Pozitif cinsel gerilim nasıl yaratılır?

Bir kadınla etkileşiminizin cinsel birlikteliğe ya da ilişkiye gitmesi için, aranızda pozitif cinsel gerilim olması lazım. Bu gerilimi yaratmak ise erkeğin işi. Günümüzde maalesef çoğu erkek, kızı ürkütme ve kötü çocuk görünme korkusu ile sıfır cinsel gerilim yaratıyor ve her ne kadar annesinin altın günü tayfası teyzelerin takdirini kazanan birer efendi çocuk olsalar da kızlarla aralarında pek bir şey olmuyor. Ya da zıt ucunda negatif cinsel gerilim yaratıyor ve saldıray / abazan, kaba, düşük sınıf bir konuma düşüyor.

Şimdi mazide kalsa da pozitif cinsel gerilim eskiden kültürde her yerde örneğini gördüğünüz bir şeydi. Türkiye’de Yeşilçam her zaman bu konuda cılız olsa da tam olarak arabesk film istilasında yani 80’lerde, Batıda ise 80’lerin sonunda bu bitti. Şimdi ise durum daha vahim. Daha önce bir podcastta değinmiştim. Yıldız Savaşlarında Han Solo’nun Prenses Leia’ya yaptığı kur sözde “kötü çocuk” pozitif cinsel gerilimidir. Bunları günümüz uyuyan “uyanık”(woke) kültürü cinsel taciz olarak tanımlıyor. O nedenle erkek kitlesinin ezici çoğunluğu ne pozitif cinsel gerilim nasıl yaratılır onu biliyor, ne de bilse bile yapacak cesareti var. Cesaret konusuna sonda değineceğim. Şimdi pozitif cinsel gerilime giriş dersi yapalım.

Bu konuda sadece Erkekler İçin Tinder Rehberi kitabında doğru düzgün bir bölüm yazmışım. O bölümü burada biraz modifiye ederek yayınlıyorum. Bölümün kendisi de İlişki Sihirbazı kitabından genişletildi.


Kadınlar pozitif cinsel gerilime bayılırlar. Pozitif cinsel gerilim sizin maskülen, seksi ve elde etmesi zor olduğunuzu göstererek kadının sizinle seks yapma düşüncesini oldukça heyecan verici yapar.

Cinsel gerilim tutkulu bir cinsel arzu duymak için en önemli bileşendir. Cinsel gerilim ve çekim, seks önünde aşılması gereken engellerin varolması ile yaratılır. Doğru tip espri anlayışı, mükemmel cinsel gerilimi yaratma açısından çok güçlüdür.

Doğru tip espri anlayışı onun sizin mükemmel bir erkek olduğunuzu hissetmenize neden olur zira eğer ona şaka yollu sataşacak cesaretiniz varsa, siz onun güzelliğinden başı dönen ve çekinen muhtaç bir erkek değilsinizdir. Kapınızı çalan bir sürü kadın olmalıdır.

Sizinle birlikte olma fikri kısa sürede onun için büyük bir meydan okuma halini alır ve onun rüyalarını süsleyen bir fanteziye döner. Sonunda sizinle birlikte olduğunda duyacağı hazzın ne kadar da tatlı olacağını hayal etmeye başlar.

Bu nedenle, doğru espri anlayışı edinmeye zaman harcamalısınız. Sadece yüzeysel bir mizah anlayışı geliştirmek ile yetinmeyip bu işin derinine inmelisiniz.

Peki mizah anlayışınızın, her şeyin kontrolünüz altında olduğunu yansıtmasını nasıl sağlarsınız?

Kadına kaba ve acımasız olmayacak şekilde şaka yollu sataşarak. Bu ukala – eğlenceli duruşu sadece kadına değil başka şeylere de uygulayarak her alanda kendine güvenen ve seçici biri olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Eğer espri yapacağım diye kadını kaba ve acımasız bir şekilde alaya alırsanız, bu komik olmaz ve sizi oldukça kendine güvensiz biri olarak gösterir. Yanlış espri anlayışı sizin ERKEK ADAM olduğunuzu değil tam bir kaybeden olduğunuzu gösterir.

