Saha Raporu – Putin’e Selam Olsun…


Merhaba Mahmut Abi ve Değerli Blog sakinleri, Ben Mr. Deer. Önceki yazılarımdan beni fazlası ile tanıyorsunuz. Bu aralar İstanbul’ da bir düzen kurmaya çalışıyorum ve ilk yazımda da bahsettiğim gibi eğitim (danışmanlık ve grup dersleri) konusuna ağırlık vermeye başladım. Bir süredir YouTube kanalımda sesli saha raporları ve podcastler de yayınlıyorum. Bu yazının konusu yakın zamanda twitter hesabımdan atmış olduğum ‘’ Putin’e selam olsun. Bu ara halkı ile yakın temastayım ‘’ başlıklı resimli Tweet  ile alakalı. Resim Marmaris’ te çalıştığım otelin bana tahsis etmiş olduğu evde bir Rus hatunla birlikte takılmamın sonrasında çekildi. Olayın garip tarafı ne hatun İngilizceyi doru düzgün biliyor, ne ben 2-3 kelimeden fazla Rusça biliyorum. Ee diyeceksin nasıl konuştun da ayarttın hatunu işte tuhaf olanda o, pek konuşmadık.

 

‘’Kadının kocası genelde bir tür yedektir. Hiçbir zaman doğru erkek değildir.”

~ Sigmund Freud ~

 

Saha Raporu; Putin’e Selam Olsun

Uzatmadan olaya gireyim artık. Daha animasyonda 5. Günüm (hem otelde, hem meslekte) çoktan full charge pratiğim sayesinde neredeyse tüm FMB çalışanları ile samimiyet kurmuştum. Öğlen yemeğinde bir garson arkadaşım bana gelip misafir bir hatunun küpelerimi beğendiğini falan söyledi. Hatun buna mı söylemiş bu mu duymuş neymiş neyse çok umursamadım. Dedim akşam yemeğinde göster ayarı vereyim eheheheheh. Akşam yemeğini misafir (para veren adam müşteridir aq) ile birlikte yememiz gerekiyor. Akşam restorana gittiğimde sordum gösterdi. Masa da yaşlı bir teyze ve küçük bir çocukta vardı. Yemeğimi aldım masalarına gelip ‘’Can I sit’’ dedim.  Hatun önce bir iki saniye buga girdi beni karşısında görünce ‘’yes yes’’ dedi ama nasıl bir istekli söylüyor o an fark ettim kadın benden hoşlanmış. Masadakilere kendimi tanıttım ve tanıştım. Hatuna nereli olduğunu ne iş yaptığını falan sordum. Daha bir iki kelime konuştum hemen instagram hesabımı istedi. Konuşurken Hatun beni anlamakta zorlanıyordu dedim ‘’do you have translate application’’. Google çeviriyi açtı ne iş yaptığını anlattı ben nereli olduğumdan ve burada yeni olduğumdan falan bahsettim. 10-15 dakikalık kısa bir sıradan misafirlerle ettiğim sohbet geçti aramızda sonra ben hızlıca yemeğimi bitirip kalktım. Sahnede dans ederken falan sürekli gözü üstümdeydi gece boyunca, arada kısa bakışlar atıyordum sahneden hatuna. Akşam saat 11′ de mesai bitti otelden çıkarken hatuna mesaj attım;

D: Ben

H: Hedef

D: Otelden ayrılmam gerekiyor saatim doldu.

H: Üzgünüm, ben seni görmek istiyorum.

D: Gece için bir planın var mı.

H: Hayır.

D: Sahile gel.

H: Tamam.

Ve hatun geldi. Dedim merkezdeki sahile gidelim. Olur dedi. Tuttum elinden atladık dolmuşa ücreti ödemek istedi karışmadım. Yolda resim falan çekmek istedi. Sokuldu kolumun altından sarıldı falan. Yolda dedim sahil yerine bana geçelim mi önce bir 10-15 saniye düşündü sonra tamam dedi. Eve geçerken biraları da o aldı. Eve geçtik önden ben girdim hatuna kapıda durmasını söyledim beraber kaldığım iki arkadaşımı balkonda buldum ve hatun geldi odaya gelmeyin dedim sonra hatunu içeri aldım. Eve girerken tedirgindi odaya soktum rahat hissetmediğini ve sahile gitmemizi istedi. Sakin olmasını söyledim ve biraları açıp sohbet ederken ufak ufak öpmelerle başlayıp devamında muhteşem bir ön sevişme yaşadık. Elimi donuna attığımda hiçbir engel ile karşı karşıya kalmadım garip gelmişti SDD den eser yoktu. Seks sırasında neredeyse ikimizde bir birimizin dediği kelimeleri anlamıyorduk ama sağlam bir uyum yakaladık. Arada sadece ‘’change position’’ diyordum ayağa kalkıyordu kukla gibi isteğim şekle giriyordu. Saat gece iki gibi yatakta uzanırken bana iyi bir anne olduğu için artık gitmesi gerektiğini ve kendisini taksiye bırakma mı istedi. O an akşam yemeğinde masadaki veledin hatunun çocuğu olduğunu anladım.

 

