İlk buluşmaya gelmeyen kadın

Şöyle kısa bir soru geldi:

Mahmut Abi. Özelden cevap vermediğini biliyorum ama bunu yazı yapıp cevaplamak istersin diye gönderiyorum. Eğer hayır dersen yorumlara yazacağım.

Yorumlara yazsaydın iyi olurdu zira e-postaya gelen yazıları cevaplamıyorum ancak bazıları yazılık ise yazıya alıyorum.

Hatunla ortak bir arkadaşımızın sosyal hesabında bir mesajıma yazdığı cevap ile tanıştım. Özel mesajlaşmadan telefona geçtim ve whatsapp üzerinde de iyi bir oyun çıkardığımı düşünüyorum. Kızı, mesajlaşmayı uzatmadan, yeri ve zamanı ayarlayarak buluşmaya davet ettim.

Buraya kadar siteyi okumuş ve uyguluyor görünüyorsun.

Buluşma saatinde, buluşma mekanına gittim. Bilmiyorum, belki de kıza mesaj atıp geliyor musun diye sabahtan kontrol etmem gerekliydi.

Yeri – günü – saati belliyse gerekli değil.

Kız buluşmaya gelmedi abi. 20 dakika orada bekledim. Aslında kıza mesaj atmadan oracıkta nextleyecektim ama dayanamayıp “yolda mısın?” diye mesaj attım.

Kız günü – yeri – saati belli buluşmaya gelmemiş. Mesaj atmanda bir problem yok.

Ne dese beğenirsin? “Ya ben şey unutmuşum, uyuya kalmışım.” Gelmiyorsun yani dedim. Hiçbir şey olmamış gibi “evet gelemeyeceğim.” dedi. Şimdi ben anlamadım. Bu hatun bunu bana ilgisi az olduğundan mı yaptı, arıza mı? NEXTleyim mi? Aramasını bekleyeceğim ama aradı mı bir buluşma daha mı ayarlayayım? Yoksa onun buluşma ayarlamasını mı bekleyeyim. Hani sadece 1 kere oldu ya bu. Ondan kafam karıştı.

Hatun seni çok kaba ve saygısızca ekmiş. Şimdi bir kadın seni son anda ve kayda değer bir sebep göstermeden ekebilir. Ama önceden haber verir. Bu durumda kadının ilgisinin yetersiz olduğunu varsayıp, hatunu NEXTlersin. Hatun bir daha ararsa bu durumda kızın yeniden bir şans kazanması için, yaptığından pişman olduğunu belirtir bir özür dilemesi gereklidir. Yoksa hatunu tamamen radardan çıkarırsın ve bir şans daha vermezsin.

Senin durum farklı. Hatun buluşmayı tamamen sallamamış ve gelmeyeceğini haber bile vermemiş. Aradığında da sallamamış. Şimdi burada asıl sorun hatunun kişiliği. Tamam bunun üstüne sana ilgisi de yetersiz olabilir ama burada ilgi yetersizliği bir kişilik arızasının şiddetini arttırır. Temel neden değildir.

Bu hatun bunu bana ilgisi az olduğundan mı yaptı, arıza mı? Hatunun arıza olduğunu varsayabilirsin.

NEXTleyim mi? Ebediyen.

Aramasını bekleyeceğim ama aradı mı bir buluşma daha mı ayarlayayım? Yoksa onun buluşma ayarlamasını mı bekleyeyim.  Birincisi aramasını bekleme. Zira arasa da bir şey olmayacak. Bir kere olmuş olabilir ama kızın kişilik bozukluğu ve saygısızlık seviyesi bir şans daha verilmemesini gerektiriyor. Neden? Kuyruk acısından değil, kızın düşük meziyetli (düşük kalite de diyebilirsin illa o kelimeyi kullanacaksan) olmasından. O kadar düşük ki, fazlaca bir çaba gerektirmiyor olsa bile değmez.

Eğer sana ulaşırsa, fazla konuşmana gerek yok. Kesinlikle sinirlenmeden “o günkü yaptığın kaba ve berbat bir davranıştı” dedikten sonra “her neyse şimdi bir işim var, kapatmam lazım bye” der ve telefonu kapatabilirsin. Kızın artık seninle bir şansı kalmadı.

