Vaka çalışması – İnat ettik birbirimizi aramıyoruz

Tinder’da bir kızla tanıştım ve iyi geçen iki buluşmadan sonra, üçüncü buluşmamızda birlikte olduk.

Eğer birlikte olacaksanız bu ortalama olarak ikinci ya da üçüncü buluşmada olur.

Birlikte olduktan sonra beraber yataktayken bana, oldukça toksik bir ilişkiden yeni çıktığını ve eski sevgilisini tam olarak atlatamadığını söyledi.

Güzel. Önden önemli bir bilgi almışsın. Tinder ya da Bumble gibi uygulamalarda bu tip yeni ilişkiden çıkmış kızlarla çok karşılaşırsınız. Sıklıkla, çıktıkları ilişkiye geri dönerler yani bir süre bu kıza uzun süreli ilişki yatırımı falan yapmasan iyi edersin. BEğer ciddi ilişki taleğ ederse bahaneni de sana bahşetti. “Güzelim, senden hoşlanıyorum ama yeni ilişkiden çıkmışsın,  eski sevgilimi atlatamadım diyorsun yani seninle görüşmeye devam etmek istesem de ciddi ilişki için çekincelerim var, zamana bırakalım” diyebilirsin.

Bu eski erkek arkadaş mesela kızı terk etmiş olabilir ve kızı terk ettikten sonra dışarıda umduğunu bulamazsa geri dönebilir ve o zaman kız muhtemelen koşa koşa ona gider.  Ya da kendi terk etmiştir ama mesela aldatma, fiziksel ya da duygusal şiddet yüzünden terk etmiştir. Adam gelir kızı ben değiştim diye ikna eder, kız adama gider.

Aslına bakarsanız, eski sevgilisi ve iliişkisinden bahsetmese bile, eğer bir şekilde yeni ayrılmış bir kadın hemen Tinder’a dalıyorsa, onun uzun süreli ilişki için uygunluğundan şüphe etmenizi tavsiye ederim. Yani normali en az 2-3 ay yalnız kalıp eski ilişkinin duygusal yükünü atlatmaktır

Adam kızı aldatmış ve kız da bu bardağı taşıran son damla diye terk etmiş. Sanırım ilk aldatması değil.

Adamı hala seven ama küçük düşürülmekten bıktığı için mantıksal olarak ilişkiden çıkan bir kız. Muhtemelen duyguları yoğun. Unutma, kızı ilk aldatması değil. Yani kız adamı daha önce de affetmiş. Şimdi neden affetmeyecek?

Daha üçüncü gecede ve ilk seksten sonra, kızın duygusal yaralarını sizinle paylaşması birçok erkeğe çok şirin geliyor. Oysa bu, sizin bir çeşit shit test olarak algılayıp çekince koymanız gereken bir hareket. Kadın bilinçli veya bilinçsiz, Mr. İyi Çocuk – Beyaz Şövalye olup olmadığınızı test ediyor. Buna dayanmak biraz güç, zira direkt olarak sizin koruyucu / kahraman içgüdünüze oynuyor ama dayanmanız lazım.

Ona, eski erkek arkadaşının onu hak etmediğini, o adamdan daha iyisine layık olduğunu söyledim. Hatta, o adamla görüşüyorsa görüşmemesini tavsiye ettim.

Oh boy. Zokayı yuttun yani. Bu dediğin yanlış değil ama bunu kıza terapisti ya da yakın kız arkadaşları söylemeli. Fakat senin bu bağlamda söylemen iki açıdan facia:

(1) Kızın kim olduğunu bilmiyorsun, onu hak etmediğini bilmiyorsun! Belki de tam olarak bu adama layık bir kız. Bunu söylediğinde farkında olmadan kıza yalakalık yapmış oluyorsun. Kötüsü, bunu kız bile hisseder.

(2) Dolaylı olarak beni al, onu alma diyorsun yani eski erkek arkadaş ile kendini karşılaştırıyorsun.

(3) Hemen mr. beyaz şövalye moduna girdin ki bu, itici iyi çocuk modudur. Kız muhtemelen kötü çocukları çekici buluyor. Bu konuda sana ipucu vermişken tam tersi iyi çocuk olunca seni çekici mi bulacak, itici mi?

