“Kızlar beni öpün” diye pankart açan adam

Merhaba,
Kadıköy’de daygame eğitimi verirken bu arkadaşa rastladım. Kendisiyle 30 dakika kadar bir muhabbetim oldu. Redpill’in doğrularını bu 30 dakika boyunca ayaküstü anlatıp kendisini doğru yola davet ettim. “Fotoğrafını çekip hakkında bir makale yazabilir miyim?” dediğimde kabul etti.

Ona şöyle dedim, “eskiden ben de en eziklerden biriydim ama hayatımda hiçbir zaman kendimi senin yaptığın kadar alçaltmadım!” Kendisi de bu yaptığının çok ezikçe olduğunu kabul ettiğini ancak başka bir yol bulamadığını söyledi.

İkinci olarak Adriana lima gelip seni yanağından öpse ne kazanacaksın? Zaten yanağında sakaldan öpecek alan yok dedim.

Bunun bir sosyal deney olup olmadığını ya da bu kişinin bir trol olmadığını anlamaya yönelik sorular sordum. Ve yarım saatlik muhabbetimizden sonra ortada bir kamera olmadığına ve bu kişinin bunu şaka/trol amaçlı yapmadığına emin oldum. Kendisine üzüldüm, centilmenkulubu.com olan kendi sitemden ve erkekadam.org sitesinden bahsettim. Kendisine nasıl ulaşabileceğimi sorunca bana üzerinde numarası olan ve “Her türlü işi yaparız, her türlü” yazan kartvizitini verdi. “Her işi yaparım” demenin aslında hiçbir işi tam yapamamak olduğunu da anlattım. Uzun vaazımdan sonra sanırım hiçbir şey anlamadı. Kendisinin tam bir incel olduğuna kanat getirdim. Umarım bu siteye girer ve kendisini davet ettiğim gibi doğru yolu bulur.

Gerisini Mahmut abi yorumlasın…

Yazar: Secret

  1. %3’lük Erkekler Video Seti
  2. Çekici Erkek Eğitim Seti
Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

5
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Alexander PuskinAgahın sakalıFranz FerdinandFurkanahmedullahefendi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ahmedullahefendi
Guest
ahmedullahefendi

arkadaşın adı agah sır. ekşi sözlükte yazar, nicki decadence human. bunun gibi bir sürü saçma sapan pankart olayları mevcut. ben taşak geçtiğini düşünüyorum. inceden kafayı kırmış da olabilir. ciddiyse eğer komik değil, gülünç.

Furkan
Guest
Furkan

Bu arkadaş bir çok trol pankartlarla Kadıköy’de gezmiştir.İnsel falan olduğu yok bunun , tamamiyle trol amaçlı yapmış 😀 Alttaki yorumlarda denildiği üzere kendisi aynı zamanda ekşi sözlük yazarıdır

Franz Ferdinand
Guest
Franz Ferdinand

Agah yine ünlü olmuş 😀 Kendisiyle benim de muhabbetim oldu. Açıkçası eğlenceli ve kendi tarzıyla bir şeyler yaptığı için takdir ettiğim birisi. Diğer pankartlarıyla daha troll işler yapıyordu ve kadınlar konusunda da o kadar çaresiz görünmüyordu. Sahaya çıkın kelimesini hiç yorumlamadan anlayınca yapılacak olan şey bana da tam olarak bu gibi gözüküyor ne yalan söyleyeyim. Yine de blackpilli bir incel olmaktansa yaptığı şey daha iyi bence.

Agahın sakalı
Guest
Agahın sakalı

Bu adam tam bir troll

Alexander Puskin
Guest
Alexander Puskin

Rezil olmak gibi bir endişesi olmayan bir incel. Troll olmak zekâ işidir ve kişi kendini rezil etmeden bunu başarır. Yaptıklarının en ufak mizahi yönü yok, insan sadece acıyor yaptıklarını gördüğünde. Rezil olmak için gösterdiği özgüveni ve cesareti doğru kadınlara yürümek için kullansa böyle bir problemi olmayacaktı. Öyle çok reddedilmiş gibi bir noktadan sonra kepaze olmak umrunda bile değil arkadaşın. Sokakta gösterdiği özgüvenin içinde tam bir boşvermişlik var. O da bu rezaleti kullanarak kızları elde etme peşinde ama yine bir yararı olmamış görüldüğü kadarıyla. Çocuğu olsa babasının bu fotoğraflarını 15 sene görse nasıl utanırdı kim bilir.