Eğer kız özür diler ve buluşmaya davet ederse kibarca “teklifin için teşekkür ederim ama bu hafta çok yoğunum, ben seni sonra ararım” gibi bir şey söylersin ve kapatırsın. Sonra da kızı aramayı unutursun.

Bu ekstrem bir durum. Peki eğer sizi önceden haber vererek ama iyi bir bahane belirtmeden ekerse? Aşağıda yazdıklarımın hepsi bu durum için geçerli.

Kızı arayıp verip veriştirmenin, trip atmanın bir manası yok. Çoğu kadın, kötü bir şey yaptığında, eğer aşırı sinirlenip kendisine suçlama savurmaya başlarsanız birden bire sizin onu kötü hissetirmenize odaklanır ve bu nedenle de sizin kötü biri olduğunuz hissine kapılır. Bunun ardından kendi kabahatini unutmayı bırakın, siz kötü biri olduğunuz için bunu hakettiğinizi bile hissedebilir.

Bu nedenle bir kadına en koyan hareket hemen her zaman sessizce çekip gitmektir. Sizin “kötü” bir insan olmanız ilüzyonu ile yaptıklarını “haklı” çıkaramayacağı için, kendi kabahati ile başbaşa kalır.

Birçok erkek çekip gitmeyi bir erkek ile dalaşmadan kaçmak gibi bir şey sanıyor. Karşınızda bir erkek yok. Kadınla kadın olmadan dalaşamazsınız. Zaten yukarıda anlattığım gibi dalaşmanız ona (size yaptığı şey konusunda) kendini iyi hissettirir. Neden kendisini iyi hissetsin ki? Sessizce bırakıp gidin, kendisini kötü hissetsin. Size bir şey ifade etmeyebilir ama “sessiz terk” kadınlar üzerinde çok etkili bir silahtır.

Tekrar ediyorum, ekstrem olmayan ekmede, kızı arayıp mesaj atmayın. En iyi strateji, kızın bu davranışının sizin için bir önemi (yani kızın bir önemi) yokmuş gibi davranın. Sinirlenmeyin, aramayın ve hiçbir şekilde açıklama istemeyin. Kız yeryüzünden buhar olup uçmuş gibi davranın.

Burada sizin kızla ilk buluşmadan önce yapabileceğiniz bir iki şey de var. Örneğin, kız buluşmaya son anda bir mazaret bulup gelmeyecekmiş gibi bir B planı yapın. Mesela kız gelmezse o gece ava çıkıyormuş gibi bir iki yer belirleyin ve oralara gidip yeni hatun için avlanın. Kız buluşmayı iptal edince eve gidip Netflix izleyip kaderinize yanmayın yani. Hatta size tavsiyem hatun B planı olsun. Eğer yalnız kalacaksanız, o gece avlanacaksınız. Eğer hatun gelirse ve birbirinizle iyi vakit geçirirseniz, hatunla devam edersiniz. Kısacası gecenizi ve eğlencenizi daha hiç buluşmadığınız bir hatuna endekslemezseniz, zaten  pek umrunuzda olmaz.

Bazen bu hatun siz geceye devam ederken mesaj atıyor. Gece dışarı çıktığınızı ve güzel bir mekanda eğlendiğinizi söyleyin. Onu oraya çağırmayın. Eğer kendi gelmeyi teklif ederse yeri söyleyin, gelirse gelir. Bir daha hatunu siz aramayın. Bir daha sizi ararsa buluşmak istediğini varsayıp yeni buluşma ayarlayabilirsiniz. Tabii ilk kez ekiyorsa.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

192
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
63 Comment threads
129 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
70 Comment authors
AliKylorenBurakLutherresilient Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Torata90
Guest
Torata90

1-2 ay önce karantina döneminde bir kıza sanal buluşma teklif etmiştim. Kabul etti, buluşma günü görüşme ortasında kapatmak zorunda kaldı ve daha sonra devam etsek olur mu dedi, olur dedim. Bir süre sonra yeniden bir görüşme ayarladım müsait olursak görüşürüz dedi, buluşma günü buluşma saatinin birkaç saat öncesinde mesaj attı müsaitsen şimdi görüşelim yoksa başka zaman diye, ben de şu an değilim dedim ve 2 ekilme sayıp nextledim. Daha sonrasında mesaj da attı fakat tavsiyeniz üzerine kısa kesip kibarca sıvıştım. Bu doğru bir hareket mi olmuş sizce Mahmut abi?