Bakın bu filmlerde çalışan bir senaryo. Piç adamın acı çektirdiği kadını sen daha iyisine layıksın diye film boyunca ikna eden, sabırla bekleyen ve film sonunda da kızın “ya ben tabii daha iyisine layığım, daha iyisi de sensin tontiş” diye iyi çocuğu seçtiği filmlerin senaryosu. Ama gerçek hayatta tam tersi etki yapar.

Bu arada götlük yapın demiyorum. Yani dinleyin, yorum yapmayın. Gözlemleyin. En fazla “üzücü bir durum” deyin. Bu kızın kim olduğunu bilmiyorsun. Güzel olabilir, 3 buluşma iyi geçmiş olabilir ama bu kızın kim olduğunu bilmiyorsun. Belki de tam olarak öyle bir adamı hak ediyor. Bilmiyorsun.

Burada birçok erkek, kız eski erkek arkadaşına dönecek korkusu ile o adamı karalamaya çalışır ama bu hemen her zaman ters teper. Kızı kendi haline bırakın, o adama gidecekse gitsin. Kendi başına aldatan erkekten kopamayan kızı kız arkadaş mı yapacaksınız?

Burada sadece dinlesen ya da basit medeni yorumlar yapsan 10 kat çekici olurdun.

Bu eski erkek arkadaş alarmını göz ardı edip ertesi gün bir buluşma daha ayarladım. Ama akşam (2 gün sonra buluşacaktık) bana “ilişkilerden yorulduğunu ve bir süre ilişki istemediğini” söyleyen bir mesaj attı.

Bu, seninle ilişki istemiyorum demek.

Ama eğer o zaman biriyle değilsem, birkaç ay sonra bir mesaj atmamı söyledi.

Hahahaha 😀 Sana “ben kimseyi bulamazsam ya da eski ile olmazsa kendini bir hatırlat, seni unutacağım için aklıma gelmezsin” diyor gibi gelebilir ama aslında senin aramanı istemiyor. Sadece tamamen ümitsiz hissettirirse seni kıracağını düşünüp, daha merhametli olacağını düşünerek bir kırıntı atıyor. Maalesef asıl bu acımasız zira birçok salak oğlan gerçekten bir ümit var diye 2-3 ay bekleyip duruyorlar.

Ona onu yeniden görmek istediğimi ama oturup onu beklemeyeceğimi söyledim. “Sonra da fikrin değişirse beni ara” dedim.

Harika bir mesaj. Ama bunun arkasında duracak kadar erkek olman lazım. Yani bu kız arayana kadar bu kızı silmen ve kesinlikle aramaman lazım. Zira şunu demesen de arasan bir birim iticileşecek olsan, şunu dedikten sonra arasan yüz birim iticileşirsin. Erkek adam sözünün arkasında durur.

Fakat birkaç hafta sonra, zayıf bir anımda, ona mesaj attım.

İyi halt ettin. Bazen gerçekleri görmek bile tek başına bunları engeller. Sen mesela, kız sana o sözleri söylediğinde, “seni bir daha görmek istemiyorum, kendine iyi bak” demek istediğini anlasan, bir umut kırıntısına sarılıp zayıflamazdın. Şimdi ise duygusal olarak çok zayıf biri olduğunu gösterdin ki zaten muhtemelen seni bundan bıraktı. İlişkileri bıraktığını varsayıyorsan oldukça safsın.

Neden duygularına kapıldın? Muhtemelen hayatına giren ve bir kere seks yaptığın bu kız harici, hayatında fazla renk yoktu ve kız hayatından çıkınca eski gri hayatınla başbaşa kaldın. Ondan sonra biriyle karşılaşamayacağından korktun. Fakat araman tüm bunları kadına yansıtır ve tercih edilmeyen, hayatında bir kadın hariç renk olmayan adamlar genellikle kadınların tercih edecekleri erkekler değillerdir.

Buluştuğumuzda benden o mesajı için özür diledi ama henüz ilişki istemediğini yine belirtti. 