Hatunu taksiye bıraktım ve şoföre de nerede indireceğini söyleyip eve döndüm. Ev arkadaşlarım döndüğümde beni bu kadar az sürede otelden hatun çıkardığımla alakalı tebrik ettiler. Nereden bilsinler benim Mr.Deer olduğumu, zaten hem evde hem işte etliye sütlüye karışmıyorum sessiz takılıyordum. Sabah hatun gece ile alakalı teşekkür ve günaydın mesajı atmış hiç umursamadım. Otelde hiç yanaşmadım adeta iki yabancı gibiydik. Sadece arada bakış atıyordum.  Öğlen mesajlaştık kendisinden giderken bana herhangi bir hatıra eşya bırakmasını söyledim. Hatunun son günüydü gece uçağı vardı dönüyordu. İş çıkışı yine aldım eve geçerken yine dolmuş ücretlerini ve biraları kendisi ödedi. Dolmuşta bana seni seviyorum, ilk görüşte aşık oldum, Rostov ’a  gel bende kal falan diyor ben sadece gülüyorum kafamı çevirip dışarıyı izliyorum. Bizim otelden bir garson instagram dan buna yazmış onu söyledi yine aynı tepkiyi verdim. Bizim animasyon şefi ekipten bir kızı benim hatuna yollayıp instagramını istemiş, erkek arkadaşım var demiş (benden bahsediyor) sadece güldüm. Belli etmesem bile o an içimde garip bir sinir duygusu hissettim iki nedenden dolayı. Birincisi Şefin mesai saatleri içinde ekip den birini böyle bir şey için yollamış olması, ikincisi çok daha garipti hatuna karşı cinsel çekim dışında herhangi bir şey hissetmeme rağmen o an bir kıskançlık ve koruma iç güdüsü hissettim. Bu düşünceler birkaç dakika sonra dolmuştan indiğimde tamamen aklımdan gitmişlerdi zaten hayat normale dönmüştü. İnstagram dan yazan garson umurumda olmayıp da neden şef söz konusu olunca bu garip duyguların açığa çıktığı konusunu biraz düşününce fark ettim. Birincisi şef benden daha fazla yetkiye sahip ve benden fazla yabancı dil bilgisi var orada ‘’alfa özelliklere’’ sahip lider o. İkincisi garsona kıyasla ben daha eğlenceli ve daha göz önünde bir mesleğe sahiptim. Hatuna hiçbir şey hissetmiyor bile olsam ister istemez evrimsel psikolojik, genlerimde ki kodlar fuckboddy hatunumu birkaç dakikalığına da olsa koruma iç güdümü harekete geçirmişti. Hatun gecenin sonunda boynundaki taşlı kolyeyi çıkardı bileklik gibi taktı bileğime.

Sanırım bir ‘’Alfa siker Beta öder’’  durumu söz konusuydu. Bu hatunun o kadar seçeneği varken bana ilgi duymasının nedeni görülen üzere sözlü oyunumdan dolayı değildi. Birçok insanın görmezden geldiği benim ‘’Sessiz Oyun’’ olarak nitelendirdiğim konu.

Peki Sessiz Oyun ne; senin dışarıya verdiğin sessiz mesajlar çerçeve, beden dili, kılık kıyafet, aksesuarlar, vücut ölçülerin, yüksek enerji ve güler yüz vs yani senin fiziksel yanın.

 

‘’Konuşursam beni sadece İngilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika’dan ibaret değil.’’

~ Charlie Chaplin ~

 

Bozuk beden diline örnek olarak kambur yürümek, adım atarken ayaklarının karşıyı göstermemesi, dik duruş sağlamaya çalışırken horoz gibi yürümek (belin içe doğru kıvrılması), topluluk içerisinde otururken veya ayaktayken ellerini oraya buraya koymaya çalışmak, masaya eğilerek oturmak, konuşurken sesli konuşmaktan çekinip hem sessiz konuşup hem karşıdaki insanın dibine girmek ya da ayakta konuşurken ilgi almaya çabalarcasına direk karşı karşıya durmaya çalışmak vb. Ben özellikle beden dilinde kendime fazlasıyla güvenirim üzerinde çok çalışmamın sonuçlarını iyi aldım, ister karşımda milyonluk şirket sahibi misafirler ister otelin sahibi ister animasyon ekibimizin bağlı olduğu şirketin sahibi otursun yine de arkama yaslanıp onun beni rahat duyabileceği şiddette bazen de biraz daha yüksek sesli konuşurum. Bu yüksek ses konusu bazen karşımdaki insanalar için sorun yaratabiliyor açıkçası ayak üstü yolda durdurduğum hatunlar ile konuşurken birkaç kere biraz sessiz olur musun tanıştığımızı insanların duymasını istemiyorum diyorlar ya da mekânda otururken de etraftakilerin ne konuştuğumuzu duymalarından çekiniyor yanımdakiler. Bu tutumumun düşüncesizlik olduğunu düşünenler olabilir belki ama hem insanların o anda podcastimde bahsettiğim gibi kendi işleri ile uğraştığının farkındayım ve ağzımdan çıkan her kelimenin sorumluluğunu ne olursa alabilmemi sağlayan ‘’Duygusal Güç’’ mekanizmam beni rahatlatıyor. Eskiden sesimin çok çıkıyor olmasından dolayı birisi uyarınca utanırdım ama artık eğer karşımadaki bir kadınsa daha çok yaklaş o zaman sessiz olmam için derim ve göz kırparım ya da erkekse ne var aq kimin umurundayız şu an rahat ol derim. Ben masada arkama yaslanıyorum konuştuğum kişi eğer kucağımda değilse beni nasıl anlasın işte o masaya eğilme iç güdüsü bu yüzden beliriyor. Eskiden insanlarla iletişimim zayıftı özellikle benden yaşça büyük insanlar ile konuşurken gerilirdim. Sonra iletişim konusunda nerede yanlış olduğumu düşünürken konuşurken gözlerimi kaçırdığım için sohbetten zevk almadığımı, insanları dinlemediğimi, hızlıca kendi fikirlerimi söylemeye çalıştığımı ve bildim bir konu anlatılırken hemen atlayıp bende bunu biliyorum deyip karşımdakini dinlemeyi bıraktığımı fark ettim. Özellikle bu sonuncu bir bozuk değer ve çok fazla insan buna sahip, bu alışkanlığı değiştirmeye çalışırken benden yaşça fazlası ile küçük insanlardan tutun da okuma yazması olmayan insanların bile çok iyi bildiğimi sandığım konularda bana farklı işe yarar bakış açıları katabileceklerini fark ettim. Özellikle kadınlar ile başarılı olmak için susabilmenin ne kadar etkili bir faktör olduğunu öğrenmek beni şaşırtmıştı.

Kılık kıyafet konusunda da illede tavus kuşu giyinin demiyorum ama kendi zevkinizi yansıtan şeyleri giyin özellikle gençler için söylüyorum. Önemli olan giydiğin şeyleri kendin isteyerek giymek, içine sinmese sırf ciddi gözükeceğim diye babasının damatlığını giyen ne 18 likler gördüm elde tespih falan. İçine sinmeyen, üzerine tam oturmayan bir şeyler giydiğin zaman sürekli kafanda insanların senin kıyafetlerin hakkında ne düşündüğünü düşünüp durursun, birisi şakadan da olsa kıyafetlerine bir şey dese hemen kafana takılır günün mahvolur. Bununla bağlantılı olarak sosyal ortamlarda rahat hissetmezsin sürekli duruşunu kontrol edersin sanki İngiliz kraliçesi var karşında artık şu insanları fazla umursamayı bırakın. Kendi işinize bakın emin olun o sizin kıyafetlerinizle alay edenlerin hepsi kendilerini rahat hissetmek için sizinle uğraşıyorlar. Kendinize gülün evet yanlış duymadınız kendinize gülün hatta hatunlardan reddettiğinde kahkaha atın kendinize. Günde 5 dakika ayırıp dik duruş egzersizleri yapmazsan o bel ağrıların geçmeyecek ilerde daha büyük sıkıntıların olacak başlarda belki garip gelecek ama emin ol bedeninin içerisinde daha rahat hissedeceksin, daha rahat gülümseyeceksin. Bu söylediklerim çok zor şeyler değil ama ertelemeye çok meraklıyız oturup sorunlarımızdan şikayet etmeye bayılıyoruz ama iş sorumluluk almaya gelince öylece erteliyoruz.

