Rollo Tomassi Türkçe Çevirileri (Video+Makale)

Merhaba arkadaşlar,
Kendi kanalımda Rollo Tomassi‘nin yayınlarından kesitleri altyazılı video haline getiriyorum.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

31
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
14 Comment threads
17 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
schmissBladeeleutheromanianBin bilsende bir bilene danışBadem Ezmesi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
nobodyisunique
Guest
nobodyisunique

Emeğine sağlık

Jim
Guest
Jim

Elleriniz dert görmesin, teşekkür ederiz. Basit bir çeviriden de ziyade bu işe bir tefsir kitabı gibi olması hoşuma gitti.

Ergun
Guest
Ergun

Cevirilerin devamının gelmesi için üzerimize düşen neyse (makaleleri pdf halinde satin almak, katıl butonu araciligiyla kanala destek olmak) gibi yapalım. Rolloyu anlayacak İngilizceyi öğrenmek epey zor

Dandelion
Guest
Dandelion

Bu seri hiç bitmesin.

jacop palmer
Guest
jacop palmer

emeğin için teşekkürler secret

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Abi bi konuda sana danışacaktım şimdi benden hoşlanan bir kız var ama soylemiyordu bi gün beni tabaklarımdan birisiyle gordu ve bana o kız senin sevgilinmi diye sordu bende ortada bişey olmadığı için arkadaşım dedim sonra neden sordun diyince duvar benden hoşlandığını ogrendim sonrasında buluşma felan oldu yaklaşık 10 15 gün takıldık öpüşme felan oldu aramızda ama ogrenci oldugum ve evim olmadığı için cinsellige gitmedi olay. Abi şimdi bu kız bana ilk buluşmadan sonra love bombing yaptı sürekli buluşmak istiyordu tabi benimde o kadar boş vaktim olmuyoru dersler , fitnes , antrenmanlar falan derken baya bi meşgul oluyodum ama ne zaman… Read more »

Mahmut Abi
Admin

tabi bende boyle birseyin olmadığını meşgul olduğumu soylememe ragmen bahaneler üretiyosun gibi şeyler söylüyordu Fazla ilgi açı, muhtemelen kendine güvensiz, talepkar bir kız. Karın ağrısı. sonrasında konuşmamız gereken şeyler var dedi beni arayıp sormuyosun surekli pesinden kosturuyosun opuşmek istiyosun sanki beni kullaniyormussun gibi hissediyorum diyip ağladı Burada bırak. gorusmemizi keselim dedik ustunden 3 gun gecti ama ben kıza karşı hiçbirşey hissetmememe rağmen pişmanlık hissediyorum çünkü aşırı ilgisi vardı Sana aşırı ilgisinin olması, karın ağrısını çekeceğin anlamına gelmiyor. Erkek adam bu kadar saçma talepte bulunan kadını bırakır. Sen ilgi açlığı içindesin sanırım, “çok karın ağrısı” olması önemli değil aşırı ilgisi var… Read more »

öğrenci
Guest
öğrenci

Mahmut abi şunu anlatabilir misin ? Kadınların sorunlu adamları(yani mükemmel yada nice guy tarzı olmayan tipleri) düzeltme hırsı ve arzusu var biliyoruz, o noktada senin ve pualarında anlattığı çapkın erkek olduğunu saklama imajını pek anlamıyorum ki bekar genç bir erkek ise bu adam… Sonuç olarak evli bir adam olmadıktan sonra zaten etik olarak falanda çapkın bir erkek olduğunu saklamanın mantığı nedir yani mesela ben dediğini yapıyorum ancak sosyal medya profilime bakan pek çok kadın diyor ki tipinden belli sürekli kadınlara yazdığın zaten yani sende demiştin bir yerde bu olay sana yansıyor eline yüzüne bile ki ben onu yaşıyorum yani duyuyorum… Read more »