Şaşırdık mı? Bu lafı bir kadından bu kadar erken duyma sebebin, kadından daha fazla ilişki öncelikli olman.  Muhtaç davranışlarını frenleyemeyen erkekler genellikle hoşlandıkları bir kadın yüzlerine güldü mü, onu ilişkiye kilitleyip başkasına kaçmasını engellemeye çalışırlar. İlişki nasıl bir kafes olacaksa artık? Şimdi burada Mr. Kötü Çocuk eski erkek arkadaş olunca senin korkular daha bir yoğun tabii. Ama bu yaptıkların genelde kadını, başkasına iter, sana çekmez.

Ona sakin ve kendinden emin bir ses tonu ile, bir ilişki biterse arkamı dönüp gidebilecek kadar özdeğere sahip olduğumu, hayatın bolluk olduğunu söyledim.

İlişki? 3 kere buluştunuz, bir kere yattınız ve kız sonra seni bir daha görmesem iyi olur dedi şeysi mi ilişki? Ayrıca bunlar lafla söylenmez, yapılır. Lafta arkanı dönüp gidebileceğini söylüyorsun ama bunu yapamadığın için orada otururken söylüyorsun!

Bugün de senin için utandık. Buralarda öğrendiğiniz laflar kızlara papağan gibi tekrarlamak için değil yapmak için! Tek başına komik ama zaten beceremediğin şeyi böbürlenmeye çalışman trajikomik.  İğne olurken hüngür  hüngür ağlayan çocuğun ben iğneden korkmam, iğne acıtmıyor ki demesi gibi.

Arkanı dönüp gidebileceğini söyledin ve buna ancak 3 hafta dayanabildin.

Hayran bir şekilde benim çok güçlü biri olduğumu söyledi.

Hahahaha :)) Tabii ki.

Bütün buluşmada bana yakınlaşmaya çalıştı, el ele tutuşmalar, gözlerimin içine bakmalar, vs. Bana beraber olduğumuz akşamın harika olduğunu sözledi. Öpüştük ve biraz yiyiştik.

Bak şu işe. Rabbin bir mucizesi mi gerçekleşiyor?

Ama başka bir mekana geçerken birden benden uzaklaştı, ele ele tutuşmak istemedi. Sanırım ilişkilerden uzak durmak istediği aklına geldi.

Mucize gerçekleşmiyor. Bence tam tersi kız biraz yavaş, jeton yeni düşüyor. Yani ilk başta laflarını yuttu ama sonra birden lafta var olan adam olmadığını, zayıflık gösterip onu aradığını hatırlamaya başladı.

Sonraki iki hafta boyunca mesajlaştık.

Hah, bir kızın pipisiz mesaj arkadaşı olman eksikti, o da oldu. Buluşma? Yoksa gelmiyor mu? Sen de bir umut mesajla ısıtmaya mı çalışıyorsun?

Bu süreçte karizmamdan, özgüven yansıtmaktan ödün vermedim.

Karizma karizma yalvarınca, karizma karizma pipisiz mesaj arkadaşına dönünce, özgüven dolu bir şekilde sözünün arkasında duramayıp tükürdüğünü yalayınca karizma ve özgüven dolu biri olmuyorsun. Tam tersi oluyorsun.

Gitar çalıyorum ve bir mesajlaşmamızda görüntülü konuşmaya geçip ona gitar çalmamı istedi. Ben de “öyle olmaz, yarın birer bira kapıp bana gel, öyle dinle canlı canlı” dedim. “Yemek de yaparız” diye ekledim.

Bu hafta mümkün olmadığını ama gelecek hafta gelmeyi çok istediğini söyledi.

Fena değil ama bu bağlamda bakalım gelecek hafta gelmeyi ne kadar isteyecek.

Bu son konuşmamızdı. 2 hafta oldu. Birbirimizi ghostladık.

Hayır, kız seni kendi haline bıraktı zira dayanamayıp 2-3 hafta içinde arayacaksın nasıl olsa. Böylece hem evine gelmek zorunda kalmayacak hem de seni 2 – 3 hafta görmeme imkanı olacak. Bir uydu erkek, pipisiz mesaj arkadaşı olarak belli bir değerin var ki mesajlaşıyor ama sen dayanamayıp onu arayacağın için, bu hizmetini kaybetme ihtimali de yok.

Bu arada tabii daha erkek gibi davranan bir erkek bulacak boş zamanı oluyor.