Mesela şu örneğe bakalım. Kızın profilinde şu yazıyor:

Eğer sadece seks arıyorsanız aradığınız ben değilim. Önce arkadaş olalım beyler!!! Adem, Havva’n burada …)

Erkek : Selam. Demek cennetten atılma sebebim sensin. Ama sen şimdi tabii tüm suçu yılana atacaksın …
(22 dakika sonra)
Kadın: Hahahahahaaaa … Evet o benim.
Erkek : Bana cennette bir yaşama mal oldun kadın … O zaman bana bir buluşma borçlusun. Kahve mi, bira mı?
Kadın: Bira 😀

Bakın burada beta tuzağına düşmeden esprili bir şekilde buluşma (arkadaşça olmayan, date olan) konusuna giriliyor.

Kız: Evli falan değilsin İnşallah?
Erkek: Aman diyim, daha iki muhabbet ettik hemen evlilik lafı açtın! Benim önce seni tanımam lazım 🙂

Kız: Ben evlenmek için ciddi birini arıyorum.
Erkek: Hımm, o zaman gizli aşık kadrosu boş mu? Ben oraya başvurayım. Umarım CVimde göreceğin tecrübe ve yetenekler yüz yüze bir mülakat yapmamızı sağlar.

Bunların nasıl her şeyin kontrol altında olduğunu ve sizin çekici bir erkek olduğunuzu gösterdiğini anlıyor musunuz? Onun kıçını öpmüyorsunuz. Ama aynı zamanda ona karşı kaba davranmıyorsunuz.

Asla ama asla kendinizi alçaltan espriler yapmayın zira bunu yaparsanız kendinizi alçaltırsınız. Böyle espriler yaparsanız, kadınlar sizin KAYBEDEN olduğunuzu düşünürler, kaybeden biri olduğunuzun şaka olduğunu düşünmezler.

Bir kızla konuşurken kullanabileceğiniz sağlam bir taktik vereyim: Onun söylediklerini sizin eğlenceli – ukala sözleriniz için mermi olarak kullanın.

Onunla henüz yeni tanıştıysanız ve kız “spor salonuna gideceğim” derse, “benim gözüme güzel görünmek için çalışmaya şimdiden başladın ha?” deyin. “Bu çok güzel, sporu sakın aksatma” diye ekleyin.

Eğer size “Aman Allahım sen çok ukalasın” gibi bir şey söylerse özür dilemeyin. Zira hatun sizin gerçekten dominant bir erkek olup olmadığınızı, en küçük karşı çıkmasında hemen geri vitese takıp takmayacağınızı test ediyor.

Bunun yerine ona “İltifatın için teşekkür ederim” deyin. Burada ne döndüğünü anlıyorsunuz değil mi? Bunları yapın ve kadınların bu tür şeyleri nasıl sevdiğine kendiniz şahit olun.

Bu sizin kendine güvenen ve kendisi ile barışık bir ERKEK ADAM olduğunuzu ve her şeyi bir iltifat olarak algıladığınızı gösterir.

Hayatınızın tamamını bu tür bir espri anlayışı ile doldurmanız çok önemli. James Bond’u düşünün. James Bond, durum ne kadar zor olursa olsun her zaman söyleyecek eğlenceli – ukala bir şey bulur. Her zaman kontrolü elinde tutan ve kendine güvenen bir erkektir. James Bond’un daha yeni tanıştığı bir kadınla nasıl konuştuğunu, kinaye ve ince zeka kullandığını hatırlayın.
Bu tip bir espri anlayışı kadınla (ve aslında herhangi bir kişi ile) aranızdaki iletişimin eğlenceli olmasını sağlar, tuzu biberi olur ve her şey için strese girmenin ne kadar anlamsız olduğunu anlamanızı sağlar. Bu ise sizi daha da seksi yapar.

Bir başka deyişler, bu tip bir espri anlayışı sizin ERKEK ADAM olmanıza yardımcı olur. Pozitif cinsel gerilim yaratan doğru espri anlayışını pratik ettikçe, kendine güvenen duruşunuzun sonucu olarak, bu kabiliyet sizde doğal hale gelecektir.