Mahmut Abi
Admin

senin ve pualarında anlattığı çapkın erkek olduğunu saklama imajını pek anlamıyorum ki bekar genç bir erkek ise bu adam Anlaşılmayacak ne var? Bunu ulu orta, göstere göstere yapmaya çalışanların ezici çoğunluğunun bu konuda beceriksiz olduklarını herkes bilir, hisseder. Sosyal medyada “çok mutluyum” imajı vermeye çalışanların çoğunun aslen çok mutsuz olduğunu herkesin anlayıp sezdiği gibi. Gerçekten çapkınlık yapan adamlar, kızları saklarlar zira kızlar birbirini görürlerse sorun çıkar, bir sürü baş ağrısı, vs. zaten biz teorilerde kadınlara hitap edebilen etrafında kadın olan adamların çekici olduğunu kabul etmiyor muyuz Etrafında kadın olan değil, kadınlarla birlikte olan adamlar daha çekicidir. Kadınlarla birlikte olan adamlar… Read more »

The Mechanic
Guest
The Mechanic

Mahmut abi,pua ne demek onunla ilgili bilgi verdiğin makaleyi yoruma atabilir misin?

Öğrenci
Guest
Öğrenci

Bahsettiklerini anlıyorum abi zaten mümkün mertebe dediğin stil çeneni kapalı tut kuralı uyguluyoruz benim sormak istediğim nasıl çapkın görünürüz gibi kompleksler değil ama şu var anlaşılıyor bir yerde bu olay ve ordan çıkışlı bir soru bu, esas olarak Instagram profilime bakan kadın veya erkek çapkın olduğumu anlıyor ama gerçek hayatta da böyle, nasıl diyeceksin çok basit bir örnek vereyim(zaten bu konuda pualar nasıl anlaşılır tarzı profesyonel anlatan insanlarda direkt bundan bahsediyor ) şunu söylüyorlar mesela sadece fotoğraflarıma bakarak kabaca gelen yorum: Giyimin, kombinlerin ve aksesuar kullanımların çok özenli ve dikkat çekici kadınlarla haşır neşir biri olduğun burdan bile belli yorumu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

mesela sadece fotoğraflarıma bakarak kabaca gelen yorum: Giyimin, kombinlerin ve aksesuar kullanımların çok özenli ve dikkat çekici kadınlarla haşır neşir biri olduğun burdan bile belli yorumu geliyor Bunlar boş iltifatlar. Bazen sırf seni denemek için de söylenebilirler. Kadınlar senin kadın erkek ilişkilerinde doymuş mu, doymamış mı olduğunu 7 Göllerde 3 birader kamp yaparken çektiğin fotodaki bakışından, duruşundan bile anlarlar. Yani kadınlara yönelik ilahi bir yetenek değil bu, ben de dahil birçok insan instagramda 3 fotonuza bakıp anlayabiliyorum. Aynı şekilde profili kız dolu adama bakıp “abazan bu” diyebiliyorum. Genç insanlar arasında yaptığınız gösterişi arada bir yutan olabilir ama çapkın bir adamın… Read more »

Öğrenci
Guest
Öğrenci

Peki Mahmut abi neden 3 kız, 2 kız değil ? Ben bir şekilde hep iki kıza yürüyorum paralelde ve ne zaman üçe geçeyim desem bu çok eforlu geliyor çünkü kadınlar hariç baya sosyal bir hayata da sahibim ve üç olduğu zaman efor çok artıyor benim hayat tarzımda, iki kadın tavsiye etmeme sebebin ne ? Bunun harici sen bazen bahsediyorsun yorumlarda oyunu oynarken eğlenen usta veya arsız komik takılırken çokta sulu bir adam olmayın diye, mesela bazen ciddi kadınlara denk geliyorum bunların emoji kullanımı bile az oluyor, temelde benim oyunda favorim olan sataşmaları başta yapıyorum kadına, sonrasında sohbet ilerlerse buluşmaya çağırma… Read more »