 

“Hatuna kraliçeymiş gibi davranırsan sana saray soytarısıymışsın gibi davranır. Hatuna cariyeymiş gibi davranırsan sana kralmışsın gibi davranır.”

~ Eski bir PUA atasözü ~

 

Gelelim aksesuar konusuna kadınlarla oyunda ille de şart diyemem ama dikkat çekmek iyidir bu da o kıyafetlerin önce içine sinsin sözümle bağlantılı çünkü günümüzde ki, insanların birçoğu başkalarının kendileri hakkında ne düşündüğünü o kadar çok kafasına takmış durumdaki aksesuar takmaktan korkuyorlar kendilerine yakışmayacağını, abartı olacağını veya erkeklerde özellikle kadınsı damgası yemekten korkuyor. Ben çoğu zaman annemin bilekliklerini takarım ve onların bende nasıl durduğuna dair kadınlardan bilgi alarak set açarım çoğu zaman kadınların bu bilekliklerin başka erkeklerde feminen görünebilir ama sende maskülen durmuş dediğine şahit oldum çünkü giydiğim her kıyafeti, taktığım her aksesuarı kendim için takıyorum ve mantalitemde ne giyersem giyeyim ne takarsam takayım bana yakışır düşüncesi kemikleşmiş durumda (bunun diğer bir adı Duygusal Güç). Ne giydiğim önemli değil bazen saçlarım dağınıkken veya üzerimde alakasız şeyler bile varken set açtım sonuçlar şaşırtıcıydı. Örneğin iki buçuk sene önce falan göğsümün sağ alt tarafındaki dövmemi ilk yaptırdığımda hava çok sıcak, hava alsın ve krem sürmesi kolay olması için tişörtümün yan tarafına bir karışlık bir delik açmıştım ve o gün ünide arkadaşlarımın fakültesinde ki konferansa katılmıştım. Fakültede terasta çüklü bir arkadaşım ile sigara içerken yanımızda bunun yanaştığı ama friendzone düşürüldüğü Hb 6 lık bir hatun vardı. Kız moda takıntılı bir hatundu benim ceket altından tişörtü fark etti markasını falan sordu bende hatırlamadığımı bir arkadaşımın hediye ettiğini falan söylemiştim, kendim kestim diyemedim ama etraftaki insanlar çok beğenmişti bende ceketi çıkarmıştım bir anda ortamda gözde olmuştum ve tahmin edileceği üzere kızlada 2 gün sonra arabada işi hallettim. Bu olay mantalitemin tohumlarını atmıştı. Tabi o zamanlar yeni yeni mevzulara giriyordum hayatımda Redpill de yoktu. Vücut ölçüleri ayrıntısı giymiş olduğun kıyafetleri üzerinde düzgünce taşıyabiliyor olman için gerekli yoksa bir deri kemik veya şişman isen kıyafetler üzerinde garip durabilir. Yanı sıra kası olmasa bile en azında fit olmak dışarıya sağlıklı gen mesajını veriyor. Bu bahsettiğim mesajlar bilinçsizce açığa çıkar ve bilinçsizce anlaşılır. Teorik olarak bu anlattığım şeyleri birçok kişi bilmesine rağmen pratiğe dökemiyorlar çünkü ya sabırlı değiller ya da kafalarını meşgul eden şeyler yüzünden özellikle dik durmayı unutuyorlar. Kafan doluyken beden dilini kontrol etmek zordur iyi bilirim. Benim bunarı sürekli hale getirmiş olma sebebim sabırla sürekli sürekli kendimi kontrol ederek düzeltmiş olmam. Birçok insan sabır konusunda eleniyor benim omuzlarımı dik tutma alışkanlığını edinmem 6 ayımı, beden dilimi oturtmam yaklaşık 2 yılımı aldı. Bu süreler insandan insana değişir.

‘’Nasıl yaşamam gerektiğini anlamaya başladığımda, Nasıl ölmekte olduğumu gördüm.’’

~ Leonardo Da Vinci ~

 

 

Rus Hatuna geri dönersek sürekli mesajlaşıyoruz hala seni seviyorum, gel benimle yaşa tek yaşamaktan sıkıldım, seni özledim falan diyor ama hiç umurumda değil, bundan bir sene önce olsa çoktan hayallere kapılırdım. Aklımda kış tatili var o ayrı. Burada çerçeve devreye giriyor kendi hayatımdaki hedefleri ve işleri erteleyip öylece hatuna gidemem. Şunun farkındayım hatun 30 yaşında ve hiç uğraşmadan sürekli cinsel arzularını bastıracak dinamik bir genç erkeği elinin altında tutmak istiyor. Bana Rusya da ‘’girl is girl’’ diye bir sözden bahsetmişti yani kadın kadındır, hepsi aynıdır gibi bir şey. Daha önce o taş gibi Rus kadınlarının boş egolu olmadıklarını duymuştum.  Belli ki Rusya da genç ve dinamik erkek bulamamış beni transfer etmeye çalışıyor. Kendisini ve çocuğunu koruyacak bir erkek istemesi içgüdüsel bir şey zaten. İlk görüşte aşk diyor yer miyim la ben senin bu kafesleme çabalarını şunu bir kez daha tecrübe ettim ne Türk’ ü, ne İngiliz’ i, ne Rus’ u hepsi teoride aynı. Sevişmenin ardından gerçekten bana karşı daha samimi duygular besliyor olabilir yalnız bu sürekli mesaj ve resim atacağım anlamına gelmiyor. Bu meşguliyet durumu sadece kadınlara karşı değil hayatımda ki çüklü çüksüz tüm insanlar için gerekli sürekli kendimi daha fazla daha fazla gelişmek için zorluyorum ve bu yüzden somut bir meşgul olma durumu söz konusu ve bazen ailem bile mesaj attığı zaman hemen cevap veremiyorum. Benimde zamanında yaptığım en büyük hatalardan birisi sürekli kafamda teoride mükemmellik derecisinde fikirler ve planlar üretmem ama pratiğe dönüştürmememdi veya bir şeyleri göstermelik yapmamdı. Farkında mısınız birçok şeyi resmen yapmak için yapıyoruz.