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Oğluuumm sanal buluşma ne lan??!
Mesaj oyunu yapanları geçtim birde görüntülü sohbet yürümeleriniz mi başladı?
İlk buluşmayı görüntülü yaparak eğlenebilir mi lan insan.. Zaten takıldığın bir hatun ise eve niye çağırmıyorsun veya görüntülü konuşmak için zaman niye belirliyorsun hiç beklemediği bi anda ara hazırlıksız yakalansın.
O telefondan böyle şeyler yüzünden radyasyon göreceğine buluşma, next ve çerçeve için Anti-dump serisini okumaya başla belki radyasyon ters falan teperse yanlışlıkla fişten falan çekilirsin.

SeekTheRed
Guest
SeekTheRed

Gece avlanma olayını biraz açabilir misiniz? Çoğu gece kulübünün damsız almadığını göz önünde bulundurursak seçeneklerimiz neler?

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Gece kulübünde ilk buluşma zaten yapılmaz. Hatun buluşma yerine gelmezse pub, rockbar gibi barlar sokağında herhangi bir mekana geçip tek tabanca takılabilirsin, takılırken de yürüme davetiyesi aldığın hatunlarla bir şansını denersin demek istemiş. Zaten bu tarz mekanlardaki hatunlar kolay hedef olurlar buluşmaya gelmeyen malın hakkı olan şapkayı bunlardan biri için takmış olursun. 🙂

youorin
Guest
youorin

damsız almayan mekanları tavsiye etmem ama genelde o tarz mekanların önünde bir kaç kız bulunur onlardan rica edip onlarla birlikte içeri girebilirsin.

Teğmen
Guest
Teğmen

“sessiz terk” mevzusu harika bir şey çünkü kadınlar tartışılacak canlılar değil ilişki de olun ve ya takıldığınız kadın olsun size bu yazıda ki gibi bir saygısızlık yaparsa hiç bir şey olmamış aslında hiç karşılaşmamış hiç bir şey yaşamamış gibi hayatından çıkın, bunun kadında etkisi çok fazla çünkü siz onunla tartışmadığınız ve ya trip atmadığınız için sizi suçlayamıyor

Aykut
Guest
Aykut

Peki Mahmut Abi, kız ciddi bir bahaneyle (kuzeninin hastalanması) ile bizi ekiyor ve ertesi gün biz istemeden açıklama yapıp özür dileyip kendisinin bir buluşma ayarlayacagi sözünü verip ama o buluşmayı hiçbir zaman ayarlamiyorsa, bu kızı Nextlemeli miyiz?

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Kardeşim bizene kuzeni hastalandıysa? Kuzenim hastalandı nasıl bir bahane lan??!
Benim kuzenim çok ciddi bir ameliyat oldu ben ameliyata halısahadan sonra gitmiştim.
Hadi onuda geçtim bir sonraki buluşma amcasının hastalanmayacağı ne malum? Buluşmaya gelmeyerek hem sana olan ilgisini kanıtlayamadı hemde güvenini bir kez kaybetti.
Özür dilediyse de kendisini suçlu hissetmemek “kötü olan taraf” olmamak için dilemiştir buluşmaya gelemediğinden değil ayrıca buluşmada ayarlamayacaktır.
NEXTİNGEN ŞUTRAZE!

Dex
Guest
Dex

Mahmut Abi peki normalde flört halinde olduğumuz yani hali hazırda zaten görüştüğümüz bir kız var ise onu dışarı davet edip bulusma sıklığı ne olmalı sizce? Şöyle bir durum oluyor bazen evet flört ediyoruz dediğim gibi ve bulusmayı ayarlıyoruz kız geliyor. Ama bazen başka arkadaşlarıyla sözleşmiş oluyor ve gelemiyor. Gelemediği için diğer bulusmayı tekrar kızın hatırlatması gerekmez mi? Yoksa başkası ile sözleşme sebebiyle gelemediyse ikinci bulusma teklifini yine yapmalı mıyız? Hadi ikinci bulusma teklifini yaptık yine başka bir bahane buldu örneğin yine başka biriyle bulustu bu sefer bu kızın önceliği ben değilim demek ki diye düşünmeye başlıyoruz. Bunu düşünme sebebim de… Read more »

KH237
Guest
KH237

“Flört halinde olduğumuz…”, kafeleri, pastaneleri zengin ediyorsunuz galiba :p Kıza kino yapıp öpücük alabildin mi? Yoksa sadece gezip tozuyor musunuz?