Bak, bir kız arkadaş istiyor olabilirsin, bunda bir problem yok. Ben bir kadından daha ilişki öncelikli olmayın derken ilişki istemeyin, basın geçin demiyorum. Burası çok yanlış anlaşılıyor. Spesifik bir kadın ile etkileşiminizde, o kadınla ilişkiye dalmaya öncelikli olmayın. Bırakın o sizi ilişkiye çeksin diyorum. Yoksa “hayır ben kısa süreli ya da paralel bir şey istemiyorum, tek kadınla ilişki istiyorum” diyorsan eyvallah. Ama bu kadından gelmeli zira işin doğal hali bu. Kadından gelmediği zaman senin kadın rolüne bürünüp ilişki zorlaman, seni itici yapar.

Ayrıca, bu kadın o kadın değil birader. Toksik ilişkiden yeni çıkmış ve sanırım eski erkek arkadaşı aldattığı için sadece eski erkek arkadaşın toksik olduğunu, bu kızın toksik olmadığını varsayıyorsun. Bunu bilmiyorsun. Daha önemlisi, kız kafamı o adamdan kurtaramadım diyor. Bu nedenle bu kız o kız değil. En azından önümüzdeki aylar boyunca. Tabii adama dönerse aylar, yıllar olabilir.

İlk pozisyonunu korusan yani “ben niye seni arayacağım, sen fikrini değiştirirsen beni ara” pozisyonun çok doğruydu ama arkasında duracaktın.

Ben ona ulaşmayacağım. Ona beni özlemesi için bensizliği hediye ediyorum. Özlerse ve ararsa bakarız. Aramazsa sorun değil.

Güzel laflar, ama uygulaman lazım. Daha önce de böyle konuştun ama 2-3 haftada dayanamayıp aradın.

Aslında başından itibaren zayıf davrandım. Seks yaptık ama o zamana kadar ondan daha fazla mesajlaşma başlattım.

Evet hiç de iyi bir fikir değil.

Sorumu, seni kızdırmak pahasına da olsa sormak istiyorum. Ona ulaşıp son bir kez şansımı deneyeyim mi?

NEIN! Birader bu kafa yapısıyla geldiğin noktaya bak! 3 buluşmada seks yaptığın kızın, 3-4 haftalık pipisiz mesaj arkadaşına döndün. Seni bu küçük düşürücü pozisyona getiren şeyi daha fazla yapınca ne olacak sanıyorsun?

Sana bir daha ulaşacağından şüpheliyim ama eğer ulaşırsa, bu aşamada en az 3-4 kere tüm ilk ulaşmaları o yapacak. Yoksa buluşma teklif etmeyeceksin ve uzun uzun mesajlaşmayacaksın.  Bu arada madem Tinder kullanıyorsun, başka kadınlarla da buluşmayı hızlandır.

Son bir kez denesem ne kaybederim? Beni zaten istemiyorsa, istememeye devam edecek.

Kaybedeceğin şey, sadece onun onayı değil. Seni istemeyenin peşinden attığın her adım, senin kendi özdeğerini ve özgüvenini düşürür. Böyle adımlar yani tükürdüğünü yalayarak attığın adımlar, çok daha fazla düşürür. Kendi ruhunu yaralar, kendi gözünde küçük düşersin. Yapma.

Bana inat ettik aramıyoruz birbirimizi gibi geliyor. Sanki onu aramamı bekliyor gibi.

Birader kadın senin aramanı beklemiyor, bu pısırık zaten dayanamayıp arayacak, bu arada işime bakayım diyor.  Bu “beklentiyi” doğrulama bir zahmet.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

35
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
13 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
CociAnonimeskiCentilmenKyloRenTanrının Kırbacı Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Teoman
Guest
Teoman

İlgi ve iletişimin kadınlar için ne kadar önemli olduğunu bilmeniz gerekiyor. Eğer bir kadın sizinle iletişimi kesiyorsa alacağı hiçbir şey kalmamıştır. Sizinde vereceğiniz tek şey kendinizden ödün olur. Dibe bakmaktansa ilerlemeniz kendiniz için daha hayırlı olacaktır.