Öğrenci
Guest
Öğrenci

Mahmut abi peki sence gizem nasıl yaratılır ? Ben mesela bildiğin içerik üreticiyim Instagram’da düzenli olarakta üretiyorum ama nasıl böyle bir iş yaparken gizem yaratabilirim ? Yani gizem yaratmanın olayı da önemli mesela gizemden kasıt hobilerin yaptıkların ve yaşam tarzın mı yoksa kafanda ki düşünceler mi, hayata bakış tarzın ve daha derin yönlerini saklamak mıdır ? Mesela ben hikaye paylaştığımda hayata dair felsefemi çok yansıtmam hani stoa felsefesiyle haşır neşirim ama bunla ilgilendiğini belirten bir paylaşım yapmam, dediğim gibi gezme tozma kahve ve hobilerimi yaparken bazı videolar düşün ama gizem için bunlar da mı olmamalı sana göre nedir sırrı formülü?

Mahmut Abi
Admin

Gizem, çeneni gereğinden fazla açmayarak yaratılır.

Boe B
Guest
Boe B

Mahmut Abi konu dışı bir sorum olacak (Alakalı başlık bulamadım). Siteyi okumaya nereden başlamalıyız? Yani en sondan en başa doğru mu. Bir de okurken tam olarak karakterimize oturtmak için ne yapabiliriz? Örneğin ben bugün okuduğumu yarın uygulayamıyorum.

Mahmut Abi
Admin
Boe B
Guest
Boe B

direkt kızlarla tanışmaya başlamak için belirli bir kriter var mı?

Mahmut Abi
Admin

Temiz ve ortalamanın altında olmayan bir giyim yeterli.

Düşünen adam
Guest
Düşünen adam

Mahmut abi takıldığım bir nokta var, oyun ve kırmızı hapta ilerleyen belirli bir yol kat etmiş erkek ilişki materyali taşıyan bir kızı tam nasıl saptayabilir ? Mesela benim bir flört hatunun Kaşında piercing var (kırmızı bayrak bu sanırım) ama davranış olarak duygusal içten düz bir kadın erkeksi de değil ters bir hareketi hiç görmedim buluşmalarda ama yine bu kızın Twitterda tesadüfen ana sayfama takip ediyor diye düşmesi sonucu sex horror ve orospular kaynaşıyo gibi sayfalar takip ettiğini gördüm(Twitter da çok eski bir üye çok şey Takip ediyor aslında duyarcı mı diye bile düşündüm) tüm bunlar zınk diye anında bu kızda… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bir kadının ilişki materyali olmadığına dair güçlü alarmlar yoksa, onun ilişki materyali olup olmadığını en az 6 ay çıkmadan anlayamazsın. Yani flört gibi hiçbir önemi olmayan ve %90 bir yere gitmeyen saçma dönemde bir şey anlayamazsın, anlaman da gerekmez. Kızla gerçekten birlikte olmaya başlarsın ve kendini kaptırmazsın. 6-8 ay sonra geriye doğru bakıp karar verirsin.

İlişkiye girmeden güvenlik aramak, kırılgan ve zayıf erkeklerin derdidir ve aslına bakarsan önceden bilmek mümkün de değildir.

Badem Ezmesi
Guest
Badem Ezmesi

Mahmut abi selam, şimdi Kırmızı hapı bilen veya öğrenmeye çalışan Türklerle çoğunlukla iletişim halindesin sanıyorum ve çoğu Türk erkeğinin kadın-erkek ilişkilerini başaramadığını söylüyorsun. Peki dünyada bu durum nasıl? Orada kurulan ilişkiler konusunda neler söyleyebilirsin? Şöyle bir sorum daha olsun, Türkiye cinsel açlığın Afrika’sıdır derken gerçekten haklılar mı sence? Üzerine durduğumda Türkiye’de mesela ciddi bir sayıda incel olabileceğini düşünüyorum.

Mahmut Abi
Admin

Türkiye cinsel açlığın Afrika’sıdır, çok abartı bir laf. Batılı erkekler de Türklerden daha az aç değiller. Orada seksin %90’ını yapan %10 azınlığı sürekli gösterdiklerinden herkes seks yapıyor sanılıyor. Türkiye’de nüfusa göre incel oranı, ABD’den farklı değildir.