Dex
Guest
Dex

İkinci bulusma oldu daha, kino ve öpüşme var ama seks yok şu an çünkü onun için bir ev ortamı yok maalesef ailelerimiz ile yaşadığımız için. Bu bahane değil tabii ki görüşme ve takılma sıklığı artarsa bu şekilde seks eşiğinden aşırırım diye düşünüyorum ama bulusma konusunda yukarıda yazdığım gibi bir olay var acaba kızın ilgisi yetersiz mi acaba diye.

hateful
Guest
hateful

“erkeğin olduğu kadar kadınında öküzü vardır…” Sir Mahmut Ferguson

ID-44100
Guest
ID-44100

Karantina dönemi bir kız benimle baya ilgilendi buluşma olayını konuşuyorduk hep mesajlaştık sadece… Karantinadan sonra ona uyan gün bana uymadı benim söylediğim gün o gelmedi bir türlü bulaşamadık. Ablasının doğumu falan vardı ondsn sonra dedi… Daha sonra kız hiç yazmadı ve aramadı mesaj attığımda ilgisini düşük gördüm.

Bu işi fazla mesajlaşma mı batırdı abi sence? Kız ben mesaj atmasamda sürekli mesaj atıyordu çünkü.

xanaxcf
Guest
xanaxcf

Muhtemelen karantina sonrası yeni tabaklar bulmuştur. Sen de o sırada ilgi ihtiyacını karşılayan biriydin. Bu konu hakkinda twitterda şakalar komiklikler yapiliyor hatta.

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

“Karantina dönemi bir kız benimle baya ilgilendi” ve “Ona uyan gün bana uymadı benim söylediğim gün o gelmedi bir türlü bulaşamadık.”
Bu nasıl oluyor kardeşim? Neyse Mahmut Hoca bana herkese kızdığım için kovboy dedi sakin olacağım..

Evet fazla mesajlaşma batırmış olabilir ama kızın sana hiç ilgisi olmamışta olabilir.
Büyük ihtimalle yaşlar 16-22 arası ve sen sürekli karşılıksız ilgi yağdırmışsın kızda bedava ilgi var diye yazmış sana.
Bir kız seninle senin planladığın buluşmaya gelmiyorsa sana olan ilgisini kanıtlayamamış olur ve bu onun sorunudur. Sen maç izlemeye gidelim desen bile seninle gelecek onlarca kız olabilir ve sen o kadar güzelim kız yerine zamanını şuna harcıyorsun.

ID-44100
Guest
ID-44100

Haklısınız arkadaşlar… Red Phill kafasını kazanamadım tam bir türlü işsiz olmak bunun en büyük etkisi büyük ihtimal.

Kız konularına gelecek olacaksak mesajlaşmadan öteye gidemiyorum bana ilgisi olan kızları bile anında soğutuyorum kendimden 2. Buluşmaya gelmeyi bırakın konuşmak bile istemiyorlar benimle…

Yaş 23 oldu bir iş sahibi olsam meşguliyet, kendime yatırım, kız konuları da hallolur gibi düşünüyorum.

İkinizede teşekkürler yorumunuz için.

xanaxcf
Guest
xanaxcf

“Birçok normal kadın bile kötü bir şey yaptığında, eğer aşırı sinirlenip suçlama savurmaya başladığınızda birden bire sizin onu kötü hissetirmenize odaklanır ve bu nedenle de sizin kötü biri olduğunuzu düşünmeye başlar. Bunun ardından kendi kabahatini unutmayı bırakın, siz kötü biri olduğunuz için bunu hakettiğinizi bile hisseder.”

O kadar doğru bir tespit ki. Kadınlar tartışmalarda hakikati bulmaya çalışmaz adeta laf cambazligi yaparak sizinle münazara ederler. Sonuçta dünyanin en kötü fikrini bile yeterince lafi kivirabiliyorsan savunabilirsin.

Peki benim sorum bu durumu erkeklere de uygulamali miyiz? Sizce erkekler de asiri sinirlenip suçlamalar karşisinda benzer davranislari mi gosterirler?

Tilki
Guest
Tilki

Ne istediğini bilmeyen ve gerçeği önemsemeyen (haklı olsun yeter) erkekler ayrıca kadınsı erkeklerde öyle.