Ülfet ç
Guest
Ülfet ç

İlişkilerinde en yüksek seviyede inat olmayı başarmalısın konuşmadan hareketlerin ile ve tavırların ile ‘’ güçlü’’ olduğunu göstermelisin ! Kadınlar dengesizdir, sen bu kadın ile görüşebilirsin fakat kendini kaptırmamalısın kesinlikle aramamalısın ve asla Stolk yapmamalısın o seni arıyacaktır. O seni aradığında seviyeli saygılı konuşmalısın asla ona karşı talepkar olmamalısın. Spor yapmalısın kılık kıyafet iş para konusunda kendine yatırım yapmalısın. O seni arada bir yoklayacak örümcek 🕷️ gibi ağlarını ör. O sana gelecek ve sana verecek, aklında olsun ..

Inarius
Guest
Inarius

Bu bana, tam bir Şeytan G*tüne Kurşun’luk gibi geldi ama neyse 🤣

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Eski erkek arkadaş hikayesi dinlemek zorundamısınız. Hadi dinlediniz niye devam ettirirsiniz.

Gallardo
Guest
Gallardo

Bir yerde özgüvenimden ödün vermedim derken bir yerde aslında en baştan hata yaptım diyor. Çok değişken.

Anonimos
Guest
Anonimos

Benzer bir şey başıma geldi. 1 sene önce ayrıldığım kız benden hemen 2 hafta sonra başlayan ve benle iletişime geçtiğinden (fake hesaptan yazıp kendini anlattı,ben de whatsapp’dan fake hesap konusunu dahi açmadan iletişim başlattım ve düne kadar 1 ay boyunca buluştuk) 2 hafta önce biten uzun ilişkisinden ayrılıp geldi. Ben ayrıldım diyordu ama her halinden onun ayrılmadığı yada ayrılmanın içine sinmediği belliydi. 10-12 gün görüştükten sonra “konuşmak istemiyorum” dedi tamam dedim ve iletişimi kestim. 2 gün sonra yazdı iletişim devam etti. 1 ay bitince de durduk yere “kimseyle iletişim kurmak istemiyorum,tek başıma kalmak istiyorum ” tarzı bir şey yazdı ve… Read more »

Çaylak
Guest
Çaylak

Spesifik bir kadın ile etkileşiminizde, o kadınla ilişkiye dalmaya öncelikli olmayın. Bırakın o sizi ilişkiye çeksin diyorum. Yoksa “hayır ben kısa süreli ya da paralel bir şey istemiyorum, tek kadınla ilişki istiyorum” diyorsan eyvallah.

Mahmut abi bu cümlene istinaden bir şey sormak istiyorum kız bizim fakülteden ancak hiç muhabbetimiz olmadı üniversite biteli 2 yıl oluyor instagramdan takipleşeli 1 hafta 3 gündür de konuşuyoruz hikayesi üzerinden yazdım konuşmaya başladık genel geçer konular üzerinden konuşuyoruz ama başlangıçtaki samimiyeti azaldı gibi ibreyi bir tık artırıp buluşma teklif etsem erken mi olur ?

Anonimos
Guest
Anonimos

Bu durumda teklif edersen yüksek ihtimalle reddedilirsin zaten. Enerjiler uyuşmuyorsa ve sohbetine katılmıyorsa çok da zorlama bence

Çaylak
Guest
Çaylak

Sohbetime katılmamakla alakası yok kızlık durum yok benim enerjim yok. hiçbir şey yapasım gelmiyor, göğsüne öküz oturma deyimini yaşıyorum açıkçası

Nail
Guest
Nail

yaşa-gül-sev hatırlatmasının önemi görülüyor bu yazıda da.

Alper
Guest
Alper

Hocam merhaba 9 aylık bir ilişkim var. kıza yerini bildireceğim vakitlerde bu aralar yerini bildiremiyorum. sebebi ise kızın maddi durumu çok kötü bu aralar. burslarla yaşıyor ve bursu yaz ayı veya başka bir şeyden eksik yatıyor, yani tek başına yaşaması mümkün değil şu aralar, benden para da istemiyor geçen yurtta 3 gün aç kalmış yani böyle bir şey. bu yüzden bazı konularda fazla hizmet ediyor bana ama bazen saygısızlığı oluyor, normalde ben burada böyle konuşmayı kes diyerek o gelip özür dileyene kadar iletişimi keserdim, ama şu an bunu yaptığımda aç kalıyor yemek yemiyor üzülüyorum. 1-2 saat sonra yanına gidip uzatmıyorum… Read more »