 

Son bir buçuk senedir kendimi duygusal olarak zayıf ve yorulmuş hissettiğim zamanlarda rahatlamak için günlük tutar gibi telefonumun ses kaydını açar koltukta yuvarlanarak kendi kendime konuşurdum kafamdaki tüm her şeyi ortaya döker kendimle yüzleşirdim. Çünkü bir çoğumuz şu hatayı zamanında ya yaptık ya da yapıyoruz sürekli kendimizi anlatacak birilerini arıyoruz, arkadaşlarımızı psikolog gibi görüyoruz ve enerji vampirliği yapıyoruz. Bunun sonucunda hem insanların gözünde duygusal olarak zayıf ağlak biri oluyoruz ve hem de zayıf yönlerimizi ortaya döktüğümüz için her türlü psikolojik saldırıya ve şantaja açık oluyoruz, bu şartlar altında sosyal saygı yok olup gidiyor.  O ses kayıtlarına baktığım zaman aslında temel sorunum ya bir şeyleri sırf yapmak için yapıyormuşum veya kafamdaki planları işleme koymak yerine sürekli daha da çok geliştirmeye çalışıyormuşum ‘’mükemmellik’’ algısı. Sırf yapıyormuş gibi yapmanın kötü olan tarafı; aslında evet eylem yerine getiriliyor yani kazanç var ama başka taraftan ya kayıp veriyorsun ya boşa eylemi gerçekleştiriyorsun. Örneğin akıntıya karşı kürek çekmek deyimini ele alalım, akıntıya karşı kürek çekersin ama maksimum kazanç yerinde sayarsın geriye gitmezsin yanı sıra enerji kaybı verirsin.

Mesela çok sık gördüğüm hatalardan biri adam spor yapıyor ama şekeri, abur cuburu, alkolü, sigarayı ve benzeri zararlı maddeleri bırakmıyor. Çerçeveye sahip çık diyoruz haklısın diyor hatun mesaj attım mı anında dibinde bitiyor. Ödül sensin diyoruz tamam diyor anladım diyor, hatunun teki ile resim çekiniyor ama hatun suratını kapatmış bunu sosyal medya da paylaşıyor neden çünkü kafasında hala çüksüz biri ile resim çekilmenin ödül olduğunu düşünüyor ama itiraf etmiyor bahane uyduruyor, ben onu kardeşim gibi görüyorum diyor. Eskilerin bir lafı vardır ‘’kardeş ayağı göt ayağı’’ diye hepimiz iyi biliyoruz kardeşim dediğiniz kızlar dönüp dudağınıza yapışsa sen ne yapıyorsun değil, nasıl yapıyorsun diyeceğinizi.

 

‘’Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez.’’

~ Sigmund Freud ~

 

Yazılarımda birçok kez beni bu işlere sokan akıl hocam Chianski den ve sözlerinden bahsetmiştim bu; kızlarla arkadaş olma konusunda da bana şunları söylemişti. Erkek ile kadın yakın arkadaş olamaz çünkü bir süre sonra aradan cinsiyetler kalkar ve özellikle kadın erkeğe bacım gözüyle bakar, erkekse eğilse kalksa da bir frikik verse diye bakar. Kadın ile erkek arasında yakın arkadaşlık değil yalnızca cinsel çekilim olur. Ya sevişirsin ya sevişmezsin. Birçok kez açtığım dolaylı setlerde hatunlar ‘’kanka’’ dedikleri erkekleri aslında bacıları gibi gördüklerini söylemişlerdi. Şahsen bir kadın beni kadın gibi görsün istemem ve çoğu kez kızların kanka ayağına erkekleri sadece kullandığını ve ücretsiz ilgi bankası gözü ile baktığına şahit oldum. Örnek olarak daha önce paylaştığım ‘’Hatalarla geliş ve geliştir’’ adlı yazıda Eskişehir’ deki yaşamış olduğum ibretlik olayları örnek verebilirim orada da bu tarz bir kızdan bahsetmiştim. Şuna da değinmeliyim çevrende hiç kız olmamalı demiyorum illaki iş arkadaşın, sınıf arkadaşın, sosyal ortamındaki arkadaşların kız olabilir ama onlar erkek olduğunu bilmeli. Benimde çevremde ara ara konuştuğum sohbet ettiğim kızlar var ama hepsi erkek olduğumun farkında illa sikecen diye bir şey yok ama bir erkekle nasıl konuşuyorsam onlarla da aynı konuşuyorum, arsız-komik şakalar yapıyor cinsel içerikli şakalaşmalar yapıyorum ve emin olun sinirlenmek görüşmeyi kesmek yerine daha fazla benimle vakit geçirmeye çalışıyorlar yani üzgünüm bir çoğunuzun yaptığını; kızlara sözde centilmen davranışlar sergileme, boş iltifat etme gibi şeyler yapmıyorum. Birçok erkeğin centilmen ve kibar görünerek aslında ‘’meriç’’ (gizli amcı) olduğunu kadınlar bile fark ediyor artık. Her dalda oku diyoruz sadece daygame ile alakalı kitapları ve makaleleri okuyor. Soruyorum teorin ne durumda adam diyor çok okudum, diyorum ne okudun bana daygame ile alakalı siteleri gösteriyor. Her şeyi kadınlar için yapar olduğunuzu kabullenmiyorsunuz sonra olmuyor yapamıyorum diye mesaj atıyorsunuz bunalıma giriyorsunuz, oyuna-redpille-bizlere düşman oluyorsunuz. Sorun ne ailen de, ne bizde, ne arkadaşlarında, ne de başka birilerinde sorun sende ilerlemek istiyorsan önce kendi önünden çekil. Bu ara çok moda oldu karı kız konusunda başarısız olan bize sallıyor, saha tecrübesi olmayan adam bize laf sallıyor, adam beni tanımıyor mesaj atıyor mesajın girişinde hocam diyor sonunda bana ayar vermeye kalkıyor tepki verince beni eleştiri çekemez biri olmakla suçluyor sığır.

 

‘’Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.’’