Şimdi burada ayarı kaçırmamayı nasıl sağlayacaksınız?

Ayar konusuna gelmeden şu iki şeye dikkat çekmek istiyorum.

Birincisi, sonunda değineceğini söylediğim cesaret ile ilgili. Ne kadar tecrübeli olursanız olun ara sıra ayarı kaçıracaksınız! Bunları ortalama bir erkeğin yapamama sebebi de zaten bu risk. Ve evet bu risk gerçekten var, düşük olsa da azımsanamayacak kadar düşük değil. Ne kadar tecrübeli olursanız olun, bir yerde yanlış bir espri yapabilirsiniz ya da espriniz doğrudur ama kız yanlıştır. Tecrübe ile yanlış espri yapmamayı öğrenirsiniz, ama yanlış kız her zaman karşınıza çıkacaktır.

Şimdi burada bu riski yani kızın “öeh” demesi ve bazen belki de kaçması riskini göze alacaksınız. Ama aynı zamanda ustalaşıp da denge konusunda yetenek kazandıkça şunu da fark edeceksiniz: pozitif cinsel gerilim aynı zamanda kadına yönelik bir shit test.

Evet, buna ikincisi diyelim, pozitif cinsel gerilim doğru yapıldığında, sizin sizden o şekilde hoşlanmayan ve hoşlanma ihtimali az olan kızı elemenizi sağlar. Burada da cesaret devrede zira çoğu erkek yüzüne gülen kızı nimet saydığından, hoşlanmayan kızı hoşlandırmak için arkadaş gibi çevresinde uydu gibi dönmeyi, biran önce kızın ilgi seviyesini görüp vakit kaybetmeden yeni limanlara açılmaya tercih ediyorlar. Kızın ilgisizliğini ortaya çıkarıp bu ilgisizlik gerçeğine maruz kalmaktan korkuyorlar. Sonra ne oluyor: Gerçekliği reddedebiliyorlar ama onu reddetmenin sonuçları kendilerini eninde sonunda ısırıyor.

Pozitif cinsel gerilim aynı zamanda uzak durmanız gereken, fazla alıngan, aşağılık kompleksi olan, duygusal olarak zayıf kızları da eler. Tabii yine çoğu erkek kadının 1 metre uzaktan hissedilen sıcaklığı için, kurtarıcı planı uygulamayı, kadının yanlış kadın olduğunu bulup elemeye tercih ediyor.

Tamam ayara gelelim.

Pozitif cinsel gerilimi iyi ayarlamak için, onu içselleştirmeniz lazım. İçselleştirmeniz için de :

  1. Kendinizin pozitif veya en azından pozitif, eğlenceli olması için bir yolda çabaladığınız bir hayata sahip olmanız lazım. İş – ev – sanal uyuşturucu (netflix / sosyal medya / porno / oyun) – yat – kalk – iş gibi sıkıcı bir hayatınız varken nasıl pozitif olacaksınız, nasıl eğlenceli olacaksınız, nasıl sıkıcı olmayacaksınız?
  2. Tecrübe ve pratik. Özellikle kalibrasyonu ayarlamak için tecrübeye, neyin aşırı olduğunu görmeye ve kendinizi ayarlamaya ihtiyacınız var. Bunun için de bol pratik gerekiyor.
  3. İçinizdeki erkek adamı ortaya koymaktan, maskülen istek ve arzularınızdan utanmamanız gerekiyor. Çıkarın pipinizi vurun masaya demiyorum ama pipinizin olduğundan ve pipinizin istediği şeyler olduğundan utanmayın diyorum. Yani ne “Sikinin Götürdüğü Yere Git” ne de “Pipisiz Oyuncak Ayı” gibi davran. Bunun için de erkek adam ol.
  4. Okumak, izlemek ve doğru şeyleri okuyup izlemek. 90’ların ve 2000lerin romantik komedilerini, kadın tüketimi için yapılan Türk dizilerini, Avengers Komik Kıyafetler Giyip Orayı Burayı Yıkmaca filmlerini izleyeceğinize, oturup 50’lerin siyah beyaz Humphrey Bogart filmlerini izleyin daha iyi. Çoğunuz eminim bir tane bile izlememişsinizdir o nedenle bu filmlerde kadınların erkeklerin ilgisi ve ilişkisi peşinde koşmasını görmek bünyenizi sarsabilir 🙂
Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