xmale
Guest
xmale

mahmut abi merhaba. 9 aylık bir ilişkim vardı geçen pazartesi saçma sapan bi sebepten benim basit bi konuyu aşırı ciddiye alıp uzatmamdan dolayı kavga ettik ayrıldık dedim evlere dağıldık. aşırı alkollüydüm eve geldikten sonra telefonda konuşurken kıza hakaret ettim küfretttim daha da kötüsü beni aldatan ve şuanki sevgilimin de bildiği eski sevgilimle kıyaslayıp ondan farkın yokmuş hatta o senden iyiymiş gibi gerizekalıca laflar ettim. o gün biraz daha tartıştıktan sonra kız sonraki gün sabah beni aradı açtım ayrılmayalım dedi beni arama deyip kapattım sonra 4-5 defa daha aradı art arda açmadım öğleden sonra yine aradı yine açmadım. birkaç gün sonra… Read more »

Tanrının Kırbacı
Guest
Tanrının Kırbacı

Merhaba Mahmut abi , sana geçenlerde night game den tanıştığım bir kızla yaşadığım anımı ve konuşmayı anlatıcam yorum yapmanı isterim 🙂 Öncelikle benim 2 tane gay couple arkadaşım var ve bunlar kafa ve eğlenceli çocuklar bir akşam bunlarla plan yaptık ve gay bara gitmeye karar verdik. Başta bi çekindim ama neden olmasın değişik bir tecrübe olur dedim ve gay arkadaşlarımı ve wingman hetero kankamı alıp bara gittik. Bunları tanıştırdım biraz sohbet muhabbet makaradan sonra birer bira aldık ve beyaz Crop lu hb 5-6 bir kız bana sarılıp dans etmeye arkasını dönüp yapışmaya başladı çok sarhoş olduğunu farkettim ve fazla tepki… Read more »

KyloRen
Guest
KyloRen

Abi yaklaşık 1.5 haftadır kızla konuşuyoruz o başlatıyor ben başlatıyorum buluşmayı ayarladım fakat bi sıkıntı var kız sevgilisiyle fotoğraf paylaşmış ve hala buluşmak istiyor kafam karıştı..
Diğer konu ise yine bir kız ile tanıştım baya iyi buluşma günü ayarladık ama bu kızda sevgilim var sıkıntı olmaz dimi dedi anlamadım abi ya en iyisi uzak durmak dimi

eskiCentilmen
Guest
eskiCentilmen

5-6 sene önce beraber olduğum bir kız vardı. 2-3 aylık beraberlikten sonra, ayrıldık. Yılda 3-4 kez 2-3 hafta süreli görüşmek üzere aynı ortamlarda denk geliyorduk. Nerdeyse her denk geldiğimizde aramızda flörtleşme ve cinsel gerilim ortamı oluşuyordu. Benim bu süre zarfında bir ilişkim vardı. Bu sürede bu kızdan aldığım “yeşil bayraklar” nedeniyle kendimi frenleyemedim ve bu kızla o sene içerisinde görüştüğümüz dönemde bol cinsellik yaşadım. Bu süre zarfından sonra yine birkaç defa aynı arkadaş ortamında denk geldik ama asla bu olayların muhabbetini açmadık. İlişkim bittiken sonra bu kızla sosyal medyadan ben ufak ufak iletişime geçmeye başladım. Yine aynı arkadaş ortamında denk… Read more »

Coci
Guest

AVM de bir firmanın sorumlu müdürü ile tanıştım direk kadının yanına gittim ve kendisini bir süredir gözlemlediğimi tanımak istediğimi söyledim tabii ki tanışabiliriz bir şeyler içelim dedi beni kırmadı ve o gün bir şeyler içtik kadınla o fikirleştik 1 saate yakın kafede oturduk telefonlarımızı birbirimize verdik ve kadın ertesi gün mesajlaşmaya başladım mesajlarında fantazi dünyasına ilişkilerini söyledi bana isim vermeden hayat ilgi seks gerçekliklerinden bahsetti ve sonrasında bakireyim dedi ben de bakire bir kadının nasıl bir ilişki tercihi olacağını kendisine sordum oda ben de final yok dedi ben de herhalde ergen gibi sürtüyorsun diyip güldüm sonra kendisinin beni beğendiğini fizik… Read more »