~ Konfüçyüs ~

 

Bir konu hakkında düşünmekle ne kadar vakit harcanırsa o kadar yetersiz/başarısız olunur. Kafanı ne kadar hatunlarla yorarsan o kadar çok başarısız olursun, sürekli saha raporu okuyarak, videolar izleyerek daygame öğrenilmez gelişilmez, götünü kaldırıp sokağa çıkmalısın. Ne kadar çok diyet ve spor programları araştırılırsa ya o kadar fazla ertelenir ya da o kadar fazla gelişime engel konulur. Engel konulmaktan kastım spor yaparken sürekli spor programı değiştirmekten bahsediyorum ondan bundan duyma işlerle sürekli daha fazla verimi almaya çalışarak sürekli yeni rutinler denemek boşa kasları yormaya sebebiyet verir. Sürekli diyet değişimi kas kaybından tutunda birçok rahatsızlığa sebebiyet verebilir. Kısaca sabit rutinler sıkıcıdır ama sabit ve disiplinli olunmadan sadece başarı ertelenir ve boşa enerji/zaman kaybı yaşanır. Son zamanlarda çok kullandığım bir cümle ‘’istiyorsan yapabilirsin ama önce iste’’. Sanırım yine yazı biraz uzun oldu umarım okurken sıkılmamışınızdır, umuyorum bu yazılar birilerine bir şey katıyorduk bir başka yazıda görüşmek üzere ‘’KENDİNİZE İYİ DAVRANIN DOSTLARIM’’. Bu yazı burada biter.

THE END

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

92
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
65 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
40 Comment authors
Koray O.BladeL1nMr. Deerkıpkırmızıhap Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Undefeated
Guest
Undefeated

Merhaba dostlarım,abilerim,kardeşlerim.. Ben 20 yaşında tipi ortalamanın üstünde olan biriyim…Üniversite sınavına hazırlanıyorum… Kız konularında kendime güvenirim tecrübeliyimdir de tabii ki bir Mahmut abi değilim..Şimdi 26 yaşında ki bir Hemşire ile hikayemi yada Bir “Saha Raporumu” paylaşacağım katkım olursa siteye sevinirim… Ufak çaplı bir hastalık yaşadım ve Hastane’ye doğru yol aldım. Orada sürekli bana bakan ve gözleriyle beni beğendiğini belli eden bir hemşire ilgimi çekmişti ve benle ilgilenen kadında oydu (tetkik,tahlil vs)Daha sonra röntgen felan derken kadının bana Vücut çalışıyor musun gibi sorularını aldım(3 Yıldır Bodybuilding yapıyorum vücudum iyidir) Bende sence? diyip geçiştiriyordum daha sonra önüme bir kağıt koyup işte imza… Read more »

Erkekevladları
Guest
Erkekevladları

Giriş kısmını okumadan raporu okudum ve direk yakışıklı bir piç olduğunu düşündüm. Çünkü 20 yaşında tip olmadan böyle bir özgüven olmaz. Sonra İncel diyorlar,meriçlere ders niteliğinde okutulabilecek rapor.

İNSEL
Guest
İNSEL

Dostum tipini çok merak ettim. Insta versene takipleşelim.

Özgür
Guest
Özgür

Şöyle siktim, böyle soktum, şöyle kanırttım.

Mahmut Abi
Admin

Söyleyecek pek bir şey yok. Git sik ama son dakika direnci en çok önden bu kadar atlayan kızlarda görülür. Öyle olur demiyorum ama olursa şaşırma.

Undefeated
Guest
Undefeated

Eğer yaşı benim yaşımda olsaydı anlardım ama kızın ufak çaplı eğlence olarak baktığına eminim. O yüzden sıkıntı çıkarmayacaktır diye düşünüyorum 2 gün sonra yazarım tekrar

Undefeated
Guest
Undefeated

Mahmut abi sen bu işi biliyorsun yemin ediyorum ya 😀 😀 Kız’ın evine gittim acayip soğuktu inanılmaz yüzü hiç gülmüyordu neyse bende kasmadım hiç rahattım sanki “seks”yapmaya değilde eğlenmeye gelmişim gibi davrandım gittim kumandayı alıp spor programı açıp oturdum kız ee dedi felan dedim ben buraya kahve içmeye geldim kahvem nerde felan dedim.. Neyse yaptı içtik felan sonra koltuktayken gitti çırılçıplak bir şekilde karşıma geçti sonrası malum ama içine boşalmam için aşırı zorladı boşalmadığımda ise aşırı üzgündü

Mahmut Abi
Admin

Tabii sen prezervatif de takmadın !?!? Hatun çok kolay farkettiysen, senin özel olduğundan değil muhtemelen hastaneye gelen her yakışıklıya veriyordur o ve sen de eğer prezervatif takmadıysan 3 aya içinde cinsel yolla bulaşan hastalıklar testi yaptır.

Undefeated
Guest
Undefeated

Mahmut Abi pr taktım tabii ki bi kere o hatayı yaptım pr siz yaptım rahat ettirmiyor diye bu kız ilk başta hemşireyim ne takıyorsun felan filan diye şey yaptı da şşş sessiz ol diye geçiştirdim.Mahmut abi bu arada bir yazın da okumuştum %90’ı saçından çekilmesinden hoşlanıyor yada şaplak atılmasından hoşlanıyor diye bence bu %100 resmen kırbaçlasam ses çıkarmayacaktı herhalde

Mahmut Abi
Admin

Yanilma payi icin 90% dedim. Hemen hepsi hoslanir ama bir de bunu yapmasini isteyecekleri erkek var, istemeyecekleri erkek var 😮

Undefeated
Guest
Undefeated

Mahmut abi kız sürekli uzun uzun yazılar yazıyor işte seni çok seviyorum felan cevap vermiyorum genelde uzaklaşmak istiyorum kızdan sürekli gitar çalıyor kız ve şarkı söyleyip bana ses atıyor sence düzenli olarak fuckbuddy şeklinde devam ettiriyim mi yoksa tehlikeli mi?