236
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
80 Comment threads
156 Thread replies
10 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
98 Comment authors
GaziPkchuTamdemBymGender:female Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Abadaki
Guest
Abadaki

Mahmut abi buradaki zihin yapısı şu mu olmalı? Kızın benim hakkımda veya kendisi hakkında söylediği her şeyden kendime bir iltifat gibi alıp söylemek. Mahmut abi ben konuşurken eğleniyorum genelde ama sürekli kahkaha atma gereksinimi duyuyorum. kötü adam gülüşü diyelim. kızlar çoğu zaman şerefsiz vs. dese de zaman zaman cıvık mı davrandım diye kendimi sorguluyorum. düz bir insanım, hatta kızların dediği gibi hödük bile diyebilirsin normal zamanda. ama kızlarla baş başa iken çok fazla gülüyorum. bunun altında muhtaçlığı gizleme dürtüsü olabilir. bunu nasıl engellerim? mesela dün kızla konuşurken bana odun diyordu sürekli. babası da marangoz. babanın gözüne girmek için bebek, beni… Read more »

Damarlaripatlayanadam
Guest
Damarlaripatlayanadam

Abi dun instadan yazip kizin numarasini aldim sonrasinda da aradim telefonds konusurken kiz eglenceli bi sekilde sen beni cok sinir ediyosun ya dedi ben de daha dur yeni basliyoruz (pic siritisiyla) bu tarz konusma donerken neyse cok sinirlenirsen operim barisiriz dedim yoklama cektim kiz bir anda ciddilesti tanisali 3/4 saat olmus cok rahat konusuyosun vs giyimime felan bakip hakkimda farkli dusunebilirsin farkli bir amacin varsa soyle dedi. Icimden aynen aynen dedim kiza da saat bu ciddi konulari konusmak icin cok gec (03 civari) su an daha eglenceli seyler konusalim diyip konuyu kizin hobilere getirdim. Sence kiz mi ariza ben mi… Read more »

Şöbiyet
Guest
Şöbiyet

Merhaba abi, kızla konuşurken ne bileyim işe gitti mesela kendini yorma, hava soğuk işte kalın giy vs. gibi (tamamen örnek olsun diye söylüyorum burda, bu gibi şeyler) şeyler fazla sahiplenme, ilgi göstergesi midir? Cinsel gerilimi arkadaşlığa mı döndürür veya? Bunları hangi aşamadan sonra söyleyebiliriz?
En uygun yazı burasıydı bulabildiğim, yorumu buraya attım.

XHunter
Guest
XHunter

Merhaba Hocam.Kızla buluştuk muhabbetin başındayken yanağa öpücük oyunu oynadım ve kız açıkça “hayır” dedi.Muhabbet sıcaktı fakat kino ve dokunmalarıma cevap da vermedi.Sizce 2-3 buluşma daha yapmalımıyım ? Yoksa direkt next mi ?

Kerem Yıldız
Guest
Kerem Yıldız

Herkese Merhaba
İlk ve sonraki buluşmaların ilk buluşma anında temas olmalı mı,olursa nasıl davranmalıyız?

Kerem Yıldız
Guest
Kerem Yıldız

Mahmut Abi kızla club’a gittik ilerleyen saatlerde o benim boynuma ellerini geçirdi. Bende belinden tutarak dans ettik birbirimizi baya yakınlaştık onu öperken yanağını getirdi sonra clubdan çıktık. Bu 4.bulusmaydı konu sev. Kısmına gelmişti bende biz hiçbir şeyiz dedim. Demek hiçbir şeyiz dedi ve üzüldü sonra ben bir kız arkadaşım bana adım atar,benim için bir şeyler sarf eder o zmn diğer kızları,kız arkadaşım olarak görürüm dedim. O da bir kız arkadaş deme sen de dedi. Sonra yurdunun önüne bıraktım onu sonra bende gittim.

Bundan sonra ne yapmalıyım?

