Erkek Adam Türkçe Podcast – Bekir Şükrü KILINÇ ile modern zamanlarda erkek olmak söyleşisi

Joachim Löw’ün pala bıyıklısı, ciğercilerin sevgilisi, ağırlıkların efendisi, son beyaz yaka bükücü Bekir Şükrü KILINÇ ile modern zamanda erkek olmak hakkında konuştuk. Mahmut Emmi denen ihtiyar ise Twitter uygulaması olmadığı için anca 40. dakikada falan katıldı.

Bekir Şükrü Kılınç kim bilmeyenler, @BekirSKILINC adresinden kendisini takip edebilirler. Kendisi ne yazmış diye arada baktığım için maalesef Twitter’a normalden çok girmeme neden olan biri.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Sorular ve dakikaları da videonun altında.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AdamımMahmut AbiMertoKtcx Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Ktcx
Guest
Ktcx

Bekir Şükrü Kılınç ile beraber daha fazla üretimde bulunmanız dileğile. Bekir Bey’in twitter ortamına alışması sebebiyle mi yoksa başka bir sebepten mi anlamadım bazen cümleleri dağılıyor. Daha derli toplu bir şekilde yayın ve belki yazılarda görmek dileğiyle kendisini

Merto
Guest
Merto

Mahmut abi modern zaman erkeği demişken ilginç bir gözlemim üzerinden bir soru yönelteceğim. Bizim çevremizdeki 50 küsur yaşlarında ki annelerimiz babalarımız ilginç bir şekilde normal kanka olarak takıldığımız kızlar ile ilgili olarak siz şimdi arkadaş olursunuz ilerde o fikirleriniz değişir diye garip garip laflar ediyor(bize öğretilere tamamen aykırı ve saçma) ve garip olan ben bunu diğer arkadaşlarımın ailelerinden de duyuyorum yani gözlemim hep bu 50 60 yaş bandı aralığındaki insanların yorumu bu. Tam burda aklıma işin biraz felsefesi tadında bir soru geldi öncelikle bu jenerasyon insanlar neden bizim arkadaş olarak takıldığımız kızlar ile ilerde olabileceğimize bu kadar iddialı yorum yapıyor?… Read more »

Adamım
Guest
Adamım

Merto kardeşim; Yorumların dikkatimi çekmeye başladı. Hep aynı minvalde bir tutumun var. (Bu arada, 40 yaşında bir ağabeyinden tavsiye olarak almanı öneririm bu yazdıklarımı). Ben çok çapkınım, hep alfa tavırlardayım, kadın-erkek ilişkilerinde hiç bir sorunum yok ve buraya giriş amacım olayın felsefesini çözmek falan modlarındasın genellikle. Daha da ilginç tarafı, bu tarz konuşmaları yaptığın yerin erkekadam sitesi olması. Kendini geliştirmek için sorular sorman ve sorularına cevap araman tabii ki gayet normal. Ama üslubun, iç dünyana dair sinyaller veriyor kardeşim. Söylem ve eylemlerimiz duygularımızı değiştirir ve dönüştürür. Sen de bu üslubundan ve kendi iç dünyandaki olması gereken yüksek özgüven seviyesinin çok… Read more »