bygaslight
Guest
bygaslight

“Mahmut abi bu arada bir yazın da okumuştum %90’ı saçından çekilmesinden hoşlanıyor yada şaplak atılmasından hoşlanıyor diye bence bu %100 resmen kırbaçlasam ses çıkarmayacaktı herhalde” 90% abartılı bir sayı ama bundan hoşlananların sayısı hoşlanmayanlardan fazla. Bir iki araştırma görmüştüm yeni kuşaktakilerin %60ı az ya da çok cinsel olarak domine edilmekten hoşlanıyormuş. %40 kadarı falan şaplak seviyormuş. Zaten red pill çevrelerinde buna benzer birkaç konuşma görmüştüm sert seks seven kadınların sayısı önceki kuşağa göre 4-5 kat mı ne artmış. Ama işin kötü tarafı ankete göre submissive fantezileri olan erkekler de az değilmiş. Hatta swinger fantezisi bile kuranların sayısı yarıya yakın çıkıyordu.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Onu Hank yazdı sanırım. Evet şimdiki 20likler 30luklara göre çok daha sert seviyorlar. Belki de eski nesil de severdi ama bunu dile getirmek veya istemek ayıp olduğundan kendilerini bastırırlardı.

bygaslight
Guest
bygaslight

“Onu Hank yazdı sanırım. Evet şimdiki 20likler 30luklara göre çok daha sert seviyorlar. Belki de eski nesil de severdi ama bunu dile getirmek veya istemek ayıp olduğundan kendilerini bastırırlardı.”

Yine de araştırmaya göre yeni nesilde bile sert sevmeyen kızların sayısı yarı yarıya falan. (%60 kadarı şaplak sevmiyor) Tam doğru rakamları bilmek bu işlerde önemli.

Mahmut Abi
Admin

Ben ve Hank belli bir gruba hitap ediyor olabiliriz.

Tam dogru rakami bilmek onemli degil. Yani kadin merkezli degilsen onemli degil. Sen kendi zevkini kizin istegine gore mi sekillendireceksin? O sekilde adam maymuna doner. Ben saplaklarim, sert seks yaparim. Sonucta BDSMden bahsetmiyoruz. Kiz rahatsiz olursa soyler yavaslarim ama eger zevkime uymazsa bir daha gorusmem. Zaten muhtemelen o da bir daha gorusmez. Bu sekilde isterse orani 20% olsun bana ne?

kıpkırmızıhap
Guest
kıpkırmızıhap

“Tam dogru rakami bilmek onemli degil. Yani kadin merkezli degilsen onemli degil” Bunlar hep kadın zevkini önemseyen erkeklerin dertleri Mahmut. Bir de kendine güvenmemekle alakalı. Nextlersem daha iyisini ya bulamazsam diyen insanların sorunu. Kadınların çoğu yapıyorsa rahatça talep ederim azı yapıyorsa kolayca isteyemem kafası. Ben kadınların en fazla %5nin isteyeceği kadar sert fantezileri de yapıyorum. Bulmakta da sorun çekmiyorum çünkü sekse sınır koyma olasılığı olan kadınların çoğunu daha mesajlaşırken eliyorum. Birkaç tüyo vereyim bu konuda: Zaten siz genç olduğunuz için bizim gibi 40 yaş üstü kadınlarla işiniz olmaz. Biz o yaşlardayız bizim de işimiz o yaşlardakilerle olmuyor. (Dediğiniz gibi bunlar… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Çok aşırı genç olanları da eleyin (19-22 gibi. Bunlar da tecrübesizlikten dolayı sekste sınır koyma davranışında bulunabilirler.) Hahaha çok yanlış bir gözlem ama evet 40ında 19 – 20ye kadar inmeye gerek yok.

Blade
Guest
Blade

Aradan bayağı zaman geçmiş ama umarım bu arkadaş “ansızın” baba olmamıştır. Kızın içime boşal demesi de sıkıntı. Ya doğum kontrol hapı kullanıyordu ya da adamı “ansızın” evinin erkeği vs yapmaya çalışıyor çözemedim.

kıpkırmızıhap
Guest
kıpkırmızıhap

Yalnız burada bir kırmızı alarm var. Kadın neden senin içine boşalmanı istiyor? Kondomsuz seks zaten yapmamanız gereken bir şey çünkü STD riski çok yüksek ama bir de içine boşalmasını isteyen kız? En ciddi kırmızı alarm bu.

kıpkırmızıhap
Guest
kıpkırmızıhap

“Çok aşırı genç olanları da eleyin (19-22 gibi. Bunlar da tecrübesizlikten dolayı sekste sınır koyma davranışında bulunabilirler.) Hahaha çok yanlış bir gözlem ama evet 40ında 19 – 20ye kadar inmeye gerek yok.”

Yanlış mı bilmiyorum. Çok uzun süredir 22lik bir kızla olmadım. 40ında 22ye inmek gerek yok dediğin gibi. Basit bir mantık yürüttüm. Tam tersi de olabilir. Kendine güvensizlikten dolayı aşağılanmayı daha çok seviyor olabilirler.

Mahmut Abi
Admin

Evet yanlış biliyorsun ama sınırları az ve sert seks illa aşağılama anlamına gelmez.

kıpkırmızıhap
Guest
kıpkırmızıhap

“Evet yanlış biliyorsun ama sınırları az ve sert seks illa aşağılama anlamına gelmez.”

sert seks derken canını yakan hızlı penetrasyon değil saç çekme ve spanking gibi şeyleri kast ettim. yani sekste aşağılanmayı seven anlamında dedim.

Mahmut Abi
Admin

Sert seksten ben de onu kastediyorum.

kıpkırmızıhap
Guest
kıpkırmızıhap

Yine burada bir not düşeyim bazı arkadaşlar hipergamiyi hem tek boyutlu birşey sanıyorlar hem de kadınlar her zaman hipergami ile hareket ediyor sanıyorlar. Yaşça ve statüce kadından çok altta olup ilişkisinin tamamında tamamen dominant olabilen de çok erkek var. Zaten bu iş önce kafanızdaki engelleri kaldırmakla başlıyor. Kadının güzelliğini de statüsünü de unutup her kadınla aynı tonda (dozunda ukalalık, kendini merkeze alma, inatçılık, asla geri adım atmama) davranmalısınız. Ayrıca herkes red pill hakkında konuşunca bilgi kirliliği oluyor. Red pill biliyorum diye ortada gezenler “statün yoksa kadınlar senle ilgilenmez” falan diye ahkam kesiyor. Bazı gençler sırf bu yüzden umutsuzluğa düşmüş. “Abi… Read more »

Samurai
Guest
Samurai

Merhaba Mahmut abi. Saha raporuma çok agresif bir cevap yazmışın. İnsanlarla tartışmaya girmeyi sevmiyorum çünkü bu negatifliğe ayıracağımız zamanı kendi işimize gücümüze ayırabiliriz. Açıkçası senden beklemediğim bir üsluptu ve beni şaşırttın. Kolay gelsin.