Bin bilsende bir bilene danış
Guest
Bin bilsende bir bilene danış

Mahmut abi selamlar, kırmızı hap sürekli erkeğin çocuk yaparak genleri geleceğe aktarmasından bahsediyor bunu hep konuşuyoruz peki erkeğin çocuk yapma içgüdüsü ideal olarak sürekli içinde olması gereken bir durum mudur yani bunu şundan soruyorum biz seksi erkek olarak istiyoruz ama kaçımız aman be bu kadından ne güzel bir proje çocuğum olur diye niyet edip bunu istiyor ve birlikte oluyor yani olayın birleşme ve zevki kısmına içgüdümüz daha net ve baskın özellikle günümüzde, ben hiç mesela ya bir çocuğum olsa nasıl olur düşünmedim daha yaş 26 tabi belki erken yada bu çocuk yapayım çocuk sahibi erkek olayım hissi iyi anne olabilecek… Read more »

Mahmut Abi
Admin

“ama kaçımız aman be bu kadından ne güzel bir proje çocuğum olur diye niyet edip bunu istiyor” Sen kafanda planlar yaparak istemiyorsun, ilkel beynin kadını sana çekici göstererek, doğurganlık sinyallerini seksi bulmanı sağlayarak farkında olmadan istemeni sağlıyor. Bu ilkel dürtü sayesinde sen insan kadınını çekici buluyorsun, kaplumbağa kaplumbağa dişisini.

eleutheromanian
Guest
eleutheromanian

abi alakasız ama altaird i tanıyor musun?(eskiden DC deydi simdi ayrıldı) bana biraz ergence geliyor yazıları böyle öfkeli öfkeli yazıyor.sen tavsiye eder misin?

Bin bilsende bir bilene danış
Guest
Bin bilsende bir bilene danış

Mahmut abi hep şundan bahsediyorsun erkek 18 sonrası aile evinden ayrı yaşamalı kendi evine çıkmalı. Bencede ama burda bir durum var: Erkeğin ailesi anne baba çalışan ve kardeşi de yoksa ve ailesi eve zaten akşamları geliyor ise yani gün içi evde hep yalnız ise, erkekte evde sözü geçen baskın ruhlu(bireyselleşme akımına göre yetişmiş) bir adamsa gene de bu ayrı eve çıkın teorisi geçerli mi ? Ben şu saydığım özelliklere sahibim ve akşam yemeğini bile ailecek yapma kültürüm yoktur, eve hatunlar gelcek olduğunda aileme söylerim rahatsız etmezler ve evde olmazlar(ailem bu konularda rahat) bu kafa yaşıyorsak ayrı evin bir artısı var… Read more »

Mahmut Abi
Admin

18 demiyorum, 22-24. Gerçi ne kadar erken o kadar iyi.

Ne olursa olsun tavsiyem değişmez. Erkek bir yaştan sonra yalnız yaşamalı. Onu da bu devirde bu kira ile nasıl yapacaksınız bilmiyorum gerçi. Kiralar uçtu. 4-5 kişi bir eve tıkışacaksınız muhtemelen.

Blade
Guest
Blade

3 kişiden fazlasına gerek yok. Ama tabi 3 kişininde çalışıyor olması lazım.

schmiss
Guest
schmiss

Selamlar ben sitenizi yeni keşfetmiş birisiyim yeni başlayan birisi olarak hangi yazınızdan okumam gerekli ve yahut hangi kitapdan başlamam gerekli bana bu konuda tavsiye verebilir misin?

Mahmut Abi
Admin

Sitedeki yazıların düzenlendiği şu ücretsiz PDF’e bakabilirsin: Erkek adam başlangıç kiti

Kitaplarda başlangıç tavsiyem ilişki sihirbazı, pook ve kadınlarla tanışma.