ulasmadim. Birkac ay sonra bana yazdi ancak mesajina donmedim. Bunun uzerine gecenlerde oldukca uzun bir yazi yazdi. Ozetle beni ozledigini, hala sevdigini soyluyordu. Bu yazidan sonra whatsapptan sohbet etmeden yaklasik bir iki hafta sonra benim ayarlamam uzerine bulustuk. Daha sonra o bulusma teklif etti ancak is yerinde mesaiye kalmasi gerektiginden gelemedi. Ben de baska zaman bulusuruz diyerek bir bulusma ayarladim. Ancak ekstrem bir durum oldu, cantasi calinmis(ne kadar dogru bilmiyorum). Bu durunda… Read more »

İsa
Guest
İsa

Selam abi 1-2 hafta önce biyerde tesadüfen karşılaştığımız kızla bakışma sonucu tanıştık sohbet muhabbet derken izin günlerimizin o hafta denk geldiğini söyleyince planı olduğunu ama izinden sonraki ilk gün pazar günü erken çıktığını kahve ısmarlayabileceğini söyledi anlaştık, pzr sabah işten çıkıp kpssye gittim biraz ters gündü hiç uyuyamadım 20-30 saat uykusuz kaldım sınavdan eve geldiğimde aradım ulaşılamıyor mesaj attım tam kaçta buluşacağımızı öğrenmek için, erken çıkış saatinin 6 olduğunu söylemişti, 3-4 saat sonrasına alarm kurup uyudum uyandığımda baktım dönmemiş kapattım alarmı tekrar yattım, 1-2 gün sonra mesaj atmış kusura bakma felaket hastalandım işede gidemedim 2 gündür diye, nerde olduğunu sordum… Read more »

Kutinho
Guest
Kutinho

Abi selam , ortak bi arkadaşımızın storysinde beni gören bi kız tanışmak istiyordu, ortak arkadaşım bi buluşma ayarlıyor ve 3ümüz buluşup sonrasında ortak arkadaşımızın kalkmasıyla beraber vakit geçirceğimiz bi plan oluşmuş, kız kendisi böyle bişey rica etmiş rahat hissetmek için , buluşma gerçekleşti ve gayet rahat takılarak eğlendim sonrasında ortak arkadaşımız kalkacağını söyleyince kız da kalmak istedi ve ben sorun etmeden kabul ettim. Sormak istediğim bu kız sonrasında 2. Şansı hakediyor mu? Yazarsa bu hareketi saygısızlık görüp nextlemeli miyim?

Deniz
Guest
Deniz

Mahmut abi selamlar. Yaklaşık 4 ay önce bir konuşup buluştuğum bir kıza tekrar yazmaya karar verdim . Kızla 1 kez buluşmuştuk fakat pek ilerlemedi sonra ben başka kızla konuştum oda yazmadı geç cevap vermeye vs başlamıştı zaten . öylece kaldı . Hala kızın ilgisi olduğunu düşünüyordum benim de hala ilgim vardı , bu kıza 4 ay sonra tekrar yazdım . olumlu dönüş aldım işte neden konuşmamız kesildi falan baştan başlayalım gibi muhabbet döndü .4 aydır yazmadığım için sitem etti biraz . Sonra sohbet tekrar canlanınca kıza buluşma teklif ettim . Kuzenlerinin geldiğini 4-5 gün kalacağını vs söyledi . Ben de… Read more »

Data Scientist
Guest
Data Scientist

Mahmut Abi, kız arkadaşım varken çok az mesajlaştığım, bazen dertleştiğim, herhangi bir cinsel ilgimin olmadığı, ama hoş olan iyi niyetli bir hatun arkadaşım vardı, ama sadece online olarak çok nadir mesajlaşıyorduk. Kız arkadaşımla ayrıldıktan bir süre sonra ona ilgim arttı. 1-2 kere görüşelim demiştim, niyetimi az çok anlamıştı, o ise topu taca atar gibi, görüşmeyelim dememek için net bir cevap vermiyordu(bakarız vs. ile bahaneler), sonradan sevgilisi olduğunu söylemişti. Bunu duyunca iletişimi neredeyse tamamen kestim. Sonra 1-2 ay geçince bana ara ara yazmaya başladı, sevgilisinden ayrılmıştı. Bir ara buluşalım vs. dedi. Belli bir zaman geçince, ben buluşma gününü 1 hafta önceden(yılbaşı… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Merhaba mahmut abi kampüsten bi kızın numarasını aldım 2,3 defa konuşma başlattım okullda da biraz oturduktan sonra buluşma ayarladım ama son dakika başka güne ayarlayalım acil işim çıktı dedi kampüs küçük ders saatlerimiz aynı hazirlik olduğu için yüz yüze ne oldu önemli bir şey mi var diye sorduğumda babası kolon kanseriymis hastaneye gidecekmiş bende elimden gelen bir şey var mı nasıl hissediyorsun ben yanındayım gibi okul çıkışı beraber giderken destek oldum biraz cuma günü de beraber okulumuz var yarın tekrardan cuma için buluşma teklifi edeyim mi mesajla dünkü planimizi yarın yapalim diye kızın ilgisi yüksek güzel ve aşırı utangaç bir… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Arkadaşın manitası arkadaşına benden bahsetmiş. Üç gün sonra istek attım ve geri döndü. Bir gün sonra storye yanıt verdim ve konuşmaya başladık. X olayı olmuştu onun muhabbeti geçti ve sen anlatmak ister misin dedi. Ben de direkt pazartesi günü kahve içmeye çıkınca anlatırım tabii dedim. Oo çok emrivaki oldu diyip güldü. Gece numarasını aldım ve whatsapptan devam ettik. İki gün sonra tekrar gün ve saat belirtip soru işareti koydum, maalesef olmaz dedi ve çarşambe veya perşembenin uygun olduğunu söyledi. Ben de çarşamba müsaitim perşembe doluyum dedim. Kız da anlaştık dedi. Çarşamba öğlen “bu akşam 9 x kafesi” yazdım ve dün… Read more »