Mahmut Abi
Admin

KırmıZı hap sitesine hatun ardına saklanıp kıza yürümeyi marifet gibi yazıp nasıl eleştirileceğini kestirmiyorsan ya yazmayacaksın ya da eleştiriye agresif demeyeceksin.

Ergenler gibi sonra bana sürekli baktı mastürbasyonlarına her zaman bu tepkiyi vereceğim özellikle de yaşça ergen birinden gelmiyorsa.

Jarvis
Guest
Jarvis

Seninle aynı yaşıttaki birkaç kadının, “adam tam bir baba ya” ya da “bu grubun babası jarvis, söyle jarvis nereye gidelim” gibi şeyleri söylemesindeki ana düşünce ne olabilir. Seni baba yerine koyması bir erkeğe tam olarak ne ifade eder.

Mahmut Abi
Admin

Sen muhtemelen daddy sayılmayı umuyorsun ama çok muhtemelen senin nasıl cinsellikten arınmış bir şekilde görüldüğüne işaret bunlar.

Jarvis
Guest
Jarvis

Dışardan bakıldığında evet haklısın. Fakat bunu söyleyenlerden biri uzun yıldır arkadaşım diğeri eski fb diğeri ise henüz 1.5 aylık sevgilim. Kafamda çözümleyemediğim bir soru bu. Baba figürü olmak cinsel gerilimi, arzuyu düşürür mü asıl soru bu aslında

Mahmut Abi
Admin

Bu bahsettiğin kelimelerle evet bariz düşürür.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Bazen burada milleti haşladığında gerek varmıydı derim ama, bu cuk oturmuş gerçekten.

Joker iyidir hoştur da, az kırmızı hap pratiği kassalar keşke, biraz daha kırmızı haplı adamların yazılarını tekrar etrafta görmeye başlamazsak, sitede sloganımız iyiden iyiye “purple haplılar toplandık” olacak.

yaşayan sperm
Guest
yaşayan sperm

Mahmut abi Manosphere bloglarında sürekli seksten sonra prezervatifi klozete atın sifonu çekin deniyor. Benim anlamadığım olay şu ki bildiğim kadarıyla spermler dış ortamda birkaç dakika sonra ölüyor. Kadının bizden gizlice o spermleri kullanması gibi bir olay söz konusu değil. Tedbir için yapılabilir ama söyledikleri ne kadar anlamlı?

odysseus
Guest
odysseus

bir kaç dakika değil, ortam koşullarına bağlı saatlerce canlı kalabilir. Bu arada öyle söz konusu değil deme gone girl filmini izle

Undefeated
Guest
Undefeated

İster Kral’ı ister babası ister başkası gelsin Pualık denilen şey rezilliktir. Arkadaş Elit hiçbir erkek böyle şeylerle uğraşmaz. Bu benim şahsi fikrimdir bu ne ya dışarı çıkıp 10 tane kıza yürümek felan? hiç mi işiniz gücünüz yok arkadaş? sonra gelip burada PUA’lık işiyle uğraşan adamlar kızları önemsemeyin felan diyor günde 10 set felan açacak zamanı nerden buluyorsunuz? Hiç mi işiniz gücünüz hedefiniz yok? Ya bir erkek sırf kızlara yürümek için sokağa çıkar mı? bu nasıl bir vizyondur? Dünyada duyduğum en saçma şey buydu sanırım. Bir erkek kendini geliştirir ve onun neticesinde kızlarla belirli bir iletişimi ve belirli bir çekim alanı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Arkadaş Elit hiçbir erkek böyle şeylerle uğraşmaz. Elit erkek dedi ya 😀 “Elit beylerle evimde görüşüyorum” fahişe reklamları haric bu elit erkek lafini duymazsin 😀 Onlar tabii PUA ile falan uğraşmazlar. Para ile alırlar.

Undefeated
Guest
Undefeated

Yazdıklarımın çoğuna hak verdiğini biliyorum Mahmut abi o yüzden istediğin kadar yanlış kelime hatası,ek kelime hataları bulup aşağıya yazabilirsiniz. Kendilerine “PUA” Damgası vurup ego mastürbasyonu yapmaktan başka bişey yapmayanlar bunlar… Bizde hatun kaldırıyoruz ama puayız şöyleyiz marifetmiş gibi anlatmıyoruz ha bide bu PUALAR okadar yoğunlar ki okadar kızları siklemiyorlar ki hepsi sabahtan akşama kadar instagram-twitter da paylaşım yapıyor 😀 sonra da şey diyorlar ” SOSYAL MEDYADA TAKILMAYIN.” 😀 Bizim toy erkeklerde inanıyor.. Biz kadınlardan daha önemli işleri olan varlıklar olmalıyız ya gerçekten bunun büyük bir sorun olduğunu Mahmut abi sen göremiyor musun 19-20 yaşında kardeşlerim dostlarım çıkıyor avlanıyor ya ne… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Mr. Deer’in egosu yazılara fazla karışıyor ve bu da oldukça antipatik zira ego patlaması kafamızda belli bir alanda yetersizliği kapamaya yönelik savunma mekanizması ile eşleşiyor. Bu bağlamda Mr. Deer özelinde örneğin bu ego patlamaları başka alanlarda da kazanan biri olmayabileceğini çağrıştırıyor. Ama genel PUA olayı anlattığın gibi değil. Bunları abartıp hayatı PUA’ya dönüşen adam tabii ki her şeyin aşırısı gibi loserdır (PUA’dan para kazananlar hariç). Bir şeyden 10 tane yapın demek hayatınızın en önemli şeyi ya da şeylerinden biri o olsun demek değildir. Açıkçası kelime oyunu yapıyorsun, insanların ağzına da demedikleri lafları sokuyorsun. Sosyal medyadan avlanırım kendi çevremde yd alırım… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