Kerem Yıldız
Guest
Kerem Yıldız

Mahmut abi kardeşimin sev. var nasıl oldu anlattı parkta 2erkek 1kız oturuyorlardı diğer erkek kalktı kardeşimle uşak konuştular, uşak ona senden hoşlanıyom demiş şuan sevgililer kardeşim zten ben hareketlerinden anlamıştım bana birşeyler hissettiğini.Ama kardeşim başta pek birşeyler hissetmiyormuş Sabah birbirlerine günaydın diyorlar herakşam 1 saat civarı konuşuyorlar kardeşimin önceden hiç sev. Olmamıştı ama reddettikleri oldu. Diğer çocugun uzun ilişkileri olmuş böyle acemi hareketleri görünce nasıl ilişkileri oldu?

Ayfam
Guest
Ayfam

Selam, Abi kızı 2 kez çağirdım 1.sinde sınavı vardı.2.sinde final haftası ve senin üniversitedeki sevgiline ne oldu dedi evet acemilik yaparak bahsetmiştim ama şuan nasıl cevap verilmeli?

Ayfam
Guest
Ayfam

S.a. abi
Yoldan geçen gördüğümüz 2li kıza önemli işiniz yoksa sizinle takılabilir miyim? Söylemek nasıl olur?

Harvey Teller
Guest
Harvey Teller

Abi saygılar.Kitapta James Bond’dan bahsediyor ama bildiğiniz üzere bu adam bu işi aşmış artık.Onun kurduğu cümleleri asla kurabileceğimi düşünmüyorum ki konuşmadan önce 1000 kere düşünen biriyim.Hem herhangi bir ortamda konuşmalarda hem de Erkek Adam espri anlayışını oluşturmada yardımcı olabilecek kaynak öneriniz var mı? Dizi film stand-up show benzeri.

cps
Guest
cps

ortam her müsait olduğunda kıza temasta bulunuyorum, bir şey demiyor dokunduğumda& öptüğümde ama öpecekken bulunduğu konumdan bi geri gidiyor bir şey anlatmaya başlıyor, ben yakalayabildiğimde öpüyorum ve hep ben temasta bulunuyorum. Sizce nasıl davranmalıyım?

memo
Guest
memo

mahmut abi selamlar, takip ettiğim birkaç tane twitter hesabı, seks odaklı yaklaşım için buluşmaların demode olduğunu, artık modern kadınların cinsellik konusunda bir çekincesinin olmadığını ve en hızlı takılanların birlikte olduğu kadınlarla neredeyse buluşmalara çıkmadığını söylüyor. bu yorum hakkında ülkemiz ve genel olarak kadınlar için neler diyebilirsin?
şöyle bir yazı da bunlardan biri

https://solitarybeast.com/blog/does-dating-still-work

Charlie
Guest
Charlie

Abi selam, cinsel gerilim yaratmak için kendimizi kurban rolünde göstermek etkili olur mu?
Şöyle örnek vereyim, yolda yürürken tenha bi yerden geçerken “beni neden tenha yerlere getirdin? Ne yapacaksın bana?
Veya konu alkol alma muhabbetine gelince
“Sen tehlikeli bi kıza benziyosun, benim gibi masum çocuğa alkol içirip ne yapacaksın :D” gibi gibi sohbetler etkili olur mu?
Yani kısaca demek istediğim, verdiğimiz cevaplar ile kıza; sanki beni yatağa atmaya çalışıyor gibi hissettirmek saçma mıdır? Ben bi kaç kez denedim gayet komik oluyor ama bilemedim yine de

Behzatc
Guest
Behzatc

Mahmut abi selamlar bir kız ile aynı topluluktaydı daha önce hiç sohbetim yoktu toplulukk olarak eğlenmeye gittik o gecenin sonunda benimle başka bir mekana geçmek istediğini söyledi sonrasında benim eve geçip aramızda cinsel olarak bir şeyler oldu ben gün içinde mesaj attım iyi misin diye bana dün gece ikimizinde kafası cok güzeldi dün gece hakkında konuşmayalım dedi bende sen nasıl istersen dedim yine yüz yüze bakıcaz sence benim tutumum nasıl olmalı direkt NEX mi yapmalıyım