Alphason
Guest
Alphason

Mahmut abi corona bitirdi bizi ağabey ne daygame kaldı ne rahatça ilk buluşma kaldı. Yeni açılımları beklemeye mi almalıyız

karanlikruya
Guest

Yalnız benim dikkatimi başka bir hata çekti. İlk defa buluşacağın kadın sana yeterli ilgisi varsa mutlaka ama mutlaka, 1-2 saat öncesinde genelde kendi “onaylamak” için geri dönüş yapar. Bunun istisnasını onca görüştüğüm kadın içinde hiç görmedim. (Umarım alttaki deneyimlerim okuyan bir kaç arkadaşa yardımcı olur…) Kadın yapmıyorsa son saatlerde senin şöyle yapman gerekirdi: “Merhaba X, hazırlanıyorum…. Orada görüşürüz.” Zamanınız her şeyden değerli olmalı. Bunu yapmak zorunda olduğum 1 kadın oldu, şöyle yazmıştım: “20:30’du değil mi?” o da “buradaki gibi unutmuşum vs. vs.” dedi. Cevap bile yazmadım. Yetersiz ilgi dedim, kestim attım, yanılmadım da 1 halt çıkmadı. Birkaç gün sonra da… Read more »

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Katılıyorum ve arttırıyorum. Buluşmadan önce bazen hatunların bana “Geliyorsun dimi??” dediği bile oluyor. Bunu genelde HB5-HB6 hatunlar diyor ve en çokta onları seviyorum onlar benim canım ya.. Onun dışında evet ben teyit ediyorum ama “Merhaba X, hazırlanıyorum…. Orada görüşürüz.”tarzında bir mesaj atmıyorum. Mesaj atmak yerine arayıp “Ben şimdi şuradayım, 20 dk sonra işim biter oraya geçerim” diyorum. Eğer gelemeyeceğim dersede zaten hiç oraya geçmiyorsun yatırım yok yani. Başka bir şekildede eğer numarasını alırken eğlenceli bir muhabbet döndüyse ve benden küçük bir hatunsa o konudan giriyorum muhabbete. Örneğin tuhaf bir elbise giydiyse ve bende daha önce onunla ilgili bir mizah yaptıysam… Read more »

KH237
Guest
KH237

Bu tarz hatunlar artarak çoğalsın!

Buluşma ayarlamıştım, 1 hafta mesajlaşmadık. Bir gün öncesi, kısa bir mesaj atıp yarın X saatinde dedim. Tamam dedi ve ertesi gün kendisi “kaçta mekanda olacağızz” dedi, söyledim. Ve zamanında da geldi.

Çevirici
Guest
Çevirici

Mahmut abi merhaba, çeviri için mail atmıştım ama cevap gelmedi. Tekrar mail atmalı mıyım yoksa ihtiyaç yok mudur?

Discorddan Sorular
Guest

2 yıllık uzun ilişkim var şuan farklı şehirlerdeyiz 2 keredir buluşmayı bahanelerle erteliyor haklı bahanelerde olabilir sizce bir daha onun teklif etmesini mi beklemeliyim buluşmayı yoksa hiç bir sorun yok gibi tekrar teklif edeyim mi

Serhatlar Serhatı
Guest
Serhatlar Serhatı

Mahmut Abi selam. Hatunla buluşacağız ama buluşmayı son anda iptal etti. Bir bahanesi var. Benim sorum şu: Bahanesi acil bir durum değil ama kötü de değil? Bu durumda ne yapmalıyız?

halis
Guest
halis

Daha önce uydusu olduğum kıza, nadiren arkadaşlar aracılığıyla buluşup kıza düpedüz asıldığım ve rahat bir şekilde karşılık veren, buluşma teklifi ettim. Önceden flört dediğimiz şeyi yapıyorduk kısmen ama fark ettim ki ben kıza ilgi gösteriyorum ama o bana hiçbir şey vermiyor. Ben boş günün var mı diye sordum yok dedi, sonra neyse yapacak bir şey yok dedim bu sefer alternatif önerdi. Bende gün, yer, saat belirterek alternatif verdim ve 1 hafta sonraya ayarladık. Bu mesajlaşmanın ardından kıza görüşürüz gibisinden bir mesaj attım ama cevap vermedi. O günden sonra ne o ne de ben mesaj atmadım ve buluşmaya 2 gün kaldı.… Read more »

1 2 3 5