“Senin ego savunma mekanizması problemin olduğu hemşire ile anlattığın saha raporunda tipim diye girmenden belli idi.” Bu hariç hepsine katılabilirim. Burasi bir site altı üstü beni hiçkimse tanımıyor bende hiçkimseyi tanımıyorum adamlar hemşire ile 2 kelime etmeden bu hemşire niye numarasını aldı kafasına girmemesi için söyledim. Beni reel de görmüş olan birine tipim diye asla girmem , bundan övünmem. Benim yazıma da bakabilirsin Mahmut abi gram egosal bir konuşma yok. Tipim ortalamanın üstünde demek kendim hakkında bilgi vermek tabii ki ortalıkta benim tipim çok iyi len felan diye geçinmiyorum bunun üzerinden de ego tatmini yapmıyorum. Ayrıca Hemşire ile yapmamın en… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

high-class erkeklerle oğlan çocuklarını bir tutman çok yersiz. kulvar farklı. parayla tutulan eskortları geçtim high-class erkeğin sadece cüzdanını düşürerek birilerini avlama ihtimali çok yüksek. puaların hepsi böyle itici mi bilmiyorum, yazıdaki iticiliğe ben de katılıyorum, ama fakir ve ortalama erkeklerin sekse ulaşmak için strateji kasmalarında hiçbir yanlış yok bence. sonuçta karşındaki kadın milyonlarca yıllık bir içgüdüyle manipülasyonun kralını sanar. sen böyle oyunu bilmeden karşılarına çıkarsan enseni sıvazlayıp eve gönderirler seni. dediğin diğer şeylere ben de katılıyorum. gereksiz ego, kadınları kafaya takmayın derken kadınlarla takılmak için sokak sokak gezmeleri vs. yapmalarında sakınca yok ama red pill erkeği gibi konuşup puacılık yapmaları… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Abi resmen fakirler yürüsün dedin ya 😀

Undefeated
Guest
Undefeated

Hocam aynen benim şaşırdığım sadece tipim ortalamanın üstünde dediğim için Mahmut abi(ki ç,çok saygı duyuyorum saygı da kusur etmem) Ego savunma mekanizması diyip bana geçirmesi ama bu ve bunlar gibilere hiçbişey demeyip sayfada paylaşması…Bunların yaptığı ego’yu ben burda yapsam Mahmut Abi affedersiniz ama benim ağzıma sıçardı. Hatta Post’u bile silebilirdi adamlar herkesi manipüle etmiş.

Mahmut Abi
Admin

Eh yukarıda senden önce Mr. Deera yazdım sırf kendininkini mi okudun?

Mahmut Abi
Admin

Benim temel derdim birilerinin çıkıp satış kanallarını eleştirirken birden kendi deneyimini genellemesi. PUA çıkıyor iş sokakta var sosyal medyadan iş çıkmaz diyor. Yok öyle bir şey. Benim gibi sıradan bir tipe tinderdan match yağarken benden tipli adam sıfır çekiyor mesela. Biri sokaktan iç çıkarırken diğeri sokakta sıfır çekiyor. Yani birden fazla kanal varken bir kanal sizin için çalışmıyorsa ya da o kanalı gereksiz görüyorsanız onunla ilgili yazılara bulaşmayın. Hele de gelip ben sosyal medyadan yürürüm sonrası sikimde değil gibi kendinizi komik duruma düşürecek şeyler yazmayın. PUA saçma mı geliyor? Bulaşma. Ama okumaktan başka bir bilgin olmayan konularda başkalarına öğüt vermeye… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

ahahaha Mahmut abi yapma gözünü seveyim anlatamıyorum galiba orada örnekler verdim kendi üzerimden verdim sadece orda çık sosyal medyadan yürü felan filan da diyebilirdim mevzu o değil ki Mevzu tam da şu ; Çıkıp gerçekten bir kızla sohbet etmeyi marifet sanıyorlar 😀 cidden bunu sananlar var 😀 Bizde bunları yapıyoruz mesela bende bu herif gibi şey yapabilirdim 19 Yaşındayım kız 26 yaşında şöyle kanırttım,şöyle yapıştırdım. Tabi kızlar kendilerinden küçüğe bakmaz ama işte “Undefeated” olunca bir insan yapabiliyor… Hemşire karizmama dayanamayıp öyle bir ıslandı ki gelip bana vermek istedi diyebilirdim. Büyütmeyin bu işleri bizim ayar olduğumuz nokta hem bu hemde sanki… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

Bu arada bu yazım pua gibi geçinip pua olmadığını anlamasını istediğim kişilere söyledim

Undefeated
Guest
Undefeated

Reelde de çoğu kıza yürümüşümdür bu arada. Ydleri herzaman değerlendirmeye çalışırım bu arada o ayrı mevzu benim değindiğim nokta kafa yapısı ve işleyiş.

LI2
Guest
LI2

Asadasdsajısjdxkxlm lan unde ahahaha kanka napıyon mahmut abi öğretmenini beceren bu 😀 sana söylemiştim siteyi de ben önerdim lan ibnoş ya 😀

Undefeated
Guest
Undefeated

Lan cengo 😀 git çalış sınav var sitede dolaşma

Koray O.
Guest
Koray O.

twitterdaki rickten***** lakaplı sayfanın admini bulundu 😃

OutBeta
Guest
OutBeta

O değil de gerçekten benim gözlemlediğim net bişey var burada ki yazılanlardan bağımsız. Etrafımda yakışıklı gördüğüm kim varsa hep bir aşağılık kompleksimidir nedir bilmiyorum ( Mahmut abi sana soruyorum) Adamlar çok kasıyor mesela yüzünde 1 sivilce çıkıyor dert ediyor,saçlarını kötü kesmişler dert ediyor yada ne biliyim tipi hakkında biri kötü yorum yapsın üzülüyor,alınıyor. Geçen bir arkadaşım var Yakışıklı baya adama biri seni ben birine benzettim dedi göster dedi felan gösterdi benzetildiği kişi çirkindi ve acayip bozuldu. Tipli olmanın bile bedelleri var sanırım amk. Benim tipim ortalamadır mesela ne derseler umrumda olmuyor. Bide bir gördüğüm daha yakışıklı bir arkadaşım var aynaya… Read more »

Deus Ex Machina
Guest
Deus Ex Machina

Güzel yazı içinde nice dersler var. Eyvallah.

Varnalı
Guest
Varnalı

@Mr deer beden dili üzerine nasıl çalıştın?ve sana katkıları neler oldu? Bunları da anlatsaydın keşke.

Osaba
Guest
Osaba

Seksten önce seks konuşmanın ölçüsü nedir. İmâlı konuşmak da mı yanlış. Veya oraya geleyim seni yiyicem dedik mesela. Gittiğimizde direnç olacak mı

Osaba
Guest
Osaba

Bir de sevgiliyken, olmayacağını iki tarafın da bilip evlilik hakkında konuşması. Belki 10 sene sonrası için hayaller. Boş muhabbet ama. Sakıncaları neler